Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kall

1. Co sądzisz o Lucha i o scenie niezależnej ? W Lucha jak i w scenie niezależnej są świetne walki i niesamowici wrestlerzy którzy zawsze pokażą coś niesamowitego w ringu jak i poza nim. Ogólnie Lucha i scena niezależna jest świetna i zachęcam do obejrzenia którejś z federacji z poza WWE i TNA ;) .

2. AAA czy CMLL ?? Obie federacje są świetne i mają znakomitych zawodników i trudno mi było wybrać lepszą bo jak dla mnie obydwie są na takim samym poziomie ale jak już mam powiedzieć lepszą to niech będzie CMLL.

3. High Flyer - z czym ci się kojarzy to pojęcie ? Ze świetnymi wrestlerami którzy mają wielkie umiejętności no i oczywiście ze skocznymi zawodnikami :P .

4. Znasz jakichś luchadorów z AAA/CMLL ? Tak znam i to wielu nawet bardzo wielu ale wymienie tych co najbardziej znam bo tak to by mi to zajęło trochę :P: Jack Evans ,Volador, Jr., Extreme Tiger,Angel de Oro, Averno, Dr. Wagner, Jr.,La Parka ,La Sombra, Aero Star ,Fuego, Héctor Garza, La Mascara, Mascara Dorada, Ultimo Guerrero, Heavy Metal, El Mesías ,Jeff Jarrett :8

5. Co będzie dalej z Sin Carą ? - według Ciebie Według mnie to wróci za miesiąc, dwa jakby nic się nie stało i zacznie z kimś feud.

6. Sin Cara czy Rey Mysterio ? Sin Cara chociaż Rey Mysterio nie jest aż tak gorszy od niego, ale wole Mistico aka. Sin Cara.

7. Fabregas w Barcelonie ? Czy to dobry ruch ze strony Barcy ? - Co o tym sądzisz ? Fabregas to jeden z moich ulubionych piłkarzy zaraz po Henrym i Suarezie i chciałbym żeby został w Arsenalu. Oczywiście że to dobry ruch ze strony Barcelony dla tego że Fabregas to jeden z najlepszych moim zdaniem piłkarzy na świecie i na pewno przyda im się Cesc w Barcy i pomoże im w zdobyciu pucharu LM i Hiszpanii.

8. Alexis Sanchez, wielki talent czy pieniądze wyrzucone w błoto ? Alexis to talent chociaż nie powiem że wielki ale talent ma i na pewno nie są to pieniądze wyrzucone przez Barce w błoto bo na pewno będzie im pomagał w zdobyciu pucharu LM i Hiszpanii.

9. Wrestling czy Piłka Nożna ?Piłka Nożna. Ale po Piłce Wrestling :) .

10. I na koniec, co sądzisz i moich raportach ? Są one świetne i bardzo fajnie się je czyta. Fajnie że dodajesz do nich zdjęcia co jest na +. Ogólnie twoje raporty są bardzo dobre.
  • Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

pokojzw.png

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablo modjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot
IIL
Milos
AtS
Norbi
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
DonCarlos
Eddy
>C<
Urban
Whitedruid
montoya
Arkoś
Luba
Yao
Prototype
patryniu
Boogeyman1996
The Orton
T0meq
Tuptuś
Artx
Sebu
Rejden
Kacpios
Pietrek
Turek
Brem
Droops
pacjend
Xeb
Kazek
fanfanfan
FIZ
mateusz199670
Peri
The Edgar
>C<
pablo modjo
Montana
undertaker124
Mexx
El Gonzalito
Norbi
Szymix
BEJL
Mysciak
kNp
Daimon
Piledriver
Olz
Blazi
TadziuU

Zapraszam do 'Pokoju Zwierzeń':

Kall

avyo.png

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

1. Kojarzysz mnie, chyba? :)

2. Czy już gdy zostaniesz Moderatorem(o ile zostaniesz), nadużyjesz władzy przeciwko mnie? :D

3. Jak jest pisał raporty? Czy to aż tak bardzo żmudna praca?

4. Jak ci się współpracuje z Olz? Zgrana paczka?

5. Jak ci się pisało przeciw mnie w WCE?

1.jpg

Iluzja.....

1. Czy nick Kall skojarzył Ci się kiedy siedzialeś na toalecie? :8

2. Czy nick kondziom wziął Ci się od tego tamtego wiesz czego? :P

3. Jak sądzisz, zasłuzyłeś juz na pomocnika?

4. Zasługujesz na moda?

5. Czemu czasem nie wyrabiacie sie z raportami i ostatnio one raz są raz ich nie ma?

6. Kto jest lepszym raporciarzem, ty, Olz, a moze Tag Lusik/Spiral? :D

7. Klub sportowy?

8. Ulubiona postać z Trudnych Spraw? =))

9. Czemu dość rzadko zagladasz do dyskusji WWE i TNA?

10. TNA czy WWE?

11. Sting czy Cena?

12. Na jakim poziomie stoja dyskusje WWE? (Beznadziejne/Slabe/Dobre/Bardzo Dobre/Rewelacja)

13. Czemu ostatnio straciłeś trochę zapal w WCE?

14. Myślisz, że AeroBoy miałby szansę z Punkiem w obecnej chwili?

15. Na kogo zmieniłbys postać w WCE?

16. Sadzisz, że Alberto Del Rio załapie się do Main Eventu Super Summer Event?

17. W realu: Del Rio czy Miz?

18. W WCE: Del Rio czy Punk? :D

19. Ulubione PPV WWE?

20. Ulubione PPV TNA?

21. Ulubione PPV WCE?

22. Ulubionz napój?

23. Ulubiony kolor?

24. Jedziesz do Gdańska na WWE SD?

25. Jak Ci idzie koczowniczy tryb życia? (profil)

26. Długo zastanawiałeś się, czy wrzucać swoje fotki na forum?

27. Chcialbyś zobaczyć moje fotki? :D

28. Ulubiona federacja?

29. Ulubiony sport?

30. Po co ogladasz gale na live?

31. Sądzisz, że Polska w piłkę da radę chociaż raz zremisować z Anglia w El. MŚ?

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

1. Lubisz mnie :)

2. Jak oceniasz moje niusy sportowe

3. AAA czy CMLL ??

4. Ulubiony wrestler

5. Ulubiony piłkarz ?

6. Jak poradzimy sobie w eliminacjach do mundialu ?

7. Twoim zdaniem zasłużyłem na Pomocnika ?

8. Najlepsza walka jaką oglądałeś w życiu?

9. Ulubiony film?

10. Jakie państwo chciał byś zwiedzić lub miasto?

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1.Twoja ulubiona walka z Aeroboyem

2. W jakiej federacji widziałbyś Aeroboya?

3. Co sądzisz o obecnej modzie na hardcore w Lucha?

4.Dlaczego lucha

5.Co sądzisz o przejściu Averno do WWE?

6.Oglądasz coś oprócz WWE i Lucha?

#SmartFanZone

1. Pytania standardowe:

- Imię: Konrad

- Rok urodzenia: 1995

- Miejsce zamieszkania: Kraków

- Wzrost: ok.180

- Waga: 55-60 sam dokładnie nie wiem :D

- Kolor włosów: czarne

- Kolor oczu: niebieskie

- Rodzaj słuchanej muzyki: dance, rock i czasami hip-hop

- Ulubiony zespół: nie mam

- Ulubiona piosenka: nie mam

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: Piłka Nożna- grałem jako bramkarz, ostatnio polubiłem szczypiorniaka

- Twój idol: Oliver Kahn- ubiłem oglądać jego parady i zawsze się na nim wzorowałem :)

- Ulubiona potrawa: naleśniki i pierogi z grzybami :)

- Zainteresowania: wrestling, piłka nożna

2. Twoje plany na przyszłość: Hmmm.. nie mam jakichś wielkich planów. Skończyć szkołę a następnie dalej rozwijać się pod kątem historycznym :)

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum: Na BGZ trafiłem dzięki wujowi Google. Szukałem jakiejś karty i wszedłem na to forum. BGZ to świetne forum i jak dla mnie najlepsze w Polsce. Sporo ciekawych tematów i fajnych ludzi,

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety. Największą moją wadą jest lenistwo, jestem wkurzający no i chyba za dużo spamuje na gg :D:D Moją największa zaletą jest poczucie humoru, lubię pomagać i chyba każdy kto mnie zna powie, że jestem miły.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

1.Yao- świetny gościu który z chęcią pomoże, doradzi a co najważniejsze jest bardzo miły :D To on wciągnął mnie do Lucha.

2.Fan x3- no cóż miły gościu i nieraz potrafi rozbawić do łez. Prowadzi tego Albercika i prowadzi a pasu nie widać :D Wielki miłośnik "Trudnych Spraw" zresztą tak samo jak ja =))

3.Olz- świetna koleżanka która pomaga mi w raportach. dobrze się dogadujemy i oby tak dalej :)

4.Tadziu- Pan Tadeusz to spoko gościu i jest strasznie ambitny :D Idzie się z nim dogadać. Wrzuca newsy sportowe które i tak nikt nie komentuje :(:( Postaralibyście się hah :D

5. Illusion czy też Heniek jak kto woli- Jeśli bym go nie wymienił to bym życia u niego nie miał. Czasem wkurza, czasem rozbawi ale ogólnie jest :t_up:

6. I wielu wielu innych ... można by wymieniać do nieskończoności a i tak wszyscy świetni :)

Illusion aka Heniek

1. Kojarzysz mnie, chyba?- A skąd ja mam cię kojarzyć ? Z Legolandu ?

2. Czy już gdy zostaniesz Moderatorem(o ile zostaniesz), nadużyjesz władzy przeciwko mnie?- Raczej nie ... bo zapuszkowali by mnie za znęcanie się nad dziećmi specjalnej troski.

3. Jak jest pisał raporty? Czy to aż tak bardzo żmudna praca?- Według mojej oceny i doświadczeń to dość żmudna praca. Sporo roboty przy tym a i tak mało osób doceni tą pracę.

4. Jak ci się współpracuje z Olz? Zgrana paczka?- Współpraca miedzy nami jest całkiem w porządku. Dobrze się dogadujemy i jak dla mnie jest :t_up:

5. Jak ci się pisało przeciw mnie w WCE?- Strasznie się przy tym pociłem :D :D Hernandez to był bardzo wymagający przeciwnik.

fanfanfan

1. Czy nick Kall skojarzył Ci się kiedy siedzialeś na toalecie?- Ten nick wymyślił mi Pan Tadziu. Kall po Szwedzku (czy też po Norwesku) oznacza zimny

2. Czy nick kondziom wziął Ci się od tego tamtego wiesz czego?- Fan ty zbereźniku ! W podstawówce wołali do mnie Kondziom a ja jeszcze dodałem do nicku 96 od mojego nr. na koszulce :)

3. Jak sądzisz, zasłuzyłeś juz na pomocnika?- Chyba tak ...

4. Zasługujesz na moda?- Jeszcze nie czas na zieleń.

5. Czemu czasem nie wyrabiacie sie z raportami i ostatnio one raz są raz ich nie ma?- Czasami nie wyrabiam z raportami. Wiem wakacje ale przecież człowiek powinien mieć troszkę czasu dla siebie. Następną sprawą jest to, że sporo się napracujemy i mało kto to docenia. Do tego nie zawsze mam od razu RAW/SD więc raporty nie pojawiają się do 24h po gali. Teraz już się postaramy aby raporty pojawiały się regularnie. Wraca OLZ a do tego debiutują 2 nowi raporciarze którzy w razie czego będą nas zastępować.

6. Kto jest lepszym raporciarzem, ty, Olz, a moze Tag Lusik/Spiral?- W tej kwestii nie będę się wypowiadać. Każdy pewnie ma swojego ulubionego raporciarza.

7. Klub sportowy?- FC Barcelona. A dlaczego ? Uwielbiam ich za styl oraz dlatego że Barca to Més que un club. Kibicuje im już od paru ładnych lat.

8. Ulubiona postać z Trudnych Spraw?- Pan Dariusz (odc.24) i ta scena w wannie =))

9. Czemu dość rzadko zagladasz do dyskusji WWE i TNA?- Jakoś już tak mam, że nie chce mi się zaglądać do dyskusji.. ale to się zmieni :D

10. WWE

11. Sting

12. Na jakim poziomie stoja dyskusje WWE?- Według mnie stoją na Bardzo Dobrym poziomie

13. Czemu ostatnio straciłeś trochę zapal w WCE?- Nie poszło po mojej myśli i teraz już nie cieszy mnie pisanie na BS.

14. Myślisz, że AeroBoy miałby szansę z Punkiem w obecnej chwili?- Gdybym się postarał to może była by jakaś szansa.

15. Na kogo zmieniłbys postać w WCE?- Nie myślałem o tym ... ale gdyby mi przyszło podjąć decyzję to wolałbym zrezygnować z WCE niż zmienić postać.

16. Sadzisz, że Alberto Del Rio załapie się do Main Eventu Super Summer Event?- Zależy jaka będzie stypulacja. Ale obstawiam Edga i Ortona.

17. W realu: Del Rio czy Miz?Alberto a dlaczego ? Dlatego, że podoba mi się jego gimmnick i sposób walki. Miss to cienias.

18. W WCE: Del Rio czy Punk?- Trudny wybór ale jestem z Albertem :)

19. Ulubione PPV WWE?- MiTB oraz TLC

20. Ulubione PPV TNA?- Slammiversary

21. Ulubione PPV WCE?- Nie mam

22. Ulubionz napój?- Poza %% to chyba Nestea =))=))

23. Ulubiony kolor?- Złoty :D

24. Jedziesz do Gdańska na WWE SD?-Niestety raczej mnie nie będzie

25. Jak Ci idzie koczowniczy tryb życia? (profil)- Nawet całkiem nieźle, zbieram sobie owoce itp, zjadam robaki i śpię pod gołym niebem 8)

26. Długo zastanawiałeś się, czy wrzucać swoje fotki na forum?- E tam wiedziałem, że i tak nikt ich nie będzie chciał oglądać

27. Chcialbyś zobaczyć moje fotki?- No pewnie :D Fap Time !!!!

28. Ulubiona federacja?- CMLL

29. Ulubiony sport?- Piłka Nożna, Ręczna, Hokej

30. Po co ogladasz gale na live?- A kto powiedział, że ja oglądam live ??!! :D

31. Sądzisz, że Polska w piłkę da radę chociaż raz zremisować z Anglia w El. MŚ?- Wątpię :( Będą niezłe łoty

TadziuU

1. Lubisz mnie ?- Loffciam ! :***

2. Jak oceniasz moje niusy sportowe- Są świetne :D

3. AAA czy CMLL ??- CMLL

4. Ulubiony wrestler- Hmmm Sin Cara i Angel de Oro

5. Ulubiony piłkarz ?Aktualnie Leo Messi i Thiago Alcántara

6. Jak poradzimy sobie w eliminacjach do mundialu ?- Beznadziejnie :D

7. Twoim zdaniem zasłużyłem na Pomocnika ?- Tak

8. Najlepsza walka jaką oglądałeś w życiu?-HBK vs. UT na WM

9. Ulubiony film?- Nie mam

10. Jakie państwo chciał byś zwiedzić lub miasto?- Państwo to chyba Meksyk a jeśli chodzi o miasto to właśnie w nim przebywam :D

Yao

1.Twoja ulubiona walka z Aeroboyem- Nie mam takiej ulubionej. Z tych co widziałem wszystkie były na dobrym poziomie. Ogólnie jak dla mnie najlepsze walki wykręcał razem w TT z Violento Jack'iem.

2. W jakiej federacji widziałbyś Aeroboya?- Ja widziałbym go w AAA. Tam mi pasuje a poza tym można by go było oglądać dużo częściej niż w DTU. Liczyłem na to, że AAA przekona się do niego podczas Lucha Expo ale dalej cisza na ten temat. Ja nadal mam nadzieje. AB jest bardzo młody i jeszcze długa droga przed nim.

3. Co sądzisz o obecnej modzie na hardcore w Lucha?- Urozmaica to w pewnym stopniu Lucha ale byle by nie przesadzić.

4.Dlaczego lucha- Odkąd pierwszy raz zobaczyłem gale CMLL to zakochałem się w tym. Od zawsze lubiłem HF którego nie ma za dużo w WWE a w Lucha jest tego masa. CMLL i inne federacje z lucha są dla mnie jak miodek dla Puchatka =))

5.Co sądzisz o przejściu Averno do WWE?- Za pewne wpłynęło by to na jakość walk Sin Cary lecz nie sądzę aby Averno odszedł z CMLL. Przeżywa teraz drugą młodość.

6.Oglądasz coś oprócz WWE i Lucha?- Czasami jakąś galę CZW, od czasu do czasu coś z Japonii. Nie pogardzę też federacjami Indy. Ostatnio ściągnąłem nawet parę gal DDT =)) Od dawna też coś mnie kusi na ROH. A poza wrestlingiem lubię również UFC.

MrZiomal

1. Lubisz mnie?- No peffnie !! :*

2. Najlepsze PPV jakie widziałeś to...- Nie ma takiego najlepszego ...

3. Najlepsza walka jaką widziałeś to...- Już było ale odpowiem :D HBK vs Taker na WM. Jeszcze wtedy byłem miłośnikiem WWE :D

4. Twój ulubiony feud... Cena-Nexus a z Lucha, Mistico-Volador Jr.

5. Ulubiony aktor i aktorka...Aktor - Rowan Atkinson, Aktorka- Angelina Jolie

6. Nadajesz się na Pomocnika?- Pewnie !

7. Co sądzisz o heel turnie Rock'a w WCE?- Turn jak turn ... publiczność źle to odbierze hah

8. Co sądzisz o Rock'u w WCE?- Ssssie na maxa :D Poza tym jest wszystko bardzo ładnie.

9. Jedziesz na HS do Gdańska?- Też już było .. nie będzie mnie :/

10. A wiesz, że Tuptuś siedzi niedaleko mnie?- To mam ci współczuć czy gratulować ??

11. Indy czy Puro?- Zdecydowanie Indy

12. Podoba Ci się Sting w gimmicku Jokera?- Taa zrobiła się mega zaje :censored: postać :D

13. Czemu jesteś za Farsą?- Ponieważ kibicuję im od dziecka. A poza tym lubię ich styl gry i to że Barca gra swoje a nie ustawia przerozmaite taktyki na rywala.

Czekam na kolejne pytania !!

Edytowane przez Gość
alexisy.png

1. Lubisz mnie? :8

2. Najlepsze PPV jakie widziałeś to...

3. Najlepsza walka jaką widziałeś to...

4. Twój ulubiony feud...

5. Ulubiony aktor i aktorka...

6. Nadajesz się na Pomocnika?

7. Co sądzisz o heel turnie Rock'a w WCE?

8. Co sądzisz o Rock'u w WCE?

9. Jedziesz na HS do Gdańska?

10. A wiesz, że Tuptuś siedzi niedaleko mnie? :D

11. Indy czy Puro?

12. Podoba Ci się Sting w gimmicku Jokera?

13. Czemu jesteś za Farsą?

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1.Co o mnie sądzisz?

2.Nie uważasz, że fanx3 zadał trochę za dużo pytań i teraz nie ma Cię o co pytać?

3.Czy Twoja współpraca z Olz to tylko praca? :8

4.Jak wypełniam swoją rolę moda?

5.Jak oceniasz aktualną ekipę BGZ?

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

1. Słuchasz audycji BGZ?

2. Jak je oceniasz, od 1 - 10. Co trzeba zmienić, czego Tobie brakuje etc.

3. Jakiś pomysły na następne tematy na audycje?

4. Kogo chciałbyś usłyszeć za mikrofonem?

5. Grałeś kiedyś w Mafie lub Mafie 2? :D

Tak czekałeś więc daję :)

1. Koffasz mnie? ; * xdd

2. Henry czy Abidal ? I Afellay czy Arshavin?

3. Jak tam w Barcelonie, zwiedzisz stadion?

4. Co sadzisz o mudzinach :8

5. Interesujesz sie lekkoatletyka? Jeśli tak to jakie dyscypliny/lekkoatletów preferujesz?

1.Meksyk czy Hiszpania? ;)

2.Czemu nie grasz już w WCE?

3.Kiedy robisz tą składanke?! Długo mam czekać?! :D

4.Co lubisz w muzyce najbardziej?

5.Zwiedziłes jakies ciekawe miejsca w Barcelonie?

6.Czemu uważasz Barcelone za zespół idealny?

7.Chciałbys zamiast Barcelony zwiedzić np. Meksyk czy też Argentyne? ;)

8.Co uważasz za rzecz trudną w życiu, która może Cię spotkać?

9.Byłes kiedys w stolicy? :D

10.Ożeniłbys się z hiszpanką lub inną latynoską zamiast polki ? :D ( wiem, głupie pytanie haha :D, ale się nie przejmuj zbytnio tą głupotą :D )

11.Czy to już ostatnie pytanie?

12.... Kall : tak =))

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Blazi

1.Co o mnie sądzisz?- Hmmm jesteś spoko gościem, można z tobą miło pogadać no i odwalasz niezłą robotę dla BGZ.

2.Nie uważasz, że fanx3 zadał trochę za dużo pytań i teraz nie ma Cię o co pytać?- Nie no co ty powinno być jeszcze więcej pytań.

3.Czy Twoja współpraca z Olz to tylko praca?- A co ma być kuffa ? Współpracujemy przy raportach i tyle.

4.Jak wypełniam swoją rolę moda?- Zaje :censored: !!

5.Jak oceniasz aktualną ekipę BGZ?- Jak dla mnie świetna. Każdy dodaje coś od siebie i jest super :)

Turek

1. Słuchasz audycji BGZ?- Tak

:D

2. Jak je oceniasz, od 1 - 10. Co trzeba zmienić, czego Tobie brakuje etc.- 9 taka jest moja ocena waszych audycji. Według mnie nie ma co zmieniać bo jest dobrze.

3. Jakiś pomysły na następne tematy na audycje?- Pustka w głowie. Ale zapewne coś z Dropsem wymyślicie :D

4. Kogo chciałbyś usłyszeć za mikrofonem?- Hmm na pewno fausia :*, heńka iluzjonistę i urbana 8)

5. Grałeś kiedyś w Mafie lub Mafie 2?- Grałem kiedyś w Mafię 2

Olz

1. Koffasz mnie? ; * xdd - Ja wszystkich kocham

:D :****

2. Henry czy Abidal ? I Afellay czy Arshavin?- Abidal/Afellay

3. Jak tam w Barcelonie, zwiedzisz stadion?- Nom już byłem. Jest mega !!

4. Co sadzisz o mudzinach- Sam nie wiem.

5. Interesujesz sie lekkoatletyka? Jeśli tak to jakie dyscypliny/lekkoatletów preferujesz?- Nie rusza mnie lekkoatletyka.

El Gonzalito

1.Meksyk czy Hiszpania?- Jak na razie Meksyk 0-1 Hiszpania

2.Czemu nie grasz już w WCE? - Gram tylko po prostu upadł mój cały plan dotyczący AeroBoya.

3.Kiedy robisz tą składanke?! Długo mam czekać?!- Niedługo powinna się ukazać.

4.Co lubisz w muzyce najbardziej? - Hmmm chyba lubię tą wolność i to, że dzięki muzyce możesz się np. odciąć od świata.

5.Zwiedziłes jakies ciekawe miejsca w Barcelonie? - Taa byłem już w najważniejszych miejscach. Ale to nie koniec zwiedzania, mam jeszcze sporo czasu.

6.Czemu uważasz Barcelone za zespół idealny? - Ponieważ wkręcają rywali do ziemi i niszczą na całej linii. A tak poza tym uwielbiam ich styl gry :D

7.Chciałbys zamiast Barcelony zwiedzić np. Meksyk czy też Argentyne?- Chciałbym zwiedzić Meksyk :D Może kiedyś się spełni to marzenie.

8.Co uważasz za rzecz trudną w życiu, która może Cię spotkać? - Jakaś większa choroba.

9.Byłes kiedys w stolicy?- Taa

10.Ożeniłbys się z hiszpanką lub inną latynoską zamiast polki ?- Pewnie ... tylko czy byłbym ją w stanie zrozumieć ?? =))

11/12.Czy to już ostatnie pytanie?- Takk

Nie wysililiście się za bardzo z tymi pytaniami

:(
alexisy.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1.Podoba ci się Hayabusa?

2. Jakie jest twoje ulubione PPV od AAA i CMLL?

3.Ulubiona maska?

4. Czemu Yao jest najlepszym userem na BGZ?

5.Jak myślisz czy Yao pokona Tuptusia w Wrestling Quizie na audycji?

6. Co sądzisz o Hunico w postaci Sin Cary?

7. Kto pisze najlepsze biografie?

8. Dlaczego Yao robi najlepsze BGZ Audycje i nikt ich nie komentuje?

9. Czemu Yao ogląda Lucha Libre? :D

Masz bo widzę że narzekasz na brak pytań :)

#SmartFanZone

1. Co o mnie sądzisz jako userze?

2. Ulubiony sport?

3. Ulubiona gra komputerowa?

4. Masz dziewczynę?

5. Co sądzisz o BGZ?

valence.png

WCE STREAK:

Zwycięstwa: 0