Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Cyc

Avatar : Kat..czyżby Cycu miał zamiar przyjąć jakiś heelowski gimnick ? :D

Sygna : J/W

Nick : Jedyny w swoim rodzaju.

User : Wprawdzie osobiście nie miałem okazji go poznać (czyli na gg :P) to wydaje się bardzo dobrym człowiekiem :) Tryska z niego optymizm i pogoda ducha. Podobnie jak ja, za kołnierz raczej nie wylewa :P Za co także szacunek :)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

LK

Avatar: smutny, poważny, a może po prostu (nie)wiele mówiący. Lubię czarno-białe zdjęcia.

Sygna: brak, za co plus, bo dzięki temu posty są przejrzyste. Sam dawno wywaliłbym swoją gdyby nie to, że jestem do niej przywiązany ;)

Nick: ten akurat jest ok, jak na nick zapożyczony od wrestlera - Randy Ortonów przewijało się sporo, LegendKiller był tylko jeden, o ile kojarzę.

User: właściwie to nie znamy się za wiele, jednak BGZ to także w dużej części LK. O włos minęło go miejsce w pierwszej piątce w HOF 2007, koleś z dużym zapałem, który często wprowadzał w czyn współtworząc lub tworząc swoje projekty, swego czasu zapalony piosenkarz i reżyser krótkich filmików (hehe, stary Fan Corner). Może mi się wydawać, ale przebywając na forum tyle czasu można było zobaczyć, jak z młodego dzieciaka spoważniał i mentalnie dojrzał. Pozytyw.

chcelatooo.png

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Hellner :

Avatar : Dobry, klimatyczny..co najlepsze, od dawna nie zmieniany, przez co można go utożsamić z userem ;)

Sygna : J/W, Ci kolesie w samochodzie strrasznie kojarzą mi się z Hellem :)

Nick : Kelner z piekła.. :twisted:

User : Podobnie jak kilku innych, jest na BGZ od praktycznie samego początku. Przykładny moderator (za to szacunek największy..ślęczał wieczorami i naprawdę porządkował swoje działy). Na GG gadaliśmy jedynie kilka razy..największą bekę mieliśmy podczas inwazji na pewien 'e-fed' :D Był wtedy chyba Normanem Smiley..Ogólnie jest to człowiek, którego bez kozery można nazwać legendą BGZ ;)

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Avatar: Smutny, pasujący do sytuacji :cry:

Sygna: Spoko kolesie nie ma co :lol:

Nick: Nawet nawet ale za mało oryginalny

User : Znamy sie najdłużej z PSW to mówi za wszystko co nie brooother :lol:

8363302634890420816486.jpg

Damian Dziki,

Avatar: Dziwny, w jakimś dziwnym mangowym stylu, ale oczy naprawde spoko :)

Sygna:Nie wiem co to dokłdanie jest, ale wykonanie i technika są bardzo dobre.

Nick: Oryginalny, ale nie wiem kto z kogo ściągnął czy Dziki z Dziko czy odwrotnie

User: Fajny gościu, to on dba o dyskusje na BGZ, nigdy z nim nie gadałem, ale myśle że się to kiedyś zmieni

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Damian Dziki,

Avatar: Dziwny, w jakimś dziwnym mangowym stylu, ale oczy naprawde spoko :)

Sygna:Nie wiem co to dokłdanie jest, ale wykonanie i technika są bardzo dobre.

Nick: Oryginalny, ale nie wiem kto z kogo ściągnął czy Dziki z Dziko czy odwrotnie

User: Fajny gościu, to on dba o dyskusje na BGZ, nigdy z nim nie gadałem, ale myśle że się to kiedyś zmieni

Dziko był po mnie na PSW 8)

• 3 tygodnie później...

Kondzio

Avatar: Troche namieszane w nim ale zły na pewno nie jest :)

Sygna: Widziałem lepsze z Kurtem, ta jest średnia. Może nawet userbar lepszy :P

Nick: Przyjemny dla ucha :) trochę podkreślający wiek

User: Pisze sensownie, nie boruci :P jest modem czyli jest osoba ktora dba o forum. Widac ze mimo młodego wieku można być sensownym i normalnym, a nie jak niektórzy w PL :P

endabliuovr6.gif

• Reputacja:   1

Jakim modem? :mrgreen:

Moderatorem w sensie :P Moze i tylko humoru ale zawsze :D

endabliuovr6.gif

• Reputacja:   1

Nie wiedziałem że Kondzio jest panem moderatorem

xazax5

Avatar: Nawet fajny, klimatyczny

Sygna: Wykonanie zbytnio mi sie nie podoba. Taka szara jakby :P

Nick: Powiedzmy ze dziwny, tylko po co te 5 na koncu, to ja nie wiem

User: Narazie malo sie udziela :P Ale widac ze dosyc sympatyczny. Nawet odde mnie dostal jednego browarka za PROMO czy jakos tak.

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Muniek

Avatar: Ocena zawartości nie idzie w parze z wykonaniem, na korzyść zawartości ;)

Sygna: Nie mi oceniać, bo ja to co najwyżej w pejncie kwiatka narysowałem. Ale okiem laika mogę powiedzieć, że wykonanie rządzi.

Nick: taki wyluzowany, kumpel z czasów piaskownicy mogłoby się zdawać :mrgreen:

User: tu napisze, tam napisze, poprawnie, dzięki czemu nie ścinam się czytając jego posty. Wiele więcej nie mogę powiedzieć, bo sam miałem długą przerwę, i dopiero staram się ją nadrobić (i wskrzesić kilka fajnych tematów w ukochanym dziale :mrgreen: )

chcelatooo.png

hellner

Avatar już ma status kultowy. Wyluzowany, pasujący do właściciela 8)

Sygna Sentymentalna i śmieszna za razem. Słabe wykonanie ale mimo to przyjemna dla oka.

Nick jest po prostu świetny. Klimatyczny oddaje charakter usera no i strach się bać 8)

User - He jest według mnie jednym z najlepszych userów BGZ. Niezwykle mądry zawsze napisze coś z sensem i kogoś poprawi. Miło się z nim dyskutuje. Pzdro :D

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android

hellner

Avatar: Bardzo klimatyczna, fotka Van Hellsing`a.

Sygnatura: Jim Carrey i spółka - humorystyczna animacja, sygnatura jak najbardziej podoba mi się.

Nick: Podobny do Hellsing`a z anime Van Hellsing, jeden z lepszych na forum.

User: Były administrator, regularnie się udziela - szkoda, że nie w moich tematach dotyczących TNA :P - pisze ciekawe posty, przez co bardzo lubię je czytać, bardzo wartościowy użytkownik.

• 4 tygodnie później...

IIL

Avatar: Z wejścia Entrnace Video Kurta, bardzo fajnie to wygląda, wkońcu najlepszy wrestler.

Sygna: Nie przepadam za Stylesem, ale myśle, że ta sygna jest spoko, bardzo fajny render i tło

Nick:Chyba najoryginalniejszy i najdziwniejszy na forum.

User:Fan Kurta i za to go lubie. Jest bardzo fajnym kumplem z którym można pogadać przez gg i pograć w cs'a ( ostatnio co raz lepszy :P)

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Kazuchika Okada bronił tytułu w niezapowiedzianym starciu podczas czwartkowego odcinka ROH on HonorClub. Główną walką wieczoru był Four Corner Survival match, w którym zwycięzca otrzymywał natychmiastowy tytułowy strzał. AR Fox pokonał Lee Johnsona, Shane'a Taylora i „Daddy Magic” Matta Menarda. Tytuł, o który miał walczyć Fox, nie został ujawniony z góry. Po jego zwycięstwie w four-wayu rozbrzmiała muzyka Okady, a walka ruszyła po ringowych zapowiedziach. W finiszu Fox był bliski wygranej
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts World, ODB, zaskakująco pojawiła się w tym tygodniowym odcinku TNA Impact. ODB wystąpiła w segmencie z Elegance Brand i obsadą reality show Mama June z kanału AMC, w którym błyszczy była gwiazda „Honey Boo Boo”, Mama June Shannon. Elegance Brand wycięła promo na Mama June i kazała jej stanąć w kolejce przy food trucku. ODB, która prowadzi food trucki ODB’s Meat & Greet, wyszła wtedy z tłumu, ciągnąc za sobą cooler. Segment zakończył się tym, że ODB i obsada Mama
    • Grok
      TNA Impact na żywo dzisiejszego wieczoru z Gateway Center Arena w Atlancie, w stanie Georgia. Mistrz X-Division TNA, Leon Slater, broni tytułu w starciu z Nicem Nemeth. W grze jest także Knockouts World Championship – nowa mistrzyni Arianna Grace stawi czoła pretendentce numer jeden, Jody Threat, w pierwszej obronie pasa. Zapowiedziano również four-way tag team match, w którym zwycięzcy otrzymają szansę na walkę o pasy TNA Tag Team z The System – Brian Myers & Bear Bronson vs. Vincent
    • Grok
      Big Bill i Bryan Keith mają nową nazwę tag teamu. W czwartkowym odcinku Ring of Honor na HonorClub duet wystąpił jako Paid in Full. Grafika promująca ich mecz, opublikowana wcześniej tego dnia, również przedstawiała Billa i Keitha pod tą nazwą. AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego Paid in Full 23 lutego 2026 r. w celach wrestlingowych. Bill i Keith zaczęli występować razem w sierpniu 2024 r., kiedy byli związani z Chrisem Jericho jako członkowie The Learning Tree. Wyzwali o p
    • Grok
      ROH Women’s World Champion Athena wystąpi w akcji na następnym odcinku ROH on HonorClub. Zmierzy się z nowo podpisaną Maya World w meczu Proving Ground. Jeśli World zwycięży lub pojedynek zakończy się remisem z powodu limitu czasu, zdobędzie szansę na tytuł Athena. World wraz ze swoją partnerką Hyan i Deonna Purrazzo pokonała Athena, Billie Starkz i Diamante podczas tapingsów ROH x CMLL Global Wars 31 stycznia. W segmencie backstage na ostatnim odcinku Athena rzuciła wyzwanie World do mecz
  • Dodaj nową pozycję...