Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Oglądasz jakąś federacje Indy regularnie?

2. Lubisz MMA? Oglądasz?

3. Masz jakieś osiągnięcia sportowe?

4. Grasz w jakimś klubie sportowym?

5. Grasz na jakimś instrumencie? A jak nie to chciałbyś?

6. Czy jest jakaś inna dyscyplina sportu którą lubisz bardziej niż Wrestling? ( Bo chyba wrestling można określić sportem)

7. Najlepszy pojedynek jaki kiedykolwiek widziałeś?

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

1. Czemu zostałeś na bgz, skoro całą elita przeniosła się na inne forum?

2. Wymień wszystkie federacje wrestlingu, które oglądasz regularnie.

3. Nie masz czasami dość tych ciągłych spamerów?

4. Wymień swoje TOP 10 wrestlerów.

5. Gdybyś dostał szansę na global moda na innym forum (4c), to byś ją przyjął?

2wbtedi.png

1.Chris Jericho czy Edge ? (napisz dlaczego)

2.Inter czy Bayern ?

3.Czego obecnie nie lubisz w Macmanolandii ?

4.Co najchętniej zmienił byś na BGZ?

5.Oceń BGZ w skali szkolnej( chodzi mi o to jakie BGZ jest teraz)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

1. Dlaczego tak rzadko do nas zaglądasz?

2. Czy BGZ dla Ciebie ma jakąś przyszłość?

3. Czy gdy odeszła elita, również miałeś chęć odejścia?

4. Co byś zrobił gdy zostałbyś zdegradowany z roli GM?

1. Pytania standardowe:

- Imię: Kamil

- Rok urodzenia: 1993

- Miejsce zamieszkania: Zabrze

- Wzrost: jakieś 180 cm

- Waga: Staram się unikać wagi ale coś około 70 kg

- Kolor włosów: ciemny blond

- Kolor oczu: piwne :D

- Rodzaj słuchanej muzyki: pop, rock

- Ulubiony zespół: brak jakiegoś szczególnego, ale jak już to Red Hot Chilli Peppers

- Ulubiona piosenka: hmm... nie wiem, Slow Chemical o\d Finger 11? Snow od RHCP? Nothing else Matters od Metallici?Ciężko powiedzieć

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: Czasami pogram w piłkę, czy siatkę na wf-ie, ale tak na dworze to jak co tylko ping-pong.

- Twój idol: Brak idola, jedyna osoba, która mówi rzeczy, które nieco się ze mną wiążą, jest... Raven :)

- Ulubiona potrawa: Pierogi ruskie ;* i pomidorowa ;*

- Zainteresowania: Wrestling,m biathlon, kinematografia amatorska z kolegami (pozdro Conman), spacer po Lidlu itd.

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

Moje plany? Póki co brak. Chcę powalczyć o stypendium licealne, mam nadzieję, ze choć to się uda. Poza tym matura zdana w sposób na tyle godny, by dostać się na studia. Kierunku jeszcze nie znam, ale cały czas myślę nad chemią oraz turystyką. Potem chce żyć tak, by życie nie było nudne. Dużo turystyki, zwiedzania i będzie ok :)

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

Na BGZ trafiłem, bo szukałem czegoś, już nie pamiętam czego. Najpierw wizyta na UW, ale jak się dowiedziałem, że po napisaniu 12 postów dostałem 2 warny za spam, to zrezygnowałem z pisania i postanowiłem tylko przeglądać. Ale UW szybko padło i od razu wziąłem się za obserwację BGZ. Od chyba kwietnia, maja 2008 zaglądam codziennie, lecz się nie rejestrowałem. Dopiero na początku sierpnia postanowiłem się zarejestrować i udzielać się. Nie sądziłem, ze napisze tu przeszło 940 postów (ponad 210 postów zostało usunięte w wyniku działań nad bazą danych).

Co sądzę o forum? Ciężko powiedzieć. Wielki szacunek mam do całej pracy włożonej nad tym forum, ale wiadomo, że załamania z przełomu br. nie mogły odbić się na tym, co sądzę. Forum obecnie prezentuje mocno przeciętny poziom z ogromnym chaosem. Cieszę się, że i tak choć troszkę sytuacja się trochę wyklarowała. Traktuje te forum bardzo sentymentalnie, bo spędziłem tu setki godzin. Wiele świetnych godzin. Cóż, teraz tak już nie jest, ale i tak z słowem BGZ kojarzy mi się początek z wrestlingiem.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

Nienawidze mówić o swoich zaletach, więc postaram się być obiektywnym:

Zalety:

-pracowitość - jak coś zacznę, to to ciągnę i brnę w to

-obiektywność - zawsze staram się patrzeć z punktu i nade mną i nad stroną przeciwną. Tak, bym nie kierował się egoistycznie

-skromność? - Ciężko powiedzieć, ale nigdy nie widzę u siebie żadnych zalet, a same wady :)

Wady:

- konfliktowość - mam skłonność do zwracania uwagi, gdy się z kimś nie zgadzam.

- nudziarstwo - Jestem nudny jak flaki w oleju

- samoocena - zawsze pesymistycznie oceniam swoją pracę, wysiłek, cokolwiek co robię, mówię itp. Brak pewności siebie w pewnym sensie.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

-Conman - Jak mółbym o nim nie napisać. Wydaje mi się, że to obecnie mój najlepszy kumpel. Niesamowite poczucie humoru, świetne żarty no i zajebiste zdolności aktorskie... Żywe srebro. Świetny koleś. Wyśmienity dyskutant no i przezabawny koleś, nie tylko na forum, ale i prywatnie :P

-Mata - Super człowiek, swietny kolega, z którym można pogadać o wszystkim. Nie bez powodu jest najbardziej lubianym w 2009 roku. Wiele świetnych dyskusji o TNA, sporcie i o wszystkim. Mój mąż oO

-Kuba - Zbanowany na BGZ, ale i tak jest świetnym człowiekiem. Wiele kzoackich tekstów i wiele wspaniałych rozmów. Pozdrawiam Kubuś, prawnuku :*

IIL - Były admin, legenda tego forum. Świetny człowiek, którego wyjątkowo cenię za wszystko, co robił dla tego forum, a także dla innych...

Jacek_D - Jestem jego maszynką do oceniania prac, ale to nic. Super człowiek, z którym często się dogaduje i zgadzam. pozdro Jacek, prawnuczku

Jest jeszcze wielu innych, których bardzo cenię: Pietrek, LegendKiller, pein, Danielsson, hardas, Carlos, Mast, Eddy, Cutter, Modjo czy Daimon, no ale nie sposób wymienic wszystkich :) Jak ktoś chce, to przyjaciół i znajomych mam w profilu.

Puszek

1.Raven czy Undertaker?

Obu bardzo lubię, ale to jednak Raven jest moim ulubionym zapaśnikiem. Najwspanialszy w historii gimmick, do tego niezłe umiejętności w ringu i chyba najwspanialsze mic skille obok Steve Austina, czy The Rocka. Słuchając jego nie wątpliwie znajduję jakąś filozofię życiowa, która do mnie trafia. I choć wrestling to stereotypowo rozrywka dla durni, to słuchanie mądrych słów Kruka sprawia mi wielką radość. Do tego jego Hardcore Match'e to już legendy. Barbed Wire Massacre z 1996 roku, Dog Collar amtch'e, czy Clockwork orange House of Fun. Wyśmienity umysł, który był szefem wielu stajni. Jego występy z ECW i WCW były po prostu cudowne, w TNA przeszedł renesans po kiepskim pobycie w WWF. Jednakże od 2004 roku mozemy mówić już o innym gimmick u Ravena. Równie dobrym, co ten z lat 1995-2000. Po prostu Raven posiada najlepszy gimmick w historii. Qote the Raven... Nevermore.

2.Czy ktoś Ci kiedyś mówił, że jesteś denerwujący?

Tak, wiele razy, koledzy, koleżanki, znajomi, rodzina. Zawsze się ktoś znajdzie...

3.Rey Mysterio czy El Generico?

Rey Misterio - bo znam go bardziej i bardziej też doceniam jego dokonania. El generico widziałem pare razy i choc lubię go, to do legendy lucha Libre jeszcze mu daleko, choć umiejętnościami moze i go nawet przewyższa :)

4.Czy gdyby ktoś Cię zapytał czy nie chciałbyś zagrać w reklamie, zgodziłbyś się?

Najpewniej tak, w końcu to niezły zarobek. Choć nie wiem, kto by chciał, zeby m zagrał, bo nie jestem jakimś wirtuozem przed kamerą, jak moi koledzy :)

5.Twój pierwszy ulubieniec(wrestling)?

Zdecydowanie The Udnertaker. Do teraz jest moim jednym z ulubionych zawodników :)

6.Myślisz poważnie o swojej przyszłości?

Nie, nie mam sprecyzowanej przyszłości i martwi mnie to, że staram się tego unikać :)

7.Jesz ryby?

Tak. Co to za pytanie oO

8.Kelly Kelly czy Eve Torres?

Eve Torres, ale Kelly też lubię, ale tylko za wygląd :)

9.TNA czy WWE ?

TNA, bo pokazują coś, co mnie naprawdę interesuje - porządny wrestling. walki na SD!, czy Raw nie jestem wstanie obejrzeć, a impekta nawet prawie nie przewijam :)

9.Jakbyś zgarnął nagrodę "Global Moda BGZ" danego roku(jakby taka była/jest) podziękowałbyś komuś? Jeśli tak to komu?

Obecnie piastuję tytuł "użytkownika roku", "moderatora roku" i "dyskutanta roku", a myślę, że to już coś. Szczególnie cieszę się z tej pierwszej nagrody, bo to oznacza, że włożył w bGZ ogrom pracy, najprawdopodobniej największy w 2009 roku. Napsiałem odpowiednie podziękowania w odpowiednim temacie, więc jak co to można poczytac tu: http://www.wrestlingforum.pl/viewtopic.p ... 03#p175003 . Zapraszam do czytania nie tylko mojego posta w tym temacie.

10.Czy uważasz, że masz szanse na admina tego forum?

Nie, obecnie jest dwóch adminów, a poza tym funkcja admina obecnie nie jest tutaj dobrze wspomina, tym bardziej, ze 2 niedawnych adminów nie ma nawet VIP'a,. Cieszę się, że wrócił Pablo Modjo, bo teraz prócz Global Modów także i admin pracuje nad forum. Zresztą Globala dostałem tylko dlatego, że Mast dostał Admina, a nie było innego kandydata do tej roli w tamtych działach :)

11.Jak widzisz przyszłość BGZ?

Widzę, że forum jakoś wykrystalizuje jakąś nową czołówkę, która wychowa tą całą chmarę nowych userów, którzy tak namiętnie wysyłają jednolinijkowe posty :) Jest coraz lepiej.

12. Gdybyś został adminem BGZ..Co byś zmienił?

Ciężko powiedzieć, gdyż nie mam nic do zarzucenia regulaminowi BGZ, poza tym, że admin nie powinien być najwyższą władzą :)

13.Co o mnie myślisz(szczerze) ?

Już pisałem ci na gg, więc nie będę się jakoś powtarzał.

Pablo Modjo

1. Dlaczego nie odszedłeś z BGZ jak większość starej ekipy?

Szczerze mówiąc w pewnym stopniu odszedłem. Od 19 grudnia wysłałem paredziesiąt postów (na sąsiednim ponad 250). Na BGZ jestem ze względu na sentymenty i na to, ze nie mogłem patrzeć na staczający się na przełomie 2009 i 2010 poziom BGZ. Początkowo miałem rezygnować, ale potem stwierdziłem, ze chcę jakoś odratowac BGZ. Teraz plany spełzły na niczym i staram się pomóc w utrzymaniu porządku. Jeśli chodzi o prace, to już nie pisałem dawno nic dla BGZ. Oddaje się teraz porządkowi. Ale żebyście się nie martwili, wciąż jeszcze tworzę :)

2. Widzisz siebie na stanowisku admina?

Ad. wyżej. Poza tym nie sądzę, bym zasługiwał.

3. Jakie wrestlingowe show oglądasz regularnie i jaki stosunek masz do każdego z oglądanych programów?

SmackDown - Niezłe segmenty i baaaaaaardzo mizerne walki.

iMPACT - klasa sama w sobie - walkli, które żal przewijać i wyjątkowo szybkie tempo - impekt to najlepsza obecnie tygodniówka

Raw - co prawda ostatnio omijałem, ale same z siebie Raw czasami ma jakiś sens. Idea Guest hostów to największe gówno w historii pro wrestlingu...

Raw is War - Rawy z 1997 roku, no za niedługo Rawy z 1998 roku. Gale z najlepszymi segmentami. Naprawdę niezłe gale, a najlepsze jeszcze przede mną.

4. Uważasz, że TNA powinno odpuścić wojnę na raitingi i przenieść się z powrotem na czwartek?

Nie, strach to największa porażka. Jeśli TNA się wycofie, straci wiele w oczach profesjonalistów jako marka, która jest niestabilna i po prostu za słaba. teraz już za późno. "So it is written, so it shall come to past"...

5. Twoje plany (edukacja).

Tak, jak pisałem: Chemia i moze turystyka. No i pasek w I liceum. Szczyt moich możliwości. :D

Dante

1. Oglądasz jakąś federacje Indy regularnie?

Nie, czasami Ring of Honor no i mam zamiar CHIKARĘ. Ale tak to tylko mainstream :)

2. Lubisz MMA? Oglądasz?

Nie oglądam MMA, jedyne, co widziałem to połowę tego KSW z Pudzianem :)

3. Masz jakieś osiągnięcia sportowe?

Tak, wygrałem ligę w fifie 2007 :) A tak na serio, nie bardzo, niegdy nie trenowałem jakoś specjalnie, a grałem jedynie dla przyjemności.

4. Grasz w jakimś klubie sportowym?

Nie

5. Grasz na jakimś instrumencie? A jak nie to chciałbyś?

Tylko na winampie. W sumie mnie to nie kręci, jakoś mnie do tego nie ciągnie :)

6. Czy jest jakaś inna dyscyplina sportu którą lubisz bardziej niż Wrestling? ( Bo chyba wrestling można określić sportem)

Bardziej nie, ale lubię bardzo piłkę nożną i biathlon.

7. Najlepszy pojedynek jaki kiedykolwiek widziałeś?

Ciężko powiedzieć. Hell in a Cell z Badd Blood 1997, TLC z WM X-7, Barbed Wire Massacre: Raven vs. Sandman z 1996, Abyss vs. Sabu z 2005, ciężko powiedzieć... Trudne pytanie.

Drajker

1. Czemu zostałeś na bgz, skoro całą elita przeniosła się na inne forum?

Zostałem tylko połowicznie, bo zajmuję się obecnie na BGZ całkiem czymś innym, niż w 2009 roku. Szczegóły są już napisane wyżej :)

2. Wymień wszystkie federacje wrestlingu, które oglądasz regularnie.

TNA i WWE

3. Nie masz czasami dość tych ciągłych spamerów?

Mam, bardzo często, jak mam dość, to po prostu wyłączam forum i wchodzę później. A czasami zrobię jakąś łapankę i wlepiam warny za całokształt twórczości, by wszyscy, którym się należy upomnienie je dostali. Nie zawsze mam czas wszystko zrobić w jednej chwili, więc takie łapanki się przydają.

4. Wymień swoje TOP 10 wrestlerów.

1.Raven

2.The Undertaker

3.Kane

4.Shawn Michaels

5.Goldust

6.Jeff Hardy

7.Rob van Dam

8.Stone Cold Steve Austin

9.D'Angelo DiNero

10.AJ Styles

5. Gdybyś dostał szansę na global moda na innym forum (4c), to byś ją przyjął?

Dostałem ta propozycję chyba jeszcze w grudniu 2009. Jakoś wyszło, ze nie jestem. Zresztą IMO póki co nie zasługuję, ale obiecuję poprawę :) Zamierzam wrócić do pisania wielu dyskusji, obecnie pisze inną dużą pracę, będzie ok.

SweetChinMusic

1.Chris Jericho czy Edge ? (napisz dlaczego)

Mam problem... Chris Jericho, bo nie zdobywa tytułu co dwa tygodniu, i nie jest tak przeceniony, jak Edge...

2.Inter czy Bayern ?

INTER... Broń Boże Bayern :/

3.Czego obecnie nie lubisz w Macmanolandii ?

Sytuacji, jak np. przed Extreme Rules, gdy to Sheamus, zły i okrutny heel szuka pół godziny pod ringiem... metalowego kwałka rurki -.- Szczyt debilizmu. WWE jest obecnie parodią wrestlingu...

4.Co najchętniej zmienił byś na BGZ?

Nie ja jestem od tego i staram się tym nie zajmować... Ale nie widzę potrzeby dawania warnów przez moderatorów, bo im dawanie warnów sprawia chyba przyjemność oO

5.Oceń BGZ w skali szkolnej( chodzi mi o to jakie BGZ jest teraz)

Hmm 3=... Trzy na szynach to maks. Bo są przecież gorsze fora, ale ja sam znam co najmniej 3-4 polskie fora, które mają wyższy poziom. IMO najlepsze jest teraz 4c, gdyż jest to te BGZ, które pamiętam, tylko w mniejszym wymiarze, ale z tak samo doborowym gronie.

Koper

1. Dlaczego tak rzadko do nas zaglądasz?

Działam oprócz tego forum także na drugim, innym, na którym obecnie spędzam więcej czasu. Ale staram się nie zaniedbywać BGZ.

2. Czy BGZ dla Ciebie ma jakąś przyszłość?

Tak, tak jak pisałem wyzej, BGZ w koncu wykrystalizuje sobie nową czołówkę, ale tracąc takie osoby, jak IIL, Mast, IOOT Dziko (pozdrawiam), LegendKiller, czy choćby niedoceniany w 2009 roku badziewiarz, BGZ traci całą historię, a nawet na nowa czołówka nie będzie taka jak oni...

3. Czy gdy odeszła elita, również miałeś chęć odejścia?

Tak, w temacie, w któym mieliśmy się wypowiedzieć, czy jesteśmy z Norbim, czy z nowo powstałym forum, powiedziałem "jeśli nic się nie zmieni - rezygnuję". Co prawda nie zmieniło się zbyt wiele, ale starałem sie pomagac w utrzymaniu porządku, bo osoby, które zadeklarowały, ze zostają zwyczajnie nic nie robiły, a syf zalewający forum przykrywał w 100% cały wysiłek, jaki stworzyłem między innymi ja przez te 1,5 roku... tematy 650 pytan o były częściej odwiedzane, niż dyskusja o Main eventerach kiedykolwiek...

4. Co byś zrobił gdy zostałbyś zdegradowany z roli GM?

Nie zdziwiłbym się. Rozumiem, że administratorzy mogą wymagać aktywnego wkładu w rozwój forum, a nie tylko utrzymanie porządku, ale myślę, że choć w pewnym stopniu to drugie wpływa na pierwsze. Czy jestem potrzebny> Sam musisz odpowiedzieć na to pytanie, bo ja sam nie mogę dać prawidłowej odpowiedzi. Pytaj o to innych, nie mnie :) Ale napewno bym dalej wchodził na BGZ.

Odpowiedzi na pierwszą serię. Jak ktoś ma jeszcze pytania, to może zadawać. W sumie kiedyś nawet nie myślałem, ze mógłbym byc tą osobą odpytywaną...

1. Masz dziewczynę?

2. Co o mnie sądzisz?

3. Dlaczego nie wstawiasz tutaj już swoich dyskusji? Wkurza mnie mówienie/pisanie, że nie bo poziom forum jest za niski, ale jak napiszesz to już będzie wyższy i z pewnością znalazłoby się kilka osób, które odpowiedziałyby na poziomie.

4. Jak się uczysz?

5. Chciałbyś wyjechać z Polski?

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

1. Czy masz z dawania banów jakąś radość ?

2. Jak byś wytępił ludzi bez mózgu ?

3. MAsz jakieś marzenie dotyczące BGZ ?

4. Kogo byś chciał najbradziej ujrzeć w WWE?

5. Co o mnie myślisz?

Artx

1. Masz dziewczynę?

Nie, nie mam i chyba nie zanosi się na to, żebym miał...

2. Co o mnie sądzisz?

W gruncie rzeczy się nie znamy, zatem nie mogę o tobie powiedzieć zbyt wiele. Z tego co pamiętam, to warna ci nie dałem, więc nie może być tak źle :P Najbardziej to cię kojarzę z tego twojego avka z Takerem, sam nie wiem czemu :)

3. Dlaczego nie wstawiasz tutaj już swoich dyskusji? Wkurza mnie mówienie/pisanie, że nie bo poziom forum jest za niski, ale jak napiszesz to już będzie wyższy i z pewnością znalazłoby się kilka osób, które odpowiedziałyby na poziomie.

Bardzo dobre pytanie. Chętnie odpowiem. Teoretycznie masz rację, rozmawiałem już na ten temat z moim kolegą. Ale jeśli chodzi o konkrety to sytuacja jest mniej więcej prosta. Dawniej wrzucałem moje felietony i prace i na BGZ i na drugie forum. Ale administrator tego drugiego forum miał bardzo słuszne podstawy, by porozmawiać ze mną na temat moich prac. Bo skoro są one na jednym z największych for o wrestlingu, to na młode rozwijające się forum nikt już nie wpadnie poczytać. Dlatego zawarłem werbalną umowę z tymże administratorem, że będę wrzucał swe prace na 4c jako forum, gdzie znajdują się wszyscy moi dobrzy znajomi. Taka gentelmańska umowa.

4. Jak się uczysz?

No radzę sobie, walczę o pasek w dobrym Liceum (I klasa), ale ciężko tak mówić o sobie, więc nie pytaj mnie, a moich kolegów :)

5. Chciałbyś wyjechać z Polski?

Tak, na wakacje. A tak na serio nie, chcę być w Polsce, bo tu się czuję komfortowo.

HardyBoyZz

1. Czy masz z dawania banów jakąś radość ?

W 90% nie. W końcu gdy w wrześniu 2009 dostaliśmy, jako moderatorzy (jeszcze wtedy byłem modem), możliwość dawania warnów, to byłem chyba jedną z ostatnich osób, która dała jakąkolwiek reprymendę. Jakoś mnie to nie kręci, małe jeśli jest konieczne, to nie mogę się wahać i żegnam natręta :D

2. Jak byś wytępił ludzi bez mózgu ?

Zapytaj ManiaMVP :D A tak na serio nie da się ich wytępić, bo sam wszystkich ie pozabijam. Odciąć im kabel od internetu :)

3. MAsz jakieś marzenie dotyczące BGZ ?

Tak, by znów było takie, jak sprzed grudnia 2009. Z IIL'em, Mastem, eLKiem, Dzikiem, Conmanem, Matą, Kubą, badziewiarzem, Eddym, Danielem, Pietrkiem itp.

4. Kogo byś chciał najbradziej ujrzeć w WWE?

Nie wiem, ciężkie pytanie, bo nie chcę widzieć w TNA nikogo nowego :D Ale jeśli już, to chciałbym zobaczyć Raven w WWF z gimmickiem z WCW, a nie tym, co mu zaserwowali podczas jego pobytu u Makmana.

5. Co o mnie myślisz?

Również się dobrze nie znamy, więc ciężko powiedzieć. Wiem, że trochę spamowałeś/spamujesz, szczególnie w sb, ale szerzej o tobie nie moge nic powiedzieć, bo po prostu nie wiem co :)

Pozdrawiam :)

To ja Ci dam jeszcze jedną seryjkę pytań:

1. Co sądzisz o mnie?

2. Czy według Ciebie to że zostałem moderatorem to dobre posunięcie?

3. Czy starasz się być tolerancyjny wobec innych? Dokładniej wobec kibiców innych drużyn, lub ludzi z innym stylem?

4. Na których forach o wrestlingu jesteś zarejestrowany? Które faworyzujesz, dlaczego?

5. Czy BGZ, podniesie się jeszcze kiedyś do takiego poziomu jaki istniał za czasów twoich kolegów?

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Nie sądzicie, że pytania w stylu "co o mnie sądzisz" są dziecinne? To nie nasza-klasa, jeszcze fotke trzeba było dać :P Poza tym ile tych pytań zamierzasz Koper zadać? Jedna seria chyba wystarczy :P Widzę, że trzeba będzie jakieś zasady zadawania pytań stworzyć.............

16476371734edf391100c30.jpg

Właśnie o to chodzi, że regulaminu nie było, więc zadałem tyle na ile dosłownie miałem ochotę, bo nie było nigdzie napisane żebym tego nie robił :) Co do pytań, co o mnie sądzisz, wg. mnie są to normalne pytania, a użytkownicy po prostu starają się dowiedzieć czy są lubiani w tym środowisku.

Popieram Kopra niektórzy poprostu chcą wiedzieć co niektórzy o nich sądzą.... To jest Normalne bo ludzie już tacy są i będą .

1. Co doprowadziło w pewnym sensie do "upadku" tego forum?

2. Wszyscy doświadczeni userzy mówią, że na początku była tutaj wspaniała atmosfera aż chciało się tutaj wchodzic. Co było takiego przyjemnego, opisz tą atmosferę?

3. Którego z użytkowników lubisz/lubiłeś najbardziej i za co?

4. Jak myślisz czy jest jeszcze szansa na to by Ci "starzy" użytkownicy powrócili na forum. Jeśli nie to dlaczego?

5. Jeżeli byłby zlot fanów BGZ to przyjechałbyś na niego Z CHĘCIĄ?

Koper

1. Co sądzisz o mnie?

Jedna z głównych postaci w tym roku. Z początku nieco spamu, jeszcze bodajże w zeszłym roku, teraz daje radę i w miarę ogarnia to, co powinien. Wyrobiony człowiek.

2. Czy według Ciebie to że zostałem moderatorem to dobre posunięcie?

Tak. Ktoś musi władać na tym forum, poza jednym, teraz dwoma adminami, 3 globalami, moderatorzy są niezbędni, gdyż ta 4-5 sama nie da rady sobie z setkami postów dziennie...

3. Czy starasz się być tolerancyjny wobec innych? Dokładniej wobec kibiców innych drużyn, lub ludzi z innym stylem?

Znam wiele dobrych rasistowskich, antysemickich, pedofilskich itp. żartów, ale nie mogę powiedzieć, ze jestem rasistą czy coś w tym stylu. Kolor skóry mi nie przeszkadza, wyznanie tym bardziej, narodowość w 99% mnie nie odrzuca. Styl człowieka mi też nie przeszkadza, pdo warunkiem, że nie jest jakimś odchyłem od normy, groźnym dla innych czy siebie.

4. Na których forach o wrestlingu jesteś zarejestrowany? Które faworyzujesz, dlaczego?

Hmm... nie powinienem odpowiadać, bo to reklama, ale co tam. jestem zarejestrowany na 4c (przeszło 250 postów), tu na BGZ (przeszło 950) i na RM, ale tam nic nie piszę. Kiedyś jeszcze na XWN, bo mieli dużo Home Video... Faworyzuje BGZ i 4c, bo to w sumie to samo, tylko jedno jest "BGZ teraz", a drugie "BGZ kiedyś". Wiadomo, tu mam całą swoją historię w świecie wrestlingu, a tam mam z kolei m.in. wszystkich moich znajomych.

5. Czy BGZ, podniesie się jeszcze kiedyś do takiego poziomu jaki istniał za czasów twoich kolegów?

Nie wiem, nie mam fakultetu z wróżbiarstwa, ale takie już nie bedzie. Straciło za dużo znawców, ale i tak przyjdą nowi, zapełni się luka. Powinno być ok.

Drops

Swietne pytania :)

1. Co doprowadziło w pewnym sensie do "upadku" tego forum?

Zaczęło się od krytyki head admina, Norbasa. Potem były bany dla najbardziej zasłużonych lekka rewolucja. Admini chcieli zwiększenia swojej władzy kosztem Norbasa, który według całej ekipy i innych zasłużonych (razem ponad 50 osób) źle wykonywał swe obowiązki. Następnie były degradacje dla IIL'a i Masta i cóż - 95% forum odeszło, a została sama mielizna. Norbas nie chciał zejść z pozycji Head Admina, z tego co mi się wydaje, niedawno z tego zrezygnował, więc nie do końca rozumiem, moze były jakieś osobiste powod, nie wiem, stało się i trudno. Userzy nie ucierpieli na tym, bo nadal są w jednym miejscu, szkoda, ze bez ich pracy...

2. Wszyscy doświadczeni userzy mówią, że na początku była tutaj wspaniała atmosfera aż chciało się tutaj wchodzic. Co było takiego przyjemnego, opisz tą atmosferę?

Wchodzisz sobie o 15 na BGZ i czytasz sobie wywody w sb z wieczora nocy. A tam wrzuty między badziewiarzem, Willemem, Kojotem itp. Sejbla raz na jakiś czas walną takim tekstem, że tylko płakać ze śmiechu. Mast z Carlosem po raz kolejny prowadzili bój między TNA a WWE. Dziku jak kogoś opieprzył, to włos stawał dęba, ale i pożartowac potrafił... Niesamowity humor, przewspaniałe wpisy i zajebiste teksty. A jesli chodzi o treść, to wszystko skupiało się wokół poszerzonej pracy pisemnej. Porządne posty na backstage, świetne dyskusje, łądne newsy i komentarze do nich. Mniam :)

3. Którego z użytkowników lubisz/lubiłeś najbardziej i za co?

Conman - bo znam go osobiście i znam jego teksty na forum. Świetny koleś :)

4. Jak myślisz czy jest jeszcze szansa na to by Ci "starzy" użytkownicy powrócili na forum. Jeśli nie to dlaczego?

Nie, ponieważ jest stworzone inne forum, na którym zostału już napisane prawie 11 000 postów i powrót nie ma sensu, szczególnie zważywszy na stosunki między Norbim, a administracją nowopowstałego forum.

5. Jeżeli byłby zlot fanów BGZ to przyjechałbyś na niego Z CHĘCIĄ?

Obecnie nie wiem, czy miałbym możliwość, ale w przeszłości juz byłem na jednym minizlocie wraz z LegendKillerem (ówczesny admin, zdobywca goldbergów), IIL'em (multigoldbergowiec, m.in. admin roku 2009) i Conmanem (ówczesny moderator, również multigoldbergowiec). Ja wtedy zwykłym niebieskim userem byłem i nikt by się wtedy nie spodziewał, że mogę zdobyć cokolwiek na tym forum :D

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablomodjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot - nie raczył odpowiedzieć  
IIL
Milos
AtS
Norbas
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
doncarlos
EDDY
cc
urbanon
whiteduid

REAKTYWACJA

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

Montoya

file.php?avatar=18_1242994149.jpg

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

ZAPRASZAM DO ZADAWANIA SWOICH PYTAŃ.

Pytania nie mogą się powtarzać. Można zadać tylko jedną serię pytań - maksymalnie 10.

16476371734edf391100c30.jpg