Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1.Lewica , prawica a może środek? ;)

2.Lubisz Raymana?

3.Conman...nie uważasz że zadał głupie pytania? :P

4.Pauka Willem czy Cipol Sejbla który zabawniejszy?

5.Co byś chciał robić po przejściu na emeryturę? :)

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

1. Pierwsze podstawowe i bardzo trudne pytanie: Fanta czy Mirinda? :D

2. Co byś zrobił/ kupił jakby w twojej kiermanie doszło kilka dodatkowych milionków?

3. Ulubiony (poza mną :P ) użytkownik forum BGZ

4. Co sądzisz o BGZ?

5. Wymarzony zawód/ praca, którą chciałbyś wykonywać?

Modjo:

1. Pytania standardowe:

- Imię: Arek

- Rok urodzenia: 1991

- Miejsce zamieszkania: Brzączowice (30 km od Krakowa)

- Wzrost: 182

- Waga: 70

- Kolor włosów: brunet

- Kolor oczu: zielone

- Rodzaj słuchanej muzyki: alterntive: rock i rap

- Ulubiony zespół: Gorillaz

- Ulubiona piosenka: 19-2000

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: zawodowo nic, ale w piłkę gram kilka razy w tygodniu i to nie na wfie :P

- Twój idol: Nie posiadam.

- Ulubiona potrawa: Tradycyjny śląski obiad(mimo iż ja nie hanys) - ziemniaki + kotlet + kapucha, ewentualnie pierogi

- Zainteresowania: Historia sportu (zwłaszcza mundialów), programowanie, muzyka, no i wrestling ;)

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

Chodzę do informatyka, więc pewnie coś z komputerami, może jakieś programowanie, coś w ten deseń. Ogólnie nie marzy mi się światowa kariera, chciałbym skończyć szkołę, matura i egzamin podstawa. A potem jakaś cicha praca w biurze przy koputerku, mi wystarczy, ale jeszcze trochę czasu więc zobaczymy. Dobrze się uczę, więc studia pewnie będą, ale chyba zaoczne, z braku czasu (i chyba chęci) na dzienne.

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

Oglądałem sobie RAW na ESC i coś tam pieprzyli o wrestlemanii, więc poszukałem w necie i znalazłem, że odbywa się ona własnie tego dnia. No to na następny dzien w szkole zamulam lacze, kumplom podaje linki, a i w domu ciagne party, żeby tylko to obejrzeć. Jakie było moje zdziwienie kiedy po obejrzeniu byłem oniemiony, a tu na BGZ wszyscy wyklinają to PPV. Potem tak sobie czytałem wyniki tygodniówek i sciagalem PPV, az odwazyłem się cos napisać. Było warto. A forum mi się podoba, bo gdyby mi się nie podobało przeszedłbym na jakieś inne i tyle.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

-punktualnośc, pracowitość (jak już się za coś zabiorę) i cierpliwość to zalety, a wady...hmm... lenistwo, bałaganiarstwo i obżarstwo (na szczescie mam dobrą przemiane materii :P)

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

Nie mam tych 5 ulubionych, najbardziej chyba Dexter'a lubię, dalej się nie zagłebiam. Chyba jeszcze za wcześnie na osądy. O niektórych już zmieniłem zdanie całkowicie.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

TNS:

Eddy, zdradziłeś całe BGZ , biorąc sygne Jasia..Dlaczego popełniełeś taką zbrodnie?? :P

Jakie gazety najczęściej czytasz/przeglądzasz?Tzn.Sportowe , o polityce , playboy'e :twisted: ....

Grasz na jakimś instrumencie?Jakim?

Którą "buźke" najczęściej używasz na forum?Tzn :D czy :D czy :) ....

Który dział na BGZ najbardziej lubisz/uwielbiasz?

-sygna nie dla mnie tylko dla takiego 10-letniego przyjaciela co dopiero zaczyna przygodę z wrestlingiem, ustawilem sobie na chwile, zeby zobaczyc jak wyglada w postach i tak zobaczyc czy ponajeżdzcie troche na mnie. Sygny już ni ma, jest u innego własciciela, ale osobiście ja nic do Janka nie mam.

- z playboyów i ckm'ów już zrezygnowałem, bo szkoda kasy skoro sto razy lepsze foty są w necie, czytałem cd-action nałogowo przez kilka lat, teraz kupuję sporadycznie, ale to pismo nadal rządzi. Jedyny magazyn o grach, który kupowałem dla tekstów, a nie dla płytek.

- Umiem zagrać na organach wlazł kotek i coś tam jeszcze, ogólnie nie mam do tego talentu

- :) po najczęsciej używam

- głupie pytanie, wszystkie są potrzebne, staram się pisać dużo w dyskusjach i wynikach, zeby nie być kojarzony tylko z linkami

Conman

1. Jakiego koloru jest lustro?

2. Co zrobić, żeby nic nie musieć robić???

3. Jesteś wrestlerem WWE, mamy ME Wrestlemanii w którym ty uczestniczysz. Nagle dostajesz niespodziewanej, potężnej sraki... co robisz?

4. Conman.... co sądzisz o jegomości...

5. Najfajniejsza dyskusja na BGZ, w jakiej uczestniczyłeś?

6. Ja nie ... a ty?

7. Od początku starałeś się o moda ? :thinking:

8. Willem obciął swojej ofierze po pół palca u prawej ręki i po 3/4 palca u lewej. Ile palców obciął Willu?

9. Inny skrót BGZ oddający charakter tego forum :lol

10. Chciałbyś być prezydentem RP? Ewentualnie bratem prezydenta?

1. Zależy czyje, niektórzy mają szare od kurzu jak ja, inni żółte...

2. Ty mi to powiedz, szukam odpowiedzi na to pytanie od początku swojej marnej egzystencji...

3. Nie wiem, może Vince będzie chciał żebym dołączyl do jego klubu w tym czasie, ewentualnie Taker będzie wchodził do będę miał czas na srakę, kawę i dwa papierosy...

4. Posiadacz jednej z najbardziej porytych i zakręconych wyobraźni na forum, ale pozytywnie, artykuły ma spoko i widzę, że legend słucha, co się chwali :)

5. Jeszcze przede mną...

6. Ja już mam to za sobą, na szczęście...

7. Nie, ale jak dostałem to się podjarałem. Nie sądziłem, że mogę go dostać tak szybko. Na początku wrzucałem linki, zeby nabić sobie trochę tematów i żeby być z czegoś kojarzonym.

8. Willem nie obcina palców, kolega (?) się żalił...

9. Banda gnuśnych zumbich (łooo ale wymyśliłem:| ) - głupie pytanie :P

10. A idź pan!

Icon:

1.Lewica , prawica a może środek? ;)

2.Lubisz Raymana?

3.Conman...nie uważasz że zadał głupie pytania? :P

4.Pauka Willem czy Cipol Sejbla który zabawniejszy?

5.Co byś chciał robić po przejściu na emeryturę? :)

1. Lewica, kwaśniewski to mój ziom.

2. Nigdy nie grałem, jeśli o grę chodzi

3. Są ok :t_up: Tylko niektóre nie wiem co mają wspólnego ze mną. No chyba, że kolega szuka "meaning of live" to rozumiem.

4. Jeszcze Willem, ale Sejbla go goni.

5. Chyba czego nie chciałbym robić. Emerytura to czas odpoczynku i na tym się będę koncentrował...jak dożyję. Ciekawe czy będę wtedy jeszcze interesował się wrestlingiem.

Cpt. Charisma:

1. Pierwsze podstawowe i bardzo trudne pytanie: Fanta czy Mirinda? :D

2. Co byś zrobił/ kupił jakby w twojej kiermanie doszło kilka dodatkowych milionków?

3. Ulubiony (poza mną :P ) użytkownik forum BGZ

4. Co sądzisz o BGZ?

5. Wymarzony zawód/ praca, którą chciałbyś wykonywać?

1. Z dwojga złego niech będzie Fanta. Mirindę piłem raz w życiu i nie chcę do tego wracać. Ogólnie z takich napojów wolę 7up, innych nie pijam.

2. Pewnie nawet bym nie zauważył.

3. Ciebie rzeczywiście lubię, a poza tym to chyba Goldberg'a1234.

4. Mega wypasione pod względem wyglądu i funkcjonalności forum, a ludzie są po prostu zajebiści, czegoż chcieć więcej.

5. Jakiś księgowy, informatyk w małej firmie, czyli robota papierkowa za biurkiem, żeby zrobić, ale się nie orobić.

1. Zagrasz kiedyś w WSF?

2. >CC<, Chris Cage, Stormer, Soulstormer czy może Stasek - który nick mi najbardziej pasuje :) ?

3. Skąd do cholery wytrzasnąłeś ten avek :D ?

4. Najlepszy obecnie grafik na forum ? Czy IOOT ciągle trzyma pas mistrza :5 ?

5. Terminator H - Marine Cena. Który bardziej wkurza?

jrthqr.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

1. Czy byłeś wcześniej na innych forach wrestlingowych UW, RM, WF? Jeśli tak to opisz swoje wrażenia.

2. Grałeś w BGZ wrestling encore 2? Przyznaj się, klepałeś Norbasa? :lol

3. Skąd bierzesz chęci do pracy ;)

4. W temacie: 2007, mimo tego że masz mały staż to wcale tego nie widać. Markowałeś komuś w ogóle?

5. Jak zakończyło się Twoje markowanie czyli kiedy przekonałeś się że wrestling jest fake ;)

16476371734edf391100c30.jpg

>CC<

1. Zagrasz kiedyś w WSF?

2. >CC<, Chris Cage, Stormer, Soulstormer czy może Stasek - który nick mi najbardziej pasuje :) ?

3. Skąd do cholery wytrzasnąłeś ten avek :D ?

4. Najlepszy obecnie grafik na forum ? Czy IOOT ciągle trzyma pas mistrza :5 ?

5. Terminator H - Marine Cena. Który bardziej wkurza?

1. Tak, mam nawet przygotowanego zawodnika, oglądam wszystko co możliwe z nim, żeby dobrze oddać jego charakter.

2. Chris Cage, mimo że żywcem imię i nazwisko wrestlera, to jakoś najlepiej pasuje

3. Podkosiłem kumplowi z forum z warezami, forum nie istnieje, on powiedział, że mogę wziąść, kumpel chyba nawet jest tu zarejestrowany, ale nie pisze :(

4. Hmm, chyba nie, bo mało już robi, Ty albo Stinger, a mi osobiście podobają się jeszcze prace Dexter'a. Specjalnie się nie znam na grafice, więc biorę pod uwagę tylko estetykę.

5. Terminator H :) Do Janka złość mi już przeszła całkiem i jest mi on obojętny, a nawet wyżej stawiam niż wielu wrestlerów z WWE. Trypel'a nigdy nie lubiłem, a teraz to co się wyprawia z jego osobą to jakiś absurd.

modjo:

1. Czy byłeś wcześniej na innych forach wrestlingowych UW, RM, WF? Jeśli tak to opisz swoje wrażenia.

2. Grałeś w BGZ wrestling encore 2? Przyznaj się, klepałeś Norbasa? :lol

3. Skąd bierzesz chęci do pracy ;)

4. W temacie: 2007, mimo tego że masz mały staż to wcale tego nie widać. Markowałeś komuś w ogóle?

5. Jak zakończyło się Twoje markowanie czyli kiedy przekonałeś się że wrestling jest fake ;)

1. Wcześniej byłem tylko na wf i to na portalu, ale to tak raz na jakiś czas. Dopiero z BGZ dowiedziałem się o istnieniu RM i UW. Na UW nie zawitałem nigdy, bo jakoś mnie nie ciągło, na Rm czasem zajrzę, ale tak tylko na sekundę. Dłużej posiedziałem raz, czytając posty niektórych BGZ-owiczów. Na WF czasem wejdę i poczytam jakiś news, to tyle. Od for konkurencji odpycha mnie ich archaiczna strona wizualna i straszny bałagan (nie wiem czemu mam takie odczucie) w działach.

2. Kurde jeszcze nie miałem okazji, miałem kiedyś podstawkę do gry, ale jakoś mnie nie przekonała. Poza tym nie mam zbytnio czasu grać w gry :/ Może nadrobię zaległości w święta... :shock:

3. Z nudów. Albo jak otworzę zeszyty i zobaczę że mam na 10 stron opisać analizę wierszów Morsztyna, albo rozwiązać 20 zadań z fizyki, to już wolę odpalić galę, wypić piwko i napisać raport, a zadanie przepisać w szkole.

4. No niby w temacie jestem od 2007, ale wtedy to była w ogóle pierwsza gala jaką kojarzę, że oglądałem, czyli RAW na ESC i walka chyba Hornswoggle'a z Carlito. Oglądałem tak nieświadomy co w ogóle oglądam. na bierząco z WWE jestem własciwie od WM XXIV, od tego czasu oglądam wszystkie PPV i 90% tygodniówek. Sciągam jakieś stare Home Video, czytam artykuły, stare dyskusje i się uczę, a że szybko mi to idzie to może w to nie uwierzyć.

A co do markowania to na początku był Hardy i Cena, czyli standard. Potem już tylko Y2J i może nie markuję mu fanatycznie, ale gdybym miał wybrać ulubionego wrestlera to wybrałbym jego. Na drugim miejscu Angle, a dalej Edge.

5. Nie skończyło się, bo od początku się domyślałem. Tzn. broniłem przed kumplami rodzinką mówiąc, że oni walczą na prawdę, tylko muszą trochę markowac ciosy, bo by się pozabijali. Dopiero po jakimś czasie dowiedziałem się, że ustawione są też wyniki i przebieg walk. Trochę mnie to zszokowało, ale nie odepchnęło. Zacząłem inaczej patrzeć na wrestling i Cena z Hardim poszli do kąta.

• 4 miesiące temu...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablomodjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot - nie raczył odpowiedzieć  
IIL
Milos
AtS
Norbas
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
doncarlos
EDDY!

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

>CC<

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

1. 3 największe wady Christiana? ;)

2. WWE, TNA czy może inna federacja - która jest najlepsza i dlaczego?

3. Ulubiona dyscyplina sportu poza wrs. ?

4. Ulubiony serial/film?

5. Posiadasz jakieś nałogi(kawa, alko, papierosy)?

Modjo

- Imię: Piotr

- Rok urodzenia: 1992

- Miejsce zamieszkania: Jarosław

- Wzrost:174 cm

- Waga: 70 kg

- Kolor włosów: brązowy

- Kolor oczu: niebieski

- Rodzaj słuchanej muzyki: Hard/Indie/ Rock, Heavy/NU/Christian Metal

- Ulubiony zespół: Hm.. niech będzie, że Disturbed

- Ulubiona piosenka: Disturbed - The Night (moc!)

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: Żeby tak uprawiać, to nie... ale czasem pogram w piłkę lub kosza.

- Twój idol: Hm... powiedziałbym, że Christian, ale pewnie niektórzy wzięliby mnie za psychola... więc... brak.

- Ulubiona potrawa: Hm... Spaghetti po Bolońsku .

- Zainteresowania: Anime/Manga, Karty, Szachy, Muzyka.

Chciałbym pracować jako nauczyciel. Dlaczego? Chyba lubię mieć władzę nad ludźmi :8 A tak na poważnie, to chciałbym przekazywać wiedzę. Najbardziej chciałbym uczyć języka angielskiego lub matematyki, chociaż teraz, w szkole średniej z tym drugim przedmiotem mam problemy. Ogólnie, to chciałbym pracować za biurkiem lub przy komputerze, dlatego pracą księgowego bym nie pogardził.

Na Bgz trafiłem... hm... lubiłem grac w różnych e-fedach i takich tam. Tak trafiłem na WSF. Poznałem tam IOOT'a. On zaprosił mnie na BGZ. Potem moimi mentorami byli Legend Killer, Hassio, bobek no i oczywiście IOOT. To było we wrześniu 2006 roku. Potem... opuściłem forum na rzecz UW... jednak ponownie przekonali mnie ludzie (hhynagata oraz Hunter) bym wrócił do "mothership". Co sądzę o forum? Jest świetne, nie wyobrażam sobie dnia bez BGZ. Zawsze, gdy wracam styrany ze szkoły odpalam BGZ, patrze na dyskusję, niusy etc. Uwielbiam klimat, jaki tutaj mamy. Jesteśmy jak rodzina, która ma swoich guru, oraz wrzuty.

Wady:

-cięty język;

-zapominalski

-leniwy

Zalety:

-nieprzekupny

-mam swoje zdanie i swój styl

-zabawny

IOOT_DZIKO- Jemu zawdzięczam to wszystko. IOOT jest jednym z takich userów, z którymi można pogadać o wszystkim i o niczym. Wspaniały dyskutant który zawsze ma coś do powiedzenia.

Jacek_D- Hm... pewnie dlatego, że jest grafikiem, przez co prawie non-stop ze sobą piszemy. Mało udziela się w dyskusjach (i kto to pisze), ale i tak lubię dzieciaka.

Mast- Hm... pewnie dlatego, że jesteśmy Christian's Peeps. Ile nie przegnaliśmy nt. Christiana, jego powrotu etc. Na początku trochę mnie irytował fakt, że pisze temat za tematem, jak cyborg, ale ostatecznie jesteśmy kumplami.

Pietreq- Tutaj podobna sytuacja jak z Mastem. Dobrze nam się gada. No i fakt, że składa często u mnie zmówienia.

LegendKiller- Tutaj... coś podobnego jak IOOT. Wprowadził mnie etc. Czasami fajnie się z nim gada, bo zdarza mu się mną poniewierać. No i śmieszny facet z niego. Dobrze się z nim dyskutuje.

Jest jeszcze kilka osób, które chciałbym tutaj umieścić, ale jak miało byc 5, to jest 5.

DonCarlos

1. 3 największe wady Christiana? ;)

Nie istnieją. Ten facet to chodzący ideał....

2. WWE, TNA czy może inna federacja - która jest najlepsza i dlaczego?

Zawsze byłem bezstronny pomiędzy WWE a TNA - nie mam czasu na oglądanie Indysów. Ale muszę powiedzieć, że ostatnio... WWE miażdży TNA. Federacja Jarretta prezentuje nam nudne storyline'y... za bardzo skupia się na starych dziadach (Main Event Mafia) a za mało na młodych talentach (frontline). Źle wykorzystuje dobrych zawodników (AJ Styles, niegdyś Christian, Samoa Joe). Walki Jarretta i Kurta oraz Monster Balle nie uratują tej federacji.

3. Ulubiona dyscyplina sportu poza wrs. ?

Chyba... siatkówka. Tak, w to lubią pograć w szkolę na W-F.

4. Ulubiony serial/film?

Serial... hm... jeśli miałbym też liczyć anime to Death Note... Jeśli nie... to zdecydowanie F.R.I.E.N.D.S (Przyjaciele). Jestem markiem tego serialu, uwielbiam go, aktorów i całokształ. Mój ulubiony film to... Lord of War (Pan Życia i Śmierci) z Nicolasem Cagem. Uwielbiam tego aktora, a ten film ma świetną fabułę i klimat. Tym, którzy nie widzieli polecam.

5. Posiadasz jakieś nałogi(kawa, alko, papierosy)?

Nie... Straight Edge 4 life :)

jrthqr.jpg

1. Ulubiona gwiazda pop

2. Najładniejsza znana kobieta na świecie

3. Kawa czy Herbata ?

4. Rok temu pisałeś test gimnazjalny, ile dostałeś z niego punktów ?

5. Dlaczego Christian ?

6.

- Rodzaj słuchanej muzyki: Hard/Indie/ Rock, Heavy/NU/Christian Metal

Daj jakąś próbkę tego

1. Ulubiona gwiazda pop

Hm... Myślę, że... Chad Kroeger. Jego piosenka Hero mnie urzekła. Ale ogólnie trzymam się z daleka od popu.

2. Najładniejsza znana kobieta na świecie

Hm... raczej nie znam... nie powiem, bo jakoś się nie wiem, modelkami nie interesuje.

3. Kawa czy Herbata ?

Herbata... ale raczej unikam kofeiny i teiny.

4. Rok temu pisałeś test gimnazjalny, ile dostałeś z niego punktów ?

Z humanistycznego 40, z matematyczno-biologicznego 33, chciałem zaznaczyć, że jestem na kierunku Mat-Inf-Ang =))

5. Dlaczego Christian ?

Captain Charisma... po prostu, przyciąga. Nawet jako heel, ludzie go uwielbiają, ja też. Kupuje gościa. Na prawdę ciężko powiedzieć, dlaczego... Nie byłbym oryginalny, gdybym napisał, że ma świetny mic-skill, dużo charyzmy i ring skille... po prostu... ma to coś.

6. Próbka:

jrthqr.jpg

1. Co Ci we mnie przeszkadza/irytuje?

2. Ulubiona drużyna piłkarska/siatkarska?

3. Dlaczego zajmujesz się grafiką? Od kiedy to robisz?

4. Jak wyglądało by BGZ bez Sejbli i Willema?

5. Komu markowałeś za pierwszym razem?

1. Chodzisz co tydzień grzecznie do kościółka jak ja? :P

2. Czy masz mi za złe to, że jak Christian przeszedł do WWE, przestałem mu markować? :)

3. Czy Patro/Rajder/BananoDelForo mieszka niedaleko Ciebie? Widziałeś go?

4. Czy chciałbyś ujrzeć twarz PietreKeNHa w realu tak jak ja ujrzałem?

5. Słuchałeś kiedyś heavy metalu lub thrash metalu? Metallica, Iron Maiden, Megadeth, Anthrax, Overkill, Iced Earth?

Pietreq

1. Co Ci we mnie przeszkadza/irytuje?

Chyba... nic... jakoś nie wkurzasz mnie za specjalnie, puki nie jeździsz po Christianie.

2. Ulubiona drużyna piłkarska/siatkarska?

Eee.... Manchester United.

3. Dlaczego zajmujesz się grafiką? Od kiedy to robisz?

Robię to już... dość długo, rok? Rok tak na poważnie, a tak to wcześniej coś tam bazgrałem bez sensu. Robię to, bo lubię, fajnie to uczucie zrobić sig i widzieć, że ktoś go używa. Szkoda, że na BGZ dział graficzny tak kuleje.

4. Jak wyglądało by BGZ bez Sejbli i Willema?

Byłoby 100% lepsze.

5. Komu markowałeś za pierwszym razem?

Markowałem... i pewnie markowałbym do dzisiaj, ale... no... chodzi o Chrisa Benoita... n/c.

Danielsson

1. Chodzisz co tydzień grzecznie do kościółka jak ja? :P

Tak, chodzę do kościoła co tydzień, zawsze.

2. Czy masz mi za złe to, że jak Christian przeszedł do WWE, przestałem mu markować? :)

Hmm... tak, wkurza mnie to. Jeśli się kogoś lubi to na dobre i na złe.

3. Czy Patro/Rajder/BananoDelForo mieszka niedaleko Ciebie? Widziałeś go?

Zdaje się, że mieszka w mojej miejscowości. Byc może, że kiedyś go widziałem, ale nie wiem jak wygląda.

4. Czy chciałbyś ujrzeć twarz PietreKeNHa w realu tak jak ja ujrzałem?

Hm... zdaje się być w porządku, dlaczego nie. Ciebie Daniel też bym chętnie poznał w rl.

5. Słuchałeś kiedyś heavy metalu lub thrash metalu? Metallica, Iron Maiden, Megadeth, Anthrax, Overkill, Iced Earth?

Hm... ciężko przyznać, ale żadnego z tych zespołów nie słyszałem. Zresztą, trash metalu nie mogę wytrzymać, moje uszy przy tym cierpią, to jest dla mnie kaleczenie muzyki.

jrthqr.jpg

1. Mówisz, że marzy ci się praca za biurkiem ... czyli praca fizyczna raczej odpada? Dlaczego?

2. Grasz na jakimś instrumencie?

3. Osiedle na którym mieszkają wszystkie BGZ`owe mary. Jak ty sobie wyobrażasz takie miejsce :lol

4. Na BGZ jesteś już od dość dawna. Pamiętasz może pierwszą osobę, która poważnie cie zdenerwowała?

5. Rozglądasz się za jakąś szprychą do wyrwania, czy raczej wybranki życia poszukujesz :lol

6. Conman - co myślisz o jełopie :lol

7. Z jakiego przedmiotu czujesz się najmocniejszy?

8. Czemu Kubuś Puchatek nosi tylko czerwoną bluzeczkę i nic więcej?

9. Chce ci się odpowiadać na więcej pytań? :P

10. Czy pytanie które bym zadał (ale tego nie zrobię bo już takie było) można nazwać głupim?

11. 7?

12. Tego ostatniego nie bierz do serca :P