Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Ja moge zajac sie reaktywacja EWF (jesli ktos jeszcze chce tego potwora ;P) po oficjalnym potwierdzeniu, ze AWF jest nadal martwe i nie bedzie wskrzeszane.

5624562044dc465af79c51.jpg

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

32

• Juppozo

14

• Camp

13

• Scythe

13

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Szczerze powiedziawszy, to ja bym chętnie wrócił do eRPowania i czynnego uczestniczenia w walkach e-fedowych ;) Nie możemy się z Grimem zgadać. Albo mi nie pasuje, albo jemu. Wygląda na to, że może zabraknąć czasu na AWF :/ Ja osobiście z całego serca szczerze chciałem to pociągnąć, ale sam już nie wiem, czy przy obecnej robocie, treningach i innych gównach miałbym czas na pisanie gal. RP to jednak sporo mniejszy wysiłek...Sam nie wiem, jak to będzie. Niech jeszcze Grim napiszę, jak to widzi.
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

tego , kurwa , oczekiwaem . czegokolwiek . ;]

ta , ja też jestem skuonny wejść w ewf .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Mi tam wszystko jedno 8)

8363302634890420816486.jpg

trudno nie zgodzić sie z mu... trzeba było tak odrazu...

EWF? oki... tylko bez rozbudzania nadzeji proszę:)

53541565549537ccb6a05f.jpg

trzeba było tak odrazu...

chodzi o to, że nie można było, bo wcześniej alternatywa w postaci EWF nie istniała, a jeśli mam obecnie wybierać pomiędzy pisaniem gal, a pisaniem RP, to naturalne, że wybieram to drugie, szczególnie, że eRPować lubię, a pisanie gal jest strasznie męczące. Do czasu, gdy nie pojawił się pomysł reaktywacji EWF, wciąż myślałem, że AWF zostanie reaktywowane, a nie oszukujmy się, ludziom to chyba obecnie wisi, czy będą walczyć w AWF, czy w EWF. Ważne, że będzie jakikolwiek normalny e-fed, gdzie będzie można się fajnie pobawić.

Do It Like A BOSS !

tak jak napisal Scy - ciezko sie bylo zgadac... chociazby w ostatnia srode (lub wtorek)... zagadalem Scy na gg, on pojawil sie mniej wiecej po godzinie, kiedy to dla odmiany ja mialem wylaczone gg... kiedy odpisalem, to znowu nie bylo Scythera... nawet elektronika sie na nas uwziela, bo jak napisalem do Scy maila, to doszedl pusty, a jak on pisal do mnie, to nie dochodzily maile wcale...

(btw, Scy, w tym mailu pisalem, ze bede w Twoich okolicach i proponowalem browara :P)

w kazdym razie szkoda, ze AWF umarlo smiercia naturalna jeszcze przed reaktywacja... szkoda, bo jeszcze w listopadzie myslalem, ze wszystko ruszy, jak tylko wroce do Polski... a w Polsce od razu znalazly sie jakies sprawy do zalatwienia, itp... szkoda, ale z drugiej strony chetnie wroce do erpowania, jesli bedzie taka mozliwosc...

• Reputacja:   41
  • Styl:  Jasny

No nareszcie sie jakos okresliliscie..

Nie ma co zwalac na elektronike.. aby napisac gale wystarcza 2 maile.. w ktorym dzielicie sie walkami, segmentami i juz.. zreszta macie tez PW na forum do kontaktu.

Jesli EWF mialoby powrocic.. to mysle ze w formie 1 gala na 2 tygodnie.. chyba tak byloby najlepiej na poczatek.. Przynajmniej jesli mialbym uczestniczyc w tym jako booker drugi..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Jedynie opcja "jedna gala na dwa tygodnie" wchodzi w grę, nie mam już tej kreatywności co kiedyś by pisać i składać gale co tydzień ;) Wszystko zależy od silnego odzewu społecznego na pomysł reaktywacji EWF, no i muszą znaleźć się osoby do pisania walk, bo tego też już nie potrafię ;)

5624562044dc465af79c51.jpg

to mysle ze w formie 1 gala na 2 tygodnie.. chyba tak byloby najlepiej na poczatek..

Czyli 1 gala na 2 miesiace wyjdzie ok? :D

Nie ma co zwalac na elektronike.. aby napisac gale wystarcza 2 maile.. w ktorym dzielicie sie walkami, segmentami i juz.. zreszta macie tez PW na forum do kontaktu.

nie no, PO. Ja się przyznaję, że wina leży po naszej stronie, bo zaczęliśmy temat z reaktywacją, ale nie mogę się zgodzić, że wystarczą 2 maile...ja nie siedze na forum non stop, nie sprawdzam co godzinę poczty, a na gg jestem od święta ostatnio. Nie wiem, czy 2 mailami można załatwić sprawę feudów, zwycięstw w poszczególnych walkach, ustalania backstage, storyline itd. itp. Raczej byłoby ciężko. Mimo wszystko wszystkich przepraszam. Wiem, że spieprzyliśmy.

Do It Like A BOSS !

Może jeszcze kurwa PCW po raz n-ty zreaktywujmy i zaplujmy naszą drugą e-fedową dumę na śmierć? Pierdolony pisofszit!

Camp: Zauważyłem, że odkąd pojawiłeś się znowu na forum i wchodzisz w dział AWF, wszystko Ci się nie podoba. Wyluzuj się albo odpuśc sobie posty, bo i tak wnoszą do dyskusji tylko psie gówno.
Do It Like A BOSS !

Jak kogoś to w ogóle interesuje, to też się piszę na cokolwiek 8) Ale raczej nie jako pan S już.
Quoth the Raven, Nevermore.

Camp: Zauważyłem, że odkąd pojawiłeś się znowu na forum i wchodzisz w dział AWF, wszystko Ci się nie podoba. Wyluzuj się albo odpuśc sobie posty, bo i tak wnoszą do dyskusji tylko psie gówno.

To nastepnym razem mi napisz na maila co mam napisać i ile słów musze użyć ... co Ty sie kurwah w forumowego Kaczyńskiego bawisz? Dziwisz sie, ze mi sie nie podoba? Ano bo mi sie kurewsko nie podoba pomysl otwierania i zamykania non stop e-fedow, ktore zyja miesiac. Chcecie otwierac e-fedy ? Prosze bardzo, niech nawet Weeman se otworzy swoje gowno,otwierajcie ABC DEF IJK i inne chujstwa ale nie podpinajcie pod to łatki EWF ... dziwi mnie tylko, ze Psycho w takie cos wchodzi.

Scyther mnie wygonił - powiedział bym jak jego wzór - "spieprzaj dziadu" ale nie mam zamiaru dalej prowadzić polemiki. Mowisz ze moje posty nic nie wnosza do dyskusji? Jakiej kurwa dyskusji? Gdzie Ty ja widzisz? Ja widze tylko marne mydlenie oczu i strzelanie kolejnymi terminami do nikąd. To tyle by było z mojej strony. Odpisze na ewentualne uwagi ... jeżeli Jarek Scyther mi pozwoli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...