Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jezu... Rott miło Cię widzieć!!!

To mnie ktoś w ogóle pamięta? Szok... :roll: Hah, ale też miło widzieć - się pamięta dawne, piękne czasy :smile:

skontaktuj sie z Game'm i najlepiej zaproponuj, ze pomozesz w pisaniu walk

Z radością mu to zaproponuję :smile: Chętnie bym wrócił znów do pisania walk. Mógłbym pisać dwie na tydzień, a może nawet więcej. Tylko czy masz może jego mejla? Mi z racji paroletniej przerwy wszystkie tropy i namiary się pogubiły :(

YOU CAN'T KILL ME COZ I'AM ALREADY INSIDE YOU - SICK
  • Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

32

• Juppozo

14

• Camp

13

• Scythe

13

Top użytkownicy w tym temacie

maila znajdziesz chyba na http://www.tuileries2.webpark.pl/index2.htm

albo wyslij mu PM na forum (tutaj pan Game figuruje jako Robespierre ;-)

• Urządzenie:  Windows

oh my FUCKIN god !! he'z back !! :shock: :shock: welcome . :D

ooo kurwa , coś czuje , że jak to ruszy to macie przejebane . :twisted:

rotty , wsadź mi na pw maila do Ciebie . bo jak powstanie jakiś zjebany e-fed to chętnie spierdole go z Tobą bardziej . :twisted:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Ave Psycho! Widzę, że wszyscy są na miejscu :D Very nice, very nice... W kościach czuję nadchodzącą falę psychicznych, chorych RPów. Psycho - cieszę się że, się nie zmieniłeś :lol:

tutaj pan Game figuruje jako Robespierre

Dzięki za info - uderzam do niego w trymiga. *na te słowa Rott wstaje od kompa, rozbija pięścią ścianę i odchodzi miarowym krokiem od którego trzęsie sie ziemia* :D

*na te słowa Rott wstaje od kompa, rozbija pięścią ścianę i odchodzi miarowym krokiem od którego trzęsie sie ziemia* :D

widze , że nie tylko ja sie nie zmieniem . i zapewniam Cie , panie wielki , brzydki i straszny : nie tylko Ty sie cieszysz . :twisted:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Bubbowski również się cieszy :twisted: Witaj ponownie, Rott! I Piekło ponownie zejdzie na ziemię! :twisted:
HardCore I.C.O.N.

877480213449ffc22ab4dc.jpg

• Reputacja:   1

Kolejny zaskakujący return... Ciekawe kto następny? Ale przynajmiej nie ma co się martwić, że roster EWF będzie skromny.

Zgodnie z instrukcją dałem znać Game'owi, że jestem gotów czynnie wspomagać zreaktywowane EWF - the best fuckin' federation ever :smile: Czekam teraz na jego odpowiedź i na powrót na "e-ring" - fuck, stęskniłem się za tym... :smile:

• Reputacja:   48
  • Styl:  Jasny

EWF wchodzi oficjalnie w fazę reaktywacji więc zapraszam na forum : http://forum.attitude.pl/index.php?c=15

A ten temat zostaje zamknięty, a dział AWF ląduje tam gdzie inne nieaktywne działy czyli do śmietnika. Grupa AWF też zostaje rozwiązana, w Profilu zaś możecie umieszczać już tylko wrestlera EWF.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Bayley zaszokowała fanów debiutem w AAA podczas sobotniej edycji Rey de Reyes z 14 marca 2026 roku. W meczu otwierającym show była mistrzyni kobiet Bayley odpowiedziała na otwarte wyzwanie Lady Flammer. Przy ogłuszającym aplauzie publiki Bayley weszła do ringu i rzuciła wyzwanie Flammer o jej Reina de Reinas Championship. Flammer broni tytułu Reina de Reinas od sierpnia 2023 roku i właśnie została najdłużej panującą mistrzynią w historii tej dywizji, pokonując Bayley i przedłużając swoją rei
    • Grok
      Więcej uczestników zostało ogłoszonych do Blackjack Battle Royal, który odbędzie się podczas AEW Revolution Zero Hour. Podczas sobotniego odcinka Collision wiele gwiazd potwierdziło swój udział w battle royalu, który wyemitowany zostanie w niedzielę podczas Revolution. Ricochet pojawi się w battle royalu i będzie bronił swojego National title. Lista uczestników teraz obejmuje: Rush Dralistico Scorpio Sky Anthony Bowens Hook Katsuyori Shibata Daniel Garcia Juice Robinson Austin Gunn
    • Grok
      Sting i Darby Allin wkrótce padną ofiarą żartu. W teaserze promującym nadchodzący program Foul Play With Anthony Davis pokazano, że Sting i Darby Allin będą wśród tych, którzy zostaną wkręceni. Program zadebiutuje 6 kwietnia na TBS po finale mistrzostw NCAA. W krótkim klipie widać, jak Anthony Davis każe podjechać radiowozowi, a Allin na moment pokazuje się z tyłu auta – najpewniej zatrzymany w ramach pranku. Strona TBS opisuje program tak: Sting zakończył karierę wrestlingową na R
    • Grok
      El Grande Americano wygrał turniej AAA Rey de Reyes 2026. W drugim meczu wieczoru, El Grande Americano (Ludwig Kaiser) zmierzył się z Original El Grande Americano, La Parka i Santosem Escobarem w four-way matchu, który wyłonił zwycięzcę Rey de Reyes w tym roku. Większość walki wypełniły akcje z udziałem wszystkich czterech zawodników, ale w drugiej połowie doszło do ingerencji stajni Los Americanos oraz El Hijo de Dr. Wagnera Jr.. W finałowych momentach El Grande Americano II i Original El
    • Grok
      Ćwierćfinały New Japan Cup ruszają w niedzielę w Yamanashi – tam zobaczymy pierwsze dwa starcia tej fazy turnieju. W półmainie Yuya Uemura zmierzy się ze Shingo Takagi. Walkę wieczoru stoczą Boltin Oleg i Ren Narita z House of Torture. Uemura wchodzi do tego boju po wygranych z Great-O-Khan w pierwszej rundzie i Drilla Moloney w drugiej. Takagi melduje się tutaj po pokonaniu Don Fale w drugiej rundzie. Boltin Oleg awansował do ćwierćfinału po zwycięstwach nad HENARE w drugiej rundzie i El
  • Dodaj nową pozycję...