Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Willem

Nick: Willem... Gdzieś na pewno słyszałem "Willem". Nick jak nick, ale mi sie Willem nie podoba :P

Sygna: Ano Khalas kurde power! Jak nie pasi to z czopa go, hehe.

User: Wdaje sie w konflikty z alustrielem... Markuje batiście, lubi khaliego... Praktycznie znam go z widzenia... No i częstych najazdów na "wiadomogdzie".

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Hassio

Avatar:Zawsze jak na niego patrze to kurde wydaje mi się, że Taker jest na nim skacowany, i chwali się tytułem kolegą z baru! :mrgreen:

Nick: Fajny, oryginalny!

Sygna: Trochę wychudzony jest na niej Taker ale ogólnie jest git! :twisted:

User: Pamiętam go jeszcze z afery z Pablo, jak prosiłem żeby się nie obrażał i nie odchodził z BGZ! Ale mnie nie posłuchał, mało tego nawet mi nie odpisał! :evil: Za karę teraz będzie musiał napisać pierwszy do mnie, to wtedy mu wybaczę! :wink:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Cyc

Avatar: Nic oryginalnego. Zwykły kawałek zdjęcia z napisem "Cyc". Ale ja wiadomo, nie avatar czyni usera ;)

Nick: Trudno powiedzieć, żeby był oryginalny. Kojarzy mi sie z Waldusiem z Kiepskich.

Sygna: No tutaj już jest trszeczkę lepiej ale także ta praca jakoś mi nie podchodzi. Taka dosyc chaotyczna sygna.

User: Na początku nie mogłem uwierzyć, że masz tyle lat ile powiedziałeś. Bardzo aktywny i przyjacielski user. Przynajmniej takiego cię zapamiętałem przed moim odejściem :)

910573292462b42a28a382.gif

bobek1906,

Nick: bardzo orginalny, szybko się zapamientuje,

Sygna: patrz avek^

User: pomógł mi gdy miałem problemy z irc'em, sympatyczny

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

kaszak,

Avatar : Dalej Trzyma Big Red monster'a potraktowanego Mokrym Papierem ;)

Nick : Ja jużpisałem z czym mi sie kojarzy ale w każdym bądź razie łatwy do zapamiętania...

Sygna : Łeeeee ....moje przedwojenne bazgroły :twisted:

User : Fajny kolo ....nawet bardziej niż czasami ^^ gadamy na gg ....był dla mnie inspirą nowego kierunku w sztuce :wink: zasłużył sie już sporo dla forum , dobry mod ...ogólnie Fjuczer of Be gie Zet :roll:

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT

Avatar :Mi się bardzo podoba, ta grobowa mina normalnie rządzi! :D

Sygna: Bardzo fajna, szczególnie to światło które kojarzy mi się z reflektorem takim jak policja wali po blokach w USA! :mrgreen:

Nick :Bardzo fajna, nasz kochany dziczek! :mrgreen:

User :Zaje*isty kumpel, zawsze pomoże, nie raz korzystałem z jego pomocy i nigdy mi nie odmówił! Dosyć często rozmawiamy sobie na GG i zawsze jest spoko! :) Dziczek na prezydenta! :mrgreen:

• Reputacja:   2

Cajcol

Avatar : taki zwyczajny, wizualnie troche słaby

Sygna: takie coś dziwnego, można powiedzieć oryginalne

Nick : dobrze bo krótki, źle bo taki pół dupy za karzaka, lepszy byłby Cycol, Cajcol, Cycu itd. :P

User : kilka słów z nim zamieniłem na GG czy w SB niestety i to wystarczyło by sie zaczął dobierać do mojej kobiety. Jak bym go spotkał bym go biczował cały dzień, oprócz tego chyba Goldberga roku dostał w niejednej kategorii co świadczy kim jest na forum, gdyby jeszcze czasem takim wiernym wykonawcą decyzji i zachcianek admina nie był :lol:

Willem

Sygna: po prostu zarabista. Bardzo mi sie w niej podoba napis

Nick : Moglbys se zmienic naa Wiluss

User : Zbytnio go nie znam ,ale widze ze ma cholernie duzo postow :lol:

Muniek,

Avatar: fajny, dosyć śmieszny, ale mógłbyś zmienić na coś lepszego

Sygna: Bardzo dobre wykonanie, niezłe zdjęcie Stinga i napis

Nick: Kojarzy się z Maniek, spoko

User: Nigdy z nim nie gadałem, jako user porządny, ale powinien się bardziej udzielać ;)

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

kondzio,

Avatar : całkiem spoko ale ten poprzedni był lepszy

Sygna : bardzo fajna ale jakieś dziwne wykonanie

Nick : zwykła kombinacja od imienia ale calkiem fajnie

User : spoko koleś czesto z nim gadam na gg

npcopymp9kh3.png

68249684dh4.gif

• 2 tygodnie później...

maciek1261,

Avatar:Super hiper mega fajny ;) Twoje avatary są chyba najlepsze na forum.

Sygna: Dobrze zrobiona, ale barwy jakoś mi do Tekera nie pasują

Nick: Zwykły od imienia, ale nie kiczowaty :P

User: Dobry kolega, ma swój wkład w rozwój forum

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

kondzio

Avatar:Extra. Takie mi sie najbardziej podobaja

Sygna: Ta nawet fajna. Ladnie wtopiony Kurt

Nick: Porzadny :mrgreen:

User: nie gadalem z nim. Wydaje sie spoko koles. Pisze sensowne posty. Dzisiaj ma urodzinki(WQszystkiego Najlepszego)

Muniek

Avatar: piękny, wiadomo dlaczego :)

Sygna: brzydka, wiadomo czemu :P

Nick: taki swojski :P

User: aktywny user, sympatyczny, piwko mu nawet postawił ktoś

johncena4iryszi7ll8.gif

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

irys

Sygna : No taka bombastic sam plastik..za bardzo mi nie podchodzi ;)

Nick : Kojarzy mi się z zajebiście dobrymi cukierkami, więc na + !

User : W sumie 'z widzenia' znam go juz dobry rok..na gg nie gadalem ani razu. Sportowy maniak :P

LegendKiller

Sygna: Fajna bo kompletnie nie widoczna! :mrgreen:

Nick: Kojarzy mi się z Ortonem, co prawda nie przepadam za tym wrestlerem, ale nasz killer na pewno jest fajniejszy! :P

User: Praktycznie go nie znam, pamiętam tylko jak odszedł z naszego forum, mniej więcej w takim samym czasie co hassio i chyba bobek. Ale teraz wrócił oby na dobre! :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE oficjalnie potwierdziło godziny startu obu nocy WrestleMania 42 w Las Vegas. Plakat promujący walkę CM Punk vs. Roman Reigns, opublikowany przez Paula „Triple H” Levesque w czwartek, wskazuje, że sobotni i niedzielny show ruszą o 18:00 czasu wschodniego (15:00 czasu pacyficznego). W zeszłym tygodniu WWE wysłało maila do posiadaczy biletów, informując, że WrestleMania 42 wystartuje o 14:30 czasu pacyficznego – zmiana względem wcześniej podawanych 16:00. Aktualizacja pojawiła się też na of
    • Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
    • Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
  • Dodaj nową pozycję...