Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Futbol Amerykański-NFL

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Próbuje się wkręcić, ale aktualnie moja zajawka ogranicza się do kolekcjonowania snapbacków RAIDERSów.

można w jakiejś polskiej telewizji oglądać mecze NFL?

ZNAJOMY ZBIERA PIENIĄDZE NA OPERACJE NIENARODZONEJ CÓRECZKI. WESPRZYJCIE GO JAK MOŻECIE.

http://siepomaga.pl/sercezosi

http://facebook.com/niestandardowesercezosi

P.S.

• 2 lata później...
  • Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jakub97sc

19

• John Cena

11

• the sandman

7

• Fox Mulder

7

Top użytkownicy w tym temacie

Odkopuję temat, bo pewnie niedługo odniosę się w jakimś poście do Super Bowl.

Taka tam rozrywka z NFL

http://www.youtube.com/watch?v=PtlX48c-o3A

...

Green Bay Packers at Seattle Seahawks 22:28

Od 16:0 do 22:22 i dogrywka - tak w skrócie można opisać ten mecz. Główną przyczyną porażki GBP było rozkojarzenie, bo przegrali ten mecz na własne życzenie(jeszcze żadna drużyna przy takiej przewadze w ostatniej kwarcie nie przegrała finału konferencji :D ) i korzystne dla Seahawks losowanie.

Beznadziejny początek w wykonaniu Seahawks. Nic im nie wychodziło i to 16:0 było jak najbardziej zasłużone. Po przerwie Seahawks wzięli się za odrabianie strat, bo nie mieli już nic do stracenia i dlatego podjęli większe ryzyko, co było korzystne dla widowiska. Na uwagę zasługuje zwłaszcza gra quarterbacka Seahawks Russella Wilsona, który nawet zdobył swoje przyłożenie.

http://www.youtube.com/watch?v=JJHoL6uoYNY

...

Tutaj drabinka.

NFL - All Stars

26.01. 02:00

Cris Carter Team vs Michael Irvin Team

Super Bowl

02.02. 00:30

Seattle Seahawks vs New England Patriots

Zagrają dwie drużyny z niesamowitą wolą walki. Seahawks udowodnili to w meczu z GBP, a Patriots we wcześniejszej rundzie w meczu z Ravens. Mimo wszystko ze względu na doświadczenie większe szanse ma wg mnie Seahawks. Mam tylko nadzieję, że widowisko będzie przynajmniej tak dobre jak się zapowiada.

Mój typ 27:21

Edytowane przez Captain Jerry
Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

A właśnie - to są jakieś półfinały, dwumecze? Mógłbyś mi zapodać rozpiskę spotkań do końca Super Bowl? ;) Bo prawdę mówiąc aż tak nie śledzę NFL, czasem obejrzę sobie w weekend jakieś spotkanie.

1047920915357ecfbacc6b.jpg

A właśnie - to są jakieś półfinały, dwumecze? Mógłbyś mi zapodać rozpiskę spotkań do końca Super Bowl? ;) Bo prawdę mówiąc aż tak nie śledzę NFL, czasem obejrzę sobie w weekend jakieś spotkanie.

Półfinały były w nocy i teraz tylko pozostało Super Bowl za 2 tyg gdzie zagrają Seattle i New England.

A i za tydzień będzie coś w stylu meczu gwiazd czyli Pro Bowl, ale bez graczy z Super Bowl.

Co do meczów nocnych to niesamowity powrót Seahawks i awans do Super Bowl.

Przed meczem stawiałem na Green Bay, ale ich zachowawcza gra szczególnie w 2 połowie spowodowała, że ucieszyłem się ze zwycięstwa gospodarzy, którzy w 2 połowie strasznie ryzykowali i z odrobiną szczęścia awansowali do Super Bowl. A trener Green Bay zapłacił za grę na utrzymanie powadzenia zamiast dobicia rywala.

Swoją drogą mieć w footballu 3 straty mniej i przegrać mecz to jest sztuka. A Rogers miał bilans 40 - 1 przed tym meczem gdy prowadził 16 -0, ale tym razem nie udało mu się tego utrzymać.

Ten mecz to kolejna kapitalna reklama NFL po zeszłotygodniowym świetnym meczu New England - Baltimore.

Drugi mecz New England - Indianapolis to popis gospodarzy, którzy w pięknym stylu rozbili Lucka i w pełni zasłużenie awansowali do Super Bowl.

Dla mnie to będzie historyczne Super Bowl bo po raz pierwszy zobaczę w nim ekipy, które już tam grały :D , bo odkąd zacząłem oglądać to przez 5 kolejnych edycji zawsze grały inne ekipy.

A co do samego Super Bowl to za obiema ekipami nie przepadam, ale chyba minimalnie wolę Brady'ego i jego New England Patriots i na nich stawiam w finale, choć na 5 edycji mój faworyt jak na razie wygrał 2 :cry: razy więc raczej nie mam wielkiego szcześcia w typowaniu.

I was angry with my friend;

I told my wrath, my wrath did end.

I was angry with my foe:

I told it not, my wrath did grow.

Jeśli dobrze pamiętam, to Seahawks bronią tytułu :) Z tej racji zapewne będę kibicował drużynie z New England. Aczkolwiek znowu się będę karcił, bo miałem w tym roku śledzić uważniej NFL, a wyszło tak, że obejrzałem przez cały sezon może ze 4 spotkania :/

Jeśli dobrze pamiętam, to Seahawks bronią tytułu :) Z tej racji zapewne będę kibicował drużynie z New England.

Z tego samego powodu prawdopodobnie będę kibicował Seahawks ;). Od dawna nikt nie obronił tytułu(Jeśli się nie mylę to jako ostatni dokonali tego New England w 2005).

Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

Z tego samego powodu prawdopodobnie będę kibicował Seahawks

Ogólnie, to ciężko mi kibicować komukolwiek, aczkolwiek pamiętam, że w poprzednim finale raczej byłem po stronie Seahawksów. Ale to dlatego, gdyż grali z Broncosami, a wśród nich był Payton Manning. Komentatorzy na Polsat Sport spuszczali się nad nim cały mecz, co mnie ogólnie mocno denerwowało i kibicowałem po prostu tym wg. mnie słabszym ;)

• 2 tygodnie później...

Jak co roku super bowl będe oglądał (tak jak pierwsze 2 kolejki sezonu zasadniczego - potem moja miłość do NFL mija :twisted: ), ale tym razem z odtworzenia (sesja!)... zawsze mam fajne wspomnienia z tym wydarzeniem (czy to koncerty, cała otoczka itd - kiedyś nawet sprawy osobiste potoczyły się dobrze przy superbowl) - to jest taki przedsmak wrestlemanii.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

ja oglądam odkąd studiowałem. nawet dzień przed egzaminem (ale byłem wcześniej nauczony więc dobrze poszło). teraz wstaje od kilku miesięcy przed 6 i oglądam nba przed pracą, dziś po prostu pójdę spać po 4 i będę spać trochę krócej. mój organizm zrozumiał już, że sen nie jest najważniejszy.

Przy obecnej globalizacji i "torrentalizacji" nie rozumiem jak można znęcać się nad organizmem i ogladać NBA z rana. Wieczorkiem przy piwie się ogląda kogo chce i gdzie się chce :twisted: Tak samo z WWE, znam typów co zarywali nocke a im streamy siadły na WM... a ja sobie spokojnie w HD z możliwością pauzy oglądałem.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

oglądam rano, bo piszę o NBA, a żeby pisać muszę mieć obejrzane mecze. mam wykupionego league passa, wracam z pracy przed 18, trening, nauka, coś napisać i niestety kończy się czas. potrzebowałem dodatkowe 2 godziny w dobie i obciąłem sen.

Na twittera i hashtagować #NFLpl :D

Więc trzeba w tym roku obejrzeć. Ogólnie to w zeszłym obejrzałem pierwszy raz (mecz Seattle) i odrazu chciałem obejrzeć całego sezona a skończyło się że nie obejrzałem. Przypomniało mi się (no dobra ten temat mi przypomniał :twisted: ) Obejrzałem mecz Seattle w finale konferencji (dokładnie powtórke dzień później na Polsat Sport) i dzisiaj oglądam finał (oczywiście jestem za Seattle).

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

Ależ ten finał był świetny :D Dla człowieka, który w przeciągu roku obejrzał około...trzech spotkań, ten mecz zawierał wszystko, czego można było sobie życzyć. Świetna druga kwarta w wykonaniu obu drużyn - zwłaszcza ostatnie 2-3 minuty, w trzeciej Seahawks grają perfekcyjne 15 minut, a czwarta to popis Patriotsów. Ostatnie dwie minuty były niemalże jak z filmów Hitchcocka.

Tak jak wspomniałem tutaj wcześniej - kibicowałem Patriotsom. Chyba dlatego, że Seahawks wygrali rok temu. Ale oglądając grę obu drużyn widziałem tę finezję i jednocześnie szaleństwo u drużyny z Seattle. Patriotsi mimo wszystko wykorzystali skill swojego rozgrywającego i zdobywali jardy po krótkich podaniach. Obrońcy tytułu zaś zdobywali mnóstwo jardów po długich podaniach do faceta, który przez cały sezon zasadniczy nie złapał ani jednego (tak wywnioskowałem z wypowiedzi komentatorów) :) No i te ostatnie dwie minuty meczu...jedyny przechwyt Patriotsów w meczu w takim momencie :D Osobiście uważam, że duży błąd zrobił rozgrywający Seattle, gdyż 1 jard śmiało można było zdobyć akcją z biegu. Jeszcze mając takiego zawodnika jak "Bestia" (komentator tak go nazywał, nawet nie używając za często nazwiska, przez co go nie pamiętam) :)

Oglądanie NFL z polskim komentarzem nie jest złe :) Wiadomo, to nie są te same emocje, które przeżywają w Ameryce, ale mimo wszystko przyjemnie się ich słuchało. Chociaż rozbrajała mnie ta końcowa niewiara w Seahawks, którzy swoje akcje przeprowadzali szybko, z olbrzymimi zdobyczami jardowymi. A mimo wszystko komentator skreślił Seahawksów 2 minuty przed końcem :P Ale i tak propsy dla obu panów - reakcja na ten mega szczęśliwy chwyt jednego z graczy Seattle oraz przechwyt Butlera - kapitalna :)

Pierwszy finał, który obejrzałem od A do Z - lepszego być chyba nie mogło :) Teraz muszę tylko naprawdę uważniej śledzić NFL, a nie od Super Bowlu do Super Bowlu :)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 046 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      Jak dla mnie Perez to trochę nowa AJ Lee mała ładna dobra w ringu po heel turnie rozwinęła się na mikrofonie. Total package. Powinna z buta wejść do MR mogłaby nawet zgarnąć od razu pas jak kiedyś Paige. Za dużo dobrych lasek w NXT. Robią tam dobre programy siedzą nie które po 3 lata a potem po awansie brak pomysłów bo wszystko już przerobione w NXT. Jesteś dobry awans a nie pas kilkukrotnie.
    • Bastian
      Zgadzam się z Tobą. Wolę nieco za krótki pobyt w NXT niż kiszenie się tam. Impet Perez w głównym rosterze i tak już nieco wyhamował. Była ostatnia wyeliminowaną w RR, weszła do EC, a potem cisza, ucięty feud z Bayley i jobbowanie w NXT. Teraz jakoś to odbudowują. Lepsze to niż walki o North American Title.
    • Giero
      Dawka najważniejszych informacji z najnowszego odcinka NXT. Skrót NXT Za tydzień zapowiedziano: – koncert Joe Hendry’ego i występ rapowy Tricka Williamsa – Shawn Spears vs. Josh Briggs – OTM vs. Kale Dixon & Uriah Connors – #1 Contender’s for NXT North American Championship: Sean Legacy vs. Je’Von Evans vs. Ashante Thee Adonis – Kelani Jordan vs. Zaria Aktualna karta Battleground 2025, które już 25 maja: Tony D’Angelo vs. Stacks NXT Women’s Championship Stephanie Vaquer vs. Jordynne Grace TNA World Championship Joe Hendry vs. Trick Williams NXT Championship Oba Femi vs. Myles Borne
    • Jeffrey Nero
      No właśnie tak sobie czytam na zagranicznych stronach, że ludzie są średnio zadowoleni jak są one prezentowane bo większość walk mimo, że z gwiazdami, ale udupiają. Ja bardzo na nie liczę w głównym rosterze. Nie wiem jak wy, ale ja osobiście wolę jak ktoś awansuje do głównego rosteru a nie tak sami nie wiedzą czy już je awansować czy potrzymać jeszcze w NXT. Walizka jak dla mnie w tym orku dla Perez.
    • MattDevitto
      Ale to były czasy Tamten Orton był takim kocurem, że aż będę musiał to łyknąć w całości w wolnej chwili...
  • Dodaj nową pozycję...