Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Byles kiedys na jakims spotkaniu/zlocie z uzytkownikami BGZ? Jesli tak to ktorzy userzy byli?

2. Czy strona pozostanie na tym serwerze, na ktorym sie w tej chwili znajduje czy bedzie jakas zmiana (czasami zdarzaja sie mocne zawiechy, a w godzinach nocnych to juz nie mowie ;) )

3. Sadzisz, ze wybuduja pomnik dla ofiar tragedii w Smolenski (oh my lord :t_down: )

4. 5 Ulubionych theme'ow (TNA, WWE/WWF)

5. Moment z zycia, ktory wspominasz najlepiej.

6. Wrzucisz kiedys na strone swoje zdjecia, czy jednak dalej bedziesz "unseen" ?

7. Kraj, w ktorym najchetniej spedzilbys reszte zycia albo chociAZ JEGO CZESC?

8. Ulubiony trunek...?

9. ...czy moze jestes niczym Straight Edge (pierdziele nie pije)? :P

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

- Imię:

Norbert

- Rok urodzenia:

1980

- Miejsce zamieszkania:

Zielona Góra

- Wzrost:

197

- Waga:

102

- Kolor włosów:

brązowe

- Kolor oczu:

piwne

- Rodzaj słuchanej muzyki:

Wszystko co mi wpadnie w ucho, nie mam ulubionego jednego gatunku muzyki.

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

Niestety czynnie nie uprawiam żadnego sportu.

- Twój idol:

Zapewne nikogo tu nie zaskoczę odpowiedzią - moim idolem jest mój ulubiony wrestler Bill Goldberg.

- Ulubiona potrawa:

Hmmm, myślę, że moją ulubioną potrawą jest zestaw: kotlety mielone plus ziemniaki plus pyszny sos plus ogórki kiszone własnej roboty.

- Zainteresowania:

Gry wideo, wrestling, dobry film, ciekawa książka - preferuję horrory i fantastykę naukową, astronomia, informatyka, polityka, podróże.

Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź:

Powiem szczerze, że aktualnie nie mam żadnych dalekosiężnych planów co do swojej przyszłości. Co do moich planów na ten rok to myślę, że chciałbym zmienić pracę na lepiej płatną, wyskoczyć na urlopie w góry i nad morze.

Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

Jak trafiłem to zapewne wszyscy wiecie - jestem założycielem tego forum. Jeśli chodzi o to co sądzę o naszym forum, to myślę, że możemy powiedzieć, że pod względem ilości zarejestrowanych użytkowników jesteśmy najpopularniejszym forum w Polsce. Jeśliby oceniać po poziomie dyskusji to myślę, że jednak wciąż nie jesteśmy numerem 1, jednak na Attitude poziom dyskusji jest większy, ale z pewnością jesteśmy lepsi pod tym względem od forum WF, także pod względem dyskusji jesteśmy numerem 2 spośród trzech największych liczących się polskich for wrestlingowych.

Jeśliby oceniać po stronie wizualnej i technicznej to uważam, że BGZ jest zdecydowanie numerem 1. Podsumowując jednak uważam, że nasze forum jest świetne zawsze jednak możemy je ulepszyć pod względem merytorycznym i technicznym.

Wymień po 3 swoje wady i zalety.

Jeśli chodzi o zalety to na pewno uczciwość, odpowiedzialność, sumienność, natomiast co do wad to muszę przyznać, że czasami bywam zbytnio nerwowy.

Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

Cyc - były admin, jest osobą, która nigdy mnie nie zawiodła i za to go najbardziej cenię, Cyc zawsze mówił "BGZ jest moją drugą rodziną".

montoya - nasz forumowy alfons, bardzo go lubię, również nigdy nie zawiódł mojego zaufania.

mysterio82 - nasz największy the great uploder, myślę, że nikomu jeszcze się nie udało przebić go w tej dziedzinie.

AtS - Były admin, pamiętam jak kiedyś zarwaliśmy razem nockę głowiąc się jak przywrócić forum do poprzedniego stanu po włamie i usunięciu postów z bazy danych, gdyby on mi wtedy nie pomógł być może nie byłoby już BGZ, dopiero z czasem nauczyłem się wszystkiego jeśli chodzi o techniczne aspekty forum, na początku jednak potrzebowałem pomocy i on mi jej wtedy udzielił.

Urban i Arkoś - Od pewnego czasu admini na BGZ i muszę przyznać, że bardzo dobrze mi się z nimi współpracuje.

Housse: Co uważasz o poziomie forum?

Jeśli chodzi o poziom wypowiedzi użytkowników, to myślę, że nie jest źle, nie bez powodu w działach wrestlingowych wprowadzony jest limit minimum trzech zdań w dyskusjach. Zostało to wprowadzone właśnie po to, by nasze dyskusje były ciekawe i stały na wysokim poziomie merytorycznym. Również w tym celu wprowadziłem konieczność akceptacji postów przez moderatora w działach wrestlingowych dla nowych użytkowników bez minimum 30 postów na koncie. Dzięki temu posunięciu posty na niskim poziomie w ogóle nie są publikowane na forum, a co za tym idzie jego poziom nie jest zaniżany.

Housse: Chciałbyś coś zmienić na forum?

Przyznam, rozbawiłeś mnie tym pytaniem, które powinno być zadane raczej "zwykłemu" userowi a nie do głównego administratora. No ale... W najbliższym czasie mam zamiar usunąć pozostałe błędy po aktualizacji oraz zrobić porządek z nazwami działów. A mianowicie irytuje mnie to, że z nazwami subfor zrobił się straszny burdel. O co mi chodzi? Chcę żeby nazwa każdego subforum zawierała w sobie też nazwę forum głównego, np chcę żeby było Audycje BGZ - Wolna Dyskusja, a nie tak jak teraz jest tylko Wolna Dyskusja. Wchodząc w "Kto przegląda forum" obecnie cieżko się połapać jaki dział przegląda user, bo nazwy for dublują się. np dział 'Ogłoszenia" jako dział główny i dział z taką samą nazwą jako subforum audycji.

Także zamierzam niebawem zrobić porządek z nazwami działów i napisać dla reszty adminów krótki instruktaż z jakimi nazwami nowe działy powinny być zakładane.

Housse: Co sądzisz o aktualnym poziomie WWE?

Zacznijmy od tego, że zrobiłem sobie przerwę w oglądaniu wrestlingu, która trwa już ponad rok, także nie udzielę odpowiedzi na to pytanie, bo po prostu poza najnowszą Wrestlemanią od ponad roku nie oglądałem żadnej gali.

Housse: Jak wrażenia po WM 27?

Gala odbyła się w Atlancie w hali w której w 1998 roku na gali Monday Nitro Goldberg pokonał Hogana i zdobył pas mistrza świata, a oglądało to wtedy 42 tysiące ludzi. Także mam sentyment do tej hali i bardzo miło mi się oglądało tą Wrestlemanię w tym właśnie miejscu.

Co do samej Wreslemanii obejrzałem tylko pojedynek Trajpela z Undertakerem i Ceny z Mizem, resztą przewinąłem oglądając tylko końcówki tych walk. Uważam, że walka Ceny z Mizem to rozczarowanie jak na mainevent Wrestlemanii, natomiast najlepszą walką był bez dwóch zdań pojedynek HHH z Takerem, końcówka tej walki była naprawdę emocjonująca. Porównując jednak całościowo tegoroczną Wrestlemanię jestem zdania, że wypadła jednak gorzej niż poprzednie edycje.

pablo modjo: Dlaczego nie oglądasz już wrestlingu?

Wrestling oglądałem od 1998 roku, najpierw WCW, potem po zamknięciu tej federacji WWE. Nieco ponad rok temu stwierdziłem, że zrobię sobie przerwę w oglądaniu wrestlingu, chcę po prostu od tego odpocząć, bo poczułem, że temat jest "wypalony" i oglądanie zaczyna mnie nudzić. Dam sobie jeszcze jakiś czas a potem myślę, że znów zacznę oglądać, bo jak to mówią "stara miłość nie rdzewieje".

pablo modjo: Dlaczego zawsze dostawałeś baty jak graliśmy w Tekkena 3?

Hmmm... Nie chciałbym Ci sprawiać przykrości, ale skoro już pytasz się publicznie to przyznam się, że nieliczne wyjątki kiedy udało Ci się ze mną wygrać, to były zwykłe fory, haha, jakbyś ciągle przegrywał, to byś zabrał swoje zabawki do swojej piaskownicy i nie chciałbyś ze mną grać, straciłbym sparing partnera =))

pablo modjo: Twoja ulubiona gra i dlaczego.

Battlefield Bad Company 2. Dlaczego? Za rewelacyjny tryb multiplayer. Gram w to już od czerwca zeszłego roku, oczywiście z przerwami na przechodzenie innych gier i muszę powiedzieć, że multi w tej grze wymiata. Adrenalina, emocje, przednia rozrywka. Niemal 400 godzin spędzonych w grze i 39 level mówi samo za siebie. A co mnie pociąga w tym multi? Rewelacyjne mapy, destrukcja 2.0, doskonałe zbalansowanie broni i miód wylewający się hektolitrami z gameplay'u.

pablo modjo: Ulubiony wrestler z obecnego WWE i dlaczego Cena?

Ulubiony Wrestler? Powiem szczerze, że nie mam tego jednego ulubionego. Ale mogę wymienić kilku: Triple H, John Cena, Shawn Michaels.

pablo modjo: Przyjechałbyś na zlot userów BGZ (jak już dorosną i będą mogli pić piwo)?.

Jeśliby taki zlot miałby się odbyć gdzieś w Zielonej Górze, to nie wykluczam, jeśli gdzieś dalej, a zwłaszcza w drugim końcu Polski, nie jestem zainteresowany.

pablo modjo: Co sądzisz o tym, że każdy będzie chciał Cię sklepać w BGZ wrestling 3 - new blood?

Zdaję sobie sprawę, że przez część użytkowników, zwłaszcza tych "byłych" nie jestem lubiany, ale szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to, czy ktoś kogo tak naprawdę nawet nie znam mnie lubi czy nie, ja po prostu robię co do mnie należy jako głównego administratora i nie zależy mi na byciu lubianym. A co sądzę o tym, że każdy będzie chciał mnie sklepać? Ani mnie to grzeje, ani ziębi.

pablo modjo: Dlaczego nie lubisz TNA? Podaj argumenty.

Raczej mogę powiedzieć dlaczego nie lubiłem TNA. Chyba dlatego, że za bardzo mi przypominało WCW z czasów swojego upadku, nawet Vince Russo tam się znalazł. Nie podobał mi się sześciokątny ring, mała hala w Orlando, w której WCW organizowało małe zaściankowe gale dla wrestlerów ze swojej rozwojówki, które swego czasu można było oglądać na Polsacie 2.

Ale nie wykluczam, że jak powrócę do oglądania wrestlingu, to być może w końcu przekonam się do TNA, bo z tego co wiem w ostatnim czasie sporo się tam zmieniło.

pablo modjo: Jak to jest, że udało Ci się zdobyć WWE typer championa nie oglądając wtedy wrestlingu?

Zdobyłem WWE Typer Championa dwukrotnie w 2006 i 2007 roku. Ale muszę powiedzieć, że chyba coś Ci się popierniczyło bo wtedy oglądałem WWE regularnie łącznie z tygodniówkami. Co do tego jak mi się to udało. Trzeba po prostu typować z głową, myśleć jak bookerzy WWE, starać się przewidzieć ich decyzje co do wyników walk. Natomiast większość użytkowników typowała wygraną swoich ulubieńców, niezależnie od okoliczności.

pablo modjo: Wystąpisz w audycji BGZ?

Na chwilę obecną nie jestem tym zainteresowany.

Turek: Kiedy wystąpisz na audycji? Chciałbyś? Jak tak to w jakim temacie?

Jak mówiłem wcześniej na chwilę obecną nie jestem zainteresowany. Ale nie wykluczam, że kiedyś w przyszłości mógłbym wystąpić.

Turek: Jest to dobry pomysł z tymi audycjami?

Owszem uważam, że pomysł jest dobry. Z pewnością jest to duża atrakcja na forum i czyni je z punktu widzenia "zwykłego użytkownika" jeszcze atrakcyjniejszym.

Turek: Przesłuchałeś wszystkich audycji?

Niestety nie. Audycje są moim zdaniem za długie, powinny trwać wg mnie max 15 - 20 minut. Poza tym nie wszystkie tematy są dla mnie interesujące.

Nie chcę tu nikogo urazić, ale uważam, że nie powinno się też zapraszać do wystąpienia użytkowników, którzy nie przeszli jeszcze nawet mutacji, bo jak słyszy się wywiady z dziećmi, nie brzmi to zbyt profesjonalnie. I nie mówię tu, że takie osoby nie mają wiedzy żeby wystąpić, wiedza to zupełnie inna sprawa.

Wiem, zabrzmiało to brutalnie i być może właśnie kogoś uraziłem, ale tak właśnie uważam.

Turek: Myślisz że ktoś inny bardziej nadawałby się na prowadzących niż Turek & Droops?

Myślę, że stanowicie dobry zgrany duet. Powiem jednak szczerze, że moim zdaniem Ty radzisz sobie przed mikrofonem lepiej.Gdy słucham Droopsa, drażni mnie to, że mówi on strasznie wolno. Warto gdybyś popracował nad tym aspektem Droops.

Turek: Dałeś się wkręcić w 1 kwietnia? :8

Wszedłem na forum późnym wieczorem z zamiarem żeby przygotować temat ze składką i wtedy zwróciła moją uwagę wasza kłótnia. Od razu sobie pomyślałem, że to pewnie jakieś żarty. Modjo puścił mi biedaka więc zadzwoniłem do niego i mówię: "A ich to całkiem po***o? Co oni odp***ją?" Dlatego pablo później się śmiał, że ja się nabrałem. Mogę tylko powiedzieć, że jeśli chodzi o to czy się nabrałem to i tak i nie, ponieważ w końcowej fazie nie byłem już do końca pewny, czy to tylko prima aprilisowy żart.

Turek: Jakieś zastrzeżenia co do audycji? Coś trzeba poprawić?

Myślę, że już wcześniejszych pytaniach odpowiedziałem na pytanie co do moich zastrzeżeń.

Turek: Jak prowadzony jest dział Media?

Nie ma skarg, że linki nie pojawiają się na czas, więc myślę, że jest ok. Nie przeglądam tych działów, bo jak już wiecie aktualnie zrobiłem sobie przerwę w oglądaniu wrestlingu.

Luba: Co sądzisz o naszym forumowym sotw?

Dobrze, że jest na forum, ponieważ jest to dodatkowa atrakcja na BGZ dla użytkowników. Osobiście nie interesuje mnie grafika więc również i ten dział.

Luba: Dobrym pomysłem jest zmiana jego nazwy na bardziej innowacyjną, nie powtarzalną?

Zdecydowanie tak. Mam jednak jeszcze lepszy pomysł. W związku z tym, że nazwy działów na BGZ są w języku polskim, jestem za tym żeby nazwy działów brzmiały: Sygnatura tygodnia BGZ i Sygnatura miesiąca BGZ. Sądzę, że byłoby to bardziej czytelne i zrozumiałe dla "zwykłego użytkownika".

Luba: Co sądzisz o swojej ekpie na forum?

Powiem krótko jestem z Was zadowolony.

Luba: Dobrze wypełniamy nasze obowiązki?

Odwalacie kawał dobrej roboty

Luba: Ma jakiś user szanse na to aby dostać niedługo vip'a?

Vipem może zostać tylko były admin, lub członek ekipy, który dostał Goldberga za Użytkownika roku, lub moderatora roku. O wyborze nowego Vipa decydują administratorzy. Także co do Twojego pytania, żeby ktoś miał w najbliższym czasie dostać Vipa musiałby odejść z Ekipy i musiałby spełniać podane wcześniej kryteria. Wtedy głosowaniem wśród adminów zdecydowalibyśmy czy taka osoba zasługuje na Vipa.

Xeb: WCE, idziemy w górę?

Nie biorę udziału e Efedzie, nie czytam waszych gal i postów na backu także nie mogę wypowiedzieć się w tej kwestii.

Xeb: Czemu tak rzadko się udzielasz?

Jak mówiłem wcześniej postanowiłem na pewien czas odpocząć od wrestlingu, dlatego nie biorę udziału w dyskusjach, które w głównej mierze poruszają tematy o bieżących wydarzeniach we wrestlingu.

Xeb: Spodziewałeś się takiego rozrostu forum?

Powiem szczerze, że na początku chyba jednak nie. Pamiętam jakim wydarzeniem był pierwszy tysiąc zarejestrowanych userów. Teraz jest ich już ponad 10 tysięcy i nikt nie zwraca już na to właściwie uwagi.

Xeb: Goldberg w WWE obecnie co by było gdyby... ( Jak myślisz jaką by miał rolę )

Myślę, że gdyby Goldberg zdecydował się na powrót do WWE, w co zaczynam coraz bardziej wątpić,to nie sądzę by powrócił na stałe. Raczej by powrócił np przed Wrestlemanią stoczył feud np z Undertakerem, zrobił jedną walkę i zniknął z WWE.

patryniu: Myślisz, że zasługuję na rangę The Best? :D

Nie mam ochoty odpowiadać na głupawe pytania.

patryniu: Czy obecna ekipa wg Ciebie jest dobrą ekipą czy może mniej/więcej?

Myślę, że jest ok, ale zawsze mogłoby być jeszcze lepiej.

patryniu: Chciałbyś powrotu kilku osób z tamtych lat?

Powiedzmy sobie szczerze większość osób, które kiedyś uważałem za "przyjaciół" spaliło się w moich oczach podpisując ten nieszczęsny list otwarty pod moim adresem, który nawiasem mówiąc był największą przykrością jaka spotkała mnie tu na BGZ.

Ale tak, jest kilka osób, które chciałbym by wróciły do czynnego udzielania się, np Cycu. Jest tych osób oczywiście więcej ale nie chce mi się ich teraz wymieniać ;)

MrZiomal : Jak myślisz.. Goldberg powróci chociaż na jedną noc?

Jak mówiłem wcześniej, jest jakiś cień szansy na to, że Goldberg powróci by na jakiejś gali PPV stoczyć jedną walkę z jakimś wrestlerem, tak jak to robił swego czasu Hogan w WWE.

MrZiomal : The Rock zawalczy tylko z Ceną na WM 28 czy z kimś więcej?

Ciężko powiedzieć, w ciągu roku naprawdę wiele może się zdarzyć. Są teraz wstępnie takie plany, a co będzie pożyjemy, zobaczymy.

MrZiomal : Twój ulubiony sport oprócz wrestlingu i dlaczego.

Formuła 1- dlaczego, po prostu lubię wyścigi.

TadziuU: Twój ulubiony film?

Ciężko tak jednoznacznie wskazać ten jeden film, jako swój ulubiony. Jednak jeśli już muszę to zrobić to niech będzie komedia Głupi i Głupszy. Za to, że nigdy później nie oglądałem komedii, która ubawiłaby mnie tak bardzo jak ten film.

TadziuU: Najlepsza walka jaką widziałeś?

Było ich bardzo dużo i tutaj wybacz, ale nie wskażę tej jednej.

TadziuU: Oglądasz jakieś inne sporty?

Czasami oglądam wyścigi formuły 1.

TadziuU: Wymarzony feud?

Miło byłoby zobaczyć feud Goldberga z takimi wrestlerami jak Steve Austin, Undertaker, John Cena.

TadziuU: Najlepszy grafik na forum?

Nie pasjonuję się grafiką, także nie wskażę najlepszego grafika. Patrząc jednak na to, jaki problem dla grafików stanowi zrobienie nowego logo dla forum, które wisi już w nie zmienionej formie chyba z dwa lata, wątpię w to czy jest jakiś grafik lepszy od IOOT_DZIKO, bo obecni graficy potrafią wykonywać głównie sygnatury i avatary a jak przychodzi co do czego, to jak widać jest wielki problem.

Karling: Co cię skusiło do założenia forum? Dlaczego właśnie Bill Goldberg?

Zapraszam do lektury założonego przeze mnie tematu Historia BGZ w dziale Muzeum BGZ. Tam znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania.

Karling: Na jakim poziomie stoi Poziom dyskusji?

Sądzę, że obecnie pod względem poziomu dyskusji spośród trzech liczących się polskich for o wrestlingu jesteśmy numerem 2, za attitude.

Ale myślę, że za jakiś czas, mamy szansę objąć pozycję lidera wśród polskich for także jeśli chodzi o poziom dyskusji. Wszystko zależy od Was drodzy użytkownicy.

Karling: Czy zobaczymy cię kiedyś w WCE ;)?

Na początku jak pojawił się efed na BGZ, jeszcze w 2005 roku, brałem w nim udział. Byłem nawet bookerem, pisałem część walk. Po pewnym czasie temat jednak zupełnie mi się przejadł i obecnie nie jestem już zupełnie zainteresowany efedami. Także odpowiedź brzmi, nie ma zupełnie takiej szansy byście zobaczyli mnie w WCE.

Karling: Jaka była twoja pierwsza obejrzana walka?

Dobre pytanie :D To było bodajże w Sylwestra 95, lub 96 roku, na DSFie zawsze nad ranem puszczali WCW i z tego co pamiętam leciało tam chyba PPV Road Wild a walczył Lex Luger nie pamiętam już nawet z kim.

Sebu: Czy nie denerwują Cię wieczne pytania o 'rangi the best', czy o 'jak idzie mi prowadzenie sotw/czegokolwiek innego'?

Owszem denerwują mnie, zastanawiam się nawet czy nie zrobić jakiegoś regulaminu do Pokoju Zwierzeń i ich nie zakazać.

Sebu: Zamierzasz kiedyś wrócić do oglądania wrestlingu, a jak tak, to jaką federację zaczniesz oglądać?

Owszem zamierzam, na razie jak mówiłem chcę przez jakiś czas odpocząć od wrestlingu, a potem znowu zacznę oglądać WWE a być może także TNA.

Sebu: Czy po odejściu starej ekipy myślałeś, że nic już z tego nie będzie i chciałeś zamknąć to forum?

Był taki czas, że zastanawiałem się czy warto dalej prowadzić forum, stało się to po rozłamie . Nie chciałem jednak podjąć pochopnej decyzji, której później mógłbym żałować. Chodziło mi nie tyle o zamknięcie tylko kwestię czy warto płacić za serwer na następny rok.

Stwierdziłem, że dam sobie czas, kilka miesięcy na podjęcie decyzji. Gdyby forum nie podniosło się z upadku i zaczęło umierać śmiercią naturalną, zapewne uznałbym rok temu, że nie warto więcej płacić za serwer i forum zniknęłoby z sieci. Ale po paru miesiącach przekonałem się, że ludziom naprawdę zależy żeby forum istniało, piszą posty, powstała nowa ekipa, także uznałem, że w tej sytuacji nie ma mowy o likwidacji forum.

Sebu: Planujesz jeszcze jakiś awans dla któregoś z global modów?

Na chwilę obecną nie potrzebujemy żadnego nowego admina, ale jeśli to się zmieni na admina zostanie wybrany najlepszy global mod.

Mysciak: Myślisz/myślałeś nad zmianą nazwy forum ?

BGZ - Bill Goldberg Zone ma już wyrobioną markę, jest rozpoznawane na polskiej internetowej scenie wrestlingowej, także nie ma takiej opcji żeby doszło do zmiany nazwy.

Mysciak: 20-0 czy 19-1 ?

Sądzę, że jednak 20-0 niezależnie od tego kto będzie przeciwnikiem Undertakera na następnej Wrestlemanii. Byłoby naprawdę bez sensu, gdyby streak budowany latami został teraz tak po prostu przerwany.

Droops: Czym obecnie jest dla ciebie wrestling?

Powiem, że nie podoba mi się kierunek w którym obecnie zmierza WWE, a mianowicie, coraz mniej w tej federacji wrestlingu a coraz więcej show, rozrywki.

Dawniej było to lepiej zbalansowane, a obecnie robi się to czasami głupawe show.

Droops: Czy to prawda, że dzwoniłeś do pabla podczas mojej kłótni z Turkiem i pytałeś co się dzieje? Opowiedz jak to było :P?

Odpowiedziałem już na to pytanie Turkowi.

Droops: I ostatnie pytanie, które już od dawna mnie nurtuje. Liczę na szczerą odpowiedź. Ile lat według Ciebie pociągnie jeszcze BGZ? Planujesz w przyszłości komuś "oddać" to forum, aby nadal funkcjonowało jak należy? Sam wiesz, że BGZ to wspaniałe forum z bogatą historią, dlatego też szkoda byłoby zamknąć co takiego od tak...

Chciałbym żeby pociągnęło jak najdłużej. Ale nie wiadomo jak to będzie. Być może forum umrze śmiercią naturalną, przez brak chętnych do pisania postów, do pracy w ekipie, a może zabraknie chętnych do wpłacenia składki na serwer a mnie nie będzie stać żeby wydać np 1000 zł na rok, bo tyle może wynieść już opłata za rok.

Jeśli chodzi o kwestię "oddania" forum, to jeśli będę chciał zrezygnować z prowadzenia będę chciał oddać forum w dobre ręce. Jest tylko jeden problem. W chwili obecnej nie ma na BGZ ani jednej osoby, która ogarnęłaby forum pod względem technicznym. Która byłaby w stanie przywrócić bazę danych po ewentualnym włamie, usunąć błędy po aktualizacji, które są spowodowane wgranymi modami. Żeby ktoś mógł ogarnąć stronę techniczną forum musiałbym usunąć wszystkie mody, a nawet to nie jest gwarancją, że nie wystąpią nieprzewidziane problemy.

Jednak chciałbym zaznaczyć, że w dającej się przywidzieć przyszłości nie mam zamiaru rezygnować - zbyt bardzo zależy mi na tym forum, zbyt wiele pracy w nie włożyłem, żeby oddawać je komuś, kto nie mam pewności czy ogarnie techniczne aspekty funkcjonowania forum.

The Edgar: Byłeś kiedyś na jakimś spotkaniu/zlocie z użytkownikami BGZ? Jeśli tak to którzy userzy to byli?

Nie, nigdy nie byłem na takim spotkaniu.

The Edgar: Czy strona pozostanie na tym serwerze, na którym się w tej chwili znajduje czy będzie jakaś zmiana (czasami zdarzają się mocne zawiechy, a w godzinach nocnych to już nie mówię ;) )

Owszem zdarzają się zawiechy, ale mimo wszystko wolałbym nie zmieniać w najbliższym czasie serwera. Zobaczymy za rok, jeśli obecne konto extra przestanie wystarczać, przemyślę, czy nie warto zmienić hostingu.

The Edgar: Sądzisz, ze wybudują pomnik dla ofiar tragedii Smolońskie?

Rozumiem, że masz na myśli pomnik pod Pałacem Prezydenckim? Myślę, że dopóki PO jest u władzy to nie, ale jeśli wygra PIS, to możemy się spodziewać pomnika nie tylko tam, ale w każdym mieście. :8

The Edgar: 5 Ulubionych theme'ow (TNA, WWE/WWF)

Na pewno theme Goldberga jednak ten z WCW, bardzo podoba mi się również theme Triple H. Więcej nie chce mi się wymieniać.

The Edgar: Wrzucisz kiedyś na stronę swoje zdjęcia, czy jednak dalej będziesz "unseen" ?

Zarejestrowałeś się w maju 2009 także nie możesz wiedzieć, że dawniej moje zdjęcia dawałem na BGZ. Jednak usunąłem je i więcej już ich tu nie wrzucę.

Powód? Moje zdjęcia przerobiono w photoshopie ukazując mnie w obraźliwy dla mnie sposób i wrzucając je na konkurencyjne, nieistniejące już forum.

The Edgar: Kraj, w którym najchętniej spędziłbys resztę życia albo chociaż jego część.

Polska. Jak to mówią wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. Nie ciągnie mnie zupełnie żeby mieszkać za granicą.

The Edgar: Ulubiony trunek...? Czy może jesteś niczym Straight Edge (pierdziele nie pije)? :P

Piwo. Muszę powiedzieć, że nie ma to jak wrócić po ciężkim dniu pracy, odpalić konsolę, wyjąć z lodówki schłodzonego browara i relaksować się grając na PS3 przy okazji sącząc zimne piwko.

Oczywiście wypiję też wino, ale to już tak od okazji, natomiast za wódką nie przepadam.

94370642845de365932a94.jpg

1. 197 cm wzrostu. Co żeś robił że tak wyrosłeś? :D

2. Co o mnie sądziłeś kiedy awansowałeś mnie na admina?

3. Myślisz że dobrze zrobiłeś?

4. Dlaczego masz tylko 6 rangę w CoD Black Ops MP?

5. Nie mam na razie kasy na BC2, to kiedy zagramy w CoDBO?

6. Piszesz się w wakacje na zlot adminów? (może być i w Zielonej :) )

7. Nie sądzisz że ekipa jest ciutke za duża?

8. Grupa Anonymus została uznana za najgroźniejszych hackerów zagrażającym firmie SONY. Jeśli rozwalą całe Sony i PSN przerobisz swoją 3?

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Urban: 197 cm wzrostu. Co żeś robił że tak wyrosłeś? :D

Powiem Ci szczerze, że nic mnie nie irytuje bardziej niż tego typu pytania.

Urban: Co o mnie sądziłeś kiedy awansowałeś mnie na admina?

Jestem zaskoczony, że admin zadaje pytanie z cyklu "co o mnie sądzisz". No ale, sądziłem, że jesteś najbardziej ogarnięty z ekipy i najbardziej zasłużyłeś na awans.

Urban: Myślisz że dobrze zrobiłeś?

Jak na razie nie żałowałem swojej decyzji i mam nadzieję, że nigdy nie dojdzie do tego, że będę żałował.

Urban: Dlaczego masz tylko 6 rangę w CoD Black Ops MP?

Zapewne dlatego, że w multi Black Opsa, pograłem ze trzy dni. Zwyczajnie zapoznałem się z mapami a następnie odsprzedałem grę na allegro. Pochwalę się, że kupiłem tą grę dzień po premierze w jednym ze sklepów za 150 zł, a sprzedałem za 175 :D

Urban: Nie mam na razie kasy na BC2, to kiedy zagramy w CoDBO?

Jak już mówiłem, Black Opsa już odsprzedałem i nie ma już zamiaru wracać do tej gry. Natomiast Bad Company 2 właśnie wyszedł w Platynie także w sklepie kupisz go już za nie więcej niż 100 złotych. Na allegro myślę, że poniżej 70 zł. Nie masz kasy? Odsprzedaj jakąś grę np Black Opsa i kup Battlefield Bad Company 2.

Urban: Piszesz się w wakacje na zlot adminów? (może być i w Zielonej :) )

Jak już mówiłem, jeśli byłby w Zielonej Górze lub w okolicach to być może się skuszę.

Urban: Nie sądzisz że ekipa jest ciutke za duża?

Absolutnie tak nie uważam. Sądzę, że im ekipa jest liczniejsza tym jest mocniejsza, musisz tylko umiejętnie rozdawać pomocników, np dawać ich na dyskusje, nawet jeśli tam są już moderatorzy, bo większa liczba moderatorów w dyskusjach z pewnością nie zaszkodzi. Przydałoby się, żeby z każdej gali były pisane raporty. Natomiast nie ma potrzeby np dodawać nowego newsmana w sytuacji kiedy wszystkie dni są obsadzone.

Urban: Grupa Anonymus została uznana za najgroźniejszych hackerów zagrażającym firmie SONY. Jeśli rozwalą całe Sony i PSN przerobisz swoją 3?

Nie mam zamiaru przerabiać swojej konsoli, gdyż absolutnie nie czuję takiej potrzeby. Dzięki temu, że gry w większości kupuję na allegro i następnie je tam odsprzedaję, jestem w stanie zagrać w każdą nowość jaka mnie interesuje. Tobie także polecam ten sposób, może w końcu zagramy razem na headsetach w multiplayer Battlefiled Bad Company 2.

94370642845de365932a94.jpg

pokojzw.png

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablo modjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot
IIL
Milos
AtS
Norbi
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
DonCarlos
Eddy
>C<
Urban
Whitedruid
montoya
Arkoś
Luba
Yao
Prototype
patryniu
Boogeyman1996
The Orton
T0meq
Tuptuś
Artx
Sebu
Rejden
Kacpios
Pietrek
Turek
Brem
Droops
pacjend
Xeb
Kazek
fanfanfan
FIZ
mateusz199670
Peri
The Edgar
>C<
pablo modjo
Montana
undertaker124
Mexx
El Gonzalito
Norbi

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

Szymix

beznazwy2lx.jpg

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

1. Nie wstydzisz się nosić tak lipnego avka z tak lipną twarzą? :>

2. Czy obecnie znalazłbyś czas aby być P na BGZ?

3. Udzielasz się gdzieś indziej?

4. Jesteśmy Twoim TOP1? :D

5. Myślisz, że takie tematy jak:

- Oceniasz avek usera wyżej

- Obgadywalnia

Mogły by odżyć?

6. Czemu nie grasz w WCE?

7. Gdybyś grał to kim? :D

1. Słuchasz audycji BGZ?

2. Jak je oceniasz? Od 1 - 10. Co trzeba poprawić?

3. Co z Wrestling Quizem na audycji?

4. Dlaczego nie komentujesz audycji?

5. Czy Egzaminy Gimnazjalne 2011 ssały?

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1. Kojarzysz mnie ? :P

2. W jakim dziale chciałbyś być pomocnikiem ( Jeżeli w ogóle chcesz ) ?

3. Dlaczego taki avek ?

4. Będzie mi brakować Edga za... ( rozwiń wypowiedź )

Spoiler z SD!

5. Kto wygra pas WHC na Extreme Rules ? Alberto czy Christian ?

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

1. Życiowe motto?

2. Co sądzisz o aktualnym poziomie TNA?

3. Co sądzisz o aktualnym poziomie WWE?

4. Jak wrażenia po WM 27?

5. Wymarzony feud w WWE bądź innej federacji?

6. WWE, TNA a może Scena Niezależna, co i dlaczego?

akerdrugi.png

1. Czy nie uważasz, że ciągłe powtarzanie pytań o 'swoje'(mam fajne majtki? lubisz mnie?), nie są trochę denerwujące?

2. WM 28 - kibicujesz The Rockowi czy Johnowi Cenie? Dlaczego?

3. Chciałbyś zobaczyć takich jak Kurt Angle czy AJ Styles w WWE?

4. Uważasz, że TNA po całej sprawie z Hardym powinno go zwolnić?

5. Uważasz, że R-Truth zasłużył na walkę o pas WWE na Extreme Rules?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

1. Twój ulubiony klub piłkarski i dlaczego ?

2. Ulubiony film ?

3. Ulubiona gra komputerowa ?

4. Twoja ulubiona walka to ?

5. Ulubiony wrestler i dlaczego ?

6. Jaki inny sport oglądasz ?

1.

Imię: Szymon

-Rok urodzenia: 1996

-Miejsce zamieszkania: Filipy

-Wzrost: 161cm.

-Waga: 45kg.

-Kolor włosów: Czerne

- Kolor oczu: Niebieskie

- Rodzaj słuchanej muzyki: Pop, Rock

- Ulubiony zespół: Skillet

- Ulubiona piosenka: Whispers in the dark

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: Prócz graniem w piłkę nożną na w-f :lol to nie.

- Twój idol: Nic nie przychodzi mi do głowy, no może Adam Małysz.

- Ulubiona potrawa: Zrazy, i ogólnie kuchnia mojej mamy. :P

- Zainteresowania: Snooker, pilłka nożna, skoki narciarskie, no i oczywiście wrestling.

2. Twoje plany na przyszłość - No to oczywiście skończyć gimnazjum, mam nadzieję że z dobrymi wynikami :) Potem oczywiście liceum, matura, studia, no i zawód. Chociaż jeszcze nie zastanawiałem się gdzie chciałbym pracować.

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - Na BGZ trafiłem przez mojego kolegę z klasy Onera, było to jeszcze za czasów fanowania dla Ceny :lol , na początku nic się nie udzielałem, dopiero latem 2010 zacząłem się tak na dobre udzielać, oczywiście z przerwami. Przy okazji zostałem pomocnikiem :) . Forum moim zdaniem jest najlepsze w Polsce, ładnie dobrana ekipa, wszystko funkcjonuje jak trzeba. Poziom dyskusji też na razie się odbudowuję, choć i tak jest najlepszy w Polsce :D . No i audycje które są na razie chyba najmocniejszą stroną naszego forum.

Wady: leniwy, czasem wredny i arogancki

Zalety: ambitny, odpowiedzialność, dokładność

1. Number one to oczywiście Oner, w końcu kolega z klasy. Zawsze jak siedzimy w jednej ławce to lejemy ze śmiechu z byle powodu, niestety czasami nie obywa się to bez konsekwencji.

Nie mam chyba więcej takich bardziej lubianych, ponieważ nie udzielam się za często w SB, ale może jeszcze podam :)

2. To może Fanx3 lubię go za jego multikonta :8 a tak na serio, fajnie się z nim czasem gadało i grało w Haxballa :lol

3. Może jeszcze Urban, bo kto go nie lubi :)

No to odpowiadamy :D

Xeb

1. Nie wstydzisz się nosić tak lipnego avka z tak lipną twarzą? :>

Czy ja wiem, czy on taki lipny, jak na mój poziom obcowania z gimpem to dobry :D , a jej twarz jest cudna.

2. Czy obecnie znalazłbyś czas aby być P na BGZ?

Czas znalazłbym na pewno, ale chęci na razie nie. Oczywiście jeszcze wrócę do aktywnego pisania na tym forum, ale jeszcze nie teraz. Miałem z tego co pamiętam ze 3 takie przerwy i zawsze wracałem. Tak więc się nie martwcie :)

3. Udzielasz się gdzieś indziej?

Nie i chyba nie mam zamiaru. :D

4. Jesteśmy Twoim TOP1?

Znajdzie się na pewno coś co jest ważniejsze dla mnie od BGZ, np. szkoła, rodzina lub koledzy

5. Myślisz, że takie tematy jak:

- Oceniasz avek usera wyżej

- Obgadywalnia

Mogły by odżyć?

Obgadywalnia jak najbardziej tak, bo przecież kto nie chce obgadać na przykład Ciebie :) , a co do oceniania avka to wątpię bo przecież każdy kto się wypowiada, to się wypowiada w galeriach. Choć na pewno znalazłyby się osoby które i tam by pisały.

6. Czemu nie grasz w WCE?

Jakoś mnie do tego nie ciągnie.

7. Gdybyś grał to kim?

Z pewnością tak jak każdy, pewnie Mizem :)

Turek

1. Słuchasz audycji BGZ?

Oczywiście wszystkie obowiązkowo od A do Z :)

2. Jak je oceniasz? Od 1 - 10. Co trzeba poprawić?

Oceniam je na jakieś 9, bo oczywiście nigdy nie ma ideału . Co poprawić? Chyba nico, dla mnie odpowiada tak jak jest.

3. Co z Wrestling Quizem na audycji?

Wrestling quiz musi być z powrotem, był on bardzo ciekawy, a szczególnie niektóre pytania Karlinga.

4. Dlaczego nie komentujesz audycji?

Skomentowałem chyba pierwsze 3 :D A tak na poważnie to na razie nie mam chęci na udzielanie się, napiszę tylko posta raz na jakiś czas.

5. Czy Egzaminy Gimnazjalne 2011 ssały?

Nie wiem bo nie pisałem, ale pewnie tak :D

Blazi

1. Kojarzysz mnie ?

Tak mniej więcej pamiętam, dostałeś chyba kiedyś bana. Ale tylko z tego cię pamiętam :)

2. W jakim dziale chciałbyś być pomocnikiem ( Jeżeli w ogóle chcesz ) ?

W rzeźni :lol a tak na serio to nie wiem może "następne gale ppv" i Wrestling media.

3. Dlaczego taki avek ?

Co wy chcecie od tego avka :D Taki avek ponieważ Alicie uważam za najładniejszą divę w WWE.

4. Będzie mi brakować Edga za... ( rozwiń wypowiedź )

Chyba za jego walki z drabinami , chyba tak jak dla każdego. I ogólnie za jego osobę którą bardzo dużo wnosił do tej federacji.

Nie otworzyłem spoilera

Housse

1. Życiowe motto?

Niestety nie mam

2. Co sądzisz o aktualnym poziomie TNA?

Ta federacja jeszcze rok temu byłą bardzo dobrą federacją, ale teraz gdy Hogan zaczął nią władać stacza się na dno i coś mi się wydaję że długo z niego nie wyjdzie.

3. Co sądzisz o aktualnym poziomie WWE?

Co tutaj dużo mówić pod względem show jest bardzo dobrze, ale mniej uwagi zwraca się teraz na walki, no ale to już przecież nie jest federacja wrestlingowa.

4. Jak wrażenia po WM 27?

Szczerze to się na niej zawiodłem, pod względem walk nie zachwyciła, bo trzeba ot tej gali więcej wymagać niz od zwykłego ppv, ale pod względem wizualnym to była chyba najpiękniejsza hala jaką widziałem podczas WM

5. Wymarzony feud w WWE bądź innej federacji?

No to może Triple H vs abbys, panowie na pewno pokazaliby dużo hardcore'u i ich walki na pewno by byli przynajmniej cztero gwiazdkowe.

6. WWE, TNA a może Scena Niezależna, co i dlaczego?

WWE za to że robi niezłe show na swoich galach.

Sebu

1. Czy nie uważasz, że ciągłe powtarzanie pytań o 'swoje'(mam fajne majtki? lubisz mnie?), nie są trochę denerwujące?

No trochę są, bo w sumie nie powinno się tutaj zadawać takich pytań. Każdy ma swój dział np. Audycje i tam każdy się wypowiada na ich temat.

2. WM 28 - kibicujesz The Rockowi czy Johnowi Cenie? Dlaczego?

Chyba Cenie, nie jestem wielkim fanem obydwu zawodników i nie podniecałem się tak na powrót Rocka i na każde jego słowo. Cena jest dla mnie trochę bliższy, a jak przejdzie heel turn to jemu bardziej będę skłonny kibicować

3. Chciałbyś zobaczyć takich jak Kurt Angle czy AJ Styles w WWE?

Z pewnością tak, bo TNA nie oglądam,a chciałbym ich oglądać regularnie, choć boje się że z AJ zrobiliby jakieś low/midcardera.

4. Uważasz, że TNA po całej sprawie z Hardym powinno go zwolnić?

Tak powinni go zwolnić, ba nawet nie powinni go zatrudniać przez tą rozprawę za narkotyki. Ale TNA to TNA a nie WWE w którym za taki występek od razu poszedłby na bruk. a TNA trzyma go jeszcze dla kasy.

5. Uważasz, że R-Truth zasłużył na walkę o pas WWE na Extreme Rules?

Zdecydowanie nie, przecież on był na RAW lowcarderem, nawet nie występował na tygodniówkach, nie mówiąc już o ppv. Ale i tak każdy wie że nie byłby w tej walce gdyby nie durne zachowanie Morrisona. Choć i tak dziwię się że nie dali do tej wallki Zigglera bądź Punka.

TadiuU

1. Twój ulubiony klub piłkarski i dlaczego ?

Arsenal Londyn, bardzo lubię piłkarzy występujących w nich Nasri, van Persi, poza tym gra tam dwóch Polaków.

2. Ulubiony film ?

Nie mam chyba, ale może powiem że Boski Chillout, nie ubawiłem się chyba przy żadnym filmy tak przy tym. Świetna komedia.

3. Ulubiona gra komputerowa ?

Żadko kiedy gram w gry na Pc, może DSJ 3 i Bad Company 2

4. Twoja ulubiona walka to ?

Hardy boyz vs Christian & Edge vs Dudley Boyz TLC match WM17, piękna walka pełna dramaturgii i ten spear Edga którego chyba nie zapomnę nigdy.

5. Ulubiony wrestler i dlaczego ?

Chyba Edge, zajebisty gimnick, świetne umiejętności ringowe jak i przy mikrofonie

6. Jaki inny sport oglądasz ?

Tak oglądam piłkę nożną, czasem ręczną, skoki narciarskie i snooker.[/b]

pokojzw.png

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablo modjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot
IIL
Milos
AtS
Norbi
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
DonCarlos
Eddy
>C<
Urban
Whitedruid
montoya
Arkoś
Luba
Yao
Prototype
patryniu
Boogeyman1996
The Orton
T0meq
Tuptuś
Artx
Sebu
Rejden
Kacpios
Pietrek
Turek
Brem
Droops
pacjend
Xeb
Kazek
fanfanfan
FIZ
mateusz199670
Peri
The Edgar
>C<
pablo modjo
Montana
undertaker124
Mexx
El Gonzalito
Norbi
Szymix

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

BEJL

(Koper)

file.php?avatar=2537_1302357627.jpg

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

1. WWE czy TNA? Co i dlaczego?

2. Ulubiony wrestler i dlaczego on?

3. Oglądniesz TNA Lockdown?

4. Co sądzisz o aktualnym poziomie WWE?

5. Skąd taki nick ;)?

akerdrugi.png

1. Pytania standardowe:

- Imię: Czarek

- Rok urodzenia: 1995

- Miejsce zamieszkania: Bydgoszcz :)

- Wzrost: Nie wiem dokładnie, okolice 162-164,

- Waga: Też nie wiem, około 62-63.

- Kolor włosów: Blond

- Kolor oczu: Niebieski

- Rodzaj słuchanej muzyki: Słucham dosłownie wszystkiego, od rapu po pop.

- Ulubiony zespół: Hmmm, jako wokalistów lubię OSTRego, PiHa, i np. Rihanne. Poza tym, van Buuren, Tiesto i jeszcze wiele, wiele.

- Ulubiona piosenka: Raczej takiej nie mam, ale gdybym miał nominować kilka, znalazły by się tam:

- Fenomen - Marzenia,

- Pendulum - Witchcraft,

- Peja ft. OSTR - Oddałbym,

- Coldplay - Viva la Vida

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: Gram w piłkę, ale nie ligowo, dla przyjemności.

- Twój idol: Kilku jest, jeśli chodzi o sport to z pewnością Bastian Schweinsteiger, a życiowego idola nie mam.

- Ulubiona potrawa: Rosół, kebab, pizza, bigos, i inne gówna typu fast food.

- Zainteresowania: Piłka nożna, informatyka, sport ogólnie, Bayern Monachium.

2. Twoje plany na przyszłość - Jeśli chodzi o przyszłość, to po gimnazjum na pewno chciałbym pójść w kierunek informatyki, i jeśli dam radę i dostanę się do technikum, na kierunek technik-informatyk, na pewno będę kontynuował tą 'pasję'.

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - Hohoh, trafiłem bardzo dawno, i przykro mi nie pamiętam dokładnie jak to było. Co sądzę? Forum jest bardzo rozwinięte. Przejrzysty lay-out, 'mili' użytkownicy. Za pewne niektórzy mnie tutaj nie lubią, bądź z niektórymi mam kosę, ale i tak jest to najlepsze forum o wrestlingu w Polsce.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety. Nie lubię mówić o sobie ale ok,

- Nie znam umiaru, w niczym,

- leniwy,

- uparty.

+ miły,

+ szczery,

+ przyjazny.

O kurde, trudno będzie.

Na pewno Tuptuś. Znamy się już kawał czasu, było wiele sytuacji w których mi pomógł, i wzajemnie, dzięki za wszystko Tuptek :)

Sebu, od czasu kiedy byliśmy skłóceni, naprawdę nie byłem do Ciebie nastawiony mile, ale uważałem, że jesteś wporządku gościem, i z czasem to udowodniłeś.

Xeb! Nie wiem za co, chłopak jest bardzo wporządku, naprawdę go lubię! ; )

Arkoksik! Też się dobrze znamy, ale nasza znajomość trochę się rozpadła, naprawdę go cenię, i szanuję, należał mu się administrator.

Urban, też dość dobre mam z nim relacje, o ile mnie pamięta. Kiedyś również mieliśmy dobry kontakt.

Housse:

1. Nie oglądam wrs, ale jakbym miał wybierać to WWE. Dlaczego? Ponieważ wolę oglądać dobre show, niż dobry wrestling.

2. Zawsze lubiłem Johna Cene, bo robił właśnie to show. Teraz nie mam idola.

3. Niestety nie.

4. Nie znam się teraz, ale pewnie jest tak słabo jak dawniej :D

5. Oczywiście Gareth BEJL :D