Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Luks:

1. Byłeś na jakimś meczu Celticu albo Rangers'ów ?...O dziwo jeszcze nie ale moze kiedys...

2. Dlaczego Szkocja, a nie np. Irlandia ?...W Szkocji ojciec mial znajomego, ktory mu robote zalatwil.

3. Gdzie mieszkałeś zanim wyjechałeś do Szkocji ?...Sosnowiec

4. Długo jeszcze pociągniesz Shelton'em ? Otoz mam zamiar nim ciagnac do samego konca, a moim glownym celem jest bycie takim Grand Slam Championem (posiadac kazdy pas federacji conajmniej raz) :roll: . Poza tym slyszalem, ze WCE Hall of Fame ma zostac stworzone wiec chcialbym aby i tam Shelton sie znalazl :) .

5. Próbowałeś kiedyś booker'ki ?...Raz napisalem walke high-flyer'ow dla inego feda i przyznam, ze bylem bardzo zadowolony z niej :) .

MrZiomal:

1. Czemu tak lubisz Tuptusia ?...Spojrz na 5 najbardziej lubianych userow przeze mnie.

2. Kiedy odstawisz tego Smirnoffa ?...Kiedy wroce do Polski czyli nie predko.

3. Skąd pomysł na bycie Sheltonem w WCE ? Pytanie numer 1 od fanfanfan'a.

4. Czemu tak spamujesz ? Bo kolezanka zalozyla brudne majtki...Tak na serio...bo lubie, odnalazlem swoje powolanie na tej stronie :) .

5. Od dawna jesteś w UK ?...Pytanie numer 3 od Xeb'a.

6. Masz zamiar przyjechać do Polski ?...Na krotki okres czasu, czemu nie, lecz na stale, stanowcze raczej nie.

7. Jak myślisz, co mam poprawić w pisaniu postów na BS ?...Wystawilem ci ocene i dalem prae wskazowek w odpowiednim do tego temacie w WCE.

8. Twój ulubiony klub piłkarski ? Real Madrid

9. Oglądasz NBA ? Jak tak to jaki jest twój ulubiony zespół ? NIe ogladam ale kiedys troche sie koszykowka interesowalem. Zawsze kibicowalem Lakers'om.

10. Inne sporty, które lubisz, oglądasz. Raczej nie.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

1.Jakiej drużynie piłkarskiej kibicujesz? ( Poza Polską , no chyba , że innej nie ma :) )

2.Wspomniałeś coś o Parkourze. Nadal coś próbujesz? :)

3.Co by musiało się stać , żebyś wrócił do Polski ?

4.Kopiesz kartofle na polu?

5.Rzecz , której nie lubisz , ale sprawia Ci przyjemność :8

6.Widziałeś delfiny ? =))

7.Widziałeś kogoś sławnego ? ( np. aktor , sportowiec )

8.Czemu jesteś alkoholikiem ?

9.Trzymałeś broń w ręku ?

10.Lecisz ze mną do NY ? :P

11.Czy to jest ostatnie pytanie ? :8

Dobra chyba wystarczy :lol

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

1 Widziałeś wrestlerów?

2 Widziałeś znanych aktorów.?

3 Byłeś na gali wwe?

4 Jaka jest twoja ulubiona drużyna?

El Ogolony Gonzalito:

1.Jakiej drużynie piłkarskiej kibicujesz? ( Poza Polską , no chyba , że innej nie ma ...Real Madrid.

2.Wspomniałeś coś o Parkourze. Nadal coś próbujesz?...Na chwile obecna nie.

3.Co by musiało się stać , żebyś wrócił do Polski ?...Gdybym mial zapewnione godziwe warunki do zycia to wtedy mozna wrocic...

4.Kopiesz kartofle na polu?...No co sie glupio pytasz? Nie pamietasz jak razem przekopywalismy ziemniaczki na boisku Zaglebia Sosnowiec? :P

5.Rzecz , której nie lubisz , ale sprawia Ci przyjemność...Ufff, niezle pytanie...Powiedzmy, ze glos Madison Rayne. Niby drze sie jak ta ostatnia kopnieta w twarz zdzira co z faktu nie jest rzecza, ktora sie kocha ale z drugiej strony...jest to IMO troche przyjemne :P .

6.Widziałeś delfiny ?...Na Animal Planet tak. Nawet morswiny zem tam widzial :) .

7.Widziałeś kogoś sławnego ? ( np. aktor , sportowiec )...Peter Divis, rezszty nie pamietam...

8.Czemu jesteś alkoholikiem ?...Bo lysy gostek bije grzywka o beton...A tak na serio ja nie pije prawie w ogole, te zdjecia to tylko zmlka ;).

9.Trzymałeś broń w ręku ?...Tak, plastikowa maczete.

10.Lecisz ze mną do NY ?...Z toba bym nawet Kambodze odwiedzil :8 .

11.Czy to jest ostatnie pytanie ? ...Twoje, tak :) .

lech123:

1 Widziałeś wrestlerów?...Na zywca nie.

2 Widziałeś znanych aktorów.?...Aktorow chyba nie.

3 Byłeś na gali wwe?...Jeszcze nie.

4 Jaka jest twoja ulubiona drużyna?...Jesli chodzi o pilkarska to spojrz na pytania Gonzalita.

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Styl:  Jasny

1.Dlaczego nie mieszkasz w naszym pięknym kraju tylko na wyspach !?

2.Kiedy możemy się spodziewać kolejnych wypocin związanych z grafiką :roll:

3.Czy to, że straciłeś pas w WCE jakoś osłabi twój zapał do pisania postów ?

4.Jeśli oglądasz TNA to jak ci się podoba obecna sytuacja w tej oto federacji

5.Czy chciałbyś kiedyś wystąpić na audycji BeGieZetowskiej ?

6.Dlaczego w odpowiedzi na pytanie wymień 5 naj lubianych userów napisałeś, że są jeszcze Rejdeny przecież jest tylko jeden tak zajebisty user :x

7.Dlaczego nie starasz się o miejsce w ekipę ?

8.Pierwszy ulubiony wrestler ?

9.Co sądzisz o powrocie The Rocka ?

10.Myślisz, ze na WM dojdzie do segmentu The Rock i Stone Cold jak tak to jak by ono według ciebie wygladało :5 ?

Edytowane przez Gość

1. Finlandia czy Smirnoff...?

2. Dlaczego uważasz, że jestem alkoholikiem...?

3. Dlaczego uważasz, że jestem kurwi*rzem :P ?

4. Wypiłbyś flaszke z Tuptusiem...?

5. Czy sądzisz, że zmiana Kennedy'ego na Edge'a w WCE wyszła mi na dobre...? Szczerze.

6. Dlaczego uważasz, że w WCE będzie hall of fame? Ja na przykład nic o tym nie wiem...

7. Oceń w skali od 1-10 obecny poziom WCE (Wiem, że to nie jest pytanie, ale nie mogłem się powstrzymać)

8. Dlaczego Ashley Valance jest boska...?

9. Czy widzisz dla Sheltona przyszłość na Showtime? A może chciałbyś spróbować swoich sił w drugim rosterze?

Rejden:

1.Dlaczego nie mieszkasz w naszym pięknym kraju tylko na wyspach !?...Z powodu problemow finansowych.

2.Kiedy możemy się spodziewać kolejnych wypocin związanych z grafiką...Raczej niepredko, narazie nie mam ochoty na bawienie sie w Photoshopie.

3.Czy to, że straciłeś pas w WCE jakoś osłabi twój zapał do pisania postów ?...Alez oczywiscie, ze nie. Rotacje sa rzecza normalna, jestem tego swiadom. Poza tym obralem sobie cel, do ktrego bede dazyc (Jaki to cel? Odpowiedz znajduje sie w poprzednich pytaniach...)

4.Jeśli oglądasz TNA to jak ci się podoba obecna sytuacja w tej oto federacji...Chaos jest tam na porzadku dziennym, niekonwencjonlne decyzje i niestety w wiekszosci sa one nietrafne. Ogladac nie przestane, bo wciaz wierze, ze wybija sie do gory.

5.Czy chciałbyś kiedyś wystąpić na audycji BeGieZetowskiej ?...Moze kiedys.

6.Dlaczego w odpowiedzi na pytanie wymień 5 naj lubianych userów napisałeś, że są jeszcze Rejdeny przecież jest tylko jeden tak zajebisty user...You're the avarage jabroni but I'm like a big purple pinwheel so go ahead and blow me :roll: .

7.Dlaczego nie starasz się o miejsce w ekipę ?...Bo nie mam na to checi ani nie ma dla mnie dzialu na to.

8.Pierwszy ulubiony wrestler ?...Edge.

9.Co sądzisz o powrocie The Rocka ?...On jest the greatest promo guy EVER. Wkurzyl mnie swoja akcja via satellite ale mimo to ciesze sie, ze chociaz na chwile powrocil.

10.Myślisz, ze na WM dojdzie do segmentu The Rock i Stone Cold jak tak to jak by ono według ciebie wygladało?...Gdyby doszedl to dla mnie IMO nie bylby wielce zaskakujacy. Ale nie omieszkam powiedziec, ze chcialbym ich zobaczyc znowu razem w ringu.

TOmeq The Asshole:

1. Finlandia czy Smirnoff...?...Nie pamietam smaku Finlandii wiec ci nie odpowiem na to pytanie :P .

2. Dlaczego uważasz, że jestem alkoholikiem...?...Bo lubisz degustowac sie w wyrobach pierwszej potrzeby :) .

3. Dlaczego uważasz, że jestem kurwi*rzem ?...Kurwiszon nie ale asshole, w istocie :) .

4. Wypiłbyś flaszke z Tuptusiem...?...Jesli on by stawial i na dodatek w tej flaszce nie znalazlby sie jabol za 3 zlote ze sklepu za rogiem to tak, mozna sie z nim napic.

5. Czy sądzisz, że zmiana Kennedy'ego na Edge'a w WCE wyszła mi na dobre...? Szczerze....Jesli czules, ze z Kena nic juz nie wycisniesz to mozliwe, ze podjales sluszna decyzje. Ja, jednakze, na twoim miejscu cisnalbym nim do konca (Sheltonem mam zamiar to zrobic)...

6. Dlaczego uważasz, że w WCE będzie hall of fame? Ja na przykład nic o tym nie wiem......Bedzie, bo ja mowie, ze to JEST dobry pomysl i ciekawy dodatek dla naszego feda. Musisz sie nad tym zastanowic ;) .

7. Oceń w skali od 1-10 obecny poziom WCE (Wiem, że to nie jest pytanie, ale nie mogłem się powstrzymać)...Wiesz, gdybym sledzil na bierzaco wszystkich naszych zawodnikow to wtedy moglbym dac moja dokladna ocene feda a tak to powiem, ze gale sa generalnie na bardzo wysokim poziomie, sa zawodnicy z potencjalem, jest rywalizacja, tak wiec poziom oceniam na dosc wysoki i wciaz idacy w gore.

8. Dlaczego Ashley Valance jest boska...?...1. http://www.google.pl ...2. Fraza "ashley valance" ...3. Spojrz na jej fotke ...4. Chyba juz wiesz dlaczego jest boska :) .

9. Czy widzisz dla Sheltona przyszłość na Showtime? A może chciałbyś spróbować swoich sił w drugim rosterze?...Nie tedy moja droga bedzie szla...Nie skreslam Sheltona z Showtime tylko dlatego, ze stracil pas WHC. Slyszalem, ze mam szanse na rewanz wiec bede sie staral odzyskac co moje 8) . Jesli mi nie wyjdzie to bede celowal w inne pasy. Moim planem jest nieopuszczenie Zlotego Brandu dopoki nie zdobede tam wszystkiego co mozna zdobyc. Jesli mi ta sztuka wyjdzie to wtedy mozna rozwazac przenosiny na CrashDay i tam wlasnie chcialbym powtorzyc owy wyczyn. Wiem, ze to brzmi jak brzmi ale coz, jesli zdobylem WHC to czemu mialbym nie zdobyc innych tytulow, nie :) .

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablomodjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot - nie raczył odpowiedzieć  
IIL
Milos
AtS
Norbas
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
doncarlos
EDDY
cc
urbanon
whitedruid
montoya
arkosik22
Luba
Yao
Prototype
patryniu
Boogeyman1996
The Orton
T0meq
Tuptus
Artx
Sebu
Rejden
Kacpios
Pietrek
Turek
Brem
Droops
pacjend
Xeb
Kazek
fanfanfan
FIZ
mateusz199670
Peri
The Edgar

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

>C<

lucyav.png

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

>C< jako pierwszy pojawił się w Pokoju Zwierzeń poraz drugi, myślę że obecny skład BGZ również chciałby zadać mu pare pytań.

1. Jak wszyscy wiemy długo ciebie na forum nie było, ale czy coś się zmieniło poza ekipą?

2. Przesłuchałeś już jakiejś audycji? A może więcej niż jedna?

3. Jak nam to idzie? Jakieś uwagi?

4. Czy potrzeba nam jeszcze kogoś do pomocy? Może jako prowadzący? "Dźwiękowiec"?

5. Czy dobrze jest obrabiana audycja? (Wycinanie, wklejanie, podkładanie muzyki etc.)

6. Kiedy wystąpisz na audycji?

7. Będzie stres przy nagrywaniu?

8. Odwiedzasz czasem dział "Audycje BGZ"?

1. Co się stało, że wróciłeś?

2. Jak oceniasz nasz forumowy sotw?

3. Czy przez ten okres spadł jakoś jego poziom?

4. Uważasz, że dobrze sobie radzę w jego prowadzeniu?

5. Kiedy zamierzasz powrócić do robienia prac graficznych?

6. Co sądzisz o dyskusjach które tworzy Brem?

7. Myślisz, że jeszcze ktoś ze starej ekipy powróci na forum?

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1.Co sądzisz o Lucha Libre??

2.Oglądasz/oglądałeś jakieś fedki/gale??

3.Co sądzisz o przejściu Mistico do WWE??

4.Uważasz że Hardcorowy Koks miałby szanse w TNA lub WWE?? =))

5.Dlaczego dyskusje są tak ważnym elementem forum??

6.Co sądzisz o poziomie obecnych dyskusji??

7.Co sądzisz o Polskiej Scenie Wrestlingowe??TBW czy DDW??

8.Co sądzisz o obecnym poziomie forum jest lepiej niż gorzej,czy gorzej niż lepiej??

9.Oglądasz jakieś fedki ze sceny niezależnej??

10.Jaka fedka prezentuje obecnie lepsze show WWE czy TNA??Uzasadnij

11.Oglądasz może NBA??Jeśli tak to jakiej drużynie kibicujesz??

Okej to by było na tyle :t_up:

#SmartFanZone

1. Dlaczego miałeś dłuższą przerwę w udzielaniu się na forum?

2. Co sądzisz o aktualnym poziomie WWE?

3. Wymarzony Feud w WWE?

4. WWE czy TNA a może Lucha? Co i dlaczego?

5. Ulubiony sport?

6. Ulubiony Wrestler?

akerdrugi.png

1. Wróciłeś i od razu zabrałeś się za dyskusje to było planowane?

2. Zdziwiłeś się, że dyskusje były na takim niskim poziomie?

3. Wiem, że krótko się znamy, ale czy myślisz, że jako uplinker spełniam swje obowiązki z nawiązką? :)

4. Zostałeś modem w dyskusjach, chciałbyś mnieć moda jako rangę?

5. Jeśli każdy się poprawi pod tym względem to możeby być jednym z najlepszych forum na BGZ? (chodzi o dyskusje)

1. Dziwne, że nikt jeszcze tego nie zadał, a w SB mi nie odpowiedziałeś - co skłoniło Cię do powrotu?

2. Dlaczego zabrałeś się za dyskusje, skoro gdzieś indziej tam daleko, unikałeś ich?

3. Skąd w ogóle pomysł na taki nick?

4. Christian czy Drew McIntyre?

5. Która z tygodniówek na najwyższym poziomie, RAW, SmackDown czy może iMPACT?

6. Którą z gwiazd TNA chciałbyś zobaczyć w WWE?

7. Którą z gwiazd WWE chciałbyś zobaczyć w TNA?

8. Dlaczego oglądasz tylko MS?

EDIT:

A dlaczegóż nudne? Bo ludzie chcą poznać prawde? Spoko.

Edytowane przez Gość
Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Nie będę sie pytał czemu wróciłeś bo to troche nudne już...

1. Co myślisz o Hardym po VR?

2. Zajrzysz kiedyś do WCE?

3. Czemu sądzisz że granie własną postacią i RP'y są lepsze od grania rezlerem i BS?

4. Ulubiony zawodnik Smackdown?

5. Najlepszy w rosterze Raw?

6. Jak myślisz Ryder dostanie swój push czy ten cały "szum" w okół niego to tylko reakcja na to co powiedział Punk?

7. Czy nie sądzisz że pytania typu "czemu wróciłeś" są nudne?

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362