Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ej, to miało być śmieszne koleś? Okej, to poczekam, aż wszyscy Twoi niedorozwinięci koledzy skończą się śmiać...Już? Dobra, to kilka słów wyjaśnienia do takiej ciemnej masy, jak Ty:

To jest AWF - Attitude Wrestling Federation, e-fed, stworzony na forum Attitude i nawiązujący do niego nawet nazwą. Podpięcie do EWF? W Twojej dupie...

Numer DWA: AWF istniałoby do dziś, gdyby ktoś po wyjeździe Grima zdecydował się mi pomóc w pisaniu gal. NIestety, oprócz kilku ludzi wszyscy potrafili tylko pierdolić bzdety, jak Ty, zamiast wziąć się do roboty.

Numer TRZY: Reaktywację EWF, czyli jedynej federacji, w której miałeś szansę być chociaż midcarderem (nie ma jak to porządne koneksje z Lodiem itd. :) albo doczepianie się do stajni wrestlerów lepszych od Ciebie) zaproponował GAME, powtórzę dla Ciebie misiu: GAME! Więc Twój tekst o podpinaniu łatki EWF albo wziął się z dupy, jak 99% słów, które wklepujesz na swojej pierdolonej klawiaturze, albo powinieneś udac się na lekcje CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM. To tyle.

[ Dodano: 2007-02-03, 13:17 ]

A z tym Psycho to co? Przylizujesz teraz zadek? Kogo Ty tu kurwa zgrywasz? Wielką legendę e-fedów? Pozwalasz nam otwierać nowe fedy? O kurwa, dziękuje Ci szefie! Jezus, jak ja jestem Ci wdzęczny...AWF otworzył Rabol dla Twojej wiadomości, a ponieważ ludzie chcieli, zeby AWF istniało dalej, to my staraliśmy się to pociągnąć. Ka Ro Ka Zu Ka Miesz?

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

32

• Juppozo

14

• Camp

13

• Scythe

13

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

To już? moge? No to jedziemy... nie przypierdalaj sie do mojej pozycji w EWF skoro pastuchu nie masz pojecia co sie tam dzialo po okresie, gdy Ty po porazce uciekles z podkulonym ogonem obrazony na caly swiat ze lzami w oczach i pierdoliles glupoty jakie to EWF jest niesprawiedliwe. Lodiego potem długi czas nie było i nie miał wpływu na to, co działo się w EWF, a mimo to udało mi się dojść do pozycji MAIN EVENTERA(wiesz co to jest takiego, czy mam wyjaśnić?), wiec zanim po raz kolejny sie obrazisz i uciekniesz pomysl, czy naprawde jest sens zaczynac.

• Urządzenie:  Windows

Lodie nigdy nie miał żadnej istotnej i realnej władzy nad EWF, oprócz jednej gali ;) A tak w ogóle to powinniście postępować zgodnie ze słynną ideą "rodzinnej atmosfery EWF", skoro ma nastąpić (daj Allahu) reaktywacja.

5624562044dc465af79c51.jpg

Udało Ci się dojśc do pozycji main eventera, bo wszyscy porządni main eventerzy przestali tam walczyć piździelcu.

"do pozycji MAIN EVENTERA(wiesz co to jest takiego, czy mam wyjaśnić?"

PCW2k3 - main eventer

PWD - main eventer

AWF za prowadzenia Rabola - main eventer

Może ja mam Ci wyjaśnić cipko, co to znaczy MAIN EVENTER?

Następne Twoje posty, w których ujrzę jakiekolwiek wyzwisko w moją lub kogoś innego stronę będą kasowane, bo w przeciwieństwie do księgi EWF, tu możesz ssać pałę. Żegnam :)[

Do It Like A BOSS !

Nie chodzi mi o "realną władzę", tylko o jakiś tam booking. Druga sprawa to fakt, iż Krab takowej nie miał jeszcze bardziej potwierdza teze, iż stwierdzienie o moim układzie z nim jest niedorzeczne.

Podsumowując: Jeżeli Game otworzy EWF to wróce i to bardzo chętnie, ale tylko do EWF i tylko pod Jego dowództwem... i chętnie się z Toba Scyther spotkam. Póki co pozdrawiam i daje peace.

"Następne Twoje posty, w których ujrzę jakiekolwiek wyzwisko w moją lub kogoś innego stronę będą kasowane, bo w przeciwieństwie do księgi EWF, tu możesz ssać pałę. Żegnam " - Szkoda tylko, że to działa w jedną stronę wielki kurwa mistrzu. Ty nawet ssać pały nie możesz.

Ty nie wyzywasz, ja też nie wyzywam. Równie dobrze mógłbym zacząć kasowanie już po Twoim pierwszym poście, kiedy zwróciłem Ci uwagę, a Ty mi pojechałeś od Kaczyńskich. Ja skończyłem temat.
Do It Like A BOSS !

Ty nie wyzywasz, ja też nie wyzywam. Równie dobrze mógłbym zacząć kasowanie już po Twoim pierwszym poście, kiedy zwróciłem Ci uwagę, a Ty mi pojechałeś od Kaczyńskich. Ja skończyłem temat.

Dobra, zamiast się wyzywac i pierdolic głupoty zróbmy coś. Game serio jesteś chętny by otworzyć EWF? Jeżeli tak, to ja chętnie Ci pomoge w miare możliwości (rezygnując wtedy z walk - dwóch rzeczy nie dam rady pogodzić). Tylko jakieś szczegóły i konkrety.

Jak już wspomniałem wyżej EWF potrzebować będzie przede wszystkim ludzi do pisania walk (im więcej tym lepiej, nie musicie się przepychać :P), w zasadzie nic innego nie wydaje się na w tej chwili aż tak niezbędne. Z mojej strony postaram się ograniczyć trochę japońskie zboczenia i być milszym. W zasadzie to ostatnia wersja EWF już była bardziej przyjazna i bardziej otwarta dla ludzi. Przytoczę fragment księgi EWFowskiej:

"mnie sie gala podoba..fajna jest ;) i nawet nie przedstawiono mnie jako jakiegos jobbera"

reakcja kogoś tam:

"Smutne to czasy, kiedy młodzież cieszy sie już z tego, że nie została przedstawiona jako jobber :P Game widzisz do czego doprowadziłeś ? :D"

będę, więc miły :P

5624562044dc465af79c51.jpg

Game, nie dasz rady :]

• Urządzenie:  Android

Przeczytałem ostatnie dwie strony i jestem przerażony. Wiem, że to luźniejszy, bo e-fedowy, dział, ale na miłość Boską i tu należy umieć się zachować! A tu "kurwa" goni "kurwę".

Camp, nie wiem co Ty zrobiłeś, czy wczułeś się w gimmick, czy co, ale na takim poziomie nie będziesz dalej postował. Nie ma forumowego Kaczyńskiego, jest za to regulamin, jeden dla wszystkich. Trzeba umieć się dostosować. Ponadto w Admin/Moderator Cornerze od dawna leży temat o nagminnym przeklinaniu przez niektóre osoby. Pobiłeś wszystkie na głowę.

Nie chcę wpieprzać się w kompetencje Scythe'a, bo on tu jest moderatorem, ale jak sytuacja się powtórzy, to chyba będę musiał, ja lub ktoś inny. Zwłaszcza, że chyba wszyscy jesteśmy wystarczająco dorośli aby umieć cywilizowanie wyrazić niezadowolenie z jakiegoś powodu. Więc trochę więcej kultury (apel do wszystkich).

To wszystko. Możecie dalej rozmawiać o e-fedach.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Ja zmienię temat nieco i wypowiem się na temat pomaganiu w pisaniu walk. Niestety nie mogę się zgłosić na ochotnika w tym względzie, bo po prostu nie umiem tego robić. Sorry:)

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Reputacja:   41
  • Styl:  Jasny

Niech sie wesola EWF rodzina zbiera.. a my moze napiszemy zalegla Kwietniowa Anarchie III ? Teraz bede jakos mial troszke wiecej czasu w tym tygodniu..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

haha . :lol: tylko tyle na ten temat .

zapiszcie mnie . nie każdy wie jak udawać by sie sprzedawać . ale od pisania walk odpadam , nie mam już weny do tego pozatym szczrze mówiąc nie oglądaem wrestlingu od czasów kiedy zrobiu sie chujowy . 8)

więcej info prosze na pw / maila bo jestem odcięty od świata chwilowo .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Z mym dostępem do netu (tylko uczelnia, czasami kafejka) to o pomocy w pisaniu mowy nie ma. Pozostaje aktywny, chętny, udział w rpowaniu.

Ja pomimo, że zostałem zignorowany i nikt mi nawet nie napisał "a idź pan w ch*j!" też się piszę ;)
Quoth the Raven, Nevermore.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...