Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

baryla

Avatar : Dobry Avek z HHH i to wszystko co napisać.

Sygnatura : Hmm...dno i pięć metrów mułu jakby to mój były trener powiedział.

Nick : Taki baryłkowaty, nie związany z Wrs.

User : Stara się i to jedna pozytywna rzecz którą mogę powiedzieć. Bez urazy ale jego tematy i posty nie są warte funta kłaków.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

A : Fajny...ale...nic specialnego :5

S : Tutaj fajna tylko, że nie rozumiem napisu...Omnibus Nitito Canus ? To ostatnie słowo mi się kojarzy z 'konus' :thinking:

N : Ajkon. Jak mówiłem, kojarzy mi się z Akon'em, więc źle. :x

U : Ta zbita z Arka na ircu nieziemska =))=)) user na + .

Avek: Prosty i mi się to podba

Sygna: Ujdzie chociaż widziałem lepsze :roll:

Nick: Taki jakis nijaki sry xD

User: chyba aktywny bo często widać jego posty i raczej pomocny więc user mi się podoba xD

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Dexter:

Avatar: fajny, pokazuje "kto żądzi w RAW"

Sygna" fajna, pokazuje "kto żądzi w RAW"

Nick: ciekawe czy zaczerpnięty z bajki na Cartoon Network :P

User: Dołączył dość niedawno, może będą z niego ludzie ;)

johncena4iryszi7ll8.gif

Irys

Sygna: Gdyby nie Maria w tyle to też bym przemilczał

Nick: ciekawy i nowatorski, a na dodatek podoba mi się

User: w porządku mimo iż lubi Cene ale każdy ma swój gust, user wartościowy, udzielający się i fajne dupy co niedziele daje :D

Goldi

Avatar- nie lubię jej, nie podoba mi się, tyle.

Sygna- zwykły, nieobrobiony gif; jego zawartość cieszy oko ale jako, że jest taki goły, nieobrobiony prezentuje się średniawo...

Nick- tego typu, którego nie lubię...

User- bardzo dobrze, że się udziela, tylko czasem wychodzi mu to tak trochę (jak to ładnie ujął Icon) 'chaotycznie'.

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Kieska :

Avatar : Blać, Juventus .. sprzedawczyki :P

Sygna : Zajebiście dobrane filtry i kozak wrestler : )

Nick : Zwykły, życiowy . Nie żadne Mastahy umca umca, sabu_ecw .

User : No dla mnie jeden z najwartościowszych użytkowników. Newsuje, dyskutuje i nawija aż miło. Fajnie by było, gdyby czasem wpadł do nas na irca pogadać bo sie 100 % równy chłop zdaje być :)

LK :

Avatar: Braciszkowie i lalki ..............ciekawy ;P

Sygna: Bardzo ładne tła i piękna dziewczyna.

Nick: Nie typowy Ortonowy :P

User:Szczerz jak pierwszy raz mi skasował temat post dał ostrzeżenie myślę co za Ch*j!

Ale gdy wszedłem na Irca to go troche lepiej poznałem i okazało sie że to zajebisty chłop,

można z nim pogadać,pośmiać sie.

POZDRO.LK !!

pezetvi7.png

• Urządzenie:  Windows

LegendKiller,

Avatar - Tombstone na... gumowej lali =)) Padłem :)

Sygna - Widywałem ładniejsze laski którym nie pękały cycki, ale ogólnie jest fajna :lol

Nick - eLKa z egzaminem na prawko mi się kojarzy :lol

User - Bardzo dobry dyskutant, dobry newspacker, Autobus... tzn Omnibus wrestlingowy i do tego admin :t_up:

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Legend , Omni , Auto , WeeKiller,

Avatar : Nie wiem co odbiło LK' ale piledriver'owanie dmuchanej sex-lali to imo nic fajnego na avatar , chyba że to był wyczesany fragment - wyczesanego impackt'a , to wtedy tak. :D

Syga : To już nawet nie chodzi o Gejl Kim , ale syga jak to mói prezes "nie w moim guście" , to że jest dobra pod względem tech. nie wyklucza jedno drugiego. Dal mnie jest z ciemna i za prosta - ale przyznaje że to wynika z faktu iż lubie cholernie dużo pierdołek na sygach. :P Ten kolor mnie przytłacza.

Nick : A taki był łądny w niebieskim , potem zasrał sie na zielono , a teraz jest "pomarańczowa mendoza" . Niektórych nicków nie ma juz po co komentować , bo sa od X lat tak znane jak liczba movesów Ceny na gali weeklys.

User : A no , pozdrawiam kolege z jednego roku i mam nadzieje że już w owym 2008 roku jakoś koło maja , w koncu uda sie obalić coś razem i skonfrontować 0,5 litra oglądając najpierw Wrestlemania 17 a zagryzając ROH Man Up'em =))

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT_DZIKO

Avatar- tym razem nie walne głupirgo pytania w stylu,, sam narysowałeś'' :P Undertaker fajny szkoda że w starym gimnicku

Sygna- ładne kolory tyle że Wiktoria z deka nie pasuje

Nick: ekscentryczny ale nie wiem o co z nim chodzi

User: dla mnie ikona BGZ udzielający sie pomocny i zabawny

Goldberg1234,

Avatar - Taker... chyba na cmentarzu... czyli można powiedzieć "Taker In Home" :P

Sygna - Mała strasznie, nawet cięzko zobaczyć kto na niej jest, gdyby była większa byłaby git :t_up:

Nick - Tutaj to się nie popisałeś, nick do bani :|

User - Udziela się często i regularnie. Ogólnie jest ok :t_up:

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

DonCarlos,

Avatar : Całus divek ...ehh ... nie ma to jak dwie laseczki stykające ze sobą usta , chętnie bym sie dołaczył :twisted:

Sygna : Damn Carlito Cohones , co to za syf ? Juz nic innego nie znalazłeś na neci Czy ci sie szukać nie chciało =))

Nick : Don Corleone , Carlos , Carlisto, Cohones , ciekawy jestem z czym to ma związek , lubisz conrado moreno =)):?:

User : Hehe , napisałbym coś w stylu nemesisa :

"Nie znam , go ale to moderator więc na pewno musi być spoko " =))

Podsumowując - jesteś Green Mendoza , musisz być spoko ;)

ikona BGZ ci to mówi =))

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT "The Cipol" Saks Dziko

Avatar: Fajny nawet, lubiłem Taker'a jako Big Evila, a do tego ładnie i schludnie wykonany, typowo cipolowy :D

Sygna: Nie lubie Victorii, ale sygna wykonana fajnie.. co nie zmienia faktu, że nosisz ją za długo :P

Nick: "spx" :rotfl:

User: Jedna z 1 osób z jaką gadałem z tego forum.. świetny koleś.. zawsze będzie należał do moich ulubionych userów :) Ziom w deche(99) =))

• Reputacja:   2

Koootal "typowy saks preriowy avanger"

Avatar: typowo cipolowy bo z TNA, saks

Sygna: śpiący HBK też saks, mógłby zmienić już bo nudny jest :x

Nick: buahahaha =))

User: kiedyś nawet coś z nim gadałem ale potem przeszedł do stajni miodzia z TNA i teraz najwyżej ssi mi pisze, ogólnie saks, taki tam sobie pisior, jeden z normalniejszych, wyczesany mod w zoomach to o czymś świadczy, tym bardziej że żadnego jego zooma od roku nie widziałem :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...