Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   985
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

tomo nie wiem czy czytałeś spojlery... ale ostatnim członkiem drużyny Kurt`a będzie nikt inny jak sam Jeff Jarrett.

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

7

• pablo modjo

3

• Deadman_Inc.

3

• tomo

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   58
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

A ja wiem, że będzie to powracający Jeff Jarrett :)

Ogólnie LockDown nie zapowiada się najlepiej :/

Walki takie jak Robert Roode vs Williams, Gail Kim vs Cycata Murzynka i Harris vs Storm z DEBILNĄ stypulacją nie rokują za dobrze...

Mam mieszane uczucia co do walki LAX vs Team 3D. Z jednej strony, walki tym panom wychodziły raczej dobre, ale...no właśnie, stypulacja może okazać się kolejnym niewypałem. Wydaje mi się, że przez to, że klatka będzie pod napięciem wrestlerzy będą starali się jej unikać przez co wyjdzie cyrk..

• Reputacja:   1

Czytalem to juz ale jakos nie wierze w faceturm JJ!!!

Jedynym "za" jest to ze ten kto zakoncy walke dostanie titleshota wiec jesli to bedzie JJ to w takim wypadku wynik bedzie pewny. Wygra Team Kurta a tym ktory bedzie pinowal bedzie sam JJ i na nastepnym ppv zdobedzie poraz kolejy pas.

Ja dalj zostane przy swoim ze lepiej gdyby byl to ktos spoza obecnego TNA. Zapewnienia Big showa ze nie prowadzi zadnych rozmow z TNA tez moga byc zwyleniem wszystkich.

MichelleMcCool01.gif

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android

Zapewnienia Big showa ze nie prowadzi zadnych rozmow z TNA tez moga byc zwyleniem wszystkich.

Kto wie... podonie było z Angle... szkoda, że jest to takie... nie realne ale chętnie bym obejrzał Big Show`a w Six Sides of Steel... może nim być również Test...

E tam... jak dla mnie karta na LockDown jest dobra... na pewno lepsza od ostatnich gal PPV... cieszę się, że Harris wreszcie zmierzy się z Storm`em a walka Team 3D vs LAX również zapowiada się interesująco... wątpię aby klatka była pod prawdziwym napięciem, sądzę, że będą tam jakieś sztuczki... jest też Xcape The Cage match... gdzie pięć gwiazd X Division będzie walczyć... i oczywiście Main Event Lethal LockDown... ja się nie mogę doczekać... :P

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   1

WYNIKI

PRESHOW MATCH

Voodoo Kin Mafia pokonali Serotonin (w/ Christy Hemme & Martyr)

TNA LOCKDOWN 2007

X Division Championship: Xcape Match

Chris Sabin © pokonal Black Machismo (w/ Kevin Nash), Shark Boya, Alex Shelleya i Sonjay Dutt

Robert Roode (w/ Ms. Brooks) pokonal Peteya Williamsa

Gail Kim pokonala Jacky Moore

Sedzia : Bob Backlund

Senshi pokonal Austin Starra

Blindfold Match:

"Cowboy" James Storm pokonal "Wildcat" Chrisa Harrisa

Christopher Daniels pokonal Jerry Lynna

NWA TNA World Tag Team Championship: Electrified Steel Cage Match

Team 3D pokonali LAX © (w/ Konnan)

Lethal Lockdown:

Team Angle (Kurt Angle, Jeff Jarrett, Samoa Joa, Sting & Rhino) pokonal Team Cage (Christian Cage

, AJ Styles, Scott Steiner, Tomko & Abyss) potym jak Sting odliczyl Abyssa.
MichelleMcCool01.gif

• Reputacja:   6

1) Xscape Match

Chris Sabin © vs. Sonjay Dutt vs. Jay Lethal vs. Alex Shelley vs. Shark Boy

Szybka i efektowna walka.

Wspaniały szoł w wykonaniu Alexa i Sabina!

Te tag teamowe rzuty i akcje były pierwsza klasa. Respekt.

Byłoby dobrze gdyby TNA niedługo połączyło ich w jakiś fajny tag team :)

Jay Lethal jako nowy Macho Man wypadł bardzo dobrze. Podoba mi się w takiej roli.

Zakończenie walki jednak trochę mnie rozczarowało.

I aż żal było, że to już koniec...

2) Petey Williams vs. Robert Roode

Przed walką byłem pewny, że Petey nie zaserwuje nam Destroyera.

No i niestety miałem rację.

Walka raczej słaba. Szczerze mówiąc myśle, że to przede wszystkim wina

Roberta Roode'a. No i zakończenie... Lamerskie troche :)

Pin po suplexie? Pfffff. Fire Robert!

3) Gail Kim vs. Jackie Moore

Zdecydowanie jasny punkt gali.

Walki babek w WWE nigdy mnie za bardzo nie interesowały z jednego powodu.

Były nuddddneeeee. Ale TNA zaprezentowało nową jakość!

Mimo początkowego wolnego tempa, panie zrobiły dobre widowisko.

Lepsze wrażenie na mnie zrobiła Gail:)

4) Special Guest Referee: Mr. Bob Backlund

Austin Starr vs. Senshi

Rozczarowanie. Tak można podsumować tą walkę.

Nie spełniła moich oczekiwań. Nawet sędzia Backlund nie został w pełni

wykorzystany. Można było jakoś to fajniej rozwinąć.

No i Senshi robiący cały czas czopsy aż mnie tym zdenerował :P

5) Blindfold Match

Chris Harris vs. James Storm

Publiczność bardzo chłodno przyjęła tą walkę.

Ja odwrotnie, całkiem mi się podobała. Trochę się można było

pośmiać oglądająć tą wrestlingową odmianę ciuciubabki (czy jakoś tak).

Było również kilka fajnych akcji.

Dobre heelowe zakończenie, ten Storm robi coraz lepsze wrażenie.

6) Jerry Lynn vs. Christopher Daniels

Naprawdę bardzo dobra walka.

Sam miód wrestlingowy. Nieskończona ilość ciosów, rzutów,

efektownych akcji. Powrót Danielsa w mrocznym gimnicku okazał

się być strzałem w dziesiątke.

Obaj wrestlerzy odwalili kawał dobrej roboty.

Tak trzymać!

7) Electric Steel Cage

LAX © vs. Team 3D

Solidna walka.

Trochę nie kumam po co było wymyślać jakąś elektryczną

klatkę z "prądem który potrafi zabić", ale to nic.

W końcu Team 3D dopieli swego (co za niespodzianka) i zdobyli

upragnione pasy NWA tag team. Teraz mają już całą kolekcje i mogą

kończyć karierę :) papa

8) Lethal Lockdown Match

Team Cage vs.Team Angle

Walka wieczoru. ZNAKOMITA!

O wiele lepsza niż przed rokiem.

Mega widowiskowa walka.Zawsze mogło być lepiej, ale nie ma co narzekać

i szukać dziury w całym.

Kto by pomyślał, że Scott Steiner jest jeszcze w stanie wykonać Frankensteinera?!

Rhino też popisał się świetnym gore na Tomko, który rozwalając drzwi klatki

zameldował się przy stole komentatorskim.

AJ Styles znowu zademonstrował swoje umiejętności latania.

Lądowanie na 4 innych wrestlerach ma już opanowane do perfekcji hehe:)

Na koniec szok związany z Jeffem Jarrettem. Spodziewałem się szybkiej zdrady

z jego strony a tu proszę, wykończył Abyssa gitarą i jeszcze kazał Stingowi

go wyliczyć! Sting zdobywa title shot na Sacrifice. Będzie się działo.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

DAMN! Właśnie przed chwilą obejrzałem całą galę. Po tym jak IIL mnie zachęcił spodziewałem się naprawdę niezłej gali. Ale jak dla mnie była to conajwyżej przeciętna

gala. Jedyna walka, która może przykuwać uwagę ,to opener, walka X-Division. Naprawdę niezły match ,sporo spotów i innych bajerów. Tylko końcówka dziwna z deczka. Najwięcej spowiedziewałem się po Main Evenecie, ale niestety zawiodłem sie. Walka nudna, zdecydowanie przesadzona ilość walczących. Jak dla mnie zeszłoroczny Lethal Lockdown był duuużo lepszy. Porównując z Wrestlemanią, uważam ,że obie gale były porównywalne , z lekką przewagą WWE.

1) Xscape Match

Chris Sabin © vs. Sonjay Dutt vs. Jay Lethal vs. Alex Shelley vs. Shark Boy

Walka jak każda inna spodziewałem sie więcej po takiej obsadzie. Sabin i Alex troche poświrowali, nic szczególnego, zadna rewelacja. Końcówka żenująca.

2) Petey Williams vs. Robert Roode

Zero umiejetności ze strony Roode'a, nie wiem dlaczego Petey joobuje takiemu beztaleńciu...zakończenie walki takim szitem było centralnym żalem. Szkoda Williamsa.

3) Gail Kim vs. Jackie Moore

Nie mozna było spodziewać się jakiś fajerwerków po walce panienek, ale Gail pokazała fajne akcje, końcowka jak najbardziej prawidłowa, w końcu zajebała ta szmate po świetnej akcji.

4) Special Guest Referee: Mr. Bob Backlund

Przewinąlem tą walke, bo jak widzę Starra który walczy z Senshim po raz enty, to mnie ściska i do tego ten idiota Backlund.

5) Blindfold Match

Również przewinąłem, żal, szopka, żenada.

6) Jerry Lynn vs. Christopher Daniels

Walka na którą czekałem i sie nie zawiodłem. Swietna pod kązdym wzgloędem, Daniels jako hell daje radę, ale dlaczego ostatniuo Lynn wszystko dostaje w dupe...chciałem zobaczyc Angel Wings, albo Cradle Piledriver ze słupka, ale sie nie doczekałem....walka spoko.

7) Electric Steel Cage

Typowa walka LAX vs. 3D, ale po co ta klatka z prądem, głupota. Cieszę się, że w koncu 3D dali im radę.

Lethal Lockdown Match

Team Cage vs.Team Angle

Hmmm, spodziewałem sie więcej po tej walce, ale była ciekawa, poleciało kilka finisherów, gore Rhino kozaczny. Styles też nawet dał rade z tym zjebaniem sie z klatki, ale Steiner troche spóźnił się z upadkiem przy tej akcji, ale Frankensteiner w jego wykonaniu dał radę. Juz widzialem gitare na głowie Stinga a tu...Abyssek dostał, małe zaskoczenie.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

JA co do wyników czy mi odpowiadają sie nie wypowiem poniewaz jest to mój pierwszy kontakt z TNA oprócz Eurosportu.

Postanowiłem ściągnąc Lockdown za namową maciek1261, na początku myślałem że to będzie zły pomysł, nawet trudno mi było sie zabrac za obejrzenie gali, ale po obejrzeniu pierwszej walki zmieniłem podejście do TNA, walki były bardzo efektowne i szybkie co na pewno wywyższa tą fedracje przed WWE.

Co do matchy najbardziej podobal mi się ME, i pierwsza walka które były na baardzo wysokim poziomie

Myśle, że jeśli nauka nie pochłonie mojego całego czasu zaczne oglądać TNA

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• Reputacja:   6

kondzio, zapraszam nowego TNA fana na bloga :)

http://tnawrestling.blox.pl/html

16476371734edf391100c30.jpg

Takie były ogromne zapowiedzi tej gali, że niby ma być wspaniała, w innej hali niż zazwyczaj. 10.000 ludzi sie tam podobno zgromadziło...dupa !!! Jakbym nie wiedzial, że to jest w St. Louis to bym pomyślał, że PPV standardowo w studio Disneya sie odbywa... Zresztą co to za liczba 10000 przy ponad 80.000, którzy zgromadzili się na WM. Zresztą obu gal nie ma co porównywać, bo to strata czasu...

Gala jak gala. 3 walki, które można uznać za ciekawe, jedna ujdzie a reszta do kosza.

Walka X-Division zarąbista. Zdecydowanie najlepsza walka na całym PPV. Po poście Alustriela zastanawiam się czy takie samą walke oglądaliśmy. Gdyby nie końcówka, myślę, że walkę można zaliczyć do prawie idealnych.Wspólne akcje Sabina i Shelleya, ciągła akcja, emocje, ciekawe spoty... wszystko było w tej walce... I tak ma właśnie wyglądać walka tej dywizji...

Roode vs Williams - kaszana na kółkach

Storm vs Harris - kaszana bez kółek

Kim vs Jackie - kaszana z crossbody na koniec

Senshi vs Starr - średnia walka z bardzo dobrym sędzią... Backlund się bardzo dobrze spisał i urozmaicił tą walkę. Końcówka trochę nie wyszła

Lynn vs Daniels - taka przyzwoita walka. Nie była jakaś genialna ale obejrzeć się dało. Lynn jednak chyba już nie ma takiej formy jak mial kiedyś a Daniels w swoim nowym gimmicku prezentuje wcale nieźle ;) Ciekaw jestem co dalej z jego postacią :)

Electric Steel Cage

Chyba TNA naoglądało się trochę WSX, bo te efekty tylko wizualnie fajnie wyglądały. Mogli zrobić jakąś bardziej efektowną stypulację a nie naelektryzowaną klatkę, której dotknęli ze 2 razy chyba. Walka jak walka. Hernandez przyjął fajnego bumba i tyle. Mogło być lepiej, mogło być gorzej, tragedii nie ma ;)

Main Event bardzo dobry. Frankensteiner zrobił na mnie duże wrażenie. nie sądziłem, że jeszcze kiedyś Steiner wykona tą akcje a tu proszę. AJ fajnie spadał z tej klatki. Christian leżał w pinezkach... nie spodziewałem się tego. Także to, że właśnie Sting wygrał title shot na następne PPVC mnie zdziwiło. Myślałem, że będzie to ktoś z dwójki Samoa Jor, Kurt Angle... Tak czy inaczej Sting też może być ;) Walka dobra, dosyć szybka, niektóre ciekawe spoty. W tamtych roku Locjdown mi się bardziej podobał ale ten także może być...

Ogólnie można było sądzić, że PPV będzie ciekawsze a wyszła taka gala trochę wyrastająca ponad przeciętność...

910573292462b42a28a382.gif

• 2 miesiące temu...