Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Witamy na Galii SmackDown ! Jestesmy w Seattle, Washington

Przed nami wspaniale walkie : John Cena & Shawn Michaels vs. Mr. Kennedie & M.V.P, rowniez The Undertaker & Batista vs. Edga & Randy Orton. To wszystko przed nami.

Pierwsza walka :

The Boogeyman vs. Finlay

Podczas gdy Boogeyman wchodzi na ring Finlay zaatakowal go stylu, popycha go o blaszane schody, wpycha go na ring i zaczyna dominowac walke.

Atakuje go agresywnie w narozniku, Finaly proboje wygrac walke przed Submission ale Boogeyman uwolnil sie i proboje zaatakowac ale Finlay poczestowal go Clothesline i proboje go wyliczyc ...1....2... Boogy sie nie daje.

Finaly lapie go za noge ale ten trzyma sie ostro lin i nie chce ich poscic, wypycha Finaly'ego jedna noga a ten laduje za ringiem.

Teraz Boogy dominuje walke.. ciagle uderza Finaly'ego Clothesline, popycha go w naroznik i atakuje, pozniej wykonuje ruchy Michael Jackson, Boogy popycha Finaly'ego w drugi naroznik i proboje go zaatakowac ale ten unika i wykonuje Clothesline i proboje wyliczyc ...1....2.... nic z tego.

Finaly podchodzi do naroznik i rozwiazuje ochraniacze ale sedzia to zauwazyl i zawiazuje je spowrotem. Finaly lapie swoja laske ale sedzia to tez zauwazyl.. gdy Finaly odwrocil uwage sedziego na ring wbiegl Little Bastard z nastepna laska !!

Proboje uderzyc Boogeyman'a ale ten unika i na ringu zjawia sie Little Boogeyman !!!!

Ktory wykonuje spear na Little Bastard i zaczyna sie atakowac !!, sedzia proboje ich rozdzielic a Boogeyman uderza swoja laska Finlay'ego ...1....2...3.... Boogeyman wygral !!,

The Boogeyman pokonal Fita Finlay

33yu7.jpg

35ip9.jpg

Przed nami druga walka :

Deuce vs. Brian Kendrick

Walka sie zaczyna... Kendrick na poczatku ostro atakuje Deuce a ten tylko go odpycha.

Deuce wykonuje Clothesline i chce jak najszybciej skonczyc walke i proboje wyliczyc ...1....2..... nie duzo brakowalo.

Deuce zaczyna kopac Kendricka i znowu go wylicza ..1...2....

Przeciaga go na srodek ringu i proboje wygrac walke przez Submission.

Ale Kendrick uwalnia sie i proboje atakowac ale nie wychodzi mu to.

Deuce od poczatku dominuje walke, ciagle proboje wyliczyc ale bez skutecznie.

Deuce nadal proboje wygrac przez submission ale Kendrick uwalnia sie i zaczyna wreszcie atakowac.. , proboje odbic sie od lin ale drugi Elvis lapie go za noge.

London odrazu rzuca sie na Domino, ale sedzia to przerywa..

A na ringu Kendrick ostro atakuje Deuca. Wchodzi na liny ale Domino go popycha i ten spada na srodek ringu. Deuce wykonuje swoj koncowy atak i wylicza ...1...2...3... po walce Deuce wygral !!

Deuce pokonal Briana Kendrick

30oj6.jpg

32rz3.jpg

Backstage

Widzimy Queen Sharmell ktora zapowiada King Booker..

Booker mowi , ze to jest specjalna noc poniewaz, kiedy zobaczyl film Kana See No Evil to nie widzial, ze Kana ma cos zlego w sobie, ale wie, ze za dwa dni Kana bedzie lezal kolo jego nogi.. ale wczesniej kazal zobaczyc jego Film i pokazal urywki..

Po zakonczeniu zaczyna sie smiac i mowi, ze Kana nie umi wogole grac.. i pokazal wlasne nagranie.. bylo pokazane jak Booker latal z siekiera i zaczyna gadac jak po 8 piwach.

Nagle swiatla sie zgasily, i wszystko bylo na czerwono. Bylo slychac czyjsc smiech nagle pojawia sie Kane z nozem ! ktory rozdziela jakis material i zaczyna sie smiac. Booker uciekl.

Rowniez widzimy rozmowe HBK z Cena.... Cena mowi do HBK , ze na ostatnim RAW on pilnowal plecow HBK i chce sie upewnic ze dzisiaj bedzie tak samo ale zeby HBK pilnowal jego.. a on na to, ze nie pozwoli zeby cos sie stalo mu przez czas do Wrestlemanii.

Przed nami trzecia walka :

John Cena & Shawn Michaels vs. Mr. Kennedie & M.V.P

Walke rozpoczyna HBK i Kennedie, na poczaku test sily w ktory Kennedie przeciaga HBK w naroznik.. HBK polozyl Kennedie'go i zalozyl mu headlock , ale szybko uwolnil sie i przeciagnal HBK w naroznik i zaczyna go atakowac. Teraz w drugim narozniku. Kennedie rozpedza sie ale HBK blokuje zakladajac headlock i przeciaga go w swoj naroznik i zmienia sie z Cena. Ten ozywiony zaczyna atakowac Kennedie'ego, odbija sie od naroznik ale Kennedie go lapie i wykonuje Clothesline, zmienia sie z MVP. Ten atakujec Cena w naroznik i proboje wyliczyc ...1...2... i teraz sie znowu zmienia.

Kennedie proboje atakowac Cena w narozniku i chce go popchac w drugi ale Cena robi unik i zmienia sie z HBK ten odrazu atakuje Kennedie'go.

HBK wchodzi na liny i uderza Kennedie'go...

szykuje sie do Sweet Chin Music ale MVP to przerywa, HBK zmienia sie z Cena.

Ktory atakuje Kennedie'go.. proboje go wyliczyc ale nic z tego wiec proboje wygrac walke przez submission, lecz tez nic z tego w koncu zmienia sie z HBK ktory tez chce wygrac walke przez submission ale Kennedie sie nie daje i uwalnia sie , zmieniajac sie z MVP,

Ktory atakuje HBK lecz bez skutecznie, HBK popycha MVP o liny ale ten lapie sie ich a HBK spada, od widowni slychac MVP is Power Rangers.. HBk proboje sie rozpedzic ale MVP unika a Kennedie rozciaga liny a ten laduje za ringiem.

Kennedi go wciaga na ring a MVP chce go wyliczyc ...1...2...n zmienia sie z Kennedie'm ktory atakuje HBk w narozniku i chce go wyliczyc ..1...2... nadal nic z tego. Zmienia sie z MVP ktory w narozniku wykonuje Big Boot na HBK i go wylicza ...1...2....

Znowu zmienia sie z Kennedie'm ktory atakuje w naroznniku HBK, pozniej przeciaga go na srodek ringu i zaklada mu headlock...lecz HBK sie uwalnia ale nie do konca.. Kennedie wykonuje Samoan Drop i wychodzi na liny i wykonuje swoj koncowy atak ale HBk unika

i zmienia sie z napalonym Cena a Kennedie z MVP Cena atakuje wszystko co sie rusza..

Kennedie laduje za ringiem a John wykonuje Stalling Suplex "You Can't See Me" szykuje sie do F-U ale stylu wchodzi Kennedie z krzeslem ale HBK wykonuje Sweet Chin Music

a Cena F-U ...1...2....3 .. po walce John Cena i HBK wygrali !!

John Cena & Shawn Michaels pokonali Mr. Kennediego & M.V.P

75960452td7.jpg

24ya1.jpg

Backstage

Widzimy jak Kristal rozmawia z GM Long'iem, mowi , ze ten konkurs Div jest niepotrzebny bo i tak ona wygra, tylko nie wie co ma zrobic, nagle pojawia sie Jillian ktory zaczyna spiewac i mowi do GM Long'a ze ma problem z dobraniem dobrej piosenki wiec moze zdecydowala by sie na rap.. ale Long mowi, zeby caly czas trenowala.. Gdy Jilian odeszla to Kristal zaczyna sie rozbierac przy Long'u.. Gdy Kristal wszla zjawia sie ECW Champ Lashley, nagle zjawia sie Kennedie ktory ma pretensje, ze Long wystawia go to takich meczy z przecietnym partnerem.. mowi , ze pokonal wszystkich ktorzy znajduja sie w SD! i mowi do Lashley, ze jego tez juz raz pokonal i powtorzy to ale na No Way Out o ECW Championship...

Na ringu zjawia sie Ashley, ktora ma zaprezentowac okladke Playboy'a.

Mowi o tym, ze jak byla mala to zawsze chcial zostac kims wielkim.. gdy poszla na College i go ukonczyla to postanowila zostac WWE Diva, i odlicza pojawienie sie okladki 3...2...1...

57021142vc6.jpg

Przed nami czwarty pojedynek :

Gregory Helms vs. Scotty 2 Hotty

Jako pierwszy atakuje Helms, Scotty proboje sie bronic w narozniku, wkoncu ucieka i teraz to on popycha Helms'a w naroznik i go atakuje. Scotty wykonuje Bulldog po czym odrazu chce wykonac The Worm's ale zaczyna atakowac go Daivari, sedzie nie mial wyboru.. walka zostala nie rozstrzygniona. Nagle pojawia sie Funaki ktory wykonuje Bulldog na Daivari, nastepnie zjawia sie Jamie Noble, ktory wykonuje Face First Knee na Funaki'm, teraz wchodzi Shannon Moore ! ktory wchodzi na liny i wykonuje Moonsualt, w tym czasie Helms atakuje Moore i ucieka z ringu z pasem ale zjawia sie Jimmy Wang Yang ktory wykonuje Moonsualt na Helms.

22hd0.jpg

19ze6.jpg

Backstage

Widzimy zapowiedzi walk na No Way Out.. Kane vs. King Booker , Lashley vs. Mr. Kennedie walka odbedzie sie o pas ECW Champion , Mixed Tag Team Match Finlay i Little Bastard vs. Boogeyman i Little Boogeyman , Walka wieczoru Undertaker i Batista vs. HBK i John Cena .

Widzimy rozmowe Edga z Orton'em mowia , ze mimo nie maja pasow to nadal sa najlepsza druzyna, mowia , ze latwo ich pokonaja poniewaz Undertaker i Batista nie ufaja sobie.

Widzimy tez zapowiedz na nastepny tydzien... Rey Mysterio powraca.

Przed nami walka wieczoru :

The Undertaker & Batista vs. Edga & Randy Orton

Walke rozpoczyna Edge i Taker... Undertaker zneca sie nad reka Edga i wychodzi na liny i proboje wykonac Walking the ropes axe handle "Oldschool" ale Edge sie nie daje.. widzimy tez jak Cena i HBK ogladaja to wszystko w TV.. Taker wykonuje Clothesline na Edge i Orton'ie i wychodzi na liny i wykonuje Oldschool, zmienia sie z Batista ktory wykonuje Clothesline w narozniku na Edge, Orton chce to przerwac ale Batista go popycha w naroznik w tym samym co jest Edge i wykonuje na nich Clothesline, teraz Taker wchodzi na ring i w tym samym czasie co Batista posyla Edga i Ortona za ring. Wracamy po przerwie, Batista zaczyna ostro atakowac Edga w narozniku.

Proboje odbic sie od lin ale Orton wystawia kolano wiec Batista go uderza i ten laduje znowu za mate to samo robi z Edge'm.

Teraz Edge i Orton zaczyna atakowac za ringiem Batiste... podwojny Dropkick Edga i Ortona i liczenie ...1...2....

Orton znowu chce wyliczyc Batiste ale Taker przerywa to, przerazony Orton zmienia sie z Edge, teraz Batista ma klopoty.. zaczynaja go we 2 atakowac w swoim narozniku, Orton przeciaga Batiste na srodek ringu i wykonuje headlock.

Batista uwalnia sie i juz ma sie zmienic z Taker'em ale Edge odbija sie od lin i wykonuje Clothesline, ale Batista ledwie zmiena sie z Taker'em....

Ten atakuje Ortona i Edga, zaciaga ich w naroznik i z obu stron na raz atakuje.

Proboje wykonac podwojny Chokeslam ale bez skutecznie, popychaja go o liny a ten atakuje Edga w narozniku. Taker popycha Edga w naroznik ale akurat stal tam sedzia..

Za ringiem widac jak Orton popycha Batiste w metalowy naroznik i wchodzi na ring ale dostal Big Boot od Takera a z drugiej strony Edge wykonuje Spear !!

Edge schodzi z ringu i bierze 2 krzesla jedno postawia pod glowa Takera a drugim mial juz go uderzyc ale Taker wstal i chce wykonac Chokeslam ale Orton z drugiej strony wykonuje Low Blow, Randy bierze krzeslo i uderza w glowe Takera.

Idzie po sedziego ale ten stracil przytomnosc, nagle pojawia sie 2 sedzia i liczy ...1...2... ale Taker wstaje i pojawia sie Batista wykonuje Spinebuster na Ortonie, szykuje sie do Batista Bomb ale Edge wykonuje spear !! Taker wykonuje Chokeslam i Tombstone Piledriver na Edge ..1...2....3.. po walce Undertaker i Batista wygrali !!

nagle pojawia sie HBK i Cena !! HBk wykonuje na Undertaker Sweet Chin Music a Cena na Batista F-U !! Gala sie konczy.

The Undertaker & Batista pokonali Edga & Randy Ortona

18zt4.jpg

13wy8.jpg

14tl9.jpg

Raport by Hawk

Edytowane przez Gość
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

2

• Willem

2

• IIL

1

• Rey_Nowicjusz!

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Kurde nie widziałem o co chodzi i tu wszedłem :evil: A teraz znam wyniki gali która niby odbędzie sie za 2 dni :mrgreen:

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Gala mówiąć szczerze była fajna ..motyw z małym Bogejem zajebisty - spodobał mi się :D hehe ....zawidołem się z lekka na walce Jaśka Shwarzenneger'a ....w sumie najlepiej w tej walce zaprezentował sie Kennedy - co raz bardziej sie do niego przekonuje jako do wrestlera ....

Najlepszą walką był oczywiscie starcie Taker'a i Batisty z Rated RKO - cała czwórka stworzyła naprawde fajna widowisko - było na co popatrzeć ....segment z Jillian mnie dobija ...chociaż potem ten z lashleyem całkiem dobry ...o Teddy'm gapiącym sie w sufit zamiast na cycki nie wspomne :P

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   985
  • Status:  Online
  • Styl:  Ciemny

Z gali ściągłem tylko Main Event ale po przeczytaniu raportu chętnie ściągnę całą gale tomo bardzo dobry raport :D

• Reputacja:   0

Pierwsza walka mnie zoownowala! Hahahah1

Latam codziennie Jetpackiem do szkoly , nie chcecie nie wierzcie ja nie musze niczego udowadniac.

Hehe pierwsza walka mnie rozbroila hehe main event taki sobie ale mozna smackdown obejrzec - super raport dzieki!!

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

No już przynajmniej znasz się wyniki to nie trzeba sciagac gali ahahah ( locik ) a tak po za tym to dobry reportaż już dawno takiego nie było.

• Reputacja:   1

Mi normalnie kopara opadła jak zobaczyłem małego Boogeymana, a jeszcze bardziej zdziwiło mnie na koniec wpadnięcie HBK i przeCeny na ring i ich skopanie dup Undertakera & Batisty. Ciekawe jak to wszystko się zakończy. :mrgreen:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Żeby nie ta walka w które musiałem oglądac Gęby Diusa i domina - to byłby nawet bardzo dobry smack. może motyw z małym gejem jest głupi ale smieszny - mały fajnie sie rusza ...ja specjalnie nie przewijałem walki tej imitacji dżona travolty żeby zobaczyć czy moze jednak niesłusznie go zwyzywałem ...ale niestety miałem racje....to coś jak narazie poza oryginalnym stylem nie prezentuje nic ...

poza tym nigdy nie wróżyłem dobrej kariery komus kto debiutuje w teamie ...dlatego tez do (Extra)(Dykstry) też nie jestem przekonany ....gdyby debbiutował jako singiel ...zapewne lepiej by sie zaprezentował ....a tak bedzie na nim ciązyć pedalska przeszłosc Speryt drużyny....no ale tu nie o tym mowa 8)

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   2

Może pedalska ale w końcu byli mistrzami Tag Teamów pokonując nie byle kogo bo Kane'a i Big Showa a to raczej proste nie jest :P

Co do Smackdowna to nawet niezły, szkoda tylko że dodali do tego najnudniejszą walke jaką widziałem od miesiąca czyli Ceny i Michaelsy na MVP i Kennedy'ego. Dwa razy przy niej zasypiałem :P Kto mi wyjaśni motyw z Kennedym i Lashleyem bo mój angielski jest do dupy a jak chciałem na spokojnie wysłuchać co mówią to mi sie przypomniało że usunąłem już Smacka? :mrgreen:

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Kurde nie widziałem o co chodzi i tu wszedłem :evil: A teraz znam wyniki gali która niby odbędzie sie za 2 dni :mrgreen:

Hhahahahahhaaha!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Mogłes sprzedać jakimś mopsom wyniki ;) albo na podwórku wróżkę udawać :P

Dobry raport :P

Gala nawet niezła :D

Najbardziej ucieszyłem się z powrotu Cruiserów 8) Reszta uszła ;)

ME bardzo dobry. Szkoda, że porządni ludzie musieli jobnąć... :/

001ug2mo4.jpg