Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Piledriver napisał(a):

Are You f*cking kidding me? Nie, mam dość Ortona, ani tym bardziej nie chce kolejnego feudu z Ceną, o WM'ce nie wspominając...

1. Pamiętasz pojedynki The Rocka i Stone Colda? Nie uważasz, że pojedynek face vs face, terminator vs terminator nie byłby wydarzeniem na skalę światową? Nigdy mnie walki Rocka z Austinem nie porywały, chociaż niektóre były całkiem dobre. Było to wydarzenie, bo Rock i Austin byli i są bardzo wyraźnymi postaciami, ale to były też inne czasy. W tej chwili feudy Ortona są nudne jak flaki z olejem, feudy Ortona z Ceną jak i ich walki też nie należały do ciekawych (przynajmniej dla mnie), nie chce po raz kolejny odgrzewac tego kotleta, chociaż na 90% prędzej czy później do tego dojdzie, uważam że Cena na RAW odwala świetną robote i jest mnóstwo zawodników z którymi może pociągnąć dobry feud, jak chociazby Truth. Poza tym walka dwóch największych terminatorów face vs face odbędzie sie w Maiami, nie wierze żeby walka Ceny z Ortonem była w stanie pod jakimkolwiek względem przebić walke Ceny z Rockiem, a na pewno nie będzie to większe wydarzenie.

2. Wierzysz w to, że po wielkim laniu na Wembley, Manchester jest w stanie skopać tyłki porcelańczykom? A ile razy Manchester złoił dupsko farsy? Oczywiście że tak, zagrali jeden słaby mecz, akurat jak to zwykle bywa musiał to być finał, dostali w dupe, mówi sie trudno, za chwile zaczną sie transfery i składy obu drużyn zmienią sie o 180 stopni i rozkład sił będzie inny, tu sie wszystko może zmienić w każdej chwili, a Ferguson nie jest z tych co lubią przegrywać, więc jestem spokojny o Czerwone Diabły.

Piledriver napisał(a):

a mogą sie upokorzyć jeszcze bardziej? To całe chwalenie sie zwycięstwem z trzecim składem Argentyny jest żenujące...

3. Jak myślisz, Smuda na stanowisku trenera to dobry pomysł? Zwolnienie Benhakera czy jak to sie pisze było IMO złym pomysłem, może nie zdziałał tego czego oczekiwaliśmy, ale patrząc na reprezentacje Smudy, reprezentacja Leo rozniosła by ich bez większych problemów. Generalnie nie kibicuje polskiej drużynie, bo tam sie liczy tylko kasa i nic więcej, nudzą mnie już te ciągłe wymówki itp.

4. Wierzysz w jakikolwiek sukces na Euro? Hmm... tak, wierze że uda im sie wyjść z grupy ;)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

pokojzw.png

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablo modjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot
IIL
Milos
AtS
Norbi
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
DonCarlos
Eddy
>C<
Urban
Whitedruid
montoya
Arkoś
Luba
Yao
Prototype
patryniu
Boogeyman1996
The Orton
T0meq
Tuptuś
Artx
Sebu
Rejden
Kacpios
Pietrek
Turek
Brem
Droops
pacjend
Xeb
Kazek
fanfanfan
FIZ
mateusz199670
Peri
The Edgar
>C<
pablo modjo
Montana
undertaker124
Mexx
El Gonzalito
Norbi
Szymix
BEJL
Mysciak
kNp
Daimon
Piledriver

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

Olz

file.php?avatar=3324_1308664735.jpg

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia*:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga*:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

* Opcjonalne

1. Czemu taki nick?

2. Czemu raporty, a nie np. Felietony?

3. Powróciłaś (bo chwillę nie udzielałaś się za bardzo) tylko dla raportów?

4. Czemu nie udzielasz się w dyskusjach?

5. AJ Styles czy John Cena?

6. TNA czy WWE?

7. Skomentujesz dyskusję porównującą Marellę i Younga?

8. Marella czy Young? :P

9. Wypowiesz się u mnie w temacie z tysiakiem? :D

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1.Dlaczego akurat CMLL?

2.Ulubiony luchador?

3. Ulubiona arena CMLL?

4.Co sądzisz o federacji Perros del Mal?Oglądałaś jakąś?

5.Co oglądasz poza CMLL i WWE?

6. Ulubiona maska?

7.Masz zamiar grać jeszcze w WCE?

#SmartFanZone

1. La Sombra czy Miz?

2. Czemu oddałaś miejsce Wagnerowi w walce?

3. Będziesz częściej się pojawiać na BS?

4. Liczysz na szybki awans wyżej?

5. Interesujesz się sportem ?

6. Ulubiona dyscyplina?

1. Dlaczego wróciłaś na forum?

2. Chcesz coś więcej osiągnąć?

3. Piszesz sama raporty czy ktoś Ci pomaga?

4. Czemu one są takie fajne? ;)

5. Jak się czujesz na forum?

6. Każdy w ekipie BGZ jest facetem, a ty dziewczyną. Masz zamiar zrobić jakiś przełom? :D

Patryniu nie zapominaj że Tuptuś to kobieta :8 //Yao

1. Ulubiony wrestler i dlaczego?

2. Twój pierwszy ulubiony wrestler?

2. Najlepsza walka jaką oglądałaś w życiu?

3. Ulubiony film?

4. Chciała byś być kimś więcej niż pomocnikiem na BGZ?

5. Jakiego wrestlera wybrała byś w tej chwili do WCE jeśli był by zajęty La Sombra?

6. Jakie państwo chciała byś zwiedzić lub miasto?

1. Fan to spamer? :lol

2. Ulubiony aktor i aktorka.

3. Najlepsza walka jaką widziałaś....

4. Feud, który najbardziej zapadł Ci w pamięci.

5. Gala PPV, która najbardziej zapadła Ci w pamięci.

6. Czemu akurat La Sombra?

7. Co myślisz o Rock'u w WCE?

1. 3 najbardziej uwielbianych przez Ciebie luchadorów.

2. Dlaczego wcześniej prowadziłaś grzeszne życie (spoilery, spam itd, itp) ?

3. Ulubiona gra ?

4. Ulubiony rodzaj muzyki ?

5. CMLL czy AAA ?

6. Liczysz w przyszłości na moda ?

To chyba tyle :D

alexisy.png

1. Pytania standardowe:

- Imię: Ola

- Rok urodzenia*: 1997

- Miejsce zamieszkania: Łódź

- Wzrost: 173 cm

- Waga*: 60 gdzieś ; pp (oj zapuściło się)

- Kolor włosów: ciemnobrązowe

- Kolor oczu: zielone

- Rodzaj słuchanej muzyki: a różnie głównie: pop i rap

- Ulubiony zespół: Black Eyed Peas

- Ulubiona piosenka: Mojo So Dope(Kid Cudi); Union BEP

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: w tym momencie nie

- Twój idol: 2pac

- Ulubiona potrawa: Spaghetti z sosem

- Zainteresowania: wrestling, muzyka i tyle

2. Twoje plany na przyszłość

Narazie nie mam jakiś konkretnych planów, ale pójdę raczej w informatykę w ślady brata. ZSP nr 9 zapewne, a jeśli chodzi o jakąś specjalizacje to też z czasem się dowiem, co mi się spodoba najbardziej ; )

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

Na Bgz trafiłam dzięki bodajże google'ach forum jest genialne, ma fajnych użytkowników, można pogadać z kimś kto naprawdę zna się na wrestlingu, nie tylko o wwe, a również o innych fedkach. Forum znacznie pogłębiło moją wiedzę "zapaśniczą"

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

Wady:

-Plotkowanie

-Częste wnerwianie innych

-Lenistwo

Zalety:

-Mam duże poczucie humoru

-Jestem Otwarta i komunikatywna(zazwyczaj)

-Jak już za coś się wezmę to muszę to skończyć

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

Oczywiście nr 1 - Yao - dzięki niemu interesuje się Lucha i wgl fajny gostek, mogę sobie z nim zawsze pogadać.

- kondziom96 - urzekła go moja historia po prostu gadamy sobie na Skype jakoś go polubiłam :D

- Luba - z tym panem poznałam się w Warszawie i odrazu muszę powiedzieć, że go polubiłam.

- Droops i Turek - jesteście jednością!! Choć Droops robił fotki dla mnie miesiąc, to razem z Turkiem tworzą super audycje, a też trzeba powiedzieć, że zawsze znoszą moje spamy na gg :D

- Rejden - zrobił mi piękny projekt na koszulkę i mam nadzieję, że dokończy tą maskę

Dodatkowo chcę podziękować tym userom:

Ledger - MrZiomal - patryniu -fanfanfan - 19kami10 - Mr.Awesome - Hayabusa - El Gonzalito - Xeb Przepraszam tych o których zapomniałam

A teraz pytania od fanów zaczniemy od tego x3 :D

Czemu taki nick? Znajomi nazywali mnie kiedyś Oliz teraz przerodziło się to w Olz - po prostu ksywka

Czemu raporty, a nie np. Felietony? No bo jakoś tak miałam wstawiać same zdjęcia, Urban powiedział jednak, że jak chce to z raportami mam wstawiać no to zaczęłam pisać(sory za opóźnienia)

Powróciłaś (bo chwillę nie udzielałaś się za bardzo) tylko dla raportów? Absolutnie nie wróciłam wcześniej niż zaczęłam pisać raporty, bo dowiedziałam się, że Yankiego nie ma, pomyślałam, że mogę jednak dużo wiedzy zyskać dzięki BGZ więc jestem ;)

Czemu nie udzielasz się w dyskusjach? Nie myśl, że ich nie czytam, po prostu nie mam jakoś weny do wielkiego rozpisywania się na jakiś temat

AJ Styles czy John Cena? Choć regularnie nie oglądam TNA to widziałam kilka walk AJ'a i oczywiście, że On.

TNA czy WWE? WWE

Skomentujesz dyskusję porównującą Marellę i Younga? Zobaczymy

Marella czy Young? Raczej Young

Wypowiesz się u mnie w temacie z tysiakiem? :D Tak, ale nie wiem czy dziś

Od Yao

Dlaczego akurat CMLL? hmmm od początku ściągałam jedynie CMLL i tak zostało Perros lub AAA lub jeszcze inne fedki, jakoś mnie nie ruszają :)

Ulubiony luchador? Dużo ich, ale najbardziej chyba Sombra i La Mascara

Ulubiona arena CMLL? Arena Mexico

Co sądzisz o federacji Perros del Mal? Oglądałaś jakąś? No właśnie, oglądałam, ale wole CMLL, może kiedyś zacznę oglądać też PdM

Co oglądasz poza CMLL i WWE? Jeśli chodzi o wrestling to nic - narazie :D

Ulubiona maska? hmmm chyba Mistico ta za heela

Masz zamiar grać jeszcze w WCE? Tak tylko narazie nie mam jakoś weny, cały czas o tym meksyku

Xeb

La Sombra czy Miz? Trudne pytanie, jeśli chodzi o styl walki to zdecydowanie Sombra, a jeśli chodzi o speeche to w Lucha praktycznie ich nie ma więc Miz

Czemu oddałaś miejsce Wagnerowi w walce? Bo mnie poprosił z Yao, to co się będę kłócić

Będziesz częściej się pojawiać na BS? Mam nadzieję, że tak

Liczysz na szybki awans wyżej? Absolutnie nie, z tego co wiem to okres pomocnika to 3 miesiące, więc dlaczego mam awansować wcześniej

Interesujesz się sportem? Oczywiście

Ulubiona dyscyplina? Raczej Piłka noża :P

patryniu

Dlaczego wróciłaś na forum? By pogłębiać swoją wiedzę wrestlingową, poznać kogoś z kim można pogadać i wyplątać się z dawnej roli forumowego dziecka neo :D

Chcesz coś więcej osiągnąć? Mam takie plany

Piszesz sama raporty czy ktoś Ci pomaga? Do tej pory pisałam sama, ale kondziom96 ma zamiar mi pomóc

Czemu one są takie fajne? ;) Oj pochlebiasz mi :D Nie wiem widocznie mam talent :P

Jak się czujesz na forum? Jest świetnie, nie ma dyskryminacji płciowej xdd

Każdy w ekipie BGZ jest facetem, a ty dziewczyną. Masz zamiar zrobić jakiś przełom? :D Jako praktycznie jedyna dziewczyna na forum rewolucji nie zrobię, ale mam nadzieje, że więcej dziewczyn zacznie interesować się wrestlingiem, nie uważam, że jest to zainteresowanie tylko dla facetów.

TadziU

Ulubiony wrestler i dlaczego? Wrestler Miz z powodu na speeche od razu mi się spodobał

Twój pierwszy ulubiony wrestler? CM Punk

Najlepsza walka jaką oglądałaś w życiu? Nie mam pojęcia HBK vs UT :D

Ulubiony film? 8 mila i Brzydka prawda

Chciała byś być kimś więcej niż pomocnikiem na BGZ? Nom chyba każdy by chciał

Jakiego wrestlera wybrała byś w tej chwili do WCE jeśli był by zajęty La Sombra? La Mascare

Jakie państwo chciała byś zwiedzić lub miasto? Mexico City

Mr.Ziomal

Fan to spamer? :lol W WCE tak :D

Ulubiony aktor i aktorka. Nie mam

Najlepsza walka jaką widziałaś.... Było

Feud, który najbardziej zapadł Ci w pamięci. Orton vs Jasiu :D

Gala PPV, która najbardziej zapadła Ci w pamięci. WM XXIV

Czemu akurat La Sombra? Tak jakoś mi się spodobał

Co myślisz o Rock'u w WCE? Dobra postać :D

kondziom96

3 najbardziej uwielbianych przez Ciebie luchadorów. Sombra, Mascara y Delta

Dlaczego wcześniej prowadziłaś grzeszne życie (spoilery, spam itd, itp) ? Tak jak wcześniej - dziecko neo

Ulubiona gra ? Nie mam

Ulubiony rodzaj muzyki ? Pop i Rap

CMLL czy AAA ? CMLL

Liczysz w przyszłości na moda ? Jeśli dalej będę pisać raporty to tak :D

Pytania mnie wykończyły, ale i tak czekam na więcej!!

1. Słuchasz audycji BGZ? Ile ich przesłuchałaś?

2. Która najciekawsza, która najnudniejsza z audycji dotychczas nagranych?

3. Jak to jest być laską która interesuje się wrestlingiem, gdy w okół pełno wielbicielek Biebera czy Hannah Monatana? :D

4. Jak wygląda audycja po "obróbce technicznej" - jakieś uwagi?

5. Chcesz kiedyś wystąpić? W jakim temacie jesteś najsilniejsza?

6. Czemu lubisz Droopsa?

Słuchasz audycji BGZ? Ile ich przesłuchałaś? Tak, ale zaczęłam dopiero od 12

Która najciekawsza, która najnudniejsza z audycji dotychczas nagranych? Najciekawsza oczywiście moja :D Jeśli chodzi o najnudniejszą to nie chce nikogo obrażać, ale ta o Indy - panowie mają niesamowitą wiedzę, ale audycja była za długa ; (

Jak to jest być laską która interesuje się wrestlingiem, gdy w okół pełno wielbicielek Biebera czy Hannah Monatana? :D Wszyscy dziwią się co mnie rajcuje w wrestlingu, ale nie to, żebym była jakimś odludkiem po prostu gadam częściej z chłopcami :D

Jak wygląda audycja po "obróbce technicznej" - jakieś uwagi? Jeśli chodzi o stronę techniczną nie mam żadnych zastrzeżeń

Chcesz kiedyś wystąpić? W jakim temacie jesteś najsilniejsza? Oj wystąpić na pewno bym jeszcze chciała, ale przy jakim temacie? Ogólnie WWE, myślę, że nie mam tak słabej wiedzy, fana można by było poprosić o jakiś temat do dyskusji by się zobaczyło :)

Czemu lubisz Droopsa? A no nie wiem, tak jakoś, da się z nim dogadać :D

-Skąd twoja ''miłość' do Rileya i Jindera?

-Co sądzi rodzina o wrestlingu?

-Czemu wolisz scenę niezależną od MS?

-Rock czy Stone Cold?

-Jak oceniasz Wrestlemanie XXVII oraz Capitol Punishment ?

-Co sądzisz o Morrisonie w WCE

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Skąd twoja ''miłość' do Rileya i Jindera? A nie wiem jakoś tak mi się spodobały te dwie postacie, nie potrafię wymienić ani jednego argumentu why :D

Co sądzi rodzina o wrestlingu? Rodzice nie popierają, ale nie zabraniają oglądać, a brat kiedyś się interesował, teraz uważa to za głupotę

Czemu wolisz scenę niezależną od MS? Czy ja wiem czy Lucha to scena nie zależna? Puszczają w TV. Dlaczego? Bo mają świetne walki na niesamowitym poziomie!! WWE oglądam jedynie dla feudów

Rock czy Stone Cold? Stone Cold

Jak oceniasz Wrestlemanie XXVII oraz Capitol Punishment ? Nic specjalnego :P Nie było jakiegoś wielkiego zaskoczenia, WM dawno pamiętam, że hostowanie Rock'a podobało mi się tylko przy okazji Main Eventu, a jeśli chodzi o CP to były dwie walki które mi się spodobały Punk vs Rey y Dolph vs Kofi.

Co sądzisz o Morrisonie w WCE Dobra postać, piszesz fajne posty, na temat liczę na rozwinięcie tego wspólnego feudu, mam nadzieję, że niedługo się zmierzymy.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1. Chciałabyś być kimś więcej na BGZ niż pomocniczką? :D

2. Co sądzisz o moim King Sheamusie w WCE?

3. Jak ocenisz moje newsy ? Dobrze piszę czy jeszcze muszę poćwiczyć ? :lol

4. Kogo najbardziej lubisz z forum?

5. Którego z nieżyjących wrestlerów najbardziej Ci brakuje?

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)