Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Co sądzisz o aktualnym poziomie WWE?Moim zdaniem przed WMką federacja bardzo się stara.Sprowadzili takie osoby ,jak Rock ,Stone Cold i to im wyszło na pewno na plus.Szkoda ,że ostatnio poziom SD! maleje ,ale Raw pokazuje ,że umie dać dobre show.Obecna sytuacja jest dobra ,ale zawsze mogłoby być lepiej.

2. Co sądzisz o aktualnym poziomie TNA?Tu bywa różnie .Raz dadzą dobrą tygodniówkę ,raz lichą.Fedka się stara ,ale powtarza własne błędy.Od czasu ME VR nic specjalnego się nie wydarzyło(chociaż powerbomb Rey'a był fajny).Jednak myślę,że TNA się podniesie i na następne PPV przygotuje coś lepszego.

3. Ulubiony wrestler i dlaczego?Shawn Michaels.Oczywiście za to ile poświęcił wrestlingowi.Miał wspaniały gimmick ,bardzo dopracowany.Ciekawy styl walk ,które zawsze były na wysokim poziomie.Oprócz tego sama jego postać wprawiała mnie w radość.Liczę,że zajmie jakieś miejsce na tegorocznej WMce.

4. Wymarzony feud w WWE?Kilka pomysłów bym miał ,ale chciałbym zobaczyć feudzik Evan'a Bourna z Sin Carą .Myślę,że byłby z tego świetne walki.

5. Podoba Ci się karta na WM'kę 27?Jest dobra ,ale zawsze można by coś zmienić.Np.Rey mógłby zawalczyć z Barretem ,marzeniem jest zrobienie Triple Threatu o pas WWE z uwzględnieniem Rock'a,oczywiście przydałoby się włożyć Evan'a do walki o pas US,no i Ziggler vs Morrison mogliby zawalczyć w Singlu.Ale ogólnie karta nie jest zła.

6. Oglądasz jakiś sport prócz wrestlingu?Czasami piłkę ręczna .Tak to nic specjalnie.

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablo modjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot
IIL
Milos
AtS
Norbi
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
DonCarlos
Eddy
>C<
Urban
Whitedruid
montoya
Arkoś
Luba
Yao
Prototype
patryniu
Boogeyman1996
The Orton
T0meq
Tuptuś
Artx
Sebu
Rejden
Kacpios
Pietrek
Turek
Brem
Droops
pacjend
Xeb
Kazek
fanfanfan
FIZ
mateusz199670
Peri
The Edgar
>C<
pablo modjo
Montana

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

undertaker124

file.php?avatar=3664_1297092565.gif

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

1. Czy zasługuję na tą swoją rangę The Best? :D

2. Skąd pomysł na taki nick?

3. Undertaker vs Triple H kto wygra?

4. Czy będziesz więcej się udzielał?

5. Napiszesz w Oficjalnej Dyskusji? :D

1. Co sądzisz o aktualnym poziomie WWE?

2. Co sądzisz o aktualnym poziomie TNA?

3. Dlaczego ostatnio mniej się udzielasz?

4. Podoba Ci się karta na WM'kę?

5. Będziesz oglądał WM'kę na żywo?

6. Wymarzony feud w WWE/TNA?

akerdrugi.png

1. Słuchasz audycji BGZ?

2. Jak je oceniasz?

3. Dlaczego nie komentujesz?

4. Turek czy Droops?

5. Co trzeba zmienić, a co zostawić?

6. Jakiś pomysł zamiast Quizu na audycji?

7. Chciałbyś kiedyś wystąpić? Jak tak to w jakim temacie?

1. Ulubiony wrestler i dlaczego?

2. WWE czy TNA?

3. Twój ulubiony klub piłkarski?

4. Chciałbyś być pomocnikiem/moderatorem?

5. Fajnie być w w pokoju zwierzeń po koledze z klasy?

1. Pytania standardowe:

- Imię: Patryk

- Rok urodzenia: 1996

- Miejsce zamieszkania: Kutno

- Wzrost: 180 cm

- Waga: 73 kg

- Kolor włosów: ciemny blond

- Kolor oczu: niebieskie

- Rodzaj słuchanej muzyki: rock, metal

- Ulubiony zespół: Offspring, Metallica, Nickelback, Skillet i dużo, dużo więcej

- Ulubiona piosenka: strasznie dużo - ostatnio najczęściej słucham - Paradise City (Guns N' Roses)

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: przez 2 lata uprawiałem piłkę nożną, ale ostatnio zrezygnowałem z powodów zdrowotnych

- Twój idol: Dida

- Ulubiona potrawa: pizza, spaghetti, naleśniki z nutellą

- Zainteresowania: Snooker, piłka nożna, gry komputerowe, informatyka, ogólnie sporty zimowe

2. Twoje plany na przyszłość - Nie mam jeszcze sprecyzowanych planów. W zasadzie to żyję z dnia na dzień. Jeżeli miałbym już wybierać to w przyszłości chciałbym na pewno zostać przy jakimś moim ulubionym sporcie, a jeśli nie to zostać informatykiem. Jednak wszystko się może jeszcze zmienić znając mnie :)

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum- Był bodajże maj 2009 i szukałem na gwałt do ściągnięcia Extreme Rules 2009. Pierwszą stroną jaką pokazała mi przeglądarka był właśnie bgz. Szybko się zarejestrowałem i tak jestem po dziś dzień. Forum jest naprawdę bardzo dobre, obok 4c najlepsze w Polsce. Po odejsciu starej ekipy, bgz przeżywał pewien kryzys, ale na szczęście wszystko mamy już za sobą

Zalety :

- pracowity - mam problemy, żeby zabrać się za jakąś pracę, ale jak już się zabiorę za nią, to robię ją w 100%

- pomocny

- odważny

Wady:

- kapryśny

- czasem niekulturalny

- lekko wstydliwy

1.Montana - dziwne, żebym tego pana nie dał na pierwszym miejscu. W wielu kwestiach mamy podobne zdanie, znakomicie się z nim dyskutuje, umie rozbawić - mój najlepszy przyjaciel krótko mówiąc

2. Brem - to właśnie on dźwignął dyskusje na bgz-cie i za to zyskał mój szacunek. Na pewno jeden z najbardziej wartościowych userów

3. Prototype - a kto go nie lubi ?? :D

4.Sebu - mimo że mamy zupełnie inne zdania o wrestlingu to bardzo dobrze się z nim dyskutuje.

5.BoogeyMan1996 - szkoda, że już tu nie wchodzi tak często, bo można było z nim powymieniać zdanie na temat wrs, bo wiedzę ma ogromną. Poza tym to mój kolega z klasy ;d

2. WWE czy TNA?

3. Twój ulubiony klub piłkarski?

4. Chciałbyś być pomocnikiem/moderatorem?

5. Fajnie być w w pokoju zwierzeń po koledze z klasy?

1. The Undertaker. Od samego początku mojej przygody z wrestlingiem uwielbiałem go. Podobają mi się takie mroczne klimaty, a gimmick DeadMana jest wręcz wspaniały. Poza tym jego streak na Wrestlemanii, który jest dla mnie najświętszą obecnie rzeczą w całym WWE. Człowiek legenda

2. Jeszcze kilka tygodni temu powiedziałbym, że TNA, ale ostatnio mocno podupadli ze swoim produktem i niewiarygodnie głupimi pomysłami. Powoli wracają do formy, ale przy obecnym WWE (Road to Wrestlemania) po prostu są bez szans.

3.AC Milan. Od zawsze ich lubiłem. Mają wspaniałą historię, znakomitych piłkarzy. Klub z wieloma pucharami. Ogólnie lubię ligę włoską, a Milan jest mi najbliżej serca. Oby wygrali w tym roku Serie A

4. Na pewno chciałbym, ale jest kilka przeszkód. Po pierwsze obecna ekipa jest chyba pełna i wykonują swoje zadanie perfekcyjnie, a po drugie w tygodniu mam strasznie mało czasu i nie wiem, czy wyrobiłbym się ze swoimi obowiazkami. Najlepiej by było, abym od razu dostał globala i pilnował porządku, a nie był zobowiązany do pisania tematów =))

5. Tak, ale wolałbym, abym był pierwszy - był był wyżej w hierarchii 8)

1. Słuchasz audycji BGZ?

2. Jak je oceniasz?

3. Dlaczego nie komentujesz?

4. Turek czy Droops?

5. Co trzeba zmienić, a co zostawić?

6. Jakiś pomysł zamiast Quizu na audycji?

7. Chciałbyś kiedyś wystąpić? Jak tak to w jakim temacie?

1. Od czasu do czasu. Raz jedną przesłucham, druga nie. Jakoś czasami zapomina mi się

2. Ogólnie jest to znakomity i oryginalny pomysł, bo wcześniej nie spotkałem się z czymś podobnym. Ty i Droops bez zarzutu wykonujecie swoją pracę - oby tak dalej :t_up:

3. W kółko musiałbym powtarzać to samo: dobra robota chłopaki :)

4. Hmm trudna decyzja, bo obaj spisujecie się bez zarzutu - niech będzie Turek, bo z tego co kojarzę to ty wpadłeś na ten pomysł, więc należy ci się

5. Myślę, że wszytko jest jak na razie w porządku. Ja będzie coś nie tak, to napisze to w temacie odpowiednim

6. Nie, jak na razie nie ma pomysłu - jak coś to podeśle ci PW

7. Hmm myślę, że byłoby to ciekawe przeżycie, ale raczej odpada, bo gdzieś zgubiłem mikrofon - jeśli już to temat związany z Takerem, oglnie TNA lub też ocenić jakąs galę PPV

2. Co sądzisz o aktualnym poziomie TNA?

3. Dlaczego ostatnio mniej się udzielasz?

4. Podoba Ci się karta na WM'kę?

5. Będziesz oglądał WM'kę na żywo?

6. Wymarzony feud w WWE/TNA?

1. No cóż powiedzieć, WWE zawsze przygotowuje niezłe show na Road to WM, wiec jak na razie jest znakomicie. Zobaczymy jak będzie po Wrestlemanii, bo wtedy przekonamy się jaki poziom jest naprawde w WWE

2. Tak jak mówiłem, ostatnio TNA podupadło lekko z produktem i serwowało nam głupstwa (filmik ściągnięty z WWE, Sting mistrzem, naćpany Hardy), które nie powinny się zdarzyć. Jednak wydaję mi się, że powoli wraca do normy. Zobaczymy jak będzie dalej

3. Czy ja wiem, czy się mniej udzielam? Może tak, ale to ze względu, że mam strasznie mało czasu w tygodniu, a poza tym staram się być tak samo aktywny jak tu na innym forum.

4. Karta wygląda przyzwoicie, na pewno lepiej niż w zeszłym roku, jednak zawsze mozna by było coś zmienić, żeby było jeszcze lepiej. Osobiście wywaliłbym walkę Reya z Codym i ten cały cyrk ze Snooki, no ale cóż. I tak jest nieźle

5. Chyba nie, mam za małe mieszkanie i gdyby rodzice się obudzili i zauważyli, że oglądam w nocy, to by mnie zaszlachtowali. Poza tym, nie wiem, czy bym wytrzymał. Ja na spokojnie obejrzę WMkę w poniedziałek wieczorem na DVD :)

6. Przede wszystkim Sting vs. Taker. Zawsze o nim marzyłem i kiedy wydawało się, że jest tak blisko, Sting poszedł do TNA :(

1. Czy zasługuję na tą swoją rangę The Best? :D

2. Skąd pomysł na taki nick?

3. Undertaker vs Triple H kto wygra?

4. Czy będziesz więcej się udzielał?

5. Napiszesz w Oficjalnej Dyskusji? :D

1. Myślę, że tak. Szybko wstawiasz solidne linki do gal, starasz się pomagać innym w Szukam Walki/Gali, więc w 100% zasługujesz na tą rangę - jesteś The Best xD

2. Hmm, szczerzę mówiąc to nie pamiętam. Undertaker to wiadomo - od mojego ulubionego wrestlera, a 124 to chyba od tak sobie. Jednak ta nazwa wyjątkowo mi się spodobała i na każdym forum się tak nazywam

3. Oby dwóch bardzo lubię, ale jestem całym sercem za Deadman'em. Streak nie może nigdy być przerwany

4. Myślę, że staram się udzielać w miarę wolnego czasu. Zawsze napisze w dyskusji jeśli temat będzie mi odpowiadał, czasem opiszę galę PPV. Wiem, że mogłoby być tego więcej, ale uwierzcie mi: aktywne działanie na dwóch forach + przyzwoite uczenie się + mało czasu = tak jak jest to obecnie

5. Jeśli chodzi o WMkę to na pewno, tylko, że będzie to gdzieś ok. piątku, soboty, kiedy karta będzie już pełna. Jednak masz moje słowo, ze napiszę.

Panowie, czekam na więcej pytań :D

DEAD MAN WALKING

1.Czy uważasz ,że ktoś jest w stanie przerwać streak Undertaker'a?

2.Najlepsza walka jaką do tej pory widziałeś to........

3.Czy Rock według ciebie wróci do wrs na przynajmniej kilka walk?

4.Co uważasz za obecnie największy problem TNA?

5.Które pasy zmienią właścicieli na WrestleManii ?

6.Bardziej ciekawi cię przeszłość WCW czy WWE?

7.Twoja ulubiona legenda hardcor'u.

1.Czy uważasz ,że ktoś jest w stanie przerwać streak Undertaker'a?

2.Najlepsza walka jaką do tej pory widziałeś to........

3.Czy Rock według ciebie wróci do wrs na przynajmniej kilka walk?

4.Co uważasz za obecnie największy problem TNA?

5.Które pasy zmienią właścicieli na WrestleManii ?

6.Bardziej ciekawi cię przeszłość WCW czy WWE?

7.Twoja ulubiona legenda hardcor'u.

1. Jeżeli miałby być przerwany (a bardzo bym tego nie chciał) to godnym rywalem dla Takera są trzy osoby: Triple H, John Cena, Chris Jericho. Tylko oni zasługują na miano pogromcy Deadmana

2. Shawn Michaesl vs. Undertaker Wrestlemania 25 - bez wątpienia

3. Wydaję mi się, że jeśli nie teraz to kiedy? Dobrze, też wiesz, że według mnie Rock zawalczy już na tej Wrestlemanii i sam wrzuci się jako guest host do walki o pas WWE. W tej tezie upewnia mnie końcówka ostatniego RAW. Myślę, że Rock spokojnie mógłby jeszcze przez ten rok powalczyć łącząc filmy i wrestling.

4. Hmm dużo ich jest, ale chyba największym jest beznadziejna praca bookingu. Russo powinien zostać wywalony czym prędzej, a myślę, że sytuacja by się poprawiła.

5. WWE Championship - The Rock i to by było chyba na tyle. Edge obroni pas, tak samo jak Sheamus

6. Na pewno chcę się wgłębić w obie te federacje, bo wiem, że bedę miał z tego wiele frajdy, ale na chwilę obecną to chyba WCW, które aktualnie oglądam i jest znakomite :)

7. Mam swoje dwie ulubione - Terry Funk i Mick Foley. Obaj potrafili przedstawić tyle hardcoru ile cały roster WWE mógł i może pomarzyć. Pamiętam ich Barbed Wire z AJPW z lat 90-tych - powiem tyle - istna sieka

DEAD MAN WALKING

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablo modjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot
IIL
Milos
AtS
Norbi
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
DonCarlos
Eddy
>C<
Urban
Whitedruid
montoya
Arkoś
Luba
Yao
Prototype
patryniu
Boogeyman1996
The Orton
T0meq
Tuptuś
Artx
Sebu
Rejden
Kacpios
Pietrek
Turek
Brem
Droops
pacjend
Xeb
Kazek
fanfanfan
FIZ
mateusz199670
Peri
The Edgar
>C<
pablo modjo
Montana
undertaker124

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

Mexx

4b6b10bf9408d4a2f3293081d9c88eb5_2092.jpg

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

1. Dopiero dostałeś pomocnika. Czy sądzisz, że jeżeli być pracowal tak jak pracujesz masz szanse w najbliższych miesiącach na moda?

2. Czy sądzisz, że WM 27 będzie lepsza niż 26?

3. Jaka walka powinna być ME WM?

4. Jaką rolę odegra Rock w walce Miz-Cena, czy odegra?

5. Jesteś zadowolony z poziomu newsów?

6. Czy oceniasz swoją role na forum jako ciężką?

7. Chciałbyś zostać modem?

8. Najlepszy grafik na forum?

9. Myslsiz, że nabijesz kiedyś 1000 postów?

Edytowane przez Gość

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

2. WWE czy TNA, a może scena niezależna? Co i dlaczego?

3. Jak Ci się podoba karta na WM'kę?

4. Będziesz oglądał WM'kę na żywo?

5. Wymarzony feud w WWE?

akerdrugi.png

1. Skąd u Ciebie pociąg do linków?

2. Czy od zawsze chciałeś je dodawać?

3. Czy jestem godzień rangi The Best? :P

4. Chcesz zabrać mi robotę? :D

5. Czy Cena na WM da z siebie 100%?

2. Czy uważasz że ktoś przerwie streak Undertaker'a?Jeśli tak to kto?.

3. Chciałbyś być w przyszłości moderatorem?

4. Czemu taki nick?

5. Twój ulubiony klub piłkarski?I dlaczego on?

1. Słuchasz audycji BGZ?

2. Dlaczego je nie komentujesz?

3. Jak je oceniasz? Od 1 - 10.

4. Dobry pomysł z audycjami czy zbędny?

5. Chciałbyś kiedyś wystąpić?

6. Czy Quiz na audycji jest potrzebny?

7. Czy Rock będzie walczył na WM?