Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Czemu w Twojej sygnie jest napisane - Shawn Michales. :D

2. Ulubiona postać w MK, i fatality.

3. Posiadasz jakąś konsolę?

4. Oglądasz kobiecy wrestling, czy przewijasz każdą walkę jak leci.

5. Czy podoba Ci się Serena?

6. Czy pamiętasz mnie z przed jakiegoś czasu? Pamiętasz czym się zajmowałem? Czy myślisz, że mój powrót jest na serio - tj. będę się udzielał jak normalny user.

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

1.Czemu nie masz mnie w ólóbinyh óserach ? WHY Rejden, WHY? :(

2.Często jesteś na Tychach ?

3.Wolisz Jana w Gimmicku terminatora, czy raczej rapera?

4.WWF cz WCW?

5.WWF czy TNA?

6.Oglądasz scene niezależną?

Styknie :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Styl:  Jasny

Koksik

1.Ulubiony napój? Ice Tea

2.Najmniej lubiany przez Ciebie przedmiot w szkole? Matma

3.Ulubiona firma ubran? :lolDivers

4.Najlepsza gala PPV tego roku? Wrestlemania

5.TNA czy WWE? Ale to już było...

6.Kelly czy Maryse? Kelly nie jest aż tak plastkikowa jak Maryśka

7.Oglądasz skoki narciarskie? Jeśli tak to masz jakiegoś ulubionego zawodnika? Kiedyś oglądałem i oczywiście kibicowałem Adasiowi :P

8.Ulubiony piłkarz? Edgar Davids :)

Pietrek

1. Czemu w Twojej sygnie jest napisane - Shawn Michales. :DDamn ale wpadka :table:

2. Ulubiona postać w MK, i fatality. Oczywiście Raiden :) a fatality Scorpion :P

3. Posiadasz jakąś konsolę? Posiadałem Nintendo Wii ale stanowczo odradzam no i od roku posiadam Xboxa 360 z którego jestem bardzo zadowolony :)

4. Oglądasz kobiecy wrestling, czy przewijasz każdą walkę jak leci. Przeważnie przewijam ale zdarza się że obejrzę

5. Czy podoba Ci się Serena? Przed tym jak Punk ściął jej włosy to była całkiem całkiem :twisted:

6. Czy pamiętasz mnie z przed jakiegoś czasu? Pamiętasz czym się zajmowałem? Czy myślisz, że mój powrót jest na serio - tj. będę się udzielał jak normalny user. Nie bardzo pamiętam czym się zajmowałeś ale pamiętam że byłeś i jesteś dobry w robieniu sygnatur :) Twój powrót ? z tego co wiem to nie miałeś jakiejś wielkiej przerwy pisałeś w WCE i dodawałeś od czasu do czasu prace ale mogę się mylić i mam nadzieje że będziesz się udzielał 8)

Słit

1.Czemu nie masz mnie w ólóbinyh óserach ? WHY Rejden, WHY? :(Bo Ty mnie też nie dałeś !! FOCH

2.Często jesteś na Tychach ? Szczerze to byłem tam z 6 razy z tego tylko raz wysiadłem z auta xD

3.Wolisz Jana w Gimmicku terminatora, czy raczej rapera? Ale to już było... :P

4.WWF cz WCW? z WCW oglądałem mało walk więc powiem że WWF bo oglądałem bardzo dużo ciekawych walk

5.WWF czy TNA? WWF poziom walk był lepszy moim zdaniem

6.Oglądasz scene niezależną? Nie....

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablomodjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot - nie raczył odpowiedzieć  
IIL
Milos
AtS
Norbas
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
doncarlos
EDDY
cc
urbanon
whitedruid
montoya
arkosik22
Luba
Yao
Prototype
patryniu
Boogeyman1996
The Orton
T0meq
Tuptus
Artx
Sebu
Rejden

REAKTYWACJA

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

Kacpios

file.php?avatar=4618_1284658263.jpg

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

1. Dlaczego taki nick?

2. Dlaczego akurat dział Next PPV? :D

3. Lubisz walki Extreme? :8

4. Chciałbyś mieć zielony nick?

5. Jak mnie oceniesz jako moderatora albo zwykłego użytkownika :)

6. Po Liceum gdzie pójdziesz? Co planujesz? :P

1. Pytania standardowe:

- Imię: Kacper.

- Rok urodzenia: 1994.

- Miejsce zamieszkania: Kostrzyn nad Odrą.

- Wzrost: 174/178 cm.

- Waga: 68 kg.

- Kolor włosów: Brąz.

- Kolor oczu: Piwne.

- Rodzaj słuchanej muzyki: Rock, Punk Rock ,Rock Chrześcijański.

- Ulubiony zespół: Skillet, Papa Roach , Green Day.

- Ulubiona piosenka: Skillet Monster, Papa Roach Getting Away With Murder oraz Broken Home.

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: Nie uprawiam żadnego sportu.Ćwiczę tylko na WF-ie :D.

- Twój idol: Nie mam żadnego idola.

- Ulubiona potrawa: Spaghetti , Kotlet Schabowy z Ziemniaczkami.

- Zainteresowania: Wrestling, Informatyka, Dziewczynki :P

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź - Chce skończyć szkołę Licealną o profilu Matematyczno - Fizycznym a następnie pójść na studia Informatyczne do Gorzowa.

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź. -Szukając odcinka Monday Night Raw z 2009 roku.Jest to moje jedyne forum i bardzo je cenie.Na inne konkurencyjne nie wchodzę.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

Wady:

-Łatwo mnie wyprowadzić z równowagi.

-Wstydliwy

-Często uważam że moje zdanie jest najważniejsze.

Zalety:

-Otwarty na ludzi/Zdobywanie nowych znajomych.

-Śmiechowy czyt.Jajcarz :D

-Miły i zawsze wyluzowany.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

UrbanOn - Nie będę oryginalny.Najlepszy Admin zawsze pomaga i świetnie się z Nim ogląda Galę na Czacie :D.

Prototype - Spoko gość.Ma 20 lat a gada mi się z nim jakby był moim rówieśnikiem :).Naprawdę w porządku facet.

Sebu - czyt.Sweet Chin Music :).Kolo baardzo lubiany.Nie obija w bawełnę gada co mu leży na sercu i basta.Każdy szanuję Jego słówko licząc oczywiście siebie.

No i to wszyscy ogółem wszystkich lubię i cenię.I w ogóle pytanie jakieś dziwnie jest :D.

paparoach.png

18659.png

1. Czy zmiana postaci w WCE poszła mi na plus?

2. Jaka postać twoim zdaniem byłaby dla mnie idealna w WCE?

3. Czy masz ochotę kogoś zabić jak łamię wszelkie normy WCE?

4. Który wywiad w twoim odczuciu był naj?

5. Która moja dyskusja najbardziej przypadła Ci do gustu?

6. Ulubiony piłkarz?

7. Ulubiony numer?

8. Czy masz jakieś pomysły na Destination?

9. Czemu jestem Chleb? :>

10. Jakbyś był pierwszym zapisującym wziąłbyś też Shada?

11. Mój Miz czy ten w WWE?

Patryniu

1. Dlaczego taki nick? Powiem Ci tak.Kiedyś bardzo lubiłem grać w Metin 2.Na pewno o niej słyszałeś.No i wpadłem na pomysł żeby lekko stuningować moje imię.Pomyślałem niech będzie Kacpios.I tak już zostało do dzisiaj :).Nawet niezłe nie :D:?:

2. Dlaczego akurat dział Next PPV? :DMiałem do wyboru Biografie Następne Gale PPV Dyskusję i Wyniki chyba bodajże w RoH.Bałem się że sobie nie poradzę w dyskusjach Biografii mi się nie chciało pisać a Wyniki to też nie dla mnie.Został mi dział Next PPV i tak do dziś wrzucam i dyskutuję na temat Gal z TNA :).

3. Lubisz walki Extreme? :8Oj bardzo.Stąd moja Ranga "Ojciec Extremu" :D.

4. Chciałbyś mieć zielony nick? Cholernie tego pragnę :P.

5. Jak mnie oceniasz jako moderatora albo zwykłego użytkownika :)Spoko z Ciebie typek, pilnujesz swojego działu jest Git :).

6. Po Liceum gdzie pójdziesz? Co planujesz? :PTak jak mówiłem wcześniej zamierzam pójść na Studia Informatycznie a po nich zacznę programować :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Xeb

1. Czy zmiana postaci w WCE poszła mi na plus? Myślę że tak.Choć dobrze nie pamiętam kogoś ty miał na początku sądze że mocno się w czułeś w postać a to bardzo duży pozytyw.Czasami myślę że za bardzo :D.

2. Jaka postać twoim zdaniem byłaby dla mnie idealna w WCE? Nic nie zmieniaj.Jest teraz dobrze.Nie warto tego psuć.

3. Czy masz ochotę kogoś zabić jak łamię wszelkie normy WCE? Nie rozumiem pytania..Sądzę że chodzi Ci o to że ktoś na przykład za mało piszę na Backstage.Odpowiedź brzmi tak.Troszkę mnie to denerwuję jak taki ktoś piszę dużo i przegrywa na np.ShowTime a druga osoba napiszę te 5 zdań wymaganych a wygrywa.To jest irytujące bardzo.

4. Który wywiad w twoim odczuciu był naj? Chyba z Tobą ;)

5. Która moja dyskusja najbardziej przypadła Ci do gustu? O powrotach na SS była niezła.Choć myślę że nie ilość ale jakość się liczy.Pamiętaj o tym :).

6. Ulubiony piłkarz? Didier Drogba

7. Ulubiony numer? 7

8. Czy masz jakieś pomysły na Destination? Nic nie przychodzi mi do głowy.Chociaż...Można zrobić jakąś rozpierduchę na PPV tak żeby wszyscy wiedzieli że Destination Not Dead :).

9. Czemu jestem Chleb? :> Nie mam pojęcia Bułeczko

10. Jakbyś był pierwszym zapisującym wziąłbyś też Shada? Chyba tak.Akurat przechodził Heel Turn to go wziąłem.Lecz im trudniejsza postać tym lepsza zabawa.

11. Mój Miz czy ten w WWE? Z WWE :P.

paparoach.png

18659.png

1. NIedługo będą degradacje i awansy w ekipie co o tym myślisz ?

2. Boisz się o swoją posade pomocnika ?

3. Czy masz tyle czasu dla bgz żeby zostać modem ?

4. Co sądzisz o tym jak prowadze Teda Dibiasego w WCE ?

5. Co ządzisz o moich postępach w WCE ?

6. Ostatnio zastanawiałem się czy w WCE nie zmienić postaci na Desmond Wolfe co mi radzisz ?

7. Gdybyś dostał moda na innej stronie opuściłbyś BGZ ?

8. Masz dziewczyne ?

9. Orton czy Cena uzasadnij wypowiedź ?

10. Jesteś zarejestrowany na inych forach o tematce wrestlingu ?

11. Co sądzisz o obecnej atmosferze na forum ?

12. Czy uważasz że w przyszłości ( dalekiej ) mógnym zostać pomocnikiem ?

mateusz199670

1. NIe długo będą degradacje i awansy w ekipie co o tym myślisz ? Myślę że to będzie wielka reforma BGZ.Nie chciałbym utraty pomocnika.Myślę że parę osób może stracić swoją posadę.Niestety bo niektórzy zaniedbali swoje obowiązki.Czy wyjdzie to na dobre tego nie wiem.Ale zostały jeszcze awanse i są osoby które na to zasługują.

2. Boisz się o swoją posade pomocnika ? Uważam że dobrze wykonuję swoją pracę.Nie mnie to oceniać ale tak sądzę.Chyba nie jest tak źle :).

3. Czy masz tyle czasu dla bgz żeby zostać modem ? Pewnie.Na BGZ wchodzę codziennie więc na pewno znalazłbym czas.

4. Co sądzisz o tym jak prowadze Teda Dibiasego w WCE ? Nie podobał mi się "Dialog" pomiędzy Tedem a Austinem ale teraz jest lepiej.

5. Co ządzisz o moich postępach w WCE ? Na razie nie ma co sądzić ani oceniać.Mogę Ci tylko powiedzieć żebyś się nie podawał a na pewno coś osiągniesz.

6. Ostatnio zastanawiałem się czy w WCE nie zmienić postaci na Desmond Wolfe co mi radzisz ? Nie lubię jak ktoś zmienia postać na WCE.Masz Teda to próbuj coś nim osiągnąć ;)

7. Gdybyś dostał moda na innej stronie opuściłbyś BGZ ? Nie..

8. Masz dziewczyne ? Nie miałem i nie mam jestem wiecznym Singlem jak Ewa Farna :twisted: .Czekam na Tą jedyną :D .

9. Orton czy Cena uzasadnij wypowiedź ? Randy bo Siny nienawidzę a Viper'a lubię.Świetnie odgrywał rolę Heela.Sądzę że Face wychodzi mu jeszcze lepiej.

10. Jesteś zarejestrowany na inych forach o tematce wrestlingu ? Nie tylko na BGZ.

11. Co sądzisz o obecnej atmosferze na forum ? BGZ jest jak rodzina.Występują tu kłótnie i spory.Ale są też dni gdzie wszyscy są szczęśliwi i radośni :D.Atmosfera jest zaj****** :).

12. Czy uważasz że w przyszłości ( dalekiej ) mógnym zostać pomocnikiem ? Niepojęte są ścieżki Pana Naszego :).

paparoach.png

18659.png

1.Ulubiony napój?

2.Messi czy C.Ronaldo?

3.Xavi czy Iniesta?

4.Gerrard czy Lampard?

5.Raven czy Sabu?

6.Co sądzisz o mojej postaci w WCE? Undertaker się nazywam.. :)

7.Jaki masz do mnie stosunek?

8.Czy poprawiłem swoją wypowiedź od moich początków z BGZ?

9.Czemu masz tylko trzech w ulubionych userach? I czemu mnie tam nie ma? :(

1. Jedna rzecz, którą byś zabrał na bezludną wyspę? Co/kogo, uzasadnij.

2. Możesz spełnić jedno, dowolne życzenie? Jakie, uzasadnij.

3. Masz już jakieś dalsze story na swojego Shada w WCE?

4. Czego brak na BGZ? A co jest najmocniejszą stroną forum?

5. Gdybyś był milionerem, to co zrobiłbyś dla BGZ?

6. Ile oglądałeś walk Sabu (ok.)? I jaką magię w nim widzisz?

7. Jeżeli grasz w Metina to na jakim świecie oraz podaj lvl?

8. Jak wyglądają Twoje relacje z dziewczynami z otoczenia?

9. Co sądzisz o możliwym heel turnie Johna Ceny?

10. Masz jakieś typy oraz niespodzianki na WM27? Jakie, podaj i uzasadnij?

11. Jak sądzisz, czemu mimo napisanych 696 postów, w moim profilu widnieje ich zaledwie 658? :D

1.Czy chciałbyś już być moderatorem?

2.Masz zamiar robić coś więcej na forum, niż tylko Next Gale PPV

3.Jak ci się podoba moja praca na forum?

4.Jak myślisz kto wygra turnej OvO?

5.Jak myślisz kto wygra zawody w Wrestling Quiz'ie?

6.Sądzisz, że stracisz pas Hardcore na rzecz Mick'a Foley'a?

7.Czy podoba ci się to, że mamy czwartego admina?

ahfo.png

luba_049.png

Koksik

1.Ulubiony napój? Pepsi i Nesta

2.Messi czy C.Ronaldo? Messi bo Ronaldo to pedał :P

3.Xavi czy Iniesta? Xavi.Jeden z najlepszych pomocników.

4.Gerrard czy Lampard? Lampard bardziej go lubię

5.Raven czy Sabu? Obu bardzo lubię i cenie.Ale jak już mam wybierać to Sabu.

6.Co sądzisz o mojej postaci w WCE? Undertaker się nazywam.. :)Dobrze jest ale nie rewelacyjnie.Staraj się pisać więcej.Aha i pisz normalną czcionką :).

7.Jaki masz do mnie stosunek? Nie za bardzo wiem o co Ci chodzi.Lubię Cię i to najważniejsze :).

8.Czy poprawiłem swoją wypowiedź od moich początków z BGZ? Troszkę tak.

9.Czemu masz tylko trzech w ulubionych userach? I czemu mnie tam nie ma? :(Bo napisałem że lubię praktycznie wszystkich a nie chciało mi się więcej opisywać.Lubię Cię zadowolony :P.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prototype

1. Jedna rzecz, którą byś zabrał na bezludną wyspę? Co/kogo, uzasadnij. Hmm...zabrałbym pewną kobitkę :P którą znam i lubię.Na pewno wiedziałbym co z Nią zrobić :twisted: .

2. Możesz spełnić jedno, dowolne życzenie? Jakie, uzasadnij. Chciałbym dostać się na Studia Informatyczne.Powód chyba jasny.Praca dobrze płatna i na miejscu :).

3. Masz już jakieś dalsze story na swojego Shada w WCE? Yhym..Obronić pas na Wrong Side To Hell :D.

4. Czego brak na BGZ? A co jest najmocniejszą stroną forum? Chyba niczego nie brak.Może starej Ekipy ale to jest już bardziej naciągane.Najmocniejszą stroną jest oczywiście atmosfera ;).

5. Gdybyś był milionerem, to co zrobiłbyś dla BGZ? Promowałbym na Całym świecie :D.

6. Ile oglądałeś walk Sabu (ok.)? I jaką magię w nim widzisz? Sporo naprawdę sporo.To że facet jest już po 40 a potrafi wykręcić lepszy pojedynek od nie jednego dzisiejszego młodego Wrestlera.

7. Jeżeli grasz w Metina to na jakim świecie oraz podaj lvl? Grałem w Polskiego i Chińskiego.Na PL 51 Feniks.Na chińskim zaś 98 Wojownikiem ;).

8. Jak wyglądają Twoje relacje z dziewczynami z otoczenia? Mam kilka koleżanek i przyjaciółek.Miałem propozycję chodzenia lecz uznałem że to głupi wiek więc jeszcze muszę poczekać ;).

9. Co sądzisz o możliwym heel turnie Johna Ceny? Powrót Ery Attitute :D

10. Masz jakieś typy oraz niespodzianki na WM27? Jakie, podaj i uzasadnij? Zakończony Streak DeadMana.Nowe gwiazdy Hall Of Fame w tym Shawn Michaels :).

11. Jak sądzisz, czemu mimo napisanych 696 postów, w moim profilu widnieje ich zaledwie 658? :DNie mam pojęcia stary.Jakieś Boogey :D.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Luba

1.Czy chciałbyś już być moderatorem? Oczywiście że tak :P.

2.Masz zamiar robić coś więcej na forum, niż tylko Next Gale PPV Jakby któryś był Wolny i mi odpowiadał naturalnie że tak.Mógłbym na przykład wrzucać jakieś Tygodniówki ;).

3.Jak ci się podoba moja praca na forum? Dużo robisz nie to co niektórzy.Jest bardzo dobrze ;).

4.Jak myślisz kto wygra turnej OvO? Albo Ty , albo Urban jeżeli będzie brał udział no i oczywiście Pietrek ;).

5.Jak myślisz kto wygra zawody w Wrestling Quiz'ie? Oczywiście że Ja :D

6.Sądzisz, że stracisz pas Hardcore na rzecz Mick'a Foley'a? Myślę że w końcu stracę ten pas ale jeszcze nie teraz :P

7.Czy podoba ci się to, że mamy czwartego admina? Im więcej tym lepiej.Graty Arko :)

paparoach.png

18659.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1.Oglądasz scenę niezależną?

2.Co sądzisz o Lucha Libre?

3.Co sądzisz o moim projekcie BotW?

4.Jak myślisz czy Matt Hardy przejdzie do TNA ??

5.Oglądasz UV,jeśli tak to jakie fedy??

6.Co sądzisz o mojej postaci w WCE(Mistico)?

7.I ogólnie o mojej pracy w tej federacji :)

8.Uważasz że powinienem zakładać więcej dyskusji ze sceny indy??

#SmartFanZone