Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

The_Icon,

Avatar - Piękny kopniak :clap: Lepszy niż Ortona :P

Sygna - Power Ranger's z trzema pasami :P Napis ze skrzydłami wymiata :thumb:

Nick - Ajkon, prosty i z klasą :roll:

User - W porzo koleś :t_up:

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

DonCarlos

Avatar - DXowa animacja. W sumie nawet niezła.

Sygna - DX 2006, spoczek :)

Nick - Kojarzy mi się z telenowelką jakąś ;) Ale nick całkiem ok

User - Nowa siła PSW 8) obiecujący zawodnik :thumb:

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

pablo modjo:

Avatar - PES wymiata, spoko tylko czemu 12? drugi bramkarz w zespole ma czesto 12 :P

Sygna - napis pablo modjo fajny a reszte translate please :P

Nick - no to takie internetowe imię i nazwisko

User - nie będe pisać że zasluzony dla forum itd :P poprostu jedna z najbardziej rozpoznawalnych postaci na BGZ, dowcipniś, spoko koleś :t_up:

johncena4iryszi7ll8.gif

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Siema Irys ... Widzę że Modjo propaguje w podpisie theme DX ;)

Ale o Irysku słów kilku :roll:

Avatar : Irys zlituj się ..nie dość że dalej katujesz nas tym kwadratowym Janem to teraz jeszcze w większych rozmiarach , zmień waść wstydu oszczędź :joke:

Sygna : Poproś jakiegoś LegendaryKillah'a albo Avasa-Kootasa żeby Ci machnęli coś nowego bo z tym to w dzisiejszych czasach tez kicha się na ulicy pokazać :clap:

Nick : Irys , to albo cukierek albo z lekka gejowskie imię ...mam nadzieje że miałeś na myśli to pierwsze :thumb: Generalnie już 1000 razy lepiej Irys niż John_Mysterio_619..

User : alfons , co tu duzo pisać , ziomal że spoko to rzecz jasna jak glaca Goldberg'a , a znany głównie z cotygodniowych "Dupeczka dla pawełeczka" na BGZ :thumb:

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT_DZIKO

Avatar : Ładnie narysowany Undertaker ( czy to ty narysowałeś) :?:

Sygna : Również fajna ale do avatara nie pasuje

Nick : Nie wiem co ma znaczyć ale fajnie brzmi :P

User : Jeden z bardziej rozpoznawalnych userów zabawny i pomocny

Goldberg One two three For , A czy Norbas swojego Goldbasa też sam rysował :?::o

Avatar : Takie sobie średniawy , ujdzie w wielkim tłoku.

Sygna : tutaj krecha , brak.

Nick : No cóż , trudno mi coś na jego temat powiedzieć bo jest zbyt oryginalny ;)

User : w sumie świeżak , ale obaczym co nam z tego kulfon'a wyrosnie :thumb:

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

ioot:

awatar: widać, że nie sam rysowałeś :P jest zbyt wyczesany w pytkę zbysia :P

sygna: w sumie nie wiem nawet co to lub kto to? Melina? Chociaż na środku jest napis IOOT wiec to może on :P Ale wykonanie niezłe, żeby nie było.

nick - bardzo fajny IOOT_DZIKO. W sumie zapomniałem co to znaczyło... hmmm. K**a nie pamiętam :crazy:

Ale te dwa zera między I a T były bardzo ważne :cena: To chyba oczy Dzika? :confused:

User: Dziko to Dziko. Największy fan takera w Polsce. Zna się na wrestlingu i zawsze ma coś mądrego do napisania. Albo śmiesznego :P

16476371734edf391100c30.jpg

pablo modjo

awatar: oryginalny, ale nie podoba mi sie zbytnio; jedna z niewielu niezwiązanych w żaden sposób z wrs...

sygna: Fajnie wykonana tylko jakaś tak mała, tak jak w przypadku avka- czasami dobrze zobaczyć choć jedną nie związaną z wrs; tylko jak się dłużej przyjrzeć to człowiek oczopląsu dostaje :shock:

nick: kazdy oryginalniejszy niż John_Cena_326658 jest dobry; w sumie z niczym mi się nie kojarzy.

user: wie, co to jest dobry wrestling (czyt. TNA) i to się chwali 8) ; ma mnóstwo pomysłów, które realizuje na forum ...and that is cool.

kieska,

Avson : Na początku myslałem , że po prostu wsadziłeś tam cokolwiek aby było. Potem myslałem że może lubisz zwierzeta , dopiero później moje wyczesane w Hydraulika Palumbo oko zauważyło logo Juve hehe ..sprytny Avek.

Sig : Podoba mi się w nim tło oraz wykonanie napisu , napis jest faktycznie odjazdowy , problem stanowi prawa strona gdzie render oklepany jest maksymalnie a postać w żaden sposób nie łączy sie z tłem.

Nick : A no czemu nie , skoro taki sobie wybrałeś to taki masz , na pewno originalny , niezbyt oczywisty czy całkiem na plus.

User : No no , niusman się ujawnił pożądny do tego awans kolorowy a dokładniej zielony , oby tak dalej i pamiętaj nie zniechęcaj sie bo o dobrego postownika i niusmana dzisiaj cięzko ;)

IooT_Dziko

Avek : Hmm....nie przekonuje mnie ten gimmick Taker'a ale nawet może być.

Sig : Nie wiem jak długo można mieć jedną sygnę. Ale ta jest nawet nawet.

Nick : IOOOOOOOOT trzeba dobrze to akcentować :). Łatwy do zapamiętania.

User : Jeden z lepszych ziomków na forum. Wporzo i tyle :)

Avatar: Fajny ale bez fajerwerków

Sygnatura: Fajna najbardziej podoba mi się ten napis MVP

Nick : Oryginalny ale bez fajerwerków

User : Lubie go. Czasem walnie dowcipem pomocny i miły. Ogólnie to wporzo

Avatar:Przerażający Undretaker.Buuuu

Sygnatur:Ok

Nick:Przeciętny

User:Zawsze chętnie pomaga.Jednym słowem SPOKO

pezetvi7.png

Baryła

Avatar : Każdy prawie na moim miejscu zrobiłby to samo.....fuuuuuuuuuuuuu

Sygnatura : Nie ma

Nick : Ale z Ciebie baryła...przeciętny.

User : Hmm stara się udzielać choć nie zawsze mu wychodzi. Ale się stara.

• Reputacja:   8

Avatar: Cena! Z pasem!! Gorzej już chyba być nie może.

Sygnatur: Spoko... Nawet ja mam lepszą 8)

Nick: Hmmm... Jakoś mi się dziwnie kojarzy, ale może być

User: Mógłby pisać trochę dłuższe posty, choć to i tak lepiej, niż thx w temacie gali sprzed pół roku.

Sejbla

Avek : Hmm....nie przekonuje mnie ten gimmick Taker'a ale nawet może być

Sig : Jej nie ma więc nie będę się rozpisywał.

Nick : Kojarzy mi się ze szpada....hmm....

User : Wielki fan Taker'a który mógłby nawet mieć gimmick gay boy'a z Cena'ą a Sejbla i tak mówił że jest zajebisty. Ale tak to gośc jest wporzo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...