Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ioot~

Avek: jak zawsze taker;] Rulez ^^

Sygna: Zarąbista ko"p"itka ;p z tym, że ja się na divach w ogóle nie orientuję :D

Nick: Ioot_Dziko pierwsze primo to twój nick kojarzy mi się z kolegą z klasy, drugie primo to, że jakoś mi pasuje do jelenia czy tam jednorożca ^.-

User: Bardzo dużo wkładał swojej pracy od początku BGZ, przynajmniej z mojego punktu widzenia noi WSF :)

beznazwyqh1.jpg
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nemesis

AV - Z tego co widze to pół dolarówka, wyróżnia się z tłumu Takerów, Goldbergów itp. :)

SYG - Randy... ujdzie

NICK - Z mitologią mi się kojarzy fajny :P

USER - Nie znam "osobiście", ale wydaje się w porządku

DonCarlos

N Carlos..Karol :D

S ten znaczek tna zle wyciety czy mi sie wydaje? :P

A Sting..nie lubie go :P Potem zdjecie Stinga bedzie mi sie z tym userem kojarzyc :x

U niestety nie kojarze.

Zecer, czy tam Setzer :P

Nik: Taki dziwny z deka, ale można go ładnie przejęzyczać :P

Signa: Kijowa, zbytnio mi się nie podoba :twisted:

Avart: Ooo, tu już lepiej.. diabeł tasmański ogólnie wymiatał, lubiłem go z kreskówek :wink:

Juser: taki nijaki, rzadko wpada na forum, mało się udziela.. nie znam zbytnio :roll:

Kojot

Avatar : ladny a zarazem fajny(prawie jak moj :P )

Sig : sik baj hanter. Taker rlz :D

Nick - Strus pedzi wiatr i Kojot(prawie jak IOOT i Kojot) :lol:

User - Ta ostatnia gadka w gadulcu nawet spoko byla :mrgreen:

Muniek

Avatar : Ogólnie to nie przepadam za bardzo za ta diva ale na awatarze wyszła lepiej niż dobrze :)

Sig : Może i nie własnej roboty ale oceniam ją na bdb-. Wszystko fajnie wyglada poza samym napisem „Randy Orton”

Nick – Muniek, Muniek… kojarzy mi się z Maniek (sąsiad z góry :P)

User – Z tego co pamiętam to widywałem go w Offtopie i humorze czyli luzz koles :D

endabliuovr6.gif

xazax5

Avatar: kojarzy mi się z moją ulubioną federacją więc jakbym mógł go nie lubić :).

Sig: j.w., tylko wykonanie takie sobie :P. Ale klimacik ma ;).

Nick: bardzo oryginalny, łatwo rozpoznawalny :).

User: niezapomniany BGZ Draft... :) Ogólnie nie gadałem z nim na gg, ale wydaje się być w porządku mimo, iż się nie udziela to jest powszechnie lubiany :P.

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

Andre

Avatar: co tu mówić widać z daleka że fan Goldberga

Sig: j.w a co najlepsze jeśli mnie wzrok mnie myli jest tam wtopiona moja ulubiona marka motoru , czyli HD.

Nick: Kojarzy mi się z Giantem :D

User : nic do niego nie mam , nie gadałem z nim na gg ale wydaje siębyć spoko człekiem :)

sws.png

31576.png

SilverWolf

Avatar: WHC czyli najładniejszy pas z WWE !!.

Sygnatura: Dużo podobnych jest na forum, ale render jest ładny.

Nick: Po przetłumaczeniu na polski to nic ciekawego, ale po angielsku fajnie brzmi.

user: na początku pozbierał troche ostrzeżeń, ale ostatnio zaczął się regularnie udzielać i pojawiać na forum. Co raz bardziej wartościowy user.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• Reputacja:   2

Kondzio

Sygnatura: finlay wyszedł na niej jak dałnik ale z drugiej strony podobny jest do prawdziwego kondzia, przynajmniej z tego zdjęcia co jest na forum :lol:

Nick: taki pospolity, wiejski:wink:

user: taki sobie kiedyś był,na nic specjalnego sie nie zapowiadał ale odkąd wziąłem go na swojego ucznia to rozwija sie, staje sie coraz doroślejszy i inteligentniejszy całkowite moje przeciwieństwo :P Jak kiedyś zostanie tu adminem to będzie tylko moja zasługa bo to ja go wyciągnąłem z kanału i zrobiłem z niego miłującego walke potwora :twisted:

• Reputacja:   1

Willem

Avatar : do bani! w paincie namalował bym lepszy!

Sygnarura : patrz wyżej!

Nick : wieśniacki i lamerski

User : pożal się panie ... widzisz i nie grzmisz!

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Badziewiarz

Sygnatura:null

Nick: badziewiasty :twisted: może być :)

User: na razie kojarzę tylko, że po korytarzu latać lubi :mrgreen:

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Asche

Avas : Dalej jakby niepatrzeć Raven ...ale niedługo to sie moze zmienić ;)

Syga : Skąd ty masz to badziewie ? Okropny shit :P

Nick : ...a co Nasche to i Wasche :P :P

Userka : Ktoś kto notorycznie chowa sie na gg i unika kontaktu a pisze tylko wtedy jak mnie nie ma lub jestemn zajęty :twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT

Sygna: Dużo na niej piękna, ale ze strony graficznej jak dla mnie średnia ;P.

Nick: Oryginał.

User: Ostatnio sie troche posprzeczaliśmy ale już chyba OK :P. Ogólnie jeden z najbardziej rozpoznawalnych na forum :). Wielki fan Takera, ma więdze o wrestlingu... Spoko gościu :P.

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

Andre

Avek: Goldberg jak Goldberg :P

Sygna: Mi tam obojetne, chociaz jest ok.

Nick: Nie wiem czy to od Andre The Gianta czy cos tam :)

User: Twierdzi, ze bylem pierwsza osoba, z ktora na gg gadal :P Sory, ale ja sobie nie przypominam tego :D Ogólnie spoko czlowiek :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...