Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

DonCarlos

Avatar : Dziewczynki z TNA , nie jestem jeszcze na tyle obeznany by powiedzieć które to dziewczynki ale i tak ładne :P

Sygna : Kolejna dziewczynka, Talia...hmmm nie kojarzę a sygna dość prosta.

Nick : Uważający się za szefa , Don , może ma wysokie mniemanie o sobie hmm....

User : Moderator , piszę często i z głową choć moim zdaniem za dużo emotek używa w opisywaniu gal ale i tak dobrze. Niestety nie miałem z nim okazji pisać na gg więc nie powiem czy jest w porządku , na forum jest ok ale jak jest poza....

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

The_Icon

Avatar : A no The Rock i to w dodatku Artwork, nawet ładnie wyszedł. :)

Sygna : I znów Rock, sygna taka zwykła a ma to coś w sobie. :t_up:

Nick : Też taki prosty.. ale może być.

User : Spoko gość. Idzie z nim popisać na gg, dobry moderator, fan The Rocka więc swój chłop :D

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Styl:  Klasyczny

Stinger

Avatar: Sting... nie jestem jakimś jego fanatykiem, ale lubię gościa. Avek fajnie wygląda i zasługuje na pochwałę.

Sig: Rated R Superstar. Mój ulubieniec ze SmackDowna! i gość z mojej Top 5. Sygna wykonana przyzwoicie.

Nick: Taki trochę pospolity. Podobnie jak LegendKiller. Ale jakoś bardziej mi przypadł do gustu niż IOOT_DZIKO :8

User: Puki co nie miałem z nim przyjemności gadać etc. ale po jego postach można wywnioskować, że dobry user. Tylko więcej takich na BGZ :t_up: .

jrthqr.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Chris Cage, No to teraz ci sie doleci :twisted:

1 . Avatar : W sumie dobry , widać przemyslany , z dobrze dobranymi efektami , nie jakieś kolejne 100 na 100 z napisem , ładny napis i ogólnie technicznie dobry ....ale ....zpiernikoliłeś prawą mańke T-Bag'a ...łodafak iz dyz ? nie mogłeś tego rozsmarować jakoś ? ...fartowanie ze teraz Avatary są z prawicy a nie z lewicy to tylko wprawne oko wyłapie ten szajs :lol

2. Sig - Zajebiozyczna czcionka i wykonczenie napisu ..ale to coś że niby rama jest za duże ...równie dobrze trzeba było zakryć całego HBL'a tym pawiem :P

3. Nick : Wogóle nie lubie tego nicku :P Nawet Bardziej niż Willem. =)) Już chyba wole LegendKiller :thumb:

4. Puki co Stasiu sobie drażni sie ze mną i mysli że ja tego nie przeczytam , ale swój chłopina stary znajomy , i wogóle dobry porzadny solidny user ...tylko szkoda że mysli że jak dwieście razy zmieni sobie nicki ze soul na stormer to ktoś zapomni o Stasku :P

915802072594e34bce782c.jpg

• 2 tygodnie później...

IOOT_DZIKO

Avatar: Przestałbyś już żyć przeszłością, i zmienił tego żałosnego Undertakera Big Evil... gdybyś miał takiego samego, tyle że Deadman to by było git =]

Sig: Nawet nawet... szczerze... napis zajebiście mi się podoba... Strona z Viktorią lepsza. Nie twierdzę, że Deadmana źle wtopiony, ale lepsza ta część z Viktorią (Victorią?).

Nick: Porażka =)) . Jeśli mój jest zły, to popatrz na swój. Co to niby ma być :twisted: . A tak szczerze... wolę do ciebie mówić po prostu Dziku, ewentualnie Ioot.

User: Ta... stara śpiewka... ikona BGZ. Zawalisty user. Oh come on... swój chłop i tyle. To jemu i ELce zawdzięczam to, że jestem na BGZ, ba... nawet na PSW. :thinking: Do dziś jestem mu wdzięczny.

jrthqr.jpg

Chris Cage

Avatar: Napewno lepszy od poprzedniego :t_up: fajnie, że zrobiłeś go na czarno-biało :)

Sig: Taka średniowa, :P zdjęcie świetne, tylko tło zrąbane troche, a tak to czcionka może być :roll:

Nikc: Dziwny :P mogłeś już dać Chris :D

User: Nie znamy się, ale wydaje się być spoko, kombinuje coś w PS'ie, spoko ziom :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger

AV: No plusik bo ze Stingiem... Baaaardzo fajny... Jeden z najlepszych... chyba tylko IIL ma fajniejszy xD

Sig: Oceniałem chyba... Bardzo ładna ;)

Nick: hmmm... Stinger... dosyć mało oryginalny xD... Na początku myliłem się z Sgt_StingR ;)

USer: Spoko ;)... znamy się tylko z oceniania galerii ;]

hhynagata

AV: Bardzo fajny, smaczku dodają ciepłe kolory

Sig: Ciekawa, bo ze stajni Stingera :P

Nick: Hmmm ... dziwny :P trochę kojarzy mi się z dziewczyną, może to przez ''agata'' na końcu ;)

User: Nie znamy się praktycznie wcale, ale zapewne jesteś spoko gościu

• Reputacja:   991
  • Styl:  Ciemny

Romano,

Avatar: No nie powiem, gorący.. ;)

Sygnatura: Wrząca :twisted:

Nick: Romek, nie jest szczytem oryginalności, ale jakoś przyjaźnie się kojarzy..

User: Znam od momentu rejestracji na forum, bardzo miły i pomocny, ostatnio zaczął się systematycznie udzielać, ogółem Romek rlz :)

Ilek

Avatar - Wykonanie ciekawe, jednak postać przedstawiona na nim wywołuje we mnie negatywne emocje ;)

Sygnatura - Kurde zajebiście wykonana, fajne błyskotki, podoba mi się :)

Nick - Wiele razy już to pisałem.. zajebiście orginalny :lol

User - No cóż, nie sugerujcie się naszymi sprzeczkami o TNA =)) Ilek to jedna z pierwszych osób z którą nawiązałem kontakt, szanuje go i pomimo niejednego zgrzytu nadal uważam go za przyjaciela i jednego z ulubionych forumowiczów ;)

Kojot

Avatar: Maryse ...yyy z roku na rok jaram sie nia coraz bardziej :8, w moim notowaniu na równi z Michelle goni Torrie. Av pełen kozak, odje*łeś bracie bajer 8).

Sygna: Lubie takie ciemne klimaty nie przebajerowane, ere Attitude też wspominam dobrze wiec nie ma sie do czego doje*ać

Nick: Standardowy, typowo osiedlowo/branżowy osobiście znam kilku Kojotów.

User: jak wiekszość teamu WWF/WWE = wyluzowany, z tego co widziałem na IRCu to w tańcu sie nie pier*li. Naczelny hejter TNA :twisted:.

shoguntagcopywu3iz8copyea4.jpg

SAVE_US.B3.

wweteamfv8.jpg

• Reputacja:   991

benZ.,

Avatar: Fotka nie jest zła, chociaż nie wiem kto na niej jest, pewnie jakiś fighter.. ale jest za mała, od momentu, gdy dostępne są wielkie rozmiary avatarów te wszystkie stare jakoś mnie rażą..

Sygnatura: bardzo fajna, podobają mi się czarno-białe sygny, klimat ;)

Nick: Fajny, tylko po co ta "." na końcu :roll:

User: Nowa generacja użytkowników, udziela się przyzwoicie, więc liczę na dalsze zainteresowanie forum :)

btw.

W temacie od roku: 1990

Serio ? :thinking:

Poza tym..

Naczelny hejter TNA :twisted:.

Dobre :lol przydałoby się Kojotowi ranga "TNA Hejter" =))

Avatar: Ten Kurt mnie rozwala... po prostu zajefajny avek. Jedyne co mi tam trochę nie leży to napis =[

Sygnatura: Miasto w przyśpieszone miasto? Co to ma być? Nawet fajne, ale... zmieniłbyś już =]

Nick: Krótki, fajny, tylko może się pomylić...

User: Widzę, że awansowałeś =]. Szczerze gratuluje. Zasłużyło ci się. Wartościowy user, szkoda tylko, że potępia WWE :roll: . Tak jakby TNA było dużo lepsze :lol .

jrthqr.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Chris Cage :

Avatar : Dobry . Nie jakiś oczoje .. bijny. Taki w sam raz ; )

Sygnatura : Blać , nie podoba mi sie . Taka kupa jeża po jagodach .

Nick : Poznałem genezę nicka i powiem , że dobry jest . Lepszy niż poprzednie ; )

User : Mało coś się udziela . Staska znam już mały szmat czasu i powiem , ze spoko gość . Raz tylko oztro mnie wqrwił , gdy zaspoilerował mi , że orton zdobył TT Titles . Poza tym bez zgrzytów ; )

LK:

Avatar: Moze nie kojarzy sie z nick'iem, ale nie to najwazniejsze :). Po za tym nie bije jakos po oczach wiec nie jest zly.

Sygnatura: Gornik fan musi byc ;), po za tym to Arsenal, fanem ich nie jestem, ale sygnaturka z Fabregasem fajna :).

Nick: Zabojca legend, jednoznacznie sie kojarzy wiec to chyba dobrze.

User: Jeden z pierwszych na BGZ, wazny dla forum uzytkownik (nie tylko dlatego ze omnibus :P). Mozna z nim pogadac, posmiac sie, spoko uzytkownik :) tylko wiecej takich :P.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...