Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Obgadywalnia - obgadaj arkosika22

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Norbas - założyciel forum, ciągle coś zmienia z działami itd, nie idzie sie przyzwyczaic, podobno wszelkie ulepszenia i "remonty" przemysla w pracy :P ostatnio usunał sport co mnie zmartwiło ale trzeba dalej żyć, ma wyrafinowany gust - jak mowi nie wszystko co ma dwie rece i nogi mu sie podoba ale zeby wybrzydzac przy niedzielnej dostawie irysa???? ;) dobrze ze najnowsza laska mu sie chociaz podoba :P ogolnie sympatyczna osoba :)

johncena4iryszi7ll8.gif
  • Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

27

• Willem

19

• Cyc

13

• The_Icon

11

Top użytkownicy w tym temacie

Norbas spoko Admin na jego forum mam po raz drugi moda :D

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Norbas ...na czas przed samym obgadanie zostałem przez niego opieprzony własnie za Rem'owego moda :P ale ogólnie mielismy tam kilka ekscesów ..sprzeczek , jeszcze nawet za czasów fora.pl ..."znamy się" będzie ponad rok ....zwiedziliśmy już kilka serwerów i róznych odsłon ...i pomimo tego że to kawał skurczybyka to dalej jestem na BGZ i całkiem nieźle mi sie wiedzie :P

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Kojot

Moderator

kojotxs7.jpg

Zarejestrował się jako The Undertaker. Szybko dał się poznać jako nadzwyczaj aktywny użytkwnik. Jest bardzo zaangażowany w rozwój Forum. Takie osoby bardzo cenię. Ostatnio doszło pomiędzy nami do nieporozumienia, ale myślę, że to już jest za nami i do podobnej sytuacji już chyba nie dojdzie.

Kojot jeśli nadal będzie równie zaangażowany w rozwój Forum jak dotychczas może liczyć na pewny awans. :)

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   1

Tak myślę, że Norbert ma racje! :P Jest spoko kolegą, bardzo angażuje się w forum, za co go, bardzo między innymi cenie! Jest spoko przyjacielem lubię z nim gadać na gadu, brać udział w konkursach, szczególnie jak jesteśmy wstawieni! :mrgreen: Szczerze przyznaje, że zawsze za nim przepadałem, pewnie dla tego jedyny głosowałem na niego w goldbergach! ;)

Tak dalej Kojot, a awansujesz na pyczongasa! :P

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   2

Strusiek Pędziwiater - spoko ziom, bardzo aktywny i nie konfliktowy, rozumiejący moje gów.... poczucie humoru :mrgreen: . Na gadu gadamy prawie codziennie ale niewiele bo może ja jestem taki mało wygadany :P więc nie zdąrzyliśmy sie jakoś za dobrze poznać. Mimo tego to jeden z moich trzech ulubionych userów forumowych, wstawiający dobre walki i wyszukujący często specjalnie dla mnie gal na desi01 (za to go lubie najbardziej). Gdybym poznał go wcześniej to byłby trudny rywal dla Cyca do Goldberga roku w moich oczach :mrgreen: Nawet zagłosowałem na niego w jednym takim mało znaczącym głosowaniu :lol:

• Styl:  Jasny

Kojot mój ziomek forumowy, jest gut, ale daje za dużo walk na MU...heheheh. Poza tym dobrze się z nim gada, bo jest kumaty, często nawiedzam go na gadu. Zasługuje na awans na forum, bo naprawdę się stara...

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Wilk pustyni - bardzo fajny ziom :) Często rozmawiamy na GG o Hardy Boyz, Licie, Viscerze itd. Zamęczam go pytaniami co się zdarzyło w WWE bo nie chce mi się tego ściągać :P . Jest bardzo aktywny na forum, angażuje się do czego tylko można. Wynajduje mnóstwo walk z TNA i za to mu chwała :)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   3

Ladies and gentlemen, boys and girls, children of all ages. Forum BGZ proudly brings to you, its................

IOOT_DZIKO

Administrator

001iu4.jpg

Tia... Dziko... von IOOT... (kiedyś troszkę go denerwowalem specjalnie przekręcając jego ksywkę... :mrgreen: albo co chwila pytając się co to znaczy IOOT... hehe :twisted:

Spoko kolo :P wyrobił się w PS (chociaz pamiętam kiedyś jego prace były podane ostrej krytyce...) Największy fan takera w kraju na Wiską ;) Mimo młodego wieku juz wygląda jak Chris Masters! Podpakowany do granic możliwości :mrgreen: (podobno to Dziko zakończy streak Takera na WM 30...)

szkoda, że załamie się psychicznie po WM 23... kiedy jego idol zostanie pokonany... chlip.... :e

Acha! Gdyby nie Dziko całkowicie olałbym... te cholerne małe literki w profilu... ktoś kiedyś palnął do Dzika... Patryk... :shock: a ja nie wiedziałem skąd każdy wie jak Dziko ma na imię... teraz od czasu do czasu patrzę co tam niektórzy nabazgrali ;)

ogólnie sympatyczny forumowy kolega, mam nadzieję, że sie nie obrazi na to co na Niego napisałem ;)

hłe hłe hłe ty cycu jeden :twisted:

Edytowane przez Gość
001ug2mo4.jpg

Niby taki długowieczny i znany user forum a ja nie wiem co o nim napisać. Może zacznę od tego że do wyboru avatarów nie ma talentów, co kolejny to jeszcze gorszy. (obecny tragedia). Sygny robi fajne, zwłaszcza to obecną jest nie do wyjeb..... A tak ogólnie to nie da sie tego brzydala nie lubić mimo że jak czasem widze ten tekst w stylu "a warna byście nie chcieli" to albo rzucam myszką w monitor albo drukuje jego zdjęcie, wieszam na ścianie i lotkami se rzucam. Słyszałem z opowieści że bardzo jest pomocny i koleżeński ale nie wiem nic o tym bo nigdy z nim nie gadałem :lol: Może to sie zmieni to już mam jego numer gdzies zapisany i zamierzam mu takiego spojlera Wrestlemanii walnąć że do końca życia go zapamięta. Łączy nas jeszcze uwielbienie Jego Wspaniałości Grejta Khaliego, w którego fan klubie jesteśmy i dbamy o doping dla naszego idola na kazdej gali.

Ja tam przepadam za IOOTEM, najlepiej lubie jego dżołki, jak nie raz da to jest puszka dobra, Ostatnio podobało mi sie jak zapodam tą typiare z klanu z ziółkami. Patryk jest spoko, dobrze się z nim gada na forum, nie dawno zaimponował mi jedną rzeczą na BGZ, on wie jaką, za to ma u mnie szacunek.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Dobra, lecimy:

Lubię kolegę Dzika ponieważ to bardzo sympatyczny młody wrestlefan,

nadzieja administracji BGZ :)

Dziko jest spoxxx :)

Zna się na rzeczy, nigdy się nie przechwala.

Człowiek z pasją. Megafan Undertakera.

Czekam na jego projekt, który tworzy :)

aha, czasami obrabia mi dupe za plecami u Norbasa i mysli, że ja nie wiem :P

16476371734edf391100c30.jpg

Nie jestem najdłuższy stażem na BGZ ale widzę że IOOT ma głowę na karku,zawsze wie co powiedzieć i nie gada głupot.

Jego awatar mówiąc szczerze jest paskudny,ale ja tak zawsze uważam jak coś nie jest w temacie. Sygny już lepsze,a grafiki dobre robi.

Dobrze mieć kogoś takiego nad sobą :D

Ioot spoko ziom! Zawsze mi pomaga jak jak mam problemik! Piszemy sobie w miarę regularnie na GG, co mnie bardzo cieszy. Jest wspaniałym adminem, mistrzem bana! :twisted: Fanatyk Takera i miłośnik kulturystyki! Tylko patrzeć jak Głuchowskiego rozje*ie na zawodach! :twisted:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

ech te jego zdjecia w kamizelce...wyryly trwaly slad na mojej psycice hehe ze wszystkich zdjec na forum tylko te zapamietalam:) jest sympatyczny, fajny z poczuciem humoru, potrafigadac o pierdolach( zapomnialam tylko ktory pasztet naljepiej lubi-ten z kogutkiem?) a to duzy plus:)

Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć...

prisonbreakkopia3wn3.jpg