Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Sygna : Ładna, ale z klockiem :thumb:

Nick : No Willem, jak jakiś holenderski urzędnik : P

User : Poprzez kose na napięte stosunki. Pochodzi z Kojota, co musi o czymś świadczyć. Ostatnio nic nie pisze w dyskusjach toteż nie należy mu sie bussi. Mam nadzieję , że jeszcze nie raz się z nim pokłócę, bo wtedy nie jest nudno :t_up:

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

LegendKiller

Avatar : Pewnie jak napisał IOOT jakiś fragment wyczesanego impaktu. Choć TEAM 3D bardzo lubie :)

Nick : Zabójca Legend....zabójca WeeMana zgadza się :D

Sygna : Sram tą waszą Gail Kim już :P

User : Bardzo w porządku gość. Nowy omnibus. Można z nim pogadać na wszo tematy.

• Urządzenie:  Windows

The_Icon,

Avatar - Trypel z młoteczkiem... pewnie jakiś mały remoncik(czyjejś facjaty)planuje ;)

Sygna - Fajnie wykonana, tyle że w porównaniu do swojej szerokości jakaś taka niska :P

Nick - Typowo wrestlingowy, łatwy do zapamiętania :)

User - Uczeń former Omnibusa Arka Weemana, dobry newspacker, dobry dyskutant ogólnie spox :t_up:

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Don Karton

Avatar - fajniutki nawet, kolejny z divami już za dużo tego

Sygna - fatalna, wyszła gorzej niż bez make-upu na żywo =))

Nick - nawet fajny, arystokratyczny taki prawie jak Willem, następcę tronu w Hiszpanii tak nazywają czyli dobrze wybierał :applause:

User - a taki kolejny cipol, niby duzo go widac a nie znam go wcale, pewnie to jakiś double konto kootala kojota, jak większość modów, no i co najważniejsze zapisał sie już w historii BGZ jako the one and only wyczasany mod w Power 25 =))

Willem

Avatar : Ile można mieć pseudo mądrego Batiste mieć na avku?? :P

Sygna : Nie pamiętam sygny która była przed tą...a ta jest ogólnie spox.

Nick : Wilhelm...możę być.

User : Największa pałka forum...beke pokręci, pośmieje się z nami ,lub z nas. Ogólnie można pogadać :D

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

ejokn ..

Avatar : Owszem , zjadliwy , ale technicznie to Sssie niczym nowy odkurzacz zelmer'a ;)

Sygna : To już lepiej technicznie , ale takowoż także szajs z bazaru na stadionie 1000-lecia. Idź w google poszperaj , może w "sygnach po 1 zł za kilo na wage" znajdziesz jakiś lepszy import :roll:

Nick : Icon , mógłby już zmienić - hehe ...nie no żart.

User : Ostatnio zabieram mu fuche. W realcji Goldberga one two three four , to ja jestem ikona BGZ :thumb:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Sygna : Jedna z lepszych prac cipola. Nieźle dobrane kolory, ładnie wtopione rendery, fajny napis .. good job :t_up:

Nick : Co się rozpisywać .. :)

User : Przychylam się do jego postulatu i także apeluję o to, by jeszcze w tym roku napić się z nim wódki :t_up: . Ile to już było burzliwych dyskusji nt. Takera, Ortona, Khalasa, Lariatów, Pasa GHC .. szkoda że cipka mało w dyskusjach (podobnie jak w) bo trochę nudno sie robi. Ogólnie jedna z najlepszych osób jakie poznałem na forum ;)

• Reputacja:   6

LK

Awatar: to nie fragment iMPACT tylko Against All Odds :P Swoją drogą niezły motyw :D

Sygna: przejadła mi się :(

Nick - kiedyś był "therock" także lepszy już LegendKiller :D a jeszcze fajniejszy "LK" lub Elka :lol

User jeden z moich ulubionych ;) kiedyś nawet chciał się wieszać to chłopaki na BGZ mu specjalny temat założyli :D Tak mi się przypomniało hehe :lol

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0

Pablo Modjo

Avatar: Hmm... dość dziwny :D Ale oryginalny.

Sig: Nie ma to jak ninja wyrywa twój tytuł :D Mi się podoba. Też kiedyś takie cuś miałem.

Nick: Mi się podoba... chociaż uważam, że gdybyś sobie skrócił na sam Modjo to byłoby jeszcze lepiej :P.

User: Admin... dużo wie o wrestlingu. Po prostu podpora forum. Nic złego nie mogę napisać :)

jrthqr.jpg

Chris Cage

Avatar: Mnie się podoba fajny kolo z zaje**stego serialu

Signa: Dobra sygna z dobrym wrestlerem

Nick: Połączenie imion dwóch świetnych wresltlerów bez rewelacji

User: Nie znam go za dobrze ale wydaje się być w porządku

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Goldberg1234,

Uwaga będę szczery ! :twisted:

Avanger : Czy to wogóle jest avek ? 193 x 117 pikseli ? To jakiś wyjątkowo dziwny i mimo że to taker , to jakość nie podchodzi mi wizja ogólna. Generalnie sugestia wymiany.

Syg : Gówno to w tym momencie za mało powiedziane. Obrazek z google , wklejony w podpis z braku laku. Sugestia natychmiastowego wyjebania tego shitu , który zaniża poziom graficzny bgz =))

Nick : w normalnej sytuacji , kiedy ktoś ma przeciętny nick pod tytułem tomero , czy inny trupek , to pisze się że "Zawsze lepsze to niż John12 czy Sabu_ecw" ...no niestety tutaj tego nie mozna napisać =)) Wybrałeś sobie jakże abitny nick z grupy "Cena_fine619" Sugestia zmian konieczna !!

User : jak na razie najczesciej w ostatnich dniach widze go spamującego w dziale z ocenami userów. Prosba - jak już oceniasz , napisz wiecej - wysil troche klawiatura. Bo generalnie nie licząc słów "avek , sig , nick , user" , to nawszystko napisałeś mniej niż taki przykładowy lk czy ja na jedno.

Nie żebym był nie uprzejmy ale jak nie masz o czym pisać , a chcesz nabić posta czy jakikolwiek inny cel zrealizować tytułem "Nie znam go ale fajny jest" to ...wiesz ....jak wyciągniesz odpowiednie wnioski z tego postu to przyznasz mi racje :t_up:

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT_DZIKO też byś spamował gdybyś miał taki nick jak ja :P , a przecież do 1000 postów jeszcze mi brakuje :D

Wezme sobie do serca twoje uwagi i tym razem napisze coś więcej

Avatar: Ładnie zrbobiony, widać że komuś zależało na tym zależało jedyny minus twojego avatara to jak wspomniałem wcześniej to stary gimnick Undertakera, a on mi się nie podobał

Sygnatura: Świetnie zrobiona, doskonała robota. Kolorystyka i wszystko inne na odpowiednim poziomie. Niepotrzebnie tylko ta facjata Victorri ale każdy ma swój gust :P

Nick: Tutaj zbyt wiele nie napisze bo nie wiem co o nim myśleć na pewno duuuuuuuużo lepszy od mojego :twisted:

User: Nie wiem czemu tak się cieszył gdy go nazwałem ,, ikona BGZ'' :?: Dla mnie to szczera prawda :P Chłop wydaje się być w porządku bez ceregieli pisze to co myśli i to mi się podoba :!: Mimo iż po przeczytaniu ostatniego jego postu zatkało mnie zupełnie przez pół godziny nie wiedziałem o co biega. Już dawno nikt tak brutalnie nie sprowadził mnie do parteru, ale po przemyśleniu dochodze do wniosku, że ma niestety racje. Tak więc IOOTCIE_DZIKO więcej grzechów nie popełnie a za wszystkie bardzo żałuje :t_up:

Goldberg1234

Avatar : Zwykle jak ktoś ma nick o danym wrestlerze powinien mieć danego wrestlera, ale to taka moja mała aluzja. Taker na cmentarzu, jakoś mnie nie przekonuje.

Sygna : Randy Orton, przydałby się jakiś napisik i jakiś gif jak Randy psuje facjate John'a "Idola Dzieci" Cena'e.

Nick :

jak na razie najczesciej w ostatnich dniach widze go spamującego w dziale z ocenami userów. Prosba - jak już oceniasz , napisz wiecej - wysil troche klawiatura. Bo generalnie nie licząc słów "avek , sig , nick , user" , to nawszystko napisałeś mniej niż taki przykładowy lk czy ja na jedno.

Nic dodać nic ująć.

User : Spamuje ale i zawsze coś napisze w dyskusjach. Czyli wychodzi na zero. Takich coraz mniej.

The_Icon

Avatar: Lubie takie karykatury. To jest zdaje się Triple H z ery Attitude. Tak więc plusik u mnie za avka :).

Sig: Tutaj bez fajerwerków. Tło średnie... napis jakiś dziwny, render słabo wpasowany w tło... bez urazy, ale do mnie nie przemawia.

Nick: Nick sam w sobie jest... :thinking: nawet fajny. Ciekawy jestem skąd taki wytrzasnąłeś, bo jak dla mnie jest on taki trochę... zuchwały... uważasz się za ikonę. Co prawda ty możesz się uważać za ikonę BGZ, ale o tym napisze niżej.

User: Pisze mądre posty. Nie spamuję. Posiada sporą wiedzę o wrestlingu (przynajmniej tak zauważyłem). Nasz kochany moderator 8). A tak szczerze, to facet wydaje się być w porządku.

jrthqr.jpg

Chris Cage

Avatar : średnio u mnie z oglądaniem Prison Breaka ale tego gościa jakoś kojarzę. Fajny avek ze względu na kompozycję.

Sygnatura : To samo co avek choć mogłaby być bardziej wrestlingowa.

Nick : Chris Cage , widać od razu kogo fan. Nie mam nic do Christiana bo zawsze w WWE fajne segmenty były z nim.

User : Z motyką na księżyc...kolejny który chce wskrzesić WSF. Jestem za i pomogę jak będę potrafił. zna się na wrestlingu i nie spamuje a to najważniejsze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...