Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Parę słów... #3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Jeżeli ktoś nie widział Against All Odds, to niech nie czyta felietonu, bo ujawniam wyniki!!!!

Więc jesteśmy juz po kolejnym PPV TNA, gala świetna, jedna z najlepszych PPV TNA jakie widziałem. Tylko, że jakaś dziwna, bo prawie wszystkie walki wygrali ci którzy nie powinnni :).

Można by powiedzieć, że zwyciężali ci "źli". Ale TNA juz mnie przyzwycziało do tego, że tam wszystko jest możliwe. Dobra zaczynam podsumowanie.

1. LAX vs. Team 3D

Spodziewałem się, że 3D poradzą sobie z LAX, a tu zdziwienie bo nie dość, że LAX wygrali, to jeszcze czysto. Ale dlaczego??? Właśnie...trzeba przyznać, że LAX walczą świetnie, ale 3D wcale od nich nie odstaje...TNA ma praktycznie 2 teamy (nie licze VKM) więc muszą między nich rozdzielać pasy. No ok ale czemu po tym jak LAX naklepali wujka Rey'a i trzaskali 3D praktycznie co tydzień jeszcze wygrywają. Są hellami na maxa, 3D zapowiedziało zemste i przegrali...dziwne trochę...także ten feud będzie trwał na pewno do Destination X....

2. Austin Starr vs. Senshi

Tu raczej rewelki nie było, walka wyglądała tak jak miała wyglądać, czyli nic szczególnego Starra i "karate kid" Senshi. To jest raczej feud, który nie zainteresuje nikogo, a na pewno na dłużej. Można spojrzeć na taką walkę, ale niekoniecznie, bo zakończenie było po chu..

3. Krzysia Hemme vs. Big Fat Oily Guy

Kolejny dziwny wyskok TNA. Chociaż każdy wiedział, ze ta walka jest po to żeby podziwiać wdzięki Christy, a powiem wam że było co podziwiać. Nie można odmówić jej tego, że jest piękną kobietą i to ciałko....ach miodzo...ten tyłeczek....ale kurde dosyc juz o dupeczkach. Wiadomo było, że raczej nikt z wrestlerów TNA nie będzie chciał joobnać Krzysi. Miałem mała nadzieje, że będzie walczyć z Kipem, a tu taki zawód, grubas się wyłonił. Co będzie z Christy, jak sama powiedziała jeszcze nie skończyła, wiec kto wie...

4. "Kałboj" James Storm i Brzydula vs. Piciu Williams i Słodka Gail Kim

Kolejny z pobocznych feudów TNA, też nie robi rewelacji, bo Storm jest cienki jak dupa węza. Ale znowu się zdziwiłem, że znowu oni brzydka wygrali. Piciu jest przecież dobrym wrestlerem, Gail też potrafi swoje i ma świetny tyłek...teraz do feudu dołączy się "Cyklop" Harris, który w końcu natrzaska Storma, razem z piciem i może utworzą team....

5. Krzyś Sabin vs. Jerry Lynn

Dziadziu na młodziaka...wydawało by sie, że Jerry musi wygrać po tych całych schematach Sabina...a tu proszę TNA znowu wali rogii daje wygrac Krzysiowi. Sabin cos tam umie, ale nie ma poziomu mistrza...może to przez to że niby ma "parę znajomości"...więc wiadomo, że ten feud się nie skończy, bo nikt inny nie chce pasa X, Daniels gdzieś zaginął, Styles ma inne sprawy a reszta.....

6. Aj Styles vs. Rhino

Walka ciekawa nie powiem, Rhino w kóncu miał Stylesa na łańcuchu. Ale oczywiście to AJ pierwszy się uwolnił...i tutaj małe zdziwienie na to co zrobił sędzia, ciekawe czemu. No om Rhino sie uwalnia, petuje AJ i przegrywa...kurde znow to nie ma sensu....Styles dostaje na Impactach po ryju,a na PPV petuje po raz kolejny Rhino. I tu jest pytanie czemu??? Chyba chodzi o to, że TNA nie ma gdzie wsadzić Rhino, więc dali mi AJ'a. Spoko tylko czemu wszyscy bija Stylesa ostatnio a Rhino nie może...wiadomo, że w końcu Rhino go natrzaska, ale ile razy jeszcze przegra...????

7. Sting vs. Abyss

Walka kozak!!!!!! Trzeba obejrzeć koniecznie. Sting szalał jak dzika kuna, rozwalał wszystko Abyssem, to była jedyna walka gdzie wygrał ten co powinien, ale to było wiadomo, bo w końcu Sting nie będzie podkładał się Abyssowi. Zresztą już był czas żeby Steve wygrał, ale walka świetna...końcówka zajebista...Abyss padł jak szmata na podwójną ławkę. Mitchell dostał też swoje, ale dobra, co z tego wyniknie....myślałem, że po tej walce zakończy sie feud, ale chyba nie. Liczyłem na jkais uścisk dłoni, albo zdjęcie maski przez Abyssa, a tu nie. Może na Impact coś się wyjaśni, ale myśle że Sting dalej będzie męczył "ludzką stronę Abyssa". Tu nasuwa sie jeszcze jedno pytanie, dlaczego Sting nie dołączy do Kurta i Joe??? I kiedy włączy się do walki o WHC, przecież ma porachunki z Cage'em....

8. Kurt Angle vs. Christian Cage

W końcu doszedłem do walki końcowej. Walka sama w sobie była ciekawa, ale kur..kto zrobił z Cage'a niezniszczalnego??? Dostał 7 german suplexów i wstał...gdzie wszyscy są rozłożeni po 2...o losie. Niby był taki słabiutki po tym, a już po chwili działał na pełnych obrotach...troche bzdura, od kiedy CC jest taki kozak. Wiadomo, ze Kurt wstawał po tym super śmiesznym finisherze CC...jaka to jest bieda...Wszystko ładnie pieknie, ale oczywiście sędzia dostał bułe i się rozłożył, mogliby wymyśleć jakiś inny schemat. A tak polecieli standardem, sędzia leży to Kurt zakłada Ancle Lock i robi Olympic Slam - sędzia wstaje wygrywa CC. Ale luz, pytanie jest tylko takie - czy to za szybko, żeby Kurt wygrał WHC, czy też jeszcze za szybko żeby przerwać passe CC...???? Ale teraz będzie ciekawiej, bo Kurt będzie ściagał Cage'a razem z Joe, a Christian ma dwie pompki bok siebie....

To tyle, jakieś komentarze jak najbardziej.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• Willem

1

• Alustriel

1

• omg

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

K..... tak to przeczytałem niby i nic z tego nie pamiętam oprócz ubarwiania wypowiedzi. Chyba mocno śpiący jeszcze to pisałeś bo niektóre zdania przypominają słynne zdania RO8. A i nie zabieraj sie za pisanie o wrestlingu jeżeli dla ciebie lepiej walczy ta diva która ma lepszą dupę :P

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

K..... tak to przeczytałem niby i nic z tego nie pamiętam oprócz ubarwiania wypowiedzi. Chyba mocno śpiący jeszcze to pisałeś bo niektóre zdania przypominają słynne zdania RO8. A i nie zabieraj sie za pisanie o wrestlingu jeżeli dla ciebie lepiej walczy ta diva która ma lepszą dupę :P

dokladnie ten sam comment bym dal ^^

sry za offtop ...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

"Cyklop" Harris

.. bo padne hłe hłe LOL :lol:

od kiedy CC jest taki kozak

od zawsze w TNA.

Fajnie, fajnie:)

16476371734edf391100c30.jpg