Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

kondzio

Sygna: Napis na niej mówi wszystko o użytkowniku(Prosta a do tego ładna :lol:)

Nick: Normalny. Nie żadne IOOt'y i irysy :P

User: Zacytuje " My name is Kondzio and I love to fight". Ostatnio ostro się wziął za off topic, czyli na plus.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Muniek,

Avatar: bardzo dobry. Wole patrzeć na Marię niż na te twarze Stingów.

Sygna: robota Huntera. Ma chłopak talent, tylko zmieńcie razem z Avasem styl.

Nick: Muniek to taki Muniasek :)

User: lubie go. Ostatnio otworzył wcześniej 1 on 1 i za to plus

• Reputacja:   2

Kłoszak :)

Avatar: jezu może już czas zmienić bo raczysz nas tym brzydalem chyba od początku

Sygna: ciekawa ale mi sie nie podoba

Nick: oto netowe wyjaśnienie które chyba mówi wszystko o tym nicku:

Druga zmiana o podobnym charakterze i wyglądzie to tzw. kaszak. Również torbiel naskórkowa, powstająca w wyniku zastoju wydzieliny w obrębie mieszków włosowych gruczołów łojowych. Umiejscowienie - jak w przypadku prosaków. Charakter - podobny, natomiast zmiany są dużo większe, już nie jak główka szpilki, ale ziarnko grochu, pestka wiśni, a w skrajnych przypadkach nawet - jajo kurze. Skóra nie jest zmieniona zapalnie, natomiast czasami na szczycie stwierdza się czop rogowy przypominający zaskórnik. Zmiany utrzymują się całe lata, nie powodując problemów. Czasami może dojść do wtórnego zakażenia, a wtedy zawartość kaszaka ulega zropieniu i ewakuuje się (przebija) na zewnątrz. Aby skutecznie usunąć zmianę należy usunąć ją chirurgicznie - razem z torebką. Można tego dokonać poprzez nacięcie skalpelem, a następnie usunięcie odpowiednim narzędziem chirurgicznym ścianek torbieli. Czyli duże zmiany wymagają wizyty w gabinecie chirurgicznym i przeprowadzenia drobnego zabiegu chirurgicznego.

User: cieńki jest w cs-a lubi iść zawsze ostatni i walic z dobitki ale ogólnie postępny robi i zajefajowy z niego user :)

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

kaszak

Avatar: Jeżeli chodzi o wykonanie graficzne jak najbardziej ok, ale trochę za długo go nosisz ;)

Sygnatura: Podoba mi sie, jedna z najlepiej wykonanych sygn jakie widziałem na forum.

Nick: Oryginalny, kaszak to kaszak :P

User: BGZ Pround Member, zawsze pomaga mi gdy go o coś po proszę, jeden z największych kumpli na forum ;)

Willem,

Avatar: Ehh cienki jak ... Mistrzu powinieneś mieć bardziej wypasiony.

Sygna: Chyba sam robiłeś, albo AtS robił na odwal się...

Nick: Taki tam jędrek ..

User: Spoko gościu, jak to wcześniej napisał, wyciągnał mnie z kanałów dla tego mam do niego szacunek. Jest mistrzem irlandzkich sztuk walki, zwłaszcza technika Finlay power !

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• Styl:  Jasny

Kondzio

Avatar : Nie interesuje się ECW, ale wporządku avek, tematyka wrestlingu i szafa gra :)

Sygna : Chyba jedna z lepszych na forum, jeżeli chodzi o przekazanie wiadomości :)

Nick : Kojarzący się z .... no właśnie wszyscy wiedzą z czym :)

User : Bez sporów, bez sojuszy że tak powiem nasze stosunki, ale ogólnie to w porządku.

The_Icon

avatar: jak zobaczyłam pierwszy raz to pomyślałam, że to wygląda jakby przed pszczołą uciekał :rotfl:

sygnatura:The Rock... i basta :P

nick: The_Icon... jak z pulpitu :lol:

user: miałam okazję z nim konwersować, co prawda krótko i bez żadnego konkretnego tematu, ale uważam, że jest w porządku :)

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Asche,

Avk i Sig : Aktualnie Aszerka błaka sie po forum z badziewiem mojegu autorstwa ...no ludzie mają różne gusta dziwne i dziwniejsze ;) hehe ...ale ja bym sie z tymi bohomazami nie pokazywał :P

Nick : rozumiem że to sie czyta "Asze" ...wtedy tak swojsko je brzmi gdzies już kiedyś to pisałem - bo w końcu co Asche to i NAsche :t_up:

Userka : dawno sie do mnie Usher nie odzywała :lol: coś tam bakneła ostatnio a potem sie rozłączyła i już ... powinna wyrwać klapsa ale ją oszczędze :t_up:

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT_DZIKO

Avatar : The Undertaker z pasem który niebawem powinien zdobyć, w porządku.

Sygna : A nie przypada mi do gustu, są lepsze...

Nick : IIIIIIOOOOOOOO OOOOOOOOOOOT tak się to wymawia, jakby ktoś nie wiedział. Akcentować trzeba, ale i tak każdy mówi Dziko (chyba :P )

User : On wraz z Willemem potrafią mnie najbardziej rozbawić swoimi komentarzami więc uważam że spoko ziom

The_Icon,

Avek : The Rock WM 19 ehh....super czasy ..ale gifson w avku nie pasuje ...

Sig : bardzo ładny czysty sig z rock'iem ...podoba mi sie za jego przejrzystość ...

Nick : Skromny , schludny przejrzysty i merytorycznie poprawny ...na pewno nie serii mamo jestem wrestlerem ...

User : Wombat Frend ale całkowicie inny od swego mentora ...z nim da sie pogadać ..skromny dla forum uczynny ogól na + :t_up:

IOOT_DZIKO,

Avatar: nosisz już go wystarczająco długo, pora na zmiane :t_up:

Sygna: jak dla mnie super pasuje do Ciebie i do Victorii

Nick: napweno orginalny, kojarzy się z DD

User: bardzo zasłużony, zrobił dużo dla forum i stara się podtrzymać dyskusje

kaszak

Avatar : Długo noszony, ale za to charyzmatyczny.

Sygna : Ciutek niewyraźna, ale wiadomo że chodzi o Kane'a

nick : Kaszanka, kaszak, najlepiej sformułował to Willem

User : Można z nim pograć w CS'a, w porządku gość

• Reputacja:   8

Haha, mam Cię lamko, więc i ja się zabawię :D

Kaszak

Avatar: Sam go nosisz za długo. Zmień go...na Takera

Sygna: Może i fajna, tylko, że przebajerowana. I ten Kane...

Nick: Bardzo fajny, kaszkowaty :t_up:

User: Zaślepiony ekhm "talentem" Kane'a. Poza tym, to często się przyczepia do moich postów...tylko jeśli w owym poście pada słowo "Kane". I jeszcze jest słaby w cs'a. Amen :)

Sejbla,

Avatar : był kiedyś user o nicku Taker i nosił ten sam avson ..wiec pozytywnie mi sie on kojarzy ..

Sygna - Sejbyl gdzie sig kurde balans ?

Nick : Albo Żonka Brocka lesnara albo taka srebrnowłosa agentka ze spider-mana ....takie wolne skojarzenia :t_up:

User - jego rozmowy z kaszakiem mnie rozbrajają ... umieja sie chłopaki dogadać ....lubie też jak wysmiewa kane'a ale nie biore sobie tego tak do siebie jak kashaq ..bo jakbym brał to willema bym już dawno udusił ..hehe .. :t_up:

• Reputacja:   2

To zeby ci nie oddał to ja coś nabazgrole :t_up:

SEJBLA

Avatar: ble znowu ten wieśniak, dobrze że chociaż bez kapelusza :lol:

Sygna: nie stać cie na nią? :lol:

Nick: wiesz co zmień go :rotfl: Nawet Norblad byłoby lepsze :)

User: Zaślepiony Undertakerem niestety, kolejny z listy chorych na tego bamberka ale lepiej już to niż Randy Orton albo Eugene :rotfl: Tak sie czasem zastanawiam czy on czy kaszak jest brzydszy ale może lepiej żeby mi nie pokazywali zdjęć bo jak wyjdą dwa Murdochy to też źle :rotfl:

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...