Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wolna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zakładam osobny temat w dziale AWF, gdzie można kontynuować dyskusję o reaktywacji i nie tylko, ponieważ w ogłoszeniach trochę nie wypada :) Enjoy.
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

32

• Juppozo

14

• Camp

13

• Scythe

13

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

To może ja zacznę, tej. mó jesteś mega lamer... wyzywaj sobie kogoś innego, fakt, jestem przy kości, i jestem z tego dumny... najważniejsze, że Ty jesteś mega przystojniak i w ogóle Majkel Dżekson... odczep się ode mnie, a czep się tramwaja...

Get it? Got it? Good!

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

No Wee niezle rozpoczełes... Może lepiej wypowiedz się czy będziesz walczył Linkusiem czy też może nowym kozakiem :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Urządzenie:  Windows

Heh, ciekaw jestem, kiedy odbedzie się Outbreak po CR? I jaka będzie moja rola po tej gali? Tyle pytań...

To może ja zacznę, tej. mó jesteś mega lamer... wyzywaj sobie kogoś innego, fakt, jestem przy kości, i jestem z tego dumny... najważniejsze, że Ty jesteś mega przystojniak i w ogóle Majkel Dżekson... odczep się ode mnie, a czep się tramwaja...

Get it? Got it? Good!

kurwa , gdybym byu pizdą kłóciubym sie o ostrzeżenie ale ten przywilej bycia nią zostawiam Tobie . prosisz sie tylko o liścia , o pieprzony policzek w Twoją strone , jak to jeden sixterów jibów powiedziau . ( i jestem mega lamer , ahahaaa :lol: )

fakt , jesteś przy kości , fakt , jesteś z tego dumny i fakt . między Tobą a tramwajem zbyt wielkiej różnicy nie ma .

got it ? suck it , swallow it , fatty .

[ Dodano: 2006-12-08, 21:52 ]

pozatym łał , jestem lower midcarder , to , czym zawsze chciaueś być , weenie . 8)

[ Dodano: 2006-12-08, 21:54 ]

a i jeszcze dodaj tej , ku chwale kapitana planety . :lol:

i nawet nie dotykaj dziś już klawiatury , fatty , jeśli nie śpisz i masz zamiar . do jutra .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

a i jeszcze dodaj tej , ku chwale kapitana planety

A staram się powstrzymywać i nie zalatywać tym słowem :D

Ale widzę że Twój warn jest cofnięty :D WeeMan poszedł po rozum do głowy :twisted:

Dobra panowie... Z tego wszystkiego wynika ze pierwszy i najmocniej zaakcentowany feud w AWF musi się odbyć między "ĆPUNEM" i "GRUBYM" (mam nadzieję że nie dostanę ostrzeżenia za te obelgi) :twisted: :twisted: :twisted:

Mó, jesteś żałosny... nie wiem czemu masz specjalne uprawnienia i regulamin Ciebie nie dotyczy... Przeklinasz ciągle... jedziesz po mnie, ale słowa kurwa używasz też jako przerywnik... Regulamin mówi jasno - utrzymujemy tu cywilizowany język... Jak widać jednak Ty jesteś wyjątkiem i jesteś bezkarny.

Czad.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Urządzenie:  Android

Myślę, że z każdym dniem coraz bardziej chcemy aby pierwsze PPV po reaktywacji nazywało się... Gruby Ćpun :lol: . W main evencie znajdzie się największy moneymaker w historii e-fedów, czyli WeeMan vs. mó - hamburgers and drugs on a pole match :lol: . Już wyobrażam sobie te emocje podczas czytania RP-ów, w których obaj wyzywają się tak, jak to mają w zwyczaju :lol: .

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   41
  • Styl:  Jasny

Ja tylko chciałbym wyjaśnić 2wie sprawy :

1] Mó dostał ostrzeżenie za wyzywanie WeeMana poza działem AWF (szczególnie w Rozmowach na luzie gdzie już raz ostrzegałem mó żeby się ogranął i wytłumaczyłęm że bluzgi.. budowanie feudów jest możliwe tylko tutaj w dziale AWF).. Ostrzeżenie jest za 1pkt.. a powinno być przynajmniej za 2wa.. ale wzielem pod uwage to ze Mó nie rozróżnia zbytnio jeszcze ze WeeMan poza dzialem AWF to nie wrestler Abraham WeeMan.

2] Zrozumcie to raz na zawsze (szczególnie mó) :

- W dziale AWF możecie grać swoje role.. odgrywać swoje gimmicki.. itd.. Wyzywać do woli (nie będziemy za to krać.. warnować.. no chyba że wyzywanie będzie już hardcorowe na maksa)..

- Po za działem na Forum Attitude.. jesteście normalnymi userami i wszelkie objawy zdziczenia i ucieczki od cywilizowanego języka będą karane!

Edytowane przez Przemk0

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

dzięki za otyrzeźwienie , P0 . :D będe pamiętać . ;d

czyli tu moge tą dziwke jechać jak chce ? :lol:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Jeśli zakłada to twój gimmick .. to tak ;P

Aczkolwiek.. pamiętam że kiedys w Big Daddy zgwałcił matkę Szakala w swoim RP.. i takich raczej syfów nie chciałbym tutaj widzieć :D

czyli tu moge tą dziwke jechać jak chce ?

chciałbym tylko przypomnieć, ze cały dział AWF moderuje ja i Grim, więc proszę was, bluzgajcie się w miarę kulturalnie, bo jeśli przesadzicie, to niestety również i ja będe musiał interweniować :) Dla waszej wiadomości, na chwilę obecną uważam, że nikt jeszcze tej "złej" granicy nie przekroczył :) Miłego bluzgania się życze :P

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

O własnie zapomnialem to napisac.. tutaj rządzą Grim i Scythe..

osobiscie interweniuje tylko w 2 przypadkach:

- jesli feud posunie sie do tekstow typu: 'za*ebie Cie jak Cie spotkam w realu'

- jesli ktos odkopie stary temat aby nabic sobie posta :lol:

jesli ktos odkopie stary temat aby nabic sobie posta

Widze że chcesz się zemscić na kims ze swojego jedynego warna :D

mó: zawiodłem się na Tobie. Myslałem że to ja jestem Twoim ulubionym frajerem :twisted:

Myślę, że z każdym dniem coraz bardziej chcemy aby pierwsze PPV po reaktywacji nazywało się... Gruby Ćpun . W main evencie znajdzie się największy moneymaker w historii e-fedów, czyli WeeMan vs. mó - hamburgers and drugs on a pole match . Już wyobrażam sobie te emocje podczas czytania RP-ów, w których obaj wyzywają się tak, jak to mają w zwyczaju .

Już nie mogę się doczekać tych pierwszych erpów wspomnianej dwójki. Będzie jazda na maksa, a znając mó i jego zdolnosci to WeeMan wymięka po pierwszym zdaniu. :D

Wee: Musisz się nieeeeeezle postarać :D

tutaj rządzą Grim i Scythe

Zalatuje mi PiSem i Kaczynskimi :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...