Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1)Dlaczego tu się zarejestrowałeś?

2)Jak byś wygrał w lotto te 37 milionów to co byś z tą kasą zrobił?

3)Kiedy miałeś najgorszy dzień?

4)Dlaczego nie zmienisz nicka na "SolracNod" :lol ?

5)Masz aparat?Jeśli ta to jaki??

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

1. Pomyślisz wreszcie, o zmianie awatara na ładniejszy?

2. Big Daddy V czy The Great Khali?

3. Bawiłeś się kiedy grafiką?

4, Jaką subkulturę reprezentujesz?

5. Boisz się śmierci?

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

1. Czy oglądałeś WCW w polskiej telewizji?

2. Dlaczego jest to Twoja ulubiona federacja?

3. Czy sądzisz, że TNA kiedyś dorówna WWE?

4. Czy WWE stanie się lepsze, gdy będzie miało godną konkurencję, tak jak WCW?

5. Jakiemu klubowi piłkarskiemu kibicujesz?

• Reputacja:   2

1. Osiedle i ulica?

2. Biją cie w domu?

3. Tata Noras czy tata miodzio?

4. Myślisz że w końcu zostaniesz adminem i będziesz mógł mi mówić "Willem buda"? =))

5. Zorganizujesz w chacie zlot bgztowiczów?

1. Czy miałeś kiedyś sytuacje, że wymyślałeś temat w dyskusjach "na siłę". Tzn pasowalo cos napisac, bo w koncu byles modem tego działu i decydowałes sie ze musisz cos napisac, mimo, że nie miałes pomysłu na temat?

2. W profilu masz napisane, że najbardziej lubisz Velvet Sky, w sygnie Laylę, jakbyś musiał zdecydować się na jedną, to która by to była?

3. Czy gdyby otwarto w okolicy twojego miejsca zamieszkania utworzono szkółkę wrestlingową, która ma sponsora i płaciłbyś tylko za dojazdy to bys się zapisał?

4. Masz przywilej usunięcia jednego moderatora z jego posady, a danie jej komuś innemu. Zrobiłbyś to? Jak tak to kogo byś wybrał? Uzasadnij.

5. Nie tak dawno Norbas w temacie "Najlepszy moderator" zaklasyfikował cię do średnich moderatorów. Parę tygodni później dostałeś global moda. Jak to się stało? Wziąłeś się poważnie do roboty, czy to inne przyczyny, o których wie tylko Norbas? :D

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Norbas

1. Pytania standardowe:

- Imię: Karol

- Rok urodzenia: 1989

- Miejsce zamieszkania: Bydgoszcz

- Wzrost: 198

- Waga: 100

- Kolor włosów: Ciemny blond... tak mi się wydaję, lekkim daltonistą jestem :P

- Kolor oczu: Piwny... Coś pomiędzy Tyskim a Lechem ;)

- Rodzaj słuchanej muzyki: Wszystko co wpada w ucho.

- Ulubiony zespół: Hmm... Ciężki wybór... Po zastanowieniu stawiam na Linkin Park...

- Ulubiona piosenka: Zdecydowanie "Niepokonani" made by Perfect

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: Głównie sprint do lodówki i bieg przełajowy po piwo :roll: A poza tym to w tym roku odbiło mi na punkcie koszykówki...

- Twój idol: Don Corleone - każdy kto czytał książkę lub oglądał film wie dlaczego, jeśli ktoś nie czytał to zdecydowanie polecam...

- Ulubiona potrawa: Placki ziemniaczane ze śmietaną i cukrem :D

- Zainteresowania: Szybkie dziewczyny i piękne samochody, albo odwrotnie :P

2. Po pierwsze primo przydałoby się skończyć technikum z jako takimi wynikami... Co potem? Kurde, ja nie wiem co będę jutro robił, a mam napisać plany na "za kilka/kilkanaście lat". Nie wiem... Pewnie jakieś studia, technikum planowałem informatyczne, ale jakoś w ostatnim momencie zmieniłem zdanie, więc może studia będą na tym kierunku... Poza tym przydałaby się jakaś ładna i miła partnerka życiowa, może nawet ze dwie ;)

3. Był piękny lipcowy wieczór. Nudziłem się jak 150... Chyba akurat skończyłem oglądać jakąś galę TNA i coś mi tknęło aby poszukać czegoś dobrego z WCW. Wiadomo że z połączenia słów "dobre" oraz "WCW" wychodzi kilka nazwisk i tak szperając po googlach wpisałem "Bill Goldberg coś tam coś tam". Na pierwszej pozycji wyskoczyło mi jakieś forum, nie chciałem tam wchodzić, ale pomyślałem że może będą jakieś fajne gale do ściągnięcia. Jednak okazało się że aby cokolwiek pobrać trzeba się regnąć... I oto jestem ;)

Aktualna opinia o forum: Jest na prawdę nieźle. Po pierwsze forum jest "estetyczniejsze" niż konkurencja, a wiadomo że pierwsze wrażenie liczy się najbardziej. Jeśli chodzi o "wnętrze" też jest dobrze. Co prawda w wakacje ludzie mają ciekawsze rzeczy do roboty niż udzielanie się na forum, ale sądzę że od września ostro ruszymy z kopyta i zostawimy konkurencję w pobitym polu :)

4. Zalety

-cierpliwość

-determinacja

-dystans do życia

Wady

-lenistwo

Więcej mi się pisać nie chce :P

5. Nie podejmuje się odpowiedzi. Każdy user ma coś za co się go da polubić :)

thenextsuperstar

1. Patrz pytanie 3 u Norbasa

2. Po pierwsze dobra impreza. Po drugie po dobrej imprezie skończyła by się cała wygrana ;) Jakby coś zostało to pojechałbym do USiA, zainwestował w WWE i żyłbym z odsetek mając wpływ na najważniejsze decyzje w federacji :D

3. W zeszłym roku jakoś w połowie lipca... Mega impreza + urwany film + kac tysiąclecia... Miałem problem aby odpalić papierosa, a jak już to zrobiłem to okazało się że to była plastykowa łyżka... Dobrze że mi ją ktoś wyrwał z ust... :8

4. Z tego samego powodu dla którego Ty nie zmienisz na "ratsrepustxeneht" :P

5. Mam na zęby ;) Żółty w pomarańczowe paski ;) A tak na serio mam jakąś cyfrówkę... Kij wie jaka firma nie mam go przy sobie, wiem tylko że ma 8mp :)

Dexter

1. Nie nie pomyślę ;) Ten mi się podoba :)

2. Big Daddy V, ale w gimmicku Viscery... Przynajmniej śmieszny był, a nie tragiczny ;)

3. Never... znaczy się kiedyś coś tam próbowałem w corelu, ale mi nie szło. Jestem lama jeśli chodzi o grafikę i komputerową i tą zwykła ;)

4. A co to subkultura? :lol Ciężko powiedzieć... Jeśli miałbym coś wybrać to postawie na Alkoholika 8)

5. Nie. Każdego to kiedyś czeka, pozostaje tylko odliczać godziny...

Danielsson

1. Chyba tak... Znaczy się nie pamiętam jaka to była stacja, aczkolwiek miała polski komentarz. Pamiętam że suplex to była świeca :)

2. Po pierwsze to była jedyna federacja którą oglądałem w 100% jako mark. Dopiero gdy zdjęli to z anteny dowiedziałem się że to show. Wtedy widząc brawl na ringu pomiędzy nWo a resztą autentycznie bałem się że Oni tam wszyscy się pozabijają... To właśnie te wspomnienia powodują że żadna federacja ever w moich oczach nie będzie lepsza niż WCW :D

3. Szczerze mówiąc boję się żeby w tej walce z Vincem TNA nie upadło. Nie długo SD przechodzi do innej stacji i na dzień emisji Impacta. W tym czasie w #2 brandzie WWE ma się odbyć(prawdopodobnie) feud HHH vs. Taker, to może być koniec TNA. Bo chyba jasne że ludzie oglądający obydwa fedy wybiorą WWE.

4. Zdecydowanie tak! W czasach WCW Vince musiał ostro dokręcać śrubę swoim zawodnikom oraz bookerom, aby być the best na rynku. Dziś już nie musi tego robić, choćby wyszedł sam na ring i siedział tak do końca gali nic nie mówiąc to i tak ratingiem przebije TNA.

5. Zdecydowanie Manchester United. Kibicuje Diabłom od 99' gdy rozjebali Bayern w finale LM :) Od tamtej pory, kiedy tylko mogłem oglądam mecze z Ich udziałem :)

Willem

1. A co Ty Wojtek lat 13? :lol

2. Nie tak mocno jak Ciebie :P

3. Hmm... Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie. Powiedzmy że są równi 8)

4. Tylko o tym marzę ;) Buda Willem :waving:

5. Jasne, ale na wejście trzeba przynieść pół litra wódki i jakąś ładną panią dla gospodarza :)

Eddy

1. Nie. To wygląda tak że wchodzę na forum, patrzę dawno topicu nie było. I tak potem przez kilka dni nic nie robię, przeszukuje fora, odpowiadam w innych tematach, aż w końcu pomysł sam wpada do głowy i wystarczy tylko ładnie go przerzucić z głowy na "kartkę" :)

2. Ciężko powiedzieć. Obydwie urzekły mnie nie dawno, obydwie to różne typy urody - Velvet to słodka blondi, a Layla to gorąca brunetka. Jeśli miałbym wybierać to wziąłbym obie :D

3. Powiedzmy że szkółka jest otwarta na drugim końcu miasta, w godzinach największego szczytu, a pewnie o takich porach byłby treningi, dojazd komunikacją miejską zająłby godzinę w jedną stronę... W sumie skoro mam to za darmochę(sieciówka jest) to jasne :D

4. Usuwam takiego jednego... jak mu bylo? Teddy? A może Edward? ;) Na poważnie to nie odpowiem na to pytanie :)

5. Robiłem od tego czasu to co zwykle. Więc odpowiedź zna tylko Norbas :)

1.Lubisz filmy z mafią w roli głównej?

2.Skąd przydomek Don a skąd Carlos?

3.Do You like Icon? :)

4.Maryse czy Velvet Sky?

5.Jakby miał powrócić jakiś dobry tag team do WWE jaki byś chciał by to był?

Di_Ajkon

1. Szczerze mówiąc średnio... Dlaczego? Bo większość to gówno typu "Pokażemy mafię, postrzelamy, zabijemy przez 1,5h 367 ludzi i damy hollywoodzki happyedn". Ten klimat który oddali Puzo razem z Coppolą w "Ojcu..." jest nie do przeskoczenia. Jedyne filmy o tej tematyce warte obejrzenia to oczywiście trylogia "Ojca Chrzestnego" i "Człowiek z blizną"... No może jeszcze "Chłopaki z feracjny" dały radę...

2. Carlos oczywiście od imienia, na początku był "Karl", ale uznałem że mało bajerancko brzmi więc poszedłem w hiszpanśko-mexykańską odmianę. A Don to oczywiście z "Ojca...". Powstał zaraz po przeczytaniu książki ;)

3. Jasne że tak. W końcu The Icon Sting to legenda wrestlingu ;)

4. Velvetka zdecydowanie. Maryse też bym z łóżka nie wyrzucił, ale jakoś do mnie nie przemawia tak mocno co Sky :roll:

5. Tag team? Rozumiem że nie chodzi o stajnie... Z TT które występowały w WWE zdecydowanie chciałbym powrotu Dudley Boyz(3D) :D Dwaj zajebiści power wrestlerzy, potrafiący świetnie ze sobą współpracować + robią niezłe show(głównie Rey) :)

1.Jaki jest Twój gust względem dziewczyn?

2.Czy umówiłbyś się z Beth Phoenix? :)

3.Ksiądz czy Policjant który to większy nierób? :D

4.Mówisz że lubisz Ojca Chrzestnego i Człowieka z Blizną...lubisz Rodzinę Soprano?

5.Ulubiona potrawa?

missnsiggz4.png

Miss N

1. Nie mam określonego gustu względem wyglądu. Obojętne jest czy dziewczyna jest blondynką, brunetką czy rudą. Nie gra roli czy jest wysoka czy niska itp. Jak to mówią wszystkie kobiety są piękne tylko czasem wina brak ;) Najważniejsze jednak żeby miała coś pod sufitem :P

2. Oczywiście że tak. Beth co by nie mówić to jednak atrakcyjna babka. Więc jeśli masz jej numer to poproszę serdecznie ;)

3. Bez zastanowienia ksiądz. Koleś kilka razy dziennie wyjdzie przemówić do ludzi, poczyta bajeczki z książeczki, raz do roku wyjdzie na miasto bo w końcu kolęda to rzecz święta, a dostaje za to taką kasę że co trzy lata ma nowy samochód. Też bym tak chciał. A policjanci co by o Nich nie mówić czy pisać na murach jednak w jakimś tam sensie narażają swoje zdrowie i życie za dużo mniejszą kasę...

4. Nie. Pomimo wielu prób przekonania się do tej produkcji jakoś za tym nie przepadam. Za bardzo hollywoodzkie, za mało wyraziste gatunkowo. Choć gdyby nie mówiono o tym jako o "serialu o mafii" tylko "serialu sensacyjnym" to chyba nawet bym to przełknął :)

5. Patrz ptk. 1 u Norbasa :roll:

1. Co by się stało gdyby wiatr przestał wiać?

2. Najgłupsza rzecz jaką widziałeś w TV?

3. Dokończ przysłowie: gdzie kucharek sześć...?

4. Nasza-klasa czy fotka.pl (bleh)

5. Conman? Twoje zdanie o tym kimś?

6. Osoba która cie naprawdę wk***iła na BGZ?

7. BGZ się rozpada co robisz: a) klęczysz i płaczesz b)phi! c) Richard Nixon

8. Masz ochotę odpowiedzieć na następne pytanie?

9. Gotowałeś kiedyś?

10. Czy Patro2341257835627816387 słusznie opuścił forum?

Conman

1. To by było dziwne... Nie potrafię Ci odpowiedzieć, zgłoś się z tym do jakiegoś specjalisty od problemów psychicznych :8

2. Zdecydowanie przemówienie Naszego Pana Prezydenta Kaczyńskiego. To o gejach, niemieckich zaborach z podkładem muzycznym z jakiegoś starego serialu... Płakać się chciało...

3. Gdzie kucharek sześć tam cycków dwanaście ;)

4. Obydwa serwisy są na podobnym poziomie intelektualnym co jamochłon... Ale skoro muszę coś wskazać to chyba NK ze względu na to iż jednak jest to poparte jakąś mądrą ideą czyli odnalezieniem starych znajomych :)

5. Ciemna Strona Pomidora... Wyróżnił się tym że w SB dopominał się ptk. reputacji za napisany artykuł ;) Poza tym uważa Carlito za "wydziewiczoną nastolatkę". Ostatnio długo Go nie było, ale teraz powraca i mam nadzieję że z podonym skutkiem jak przed "przerwą wakacyjną" ;)

6. Nie ma takiej osoby.

7. Richard Nixon to zdecydowanie jedyne dobre wyjście z takiej sytuacji ;)

8. Hell Yeah :P

9. Tak, ostatni raz jakąś godzinę temu. Podobno nawet nieźle mi to wychodzi :D

10. Ciężko powiedzieć. Z jednej strony nie był jakiś specjalnie groźny, ale już kilka razy dostał "drugą szansę" i nie potrafił tego utrzymać...

• 1 miesiąc temu...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablomodjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot - nie raczył odpowiedzieć  
IIL
Milos
AtS
Norbas
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
doncarlos

next:

EDDY!

48dsqxyyr2.gif

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

16476371734edf391100c30.jpg

Eddy, zdradziłeś całe BGZ , biorąc sygne Jasia..Dlaczego popełniełeś taką zbrodnie?? :P

Jakie gazety najczęściej czytasz/przeglądzasz?Tzn.Sportowe , o polityce , playboy'e :twisted: ....

Grasz na jakimś instrumencie?Jakim?

Którą "buźke" najczęściej używasz na forum?Tzn :D czy :D czy :) ....

Który dział na BGZ najbardziej lubisz/uwielbiasz?

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

1. Jakiego koloru jest lustro?

2. Co zrobić, żeby nic nie musieć robić???

3. Jesteś wrestlerem WWE, mamy ME Wrestlemanii w którym ty uczestniczysz. Nagle dostajesz niespodziewanej, potężnej sraki... co robisz?

4. Conman.... co sądzisz o jegomości...

5. Najfajniejsza dyskusja na BGZ, w jakiej uczestniczyłeś?

6. Ja nie ... a ty?

7. Od początku starałeś się o moda ? :thinking:

8. Willem obciął swojej ofierze po pół palca u prawej ręki i po 3/4 palca u lewej. Ile palców obciął Willu?

9. Inny skrót BGZ oddający charakter tego forum :lol

10. Chciałbyś być prezydentem RP? Ewentualnie bratem prezydenta?