Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Pytania standardowe:

- Imię: Paweł

- Rok urodzenia: 1985

- Miejsce zamieszkania: Zielona Góra

- Wzrost: 196 cm

- Waga: 96 kg

- Kolor włosów: brąz hehe

- Kolor oczu: niebieskie

- Rodzaj słuchanej muzyki: rock, pop, techno, trance

- Ulubiony zespół: Offspring

- Ulubiona piosenka: Michael Jackson Beat it

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: piłka nożna, ale coraz rzadziej ;)

- Twój idol: W sumie nie mam.

- Ulubiona potrawa: frytki, pizza, zupa ogórkowa, mielone ;) kebab, etc.

- Zainteresowania: Formula 1, wrestling, gry wideo, rozwój osobisty, grafika, muzyka, film, rysowanie, podróże

2. Twoje plany na przyszłość – dokończyć studia, zrobić jakąś podyplomówkę i mieć pracę do, której chce się chodzić. A no i ślub :)

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum – Zaczęło się od WF forum. Po pewnym czasie robienia boruty i Norbas założył przy pomocy kuzyna forum BGZ na fora.pl, które w założeniach miało być forum tylko o Goldbergu. Pomysł się rozwinął i nastąpiło przejście dużej części userów WF. Sam również dołączyłem. Po jakimś dłuższym czasie zostałem moderatorem. A było to wtedy gdy miałem bany chyba na wszystkich forach wrestlingowych w Polsce hehe ;)

Co sądzę? Jest zajebiste.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

Zalety: pomysłowość, kreatywność, solidność

Wady: nie mnie to oceniać :P

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

Hellner (zawsze się świetnie rozumieliśmy, kiedyś nawet mieliśmy wspólne forum GPA, pracowaliśmy razem przy wrestlingowych gazetach), LegendKiller (od początku na BGZ, razem rozkręcaliśmy WSF, lubię jego posty hehe), IIL (szanuję go za to jakim jest fanem TNA i ogólnie spoko gościem), Ioot_dziko (zawsze miałem polewke z dzikiem lub z dzika i trochę mi go brakuje na forum ), PawelZak1976 (stary herbatnik! Gdzie jesteś Żaku? Niesamowite poczucie humoru).

1. :shock: Co Ty tu robisz? :P

2. Podasz mi to swoje GG?

3. Grałeś kiedyś w e-fedzie?

4. Jak oceniasz nasze WCE?

5. Czytasz czasem jakieś gale?

6. Co powiesz o obecnej ekipie na BGZ.

7. Myślisz, że kary za spam, offtopic itd. są łagodniejsze niż kiedyś? :)

1. Przyglądam się :P

2. Jest cały czas w moim profilu.

3. Wraz z LegendKillerem i WKSem stworzyłem WSF, e-fed, który został przeniesiony na BGZ. Prowadziłem go trochę czasu potem ktoś inny przejął pałeczkę bookera. Obecnie WSF istnieje nadal na innym forum. Grałem też w HVW gdzie trzeba było pisać RP oraz w bodajże EWF czy tam AWF, nie pamiętam.

4. Szczerze? Nie zaglądam tam wcale, ale fajnie, że jest jakiś e-fed na BGZ w starym stylu.

5. Nope.

6. BGZ nabiera siły po upuszczeniu sporej ilości krwi. BGZ jest jak pacjent po ciężkim wypadku i powoli dochodzi do siebie. Ekipa wyklarowała się całkiem mocna i to mnie cieszy.

7. Nie.

1.Jakoś coraz częściej Cię widzę na BGZ, co jest tego przyczyną?

2.Uważasz, że załużyłem sobie na owe stanowisko?

3.Co sądzisz o mojej propozycji którą zamieściłem w temacie o propozycjach i zmianach na forum?

4.Wiem, ze jest torchę zerżnięta, więc co można było tam zmodyfikowac aby wykreować własny BGZ'towy pomysł?

5.Jak oceniasz sotw prowadzony via me?

6.Jak myślisz poziom forum wzrósł w porównaniu z rokiem 09 lub 10?

7.Jesteś adminem, a zapewne mnie nie kojarzysz, czysz nie? :D

1. Wcześniej nie mogłem jakoś „wczuć się w forum” po odejściu tylu userów, których posty autentycznie lubiłem. Czas zrobił swoje :)

2. Mam dużo zaległości na forum więc niesprawiedliwe byłoby napisanie tak lub nie.

3. I co teraz mam szukać..Ok, zobaczyłem. Co sądzę? Wydaje mi się, że to nic fajnego, ale biorąc pod uwagę, że sam prowadziłem swego czasu głupie ligi wrestlerów to jestem za. Jeżeli masz chęci na takie coś to się za to bierz, może pomysł się przyjmie.

4. Nie wiem, bo nie widziałem oryginału. Kserowanie czyjegoś pomysłu nie wchodzi w grę wiec jak chcesz się za to brać to musisz to dogłębnie przemyśleć i zmodyfikować tak by nie było chamskiego zerżnięcia hehe ;)

5. Nie śledzę również i tego działu, ale doceniam, że ktoś go prowadzi bo to zawsze uatrakcyjnia forum z punktu widzenia zwykłego usera.

6. Wzrósł w porównaniu do tego co było po odejściu całego trzonu forum.

7. A jednak kojarzę. :)

1. Skąd taki nick?!

2. Przez dlugo nieudzielales sie za bardzo, czy nie korci cie by jeszcze wziac na siebie jakis dział?!

3. NIe chciałbyś pograć w WCE?!

4. Grales kiedys w WCE?!

5. Oglądasz jeszcze wrestling czy tylkoto forum nadal cie utrzymuje w więzi z wrestlingiem?!

6. TNA czy WWE?! A może niezależna?!

1. Jest taki temat na BGZ związany z nickami tam chyba szerzej pisałem o swoim. W skrócie od imienia i nazwiska.

2. Nope.

3. Nope.

4. Nope.

5. Oczywiście, że oglądam. Z TNA jestem na bieżąco non stop. Oglądam wszystkie iMPACTy zwykle od razu w piątek i oczywiście PPV. WWE to inna bajka. Kiedyś oglądałem dużo, ale mi się przejadło. Ostatnio ściągam RAWy i PPV z wiadomego powodu – powrócił Rock i zbliża się Wrestlemania.

6. TNA. Ciągle wierzę w tą federację.

1. Pomyślałeś może kiedyś ze to ja będę jednym z założycieli audycji?

2. Słuchasz naszych audycji? Ile ich przesłuchałeś?

3. Myślisz że audycje jakoś pomagają rozwojowi forum?

4. Nadaje się do prowadzenia audycji?

5. Dlaczego nie komentujesz audycji? :(

6. Podobają się tobie tematy na jakie dyskutujemy na audycjach, czy trzeba jakiejś zmiany?

7. Co się podoba, a co nie na audycji?

8. Quiz na audycji to dobry pomysł?

9. Dobrze prowadzony jest dział media?

1. Szczerze to wcześniej jakoś za bardzo Cię nie kojarzyłem. Pomysł z audycjami był strzałem w dziesiątkę i jest bardzo perspektywiczny. Popieram go w 100%

2. Słucham a i owszem. Przyznam się, że nie przesłuchałem wszystkich.

3. Myślę, że tak Ponadto nie wyobrażam sobie już teraz forum bez audycji.

4. Każdy to ma wystarczająco dużo chęci i pomysłów się nadaje także odpowiedź brzmi TAK. Bałem się, że odpuścicie po 2-3 audycjach, ale na szczęście tak się nie stało.

5. Postaram się poprawić :)

6. Podobają mi się. Myślę, że w audycjach powinny być zawarte sprawy forumowe plus najważniejsze rzeczy związane z wrestlingiem. Jest dobrze.

7. Nie podoba mi się z kwestii technicznych, że Wasze głosy (szczególnie jak są goście) nie są jednakowo głośne. I ta piosenka na początku hehe. Podoba mi się „siemka , droops Was wita” i ogólnie jest naprawdę dobrze Panowie.

8. Nie znam szczegółów tego pomysłu. Ale przyznam, że to ciekawy pomysł.

9. Tak. Jest git.

1. Czy zasługuję na tą swoją rangę The Best? :P

2. Czy masz zamiar przebywać na forum trochę dłużej?

3. Kolejny raz jesteś w Pokoju jaka jest tego przyczyna?

4. Myślisz, że to forum może być jeszcze lepsze?

5. Czy będziesz się więcej udzielał?

Nie podawaj gg Xeb'owi :D

1. Szczerze. Nie wiem. A ja na swoją never die player?

2. Wystarczająco długo przebywam na necie :P

3. Taka, że pojawiła się masa userów, która nie miała możliwości zadać pytań w pierwszej kolejce.

4. Pewnie, że tak. Z pomocą wszystkich użytkowników, bo forum to nie jedna osoba tylko cała społeczność.

5. Gdzie mam się udzielać? W dyskusjach WWE? Nie mam tam nic do powiedzenia. Tam gdzie widzę coś ciekawego to poczytam a jak stwierdzę, że mam sam coś ciekawego do napisania to piszę. To, że nie spamuję nie znaczy, że mnie nie ma :P

1. Co sądzisz o aktualnym poziomie WWE?

2. Co sądzisz o aktualnym poziomie TNA?

3. Wymarzony feud w WWE/TNA?

4. Życiowe motto?

5. Skąd pomysł na grę z udziałem użytkowników BGZ? ( chodzi oczywiście o tą nad którą Pracujesz)

6. Co myślisz na temat aktualnego poziomu forum?

1. To zależy. Biorąc pod uwagę ich target radzą sobie znakomicie i trzepią kasę aż miło. Mi do szczęścia brakuje czynnego powrotu The Rocka do wrestlingu.

2. Wydaje mi się, że przyjście Hogana i spółki dało więcej złego niż dobrego. Obecnie TNA jest na rozdrożu. Albo upadnie, albo będzie dobrze.

3. W WWE marzy mi się the Rock vs Cena i The Rock vs The Miz a potem The Rock vs Undertaker na kolejnej WM. W TNA wszystko już prawie było i każdy ze sobą walczył... Fajny byłby feud AJ Styles (face) vs Jeff Hardy, ale po ostatnich wydarzeniach chyba na niego się nie zanosi.

4. Niemożliwe to wyzwanie.

5. Nie pamiętam już skąd pomysł na pierwszą część BGZ wrestling encore. O trzeciej części pisałem w odpowiednim temacie.

6. Jest dobrze, ale zawsze może być lepiej.

1. Znasz mnie ?

2. Zamierzasz przejść na "emeryturę" ?

3. Ostatnio coraz częściej widzę Cię na forum. Chcesz z powrotem udzielać się na forum ?

4. Może spróbujesz swoich sił w WCE ?

5. Z jakiej fify jest twój avatar ? :P

1. Mydło Luksja to jeszcze kojarzę, ale Twojego nicku wybacz, ale nie.

2. Patrz na moją rangę.

3. OMG, tak chcę................

4. Nope.

5. Chyba 10, ale możliwe, że z 09.

1. Czy uważasz, że dział z wynikami jest odpowiednio prowadzony? Może potrzebna jest tam jakaś zmiana?

2. Jak myślisz, ile lat BGZ ma szansę na funkcjonowanie. Czy jeśli znudzi się Wam prowadzić to forum, to oddacie je w czyjeś ręce? Bo chyba szkoda byłoby poprostu zakończyć coś tak wspaniałego z tak rewelacyjną historią. (Chyba powinienem zadać to pytanie Norbiemu, ale co tak :P).

3. Czy nadal masz tak wielki pociąg do wrestlingu. Nie nudzi Cię już ten rodzaj rozrywki sportowej?

4. Chciałbyś wystąpić na audycji? Jeśli tak, to na jaki temat chciałbyś podyskutować?

5. Jak na ten moment, ile osób wysłało Ci PW z chęcią uczestnictwa w grze BGZ Wrestling Encore 3?

6. Jak myślisz czym teraz będzie zajmował się Adam Małysz? Może zostanie wrestlerem =)) ?

1. Prowadzony jest chyba zgodnie z tradycją ;) przydałoby się więcej raportów, albo coś na kształt relacji jak np. z meczów.

2. Tyle na ile będzie zapotrzebowanie użytkowników. Nie wiem czy ktoś inny zapanowałby nad techniczną stroną forum oprócz Norbiego w obecnej chwili.

3. Czasami jak /TNA odwali jakąś kichę to mam trochę dość, ale nie nudzi mi się.

4. Tak, ale zepsuł mi się mikrofon :/ Temat ->> TNA.

5. Ponad 10 chyba.

6. Będzie managerem. :)

1. Co myślisz o poziomie dyskusji na forum?

2. Można coś jeszcze zrobić by zachęcić tych leni do udzielania się w dyskusjach?

3. Czemu sam nie udzielasz się w dyskusjach?

4. Może zaczniesz?

5. Czy mimo, że nie byłeś zbytnio widoczny na forum od dłuższego czasu orientujesz się w obecnym składzie ekipy?

6. Kiedy będzie BGZ Encore3 ?

7. Miałeś kiedyś przydzielone sobie działy na BGZ? Jakie?

8. Co myślisz o pomyśle BGZ "And I quote"?

9. Jak się sprawuje jako global?

10. Jakaś recepta by TNA powróciło do dawnej świetności?

11. Ulubiony wrestler?

12. Za co wolisz TNA od WWE? (wnioskuje że tak jest bo masz TNA jako ulubioną federację w profilu)

1. Powoli się podnosi z upadku.

2. Sam nie wiem. Ale przypomniało mi się jak kiedyś zrobiliśmy podział na forum. Byli fani TNA i WWE. W dyskusjach drużyna dostawała punkty za najlepszy temat, posty itd. Tylko, że z tego co pamiętam team WWE się obraził bo przegrał :P

3. Jakoś mnie to już nie jara, ale jak mam coś do przekazania to piszę.

4. Mejbi bejbi

5. Nom, pewnie.

6. Jak się zrobi. Dużo roboty. To może długo potrwać. Do kilku miesięcy włącznie.

7. Dyskusje TNA na pewno. Ankiety i te sprawy. Next PPV, Nie pamiętam już.

8. Zajebisty :) Naprawdę. Czegoś takiego wcześniej nie było. Strzał w 10.

9. Gooood.

10. Zmiana na stanowisku bookera.

11. AJ Styles, Samoa Joe (dawniej), Christian, The Rock, Kurt Angle, Triple H, Randy Orton.

12. Bardziej przypomina to co kiedyś lubiłem we wrestlingu :) Mimo wszystko.

UFFFF!!!!! Ponad 1h odpisywania na pytania :)

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

1.Co sądzisz o Lucha Libre oglądałeś kiedyś jakąś galę z lucha??

2.Ulubiony wrestler z TNA oraz WWE??

3.Co sądzisz o przejściu Mistico(Sin Cary) do WWE.Dobry ruch??

4.Masz zamiar teraz regularnie aktualizować bloga o TNA(bo strasznie fajnie się go czyta).

5.Oglądasz NBA??Jeżeli tak to jakiej drużynie kibicjujesz??

6.A teraz klasyczne pytanie z nkusi.Kojarzysz mnie =)) ??

#SmartFanZone

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

1. Jak bardzo ucieszyłeś się na wiadomość, że Justin Bieber zaśpiewa na WM? Tylko żadne "nie" i tym podobne - szczerze, tak jak na gg pisałeś ;)?

2. Kiedy ślub?

3. Skąd Ty masz tyle czasu na to wszystko, czym się zajmujesz?

4. A czym zajmujesz się obecnie (forumowo, projektowo, zawodowo, edukacyjnie, prywatnie, itd..)?

5. Który z plakatów w Twoim pokoju wisi najdłużej (jak nie wisi, to który wisiał kiedyś)?

chcelatooo.png

1.Co sądzisz o Lucha Libre oglądałeś kiedyś jakąś galę z lucha??

2.Ulubiony wrestler z TNA oraz WWE??

3.Co sądzisz o przejściu Mistico(Sin Cary) do WWE.Dobry ruch??

4.Masz zamiar teraz regularnie aktualizować bloga o TNA(bo strasznie fajnie się go czyta).

5.Oglądasz NBA??Jeżeli tak to jakiej drużynie kibicjujesz??

6.A teraz klasyczne pytanie z nkusi.Kojarzysz mnie =)) ??

1. Przyznaje, że nie oglądałem, także się nie wypowiem.

2. AJ Styles, the Rock

3. Ciekaw jestem jego występów w WWE, na plus.

4. Staram się coś ciekawego napisać. Moblizują mnie komentarze, bo widać, że ktoś to czyta.

5. Nie oglądam. Jeśli chodzi o polską koszykówkę to oglądam mecze Zastalu Zielona Góra, na żywo w hali, na necie i w tv. Szkoda, że ostatnio słabiej im idzie.

6. No pewnie :) kojarzę nawet fotę. Masz już wyrobioną markę na BGZ/

1. Jak bardzo ucieszyłeś się na wiadomość, że Justin Bieber zaśpiewa na WM? Tylko żadne "nie" i tym podobne - szczerze, tak jak na gg pisałeś ;)?

2. Kiedy ślub?

3. Skąd Ty masz tyle czasu na to wszystko, czym się zajmujesz?

4. A czym zajmujesz się obecnie (forumowo, projektowo, zawodowo, edukacyjnie, prywatnie, itd..)?

5. Który z plakatów w Twoim pokoju wisi najdłużej (jak nie wisi, to który wisiał kiedyś)?

1. Dobre :) W ogóle tego newsa nie pamiętam i dowiedzialem się po fakcie jak już pojawił się Rocky.

2. Rok, dwa?

3. Ostatnio nie pracuję tylko studia dzienne = dużo czasu.

4. BGZ wrestling encore 3, nowe ikonki BGZ, logo, politologia 1 rok II stopnia, szkoła reklamy, oglądam świetnego Spartakusa Krew i Piach.Czekam na obiad :P

5. Nie mam plakatów ale mam wielki kalendarz Falubazu Zielona Góra :)

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

1. Kojarzysz mnie jeszcze ze starej ekipy? Może byłem bardziej taką szarą myszką, ale..

2. Myślisz, że obecna ekipa da rade pociągnąć BGZ tak jak kiedyś? Myślisz, że powroty jak moje czy Staska w tym pomogą?

3. Jak tam Twoje granie na X360? Jakieś nowe gry? Czy nadal nałogowo GoW? (pamiętam, że to ty pomogłeś mi się podłączyć do Live'a)

4. Zmiana wprowadzona przez Hogana, która wkurzyła najbardziej.

5. Wiedziałeś co zdarzyło się w ME Victory Road przed obejrzeniem tego starcia?

6. Nicky Damage. Możemy liczyć na jakiś powrót? Podobno BGZowy e-fed ma w przyszłości być prowadzony właśnie w formie RPów.

7. Jakiś nowy avek? Sygna? Wal do mnie.

1. Kojarzysz mnie jeszcze ze starej ekipy? Może byłem bardziej taką szarą myszką, ale..

2. Myślisz, że obecna ekipa da rade pociągnąć BGZ tak jak kiedyś? Myślisz, że powroty jak moje czy Staska w tym pomogą?

3. Jak tam Twoje granie na X360? Jakieś nowe gry? Czy nadal nałogowo GoW? (pamiętam, że to ty pomogłeś mi się podłączyć do Live'a)

4. Zmiana wprowadzona przez Hogana, która wkurzyła najbardziej.

5. Wiedziałeś co zdarzyło się w ME Victory Road przed obejrzeniem tego starcia?

6. Nicky Damage. Możemy liczyć na jakiś powrót? Podobno BGZowy e-fed ma w przyszłości być prowadzony właśnie w formie RPów.

7. Jakiś nowy avek? Sygna? Wal do mnie.

1. Tak, kolega czy tam rodzina Danielssona :D

2. Tak i tak. Każda osoba pełna zapału i ambicji się przyda. W końcu to tylko hobby/zainteresowanie i nikt nam za to nie płaci.

3. Ostatnio kilka dni nie grałem. Czekam na demo mortal kombat. Poza tym męczyłem Just Cause 2 i Dead Space. Gearsy sprzedałem z pół roku temu. W multi gram głównie w Bad company 2. Nie mogę się doczekać nowych Gearsów i Battlefield 3 :)

4. Wyrzucenie na bruk 6 kątnego ringu, którego wręcz uwielbiałem. Dawał o wiele więcej możliwości.

5. Nie, nie wiedziałem. Nie czytam spoilerów przed PPV, bo to zabija emocje oglądania (których i tak ostatnio w TNA mało). Poźniej dopiero zacząłem analizować ten main event na spokojnie.

6. Zawsze miałem problem z regularnym oddawaniem RPów ;) na powórt HVW bym się skusił :D

7. Będę pamiętał :)

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablo modjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot
IIL
Milos
AtS
Norbi
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
DonCarlos
Eddy
>C<
Urban
Whitedruid
montoya
Arkoś
Luba
Yao
Prototype
patryniu
Boogeyman1996
The Orton
T0meq
Tuptuś
Artx
Sebu
Rejden
Kacpios
Pietrek
Turek
Brem
Droops
pacjend
Xeb
Kazek
fanfanfan
FIZ
mateusz199670
Peri
The Edgar
>C<
pablo modjo

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

Montana

file.php?avatar=5224_1293124660.jpg

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

1. Masz już tyle postów, a nadal jesteś taką cichą myszką na forum(tzn. nie piszesz w SB i tak dalej). Dlaczego?

2. Dlaczego nick Montana?

3. Chciałbyś kiedyś jeszcze dostać żółty kolor, jak tak - w jakim dziale?

4. Obecnie - lepsze WWE w PG czy TNA w TV-14?

5. Chciałbyś zobaczyć kiedyś AJ Stylesa w federacji Vince'a?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

1. Dlaczego po stracie rangi ucichłeś?

2. Fajnie być po pablo w pokoju? :D

3. Co sądzisz o WCE?

4. Czemu sam nie spróbujesz?

5. Zwycięzca LM to... ?

1. Ulubiony napój to.. ?

2. Co sądzisz o poziomie WCE ?

3. Oprócz audycji , ekipy i WCE co wg Ciebie jest mocne na forum ?

4. Twój stary nick to przemo13 ? Tak ? ;)

5. Zwycięzca Ligi Europejskiej to ... ?

6. Kupisz WWE All Stars ? :)

7. Gdy zobaczyłeś naćpanego Jeffa na Victory Road to co sobie pomyślałeś ?

1. Czy zasługuję na tą swoją rangę The Best? :)

2. Od zawsze byłeś taki pomocny w szukaniu walk?

3. Nie chciałbyś ponownie być pomocnikiem/moderatorem?

4. Czy będziesz więcej się udzielał?

5. John Cena vs The Rock. Chciałbyś takiej walki? :P

1. Ostatnio rzadziej widzę cię na forum. Masz teraz na nie mniej czasu ?

2. Znasz mnie ?

3. Jaki jest sposób na zostanie dobrym dyskutantem ?

4. Trzeba mieć to we krwi czy można się tego nauczyć ?

5. Lubisz żużel ?

ksgj.png

1. WCW czy ECW??

2. Kto wygra: Taker czy The Game??

3. Twoja ulubiona walka

4. Czemu już się nie udzielasz w dyskusjach tak jak kiedyś??

5. Ostatnio mocno udzielasz się w dziale Download. Czemu nie poprosisz o pomocnika? Wydaję mi się, że spokojnie byś go dostał

6. Myślisz, że WWE wykupi TNA kiedyś??

DEAD MAN WALKING

1. Pytania standardowe:

- Imię:Przemysław

- Rok urodzenia:1996

- Miejsce zamieszkania:Kutno

- Wzrost:178

- Waga:73

- Kolor włosów:Blond

- Kolor oczu:Niebieskie

- Rodzaj słuchanej muzyki:Rock/Metal

- Ulubiony zespół:Metallica,AC/DC

- Ulubiona piosenka:St. Anger

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:Niestety żadnego nie .

- Twój idol:Brak

- Ulubiona potrawa:Schabowy z frytkami .

- Zainteresowania:Wrestling , piłka ręczna , motoryzacja.

2. Twoje plany na przyszłość - Z racji, że jestem dopiero w drugiej gimnazjum to jakiś bardzo rozwiniętych planów nie mam.Obecną klasę chciałbym skończyć ze średnią 5.0 może więcej jak się da.Później liceum .W przyszłości chciałbym studiować inżynierię budowlaną na Politechnice.Ale do tego jeszcze sporo czasu zostało.

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum- Trafiłem tu dzięki kolegom z klasy ,którzy się już tu udzielali.Z początku forum mało mi się podobało jednak to było jakieś 1,5 roku temu.Obecnie jest to dla mnie najlepsze forum wrestlingowe w Polsce .Naprawdę wszystko tu stoi na wysokim poziomie i bardzo warto się tu udzielać .

Zalety :

-pracowity - pomimo tego ,że często czuję niechęć do wielu rzeczy to jednak przykładam się do każdej pracy ,którą wykonuję szczególnie jeżeli chodzi o szkołę,

-pomocny ,

-zabawny.

Wady:

-opryskliwy,

-czasem niekulturalny,

-nadto gadatliwy.

1.undertaker124 - znam go tu najlepiej ,bo chodzimy do jednej klasy.Nawet jak tu czegoś nie napiszę to i tak to dokładnie z nim przedyskutujemy.Świetny partner do dyskusji.

2.Prototype - jak każdego nie znam go tu dokładniej ,ale widzę jaki wkład wnosi w rozwój forum.Jest go wszędzie pewno i bardzo dobrze ,bo to na pewno poprawia formę BGZ'a.

3.Brem - bardzo dobry user ,który dzięki swojej wenie podniósł poziom dyskusji do bardzo wysokiej skali .Dzięki niemu jest gdzie pisać.Bardzo go za to cenię.

4.Sebu - użytkownik ,który nie jest modem ,ale stara się ,aby forum szło w górę .Jego wypowiedzi są mądre i obszerne.Fajny z niego koleś.

5.BoogeyMan1996 - rzadko się udziela ,ale tak jak tego numer pierwszy tej listy chodzi ze mną do klasy i dziwne ,gdybym go pominął.Ma dużą wiedzę i przyjemnie się z nim rozmawia o wrs.

Sebu

1. Masz już tyle postów, a nadal jesteś taką cichą myszką na forum(tzn. nie piszesz w SB i tak dalej). Dlaczego?Prawdę mówiąc żałuję ,że nie zacząłem robić tego wcześnie ,może teraz moja pozycja na forum byłaby wyższa.Na pewno znalazłbym niejedną osobę do rozmów.Jednak nie umiem odpowiedzieć dlaczego.

2. Dlaczego nick Montana?Mój pierwszy nick przemo13 był wymyślany na szybko i nie podobał mi się .Obecny pochodzi od głównego bohatera filmu ,,Scarface ".Kiedyś byłem zafascynowany tym filmem i jego fabułą,więc uznałem ,że ten nick będzie dobry.

3. Chciałbyś kiedyś jeszcze dostać żółty kolor, jak tak - w jakim dziale?Nie powiem chciałbym kiedyś awansować.Chyba najprędzej udałoby mi się to ,w którymś poddziale działu Downlaod.Jednak często na forum wchodzę późnym popołudniem po szkole i najlepsze linki są już wstawione.

4. Obecnie - lepsze WWE w PG czy TNA w TV-14?Prawdę mówiąc sytuacja w TNA zupełnie mnie nie obchodzi obecnie ,a tym bardziej przed WrestleManią .TNA samo zaniża swój poziom (Thanks Russo!)i obecnie serwuje nam cieknie iMPACTY ,a tym bardziej PPV.WWE obecnie stara się mimo PG pokazać jak najwięcej i robią wszystko ,aby przyciągnąć fanów przed najważniejszą galą roku.Według mnie ich produkt jest teraz o wiele lepszy.

5. Chciałbyś zobaczyć kiedyś AJ Stylesa w federacji Vince'a?Na pewno fajnie byłoby go tam zobaczyć ,jednak on jest wytworem TNA i zapewne zostanie tam do końca.Oprócz tego obawiałbym się ,że w WWE mogłoby zaniżyć go ,a w TNA ma pewną pozycję i interesujące programy.

Xeb

1. Dlaczego po stracie rangi ucichłeś? Straciłem wenę i zacząłem rzadko się udzielać.Później też często nie miałem ochoty choć ,niektóre dyskusje mnie przyciągały.Wiem ,że muszę wrócić do formy i opisać kilka sytuacji ,bo już wkrótce WMka.

2. Fajnie być po pablo w pokoju?No jasne :D Zdziwiłem się ,że w ogóle miałem szanse tu się znaleźć.

3. Co sądzisz o WCE? Wasza fedka jest naprawdę solidna i dobrze zrobiona .Czasem spojrzę i aż dziwią mnie tak długie posty.Widać,że każdy pragnie tam coś osiągnąć i stara się pisać ,jak najlepiej.

4. Czemu sam nie spróbujesz? Kiedyś miałem ochotę jeszcze w czasie wakacji .Jednak później straciłem ochotę i wątpię ,że jeszcze kiedyś dołączę.

5. Zwycięzca LM to... ?

Koksik

1. Ulubiony napój to.. ? Pepsi Twist .

2. Co sądzisz o poziomie WCE ?Jest moim zdaniem na bardzo wysokim poziomie ,choć gdybym był w WCE wtedy dokładniej bym to ocenił.Jednak ta ,jak widzę każdy bardzo się do niego przykłada.

3. Oprócz audycji , ekipy i WCE co wg Ciebie jest mocne na forum ? Na pewno dyskusje ,choć mogłoby się w nich udzielać więcej osób.Może dzięki metodzie pablo nawet sam zacznę to robić.

4. Twój stary nick to przemo13 ? Tak ?Tak.

5. Zwycięzca Ligi Europejskiej to ... ?

6. Kupisz WWE All Stars ? Od niedawna mam X'a i strasznie mnie to kusi .Jednak będę musiał się wstrzymać aż zejdzie tak do 120 -130 zł.Na szczęście przez ten okres będę mógł pykać w to na PSP,gdyż mam przerobione.

7. Gdy zobaczyłeś naćpanego Jeffa na Victory Road to co sobie pomyślałeś ?Byłem strasznie zaskoczony i aż chciało mi się śmiać przy jego wejściu.Jednak po chwili pomyślałem ,że takie dopuszczenie ze strony fedki to skandal.Szkoda zawodnika ,bo ma talent ,a jego gimmick był naprawdę świetny( z newsów wynika ,że ma być babyfacem).

patryniu

1. Czy zasługuję na tą swoją rangę The Best?Jesteś dobry w tym co robisz i ta ranga do cb pasuje .Oby tak dalej.

2. Od zawsze byłeś taki pomocny w szukaniu walk?Nie ,wzięło mnie to ,gdy moja reputacja wynosiła -8.Z początku zależało mi tylko na tym punkcie później robiłem to dla przyjemności.

3. Nie chciałbyś ponownie być pomocnikiem/moderatorem?Tak ,jak pisałem u Sebu pewnie ,że bym chciał.Może jeszcze uda mi się nim zostać :) .

4. Czy będziesz więcej się udzielał?Mam taki wielki zamiar i myślę ,że uda mi się go spełnić .Jest teraz sporo tematów do wypowiedzi i wiem,że muszę coś w nich od siebie dodać,bo są naprawdę ciekawe.

5. John Cena vs The Rock. Chciałbyś takiej walki? No jasne .Wynikłoby z tego wielkie show i super walka.Wierzę,że Rock odegra na WMce dużą role ,a jeżeli zostanie na dłużej to jestem przekonany ,że do tej walki dojdzie .

Luks

1. Ostatnio rzadziej widzę cię na forum. Masz teraz na nie mniej czasu ?Szkoła zajmuje mi sporo czasu ,jednak staram się być na forum często i obserwować co tu się dzieje.

2. Znasz mnie ?Ze strony cię oczywiście kojarzę ,ale dużo o tobie nie wiem.

3. Jaki jest sposób na zostanie dobrym dyskutantem ?Przede wszystkim wyrażać swoje zdanie otwarcie.Jeżeli ma się jakiś zamysł w dyskusji to trzeba go pokazać światu.Oprócz tego trzeba dużo pisać .Nie zawsze dużo ,ale mądrzę i rozsądnie.

4. Trzeba mieć to we krwi czy można się tego nauczyć ?Ta umiejętność jest na pewno do wyuczenia.

5. Lubisz żużel ?Nie ,raczej mnie ten sport nie pociąga.

undertaker124

1. WCW czy ECW??Pomimo,że wysoko cenię sobie te dwie fedki to wybiorę WCW.W ECW mieliśmy dużo hardcoru i krwawych walk.Moim zdaniem WCW dawało trochę ciekawszy produkt ,który dawał świetnie show z udziałem nWo i wielu innych wspaniałych gwiazd.Oprócz tego miało też bardzo dobrze technicznie walki.Obydwu tych fedek mi bardzo brakuje.

2. Kto wygra: Taker czy The Game?? Zapewne Taker .Ewidentnie Vince nie chce kończyć tej serii nawet kosztem tak świetnego zawodnika ,jakim jest Triple H.Dostaniemy dobrą walkę ,ale to Grabarz wyjdzie z niej zwycięsko i będziemy mieć 19-0.Nie chcę tylko ,aby HHH postawił karierę na szali ,bo on w porównaniu do Taker'a może jeszcze powalczyć.

3. Twoja ulubiona walka. Jest ich sporo .Aż trudno wybrać.Tak po namyśle jest to Ladder mecz z Summerslam 2001- Jeff Hardy vs RVD.Panowie świetnie się pokazali i znakomicie użyli drabiny.Ale jest to jedna z kilkunastu walki ,które wysoko sobie cenię.

4. Czemu już się nie udzielasz w dyskusjach tak jak kiedyś??Tak ,jak mówiłem nie chcę mi się i wolę np.pograć na konsoli ,jednak postaram się to zmienić w najbliższym czasie.

5. Ostatnio mocno udzielasz się w dziale Download. Czemu nie poprosisz o pomocnika? Wydaję mi się, że spokojnie byś go dostał .Możliwe ,jednak według mnie Mexx bardziej na niego zasługuje i pewnie to on go dostanie ,ale jeżeli będę miał możliwość awansować przyjmę propozycję z przyjemnością.

6. Myślisz, że WWE wykupi TNA kiedyś??Wątpię.Z kim by wtedy rywalizowało .Wtedy nie mielibyśmy zupełnie nic do oglądania.Takie jest prawo rynku .Musi być konkurencja ,aby następował rozwój.Mam nadzieję,że TNA poprawi swoje błędy i zacznie dbać o PPV i zawodników ,bo ostatnio zaczęli robić się słabi.Wierzę,ze się podniosą i będą godnie rywalizować z WWE.

1. Co sądzisz o aktualnym poziomie WWE?

2. Co sądzisz o aktualnym poziomie TNA?

3. Ulubiony wrestler i dlaczego?

4. Wymarzony feud w WWE?

5. Podoba Ci się karta na WM'kę 27?

6. Oglądasz jakiś sport prócz wrestlingu?

akerdrugi.png