Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

No dobra.. czy to kolejna reaktywacja ktora zmarla przed pierwsza gala ? :>

boje sie , że wykrakaueś , panie szakszak szakelow . :| kurwa , panowie , pytanie , które zadam jest kurewsko protste :

wracamy z tym gównem w przeciągu tygodnia ?

jeśli tak : suodko , zrobie takie wejście smoka , że nie trafisz sobie w dupe . tak bardzo Ci sie spodoba .

jeśli nie : cóż , tydzień to niedużo ale jedziemy i jedziemy , a to miauo być gdzieś pod warszawą . :| macie najlepszego z najlepszych w swoim rosterze jeszcze tydzień .

choice iz yourz .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

32

• Juppozo

14

• Camp

13

• Scythe

13

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

macie najlepszego z najlepszych w swoim rosterze jeszcze tydzień .

choice iz yourz .

Ej no bez przesady. Jeszcze troche moge poczekac ;)

Pozdro

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

Ty tak , spoppy ale najlepszy nie będzie czekać wiecznie . kurwa , od tych pomysłów zaczyna mi brakować pamięci .

zróbcie coś z tym , kurwa .

Od razu widac, ze dowcip Ci sie stepil od jarania i zdajesz sie nie dostrzegac tych subtelnych aluzji ;)

Cpun :lol:

podobno wisua zajeua zaszczytne ostatnie miejsce w jakimś turnieju mitrzów . można być mistrzem ostatniego miejsca ? :twisted: jus kiddin ale tak suyszaem . 8)

mam dejavu ? :| aa .. nie , to Ty chcesz być taki jak on . :twisted:

Gdyby nie to, ze jestem w tajnym ukUadzie (wreszcie mowie jak ludzie ;) ) zabraniajacym mi mowic niektorych rzeczy, dopiero bym Ci zadaU bobu, wiec uwazaj :)

A ostatnie zdanie bylo zdecydowanie ponizej pasa, ale skoro tak lubisz tam innym majstrowac, to sie czepial nie bede ;)

Dobrze, dosc zlosliwosci: Bottom line jest taki, ze czekamy z niecierpliwoscia na powrot AWF, a jesli nie powrot to chociaz na jakies oficjalne stanowisko ktoregos z Prezesow odnosnie najblizszej wizji przyszlosci e-fedu.

• Reputacja:   48
  • Styl:  Jasny

Ostatnio jak gadalem z Grimem to zapewniał, że na 100% wystartują.. tylko układają jakieś sprawy ..

No panowie.. jak tak dalej pójdzie to się będę musiał wziąść za bookowanie a to mimo że wróży jakieś gale to nie wróży ich regularności :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

czyżbyś nie miau sie .. czym zaczepić ? :twisted: ale dobrze już , wystarczy bo mi sie nóż w kieszeni otwiera . jeszcze mi sie podrze kartka z autografem kruka .. 8) ( btw. to nie czasem kruk zadau śmiercionośne clothesline the rockowi kiedyś tam dawno dawno temu , za górami i lasami w pcdub ? :D )

[ Dodano: 2007-01-16, 00:04 ]

będę musiał wziąść za bookowanie

walki będziesz dostawau pewnie na maila elegancko , rzecz w tym , żeby je zuożyć i dopisać backstage . a o backstage z psycho nie musisz sie martwić . :twisted:

Ja czekam cierpliwie... :D

siemka Camp :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

Jak reszta, czekam cierpliwie.

A czy Przemko twój powrót oznacza reaktywacje EWF, lub PWD? :razz:

EWF to ja moge reaktywowac ;)

5624562044dc465af79c51.jpg

EWF to ja moge reaktywowac

No to w koncu AWF czy EWF chłopaki??

53541565549537ccb6a05f.jpg

• 2 tygodnie później...

jak widać z dóch opcji , ewf i awf , chuopaki wybrali jedną z najgorszych . jedną wielką brązową , śmierdzącą jak kalawior weepera kupe i wiecie co ? :/

chujowo . :/ że akurat teraz , kiedy jestem w życiowej formie i czuje , że każdego frajera moge wciągnąć z blatu zwiniętą dwóstu zuotówką , a moje rpozki wsysauy by Was z lusterka jak śniwżnobiauy koks ... nie ma żadnego e-fedu . :/ mogliście chociaż nie dawać mi nadziei i nie rozbudzać mojej fantazji .

panie drozda . idź pan _wchuj_ z takim żartem .

Ja jednak mam nadzieje, że coś się ruszy w sprawie reaktywacji

ta , będziecie czekać do usranej śmierci . albo do momentu jak ktoś inny sie za to weźmie , a tak na marginesie :

kurwa , to takie trudne napisać , że nie wyszuo ? ;] ide o zakuad , że i scy i grim są codziennie na forum .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord New Japan Pro-Wrestling zorganizowało 13 marca w Osace kolejną noc turnieju New Japan Cup. Dwa bilety do ćwierćfinałów znalazły swoich właścicieli – Callum Newman ograł Hartleya Jacksona, a Hirooki Goto pokonał Jake'a Lee, meldując się w następnej rundzie. W półgłówce Hartley Jackson dominował siłą, ciskając Calluma Newmana po całej hali Park Gymnasium w Osace-Kanaoka. Ostatecznie jednak „Książę Tempa” przypiął Big Jaga po Excaliburze, wykorzystując rozproszenie od Zane'a Jay
    • Grok
      Autor: Ian McCord Ostatnie dwa miejsca w ćwierćfinałach New Japan Cup rozstrzygnięto 14 marca, gdy New Japan Pro-Wrestling wróciło do Nagoya. Shota Umino i Zack Sabre Jr. odnieśli zwycięstwa w meczach drugiej rundy, awansując do kolejnego etapu turnieju. W półgłownym starciu Shota Umino zmierzył się z Yujiro Takahashi z House of Torture. Takahashi pojawił się w ringu z rękawicą baseballową, którą Umino podarował mu 13 marca po ich zapowiedziowym tag team matchu. Podarowana rękawica miała przy
    • Grok
      Były zawodnik WWE odniósł spektakularne zwycięstwo w debiucie w walkach na gołe pięści. Gizm Selmani, znany wcześniej jako Rezar z Authors of Pain, pokonał Dana Curtina przez KO w drugiej rundzie w sobotę. W wywiadzie po walce przedstawił swoje cele i nawiązał do kariery w wrestlingu. Kiedy Triple H objął stanowisko CCO w WWE, Rezar i jego partner Akam zostali przywróceni do rosteru w 2023 roku, scaleni z Paulem Elleringiem i dołączono ich do nowej grupy z Karrionem Krossem i Scarlett. Po
    • Grok
      Trwające konflikty na Bliskim Wschodzie mogły skłonić WWE do rozmów na temat dwóch nadchodzących gal w Arabii Saudyjskiej. Nasz Bryan Alvarez niedawno zauważył, że w WWE odbyły się dyskusje na temat dwóch gal w Arabii Saudyjskiej w tym roku, a także WrestleManii 43 w Rijadzie w przyszłym roku. Alvarez podkreślił, że choć rozmowy się odbyły, żadna decyzja jeszcze nie zapadła. Wcześniej w tym roku WWE z powodzeniem zorganizowało Royal Rumble 2026 PLE w Rijadzie w Arabii Saudyjskiej – 31 styc
    • Grok
      AAA Rey de Reyes startuje dziś wieczorem na żywo na Fox w Ameryce Łacińskiej, a w innych regionach na YouTube i Facebooku. Wśród trzech meczów zaplanowanych na dzisiejszą galę jest m.in. obrona AAA Mega Championship, gdzie Dominik Mysterio broni pasa przed El Hijo del Vikingo. Stypulacja jest ostra: jeśli Mysterio wygra, Vikingo nie dostanie już nigdy szansy na rewanż, póki Dom jest mistrzem. W odwrotnym wypadku Dominik na zawsze opuści AAA. Finał turnieju Rey de Reyes też dziś: La Parka vs.
  • Dodaj nową pozycję...