Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Luba

1. Co sobie pomyślałeś jak ktoś na ciebie zagłosował w sprawię awansu na GM? - Tak szczerze pierwsza myśl "Co za debil".

2. Chciałbyś być General Manger'em WWE czy TNA? Dlaczego akurat w tej federacji? - Raczej TNA. Oj działoby się. X-Division nigdy nie miało takiej pozycij jakby miało, a w ME Styles vs Angle vs Lethal i jest git. Wolałbym TNA, bo jest tam większe pole do popisu dzięki większej ilości talentów.

3. Co sądzisz o mnie jako GM? - Jesteś jednym z najodpowiedniejszych do tej roli. Starasz się to robić najlepiej jak możesz (znaczy GM'ować xD).

4. Uważasz, że zasłużyłem sobie na GM, choć głosował na mnie gość z liczbą 20 postów. - Popatrz, że głosowali też ludzie z dużo większą ilością postów.

5. Gdzie chciałbyś się urodzić, jak nie mógłbyś w Polsce? - Włochy albo USA. Byle nie Grecja i nie Hiszpania :P

6. Kto według ciebie nie wypełnia obowiązków z ekypy naszego forum? - Wszyscy wypełniają obowiązki. jedni lepiej drudzy gorzej ale widać każdy się stara.

7. Chciałbyś mieć więcej obowiązków na forum? - To zależy ile czasu będe mial. Wiadomo zaczyna się szkoła czyli moje wchodzenie na forum się troche ograniczy więc w tym momencie raczej nie ale kiedyś....

undertaker124

1. Jakbyś został zawodowym wrestlerem to jaki gimmick najbardziej by ci odpowiadał? - Taki heel typu Jericho czy Miz.

2. Która federacja jest ogólnie lepsza: WWE czy TNA ? - Są dosyć równe ale ostatnimi galami to TNA mnie do siebie przekonuje. I widać teraz małą różnice. A Whole Fuckin Show zjadło i wypluło SummerSlam. Więc obecnie TNA.

3. Czy chciałbyś się ze mną zmierzyć na którymś z TNT? (wiesz o co chodzi) - No zawsze przyda się Squash do statystyk :P

4. Co sądzisz o naszej klasie? (i nie chodzi mi tu o portal internetowy) - Gdyby nie to w nawiasie to nie miałbym problemu, a takto muszę się tu rozżalać o swojej klasie. :/ I to jeszcze na koniec wakacji :/ Jak chcesz to zapytaj mnie co sądze o klasie w szkole. Tu o klasie powiem tylko jedno słow: DAMN!!

5. Co sądzisz o polskiej piłce? - Jedna z najsłabszych lig europy, a reprezentacja jest śmieszna. Ale jest paru piłkarzy, którzy mają szanse grac w innych krajach ale jak polskie kluby trzymają ich w klubie na siłe to nie ma co się dziwic, że nie rozwinie się taki w Cracovii, która od mistrza polski w średniej formie dostaje 5-0.

6. Jaki zawód chciałbyś uprawiać w przyszłości? - Piłkarz to jakby lekko nierealne ale marzenia można mieć i nikt mi tego nie zabroni :P A takiego czegoś realnego to nie mam. Trudno coś wymyśli. Jak skończe gimnazjum to może coś wymyśle ale teraz to trudne.

7. Czemu nie było cię na ostatnim treningu? (poniedziałek) - Byłem na badaniach.

Droops

1. Czy sądzisz, że nowe logo WWE to zapowiedz czegoś nowego? - Tak raczej pogłębienia się Ery 4KIDS. Widać logo bardziej pasujące do 4KIDS, a to stare to jednak kopia z Ery Atti. Raczej możebyć gorzej niż lepiej jak o logo się pojawi.

2. Wspominałeś dziś w sb że coś będziesz ściągac. Co to było? - Szukałem se jakiejs gali znalazłem SummerSlam 2002 ale mój internet zawiódł, a z prędkością 150/kb/s nie opłacalo mi się ściągać.

3. Boogeyman podobno powraca. Chętniej widziałbyś Go w WWE czy w PWA? - Raczej widzialbym go w scenie niezależnej. Mógłby występować w różnych fedkach od czasu do czasu. Ale raczej do WWE nie powróci ze względu na wiek. 46 albo 47 lat.

4. Jakie fedki oglądasz? - WWE, TNA, RoH, DGUSA, PWG no i od czasu do czasu CHIKARE.

5. Cieszysz się że jesteś w pokoju zwierzeń? - Jak zobaczyłem nazwe tematu upadłem na podłoge i leżałem tam ze zgrozą na twarzy. Właściwie to ja dalej tam leże.

6. Chciałbyś zawalczyc w ringu z Orlando Jordanem? - O tak zrobiłbym tyle Pilderiverów żeby odechciało mu się wrestlingu.

7. Nie lubię zadawac tego pytania, ale zrobię wyjątek. Co sądzisz o mojej pracy jako pomocnik? - Jakoś nie wyróniasz się z tłumu ale robisz to co masz robić sumiennie więc jesteś jak najbardziej na plus jako pomocnik.

Na reszte odpowiem jak wróce z treningu. Tymczasem zadawajcie jeszcze pytania.

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

Niestety nie moge edytować więc musze zrobić double posta.

Montana

1.Co sądzisz o pracy Andrzeja Suprona ,jako komentatora sportowego?(wpadłem na to po dzisiejszym Chokeslamie do tyłu) - Jako komentator ja byłbym lepszy. Tyle botchy Sabu nie robił za najlepszych czasów. Jak go nie ma to sam Boryss radzi sobie świetnie.

2.Którą stronę wolisz-komixxy czy mistrzowie ?Dlaczego? - Obie tka samo. Zawsze się coś tam znajdzie śmiesznego ale sa też głupie rzeczy jak i na mistrzach tak i na komixxach.

3.Czy uważasz ,że kiedyś sytuacja w WWE zmieni się na bardzo dobrą?Co twoim zdaniem do tego doprowadzi? - Nie, bo co za debil zamiast zarabiać kasę będzie chciał robić wrestling??

4.Wolisz Daniela Bryana w WWE ,czy federacjach niezależnych? - W scenie niezależnej, bo wiadomo przejście do WWE znaczy duże ukrócenie move-setu.

5.Co o mnie sądzisz ,jako użytkowniku? - Kiedyś miałeś problem ze znakami interpunkcyjnymi, a teraz już tylko durne ankiety ;)

6.Dlaczego tak często używasz słowa roxxx? - Przyzwyczajenie xD

7.Chce ci się wracać do naszej klasy ,czy nie? - Ja bym najchętniej miał wakacje 12 miesięcy więc nie.

UrbanOn

1. Co sądzisz o obecnej ekipie BGZ? - Jest bardzo dobra. Wszyscy wywiązują się ze swojego obowiązku węc jest bardzo dobrze.

2. Jak mnie oceniasz jako ,,nowego administratora''? - Siwietnie. Wreszcie nie mamy admina od święta i do tego nie jesteś odlutkiem tylko można z toba pogadać, a wiede masz większą niż połowa forum. Jako admin wszystko robisz dobrze.

3. Kiedy już ubiegałeś się o pomocnika, myślałeś o awansie na moda/globala? - Nie bardziej myślałem, że zamiesiąc znowu będe niebieski xD

4. Kto według ciebie z ekipy nie wykonuje swoich zadań i powinien stracić posadę? - Nikt, bo wszyscy starają się w swoim zakresie i moim zddaniem powinno zostać tak jak jest.

5. Czy wkurzają cię dzieci markujące Rejom, Sinom, Dżefom itp? - Trochę ale z doświadczenia wiem, że najbardziej wkurzające się marki Ortona. To podniecanie się jego super tachnicznymi akcjami typu Back Suplex czy Superplex =))

6. Czy chciałbyś zmienić coś w wyglądzie forum? - Nie forum wygląda bardzo dobrze. Taki styl mi się podoba i powinno tak zostać.

1. Czy nie denerwują cię ciągłe pytania: Co o mnie sądzisz? Jak myślisz, czy dobrze sprawuję swoją rolę itp.?

2. Co o mnie sadzisz? :D

3. Czy uważasz, że BGZ jest dobrym dla ciebie miejscem, tj. najlepszym?

4. Monty Python - oglądasz?

5. Jesteś zadwolony z działania moderatorów, global moderatorów, a w końcu adminów?

6. Powiedz coś o czymś, czego jeszcze nie wiem.

Łajt

1. Czy nie denerwują cię ciągłe pytania: Co o mnie sądzisz? Jak myślisz, czy dobrze sprawuję swoją rolę itp.? - Żebyś wiedział denerwuje i to bardzo. Trochę idiotyczne pytanie, bo każdy chyba potrafi ocenić jak sprawuje się w swojej roli.

2. Co o mnie sadzisz? - Czasem się pokłócimy ale i tka jestes jedną z bardziej szanowanych przeze mnie osób. masz wielką wiedze o wrestlingu i można z toba prowadzić dysusje na poziomie.

3. Czy uważasz, że BGZ jest dobrym dla ciebie miejscem, tj. najlepszym? - Najlepszym nie ale dobrym na pewno. po coś w końcu tu codziennie wchodze. Powoli poziom jest cały czas coraz wyższy.

4. Monty Python - oglądasz? - Nie. coś słyszałem ale nigdy nie oglądałem.

5. Jesteś zadwolony z działania moderatorów, global moderatorów, a w końcu adminów? - Moderatorzy dobrze się sprawują, GM'owie też. Admini oprocz urbanOna mogliby częściej bywać na forum. Rozumiem brak czasu ale raz na dwa dni na pare minut mogliby się pokazać.

6. Powiedz coś o czymś, czego jeszcze nie wiem. - Nie wiem może to, że uważam Undertakera za staruszka, który ledwo chodzi i powinien zakończyć karierę.

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablomodjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot - nie raczył odpowiedzieć  
IIL
Milos
AtS
Norbas
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
doncarlos
EDDY
cc
urbanon
whitedruid
montoya
arkosik22
Luba
Yao
Prototype
patryniu
Boogeyman1996

REAKTYWACJA

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

The Orton

5fce38c941.jpg

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

ZAPRASZAM DO ZADAWANIA SWOICH PYTAŃ

1. Z kąd taki pomysł na nick? ;)

2. Czy dobrze wykonuję swoją pracę jako moderator ?

3. Dlaczego lubisz szukać, i dodawać linki :P

4. Czy masz dziewczynę ?

5. Myślisz że Orton wygra pas WWE na Night of Champions? :P

6. Co o mnie myślisz?

dop. Łajt:// Jeszcze jedno pytanie: "co o mnie myślisz", a będę karał warnem -.-

Dop. patryniu/ Dobrze, już nie będę zadawał takich pytań. Myślę że inni też nie.

Edytowane przez Gość

1. Czemu tak rzadko występujesz w sotw, przecież możesz je no problem wygrywać.

2. Jesteś chyba moim faworytem co do tego aby awansować, więc sądzisz, że zasługujesz na to?

3. Co sądzisz o obecnej ekipie BGZ?

4. Jak mnie oceniasz jako "nowego globalnego moderatora"?

5. Nie byłeś zazdrosny za to, że mnie tak push***ją, a ty wciąż jesteś zwykłym modem?

6. Czy chciałbyś zmienić coś w wyglądzie forum?

7. Jak długo zajmujesz się grafiką?

P.S. Nie ma to jak podj**ać parę pytań od Urbana. :D

ahfo.png

luba_049.png

1. Pytania standardowe:

- Imię: Arkadiusz

- Rok urodzenia: 1993

- Miejsce zamieszkania: Gniezno

- Wzrost: 1.75

- Waga: 65 kg

- Kolor włosów: Czarne

- Kolor oczu: Zielone

- Rodzaj słuchanej muzyki: Wszystko po troszku z przewaga rapu.

- Ulubiony zespół: Nie mam ulubionego.

- Ulubiona piosenka: To co wyżej.

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: Gram w Piłke Nożną w miejscowym klubie.

- Twój idol: Nie mam jakiegoś swojego wielkiego Idola no może Xavi.

- Ulubiona potrawa: Żurek :P

- Zainteresowania: Sport, Gry Komputerowe, troszkę grafika

2. Twoje plany na przyszłość - Jakoś nie wybiegam głęboko w przyszłość. Jak narazie chce skoncentrować się na skończeniu Liceum i zdaniu Matury, no i chciałbym dalej grać w piłkę nożną.

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - Trafiłem trochę w dość "krytycznej" sytuacji dla mnie. Otóż dostałem Bana na innym forum wrestlingowym(było to moje pierwsze zetknięcie z forami wrestlingowymi i nie wiedziałem jakie zasady tam obowiązują) więc szukałem innego. W ten sposób wyszukiwarka Google wskazała na BGZ. Co o nim sądzę? Na pewno ponad pół roku temu powiedział bym o tym forum że jest najlepsze w Polsce, jednak teraz po tej całej sprawię(sami wiecie jakiej) jest troszkę gorzej, jednak myślę że forum idzie w dobrym kierunku.

4. Wady: Leniwość, Leniwość i Leniwość :) Zalety: Punktualność a dalej to nie wiem czy mam coś jeszcze.

UrbanOn- Nie będę mówił że da się z nim pogadać bo raczej nie gadamy często, ale patrząc na to co robi dla forum nie ma się co dziwić na tak szybki awans.

Tuptus- Da się z nim popisać, świetne gale w WCE, szybko się nie poddaje co do WCE. No i na pewno po dostaniu kolorku nie zaczął się wywyższać jak to zazwyczaj się dzieję.

Luba-także zasłużony szybki, stara się ogarniać to co się dzieję na forum i na ogół jest dość często na nim.

Więcej nie chce mi się wymieniać bo jakoś nie jestem zżyty z innymi userami wypisałem tylko tych do których mam takie odczucie jak ich opisałem. No może także Rejden i patryniu za to że się starają i zasługują na wspomnienie o nich ;)

patryniu

1.Skąd taki pomysł na nick? -Ten nick to raczej nie pomysł a brak pomysłu. Wiem że od początku interesowania się wrestlingiem lubiłem Randy Ortona i tak jakoś dodałem The do Orton i wyszło ;)

2. Czy dobrze wykonuję swoją pracę jako moderator ?- To nie mnie oceniać. Od tego są inni userzy. Jednak ja myślę że fatalnie swojej pracy nie wykonuje.

3.Dlaczego lubisz szukać, i dodawać linki - Wiem że zawsze gdy zacząłem pobierać gale szukałem ich nie na polskich serwisach wrestlingowych lecz na zagranicznych. Teraz sprawia mi radość szukanie ich nie tylko dla siebie ale także dla innych userów.

4.Czy masz dziewczynę ?- W tej chwili nie.

5.Myślisz że Orton wygra pas WWE na Night of Champions?- Osobiście nie lubię obecnego Ortona lecz gdyby zdobył pas może znowu stałby się w 100% Heelem. Jedna myślę że Orton wygra walkę lecz nie wyjdzie z niej z pasem.

6.Co o mnie myślisz?- Nie lubię pytań takich ale cóż. Myślę że dobrze wywiązujesz się z swoich zadań, no i dość często wyręczasz mnie z dodawania gal. Jak narazie nie miałem z tobą jakiś złych przygód więc jest dobrze.

Luba

1.Czemu tak rzadko występujesz w sotw, przecież możesz je no problem wygrywać.- Tutaj jest kilka kwestii dlaczego nie daje właśnie prac. Jedną z nich są osoby jakie je oceniają. Niektórzy userzy którzy pierwszy raz widza prace graficzne na oczy oceniają cię i komentują twoją prace w sposób nie słuszny a mnie to strasznie wnerwia. Po drugie to brak czasu mimo że są wakacje jakoś go nie mam za dużo. Jednak teraz gdy mam go więcej to odważę się na taki krok i będę dawał co tydzień prace na SoTW. Przynajmniej spróbuje. ;)

2.Jesteś chyba moim faworytem co do tego aby awansować, więc sądzisz, że zasługujesz na to?- Podobne pytanie do pytania patrynia o tym jak oceniam siebie jako moda. Tak samo tu odpowiem nie mnie oceniać jak wykonuję swoją pracę lecz decyzja należy do innych userów. Ja staram się dobrze wykonywać swoją pracę. Jednak ciesze się że chociaż komuś się podoba moja praca na forum.

3.Co sądzisz o obecnej ekipie BGZ?- Oczywiście do starej ekipy jeszcze trochę brakuję, jednak porównując to co działo się na początku roku to myślę że z Ekipą jest coraz lepiej. Są na forum osoby które zasługują na pomocnika lub moderatora oraz są tacy którzy dostali awans za "ładne oczy". Niektórzy userzy zaczęli także gwiazdorzyć tym że mają inny kolorek nicku co nie do końca mi się podoba. Jednak myślę że jest ok.

4.Jak mnie oceniasz jako "nowego globalnego moderatora"?- Uważam że robisz dość dużo na forum, dbasz o nie i jak najbardziej zasługujesz na tą range. Dużym twoim plusem jest także aktywność na forum która jest wzorowa.

5.Nie byłeś zazdrosny za to, że mnie tak push***ją, a ty wciąż jesteś zwykłym modem?- Nie byłem bo wiedziałem że jeszcze wtedy mało było mnie widać na forum. Więc nie miałem jakiegoś powodu aby nie pogodzić się z tą decyzją.

6.Czy chciałbyś zmienić coś w wyglądzie forum?- Na pewno brakuję tu modyfikacji która pokazuję userów którzy byli na forum w przeciągu ostatnich 24 godzin. Brakuje także modyfikacji która pomaga przy tym aby nie było podwójnych postów. No i troszkę można się przyczepić do ikonków działu które nie są jednakowego kształtu.

7.Jak długo zajmujesz się grafiką?- Grafiką zajmuję się tak długo jak jest na forum moja galeria. Więc jakoś od 10 maja 2009 roku.

1. Odstąpiłeś mi Miza czujesz, że dając go mi było to błąd? Jesteś zadowolony z tego jak go prowadzę?

2. Myślałeś kiedyś, że już teraz dostaniesz awans? O range up.

4. Za co lubisz Xaviego?

5. Hell czy Face?

6. Ulubiony numer?

7. Z jakim numerem grasz w piłkę?

8. Ulubiony klub?

9. Najmniej lubiany user?

1.Czy czujesz, że słusznie wygrałeś RR i zdobyłeś pas WCE?

2.Dolph, Anderson, Jericho czy Miz?

3.Ulubiony napój?

4.Messi czy Ronaldo?

5.Który moderator powinien dostać globa?

6.Który z moderatorów wykonuje swoją prace najgorzej?

7.Na chwilę obecną wolisz Tiejenej czy WuWuE?

8.Najlepsza gala PPV roku to?

9.Co sądzisz o Reyu?

Pozdrawiam ;)

1.Kogo najbardziej lubisz z WCE ? (chodzi tutaj o to nie jako zawodnika , tylko jako usera)

2.Kogo najbardziej nie lubisz z WCE ? (chodzi tutaj o to nie jako zawodnika , tylko jako usera)

3.Kogo najbardziej cenisz na forum ?

4.Jak myslisz dzieki komu to forum tak długo jest aktywne ?

5.Kto dla ciebie jest najwiekszym znawcą o wrestlingu na forum ?

6.Z kim nie chcialbys sie rozstać na forum ?

7.Znalazłeś tutaj jakiegos przyjaciela , przyjaciólke ?

8.Co myślisz o mnie jako wrestlerze w WCE ?

9.Czy dobrze spisuje się w roli Kane'a? (nie chodzi tutaj o ja rozpiernicze wszystkich etc , bo gram tą postacią inaczej)

10.Czy twoja obecna postac w wce cie zadowala , czy chcialbyś grać kims innym ?

Xeb

1. Odstąpiłeś mi Miza czujesz, że dając go mi było to błąd? Jesteś zadowolony z tego jak go prowadzę?-Szczerze mówiąc prawię wcale mnie to nie obchodzi :P Staram się skupiać na własnej osobie niż myśleniu czy dany user dobrze wczuwa się w postać danego wrestlera. Ale z tego co widziałem to dość dobrze ci idzie.

2. Myślałeś kiedyś, że już teraz dostaniesz awans? O range up. -A dostane? Nie rozumiem o co teraz ci chodzi czy oto czy myślę że dostane awans na Moda globalnego czy co myślę o swoich awansie na moderatora. Ale co do pytania o tym czy myślałem o awansie to odp. brzmi -nie myślałem.

4. Za co lubisz Xaviego? - Ten gościu mnie powala swoją techniką. Niby nikt na niego nie patrzy bo gra na dość niedocenianej pozycji, lecz jego wspaniałe podania i znakomita kontrola piłki robi wrażenie. Gdyby nie on linia środkowa Barcelony straciła by 50% mocy. Co tu dużo mówiąc to jest mózg gry nie tylko Barcy ale także reprezentacji Hiszpanii.

5. Hell czy Face? -Zdecydowanie heel. Nigdy jakoś nie lubiłem zawodników którzy są uwielbiani przez publikę i tak jakoś zostało. Zdecydowanie wolę w akcji Dolpha Zigglera, Jericho czy Morgana niż np. Reya, Cene lub Hardy'ego.

6. Ulubiony numer? - 10-nie wiem dlaczego tak jakoś kojarzy mi się z sławami w piłce nożnej.

7. Z jakim numerem grasz w piłkę? - 16 :P

8. Ulubiony klub?- Zdecydowanie FC Barcelona. Jestem wiernym fanem już od ponad 5 lat. Mecze na Camp Nou to zawszę fenomenalne widowiska. Moim zdaniem obecnie Barcelona gra najlepszy football i co najważniejsze dla tego klubu i kibiców-najpiękniejszy.

9. Najmniej lubiany user? -Nie będę tutaj wymieniał bo mógłby być potem pretensję ale jest ich kilku.

Koksik

1.Czy czujesz, że słusznie wygrałeś RR i zdobyłeś pas WCE?- Nie mnie to oceniać. Zarząd WCe podjął taką decyzję i raczej nie mam co się nią smucić. Bardzo się cieszę że zdobyłem ten pas, ale także wiem że teraz oczekiwania na moje posty są coraz większe.

2.Dolph, Anderson, Jericho czy Miz? - Hmmm bardzo trudne pytanie. Trudno byłoby mi wybrać jednego bo wszystkich z wymienionych lubię. Obecnie z z tych wrestlerów wybrał bym Jericho i Dolpha. Znakomici heele i jak na WWE dobrzy zawodnicy. Lubię oglądać ich walki. Co do Andersona to obecnie denerwuje mnie jego Face turn... Kompletnie nie potrzebny ponieważ to znakomity heel.

3.Ulubiony napój?- Tiger, Pepsi ogólnie mam dużo swoich ulubionych napoi.

4.Messi czy Ronaldo? -Zdecydowanie Messi. Nie cierpię Ronaldo nie wiem dlaczego ale już od czasów jego przyjścia do Manchesteru go nie lubiłem a teraz gdy jest w Realu wręcz go nienawidzę :P A Messi grając w Barcelonie daję jej wspaniałą grę. Podziwiam tego zawodnika gdyż przeszedł od na prawe długą i trudną drogę do tego aby grać w Barcelonie.

5.Który moderator powinien dostać globa?- Ja :8 A tak na serio to nie mnie oceniać i nie chce jakoś faworyzować jednego z moderatorów.

6.Który z moderatorów wykonuje swoją prace najgorzej? - Skoro jest się moderatorem to trzeba swoją pracę wykonywać dobrze, bo bez tego nie byłoby awansu. Obecnie nie widzę moderatora która źle wykonuję swoją prace.

7.Na chwilę obecną wolisz Tiejenej czy WuWuE?- Zdecydowanie TNA. Walki w TNA mimo że w ostatnim okresie dość słabe to i tak stoją na lepszym poziomie niż w WWE. WWE robi z siebie co raz bardziej komediową federacja która stawia na bezpieczeństwo swych gwiazd niż na jakość walk.

8.Najlepsza gala PPV roku to? Oczywiście już od paru lat taką galą jest Wrestlemania. To ile ludzi na nią przychodzi i to wyczekiwanie na przeważnie świetny ME gali nie może się równać z niczym innym. Z całym szacunkiem do gal PPV TNA ale żadna z nich nie stoi na takim poziomie od strony Show niż właśnie wrestlemania.

9.Co sądzisz o Reyu?- Kiedyś miałem do niego odczucia obojętne. Lecz teraz co raz bardziej mnie zaczyna wnerwiać. Z Reya Mysterio zarząd robi drugiego Johna Cene która zawszę dzięki końcówce wygrywa walki wykonuję magiczne 619... Jeżeli chodzi o jego poziom to na pewno przez kontuję zwłaszcza nogi Rey nie może prezentować maximum swoich umiejętności. Nie jest to ten sam Rey Mysterio co kiedyś walczył np. z Eddie Guerrero.

Ptk.

1.Kogo najbardziej lubisz z WCE ? (chodzi tutaj o to nie jako zawodnika , tylko jako usera)- Nie mam jakiegoś dobrego przyjaciela no ale mogę chyba wyróżnić Tuptusa i Rejdena. Dlaczego> Tego nie wiem :P

2.Kogo najbardziej nie lubisz z WCE ? (chodzi tutaj o to nie jako zawodnika , tylko jako usera)-Jest kilka zawodników których nie trawię. Nie będę ich wymieniał bo to może skończyć się kłótniami ale mogę śmiało powiedzieć że.. nie lubię ich.

3.Kogo najbardziej cenisz na forum ?- Chyba przede wszystkim najbardziej cenie Urbana. Dlaczego? Ponieważ jako jedyny admin jest aktywny i ma mnóstwo roboty na forum a inni admini raczej nie pomagają mu w tym zbyt często. Samemu ogarniać tak duże forum budzi respect. Stara się mu pomagać Luba ale jako Global Mod nie ma chyba aż tak dużych uprawnień aby w wszystkim mu pomagać.

4.Jak myślisz dzięki komu to forum tak długo jest aktywne ?- Dzięki komu? Dzięki chyba pablo modjo. Gdyby nie on to forum upadło by już chyba w styczniu lecz on wykazał się i zarządzał zmiany na forum z czego się bardzo ciesze.

5.Kto dla ciebie jest największym znawcą o wrestlingu na forum ? -Znawcą? Pewnie jakiś rey619 lub cena619. Ale tak na serio to obecnie chyba największą wiedzę posiada Łajt. Dlaczego? Ponieważ siedzi już długo na forach o tematyce wrestlingowej i na pewno jest w czołówce największych znawców na forum.

6.Z kim nie chciałbyś się rozstać na forum ? -Trudne pytanie bo z nikim jeszcze się nie zżyłem tak na prawdę. Na pewno tak jak mówię najważniejszy jest tu Urban i gdyby on odszedł forum zostało by bez admina...

7.Znalazłeś tutaj jakiegoś przyjaciela , przyjaciółkę ? -Chyba nie. Gdy była tu stara ekipa znacznie więcej miałem kontaktów z innymi userami. Teraz jest trochę ubogo w kontakty z innymi ale także nie narzekam.

8.Co myślisz o mnie jako wrestlerze w WCE ? -Kurcze a co to ja zarządzam WCE że mam oceniać twoją gre w WCE. Uważam że dość dobrze piszesz na Backu lecz masz także swoje słabe przebłyski. Jednak nie mnie to oceniać.

9.Czy dobrze spisuje się w roli Kane'a? (nie chodzi tutaj o ja rozpiernicze wszystkich etc , bo gram tą postacią inaczej)- To co wyżej napisałem.

10.Czy twoja obecna postac w wce cie zadowala , czy chciałbyś grać kims innym ? -Tak lubię gadki Chrisa Jericho i ciesze się że mogę nim grać. Długo szukałem swojej idealnej postaci do gry zaczynałem od Johna Morrisona następnie The Miz, Dolph Ziggler i teraz Chris Jericho. Zdecydowanie najlepiej gra mi się Chrisem Jericho ponieważ w świecie realnego wrestlingu dużo on gada i można podpatrzeć sobie jego gadkę i przelać trochę na Backstage.

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablomodjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot - nie raczył odpowiedzieć  
IIL
Milos
AtS
Norbas
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
doncarlos
EDDY
cc
urbanon
whitedruid
montoya
arkosik22
Luba
Yao
Prototype
patryniu
Boogeyman1996
The Orton

REAKTYWACJA

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

T0meq

db5dd61c67.jpg

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

ZAPRASZAM DO ZADAWANIA SWOICH PYTAŃ

1. Z kąd taki pociąg do WCE ;)?

2. Jak wolisz: John Cena/Randy Orton?

3. Czy masz dziewczynę ?

4. Myślisz że HBK wróci do WWE, jako zawodnik czy może menadżer. Jak myślisz? :8

5.Czy myślisz, że nadawałbym się do WCE? :P

o tobie to mogę zadawać pytań a pytań :D

Zadam Ci serię pytań z WCE :)

1. Czy zmiana postaci w WCE poszła mi na plus?

2. Jaka postać twoim zdaniem byłaby dla mnie idealna w WCE?

3. Czy masz ochotę kogoś zabić jak łamię wszelkie normy WCE?

4. Który wywiad w twoim odczuciu był naj?

5. Która moja dyskusja najbardziej przypadła Ci do gustu?

6. Ulubiony piłkarz?

7. Ulubiony numer?

8. Czy masz w WCE team marzeń? [ bookerzy ]

Dobra starczy :)