Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Way Out 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

4119642

4119620

4119574

4108102

4108118

No więc tak jak narazie wygląda kartka na WWE No Way Out 2007 !

Co sądzicie o tej gali ? Jakie śą wasze przypusczenia !

Nie wypowiadam się co do walki Finlaya i Geja ...fakt że może niektórym podoba sie styl walki i coś tam u Bogeja ..i nie wątpie że Finlay jest całkiem dobrym wrestler'em i heelem ale akurat nie moch oczach ...Taka walka na NWO to będzie zapchaj dzirua ...zwykłe gówno - i to jeszcze feud o to mało zielone gówno wyłażace zpod ringu ...

Chociaż segemnt z RR był ostry :P

Diva ...no cóż ...na ładne ciało zawsze można popatrzeć o ile nie wmiesza się w to wszystki Wielki namaszczony oliwą tłusty Kutas Dżonson ...lub też Dżejbi-el- tyle ode mnie o tym wydarzeniu ...

No cóż ...Kane - świetny power wrestler - ma swóją renome i styl ...jest lubiany , i cóż z tego kiedy szmacony ...legendarny rekordzista RR z 11 eliminacjami teraz na RR zawiązuje feud z Królem Bukka - to śmieszne ...i jeszcze ten drugi spuszcza mu łomot - dla mnie parodia !

I to jeszcze jedyny feud zawiązany na RR ...pfff ...

Booker to był zawodnik - wielki zawodnik ...ale w WCW ...nie tutaj i nie teraz !

Dwa słowa - Szmacenie Kane'a ...

Ladder match - to już widzieliśmy na Armageddonie ...miodzio walka - żeby nie zapeszyć powiem tylko tyle ...jesli chociaż w 90% powtórża walke z Armageddonu bedzie co oglądać - najmocniejszy chyba i najpewniejszy punkt tej gali ...

No Way Out Bomb Match ...Taker with Batista against HBK i Amerykańsa wersja pudzianowskiego ...Jooooooohnnnnn predator Ceeeeeenaaa !!

No cóż ...gdyby nie to ostatnie coś to walka mogła by być ciekawa ...kurczę ..chciałbym aby podczas tej walki konkretniej zaostrzyły sie obie rywalizacje ...

Walka praktycznie nie ma sensu - przynajmniej dla mnie ..opponenci z WM razem w Tagu sa dla mnie bez sensu ...przynajmniej na chwilę obecną..

Chciałbym aby np. podczas walki doszło do konfornacji Taker'a z Batistą a HBK'a z Ceną i dwóch bójek poza ringiem - srać na wynik walki No Contest - ale dziłoby sie coś ...

Jakie jest wasze zdanie ..

Posty Krótsze niż 4 zdania z miejsca będa usuwane !

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

1

• Kojot

1

• pawelzak1976

1

• badziewiarz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dobra jedziemy z koksem po kolei :

Finlej kontra Gejowy : napewno najsłabszy punkt tej gali.... walka będzie zapewne nudna , statyczna i bezsensowna z małą dawką emocji... Wkońcu czego spodziewać się po Panu Boogey.... a pojedynki Finlaya , który jest naprawdę dobrym wrestlerem to jednak ostatnim czasem nie należa do ciekawych... w sumie to wszystkie swoje walki zwycieża przy pomocy tego małego skrzata .... Więc podejrzewam ,że właśnie przy jego pomocy pokona tego świntucha.... ale i tak wolę oglądac jego zwycięstwo niż Bogeyman'a .... mogliby w pewien sposób uatrakcyjnić tą walkę poprzez zrobienie np. Table match'u czy też choćby Hardcore match'u .....

King Booker kontra Kane ... hmmm ... tutaj spodziewam się dobrego pojedynku ...

Obydwaj wrestlerzy to światowa czołówka, choć ostatnim czasem nie udowadniają tego .... a szkoda .... Co do samej walki to liczę na zwycięstwo Kane'a gdyż ostatnim czasem dostaje solidny łomot od King Booker'a .... również liczyłbym na coś innego niż single Match ... może Last Man Standing czy też Cage Match .. zapewne taka zmiana mogłaby podnieść stosunkowo poziom widowiska , no ale zobaczymy co nam Vince sprawi za niespodziankę ..... w każdy bądź razie liczę na niezłą walkę ...

Four Team Ladder Match - jeżeli walka będzie stała na konkurencyjnym poziomie do tej na Armageddonie to będę się bardzo cieszył ! Liczę tym razem na jakiś finisher Jeff'a wykonany za pomocą drabiny .... gdyż na Armageddonie niestety tego nie zrobił ... Ogólnie to mam duże nadzieje odnośnie tego Match'u i licze ,że się nie zawiodę ...

Kibicować będą oczywiście Matt'owi i Jeff'owi ! Oby właśnie oni zwyciężyli pas tag Team , bo "panowanie" Londona i Kendricka już mi się nieco przejadło .... chociaż wątpię w powodzenie mojej prośby........

The Undertaker i Batista kontra Shawn Michaels : chętnie zobaczę te walkę ,ale głównie z jednego powodu : chcę zobaczyć kto będzie bardziej pushowany : John Cena czy Batista .... szczerze to spodziewam się Matchu no contest , bo jak znam życie Batista zacznie kłócić się z Taker'em zaś Cena z HBK .....

Zobaczymy jak to będzie ...

Ogólnie to zapowiada się niezła gala , tylko tak jak już wspomniałem powyżej : przydałoby się jakieś urozmaicene walk , poprzez zmianę rodzaju Match'u ...

Jak to będzie: zobaczymy ..... :wink:

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

1. walka... nudy... chyba, że Finlay przjmie kontrole nad meczem... kolo wiele potrafi i czasami nieźle zaskakuje :P

2. Takie głupstawa to ja przewijam... bo inaczej usnę...

3. Czy Booker był dobrym zawodnkiem w WCW? Moim zdaniem to taki sam leszcz jak teraz... a ten mecz z Kanem może przeciągnąć się do WM...

4. chyba jedyna walka godna obejrzenia na tej gali... aczkolwiek spodziewam się zwycięstwa mnm lub l&k

5. tu raczej bedzie no contest... innej opcji nie przewiduje... no, chyba że Cena I Hbk wygrają... :/

Jest 5 zdań ;) udało się :mrgreen:

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   1

Pierwsza walka raczej do najciekawszych należeć nie będzie... Jeśli uda mi się ją obejrzeć to i tak będzie dobrze bo coś tak mi się wydaje, że bez przewijania się nie obejdzie ...

Jeżeli chodzi o Divy to zawsze można popatrzeć, nacieszyć oko ale tylko kobietkami nikim innym ....

Booker vs. Kane - w WCW lubiałem oglądać Bookera ale teraz pfff .... :P Licze, że ta walka będzie przynajmniej dobra i że zakończy się zwycięstwem Kane'a. Dosyć już tego nie chce mi się oglądać jak Kane dostaje wpier*ol ...

Ladder match - no tu może być ciekawie będzie dużo się działo i oto chodzi chętnie to obejrze i napewno nie będe przewijać ... to raczej będzie najciekawsza walka na NWO

Taker i Batista vs. HBK i Cena : raczej będzie no contest Batista z Takerem będą sie naparzać w jednym kącie, a w drugim HBK z Ceną ... nie przewiduję tutaj nic innego ale kto wie ...

4 zdania napewno są :P

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   0

Pierwsza walka zakonczy sie pewnie przegrana boogymena ale wydaje mi sie ze to bedzie krotka walka spowodowana klopotami ze zdrowiem boogymena

Na match kane z bookkerem czekam najbardziej bo przedstawia sie najlepiej z calej karty

A tag team rawvs smackdown wygra RAW

Takie sa moje przypuszczenia !!

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• Reputacja:   2

1. Nie lubie Finlaya ani Boogimena więc ta walka mi koło d.... lata. Jak bym miał przewidywać to wygra Boogy gdyż tym razem wejście tego małego skur.... spod ringu wyjdzie na jego korzyść.

2. Divy są ciekawe ale jak występują te wszystkie najlepsze. Dość już mam tego zestawu Smackdownowego w którym ciągle wygrywa Ashley. Zwłaszcza tej grubej świni takiej co sie ostatnio na Britney robiła (zapominam jak sie nazywa) nie trawie. Jeżeli wyjdzie zestawik Ashley, McCool, Maria i np. Candice to chętnie popatrze.

3. Ta walke chyba przewine. Lubie Kane'a ale jak walczy z kimś ciekawym bo wtedy Monster sie dostosowuje do poziomu walki tego lepszego. Bukka nie jest ciekawy więc zakładam że będzie to walka czopsy Kane'a przez 10 minut plus minutka dla Bukki a potem dziwne zwycięstwo odniesie właśnie King pewnie dzięki pomocy Ropuchy ze zrzędliwym głosem (jak bym miał taką w domu to bym ją po mordzie lał :D )

4. Jak już wszyscy wyżej wspomnieli walka warta obejrzenia. Bedzie pewnie wyglądała tak jak na Armagedonie czyli Regale będą walczyć tylko z Kendrickami a Hardyz z Pięknisiami. Seria będzie trwać nadal bo wygrają Kendricki i Londony.

5. Nie oczekuje pewnie jak wielu rozstrzygnięcia w tej walce ale nie przez konflikt Takera z Batistą a raczej Michaels coś odjebie. Coś źle mu z oczu patrzy i taka myśl mnie ostatnio przeszła że to on zdradzi Janka "wartość majtek od Wietnamców"

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Aktualna karta:

28899407cv3.jpg

46479457gi9.jpg

Tag Team Main Event:

World Heavyweight Champion Batista & Undertaker vs. WWE Champion John Cena & HBK

53155202sv9.jpg

WWE Tag Team Championship:

London & Kendrick© vs. Deuce & Domino

29543174wu7.jpg

Kane vs. King Booker

4119574yd6.jpg

Diva Talent Invitational

4119620vo1.jpg

Finlay vs. Boogeyman

4119642dh8.jpg

Jak widzicie w walce Tag team zaszła ważna zmiana.

A oto małe przypomnienie ubiegłorocznego No Way Out:

2230822pk8.jpg

1. World Heavyweight Champion Kurt Angle pokonał Undertakera.

anglewins456nd4.jpg

2. Randy Orton pokonał Rey'a Mysterio i wygrał World Championship Match Rey'a na WrestleManie 22

ortonwins456wc4.jpg

3. Chris Benoit pokonał Booker T i zdobył tytuł the United States.

4. Matt Hardy & Tatanka pokonali WWE Tag Team Champions MNM w Non-Title Matchu.

5. JBL pokonał Bobby Lashley'a

6. Gregory Helms wygrał a 9-Man Cruiserweight Championship Match i obronił tytuł. Walczyli: Gregory Helms ©, Kid Kash, Nunzio, Psicosis, Super Crazy, Brian Kendrick, Paul London, Scotty 2 Hotty i Nunzio

Zapraszam do wzięcia udziału w dyskusji. Jak oceniacie ubiegłoroczne i nadchodzące No Way Out.

94370642845de365932a94.jpg