Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kojot

Avatar - fajny, podoba mi sie. ;) Cenie piękno. xD

Sygna - świetna, z Jeffem, bardzo mi się podoba. ;)

Nick - Jak pierwszy raz zobaczyłem jego nick, wywował uśmiech na mej twarzy - b. fajny. :P

User - Nocny mark, bardzo fajnie się z nim gada, spoko koleś. Mam nadzieje, że czuje elo. 8)

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Kojocisko stare Psisko ^^

Avatar : Ładny ale już mi sie przejadł ..taki typowy Avaek podkupiony gdzies z jakiegoś forum.

Syga : Avasowska ..i chociaż tutem śmierdzi nawet na nią nie patrzac jest przezajebista

Nick : Na pewno lepszy niż ten z seri mamo mamo jestem wrestlerem a'ka 25 letni the_undertaker :P P.S sygna z kojotem rządzi :D

User : A taka Cipka troche :P ale sie wciąż wyrabia chłopak ...kiedyś jak zajade do poznania to nakopie mu do dupy :P i wykonam na nim moonsault metodą prób i błędów :roll:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Kojocik :)

Avatar: Maria.. i wszystko jasne :mrgreen:

Sygna: Miodzio, Avas sie postarał :P

Nick: Ten nick rulz! najlepszy i najbardziej charakterystyczny na BGZ, w dodatku miło się kojarzy.

User: Znamy sie już trochę, niegdyś harował dla forum, teraz nieco mniej się udziela, ale liczę, że jeszcze ujrzę go w rodzinie zielonych, mimo iż nie lubi tego koloru :P, zajebisty przyjaciel, dla mnie forum bez niego straciłoby cały smak i klimat, zaufanie i respekt Kojot :)

• Reputacja:   9
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

QWA Trzy osoby pod rząd kojota ...nie zasłużyła sobie menda :P

915802072594e34bce782c.jpg

gigot pierwszy więc oceniam

Avatar: Hmm nie wiem co to jest, ale naprawde fajne.

Sygna: Widać, że jest wielkiem fanem 2paca co potwierdza, sama sygna jest fajnie wykonana, abrdzo fajny render i napis Thug LIve.

Nick: Nie wiem co oznacza, ale na pewno jest oryginalny i niepowtarzalny.

User: Sympatyczny, dopiero się rozwija na bgz i udziela się. Kiedyś zamieniliśmy słowko na gg. OK!

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

kondzio

Avek : bardzo fajny :wink:

Sygna : hehe, wykonanie niezłe, no i mile się kojarzy :mrgreen:

Nick : taki zwyczajny :P

User : His name is Kondzio and He Loves to Fight :mrgreen:

Kojot

Avek: Mniam :P

Sygna: Blee :lol:

Nick: Gorszego nie slyszalem :D

User: A mozna z nim w nocy pogadac... Maniak Hardiego i spoko czlowiek :P

Hassio

Avatar: Taker jak Taker, ale może być. :D

Sygna: Jak wyżej.

Nick: A w sumie Ok, oryginalny, lepszy Hassio niż Hassiek. :)

User: Nie znam zbyt dobrze, na gg były tylko jakieś króciutkie rozmowy, ale wydaje się być spoko. :D Ciekawe czy "czuje elo"...

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur

• Reputacja:   1

gigot23

Avatar: Przypomina mi o zespole gdzie gra nie jaki pan Ville Valo czyli HIM kurde! :)

Sygna: Bardzo fajna, mimo że nie lubię takiego stylu muzy to zawsze miałem szacunek do kolesia! :)

Nick: Czasami się zastanawiam co on tak wogóle znaczy, ale jest spoko!

User: Szczerze mówiąc nie miałem szansy go jeszcze poznać, chyba że byłem pijany i nie pamiętam! :mrgreen: Ale pewnie i tak to spoko koleś, wkońcu lubimy tą samą divę! :lol:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   2

Cyc

Avatar - gówniany krótko mówiąc :P

Sygna - nie dosyć ze brzydka to jeszcze jakość słaba :D

Nick - o boże :P

Koleś - taki sobie, nie znam, nie czuje chyba eloo i nie ma stajla :D

• Reputacja:   1

Willem

Avatar - klocek Batista. Nawet fajne wykonanie.

Sygna - zmień ten podpis. Nie dość że na każdym SD widze tą paskudną morde to jeszcze musze oglądać ją na forum :P

Nick - bardzo orginalny, ale ja mam lepszy

User - lubie go niszczyć w CS. Czekam teraz aż z hassiem rozegra meczyk, bo czas płynie. Ogólnie fajny z niego człowiek (może nie człowiek ;))

kaszak

Avatar: Fajny avek, Kane w płomieniach czyli wszystko dobrane jak się należy.

Sygna: Chyba jedna z najlepszych na forum, już od dawna bardzo mi się podoba, zwłaszcza render. Napis też niczego sobie, wszystko dobrane do Kane w 100%.

Nick: Bardzo oryginalny, ale Willem ma lepszy ( przepraszam Pan Willem)

User: Spoko gościu, gram z nim w cs'a ( dobry jest :P ) Można z nim bez przeszkód popisać na gg. Dobry człowiek :P

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• Styl:  Jasny

kondzio

avatar : nawet fajny z cm punkiem.

sig : ładnie wygląda ale nie lubie WWE.

nick : niezbyt orginalny (zresztą tak jak mój) prosty.

user : można z nim pogadac pograc w cs'a jest spoko.

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

Kondzio

avatar: blah, blah C.M. Punk jeden z większych promotorów ruchu sXe (i tak mało kto o tym wie ) więc dla mnie miodzio, no i jeszcze dobrze to wygląda :mrgreen:

sygnatura: mówi sama za siebie, uważam, że moje zdanie jest tu zbędne :P

nick: prosty, od imienia, w sam raz

user: szalenie sympatyczny, miło się z nim konserwuje na gg, może jeszcze nie przerabiamy motywu uciekającego krzesła, ale z pewnością się za to zabierzemy :twisted:

• Styl:  Jasny

Asche

avatar : z Ravenem nie za bardzo lubie Ravena.

sig : także z Ravenem może byc.

nick : ogryginalny.

user : nie znam jej ale lubi Frankie Kazariana ja też go lubie bo jest naprawde dobry.

Sorka za błąd ale pisałem że Cie nie znam.

Edytowane przez Gość

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...