Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Yao

1.Oglądasz scenę niezależną? Trochę oglądałem CZW ale nie jestem pewien czy to się zalicza w Scenę Niezależną :).

2.Co sądzisz o Lucha Libre? Jest to ciekawa federacja.Trochę irytuję mnie fakt że większość Wrestlerów chodzi z maską ale nie raz widziałem Akcję które były naprawdę niezłe.

3.Co sądzisz o moim projekcie BotW? Fajny pomysł.Pojedynki ściśle wiązały się z Grafiką a tu proszę taka niespodzianka.Dla mnie jest to projekt pełen pozytywizmu :)

4.Jak myślisz czy Matt Hardy przejdzie do TNA ?? Jego sytuacja w WWE wygląda krucho.Sądzę że przejście do Total Nonstop Action do brata Jeffa to tylko kwestia czasu/

5.Oglądasz UV,jeśli tak to jakie fedy?? Nie nie oglądam tego.W CZW patrzę nie raz tylko Tournament Of Death.

6.Co sądzisz o mojej postaci w WCE(Mistico)? Piszesz naprawdę niezłe posty.Podobają mi się cytaty na początku posta :).No i jesteś oryginalny bo wziąłeś postać z Lucha ;).

7.I ogólnie o mojej pracy w tej federacji :)To co wyżej jest bardzo dobrze :).

8.Uważasz że powinienem zakładać więcej dyskusji ze sceny indy?? Wiesz ja tam zdania nie mam ale sądzę że zakładasz dobre dyskusję nie tylko o Indy lecz o TNA i WWE ;).

paparoach.png

18659.png

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

1. Czy zmiana postaci w WCE poszła mi na plus?

2. Jaka postać twoim zdaniem byłaby dla mnie idealna w WCE?

3. Czy masz ochotę kogoś zabić jak łamię wszelkie normy WCE?

4. Który wywiad w twoim odczuciu był naj?

5. Która moja dyskusja najbardziej przypadła Ci do gustu?9. Czemu jestem Chleb? :>11. Mój Miz czy ten w WWE?

To są pytania do kacpiosa? oO połowa twoich pytań dotyczy... ciebie, a nie jego, także jak chcecie pytać, to pytajcie o niego...

1. Piszesz na jakichś innych forach?

2. Uważasz, ze informatyka zapewni ci dostatnią przyszłość?

3. Jak na ciebi wpłynęła postać pomocnika i czy uważasz, ze ją dobrze spełniasz?

4. Dlaczego twój ulubiony wrestler jest twoim ulubionym wrestlerem?

5. Alkohol i ty.

6.Co otrzymamy, gdy do sodu w nafcie wlejemy rozbełtane jajko? :D

Whitedruid

1. Piszesz na jakichś innych forach? Mam konta na innych forach w tym jedno o tematyce wrestlingu.Lecz nie udzielam się tam.Piszę tylko na BGZ.

2. Uważasz, ze informatyka zapewni ci dostatnią przyszłość? Sądzę że tak.Programista po studiach zarabia naprawdę nieźle.

3. Jak na ciebie wpłynęła postać pomocnika i czy uważasz, ze ją dobrze spełniasz? Poprawiłem się w pisaniu(Tak sądzę).Przebywam na forum więcej.Uważam że dobrze wykonuję pracę.Głupie pytanie sam siebie oceniać :).

4. Dlaczego twój ulubiony wrestler jest twoim ulubionym wrestlerem? Tak jak mówiłem wcześniej.Ortona lubię bo znakomicie spisywał się w roli heela.Sabu dlatego że potrafi wykręcić lepszy pojedynek od niektórych czynnych wrestlerów.MCMG za najlepszy Tag Team jaki kiedykolwiek widziałem(Chodzi mi o ich umiejętności.A Raven'a za bycie sobą :D

5. Alkohol i ty. Czasem piję browca.Często się to zdarzało na wakacjach.Wódki na razie nie :P.

6.Co otrzymamy, gdy do sodu w nafcie wlejemy rozbełtane jajko? :DHu* wie jakiś roztwór :D.

paparoach.png

18659.png

• 4 miesiące temu...

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablomodjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot - nie raczył odpowiedzieć  
IIL
Milos
AtS
Norbas
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
doncarlos
EDDY
cc
urbanon
whitedruid
montoya
arkosik22
Luba
Yao
Prototype
patryniu
Boogeyman1996
The Orton
T0meq
Tuptus
Artx
Sebu
Rejden
Kacpios

REAKTYWACJA

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

Pietrek

sxe.png

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

1.Jak Myślisz Utrzymasz Swój Pas na PPV ??

2.Ile musiał trenować za nim doszłeś do takiego poziomu swoich prac graficznych.

3.Jakie Federacje Oglądasz ? Czy może jedną

4.Ktory według ciebie członek ekipy odwala najlepszą robote :)

5. I na Koniec Jak Mnie Oceniasz ;p

1. Ktoś Cię namówił do zajęcia się grafiką czy to Twój pomysł?

2. Którą swoją pracę uważasz za najlepszą?

3. Myślisz, że trzymasz pas zasłużenie?

4. Która gala WCE PPV była Twoim zdaniem najlepsza?

5. Czytasz galę od początku do końca?

6. Ulubiony klub piłkarski? ( Jak się nie interesujesz, to jakaś inna ekipa, którą podziwiasz. )

7. Gdzie chciałbyś mieszkać? :)

1. Wolisz zostać Modem czy masz wyższe ambicje? (TNZ Global może Admin)

2. Czy uważasz że BGZ mogło by być lepsze jakbyś był Adminem?

3. Twój typ dziewczyny?

4. Jakbyś miał wybierać. Super Dziewczyna czy Super Auto :D

5. Powiedz naprawdę. Nie podobało ci się że dali ci mnie jako Tag Team Partnera (Walka o 3 miejsce twoje ostatnie słowa...)

6. Kto najbardziej podoba ci się w WCE (Z twojego Brandu. TNZ komu byś dał Push)

PS: Nie wiem czy dobrze zadałem. Jak coś usunąć post :)

1. Jak sądzisz, kto jest przyszłością (booker) WCE?

2. Który brand w WCE jest lepszy?

3. Myslisz, że spełnił bys się już teraz w roli Globala?

4. Jak oceniasz poziom dyskusji na BGZ?

5. Czy bycie szefem na ST nie bedzie dla ciebie za dużym obowiązkiem (nie żebym w ciebie nie wierzył, ale chodzi mi o to czy dasz sobie radę na dłuzszą chwilę, czy będziesz miał czas i chęci. Jak myślisz?

6. Czy BGZ jest najlepszym forum o tematyce wrestlingowej?

7. Jak myślisz, kto jest przyszłością WCE ?(zawodnik, jeden z ST, jeden z CD)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

1. Masz już jakieś plany na ferie? Może do mnie wpadniesz :P?

2. Czy łatwo jest być newsmanem?

3. Co skłoniło Cię do powrotu na BGZ? (O ile dobrze pamiętam miałeś przerwę).

4. Kto według Ciebie zwycięży w RR Matchu?

5. Jakiemu Polskiemu klubowi piłkarskiemu kibicujesz?

6. Uprawiasz jakiś sport lub jesteś fanem czegoś innego niż wrestling?

7. Lubisz ssać dropsy? A może ciągnie Cię do kebabów?

8. Za co lubisz Christiana? Jak myślisz, osiągnie On jeszcze szczyt w WWE?

9. Na jakiej ulicy mieszkasz?

Na ostatnie pytanie nie musisz odpowiadać ;).

1.4c czy Bgz? Nie masz możliwości postawienia równości między tymi stronami

2.Jakiego użytkownika dażysz największą sympatią?

3.Orton czy Cena. Uzasadnij wypowiedź.

4.Gdybyś dostał ultimatum dostajesz GM na BGZ ale musisz odejść z 4c to czy byś się zgodził?

5. Który pomocnik odwala najlepszą robote.

6.Na początku naszej znajomości odebrałeś mnie jako zwykłego spamera czy normalnego usera?

7.Tuptuś czy SCM?(kogo bardziej lubisz uzasadnij)

1. Dlaczego dołączyłeś do bookerów WCE? Co ciebie tam pociągnęło?

2. Co powiesz o ekipie BGZ? Nie jest nas za dużo? Jak sobie radzimy?

3. Czy WCE jest na szczycie w czasie swojego całego istnienia?

4. Czy chwilowy kryzys w WCE wpłynął jakoś na ten e-fed?

5. Dostałeś kiedyś warna?

6. Czy przesłuchałeś każdej audycji BGZ?

7. Jaka była twoja pierwsza myśl, gdy usłyszałeś że audycję będą prowadzone przez Turka i ssącego Droopsa? Myślałeś że będzie to jedną wielka klapą? Że długo nie pociągniemy z audycjami?

8. Jak nam obecnie wychodzi nagrywanie? Jak sobie radzimy? Jakieś porady?

9. Chcesz jeszcze kiedyś wystąpić w audycji? I jak Tobie się nagrywało za pierwszym razem?

10. Czy myślisz że zasługujesz na coś więcej na BGZ niż moderator?

(A tutaj sprawdzimy twoją samoocenę i skromność :lol )

11. Uważasz także że Droops ssie?

Dobra, tez ci zadam pytania, a co :P .

1. Chodza ci po glowie jakies plany odnosnie zmian na ShowTime? Uchylisz rabka tajemnicy czy pozostawisz to w...tajemnicy :8 ?

2. Ktorzy wrestlerzy twoim zdaniem beda w posiadaniu pasow WWE / WWE WHC / TNA WHC? Wymien po 3 na kazdy pas, jak ci sie zechce to uzasadnij :P .

3. Przybliz nam cytat, obojetnie z czego, filmu, piosenki itp, ktory jest ci najblizszy.

4. Masz jakies motto zyciowe? Jak tak to jakie :) ?

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

1. Czy chciałbyś znowu wrócić na stanowisko newsmana?

2. Jaki kraj chciałbyś najbardziej odwiedzić?

3. Czy uważasz że jesteś lepszym grafikiem od Daimona? :D

4. Ulubiony filmik na YT.

5. The Corre czy New Nexus?

6. A na koniec opowiedz nam swój ulubiony dowcip :lol

PYTANIA STANDARDOWE

- Imię: Piotr

- Rok urodzenia: 1994

- Miejsce zamieszkania: Kraków, Nowa Huta

- Wzrost: 186 cm

- Waga: 107 kg

- Kolor włosów: czarne

- Kolor oczu: piwne

- Rodzaj słuchanej muzyki: rock/metal/pop/theme songi! i inne gatunki zahaczające o rock lub metal.

- Ulubiony zespół: ostatnio - SIck Puppies.

- Ulubiona piosenka: ciężko wybrać, dam jedną z wielu Sick Puppies - Master of the Universe

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: hmm.. wszelkie drużynowe, ale najbardziej to - piłka nożna i ręczna.

- Twój idol: nie mam idola, ale jest wielu ludzi sportowców, których lubię. Np. Samir Nasri, Robin van Persie, czy.. też CM Punk.

- Ulubiona potrawa: Pierogi ruskie.

- Zainteresowania: Wrestling, MMA, X360, Komputery, Piłka Nożna no i Grafika.

2. Twoje plany na przyszłość - trzeba by zdać to technikum. Zawód technik informatyk. W pierwszej klasie na pierwsze półroczne oceny z przedmiotów zawodowych to - 3,3,4,6 więc.. nie wiem czy to jest to co na prawdę chce robić. Co do studiów.. znając siebie pewnie będę wolał iść do pracy, ale.. jeżeli już miałbym iść na studia to raczej byłby one związane bardziej z j.angielskim, niż informatyką.

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - Trafiłem tutaj dość dawno - wakacje 2008, więc.. dwa i pół roku? Później zdarzyła się nie miła rzecz i BGZ zeszło na dość dalszy plan. Swoisty powrót zaliczyłem chyba w wakacje 2010 głównie za sprawą WCE, a teraz jestem tutaj normalnym użytkownikiem jak kiedyś. Co sądzę o forum? Jest lepiej niż się spodziewałem. Trzyma się nieźle i ma sporo użytkowników. Dyskusje powoli się odradzają no i gwoźdź programu.. - audycje, są b. dobre.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety. Zalety: Zabawny, szczery, pomocny. Wady: Leniwy, złośliwy, (czasem) chamski.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź. No to mam zadanie.. Tomeq - to chyba jego pierwszego poznałem po moim powrocie. Spoko facet no i dość dobrze się rozumiemy. Sebu - wyrobił się niesamowicie. Niektórzy mówią, że ssie.. wg. mnie to właśnie oni ssają, mówiąc to. Tuptus - za to, że każda moja pracka mu się podoba i że ssie. : > Wyróżnię jeszcze Xeba i Droopsa, niech mają.

FIZ

1. Jak Myślisz Utrzymasz Swój Pas na PPV? Jak zobaczyłem nowy post Proto.. krew mnie zalała. IMO mam już małe szanse.

2. Ile musiałeś trenować zanim doszedłeś do takiego poziomu swoich prac graficznych? Myślę.. że zacząłem tworzyć pod koniec 2009 roku. A moje początki były fatalne.. przed długi czas wychodziły mi tylko czarno-białe prace.

3. Jakie federacje oglądasz? WWE, TNA, PWG. To taka moja best trójka.

4. Który według ciebie członek ekipy odwala najlepszą robotę? Nie wyróżnię nikogo. Każdy zasługuje na swoje stanowisko.

5. I na koniec jak mnie oceniasz? Mało Cię znam. Przepraszam ale nic tutaj nie napiszę, bo nie chce wymyślać czegoś na siłę.

Xeb

1. Ktoś Cię namówił do zajęcia się grafiką czy to Twój pomysł? Sam. Dlaczego? Miałem dość proszenia innych o pracę. Najlepiej samemu wziąć się do roboty.

2. Którą swoją pracę uważasz za najlepszą? Chyba takiej nie ma.. jedną z lepszych jest chyba mój ostatni James Storm.

3. Myślisz, że trzymasz pas zasłużenie? Chyba brzydko tak mówić, ale.. tak. Myślę, że posty w walce z Tobą były moimi najlepszymi. Trzeba wrócić do formy..

4. Która gala WCE PPV była Twoim zdaniem najlepsza? Final Showdown. Jakieś wątpliwości?

5. Czytasz galę od początku do końca? Przyznam, że nie zawsze, zwłaszcza obcego brandu, ale teraz.. będę czytał obie.. całe.

6. Ulubiony klub piłkarski? Arsenal Londyn. Kropka.

7. Gdzie chciałbyś mieszkać? Myślę, że.. Kanada? : ) Dobry dostęp do wrestlingu.. nie lubię zbytniego gorąca i.. powołując się na mojego n. geografii.. duże zarobki.

Karling

1. Wolisz zostać modem czy masz wyższe ambicje? Jest mi dobrze w zielonym. Jednak jeżeli zasłużę.. mógłbym zostać kimś 'większym'.

2. Czy uważasz że BGZ mogło by być lepsze jakbyś był Adminem? Ciężkie pytanie. Czy lepsze nie wiem. Czy inne? Pewnie tak.

3. Twój typ dziewczyny? Ee.. nie będę o czymś takim pisał.

4. Jakbyś miał wybierać. Super Dziewczyna czy Super Auto? Niech będzie, że to pierwsze.

5. Powiedz naprawdę. Nie podobało ci się że dali ci mnie jako Tag Team Partnera? Bez obrazy, ale.. w chwili przydzielenia nikt nie znał Cię na forum. oO Wiadomo, że byłem trochę zdenerwowany jednak.. było, minęło.

6. Kto najbardziej podoba ci się w WCE? Nie ujawnia się takich informacji.

3FAN

1. Jak sądzisz, kto jest przyszłością (booker) WCE? Hmm.. ja? : D Każdy kto nie zrezygnuje może być przyszłością.. to jest najważniejsze.

2. Który brand w WCE jest lepszy? Na razie CrashDay. Ale ze mną.. przejmiemy pałeczkę. (bez skojarzeń)

3. Myślisz, że spełniłbyś się już teraz w roli Globala? Nie mnie to oceniać. Ale chyba tak..

4. Jak oceniasz poziom dyskusji na BGZ? Nie jest źle, ale nie jest też mega dobrze. W porządku.

5. Czy bycie szefem na ST nie będzie dla ciebie za dużym obowiązkiem (nie żebym w ciebie nie wierzył, ale chodzi mi o to czy dasz sobie radę na dłuższą chwilę, czy będziesz miał czas i chęci.) Jak myślisz? Jeżeli nie byłbym pewny, nie brałbym tej roboty.

6. Czy BGZ jest najlepszym forum o tematyce wrestlingowej? Przepraszam, ale.. nie.

7. Jak myślisz, kto jest przyszłością WCE ? To samo co u Karlinga..

Droops

1. Masz już jakieś plany na ferie? Może do mnie wpadniesz? Jutro u mnie wraz z Danielssonem (może ktoś go pamięta) oglądamy Royal Rumble. A tak to będzie różnie.. kręgle.. piłka na hali.. u kumpla coś. Będzie dobrze.

2. Czy łatwo jest być newsmanem? Trudna robota. Nie zawsze od Ciebie zależy poziom newspacka. No i trzeba dobrze znać angielski.

3. Co skłoniło Cię do powrotu na BGZ? (O ile dobrze pamiętam miałeś przerwę). Zaintrygowało mnie np. WCE. No i pomyślałem, że warto dać BGZ drugą szansę.

4. Kto według Ciebie zwycięży w RR Matchu? CM Punk. Ale w sercu.. Christian.

5. Jakiemu Polskiemu klubowi piłkarskiemu kibicujesz? Wisła Kraków.

6. Uprawiasz jakiś sport lub jesteś fanem czegoś innego niż wrestling? Piłka nożna w szczególności. Pisałem już w podst. pytaniach.

7. Lubisz ssać dropsy? A może ciągnie Cię do kebabów? Wolę dropsy. ;)

8. Za co lubisz Christiana? Jak myślisz, osiągnie On jeszcze szczyt w WWE? To jest.. idealny wrestler. Genialny przy mikrofonie, potrafi stworzyć show ringu.. może nie ma jakichś b. dobrych warunków fizycznych, ale.. who cares? (Vince?)

9. Na jakiej ulicy mieszkasz? Dzielnica Nowa Huta. Jak chcesz adres to gg. : P

Mateusz199670

1. 4c czy Bgz? Nie masz możliwości postawienia równości między tymi stronami? To dwa różne fora. Nie będę się wypowiadał o tym, które wolę i dlaczego.

2. Jakiego użytkownika darzysz największą sympatią? T0meq.

3. Orton czy Cena. Uzasadnij wypowiedź. Kiedyś Orton, obecnie Cena. Za charyzmę i za to, że mnie do siebie przekonał.

4. Gdybyś dostał ultimatum dostajesz GM na BGZ ale musisz odejść z 4c to czy byś się zgodził? Nie.

5. Który pomocnik odwala najlepszą robotę. Brak odpowiedzi, nie będę nikogo oceniał.

6. Na początku naszej znajomości odebrałeś mnie jako zwykłego spamera czy normalnego usera? Nic do Ciebie nie mam, dobrze, że starasz się z Indy.

7. Tuptuś czy SCM? Sebu. Znam go dłużej chyba. : D

Turek

1. Dlaczego dołączyłeś do bookerów WCE? Co ciebie tam pociągnęło? Ponieważ dawno nie pisałem nic z realnymi wrestlerami, a WCE przyda się powiew świeżości.

2. Co powiesz o ekipie BGZ? Nie jest nas za dużo? Jak sobie radzimy? Jest dobrze. Mogę tylko powiedzieć, że BGZ ma najniższą średnią wiekową ekipy. (chyba)

3. Czy WCE jest na szczycie w czasie swojego całego istnienia? Jesteśmy bardzo wysoko. Nie ma powodu do obaw.

4. Czy chwilowy kryzys w WCE wpłynął jakoś na ten e-fed? Moim zdaniem nie ma kryzysu. Postawiliśmy wysoko poprzeczkę z Final Showdown i teraz chcielibyście czytać same takie gale. Wracamy do normalnego życia.

5. Dostałeś kiedyś warna? Chyba tak.. nie pamiętam jednak za co. Chyba za spoiler.

6. Czy przesłuchałeś każdej audycji BGZ? Oczywiście, szkoda jednak, że ta z moim udziałem trwała tak krótko i nie miałem żadnego kontr-dyskutanta.

7. Jaka była twoja pierwsza myśl, gdy usłyszałeś że audycję będą prowadzone przez Turka i ssącego Droopsa? Myślałeś że będzie to jedną wielka klapą? Że długo nie pociągniemy z audycjami? Wszystko jak na razie idzie świetnie i myślę, że tak pozostanie.

8. Jak nam obecnie wychodzi nagrywanie? Jak sobie radzimy? Jakieś porady? Wszystko jest dobrze zaplanowane. Popracujcie nad wrestling quizem - pytania..

9. Chcesz jeszcze kiedyś wystąpić w audycji? I jak Tobie się nagrywało za pierwszym razem? Chcę. Było ekstra.

10. Czy myślisz że zasługujesz na coś więcej na BGZ niż moderator? Obecnie nie.

(A tutaj sprawdzimy twoją samoocenę i skromność)

11. Uważasz także że Droops ssie? Nie.

Edgar

1. Chodzą ci po głowie jakieś plany odnosnie zmian na ShowTime? Uchylisz rabka tajemnicy czy pozostawisz to w...tajemnicy? Tajemnica.

2. Ktorzy wrestlerzy twoim zdaniem beda w posiadaniu pasow WWE / WWE WHC / TNA WHC? Wymien po 3 na kazdy pas, jak ci sie zechce to uzasadnij. WWE - Punk, Cena, Miz. WHC - Edge, Christian (tia..), Taker. TNA - Anderson, Angle, Hardy.

3. Przybliz nam cytat, obojetnie z czego, filmu, piosenki itp, ktory jest ci najblizszy. To może taki najnowszy z theme songu Corre - I've had enough, I'll make them see.. They'll never take another drop of blood from me...

4. Masz jakies motto zyciowe? Jak tak to jakie? Nie mam, nie będę kłamał. :P

Szymix96

1. Czy chciałbyś znowu wrócić na stanowisko newsmana? Obecnie nie. Wolę się skupić na WCE.

2. Jaki kraj chciałbyś najbardziej odwiedzić? USA.

3. Czy uważasz że jesteś lepszym grafikiem od Daimona? Mamy inny styl pracy.. chciałbym nauczyć się od niego pewnych rzeczy.

4. Ulubiony filmik na YT. Eee.. say what?

5. The Corre czy New Nexus? The Corre za ogół stajni, za postawę. Nexus za świetnego Punka. Uwielbiam obie stajnie.

6. A na koniec opowiedz nam swój ulubiony dowcip. Niee..

1.Gdzieś tam obiło mi się o uszy że jesteś sXe... Prawda? Jeśli tak, to dlaczego?

2.Coś tam mi się też obiło że jeden z twoich kumpli ze starej ekipy jest twoim kumplem z reala, tak?

3.Ulubione gry na Xkloca?

4.Nie denerwują cie te wszystkie człowieki które się wyzywają od ssaczy?