Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Chris Benoit & The Hardy Boyz pokonali M.V.P. und MNM

8 - Man Cruiserweight Match for the Cruiserweight Title

Chavo Guerrero pokonal Gregory Helmsa ©, Shannona Moore, Daivariego, Funakiego, Scotty 2 Hotty, Jimmy Wang Yang i Jamie Noble i zostal nowym championem

Na ringu bylo 2 wrestlerow. Po spinowaniu wchodzil nastepny

Scotty 2 Hotty pin. Daivari

Gregory Helms pin. Scotty 2 Hotty

Gregory Helms pin. Funaki

Gregory Helms pin. Shannon Moore

Jimmy Wang Yang pin. Gregory Helms

Jimmy Wang Yang pin. Jamie Noble

Chavo Guerrero pin. Jimmy Wang Yang

Finlay & Little Bastard pokonali Boogeyman & Little Boogeymana

Kane pokonal King Bookera

WWE Tag Team Championship

Brian Kendrick & Paul London pokonali Deuce & Domino

ECW World Championship

Mr. Kennedy pokonal Bobby Lashleya przez DQ

"Dream Tag Team Match"

John Cena & Shawn Michaels pokonali The Undertakera & Batiste
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• randyorton8

2

• LooseCannon

1

• tomo

1

• sagat77

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Przed chwilą skończyłem oglądać, także podzielę się wrażeniami "na gorąco".

Benoit&Hardyboyz vs MVP&MNM

Napewno cieszy fakt, że Benoit znowu jest kreowany na gościa, z którym lepiej nie zadzierać. Po tych porażkach z Kennedy'm byłem raczej zniesmaczony i bałem się, że podłożą go kolejnemu heelowi z nowej fali. Całe szczęście, że tak się jednak nie stało i Chris tej nocy "rządził i dzielił" w ringu. Teraz tylko czekam na rewanż z Mr Drzymordą i przede wszystkim z JBL'em, za poprzednią Wrestlemanię.

Walka cruiserów

Nareszcie Gregory Helms stracił pas. Gdy Scotty spinował Daivariego po całej sekwencji składającej się na jego finisher, przypomniały mi się czasy Attitude i jego boski team z Rikishim i Grand Master Sexay'em. Nie dało się wręcz ich nie lubić. Ale wracając do walki, wynik jak najbardziej ok. Trochę szkoda mi było żółtego kowboja, już kawał czasu ten pas nie był w rękach face'a. Może czeka na Rey'a. I bardzo dobrze by było, bo im dalej knypek się trzyma od WHC, tym lepiej.

Dwa Finlay'e vs dwa Boogeymany :wink:

Chciałem obejrzeć całą galę bez przewijania, także i tę walkę zobaczyłem w całości. Nic specjalnego, ale zabawna była ta zawierucha. Finlay naparzający się z czerwonym ryjkiem i karły plątające im się pod nogami. Wyglądało to komicznie, a w przeciwieństwie do innych walk Boogey'a, nawet nie tragicznie.

Kane vs King Nothing

Solidna walka zawodników wagi ciężkiej. Dobrze, że wygrał Kane. Wystarczająco dużo upokorzen trafiało mu się ostatnimi czasy. Booker nawet był w formie, sadził kopniakami na prawo i lewo, zupełnie inny zawodnik, niż ten z arcynudnych walk z Batistą. Inna sprawa, że Kane to wrestler kilka klas lepszy od Dave'a, co objawia się chociazby w umiejętności "sprzedawania" ciosów przeciwnika.

L&K vs D&D

Możecie mnie za to zlinczować, ale lubię tych dwóch pajaców Deuce i Domino. Fajny theme, oryginalny gimmick, zabawny, aczkolwiek nie żenujący (jak np Spirit Squad ). Ale jednak Kendrick i London to klasa sama w sobie. Moim zdaniem najlepszy team w WWE. Z dwojga panów bardziej lubię Londona. Przypomina mi Kidmana za najlepszych czasów. Osobiście widziałbym go w roli dominującego cruisera w federacji, jako, że ciężko o dobrych face'ów na tę pozycję.

Kennedy vs Lashley

Walki Kennedy'ego są nawet znośne. Trzeba przyznać, że na RR poprowadził całą walkę z Batistą i z jej przebiegu ciężko było uwierzyć w to, kto tu jest champem. Tym razem przeciwnik umiejętnościami nieco lepszy, ale dalej to Kennedy robił lepsze wrażenie. No tak, całe WWE. Kennedy wygrywa w 5 minut z o wiele lepszym od siebie Benoitem, a przegrywa z kretesem z gośćmi, którzy mają marne umiejętności. Może akurat Lashleya nie wypada skreślać, jest młody i ambitny, potrafi pokazać siłę. Ale to, co prezentuje ostatnio Batista, jest poniżej wszelkiej krytyki.

Main Event

Fatalny wynik. Cena pinujący Takera. Okropieństwo. Już lepiej, jakby zrobił to HBK. Byłby rewanż za Royal Rumble. Heelturn Batisty może oznaczać, że na WM to Taker wyjdzie obronną ręką. I tego bym jak najbardziej chciał. W końcu żaden "czarny charakter" nie wygrywa main eventu najważniejszej gali w roku, no chyba, że nazywa się Triple H. A Dave już i tak otrzymał wręcz obrzydliwą dawkę pushu. A co do samej walki jeszcze jedna uwaga. Jej poziom ratowali...HBK i Taker, czyli dwie legendy, którym już zdecydowanie bliżej do emerytury, niż lat świetności. A Cena to niestety nie jest The Rock ani Austin. Naprawdę nie rozumiem jego fenomenu. Koleś jest kiepski w ringu, nienajgorszy przy mikrofonie ale przy takim Edge'u wysiada pod każdym względem. I dalej nie mogę przeboleć, dlaczego Rated R Superstar znowu nie wystąpi w main evencie Wrestlemanii. Przecież gośc jest najlepszym heelem w federacji. No ale cóż, jakoś zdania moje i creative teamu WWE zupełnie się nie pokrywają. Nie mogę zrozumieć szmacenia CM Punka (wybryki zakulisowe zdarzały się i Ortonowi, ale jego jakoś nie podkładali Mattowi Strikerowi, tylko Kurtowi Angle, a to jest kolosalna różnica) i robienia na siłę z Cena'y niepokonanego herosa.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Galę oglądnąłem sobie wczoraj późnym wieczorem - ale musze przyznac że nie była ona taka zła ..no ale jedźmy po kolei ..

Benoit&Hardyboyz vs MVP&MNM

No cóż ...na początku zaczałem się wogóle zastanawiac jak cel miało w tym wszystkich dodanie do tradycyjnego już pojedynku Hardych i MNM , chrisa i Tego fioletowego wojownika ..myslałem że może chodzi o urozmacenie walki ,żeby nie oglądać po raz setny tego samego ...później nasunęła mi sie myśl że może chcą wplątać EmWiPi w jakiś feud z Benoit - ale to były tylko wolne przypuszczenia - które zaczeły znikać z poczatkiem matchu - chciałem się skupić.

Match bardzo mi sie podobał ..Chris pokazał klase - szczególnie Podwójny German suplex wywował kisiel na trybunach :twisted: Hardyz jak zawsze pokazali dobra walkę - i ogólnie podobało mi się reagowanie na wejście na ring benoit'a - taki jakby strach :mrgreen: Z tym że ja wciąż pamiętając TLC mam wrażenie że hardych stac na duzo więcej.

Walka cruiserów

No cóż ..kiedy Helms wyeliminował drugiego sądziłem że nia siły na zmianę Champion'a - tym bardziej ze 40 dni do wrestlemani ! Kto by miesiąc przed WM zmieniał Champion'a ? No ale cóż ...WWE pokazuje sie ot takiej inej moim oczekiwaniom stronie ... W kazdym razie kiedy zaliczyłem zajebiste zdziwko że Helms Odpadł - myślałem nawet przez chwilę żę niezdążył wykopać i że to przeypadek ..ale walka zaczeła robic sie ciekawsza , ciekawosc sprawiła że nie chciałem jej nawet przewijac...I kiedy już byłem pewien że Yang dostał pasek pojawił się Chavo i tu już nie było wątpliowsci ...

No ale walka nawet nawet ...chociaż te niektóre akcja takie za schematyczne --->

Tak poza tym ...to po jednym clothsline leżec 15 minut czekajac aż scotty 2 hotty zrobi te wszystkie wygibusy za nim raz go ciosnie :| troche to było irytujące - ogólnie nie lubie walk cruiserów no ale ujdzie.

Dwa Finlay'e vs dwa Boogeymany

Segment przed walką po prostu zajebisty !! :D:D Bastard zajebiście plątał się pod nogami finlaya , jest śmieszny nie ma co ..I walka sama w sobie smieszna ...hehe ...najlepsze ze mały boogeyman występował w adidasach ...potwór w firmowych bucikach ..hehe ...ale powiem szczerze że zadowolony jestem z przebiegu tej walki i z wyniku ..finlay pokazał że wciąż jest jednym z najlepszych heelów SD! a Boogey w końcu nabiera torche umiejętności ...moze i treningi przynosza efekty...

King bukka vs. Kane.

Wynik OK , walka sama w sobie niczego sobie :P Dwóch Main eventerów wynik pozytywny - co tu dużo wiecej komentowac ...walke troche przewijałem ...Bukka nie nalezu do spisu wrestlerów których lubie oglądać ...

L&K vs D&D

W przeciwieństwie do The_Game'a ja nie zniesie dłużej widoku tych pajaców na ringu.

Może i styl , gimmick , enternance mają oryginalny - ale w ringu nic ! Zero ..

dlatego jezeli mają być takie teamy - to niech London & Kendrick trzymają te tytuły - bo im przynajmniej sie należą ...

Kennedy vs Lashley

No cóż ...Lashley zaczyna popadac w schematykę ...a ten match był w karcie wogóle nie potrzebny - przecie i tak chyba nikt nie spodziewał się że nagle Kennedy zostanie ECW Champion'em ...musieli by przenieś do tamtego rosteru i wogóle wyzła by parodia - trzeba było innego rozwiązania ....no a przecie Laszlej to nie John Shwarzenneger żeby rozbijac wszystkich i wszystko ! Więc musiało byc DQ ...i tak sie stało ...nie mogłem tylko przewidzieć czy to aszlej wygra przez DQ czy kennedy ..w kazdym razie wiedziałem ze DQ musi być ...

Main Event

No cóż ...Wiking,Terminator,shwarzenneger,Wieczny Pogromca , Heros , bohater , superman , niszczyciel Dżon Cena musiał odnieśc zwycięstwo co przewidziałem juz w typerze. W każdym razie spodziewałem się że oba teamie zwrócą sie przeciwko sobie i bedzie no contest ...tymczasem wynik walki nie zaskoczył - ale am jej przebieg. Batista z heelową zagrywką która jak juz gdzies ktos napisał nie jest stałym znakiem ...

Faktem czego nie a sie ukryć że poziom walki trzymali :

ratowali...HBK i Taker, czyli dwie legendy, którym już zdecydowanie bliżej do emerytury, niż lat świetności.

Niestety tak wygląda prawda - to co obecnie prezentują obaj championi jest żałosne - i chociaż widac jak Cena dwoi sie i troi to nic z tego nie wychodzi ...ja bym go widział na galach HEAT ;]

Cena pinujący Takera. Okropieństwo. Już lepiej, jakby zrobił to HBK. Byłby rewanż za Royal Rumble

I tu akurat podzielam w 200% zdanie kolegi ... Ma racje ...toż to okropieństwo - z resztą to co pokazał Cena przed mikrofonem w wywiadzie przypominało mi bardziej rozmowe w stylu "Musze już kończyć bo chce mi sie kope"

W kazdym bądź razie - mogli ten Main event zrobić lepszy - i jeżeli Taker nie wyciągnie więcej z Batisty - jezeli Batista zaprezentuje poziom z No Way Out ...To będziemy mieli lipną najwazniejsza galę roku i h***jowe zakończenie kariery grabarza ;/

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Benoit & Hardyboyz vs MVP & MNM

Walka trochę wyrwana z kontekstu i wciagnieta na kartę na siłe... aczkolwiek Benoit z Hardymi wygrał i to się liczy 8)

Walka cruiserów

Bardzo dobry mecz! Nawet Moore pokazał kilka dobrych numerów! Miałem tylko dziwne wrażenie że po Guerrero wejdzie.... Rey... ale na szczęscie mamy po roku nowego champa! Oby więcej takich meczy!

Finlays vs Boogeymans

Zdziwiło mnie trochę, że Face przegrali... ale cóż... dobre jest to że z ręki Finlaya :mrgreen:

Kane vs King B.

Dobry mecz... Aczkolwiek myślałem, że wygra Buka i feud się przeciągnie do WM....

L & K vs D & D

Kurde! Kollejny nietrafiony mecz... a szkoda... bo panowie Domino i Duce pokazali trochę na ringu (jak na SD) i ostatnio szli jak burza... a tu zonk... :/

Kennedy vs Lashley

Chm... Generalnie gdybym miał obstawiac... to postawiłbym forunę na Kennedego... kolo po powrocie po kontuzji jest coraz lepszy... szkoda, że ciągle jobuje... a przecież mógłby spokojnie byc najgłówniejszym helem na SD...

Main Event

Tego się spodziewałem... Aczkolwiek zaskoczył mnie trochę Batista... bo taki manewr oczami wyobraźni widziałem dopiero na WM... chm... mogę tylko podpisać się pod kolegami, że Cena pokonujący Takera to najgorsze co mogło mnie spotkac... zwłaszcza, że gala był nawet udana.... a tu taki kmiot na koniec... szkoda...

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   0

Jakoś więcej się spodziewałem po tej gali ... może dla tego, że odbywała się w LA ... tak sobie wyobrażałem wielkie show, a jednak lekko się zawiodłem.

Zaczeło się od bardzo słabych fajerwerków (co przy tak nowoczesnej, wielkiej i wysokiej hali bardzo mnie zaskoczyło)

Samo nagłośnienie też było jakieś dziwne ... chyba, że w wer którą ściągnąłem było coś nie tak.

tak na prawdę nic nowego ... czyli dalej HB vs. MNM ... jedyny plus to dobry występ Benoit`a ... o panu

manip_dg5095.jpg

nie będe się wypowiadać bo go po prostu nie trawie

Walka cruiserów

jak by nie patrzeć to wynik jak i przebieg całej walki był zaskoczeniem ... czyli oceniam na plus

Finlayx2 vs Boogeymanx2

jak dla mnie nie walka tylko cyrk ... ale to entertainment i było nawet śmiesznie ;) więc czemu nie ... oczywiście oby nie zaczęsto.

Kane vs King B.

fajna walka i dobry wynik ... nawet K buuuka coś pokazał ... a myślałem, że to już niemożliwe ;)

L & K vs D & D

hmmm ja by to powiedzieć ... John Travolta w Grease jak najbardziej tak ... John Travolta x 2 w WWE stanowczo nie ... dobrze że pasy zostały w posiadaniu L & K.

Kennedy vs Lashley

absolutnie nie zaciekawiła mnie ta walka ... można było się spodziewać, że zmiany pasa nie będzie więc szybko przewinąłem do machania krzesłem.

Main Event

Cena pinujący Takera ... aż odwróciłem wzrok od monitora ... normalnie jak bym widział zarzynanie małych owieczek ... straszny widok ;)

co do Batisty to nie wydaje mi się, że zostanie na długo helem

ogólnie nie było tak źle ... ale i tak bardziej myślę już o WM niż się skupiałem na NWO`07

no i bym zapomniał ... zresztą chyba jak wszyscy

PLAYBOY GIRL Ashley Massaro.... uuuu to było gorące ;)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Walka taka Sobie ocena 4/10

Walka cruiserów

swietna walka i jak dla mnie najlepsza chociaz szkoda ze Yang nie zostal champem ocena 7/10

Finlayx2 vs Boogeymanx2

powiem ze bardzo mnie ta walka interesowala i moze dlatego mi sie podobala ocena 5.5/10

Kane vs King B.

ta walka mi sie kompletnie nie podobala walilo od niej nuda od razu ocena 3/10

L & K vs D & D

walka jeszcze ujdzie chociaz miala zaskakujacy koniec dla mnie chociaz wiedzialem kto wygra ocena 6/10

Kennedy vs Lashley

pojedynek w ktorym odrazu byle pewne ze champ nie straci pasa,walka srednia malo ciekawych ruchow i nawet Kennedy nie wniosl duzo do tej walki ocena 5/10

ME

ME natyle ciekawy o ile bylo pewne z sie pokluca chlopaki tylko kiedy i ktorzy :D walka na ME to srednia ale ogolnie mi sie podobala ocena 7/10

lacznie gale oceniam na 5.5/10

• Reputacja:   2

Aż sie zdziwiłem że nikt nie zadał tego pytania :D Odpowiadać bo warny polecą :lol: :lol:

Przypomnienie:

1. Finlay & Little Bastard vs Boogyman & Mini Boogyman

2. Chris Benoit & The Hardy Boyz vs M.V.P. & MNM

3. Man Cruiserweight Match for the Cruiserweight Title

4. Kane vs King Buuka

5. Brian Kendrick & Paul London vs Deuce & Domino

6. Mr. Kennedy vs Lashley

7. John Cena & Shawn Michaels vs The Undertaker & Batista

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android

Moim zdaniem najlepszy był Main Event Batista walczył w nim całkiem, całkiem nie było źle końcówka trochę denerwująca ale dobrze, że tak się stało bo wresler`zy walczący w Main Evet`cie muszą feud`ować a nie team`ować się itp o prócz tego podobał mi się też mecz Finlay`a i Boogeyman`a naprawdę szło się uśmiać mam nadzieję, że staną do walki na WrestleManii. Willem mogłes zrobic ankietę.

Kane vs King Buuka

Od dawna nie widziałem tak dobrze walczącego Booker'a. Po Kane się spodziewałem dobrej walki,bałem się że Booker da ciała,a tu miła niespodzianka,uważam to za najlepszą walkę.

Mi najbardziej podobała się walka finałowa John Cena & Shawn Michaels vs The Undertaker & Batista. Undertaker z Batistą większość walki dominowali i tak zawsze powinno być :)

Szkoda tylko, że skończyło się zdradą Batisty (ale mam nadzieję, że na WM Undertaker mu odpłaci i nadal będzie nie pokonany na WM)

Walka Kane vs King Buuka też była dosyć ciekawa.

a pozostałe były na normalnym poziomie

John Cena & Shawn Michaels vs The Undertaker & Batista.

bardzo ciekawa walka wkoncu ME Rawa i ME Smacka z Wrestlemani :D chcialo sie ogladac i przede wszystkim ciekawy koniec walki :D