Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Twoim zdaniem - która drużyna wygra tegoroczne Copa America i dlaczego będzie to Urugwaj? :P

2. Barcelona czy Liverpool? Uzasadnij

3. Uważasz się za najlepszego newsmana na BGZ?

4. Dobrze Ci się gra Sheamusem w WCE? Zamierzasz zmienić postać w najbliższym czasie?

5. Jeżeli miałbyś oceniać promo Punka z ostatniego RAW w skali szkolnej, ile byś mu dał?

6. Jak myślisz, czy John Morrison po powrocie zdobędzie w końcu WWE Championship, czy nie ma na to NAJMNIEJSZYCH szans?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Turek

1. Słuchasz audycji BGZ? Jak tak to jak je oceniasz? Niestety nie słucham audycji :|

2. Chciałbyś na jakieś wystąpić, czujesz się na siłach? Na razie nie che wystąpić w audycji.

3. Co ciebie ciągnie do wrestlingu? Ogół tego sportu? Ciągną mnie akrobacje wrestlerów, skoki z klatek, krew, skoki z drabin i inne extremalne wyczyny.

4. Chciałbyś kiedyś się spróbować w ringu i stworzyć jakąś walkę na zasadach Pro Wrestlingu? Czemu nie :P

5. Czy uważasz że wrestling to bardzo wymagający sport, w którym nawet zwykły skok na metr może skończyć się tragicznie? Wymagający jest na pewno ale, żeby skok na metr miał się zakończyć tragicznie? Nie.

6. Czy to jest normalne u nas, gdy nakręcamy się "bólem" innych? Nie wiem czy jesteśmy normalni :8

Sebu

1. Twoim zdaniem - która drużyna wygra tegoroczne Copa America i dlaczego będzie to Urugwaj? Obecnie nie jestem na bieżąco z CA.

2. Barcelona czy Liverpool? Uzasadnij Przez dłuższy czas ulubionym klubem była Barca ale teraz jakoś mi się ona przejadła. Jak tylko przypomnę sobie finał LM z 2005 roku to jak tu nie kochać Liverpoolu i Dudka?:D The Reds!

3. Uważasz się za najlepszego newsmana na BGZ? Nie mnie to oceniać. Ja tylko pisze newsy jak najlepiej umiem.

4. Dobrze Ci się gra Sheamusem w WCE? Zamierzasz zmienić postać w najbliższym czasie? Jak na razie Szejmus daję radę :P A co do zmiany to na razie nie myślę nad tym.

5. Jeżeli miałbyś oceniać promo Punka z ostatniego RAW w skali szkolnej, ile byś mu dał? Bez wątpienia 6.

6. Jak myślisz, czy John Morrison po powrocie zdobędzie w końcu WWE Championship, czy nie ma na to NAJMNIEJSZYCH szans? Chciałbym aby zdobył ale pewnie teraz na MitB walizkę wygra pan X i będzie feud z Jasiem więc w najbliższym czasie nici z WWE title

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• 5 tygodni później...

pokojzw.png

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablo modjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot
IIL
Milos
AtS
Norbi
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
DonCarlos
Eddy
>C<
Urban
Whitedruid
montoya
Arkoś
Luba
Yao
Prototype
patryniu
Boogeyman1996
The Orton
T0meq
Tuptuś
Artx
Sebu
Rejden
Kacpios
Pietrek
Turek
Brem
Droops
pacjend
Xeb
Kazek
fanfanfan
FIZ
mateusz199670
Peri
The Edgar
>C<
pablo modjo
Montana
undertaker124
Mexx
El Gonzalito
Norbi
Szymix
BEJL
Mysciak
kNp
Daimon
Piledriver
Olz
Blazi

Zapraszam do 'Pokoju Zwierzeń':

TadziuU

King of Football

henryoh.png

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

1. Ulubiony wrestler i dlaczego?

2. Twój pierwszy ulubiony wrestler?

2. Najlepsza walka jaką oglądałeś w życiu?

3. Ulubiony film?

4. Chciałbyś być kimś więcej niż pomocnikiem na BGZ?

5. Jakie państwo chciał byś zwiedzić lub miasto?

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

1. Skąd u Ciebie taki popyt na pisanie newsów sportowych?

2. Myślisz, że Polska Reprezentacja w piłkę da radę dostać się na na MŚ 2014?

3. Czy skład siatkarzy na ME jest dla Ciebie dobrym składem?

4. Konrad Czerniak ma szansę na medal olimpijski? :)

5. Chcesz zamienić forum o wrestlingu na forum o sporcie? =))

6. Kliknąłeś na facebook'u BGZ Lubię to?!

1. Piszesz newsy sportowe szukając je po różnych stronach (nieważne czy polskich czy zagranicznych), czy też wchodzisz na polskie serwisy i po prostu je kopiujesz? Pytam poważnie. ;)

2. Damy radę San Marino w eliminacjach, czy i oni będą za trudni?

3. Czemu w kadrze na ME znajdują się takie beztalencia jak Żygadło, a zabrakło miejsca dla Zagumnego?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

1. Słuchasz audycji BGZ? Jeżeli tak to prosiłbym o mały komentarz do nich.

2. Jakieś pomysły do rozrywki na Audycji? Coś zamiast Quiza na przyszłość?

3. Kliknąłeś "Lubię To!" na facebooku w profilu audycji BGZ?

4. Co byś zrobił dla forum, aby było one lepsze?

5. Dlaczego uważasz że dział Sport jest dosyć ważny na forum o Wrestlingu, że wrzucasz newsy i ogólnie się nim zajmujesz? (Nie chce widzieć odpowiedzi np. "Bo Wrestling to też sport" czy coś w tym stylu :) )

1. Kogo wolisz. JoMo czy The Miza?

2. Jak byś był założycielem WWE to kogo byś najpierw zatrudnił ze sceny niezależnej jakbyś mial do wyboru: Chrisa Hero, CM Punka dawniej z blond długimi włosami, Dr.Wagner Jr czy Jimmego Jacobsa?

3. AC Milan czy Real Madryt ?

4. Czy lubisz Call Of Duty?

5. Znasz federację AAA?

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1.Lubisz mnie?

2.Jak oceniasz moje newsy?

3.Uważasz, że zasłużyłem na rangę Moderatora?

4.Co byś zmienił na BGZ?

5.Wymień 3 ulubionych userów z tego forum ;)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

1. Czy sądzisz, że mamy szanse przejść przez fazę grupową ? Które obstawiasz miejsce ?

2. Sądzisz, że nasz skład jest ''dobry'' ?

3. Zmienił byś coś w nim ?

4. Twoim zdaniem Smuda jest dobrym trenerem ? Dlaczego tak/nie ? Uzasadnij !

deathnotep.png

angle_02.gif

1. WWE czy TNA? Co i dlaczego ?

2. Co sądzisz o storyline CM Punka?

3. Jakie sporty oglądasz?

akerdrugi.png

1. Komu kibicujesz i dlaczego ?

2. Jak czujesz się w roli pomocnika ?

3. Co sądzisz o transferach Jeża i Sikorskiego do Polonii ?

4. Jak poradzimy sobie w eliminacjach do mundialu ?

5. Myślisz, że Winiarski i Wlazły mogą jeszcze zagrać na takim poziomie jak kiedyś czy już się wypalili ?

ksgj.png

1.Lubisz mnie?

2.jak masz na imię :D ??

3.kogo chciałbyś obejrzeć na finale mistrzostw europy?

4.Ulubiony sport?

5.Masz jutro czas?? :D

6.to jak w końcu przepisujesz się do innej klasy? =))

7.który jesteś w ranku na Ultra Fragu??? ;)

8.Ulubione Państwo??:),odpowiedz ma być szczera,ja ją znam

ohmzuw.gif

1. Pytania standardowe:

Imię: Kaludiusz

Rok urodzenia: 1998

Miejsce zamieszkania: Bliżyn (woj. świętokrzyskie)

Wzrost: 163

Waga: 41

Kolor włosów: czarne

Kolor oczu: niebieskie

Rodzaj słuchanej muzyki: A słucham tego co mi w padnie w ucho :)

Ulubiony zespół: Nie mam

Ulubiona piosenka: Też nie mam

Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: Piłka nożna, Koszykówka, Siatkówka, Biegi na 100 i 200 metrów a inne to tak mniej

Twój idol: Thierry Henry dlaczego? A dla tego że go bardzo cenie i jest już jakąś tam legendą piłki nożnej a do tego jest to mój ulubiony piłkarz

Ulubiona potrawa: Pizza, Spaghetti, Hamburger i inne tego typu fast-foody. A z takich domowych potraw to pomidorówka i schabowy z ziemniakami i surówką :P

Zainteresowania: Piłka nożna, Wrestling no ogólnie sport

2. Twoje plany na przyszłość - Oczywiście chcę skończyć gimnazjum, a później nie wiem gdzie jeszcze pójdę bo będę miał czas na namyślenie się, no a po zkoćzeniu jakieś szkoły będę chciał grać zawodowo w piłkę nożną a jak nie zostanę zawodowym piłkarzem to może zostanę księdzem albo nowym Ryjkiem w WWE :lol

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - Na BGZ trafiłem przez Google. Wpisałem forum o wrestlingu czy jakoś tak już nie pamiętam. A co sadzę o forum? Jak dla mnie najlepsze w Polsce forum o wrestlingu ale na pewno nie tylko ja tak sądzę. Jest tu zgrana z humorem ekipa. No i jest to co powinno być dyskusję i wyniki itp.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety -Wady: leniwy, wkurzający, czasami bywam zbytnio nerwowy.

Zalety: przyjacielski, pomocny, z poczuciem humoru

Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź -

Ledger - Byłeś chyba pierwszą osobą z BGZ z którą się zaprzyjaźniałem i gadałem często na GG dalej gadamy ale to nie tak jak kiedyś :(. A do tego zawsze mi pomagałeś jak miałem jakiś problem no i ty mię wciągnąłeś w WCE i mi pomagałeś w pisaniu. Dzięki ci za wszystko :) .

Kall - Z tobą też się zaprzyjaźniłem i bardzo cię lubię. Fajnie się z tobą gada na gg o rożnych rzeczach nie będę zdradzał :8. Jesteś spoko koleś i masz poczucie humoru. No i życzę ci Moderatora już niedługo :) .

Hunico - Ty też jesteś spoko koleś z humorem. Fajnie się gada z tobą na gg i nie bój się już niedługo pojawi się post na BS w którym cie zniszczę :P .

Kazek - Z tobą aż tyle nie gadam na gg ale jesteś spoko ziom no i mamy bloga ale szkoda że pad tak szybko :( . Ale myślę że kiedyś wróci do życia :) . Dzięki za wszystko :) .

Patrykglowa - Zaskoczeni jesteście :P . A dlatego jego wymieniłem bo to jest mój kolega z klasy. To znaczy już nie będziemy razem chodzić ale gdy chodziliśmy razem dużo gadaliśmy i dyskutowaliśmy o wrestlingu. Mogę powiedzieć że jest on spoko kolesiem chociaż czasami wkurza mnie :D .

fanfanfan

1. Ulubiony wrestler i dlaczego? Moim ulubionym wrestlerem jest Edge jak dla mnie znakomity zawodnik i legenda wrestlingu i WWE. Zawsze był świetny jak heel ale też jako face. Bardzo dobry przy mikrofonie i umiał zrobić świetną walkę z kim kol wiek. Świetny wrestler i tyle.

2. Twój pierwszy ulubiony wrestler? Moim pierwszym ulubienicę by The Undertaker lubiłem go za ten jego mroczny gimmick no i za ten jego finisher - Tombstone Piledriver.

2. Najlepsza walka jaką oglądałeś w życiu? Chyba takiej nie mam ale jak mam odpowiedzieć to powiem walka Taker vs. Shawn Wrestlemania 26

3. Ulubiony film? Nie mam chyba ulubionego filmu bo tyle obejrzałem znakomitych filmów że nie mogę wybrać tego ulubionego :D .

4. Chciałbyś być kimś więcej niż pomocnikiem na BGZ? Oczywiście że chciałbym jak każdy. Ale muszę ciężko pracować żeby być kimś więcej niż pomocnikiem. Np.tak jak ty Fanx3 :)

5. Jakie państwo chciał byś zwiedzić lub miasto? Chciałbym zwiedzić Francję całą. Jakoś podoba mi się to państwo a może spotkał bym Henrego :P .

patryniu

1. Skąd u Ciebie taki popyt na pisanie newsów sportowych? Kiedyś pisał newsy sportowe tzn. 2 razy Mysciak a że lovciam piłke nożną i inne sporty. To napisałem mu na PW czy mogę mu pomóc w pisaniu newsów. No i się zgodził no i od tej pory zacząłem pisać niusy sportowe.

2. Myślisz, że Polska Reprezentacja w piłkę da radę dostać się na na MŚ 2014? Myślę że możemy dać radę i awansować do MŚ 2014 ale oczywiście będzie to trudne.Z Mołdawią i San Marino powinniśmy wygrać i to nawet wysoko ale nie można ich lekceważyć. Co do Ukrainy to mamy oboje szanse po 50% to samo mamy z Czarnogórą. Anglia powinna bez problemu wejść ale oczywiście wszystko jest możliwe w piłce i może wyjść San Marino a Anglia nie.

3. Czy skład siatkarzy na ME jest dla Ciebie dobrym składem? Skład jest oczywiście bardzo dobry i możemy zdobyć nawet złoto ale myślę że zdobędziemy brązowy medal lub najwyżej srebrny.

4. Konrad Czerniak ma szansę na medal olimpijski? :) Oczywiście że ma szanse na medal ale najwyżej na brąz moim zdaniem :) .

5. Chcesz zamienić forum o wrestlingu na forum o sporcie? =)) Nie

6. Kliknąłeś na facebook'u BGZ Lubię to?! Tak

Sebu

1. Piszesz newsy sportowe szukając je po różnych stronach (nieważne czy polskich czy zagranicznych), czy też wchodzisz na polskie serwisy i po prostu je kopiujesz? Pytam poważnie. ;) Powiem prawdę nie będę kłamał jak by to inni na pewno robili :roll: . Wchodzę na polskie serwisy i kopiuje, ale też chodzę po różnych stronach ale to bardzo mało razy bo wchodzę takich stronach fan club-owskich ale wielkich klubów takich jak Real czy Arsenal ale wiadomo że czasami się nic nie dzieje w wielkich klubach. I jedynie co mi zostaje to Onet itp.

2. Damy radę San Marino w eliminacjach, czy i oni będą za trudni? Powiśmy sobie dać z nimi radę i to spokojnie ale nie można lekceważyć ich bo umiał grać w piłkę.

3. Czemu w kadrze na ME znajdują się takie beztalencia jak Żygadło, a zabrakło miejsca dla Zagumnego? Wiesz to pytanie powinieneś zadać trenerowi a nie mi :P .

Turek

1. Słuchasz audycji BGZ? Jeżeli tak to prosiłbym o mały komentarz do nich. Tak słucham waszych świetnych audycji. Co tu dużo mogę powiedzieć każda wasza audycja byłą na wysokim poziomie. Świetnie ją prowadzisz z Dropsem. Oby tak dalej i może dobicie do 100 audycji a może nawet więcej :D .

2. Jakieś pomysły do rozrywki na Audycji? Coś zamiast Quiza na przyszłość? W tej chwili nie mam żadnego pomysłu na jakąś inną rozrywkę niż Quiz.

3. Kliknąłeś "Lubię To!" na facebooku w profilu audycji BGZ? Oczywiście

4. Co byś zrobił dla forum, aby było one lepsze? Nic nie da się zrobić dla forum, dla tego że forum jest już świetne i najlepsze w Polsce :) .

5. Dlaczego uważasz że dział Sport jest dosyć ważny na forum o Wrestlingu, że wrzucasz newsy i ogólnie się nim zajmujesz? (Nie chce widzieć odpowiedzi np. "Bo Wrestling to też sport" czy coś w tym stylu :) Dlaczego hmm... bo chce żeby dział Sport też tętnij życiem a do tej chwili kiedy jeszcze nie wrzucałem newsów to tylko było udzielano się w tym dziale w Sport quizie. Oczywiście jeśli nie chcecie żebym pisał niusów to mi napiszcie a nie będę tego robił.

Xenon

1. Kogo wolisz. JoMo czy The Miza? JoMo Jest jednym z moich ulubionych zawodników z WWE i ogólnie. Chociaż The Miz też lubię ;) .

2. Jak byś był założycielem WWE to kogo byś najpierw zatrudnił ze sceny niezależnej jakbyś mial do wyboru: Chrisa Hero, CM Punka dawniej z blond długimi włosami, Dr.Wagner Jr czy Jimmego Jacobsa? CM Punka i Jimmego Jacobsa. Nad CM A Hero bym się musiał zastanowić i to długo bo obydwoje byli i są świetni a nad DR. i Jacobsem też musiał bym się zastanowić bo dobrzy też są i byli :) .

3. AC Milan czy Real Madryt ? Bardzo długo bym się musiał namyślać bo obydwa kluby niesą moimi ulubionymi ale chyba wybrał bym AC Milan.

4. Czy lubisz Call Of Duty? Lubię i to bardzo chociaż teraz już nie gram w CoD.

5. Znasz federację AAA? Tak znam ją a nawet ją oglądam ;) .

Blazi

1.Lubisz mnie? Tak lubię cię i na pewno znalazł byś się w 10 ulubionych moich userach BGZ :) .

2.Jak oceniasz moje newsy? Są one bardzo dobre jak chyba każdego kto dodaje newsy na forum ;) .

3.Uważasz, że zasłużyłem na rangę Moderatora? Oczywiście że zasłużyłeś na Moderatora a dlatego że się bardzo na niego starałeś i pracowałeś na forum ciężko.4.Co byś zmienił na BGZ? Chyba nic.

5.Wymień 3 ulubionych userów z tego forum ;) Nie mam 3 ulubionych userów na forum więc nie odpowiem na pytanie ;) .

kamilos122

1. Czy sądzisz, że mamy szanse przejść przez fazę grupową ? Które obstawiasz miejsce ? Nie wiem o co ci chodzi bo nie powiedziałeś.

2. Sądzisz, że nasz skład jest ''dobry'' ? W co?

3. Zmienił byś coś w nim ? W czym?

4. Twoim zdaniem Smuda jest dobrym trenerem ? Dlaczego tak/nie ? Uzasadnij ! Moim zdaniem Smuda jest złym trenerem i nie powinien on prowadzić reprezentacje Polski bo tylko pogarsza naszą sytuacje.

Housse

1. WWE czy TNA? Co i dlaczego ? WWE dla tego że robi lepsze show niż TNA które ostatnio jest słabe.

2. Co sądzisz o storyline CM Punka? Co tu dużo mówić jest zajebiste najlepsze ostatnich lat w WWE.

3. Jakie sporty oglądasz? Piłka nożna, Koszykówka, Siatkówka, Skoki narciarskie i ogólnie wszystko co leci :) .

Luks

1. Komu kibicujesz i dlaczego ? Kibicuje Arenalowi Londyn dla tego że jest to mój ulubiony klub i jak dla mnie najlepszy na świecie :) .

2. Jak czujesz się w roli pomocnika ? Bardzo dobrze chociaż jeszcze się nie przyzwyczajałem za dobrze :D .

3. Co sądzisz o transferach Jeża i Sikorskiego do Polonii ? Obydwoje są bardzo dobrzy jak na Polonie w szczególności Sikorski który ma talent. I myślę że było to dobre posunięcie żeby ich kupić bo na pewno teraz Polonia będzie lepsza.

4. Jak poradzimy sobie w eliminacjach do mundialu ? Tak dokładnie to nie wiem bo do eliminacji jeszcze długa droga i morze się wszystko zmienić. Ale na tą chwile myślę że nie wyszlibyśmy z eliminacji i zajęlibyśmy 4 miejsce ale jak już mówiłem długa droga jeszcze więc nawet możemy być po Euro najlepsi na świecie =)) .

5. Myślisz, że Winiarski i Wlazły mogą jeszcze zagrać na takim poziomie jak kiedyś czy już się wypalili ? Każdy może jeśli się zbierze w sobie i myślę że Wlazły i Winiarski pokażą swoja klasę jeszcze kiedyś na pewno.

patrykglowa

1.Lubisz mnie? Taa

2.jak masz na imię :D ?? Zobacz sobie przed W temacie a pod Płeć :D .

3.kogo chciałbyś obejrzeć na finale mistrzostw europy? Polske =)) ale to chyba się nie zdarzy. A tak to Holandia vs. Francja

4.Ulubiony sport? Piłka nożna >3

5.Masz jutro czas?? :D Nie wiem

6.to jak w końcu przepisujesz się do innej klasy? =)) Nie zostaje z lamusami :lol .

.który jesteś w ranku na Ultra Fragu??? ;) Wyżej niż ty =))

.Ulubione Państwo??:),odpowiedz ma być szczera,ja ją znam Burkina Faso =))

1. Co sądzisz o Lucha i o scenie niezależnej ?

2. AAA czy CMLL ??

3. High Flyer - z czym ci się kojarzy to pojęcie ?

4. Znasz jakichś luchadorów z AAA/CMLL ?

5. Co będzie dalej z Sin Carą ? - według Ciebie

6. Sin Cara czy Rey Mysterio ?

7. Fabregas w Barcelonie ? Czy to dobry ruch ze strony Barcy ? - Co o tym sądzisz ?

8. Alexis Sanchez, wielki talent czy pieniądze wyrzucone w błoto ?

9. Wrestling czy Piłka Nożna ?

10. I na koniec, co sądzisz i moich raportach ?

alexisy.png