Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Pytania standardowe:

- Imię: Michał

- Rok urodzenia: 1990

- Miejsce zamieszkania: Łódź

- Wzrost: 178cm

- Waga: ok 80kg

- Kolor włosów: brązowe

- Kolor oczu: niebieskie

- Rodzaj słuchanej muzyki: wszystko po trochu, głównie gatunki rockowe

- Ulubiony zespół: dużo tego, ale niech będzie Guns N' Roses

- Ulubiona piosenka: ---

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: trochę siłowo w domowych warunkach, ale nie wiem czy można to nazwać 'uprawianiem sportu'

- Twój idol: ---

- Ulubiona potrawa: nie wiem. Wiem na pewno, że bardzo lubię jeść :D

- Zainteresowania: wrestling, muzyka, dobre kino, grafika, literatura fantasy

2. Twoje plany na przyszłość - studiuję finanse i rachunkowość, więc pewnie coś związane z bankowością lub księgowością, choć nie ukrywam, że mam nadzieję, że przytrafi mi się w życiu coś lepszego, ciekawszego.

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - kiedy dowiedziałem sie co to pro wrestling to poszperałem w necie i natrafiłem na to forum, w miarę szybko się tutaj zadomowiłem, poznałem wielu fajnych ludzi.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety - ciężko tak pisać coś o sobie... Na pewno jestem człowiekiem, który nie lubi konfliktów - jak jest jakaś napinka, to wolę spasować, niż brnąć po łebkach.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź - nie chcę nikogo urazić jak go nie wymienię, ale będą to pewno Pietrek, C, Sebu, no i powiedzmy... patryniu, Luba czy Oner, ale tych ostatnich znam słabiej.

patryniu

1. Dawno temu, jak byłem świeżakiem na BGZ, pamiętam jak Gabisław i C wymiatali w grafice, ich sygnatury wydawały mi się być arcydziełami - sam tak chciałem. Pamiętam, że na początku pobrać i zainstalować PS'a próbował pomóc mi użytkownik o nicku Magik, ale jakoś to się wtedy nie udało. Kilka miesięcy później jakoś zupełnie przypadkiem wpadłem na link torrentowy do Photoshopa, zainstalowałem, podstawy pomogli mi ogarnąć Cutter i nameth, a potem już jakoś samo poszło...

2. Jak wpadnę na jakiś ciekawy temat, czy mam coś do powiedzenia, to wychodzę poza grafikę, ale akurat tak wygląda, że moje posty lądują głównie w tym dziale.

3. Teraz jest mi to obojętne, bo nie uczestniczę już w życiu tego forum tak jak kiedyś.

4. Regularnie, WWE oraz TNA (czy tam Impact Wrestling, whatever)

5. Kwestia jest tego typu, że mi nie wychodzą, czy nudzą wręcz od pewnego czasu. Od czasów gdy zaczynałem zabawę w PSie to moje prace były niemalże wyłącznie związane z wrestlingiem, może dlatego ostatnio nie mam ochoty na prace z tym związane.

6. Będę szczery - no nie bardzo :D

Pietrek

1. Pamiętam, że wypadło mi coś głupiego, przez co nie mogłem przyjechać, choć byłem przygotowany i skory do przyjazdu :)

2. W sumie to nie jest tak, że siedzę na fotelu z nogami na biurku sącząc Jacka Danielsa i... wow... Naprawdę jestem zajebisty. Oj nie :P Po prostu od pewnego czasu radze sobie całkiem przyzwoicie, no i mam satysfakcję jak wyjdzie coś fajnego i podoba się to jeszcze innym użytkownikom, którzy mają pojęcie w tym temacie.

3. Oprócz HBK'a i Goldberga będą to zapewne... Kurt Angle czy Randy Orton. Kiedyś miałem zajawkę na Jeffa Hardy'ego, ale mi przeszło...

4. Tak pamiętam, ale wtedy byłem świeży jeśli chodzi o zawodników i czynnych i tych na emeryturze, stąd to głupie pytanie/stwierdzenie ;)

Sebu

1. Nie, ponieważ stanowisko nie jest dla mnie tak ważne, jak ludzie, którzy już tutaj nie zaglądają.

2. Uważam, że niekoniecznie. Dostałem go od Norbasa za "Newsmana roku", podczas gdy jest wielu innych użytkowników, którzy pracowali na forum dłużej i ciężej, a zostali pominięci.

3. Zapytał, czy wyrażam zgodę, żeby użytkownicy zadawali mi pytania - nie miałem nic przeciwko :)

4. Nie interesuję się piłką nożną. Co prawda zdarzy mi się obejrzeć mecz, jak jest jakiś ważniejszy event, jak mistrzostwa czy finał LM, ale regularnie nie oglądam ani nikomu nie kibicuję. Kiedyś, dawno temu, bardzo lubiłem Real Madryt, a polska liga żenowała mnie od urodzenia :roll:

5. Liczę, na dobre widowisko i że koledzy z Barcelony nie będą uprawiać teatru. Niech wygra lepszy.

TadziuU

1. Daimon, to główny bohater mojej ulubionej książki pt "Siewca Wiatru", którą za każdym razem gorąco polecam.

2. Jest ich tak wiele, że nie starczyłoby czasu. Ogólnie lubię dobre kino, bez względu na to, czy jest to akcja, czy dramat.

3. Czasem zdarzy mi się luknąć na MMA.

4. Sam nie wiem... jakaś z HBK'iem na pewno - może Ladder Match ze Scott'em Hall'em?

5. Myślę, że będzie to ZiuteX, a zaraz po nim Pietrek.

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1.Jakie były Twoje początki z BGZ?

2.Kogo najbardziej lubisz z Ekipy BGZ?

3.Kto jest na Twóim avatarze? :D

4.Może przedwcześnie ale kogo z forum uważasz za postęp roku 2011?

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

1. Gdybyś był wrestlerem, z kim chciałbyś zawalczyć?

2. Pierwszy wrestler, którego byłeś markiem.

3. Ulubiony aktor i aktorka......

4. Walka, która najbardziej zapadła Ci w pamięci.

5. Co myślisz o sytuacji TNA?

6. Oglądasz jakieś federacje Puro, Indy, Ultravolent lub Lucha?

7. Barca czy Man United?

8. Oglądasz jakieś sporty?

9. Ulubiony film.......

10. Co sądzisz o WCE?

11. Gdybyś chciał teraz się zapisać, to kogo byś wybrał?

• 2 tygodnie później...

pokojzw.png

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablo modjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot
IIL
Milos
AtS
Norbi
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
DonCarlos
Eddy
>C<
Urban
Whitedruid
montoya
Arkoś
Luba
Yao
Prototype
patryniu
Boogeyman1996
The Orton
T0meq
Tuptuś
Artx
Sebu
Rejden
Kacpios
Pietrek
Turek
Brem
Droops
pacjend
Xeb
Kazek
fanfanfan
FIZ
mateusz199670
Peri
The Edgar
>C<
pablo modjo
Montana
undertaker124
Mexx
El Gonzalito
Norbi
Szymix
BEJL
Mysciak
kNp
Daimon

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

Piledriver

file.php?avatar=8337_1307132930.jpg

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

-Ulubiony sport?

-Ulubiony klub piłkarski?

-Co myślisz o sytuacji w WWE.?

-Jedziesz do Gdańska 11.11.11?

-Co sądzisz o WCE?

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

1. Czemu taki nick?

2. Ulubiony film?

3. Najlepsza walka jaką oglądałeś w życiu?

4. Ulubiony wrestler i dlaczego?

5. TNA czy WWE a może scena niezależna co i dlaczego?

1. Oglądasz Lucha, Puro albo Indy?

2. Ulubiony wrestler?

3. Ulubiona walka, którą możesz oglądać zawsze to.....

4. Jak myślisz, kto jest "Network"?

5. Co sądzisz o sytuacji TNA?

6. Która federacja była lepsza kilka lat temu.. WWE czy TNA?

7. Co myślisz o Rock'u w WCE?

8. Czy Cena dotrzyma pas do WM 28?

9. Tuptuś ssie, nie? :lol

10. Feud, który najbardziej zapadł Ci w pamięci....

11. Myślisz, że jestem dobrym spamerem? :D (oczywiście fanx3 jest większym :lol )

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1. Co powiesz o King Sheamusie w WCE? :P

2. Co myślisz o mnie? xD

3. Chciałbyś być kimś więcej na forum niż niebieszczakiem?

4. Wrestler z WWE, który zasługuję na większy push to....?

5. Kogo chciałbyś może z powrotem, a może pierwszy raz zobaczyć w WWE?

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

- Imię: Rafał

- Rok urodzenia: 1995

- Miejsce zamieszkania: Łaziska Górne

- Wzrost: ok. 180cm

- Waga: 66kg

- Kolor włosów: ciemny blond

- Kolor oczu: piwne

- Rodzaj słuchanej muzyki: Rock, Punk, Heavy Metal

- Ulubiony zespół: Ostatnio mam straszną zajawke na System of a Down :)

- Ulubiona piosenka: Nickelback - "Rockstar"

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: poza domowymi ćwiczeniami typu A6W, hantle itp. to nic, no Wędkarstwo, bo to też można uznać za sport

- Twój idol: Nie bede oryginalny - Adam Małysz

- Ulubiona potrawa: Grillowany Pstrąg z frytkami i surówką

- Zainteresowania: Wrestling, a jakżeby inaczej, Motoryzacja, Muzyka... standard :P

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

Po pierwsze skonczyć poprawianie ocen w tym tygodniu i mieć spokój z gimnazjum. Dostać sie do Technikum Budowlanego w Katowicach najlepiej, zdać mature, a potem sie zobaczy, może studia, może nie... W każdym razie swoją przyszłość widze w branży budowlanej.

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

Zainteresowałem sie wrestlingiem jakiś czas temu, szlajałem sie po różnych stronach, głównie na WF, ale ich daremny server mnie dobijał, poza tym wkurzali mnie tam niektórzy ludzie, tak jakoś sie stało że trafiłem tutaj i nie żałuje :)

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

Wady - egoistyczny, upierdliwy/wkurzający, wredny

Zalety - otwarty, szczery, zazwyczaj aż do bólu, na ogół pozytywnie nastawiony do wszystkiego

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

O kurde, tutaj bedzie problem żeby wymienić tylko pięciu, no ale... co prawda jakichś super mega kontaktów z userami nie mam, ale z wieloma osobami sie fajnie gada, jakbym miał wyróżnić do na pewno Sebu a jakżeby inaczej... spoko gość, fajnie sie z nim dyskutuje na różne tematy, no i te "najazdy" na WF ;) Na pewno Tuptuś bardzo pozytywna postać na tym forum, na pewno nie można sie przy nim nudzić, chociaż ostatnio jest jakby mniej widoczny. Wg. 80% userów ssie, ale ja jestem jednym z tych "innych" :PPeri coś ostatnio go nie widać na tym forum, ale jeszcze jakiś czas temu fajnie sie z nim dyskutowało i obiecał mi biografie Danielsa na którą czekam już kilka ładnych miechów. Gonzalez/El Gonzalito/El "Strasburger"/Alfons czy jak mu tam jeszcze gadacie :P Na samym początku mojej przygody na tym forum załapałem z nim bardzo dobry kontakt, chociaż teraz już nie jest on aż taki dobry, to jednak musze go wymienić. fanfanfan największy spamer na tym forum, na początku mnie strasznie irytował, w sensie na początku jako fanfanfan, bo ze wcześniejszych kont go za bardzo nie znam :P Pamiętam jak miałem z nim feudować w WCE co na początku mi sie nie specjalnie podobało, no ale... ogólnie jest całkiem spoko no i dba o dyskusje na tym forum, chociaż one i tak w tej chwili leżą i kwiczą.

Oprócz nich mógłbym jeszcze wymienić Xeba, Edgara, Yao i Brema.

Mr. Awesome

-Ulubiony sport? Wrestling ;) Ogólnie nie oglądam zbyt dużo spotu, ale chyba najbardziej lubie boks, ale oglądam głównie stare walki z udziałem Tysona :)

-Ulubiony klub piłkarski? Ruch Chorzów/Manchester United

-Co myślisz o sytuacji w WWE.? Zależy od rosteru, na RAW w tej chwili jest dość ciekawie, Truth świetnie spisuje sie jako heel, Cena robi swoje, nawet mi sie zaczął podobać... ogólnie na RAW jest dobrze, za to SD! od przyjścia tam Ortona przede wszystkim nie ma głównego face'a (Orton w tej roli ssie) i nic specjalnego sie nie dzieje.

-Jedziesz do Gdańska 11.11.11? Troche mam za daleko (ok. 600km) no i nie mam aktualnie kasy na bilety, więc raczej sie tam nie pojawie.

-Co sądzisz o WCE? Nie grałem nigdy w innych fedach, więc oceniać względem innych nie moge, jednak chłopaki dają rade i poziom to trzyma, jedyne do czego sie moge przyczepić to krótkie title runy, przez co tytuły tracą na wartości, ale z doświadczenia wiem, że będąc mistrzem wcale tak łatwo sie nie pisze, a poza tym jest masa chętnych do tytułu. Irytują mnie tylko te częste opóźnienia, bo nie chce być tutaj źle zrozumiany, po prostu mogła by być lepsza informacja i od razu wstawiony ostateczny termin. Reszta spoko :)

TadziU

1. Czemu taki nick? Zawsze podobało mi sie słowo "Tombstone", odkąd pierwszy raz je usłyszałem. Kiedyś robiłem postać w metinie i ten nick był zajęty, kombinowałem coś z "driverem", aż dokonczyłem finiszer Takera i zostało Piledriver.

2. Ulubiony film? Władca Pierścieni

3. Najlepsza walka jaką oglądałeś w życiu? DX vs McMahons&Big Show hell in a cell tag team match, nie pamiętam już kiedy :P

4. Ulubiony wrestler i dlaczego? Ciężko mi wybrać jednego z tej czwórki, bo wszystkich lubie tak samo, jednak jak już musze to wybieram Takera, za dwa najlepsze gimmicki w historii, za wejście, za świetne walki... za wszystko, chociaż życze mu mimo wszystko jak najszybszego końca kariery, niech zawalczy ostatni raz w Maiami i skonczy sie szmacić.

5. TNA czy WWE a może scena niezależna co i dlaczego? WWE, ponieważ jest dla dzieci, a ja jestem dzieckiem i jest tam entertaiment, a ja lubie entertaiment :)

MrZiomal

1. Oglądasz Lucha, Puro albo Indy? - Przez kilka miesięcy oglądałem RoH, ale teraz niekiedy nawet nie chce mi sie RAW/SD! oglądać, albo natkne sie na spoilery zanim zobacze, ale w tej chwili nic poza WWE nie oglądam.

2. Ulubiony wrestler? Patrz wyżej

3. Ulubiona walka, którą możesz oglądać zawsze to..... Patrz wyżej

4. Jak myślisz, kto jest "Network"? Szczerze? Nie wiem o co Ci chodzi, nie oglądam TNA.

5. Co sądzisz o sytuacji TNA? Obecnej sytuacji nie znam, nie mam zamiaru oglądać tej federacji dopóty, dopóki Hogan i spółka tam rządzą.

6. Która federacja była lepsza kilka lat temu.. WWE czy TNA? To zależy, mówiąc kilka lat temu można mówić o WWF z czasów atti, mówiąc TNA kilka lat temu można mówić o czasach kiedy sprowadzili paru gości z RoH i Daniels ze Stylesem kręcili najlepsze walki tag teamowe jakie widziałem.

7. Co myślisz o Rock'u w WCE? Musze przyznać że idzie Ci bardzo dobrze, fajnie wczuwasz sie w Peoples Champa.

8. Czy Cena dotrzyma pas do WM 28? Czy dotrzyma pas nie wiem, ale szczerze w to wątpie, chociaż nie miałbym nic przeciwko temu (gdyby to było WF zjedli by mnie za to stwierdzenie), ale pewnie na WM będzie bronił tytułu przeciwko Rockowi, kto wie, może nawet je zunifikują...

9. Tuptuś ssie, nie? :lol Nie wiem co on tam robi w domu, więc Ci nie odpowiem :P

10. Feud, który najbardziej zapadł Ci w pamięci.... Triple H vs Randy Orton w 2009 roku i Triple H vs Undertaker w okolicach WM 17

11. Myślisz, że jestem dobrym spamerem? :D (oczywiście fanx3 jest większym :lol ) Z fanem nie masz sie co równać, ale owszem idzie Ci całkiem nieźle :P

Blazi

1. Co powiesz o King Sheamusie w WCE? :P Następny... teraz już wiem jak takie pytania są irytujące, nie czytam specjalnie Twoich postów, więc sie nie wypowiem. Czytając opinie innych jednak wnioskuje że idzie Ci dobrze.

2. Co myślisz o mnie? xD Nie taki diabeł straszny jak go malują ;)

3. Chciałbyś być kimś więcej na forum niż niebieszczakiem? Czy ja wiem... nie chce sie zabierać za jakiś dział, bo to jednak odpowiedzialność, a ja nie lubie odpowiedzialności, poza tym nie widze działu dla siebie.

4. Wrestler z WWE, który zasługuję na większy push to....? John Morrison ;)

5. Kogo chciałbyś może z powrotem, a może pierwszy raz zobaczyć w WWE? Shawn Michaels :) Oczywiście nie na stałe jako wrestlera, ew. jedna walka na WM, ale bez niego jest nudno.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

1. Padało u Ciebie? ;)

2. Ciągle pytają Cię o WCE... Żenujące prawda?

3. Dlaczego tak mało się udzielasz?

4. Ściągasz WWE z naszych forumowych linków? :)

5. Chcesz iść do Technikum Budowlanego, więc pewnie jakaś praca na budowanie, ale bardziej chodzi mi o jaką pracę? Ocieplanie bloków? Budowa bloków? A może jeszcze zdąrzysz pomóc naszym robotnikom w budowanie stadionu :P

6. Polska upokorzy się w meczu z Francją?

7. Imię Rafał, a z bierzmowania jakie? :)

8. Wady: egoistyczny. Hmm.. może aż tak bardzo Cię nie znam, ale chyba takie nie jesteś :thinking:

No ty to juz przez te nadmierne ilosci laktozy zaczynasz miec problemy... Od kiedy czyjes linki sa nasze? :roll:;)

Chodzi mi o linki z tego forum :P Czy pobiera z naszego forum pajacu :)

Edytowane przez Gość

Ja tysz:

1. Mick Foley być może powróci do WWE...co o tym sądzisz?

3. Chciałbyś pojedynku Cena vs Orton na WrestleManii XXIX?

3. Pisałeś o długich title-runach w WCE...ile według Ciebie takowy miałby trwać?

4. Najbardziej znienawidzona przez Ciebie drużyna, oprócz Barcelony?

5. Jak myślisz - długo jeszcze będą królowali na europejskich boiskach, czy w najbliższym czasie znajdzie się ich pogromca? Jaką drużynę widzisz w tej roli?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

4. Ściągasz WWE z naszych forumowych linków? :)

No ty to juz przez te nadmierne ilosci laktozy zaczynasz miec problemy... Od kiedy czyjes linki sa nasze? ;):roll:

Anyway, zeby spamu nie bylo:

1. Nie zastanawiales sie nigdy nad opuszczeniem kraju i sprobowaniu zycia poza jego granicami?

2. Jakbys odwiedzil / zamieszkal w jakims panstwie to ktore bys wybral?

3. Downstait - lubimy zespol czy nie :) ?

4. Zrobiles kiedys cos szalonego? Jak tak to pochwal sie :) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

1. Słuchasz audycji BGZ?

2. Jeżeli słuchasz to potrafisz ocenić w skali 1 - 10?

3. Jakieś swoje propozycje co do naszych audycje? Jakieś rady?

4. Chciałbyś wystąpić w jednej z audycji? W jakim temacie czułbyś się najlepiej?

5. Kiedy napiszesz mi czym pojedziesz na zlot i ile ci to czasu zajmie? :D

6. Myślisz że Mini zlot będziemy mogli uznawać za udany?

7. Jakieś uwagi co do zlotu? :D

1. Padało u Ciebie? ;)Kilka razy, za każdym razem jak wychodziłem w domu :)

2. Ciągle pytają Cię o WCE... Żenujące prawda? Sam tak kiedyś pytałem, to jednak nic z pytaniami Turka ;)

3. Dlaczego tak mało się udzielasz? Nie wiem czy sie aż tak mało udzielam, ale po prostu nie chce mi sie już tak spamić jak kiedyś, od kilku miechów zabieram sie do dyskusji, ale jakoś chęci brak :(

4. Ściągasz WWE z naszych forumowych linków? :)Po raz xxx mówie - oglądam na Dailymotion, ale owszem z linków z tego forum

5. Chcesz iść do Technikum Budowlanego, więc pewnie jakaś praca na budowanie, ale bardziej chodzi mi o jaką pracę? Ocieplanie bloków? Budowa bloków? A może jeszcze zdąrzysz pomóc naszym robotnikom w budowanie stadionu :PSzczerze mówiąc to konkretnie nie wiem, z tego co czytałem to wybór konkretnego profilu jest chyba w trzeciej klasie i troche tego jest. Marzy mi sie architektura czy coś z projektowaniem, a jak dobrze pójdzie to założe własną firme ;)

6. Polska upokorzy się w meczu z Francją? a mogą sie upokorzyć jeszcze bardziej? To całe chwalenie sie zwycięstwem z trzecim składem Argentyny jest żenujące...

7. Imię Rafał, a z bierzmowania jakie? :)Maks

8. Wady: egoistyczny. Hmm.. może aż tak bardzo Cię nie znam, ale chyba takie nie jesteś :thinking:Zależy od osoby i sytuacji, generalnie to jestem taki z natury, zawsze taki byłem, ale teraz staram sie nad tym panować jakkolwiek to zabrzmi...

Jakbym zgadł...

1. Słuchasz audycji BGZ? Szczerze? Na początku słuchałem, potem zrobiły mi sie zaległości i ostatnich nie słuchałem.

2. Jeżeli słuchasz to potrafisz ocenić w skali 1 - 10? J.W.

3. Jakieś swoje propozycje co do naszych audycje? Jakieś rady? Więcej Wrestlingu, mniej BGZ :) No i mniej lania wody.

4. Chciałbyś wystąpić w jednej z audycji? W jakim temacie czułbyś się najlepiej? Nie mam majka i jakoś nie ciągnie mnie do tego, lepiej mi sie dyskutuje pisząc, albo na żywo.

5. Kiedy napiszesz mi czym pojedziesz na zlot i ile ci to czasu zajmie? :DPlan wstępny mam, tzn. pociągiem do Katowic, z Kato pociągiem do Zabrza do centrum prawdopodobnie, a z tamtąd musiałbyś mi powiedzieć jak sie dostać na to zadupie, jutro jade do kato obczaić jak jeżdżą do zabrza.

6. Myślisz że Mini zlot będziemy mogli uznawać za udany? Pożyjemy, zobaczymy.

7. Jakieś uwagi co do zlotu? :DNic poza jedną rzeczą, jako że jedzie dość mało osób i sam musze jechać pociągiem pozwole sobie wziąć ze sobą kumpla, bo nie chce mi sie samemu siedzieć godzine w pociągu.

Btw. nie nudzi Ci sie to zadawanie wszystkim takich samych pytań odnośnie audycji?

Ja tysz:

1. Mick Foley być może powróci do WWE...co o tym sądzisz? Nie moge sie doczekać

3. Chciałbyś pojedynku Cena vs Orton na WrestleManii XXIX? Are You f*cking kidding me? Nie, mam dość Ortona, ani tym bardziej nie chce kolejnego feudu z Ceną, o WM'ce nie wspominając...

3. Pisałeś o długich title-runach w WCE...ile według Ciebie takowy miałby trwać? Nie mam pojęcia, ze 3-4 miesiące, a nie jak teraz większość, czyli na jednym PPV zdobywasz, na drugim bronisz, na trzecim przegrywasz, jeden schemat zbyt często powielany jest przewidywalny i nudny.

4. Najbardziej znienawidzona przez Ciebie drużyna, oprócz Barcelony? Hmm tutaj ciężko wybrać Inter Mediolan i Legia

5. Jak myślisz - długo jeszcze będą królowali na europejskich boiskach, czy w najbliższym czasie znajdzie się ich pogromca? Jaką drużynę widzisz w tej roli? Nie mam pojęcia jak długo będą na szczycie, ale w czołówce raczej sie utrzymią jeszcze przez dłuższy czas, dopóki nie dopadnie ich kryzys jak w realu. Kto by miał ich pogromić hmm... może Shalke? No i oczywiście ManU :D

1. Nie zastanawiales sie nigdy nad opuszczeniem kraju i sprobowaniu zycia poza jego granicami? a wiesz że o tym myśle, im dłużej ogądam różne wiadomości, im więcej wiem tym większą mam ochote, bo nic mnie tutaj nie trzyma, ale problemem może być bariera językowa, bo strasznie ciężko mi idzie uczenie sie języków obcych.

2. Jakbys odwiedzil / zamieszkal w jakims panstwie to ktore bys wybral? Kanada, Szwajcaria lub Skandynawia, zawsze mnie w te rejony ciągnęło i musze przynajmniej jeden z nich odwiedzić.

3. Downstait - lubimy zespol czy nie :) ? Nie specjalnie ich słucham, ale grają całkiem nieźle, Theme songi w ich wykonaniu sa świetne, może kiedyś zaczne ich przesłuchiwać to powiem coś więcej.

4. Zrobiles kiedys cos szalonego? Jak tak to pochwal sie :)Coś by sie na pewno znalazło, ale nie chce mi sie teraz myśleć ;).

Edytowane przez Gość

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Are You f*cking kidding me? Nie, mam dość Ortona, ani tym bardziej nie chce kolejnego feudu z Ceną, o WM'ce nie wspominając...

1. Pamiętasz pojedynki The Rocka i Stone Colda? Nie uważasz, że pojedynek face vs face, terminator vs terminator nie byłby wydarzeniem na skalę światową? ;)

2. Wierzysz w to, że po wielkim laniu na Wembley, Manchester jest w stanie skopać tyłki porcelańczykom? :roll:

a mogą sie upokorzyć jeszcze bardziej? To całe chwalenie sie zwycięstwem z trzecim składem Argentyny jest żenujące...

3. Jak myślisz, Smuda na stanowisku trenera to dobry pomysł?

4. Wierzysz w jakikolwiek sukces na Euro?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg