Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Obgadywalnia - obgadaj arkosika22

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   991
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Milos tyle razy mnie pozytywnie oceniał, że nadszedł w końcu czas, abym ja oficjalnie skrobnął coś na jego temat :) poznaliśmy się dzięki temu forum, a znajomość rozwinęliśmy dzięki ircowi, na którym dawno temu wraz z Kojotem założyliśmy wspólny kanał. Posiadamy wspólne zainteresowania wrestlingowe, to więc zawsze jest o czym podyskutować, czy też obejrzeć coś wspólnie, chociaż z tym ostatnio u mnie ciężko i zdarzało się, że kilka razy mimo poprzednich deklaracji nie dałem rady oglądać, ale chyba nie ma mi tego za złe ;) dzięki niemu zainteresowałem się poważniej ROH, gdy obejrzeliśmy wspólnie Supercard of Honor 2, wprowadził mnie w tamten świat tłumacząc co i jak :) mógłbym tak długo wymieniać. Jeden z najlepszych przyjaciół na scenie wrestlingowej :*

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

27

• Willem

19

• Cyc

13

• The_Icon

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

atsba9.jpg

AtS

AtS, techniczny admin, bez dwóch zdań najlepszy ekspert od spraw technicznych na forum.

Tak jak już pisałem w temacie BGZ Hall od Fame nie ma takiej rzeczy z którą AtS by sobie nie poradził. :)

Tak w ogóle to powiem krótko - AtS to jest bardzo w porządku gość. :D

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

AtS, AtS .. AtS. Jedna z osób które są z nami już naprawdę długo. Nasz forumowy guru jeżeli chodzi o branżę informatyczną. Niejednokrotnie zdarzało mi się zawracać mu głowę swoimi problemami z kompem i na pewno nie raz miał już mnie dość :lol Godziny spędzone na rozmowach o grafice i wrestlingu także wspominam bardzo dobrze. Szkoda że obecnie Cziiiila na forum tak mało. Mimo tego że mało wypowiadał się w tematach wrestlingowych to lubiłem czytać jego posty. AtS ! Wracaj do nas kurde na pełny etat 8)

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Dawny Czak Norris, obecnie mój uczeń w csa :P . Jeden z bardziej udanych adminów, przydanty z niego cipol, pare razy zdarzyło mu się naśmiewać sie z mojej niewiedzy ale ogólnie zdarzało sie ratować mi dupe. W sumie to za dużo o nim nie wiem choć pare słów zamieniamy ze sobą dość często, dobrze że jest fanem WWE bo inaczej bym z nim nie gadał pewnie (tak jak z kilkoma innymi nawiedzonymi cipolami fanami cycatych japońców). NIestety na tematy wrestlingowe nie było zbyt wiele okazji rozmawiać, dużo lepiej mi sie robi z niego ciasto na d2 :P . Skubany ma lepszy sprzęt i dlatego czasem coś mu sie tam udaje ale jeszcze troche potrwa zanim uczeń przerośnie mistrza :twisted:

23068376ml1.jpg

Norbas

Obgadywać, kto ma odwagę :twisted:

• Reputacja:   9

Ja tam sie bana nie boje. Ostatnio i tak mało siedze, wiec moge.

A więc Norbas , jako szef , potrafi odwalić kawał dobrej roboty , potrafi powiedzieć coś mądrego , potrafi oczywiście pomóc , ale potrafi też wkurzyć jak mało kto , czego sie nie boje powiedzieć ,raz z racji na długoś naszych kontaktów dwa , steierdzam ogólno pojete fakty :D

Nie zapomne, że szefu pomógł mi w problemie z HTML'em , bazą danych i serwerem. Pamiętam też że w zamierzchłych czasach, na gg obgadując sprawy forum całkiem przyjemnie sie nam dogadywało ...wiec ma jednak plusy ...jednak ma :thumb:

Ale nie zapomne też jak "nikt mnie na siłe tu nie trzymał" , albo "afery pionkowej" ,(kumaci wiedzą o co chodzi) ... gdzie Norbi pokazał sie od tej gorszej strony.

Właściwie męcze sie z Tobą Norbert od 6 Wrzesnia 2005 , nie raz mnie ojebałeś , i nie raz ja Ciebie :roll: , ale w sumie żyje sie dalej ...może obecnie już nie mamy tak czesto o czym gadać , sprawy forum sie urwały . Ale przestałeś mi przeszkadzać tak jak w najgorszych chwilach ... :P

Czasem wnerwia mnie że mało widze cie w dyskusjach , ale obecnie mnie też mało tam widac , wiec czepiał sie nie bede ...

Wyraziłem szczerą opinie , no offense of course..

pozdro.

915802072594e34bce782c.jpg

Obgadywać, kto ma odwagę

PHi jam odważny :D

Norbas co by tu nie mówić , nie znam tak historii tego forum choć trochę już na nim siedzę. Jak trzeba to pomaga jak nie to i opieprzy , dostałem raz bana ale nie rozdrapuje tej rany choć niesłusznie dostałem , było minęło :D. Denerwuje mnie to że nie udziela się tak często jak byśmy sobie tego życzyli po głównym dowodzącym tym forum. Ale pewno jeszcze przeżyje drugą młodość. Ciągle katuje mnie o newsy na portal ale dla mnie to zbyt porąbane jest. Ogólnie cieszyć się tylko można że taka otóż osoba zarządza tym forum a nie jakiś świr.

Norblad - ile ja przez niego nerwów straciłem niepotrzebnie, ile bezsensowanych kłótni o głupoty kończone jak zawsze jednym zdaniem "koniec tematu kto coś wspomni ban" :roll: Ma kilka zalet, dużo można mu zarzucić ale ja wspomne tylko jedną taką wade - zamiatanie problemów pod dywan. Z drugiej strony ma tez jakies zasługi, forum żyje w przeciwieństwie do jakiś tam uw czy wf-ów więc daruje mu na jakis czas =)) Szkoda tylko że ma brata, niestety :t_down: , może gdyby nie on i jego pomysły czy podpowiedzi byłby bardziej dostępny dla innych i podjąłby kilka lepszy decyzji. Może z niego jest prawdziwy Vincent Kennedy McMahon, wszyscy go krytykują ale to jego dzieło jest na górze a reszta ssie :P
Norbas - Kurde, ile to już sie znamy ? Z 3 lata będzie ? :) Pamiętam jak jeszcze urzędowaliśmy na WF .. wbili sobie Norbas, Modjo, zaczęli spamować i siać boruty :lol Pamiętam że później doszedłem z Mo do porozumienia, dodałem go do honoured list (Norbas rzucał się dlaczego go tam nie ma =)) ) po czym stworzyliśmy WSF. Norbas mniej więcej w tym czasie stworzył BGZ które olaliśmy ciepłym sikiem :lol Później WF zaczęło zdychać itd. itd. (to nie temat o historii BGZ :P)

Co o Norbasie .. hmm. Tak jak poprzednicy, nie raz kłóciłem się z nim :D Pamiętna boruta Texas Ranger vs Bydgoszcz, Evo .. Zgadzam się co do tego, że niektóre pomysły bossa były mocno poronione ;) Nie zmienia to jednak faktu, że zdarzały się też zajebiste. Ogólnie kontakt z 'Da Manem' ( =)):lol=)) ) mam bardzo dobry i raczej nie zanosi się na to by się zmienił :) Zdarza się wspólnie podejmować jakieś decyzje, omawiać sprawy forum czy coś tam opracowywać.

Może z niego jest prawdziwy Vincent Kennedy McMahon, wszyscy go krytykują ale to jego dzieło jest na górze a reszta ssie :P

And that's the bottom line. Forum miało ataki spamerów, odejścia userów, hacki, boruty a pomimo wszystko nadal się trzyma i ma się bardzo dobrze :t_up:

Co mogę napisać, kojarzę Norbasa od momentu rejestracji na BGZ. Początkowo wzbudzał respekt, później gdy bardziej się poznaliśmy okazało się, ze to normalny człowiek ;) robi rzeczy których zwykle gołym okiem nie widać, czyli zabawa w panelu i wgrywanie nowych wersji forum. Pierwszy kontakt załapaliśmy chyba w okresie, gdy byłem moderatorem. Z drugiej strony osoba, która trzyma w ryzach całe forum i godnie stanowi nad nim pieczę. Jakiś poważnych zatargów czy konfliktów raczej nie było, chociaż w sb swego czasu pamiętam poleciało sławne "nikt Cię tu na siłę nie trzyma" :lol

_______________________________________________________________________________________________________

cycmx9.jpg

Cyc

Radziu, mój forumowy ziomuś. :D Tytułem przedstawienia - Cycu, były admin BGZ, aktualnie moderator.

Na pewno wyróżnia się poczuciem humoru oraz luzackim sposobem bycia. Jest jednym z użytkowników, z którym chętnie bym się kiedyś spotkał by obalić kilka browarów. :t_up:

• 2 lata później...

• Reputacja:   0

Obgadywalnia

REAKTYWACJA

Co 48 godzin obgadujemy użytkownika

Wpisy krótsze niż 3 zdania a także zawierające błędy otrograficzne, lub obrażające osobę obgadywaną będą usunięte.

Osoba obgadywana :

UrbanOn

file.php?avatar=2510_1282833114.jpg

To ja mocna zaczne . Chciałbym ci powiedzieć że ....... siesz . Oczywiście żart żeby nie było . A tak na serio to jesteś spoko gościem zrobiłeś mi aveka chociaż wiem że mogłeś się bardziej postarać . Ale ogólnie wywązujesz się z swoich obowiązków jako admin i nic do ciebie nie mam a wrećz jestem pozywywnie nastawiony do twojej osoby .

Za bardzo cię nie znam ale wiem że dużo robisz na forum. Dobrze ci idzie prowadzenie Matta Hardyego w WCE. Spełniasz swoje obowiązki jako admin więc jest ok. Robisz fajne sygny z Mattem i Jeffem. No i to chyba na tyle.

UrbanOn, UrbanOn, UrbanOn... Gdy by nie Ty , forum zeszło by pewno na psy.A tak to nadal tu jesteśmy nasze forum powoli ale pnie się w górę. Za to właśnie Ci dziękuję.Nie widzę u niego minusów.Jesteś jak inny zwykłu user, nie przewyższasz się bo jest adminem..Da się z Tobą podgadać tak jak z normalnym człowiekiem.Dbasz o forum, jesteś prawie cały czas na Bgz, więc dobry admin z Ciebie(troszkę się podliżę):P...Teraz jak widać reaktywował obgadywalnie :D. Zawsze komuś pomożesz i jesteś miły dla innych. Minusów u Ciebie nie widzę, choć na pewno każdy ma swoje wady :).

Ps.sory, że tak mało, ale troszkę późno i jutro szoła :thumb:

Robisz fajne sygny z Mattem i Jeffem.

:DxD

Kurde co ja mogę napisać o Urbanie , mój 1 mistrz na BGŻ poprowadził mnie dobrą ścieżką na forum , i przeciągnął na dobrą strone mocy , dostałem od niego nawet pkt reputacji , ale z tego co pamiętam to nie był jeszcze adminem , to było chyba pod koniec czerwca akurat wtedy dopiero się zarejestrowałem. Dobra koniec , teraz na powaga ( niewielka ) :P , Urban spoko gościu , no i . . . no wiecie zaniedbuje swoje obowiązki xD , jest jak Punk czysty jak łza (chyba wiadomo o co chodzi ) 8) . Ogólnie jest bratem przyrodnim Matta & Jeffa , lubi skakać na skakance i nie pije whisky. xD Jego kariera w WCE przyniosła najnudniejszy feud w historii federacji , i jeszcze ten Kennedy z tym to ja sobie pogadam kiedy indziej :D. Urban to porządny gościu , wyluzowany człowiek no i tak z nim jest. No i zapomniałbym , że pracuje w KFC i robi kurczaki =))

PS. Zapomniałem dodać , iż chwalił się , że jeździ na rozruby z kibicami Widzewa :D

Edytowane przez Gość

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

To ja mocna zaczne . Chciałbym ci powiedzieć że ....... siesz

Żart Ci nie wyszedł.To pewne.Urban cóż mógłbym o Nim powiedzieć ... Pamiętam Go jeszcze jak był zwykłym modem.Ja wtedy nie istniałem tylko byłem ultra spamerem =)) .Najpierw miałeś Rooneya w Avatarze.Później zmieniłeś na Typka z Gitarką.I ten Avek podobał mi się najbardziej.Do tego podpis Abdabbon :?:.Dokładnie nie pamiętam ale coś koło tego.Poźniej Marilyn Manson.Wtedy byłeś już Global Moderatorem.A wtedy..mik pyk i już Administrator.Naprawdę takiego szybkiego awansu nie widziałem :).Później było super.Widać że zacząłeś się bardziej interesować BGZ.Zacząłeś zajmować się naborami na Pomocników oraz Moderatorów wtedy kiedy było naprawdę źle.Faktycznie sporo awansowało z Active Usera na Pomocnika.Między innymi ja za co bardzo dziękuję.Mam nadzieję że do tej pory się nie zawiodłeś.Zawsze wytłumaczy jeśli coś nie tak.Kiedy miałem problem z wrzuceniem pojedynków wytłumaczył mi jak to dokładnie zrobić.Pomocny :) .Ma 19 lat a rozmawia się z Nim bardzo dobrze.Urban musimy powtórzyć wspólne Oglądanie Gal :).Atmosfera była zawsze miodna.Dowiedziałem się że Spokojny Urban to Szaleniec jakich mało.Który normalny człowiek da się uderzać piłką od tenisa nic nie robiąc =)) .Pozytywnie zakręcony facet.Na dzień dzisiejszy najlepszy Administrator na Naszym forum.Ci co chcą albo myślą o posadzie Admina powinni brać z Kuby przykład.Pozdrawiam :).

paparoach.png

18659.png

powinni brać z Kuby

To wy już po imionach sobie jedziecie? :8 Ijjee, bądźcie naszymi dziadkami, co nie Tuptus? :P

Dzięki temu człekowi, o zajebistej ksywce Urban, forum stanęło na nogi. Odkąd dostał admina dużo się zmieniło, nawet mniej spamerów przychodzi :D. Osoby które zasłużyły na Vip'a, dostały go, dzięki niemu kilka osób zostało odbanowane, a nawet Pietrek wrócił. Dba o porządek na naszym forum, jest najlepszym adminem BGZ, w tym roku, i Goldberga ma jak w baku :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Właśnie chciałem Prosić o reaktywację tego miejsca bo sobie to czytałem nie dawno ;P

No to tak UrbanOn nasz genialny Admin i czy to dziwne, że wszyscy mu słodzą? Nie ponieważ nikt tego nie robi, żeby się podlizać. Nasz Admin po pierwsze ma tego samego ulubionego wrestlera co ja :D Jeffa jakby ktoś nie wiedział.. Poza tym niektórzy ludzie jak dostaję kolor up są strasznie hekhem.. Zmieniają się i to na negatywne.. A nasz Kuba? [ Mam nadzieję, że za Kubę się nie obrazisz ] Wręcz przeciwnie został tym samym człekiem.. Dodatkowo pracuję na forum jest najaktywniejszym adminem za co też szacun.. Na gadu gadasz z nim jakbyś go znał kilka lat i to znał przenikliwe wyrozumiały itd :D A to, że potrafi ze spokojem ogarnąć dzieci NEO. To już po prostu przechodzi wszelkie normy. Więc nie spoczywaj na laurach i jedź dalej :P A poza tym ma fajny nick i avek :P