Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

baryla

Avatar : DX , dużo takich avków było, identyczny swego czasu miał DonCarlos

Sygna : Podpieprzona z Hunterowej kolekcji. Ale sama w sobie świetna.

Nick : "Martwisz mnie baryłko ropy"

User : Stara się udzielać , zakładać tematy , nie zawsze udaje się ale ważne że się stara.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

The_Icon

Avatar - fajny, Rock wygląda jak postać z GTA SA

Sygna - do kompletu, tez z Rockiem, nie wiem po co ten skrót od Liceum Ogólnokształcące :D

Nick - dobry, tematyczny, rozpoznawalny

User - chyba najbardziej aktywny w tym temacie, tym samym prosze cie od wstrzymania sie z obgadaniem mnie i danie szansy komuś innemu :D

johncena4iryszi7ll8.gif

• Reputacja:   2

Irys

Avatar: - ten sam od x lat, przynajmniej nie pamiętam innego, taki niby prosty ale nienajgorszy nawet jeżeli brac pod uwage że z Januszem

Sygna: - ej szczerze gdyby był konkurs na najbrzydszą sygne na forum to ta byłaby w czołówce, taka jakaś plastikowa no i Jan z tym fuckerem, bleee :t_down:

Nick: - porządny, krótki, choć powinnienem sie przypierzyć bo pamiętam że mój nick mu sie nie podobał ale nie ma do czego :P

User: - no wiadomo że go lubie, sporta lubi, w age of empires pykał, szkoda że mało sie udziela ale przy jego zamiłowaniach do Niskiejwartościtowaru to może i dobrze, licze na niego w Typerze OE bo po moim słabym początku jest duże zagrożenie ponownej wygranej pablo miodzio a tego moje oczy by nie zniosły, Let's go Irys, difens, difens :twisted:

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Willem

Avatar: Batek przynajmniej na zdjęciach wychodzi dobrze, może być, ale przydałoby pomyśleć nad większym rozmiarem ;)

Sygnatura: Nie jest taka zła, ale przydałoby się wymienić na nową.

Nick: Oryginalny, jeden z najlepszych na forum.

User: Długo już się udziela, BGZ Pround Member z prawdziwego zdarzenia, swego czasu miał nawet wyczesanego w Czaka Norasa moda na newsy, a nawet fuksem został adminem :P wkurwiający, ale z poczuciem humoru, za co go lubię. Jest jednym z tych userów, którzy tworzą niezwykłą atmosferę forum.

IIL,

avatar: Nawet spoko, ze swietnym wrestlerem, fajnie 'pulsuje' :roll:

sygna: Bardzo, bardzo fajna; to chyba o niej tyle bo więcej nie wiem, co pisać...

nick: Dopiero po paru miesiącach rozkminiłe, ze tam jest napisane IIL, a nie ILL... :P kojarzy się z tym wspomnianym przymiotnikiem czyli średnio fajnie...

user: Właśnie zaliczył powrót czyli w końcu powstaną jakieś tematy do dyskusji TNA 8) ; przyjemnie się czyta jego posty; zdecydowanie jeden z najbardziej wartościowych forumowiczów; fan po trosze wszystkiego (w przewdze TNA) i przeciwnik WWE czyli w gruncie rzeczy podobnie do mnie...

kieska

avatar: Nie za bardzo to chwytam. Zebra? Jak dla mnie słabiutko. Czarno biały... logo nie pasuje...

sygna: Mimo, że duża to mi się podoba. Fajny wrestler na niej jest, w miarę poprawnie wykonana. :t_up:

nick: Dobra... może i jestem zboczeniec, ale mi się to kojarzy z kiecka. Skąd tys to wytrzasną !? :twisted: Mi się podoba. Jedyny minus, że tak jakoś po "polsku brzmi".

user: Uwielbiam gościa. Jego newspacki są długie, dobre i przyjemnie się je czyta. Bardzo wartościowy user, który pisze mądre posty. Tylko więcej takich. :thumb:

jrthqr.jpg

Chris Cage

Avatar: t-bag... hmmm... jakos nie jestem wielkim fanem pb... ale avatarek nawet fajny xD

Sygna: to samo... tylko chyba ten t-bag jakiś rozciągnięty.. a może mi się zdaje xD

nick: chris cage.... christian cage... wiadomo... wielki fan cage'a :D dosyć mało oryginalny... Stormer fajniejsze :D

user: lubię Cię ;) Świetny grafik... świetnie prowadziłeś feda... to dwie główne rzeczy z którymi Cię kojarzę xD tylko wchodź częściej na IRCa ;)

• Reputacja:   991
  • Styl:  Ciemny

hhynagata,

Avatar: Scott Steiner wiecznie żywy, ale fotka już za bardzo oklepana, przydałoby się trochę odświeżyć i powiększyć rozmiar.

Sygnatura: Bardzo lubię Judasa Mesiasa, ale nie leżą mi kolory, które do niego nie pasują, on bardziej kojarzy się z niebieskim, więc na minus, ale poza tym wykonanie nawet, nawet..

Nick: Niby nic oryginalnego, ot nazwisko wrestlera, ale nie przeszkadza mi, chociaż do najlepszych nie należy.

User: Niedawno przybył na forum z hałturki, czasem widuję go na ircu, jednak bliżej nie znam.

IIL,

Avatar - Niby zwykła fota odpicowana napisem, ale wygląda dobrze :t_up:

Sygna - Zajebista :D Pierwszy raz spotykam się z takim rodzajem sygny i bardzo mi się podoba :roll:

Nick - YLL :P Łatwy do zapamiętania, oryginalny :t_up:

User - Powracający po nieobecności największy mark Kurta, ciesze się że wrócił bo nareszcie bedzie zobaczyc ożywienie w topicu TNA :thumb:

DonCarlos

Avatar - Fajne świąteczne laseczki :) Co tu jeszcze pisać ?

Sygna - Jakoś mi nie podchodzi , to już lepsza jest Gail Kim LK

Nick : Jeden z bardziej rozpoznawalnych nicków na forum. Don jak mafia i Carlos jak Carlito.

User : Moderator , zawsze coś ciekawego wtrąci. Nie pisze głupot a to chyba najważniejsze.

The Icon:

Avatar- The Rock nie jestem jego jakimś wielkim fanem, ale avatar mi się podoba

Sygnatura- to samo co wyżej chociaż sygna o niebo lepsza niż avatar

Nick- bardzo łatwy do zapamiętania, jeden z bardziej rzucających się w oczy nicków

User- jest moderatorem więc MUSI być fajny :P . A tak na poważnie to facet jest spoko, pomocny itd. itp.

GoldbergJedenDwaTrzyCztery

Avatar - nawet spoko, kiedyś chyba mojdo miał coś podobnego.

Sygna - średniawa, ten gif moim zdaniem nie potrzebny.. i napis saksowaty.

Nick - zmieniłbyś ;)

User - nie znam zbytnio, nie wchodzi na irca to niech ssi, ale na forum całkiem spoko, aktywny user z niego :)

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Goldberg1234,

Av : hmmm....no Avek jak Avek , wycięty z koszuliny Triple'a , ale hmmm , czy aby Pablo "Header" Modjo nie miał go już kiedyś ?

Sig : Jedyne co mi sie w niej podoba to render Batka z paskiem , taki jakby - widze w nim potencjał na fajna prackę. A reszta z dupy. Tło nie pasuje wcale , a ten gif to wogóle jest z dupy wyjęty :P

Nick : hehehe , o tym To ja już pisałem - proponuje zmiane na WillemCena619...będziesz bardziej wiarygodny jako posiadacz cyferek z nicku :D

User : Nie jest moderatorem więc nie musi być fajny , mimo iż odzywa sie w dykusjach nie odrzucił starego nałogu nabicia jednego czy dwóch postów oceniając sobie poraz "n-ty" The_Gołodupca_Icon'a , którego wpis w tym dziale pojawia sie 5 razy cześciej niż kogokolwiek z nas. :roll: Jeszcze jakby pisał więcej niż "Avatar fajny podoba mi sie" to przestałbym sie czepiać. Ciekawe jak on by sie czuł czytając na swój temat takie coś :

Avek : Triple H. Fajny

Sygna : Batista i szare tło, fajny.

Nick : Lubie Goldberga, Fajny.

User : Nie znam go ale Fajny.

:roll:

915802072594e34bce782c.jpg

cipol siorp i ssi 1 byłem =))

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Kojot =))

Avatar : Widać , że zakompleksiony erotycznie .Pewnie stawia przy nim generała na baczność ze 3 razy dziennie ,bo w przeciwieństwei do Avanger'a , dr. Kutak , obrzezany nie jest =))

Sygna : Zajebista 10/10 ! Jeszcze jakby wyjebał te beznadziejne userbary i te durne rodem z UW "join sroin @ssijnet" to byłby fajny.

Nick : Kodżot, Kootal , Kootak , Kutak , NeoKojo 619 Booyaka Booyaka , i tak bede pierwszy więc ssi :P:P

User : Moja kochana pauka forumowa , undertaker_25 =)) Szkoda , że nie 15-0 , miałbym przypuszczenia , że to krewniacy. A generalnie "Nie znam go ale fajny" =))

915802072594e34bce782c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...