Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

DonCarlos,

Avek : ah.. znak Stinga :D czyli jest dobrze

Sygna : nawet dobra.. tylko taka mała jakaś :P

Nick : mi kojarzy się z Zorro :D

User: fan Stinga czyli spoko koleś.. :D osobiscie nie znam ale zdaje się być fajny

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Stinger

Avatar : Fajny gif(oczywiście o musi być ze Stingiem :)) .

Sygna : Pod względem graficznym :t_down: Ale efekt końcowy jest juz lepszy.

Nick : Mi sie kojarzy tylko ze Stingiem.

User : Dużo się udziela. Idzie prostą drogą po zdobycie Vipa 8)

Muniek

Syna: Dobre wykonanie, ciekawie umieszczony napis, odpowiednio dobrany render i kolory ;)

Nick: Może nie jest jakiś tam wyrafinowany, ale podoba mi się :t_up:

User: Ładnie pracuje w graficznych działach.. jest już moderatorem, więc jest bez wątpienia ma swój wkład w forum.. mógłby zacząć się udzielać w tematach związanych z wrestlingiem ;) Ogólnie spoko typ, znam go nawet "na żywo" :lol:

• Reputacja:   1

Kojot

Sygna : Super sygnatura z HBK, po prostu miodzio

Nick : A więc jak włączam BGZ o poranku to myślę Kojot (Poranek Kojota :D )

User : Udzielający się, w porządku gość, nie mam z nim żadnych sojuszów czy "kos" ale jest to pozytywny gość

• 2 tygodnie później...

The_Icon

Avatar - pasuje do zbliżających się świąt, ale ogólnie to troche siara

Sygnatura - pasuje do avatara, fajnie wykonana

Nick - jak już kiedyś chyba pisałem... fajny, idealny na forum o takiej tematyce

User - ostatnimi czasy jedna z czołowych postaci forum, dużo się udziela, czasami mądrze czasami spamuje... i dobrze :D

johncena4iryszi7ll8.gif

irys,

Sygnatura: Przypomniały mi się stare czasy, kiedy to dziko uczył mnie sygnaturek robić.. no i zawsze podobała mi się właśnie ta sygna co ma irys :t_up:

Nick: póki co nie spotkałem się z drugim irysem na psw :)

User: Fajne laski wrzuca.. nie mam z nim kontaktu, ale może się to zmieni :t_up: Ogólnie wydaje się być spoko :)

Kojot

Avatar - miodzio, jeden z lepszych na forum, jak nie najlepszy :D

Sygnatura - bardzo oryginalna, świetna w swojej prostocie

Nick - kojarzy mi się od razu ze strusiem pędziwiatrem z kreskówki, bo tam go chyba kojot ganiał :lol:

User - no już wielce zasłuzony dla forum, spoko gość, kiedys miał chyba ksywke the_undertaker? :P :P

johncena4iryszi7ll8.gif

• Urządzenie:  Windows

irys

Av - John "kwadratowy łeb" Cena, taki sobie...

Syg - Mimo że z Jaśkiem to fajna, laski nadają przyjemny klimat :P

Nick - Orginalny i to bardzo

User - Uprzyjemnia życie userom wstawiając bardzo przyjemne zdjęcia bardzo przyjemnych pań :D

DonCarlos,

Avatar - spoko, chociaż ta czacha trochę mało widoczna.

Sygnaturka - bardziej mi to wygląda na zdjęcie.. nic szczególnego

Nick - Zielony :D

User - nowy moderator, nowa krew forum :D Zbytnio nie znam, więc zbyt wiele powiedzieć nie moge :t_up:

Kojto,

Avatar - Taki fajny i milusi dla oka, Torrie.. Nice :P

Sygnatura - Fajna, świetnie wtopiony render w tło i pasuje do siebie wszystko.. God Job..

Nick - charakterystyczny taki, łatwy do zapamiętania, ale od mojego nielepszy :rock:

User - Jedne z lepszych kumpli z PSW, można powidzieć, że przyjaciel wręcz.. Lubiem się z nim kłócić, i gadać na iRCU szczególnie, bo zawsze się tam się bawimy w ''Starą zabawe'' Tzw. Kickujemy się i banujemy :rotfl:

Btw. Się umówiliśmy, że będzie bez żadnych siorpaków, jebaków itp :rotfl:

Avas,

Avatar: No cóż Lax lubię ze względu na Hernandez'a, którego uważam za świetnego wrestler'a.. avatar wykonany ładnie, schludnie, jak na avasa przystało :D

Sygnatura: żal.pl.. :rotfl:

Nick: Fajny nawet, można ciekawie zdrabniać, przekręcać itp itd :D

User: No wiadomo, świetny kumpel, z którym dobrze się rozumiem itp. Dałem mu nawet zaszczytny tytuł siorpaka :rotfl: Szkoda tylko, że lubi TNA :rotfl:

• 3 tygodnie później...

Kojot,

Avatar: Jakiś taki... hmmm... przykuwający uwagę :)

Sygnatura: Miła dla oka ale chyba za dużo osób podglądających pod nią :P

Nick: Skojarzenia mam podobne jak Irys, czyli kreskówka

User: Noo postów to ma sporo. Ponad 2 razy wiecej niż ja, choc jest na BGZ tylko troche ponad miesiąc dłużej. Hmmm az sie człowiek zaczyna zastanawiać nad samym sobą :rotfl:

Jest Modem ale jakos nie wiem od czego :P

Pewne jest jednak ze wywiązuje sie z obowiązków :t_up:

endabliuovr6.gif

xazax5

Avatar: Zawsze wolałem te drugie nWo. Ale wspomnienia WCW mile widziane.

Sygnatura: Czasy nWo w WWF. Dobre czasy. Nie wiem tylko co oznacza "3Dni"

Nick: Oryginalny, nikt chyba nie wie co on oznacza, ale oryginalny.

User: Ostatnio udziela sie w kratkę (moim zdaniem ;P), ale jak już się udzieli, musi powiedzieć coś ciekawego bądź śmiesznego. Ogólnie wporzo kolo.

The_Icon,

Avatar: Małe promo HHH szkoda ze muzyki nie ma ale i tak klimacik :)

Sygnatura: Widze że robota LK :P Wymiary trochę niestandardowe lecz rekompensują to pasujące do siebie kolory czerni i zieleni.

Muszę sie chyba nauczyć robic takie sygny :P

Nick: Najwidoczniej zaczerpnięty z wrestlingu, ale gdzie ta ikona jak samego HHH widac ;)

User: Ostatnio udziela sie duzo (moim zdaniem) ;)

Stara sie sumiennie wypełniać forum no i pewnie lada chwila Vip bedzie chyba ze sie "górze" narazi.

Jako postać czasem mnie drażni w aspekcie sportowym.

Jakimś zapalonym kibicem nie jestem ale duma lokalnego patrioty czasem zle odbiera kibica Arki będącego z Gda.

Na szczęscie zycie tonie tylko piłka :t_up:

endabliuovr6.gif

• 3 tygodnie później...

• Urządzenie:  Windows

xazax5,

Av - New World Order :t_up:

Syg - Święta Trójca z nWo, fajnie wygląda :D

Nick - ksazaks :P bez komentarza :lol:

User - Spoko :t_up: Zajebiste filmy robi :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...