Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Co byś sobie pomyłaś/zrobił gdybyś stracił moda?

2. Gdybyś dołączył do Wrestle Championship Entertaiment (e-fed) kogoś byś wziął?

3. Jaki masz aktualnie telefon?

4. Co myślisz o mojej postawie jako globalny moderator?

5. Czemu prawie w ogóle cię nie kojarzę?

6. Zerkniesz do tematu z biografią Mick'a zrobiona przeze mnie?

7. Masz jakieś większe plany na stanowisku moda, co chciał byś zmienić?

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

1. Co sądzisz o obecnej ekipie BGZ?

2. Jak mnie oceniasz jako ,,nowego administratora''?

3. Kiedy już ubiegałeś się o pomocnika, myślałeś o awansie na moda/globala?

4. Kto według ciebie z ekipy nie wykonuje swoich zadań i powinien stracić posadę?

5. Czy wkurzają cię dzieci markujące Rejom, Sinom, Dżefom itp?

6. Czy chciałbyś zmienić coś w wyglądzie forum?

1. Pytania standardowe:

- Imię: Patryk

- Rok urodzenia: 1995

- Miejsce zamieszkania: Żnin

- Wzrost: 172cm

- Waga: 64kg

- Kolor włosów: Blond

- Kolor oczu: Niebieskie

- Rodzaj słuchanej muzyki: Słucham wszystkiego

- Ulubiony zespół: Nie mam

- Ulubiona piosenka: Nie mam

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: Gram sobie w piłke nożną, siatkówkę, koszykówkę :)

- Twój idol: John Cena :D

- Ulubiona potrawa: Ziemniaki z sosem i schabowy :P

- Zainteresowania: Sport :)

2. Twoje plany na przyszłość - Zamierzam skończyć gimnazjum i oczywiście dostać się na jakieś technikum czy coś i mam nadzieję że znajdę jakąś fajną pracę ;)

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - Trafiłem na forum przez mojego kolegę arkosik22. Uwarzam że forum jest bardzo dobre i myślę że inne fora są przy tym małym biednym kółkiem :P.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

Zalety:

Sympatyczny

Miły

Wady:

Leniwy

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

arkosik22 - tutaj bym mógł pisać i pisać. Polecił mi te forum, to był bardzo dobry ruch z jego strony. Pomagał mi we wszystkim, przekonał mnie do tego żebym pomagał na forum jako pomocnik, no a teraz moderator :)

Koper - kiedyś się kłuciliśmy, a teraz myślę że między nami jest Ok.

Sebu - chodź wolę SweetChinMusic (SCM) z nim można było by pisać i pisać, nigdy mu się temat nie kończy:) Miły z niego user, ale czasami może popalić :twisted:

Prototype - bardzo fajne czyta mi się jego newsy, mieszka blisko mnie i zawsze jest gotowy do pomocy ;)

UrbanOn - zaryzykował i dał mi pomocnika, myślę że teraz nie załuję. Jako admin jest znakomity i oby tak dalej :!: pozdrawiam.

Yao

1.Dla czego napisałeś nick z małej litery? Heh, napisałem tak ponieważ wolę jak pseudonimy są małymi literami :P

2.Byłeś gdzieś na wakacjach? Tak byłem nad morzem we Władysławowie, było super :t_up:

3.Oglądasz scene niezależną ? Nie oglądam. Chociaż kiedyś sobie ściągłem.

4.Co myślisz o Lucha Libre? Hmmm, myślę że ta federacja moga by być o wiele większa. Te szybkie akcje, prędkość :8

5.Co jest obecnie lepsze TNA czy WWE? Obecnie jestem za WWE, ponieważ teraz jest w dobrej formie, prawie wszystko im wychodzi, a TNA kiedyś mogło się podobać a teraz to może tylko niektóre akcje.

6.Masz dziewczynę ?? Nie, nie mam ale mam nadzieję że znajdę 8)

Prototype

1. Dlaczego John Cena? Dlatego że jest miły dla wszystkich, od początku mojej kariery z WWE podobał mi się :)

2. Co widzisz najlepszego w tym forum? Najlepsze jest to że nasza ekipa nie śpi, tylko cały czas pracuję i czuwa nad tym aby te forum nie spadło na sam dół.

3. Co powiesz o mnie jak i o mojej pracy na forum? Jesteś spoko gostek, bardzo lubię czytać twoje newsy, i jako moderator dobrze wykonujesz swoją pracę.:D

4. Chcesz opanować jeszcze jakiś dział na forum? Myślę że nie, te działy co mam mi wystarczą :roll:

5. Jedna rzecz, którą chcesz zmienić na forum? Na tym forum chciałbym zmienić to że po PPV, spamują ludzie i kto nie oglądał potem wszystko wie. To jedyniem może.

6. Co w sobie cenisz najbardzie? W sobie cenię to że jestem taki miły, dziwię się sobie, bo na codzień mozna mnie zdenerwować :8

Tuptus

1. Jaką divę sobie najbardziej cenisz? Divę hmmm, Maryse podoba mi się z urody a tak to Eve Torres, umie stworzyć dobrze widowisko, i do tego jest śliczna.

2. Jak myślisz zwolnią Tiffany gdy Drew o to poprosi? Wątpie, może Vince zgadzał się na różne prośby Drewa ale teraz chyba nie, ponieważ teraz Kelly Kelly z Tiffany tworzą fajny tag team i wątpie, chociaż może do tego dojść.

3. Czemu ie grasz w naszym e-fedzie? Nie gram ponieważ nie lubię dużo pisać, chyba że muszę :P

4. Wolisz TNA, WWE czy scenę niezależną? Zobacz sobię moją odpowedź przy pytaniu Yao :P

5. Jeżeli miałbyś wybierać, to wybrałbyś WCW czy WWF Attitude? WWR Attitude poniewż myślę, że to przyniosło duży wpływ na obecne WWE :)

6. Wolisz powrót Goldberga czy np. Rocka? The Rock lepiej gra w filmach, chociaż też dobrze mu szło, w World Wrestling. Goldberg. to mogło by dać niezłe widowisko, walka Goldberg vs John Cena :D

7. Skąd bierzesz linki? Ja biorę linki z Katz forum i z fonekat.net.

thehardyz

1. Masz dziewczyne ? Patrz co napisałem Yao.

2.Masz jakieś plany na przyszłość ? Nie mam, ale oczywiścię chce skończyć szkołę, a dalej się zobaczy :)

3. Dlaczego akurat BGZ ? Bo to najlepsze forum w Polsce o wrestlingu, miła armosfera i wszystko :D

4. Jak myślisz czy zasłużyłeś sobie na moda ? Myślę że tak, pracuję w swoich działach bardzo pilnie, pomagam innym, jak ktoś myśli inaczej to już nic na to nie poradzę :P

5. Uprawiasz jakiś sport ? Patrz pytania standardowe

6. Która Diva najbardziej ci się podoba ? Patrz co napisałem Tuptusowi :P

Sebu

1.Dobra, to tak, co myślisz o mnie(prawie każdemu to zadaje) Zobacz co napisałem w pytaniach standardowych ;)

2.Przestałbys oglądać WWE, gdyby Cena odszedł. Nigdy, WWE to nie tylko John Cena, lubię go ale jest dużo wrestlerów których miło się ogląda :D

3.Dlaczego jesteś dla wszystkich taki miły? Heh ponieważ tak już jest, chyba że chcesz to dla ciebię mogę być nie miły :8

4.Czy gdy wchodziłeś pierwszy raz na forum, spodziewałeś się tego, że będzies modem? Nie, ja tylko chciałem tutaj być dla ściągania WWE, i tak nagle przerodziło to się w nawyk. Kolega przekonał mnie do pomocnika, a potem dostałem moda. jestem bardzo z tego zadowolony :)

5.Chciałbyś awansu ? Nie chciałbym, chociaż bym nie pogradził. Jest tylu znakomitych globali że ja już jestem tam nie potrzebny. Bym musiał jeszcze wiele wiele pracować żeby dorównać przynajmiej im :)

Luba

1. Co byś sobie pomyłaś/zrobił gdybyś stracił moda? No napewno był bym zły i chciał się dowiedzieć gdzie zrobiłem błąd, żebym mógł to odpracować jakoś i starać się ponownie go odzyskać :)

2. Gdybyś dołączył do Wrestle Championship Entertaiment (e-fed) kogoś byś wziął? Pewnie bym wziął Johna Cene, chociaż jak by był zajęty to bym pomyślał. :P

3. Jaki masz aktualnie telefon? Mam Sony Ericsson Zylo (W20i), polecam piękny telefon :D

4. Co myślisz o mojej postawie jako globalny moderator? Jesteś do tego stworzony, jakbyś odrazu miał być nim. A twoja praca w SotW jest znakomita :P

5. Czemu prawie w ogóle cię nie kojarzę? No nie wiem, ale czas to zmienić prawda :?::)

6. Zerkniesz do tematu z biografią Mick'a zrobiona przeze mnie? Już przeczytałem i muszę powiedzieć że dobrze ci wyszła. :thumb:

7. Masz jakieś większe plany na stanowisku moda, co chciał byś zmienić? Na tym forum chciałbym zmienić to że po PPV, spamują ludzie i kto nie oglądał potem wszystko wie. To jedyniem może.

UrbanOn

1. Co sądzisz o obecnej ekipie BGZ? Sądze że bardzo dobrze wypełniają swoje obowiązki, i obecnie żadnych zastrzeżeń do nikogo nie mam :)

2. Jak mnie oceniasz jako ,,nowego administratora''? Jesteś bardzo aktywny jako admin, bardzo sobię to chwalę. ;)

3. Kiedy już ubiegałeś się o pomocnika, myślałeś o awansie na moda/globala? Nie myslałem na dtym, chciałem tylko być pomocnikiem żeby móc pomagać innym, wiem że nie trzeba mieć pomocnika, ale chciałem i tak się zaczeło :)

4. Kto według ciebie z ekipy nie wykonuje swoich zadań i powinien stracić posadę? Narazie nie mam takich osób, i myślę że się nie znajdą

5. Czy wkurzają cię dzieci markujące Rejom, Sinom, Dżefom itp? Troszke dziwne pytanie bo ja jestem fanem Jaśka, ale tak, ponieważ Jasiek to też wrestler nie tylko miły koleś który jest stworzony do 4Kids.

6. Czy chciałbyś zmienić coś w wyglądzie forum? W wyglądzie może nie, ale patrz jak napisałem Lubie :)

PS. sorki że tak długo nic ale nie mogłem przez 4 dni nic napisać.

1. Co o mnie sądzisz? :D

2. Czemu John a nie inny face?

3. Czy BGZ odpalasz zawsze 1?

4. Myślisz, że Artx będzie nowym Koprem?

5. Miz będzie WWE Championem?

Xeb

1. Co o mnie sądzisz? Jesteś napewno dobrym gościem, znamy się z FT. I myślę że kiedyś cię dogonię z UM ;)

2. Czemu John a nie inny face? Tak jak pisałem wcześniej, John podobał mi się od początku mojej kariery z WWE. Teraz też mi się Randy Orton podoba, ale zostaję przy Jaśku :D

3. Czy BGZ odpalasz zawsze 1? Tak :lol , zawsze, bo tutaj najwięcej się dzieje. Potem odpalam onet i inne takie... :P

4. Myślisz, że Artx będzie nowym Koprem? Raczej nie, Koper był jedyny w swoim rodzaju i nikt go chyba nie podrobi, myślę tutaj pod względem pracy i zachowaniu, chociaż nie chcę nikogo skreślać. Może Artx da rade. :)

5. Miz będzie WWE Championem? Napewno, nikt jeszcze nie stracił walizki, i nie zdobył pasa. Kiedyś zdobędzie go, nie wierzę w to żeby Vince chciał go ośmieszyć.... :P

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablomodjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot - nie raczył odpowiedzieć  
IIL
Milos
AtS
Norbas
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
doncarlos
EDDY
cc
urbanon
whitedruid
montoya
arkosik22
Luba
Yao
Prototype
patryniu

REAKTYWACJA

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

Boogeyman1996

kenshamrock.png

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

ZAPRASZAM DO ZADAWANIA SWOICH PYTAŃ

1. Z kąd pomysł na taki nick?

2. Dlaczego akurat newsy?

4. Czy myślisz że ten nowy Del Rio zrobi karierę w WWE jako wrestler?

5. Czy dobrze wykonuję swoją pracę jako moderator ?

6. Czy masz dziwczynę :D?

7. Co o mnie myślisz? :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1. Czemu Ciągle najeżdżasz na Makmena i całe WWE?

2. Lubisz Johna Cene?

3. Która Diva przypadła Ci do gustu? Chodzi o urodę.

4. Twój pierwszy Idol.

5. Co sądzisz o mnie prostym userze, zasłużyłem sobie na moda? (TYLKO SZCZERZE!)

6. Byłeś gdzieś na wakacjach? Jak tak to gdzie? opisz wrażenia.

7. Planujesz z czasem zostać też modem w dyskusjach?

8. Lubisz Budyń? :P

To Tyle :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

1. Pytania standardowe:

- Imię: Bartek

- Rok urodzenia: 1996

- Miejsce zamieszkania: Kutno

- Wzrost: coś koło 1.65m

- Waga: 54kg

- Kolor włosów: Tu mnie zagieliście. Nie spodziewałem się, że będe musiał sprawić w lsutrze jaki mam kolor włosów. I po dłuższym zastanowieniu nie wiem. Tak coś po między blodn, a brunet :shock:

- Kolor oczu: niebieskie

- Rodzaj słuchanej muzyki: Tak wszystko po łebku

- Ulubiony zespół: No takiego jednego nie mam

- Ulubiona piosenka: Jest ona związana z wrestlingiem, a dokładnie to theme Billy Gunna z czasów WWF. Taka miła i przyjazna piosenka.

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: Piłke Nożną

- Twój idol: Jack Evans (chciałbym tak latać xD)

- Ulubiona potrawa: Rósół albo frytki ale jednego nie wybiorę.

- Zainteresowania: Sport w każdym wydaniu (nie trawie tylko żużlu)

2. Twoje plany na przyszłość - Zależy czy na forum czy w życiu. jeśli w życiu to chciałbym skończyć gimnazjum,a potem się zobaczy, a jeśli chodzi o forum to jeszcze bym tu chciał trochę zostać i może kiedyś GM'ema dostanę :P

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - szukałem jakiś for o wrestlingu wpisałem "wrestling" w google i tak oto jestem. A co do forum to na pewno kiedyś bylo to jedno z najlepszych for choć ja i tak dalej uznaje wielką trójke for wrestlingowych czyli BGZ forum na W i forum na A. Inne raczej nie mają prawa bytu, bo słabo się to kończy. Forum moglobybyć lepsze gdyby nie szerzące się trole i gdyby userzy pisali trochę w dyskusjach.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety. - I następne trudne pytanie xD zalety no hmmmm..... naprawde trudne pytanie. Zacznę od wad. No może jak by to nazwać żeby nie było śmiechu na sali. Nie będe nazywał tylko powiem o co chodzi, a mianowicie, że raczejw realu nikomu bym nie przyłożył no chyba, że by mnie mocno zdenerwował. Drugie no dobra wrażliwość (może ktoś to uzna za zalete ale w moim przypadku wielka wada). No i to, że jestem dość cichy i małomówny. Zalety czyli tu gorzej. Nie wiem właściwie to nie będe się sobą chwalił....

1: UrbanOn - Da się z nim pogadać, a do tego wielka wiedza i nie bez powodu ma admina.

2: Prototype - Mój kolega od newsów. Duża wiedza i da się z nim pogadać w sb.

3: Yao - bardzo się stara na forum plus to, że według mnie z obecnych na forum ma największą wiedze.

4: Luba - widać zależy mu na forum i ma dużą wiedze.

5: undertaker124 - no nie miałem pomysłu, a to w końcu kolega z klasy.....

patryniu

1. Z kąd pomysł na taki nick? - Gdy zobaczyłem Boogeymana to od razu mi się ten gimmick spodobał. Całe wejście porpstu było świetne. i do tego według mnie coś wnosił, a segmenty z nim może tylko trochę mniej epickie niż z Ronem Simmonsem. Do tego dodalem swój rok urodzenia i jest.

2. Dlaczego akurat newsy? - Chyba tylko Oliz wtedy pisała newsy wię cpomyślałem, że mogę coś zrobić dla BGZ. Znalazłem zagraniczne stronki z newsami i zaczął je tłumaczyć. Od tego czasu przewinęło sie prae osób ale to ja dalej jestem tu newsmanem.

3. Myślisz, że nie zauważyłem, że nie ma 3 punktu?? =))

4. Czy myślisz że ten nowy Del Rio zrobi karierę w WWE jako wrestler? - Zawodnik cud, miód i orzeszki. Szkoda, że odebrali mu maskę ale gimmick ma dobry. Widać przy micu daje rade, a w ringu jest lepszy od 90% WWE. Szkoda, że 90% w jego przypadku obrazuje też o ile skrócił mu się move-set ale co tam ważne, że jest i coś czuje, że pod koniec 2011 roku zobaczymy go z World Heavyweight Championship po tym jak zakończy wcześniej karierę Reya. siągnie dużo i to jest pewne.

5. Czy dobrze wykonuję swoją pracę jako moderator ? - Nie zauważyłem żeby było źle. Wywiązujesz się z obowiązków i rzucasz warnami na lewo i prawo. Więc oceniam twojęą prace tu na 9/10, bo zawsze możebyć lepiej :P

6. Czy masz dziwczynę ? - Nie nie mam. Nie wiem czemu ale jestem pewien, że jak moi koledzy z klasy (jest ich paru na forum) ujrzeli to pytanie to na ich twarzy pojawił się niekontrolowany uśmiech xD

7. Co o mnie myślisz? - Mały minus za ulubieńce ale każdy ma własne zdanie. nie zauważyłem żebyś byl jakimś specjalnym trolem. No i nie jesteś odludkiem tylko udzielasz się w sb.

Tuptus

1. Czemu Ciągle najeżdżasz na Makmena i całe WWE? - Nie ciągle to po pierwsze, a po drugie każda federacja ma wady i zalety, a że WWE ma akurat więcej wad to je wytykam. A co do McMahona to uważam go za genialnego biznesmena, bo nikt nie wymyślił by jak tyle zarobić na wrestlingu jemu się udało. A pozatym jest chyba coś nie tak tu jestem uważany za największego hejtera WWE, a na innym forum (tym na W) jestem bardziej postrzegany jako obrońca MS.

2. Lubisz Johna Cene? - Tak jak ktoś się wypowiadało o nim wielu wrestlerów to koleś pozbawiony jakich kolwiek ring-skilli. Eddie jka mówił w wywiadzie, że próbował go uczyć paru akcje ale to strasznie trudne xD. Za to zmieniłem trochę zdaniem co do jeog mica, bo go ma. może nie jest mistzrem ale coś tam potrafi. Wiem dziwne, bo kiedyś mówiłem, że go nie ma aale może ja się zmienilem i zacząłem w WWE bardziej szukać plusów nuiż minusów??

3. Która Diva przypadła Ci do gustu? Chodzi o urodę. - No tu to Layla mi sie podoba. Nie wiem czemu ale świetnie jak dla mnie wygląda Natalya. No i oczywiście Kelly Kelly i Maryse. Szkoda, że są one prawie całkiem pozbawione ring-skilli :/

4. Twój pierwszy Idol. - jeśli chodzi ogólnie to piłkarz Juventusu Turyn Allesandro Del Piero, a jeśli o wrestlingu mowa to Raven byl pierwszym, którego zobaczyłem i wprost zakochałem sie w tej postaci. Gościu wychodzący na ring żeby robić hardcor, a nie jak inni wygrać. To było niesamowite szczególnie, że bylem wtedy markiem i myślałem, że wrestling jest naprawde.

5. Co sądzisz o mnie prostym userze, zasłużyłem sobie na moda? (TYLKO SZCZERZE!) - Jak dla mnie starasz się i to widać. Masz dosyć dużą wiedze o wrestlingu i da się z toba pogadać. Zdecydowanie to, że masz moda to nie przypadek.

6. Byłeś gdzieś na wakacjach? Jak tak to gdzie? opisz wrażenia. - Byłem nad polskim morzem, a dokładnie w Jantarze na 5 dni. Jak zawsze trochę nudno i dziwne wrażenie bez kompa i TV.

7. Planujesz z czasem zostać też modem w dyskusjach? - może kiedyś ale narazie nie.

8. Lubisz Budyń? - Tak budyń roxxx =))

Xeb

1. Znasz Malsy? - Nie pierwsze słysze.

2. Co o mnie sądzisz? - Spoko user tylko czasami trochę za bardzo upierdliwy.

3. Jakiego chciałbyś mieć wrestlera w WCE? - Jedyne w czym móglbym się sprawdzić na WCE to stworzony wrestler :P

4. Kim chciałbyś być w WWE? - Randy Orton, a powód jest prosty. Dużo kasy z minimalnym wysiłkiem. Jestem sławny od czasu do czasu rozppie****e komuś kariere. jestem sławny, a jak komuś wpadnie pomysł odsunięcie mnie od ME to zadzwonie do tatusia i ten ktoś przestanie pracowac dla WWE.

5. Grałeś kiedyś w coś? Na czymś? - Nie bardzo zrozumiałem to pytanie.

6. Masz zwierzę? - Nie nie mam.

7. Ulubiony klub piłkarski? - Foraz Juve!! Powiadam wam najlepszy klub piłkraski Juventus Turyn.

8. j,w tylko piłkarz - Jak Juve to i Del Piero.

Edytowane przez Gość

1. Znasz Malsy? :D

2. Co o mnie sądzisz?

3. Jakiego chciałbyś mieć wrestlera w WCE?

4. Kim chciałbyś być w WWE?

5. Grałeś kiedyś w coś? Na czymś?

6. Masz zwierzę?

7. Ulubiony klub piłkarski?

8. j,w tylko piłkarz :D

1. Co sobie pomyślałeś jak ktoś na ciebie zagłosował w sprawię awansu na GM?

2. Chciałbyś być General Manger'em WWE czy TNA? Dlaczego akurat w tej federacji?

3. Co sądzisz o mnie jako GM?

4. Uważasz, że zasłużyłem sobie na GM, choć głosował na mnie gość z liczbą 20 postów.

5. Gdzie chciałbyś się urodzić, jak nie mógłbyś w Polsce?

6. Kto według ciebie nie wypełnia obowiązków z ekypy naszego forum?

7. Chciałbyś mieć więcej obowiązków na forum?

ahfo.png

luba_049.png

5: undertaker124 - no nie miałem pomysłu, a to w końcu kolega z klasy.....

Miły jesteś, aż do bólu :thinking:

Z racji, ze jestem jego kumplem zdam bardziej osobiste pytania :D :

1. Jakbyś został zawodowym wrestlerem to jaki gimmick najbardziej by ci odpowiadał?

2. Która federacja jest ogólnie lepsza: WWE czy TNA ?

3. Czy chciałbyś się ze mną zmierzyć na którymś z TNT? (wiesz o co chodzi) =))

4. Co sądzisz o naszej klasie? (i nie chodzi mi tu o portal internetowy)

5. Co sądzisz o polskiej piłce?

6. Jaki zawód chciałbyś uprawiać w przyszłości?

7. Czemu nie było cię na ostatnim treningu? (poniedziałek) =))

i pytanie bonusowe: Co sądzisz o mnie jako bramkarzu?

I tak mółbym zadawać i zadawać ..... :t_up:

DEAD MAN WALKING

1. Czy sądzisz, że nowe logo WWE to zapowiedz czegoś nowego?

2. Wspominałeś dziś w sb że coś będziesz ściągac. Co to było?

3. Boogeyman podobno powraca. Chętniej widziałbyś Go w WWE czy w PWA?

4. Jakie fedki oglądasz?

5. Cieszysz się że jesteś w pokoju zwierzeń?

6. Chciałbyś zawalczyc w ringu z Orlando Jordanem? =))

7. Nie lubię zadawac tego pytania, ale zrobię wyjątek. Co sądzisz o mojej pracy jako pomocnik?

Dobra to i ja zadam ,jako ,że też kolega z klasy :D .

1.Co sądzisz o pracy Andrzeja Suprona ,jako komentatora sportowego?(wpadłem na to po dzisiejszym Chokeslamie do tyłu :8 )

2.Którą stronę wolisz-komixxy czy mistrzowie ?Dlaczego?

3.Czy uważasz ,że kiedyś sytuacja w WWE zmieni się na bardzo dobrą?Co twoim zdaniem do tego doprowadzi?

4.Wolisz Daniela Bryana w WWE ,czy federacjach niezależnych?

5.Co o mnie sądzisz ,jako użytkowniku?

6.Dlaczego tak często używasz słowa roxxx?

7.Chce ci się wracać do naszej klasy ,czy nie?

Chyba wystarczy ,bo nie chce mi się wymyślać jakiś pierdół.

1. Co sądzisz o obecnej ekipie BGZ?

2. Jak mnie oceniasz jako ,,nowego administratora''?

3. Kiedy już ubiegałeś się o pomocnika, myślałeś o awansie na moda/globala?

4. Kto według ciebie z ekipy nie wykonuje swoich zadań i powinien stracić posadę?

5. Czy wkurzają cię dzieci markujące Rejom, Sinom, Dżefom itp?

6. Czy chciałbyś zmienić coś w wyglądzie forum?