Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1.Co sądzisz o Lucha Libre??

2.Dlaczego akurta Perros a nie inna fedka lucha?

3.Co sądzisz o przejściu Mistico do WWE??

4.Kogo z Meksyku byś tam jeszcze widział??

5.Czy Mistico będzie w stanie zastąpić Mysterio??

6.Co myślisz o obecnym poziomie WWE i TNA??Która fedka lepsza.

Okej narazie tyle ;)

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

1.Myślisz że dobrze mi idzie Ezekielem w WCE

2.Dlaczego Ted w WCE ?

3.Wolisz Prowadzić Fedke czy grać ?

4.Oglądasz każdą tygodniowke WWE i TNA + PPV ?

5.Wymarzona Walka (Wrestler z WWE vs Wrestler z TNA) ?

1. Wysłuchałeś wszystkich audycji BGZ w naszym wykonaniu?

2. Na jakim poziomie stoją? Ocena od 1 - 10

3. Kto lepiej prowadzi audycje? Ja czy Droops? :5

4. Dlaczego dołączyłeś do grona graczy WCE? I dlaczego DiBiase Jr.?

5. Zasługujesz na moderatora?

6. MMA czy wrestling? Co bardziej?

7. Jak myślisz, "pokazałeś drogę" niektorym uzytkownikom i przekonałeś do MMA?

8. Wiążesz jakieś większe plany z MMA? Bo wiem że ćwiczysz :D

9. Która fedka bardziej ssie? TNA czy WWE?

10. Kogo być dał do TNA z WWE? Albo z WWE do TNA?

1. Myślisz, że przegrana z Ezekielem i Montelem, Miz'a oraz Angle była prawidłową decyzją?

2. Uważasz, że Destination zanikało po odejściu Kena?

3. Cieszysz się, że jesteś na ST?

4. Który brand ma lepszych graczy?

5. Cieszysz się z wygranej Aresnalu? ( Sialallalallalla )

6. Bramka Robina miód? Czy też go Valdes zlekceważył?

7. Real znowu potknie się na Lyonie?

8. Ulubiony klub to...

- Imię: Krzysztof

- Rok urodzenia: 24.07.1995

- Miejsce zamieszkania: Bielsko-Biała

- Wzrost: 182cm

- Waga: 79kg

- Kolor włosów: Ciemny brąż.

- Kolor oczu: Piwne.

- Rodzaj słuchanej muzyki: Głównie ostrzejsze brzmienia czyli Hard Rock lub Metal.

- Ulubiony zespół: Disturbed.

- Ulubiona piosenka: "Stricken"

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: MMA, które uprawiam od 4 lat i kiedyś jeszcze Judo 2 lata.

- Twój idol: Randy Couture

- Ulubiona potrawa: Schabowy z ziemniakami i surówką.

- Zainteresowania: MMA, Boks, Piłka Nożna i oczywiście wrestling.

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź - Więc tak planów jako takich na przyszłość nie mam, ale myślę że może górnik? Tradycje rodzinne, ale nie wiem jak się dalej potoczy.

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź. - Wpisałem w google "forum wrestlingowe i skierowało mnie tutaj to było już ponad pół roku temu i zostałem tu jak widać na dłużej. BGZ ma nie powtarzalną atmosferę, mili ludzie, największe forum w Polsce i to mówi sami za siebie.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety. - Wad jest dużo. Ale tylko trzy to może to że zawsze mówię to co mi leży na wątrobie, jestem zawzięty i to że jeśli ktoś zajdzie mi za skórę. Zalety to jestem przyjacielski, szybko nawiązuje nowe znajomości i wszyscy mi mówią że jestem pracowity.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

Prototype - Admin trzeba się podlizać. Nie no to joke. Pro to super ggKumpel zawsze pomoże i to też działa na odwrót. Czasem sobie pozajeżdżamy, ale nigdy nikt nie strzelił jeszcze focha. Ogólnie to dzięki niemu jest dział o który ja się wcześniej starałem czy MMA.

Peri - Znamy się już bardzo długo i często piszemy. Prowadziłem z nim kilka stron. Bardzo przyjemny koleś.

Yao - Mr. Lucha Libre to jego pytałem o Lucha i on mi wskazał Perros del Mal i za to mu jestem wdzięczny. Ogólnie mi ziomek i wielki fan Mistico.

Tuptuś - Jakbym mógł o nim zapomnieć, a jakbym zapomniał to pewnie by strzelił na mnie focha. Tupek co o nim można powiedzieć. Oglądałem z nim Royal Rumble live i tam sobie pogadaliśmy. Jedna z osób która wyniosła nasz forumowy fed na wyżyny.

Turek - Jeden z współzałożycieli Audycji BGZ. Ćwiczy tak jak ja MMA i nawet czasem pospamuje w moich newsach za co mu dziękuje, ale teraz pewnie już tak nie będzie bo już przebił granicę 1000 postów.

Mógłbym tak wymieniać w nieskończoność.

Yao

1.Co sądzisz o Lucha Libre?? - Lucha to coś pięknego, te wysoki loty zawodników, akcje. Ogólnie Lucha to coś nie do opisania myślę że niektóry wiedzą o czym mówie.

2.Dlaczego akurat Perros a nie inna fedka lucha? - Perros było pierwszą fedką z Lucha którą obejrzałem i zakochałem się. Młoda fedka, a już zaczyna rywalizować z takimi firmami jak AAA czy CMLL, a i jeszcze walczy tam X-Fly.

3.Co sądzisz o przejściu Mistico do WWE?? - Wydaje mi się że źle zrobił. Jak w WWE zrobią z niego drugiego Mysterio to chyba przestanę oglądać WWE. Mistico był już gwiazdą w CMLL i wszystko przekreślił.

4.Kogo z Meksyku byś tam jeszcze widział?? - Może z Perros nadawał by się za kilka lat Low Rider(ma 18 lat). Chłopak nie jest typowym Lucha'dorem i w WWE mógłby dużo osiągnąć.

5.Czy Mistico będzie w stanie zastąpić Mysterio?? - Mógłby, ale ja tego nie chce. Już mi się rzygać chce jak widzę jak Mysterio wita się z dzieciakami bo to już jest po prostu nudne. Wolałbym go w roli Heel'a.

6.Co myślisz o obecnym poziomie WWE i TNA??Która fedka lepsza. - WWE. Nie ma co porównywać według mnie TNA nigdy nie przebije WWE. Jeśli dalej będzie podbierać zawodników z WWE, ale takich którzy w WWE nic nie znaczyli. Do TNA można się jeszcze przyczepić do tego że nie promują młodzieży.

FIZ

1.Myślisz że dobrze mi idzie Ezekielem w WCE. - Według mnie masz przyszłość, bo umiesz się wczuć w Jackson'a.

2.Dlaczego Ted w WCE ? - Lubię pisać o kasie i to chyba głównie temu. Jeszcze jednym powodem było to że dużo zawodników było zajęte.

3.Wolisz Prowadzić Fedke czy grać ? - Jedno i drugie jest ciekawe. Ciężko mi wybrać.

4.Oglądasz każdą tygodniowke WWE i TNA + PPV ? - WWE tak wszystko, ale z TNA tylko PPV, a z tygodniówek czytam raporty.

5.Wymarzona Walka (Wrestler z WWE vs Wrestler z TNA) ? - Ja chętnie bym zobaczył walkę Dolph Ziggler vs Alberto Del Rio.

Turek

1. Wysłuchałeś wszystkich audycji BGZ w naszym wykonaniu? - Tak wysłuchałem i starałem się wszystkie komentować.

2. Na jakim poziomie stoją? Ocena od 1 - 10 - Jest bardzo dobrze, ale jak to mówią zawsze może być lepiej. Ocena 8.

3. Kto lepiej prowadzi audycje? Ja czy Droops? :5 - Obaj dajecie coś od siebie do tych audycji.

4. Dlaczego dołączyłeś do grona graczy WCE? I dlaczego DiBiase Jr.? - Odpowiem na pierwszą cześć bo druga jest u FIZ'a. Więc dołączyłem bo lubię grać. Wcześnie miałem już kilka fedów za sobą.

5. Zasługujesz na moderatora? - Na to pytanie ja z czystej skromności nie odpowiem.

6. MMA czy wrestling? Co bardziej? - MMA.

7. Jak myślisz, "pokazałeś drogę" niektorym uzytkownikom i przekonałeś do MMA? - Tego też nie wiem, ale na pewno ktoś choć w małym stopniu przekonał się do MMA.

8. Wiążesz jakieś większe plany z MMA? Bo wiem że ćwiczysz :D - Raczej nie, ale zawsze dobrze umieć się bić, przyda się w dalszym życiu

9. Która fedka bardziej ssie? TNA czy WWE? - TNA ssie. Za to że nie promują młodzieży.

10. Kogo być dał do TNA z WWE? Albo z WWE do TNA? - Odpowiedź u Yao.

Xeb

1. Myślisz, że przegrana z Ezekielem i Montelem, Miz'a oraz Angle była prawidłową decyzją? - Decyzja nie była zła to przynajmniej Jackson i MVP starają się teraz jeszcze bardziej.

2. Uważasz, że Destination zanikało po odejściu Kena? - Nie. Przecież Batista się stara i bardzo dobrze wychodzi mu rola lidera.

3. Cieszysz się, że jesteś na ST? - Na początku jakoś nie byłem zadowolony, ale teraz już tak.

4. Który brand ma lepszych graczy? - Obecnie Showtime ma więcej piszących zawodników, lecz na CD jest Edge(TOmeq) pisze chyba najlepiej w całym WCE.

5. Cieszysz się z wygranej Aresnalu? ( Sialallalallalla ) - Oczywiście że tak. Lubię oba kluby, ale kibicowałem w tym meczu Arsenalowi ze względu na Wojtka Szczęsnego.

6. Bramka Robina miód? Czy też go Valdes zlekceważył? - Trochę zlekceważył, ale piłkarz pokroju Van Persiego umie z piłką wszystko.

7. Real znowu potknie się na Lyonie? - Liczę na to... Nie lubię Realu za to co jak sobie wszystkich kupują, a nie umieją sobie z młodych zawodników wychować gwiazd.

8. Ulubiony klub to... - Najbardziej lubię Juventus. Z polski to Lech i BKS Bielsko-Biała :D

1.Na początku naszej znajomości co o mnie pomyślałeś?

2.Kogo z ekipy najbardziej lubisz?

3.Kogo najbardziej lubisz z poza ekipy?

4.Musisz wywalić kogoś z ekipy (Urban ci kazał) kogo wybierasz i dlaczego?

5.TNA czy WWE? (uzasadnij)

6.Oglądzasz scene niezależną USA?

7.Orton czy Cena? (uzasadnij)

8.Jakie masz przyszłe pomysły na Teda w WCE?

9.Jak ci idzie nauka w szkole?

10.Ulubiony przedmiot w szkole? (WF się nie liczy :P )

1. Ulubiony przedmiot... w domu?

2. Kto lepiej prowadzi audycje, Droops czy ja?

3. Uważam że zarząd WCE powinien stworzyć nowy pas o nazwie Jobber Championship specjalnie dla Turka. Jesteś tego samego zdania?

4. Dlaczego Kazek?

5. Grasz w Totka?

6. Cieszysz się z powrotu The Rocka?

7. Gdybyś miał wybierać pomiędzy MMA a wrestlingiem to co byś wybrał?

8. Chciałbyś kiedyś wystąpić w audycji? Posiadasz sprzęt?

mateusz199670

1.Na początku naszej znajomości co o mnie pomyślałeś? - Nawet nie pamiętam. Ale chyba nic :lol

2.Kogo z ekipy najbardziej lubisz? - Jak muszę wybrać jedną osobę to Prototype.

3.Kogo najbardziej lubisz z poza ekipy? - Peri.

4.Musisz wywalić kogoś z ekipy (Urban ci kazał) kogo wybierasz i dlaczego? - Ciebie :8. Żart. Ale zacznijmy od tego że nie będę miał takiego problemu, a po drugie każdy z ekipy pracuje dobrze i nie wiedział bym kogo.

5.TNA czy WWE? (uzasadnij) - Odpowiedź u Yao

6.Oglądzasz scene niezależną USA? - Raczej nie. Widziałem może ze 2 razy Chikarę.

7.Orton czy Cena? (uzasadnij) - Orton bo nienawidzę Ceny, za to co że zawodnik znający może z 6 movesów jest gwiazdą =))

8.Jakie masz przyszłe pomysły na Teda w WCE? - Liczę że uda się wygrać pas. Jeśli nie to może jakiś fajny feud.

9.Jak ci idzie nauka w szkole? - Średnio. Uczyć się nie lubię, ale tu nie jestem oryginalny. Średnia na półrocze to 3,3.

10.Ulubiony przedmiot w szkole? (WF się nie liczy :P ) - WF

Droops

1. Ulubiony przedmiot... w domu? - Pytanie bardzo ciekawe. Ale tak po chwili namysłu nie wiem :8

2. Kto lepiej prowadzi audycje, Droops czy ja? - Na to pytanie dostałem dwa wariany i mówię że TY.

3. Uważam że zarząd WCE powinien stworzyć nowy pas o nazwie Jobber Championship specjalnie dla Turka. Jesteś tego samego zdania? - Może, na pewno było by to coś innowacyjnego.

4. Dlaczego Kazek? - A jakoś tak. Grałem w CS'a kiedyś i tak miałem taki nick i na BGZ to samo.

5. Grasz w Totka? - Raz za czas. Nigdy nie miałem więcej trafień niż 2.

6. Cieszysz się z powrotu The Rocka? - Cieszę i miło będzie go zobaczyć na WM'ce może WWE coś ciekawego wymyśli.

7. Gdybyś miał wybierać pomiędzy MMA a wrestlingiem to co byś wybrał? - Ciężki wybór. Wybieram MMA, jestem w tym trochę dłużej niż w wrestlingu. Choć obie te dyscypliny uwielbiam oglądać.

8. Chciałbyś kiedyś wystąpić w audycji? Posiadasz sprzęt? - Nawet nie pamiętasz kogo miałeś na 3 audycji. Byłem już na jednej audycji, ta audycja o MMA.

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablomodjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot - nie raczył odpowiedzieć  
IIL
Milos
AtS
Norbas
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
doncarlos
EDDY
cc
urbanon
whitedruid
montoya
arkosik22
Luba
Yao
Prototype
patryniu
Boogeyman1996
The Orton
T0meq
Tuptus
Artx
Sebu
Rejden
Kacpios
Pietrek
Turek
Brem
Droops
pacjend
Xeb
Kazek

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

fanfanfan

mjc08x.png

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

Jedno pytanie ode mnie:

- Czy zmienisz nick na jakiś oryginalniejszy :D ?

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1.Czy uważasz że jesteś lepszym bookerem niż ja ;) ??

2.Co sądzisz o Lucha Libre??

3.Oglądasz coś z Meksyku??

4.Oglądasz Scene Niezależną USA??

5.WWE czy TNA,która fedka jest obecnie lepsza?

6.Dlaczego grasz akurat Albertem w WCE?

7.Czy sądzisz że Mistico dobrze zrobił przechodząc do WWE??

8.Kogo byś z indy,puro lub lucha widział w WWE??

9.Co myślisz o Rudos w WCE??

10.Oglądasz NBA??Jeśli tak to jakiej drużynie kibicujesz??

11.Skąd pomysł na taki nick ??

Okej koniec tych głupich pytań??

#SmartFanZone

1. Zmienisz kiedyś postać w WCE ?

2. Fajnie ci się ze mną feudowało :P ?

3. Dlaczego twoja fedka padła ?

4. Dlaczego ŁKS, a nie Widzew ?

5. Jesteś kibolem, który myśli tylko o tym aby się z kimś bić czy normalnym kibicem, który chce aby jego ukochana drużyna wygrała ?

6. Kiedy zmienisz nick ?

7. Myślisz, że masz szanse na zostanie moderatorem ?

8. Co ci się nie podoba na forum (jeśli coś się tu może nie podobać) ?

ksgj.png

1.Na początku naszej znajomości co o mnie pomyślałeś?

2.Kogo z ekipy najbardziej lubisz?

3.Kogo najbardziej lubisz z poza ekipy?

4.Musisz wywalić kogoś z ekipy (Urban ci kazał) kogo wybierasz i dlaczego?

5.TNA czy WWE? (uzasadnij)

6.Oglądzasz scene niezależną USA?

7.Orton czy Cena? (uzasadnij)

8.Jakie masz przyszłe pomysły na Alberta w WCE?

9.Jak ci idzie nauka w szkole?

10.Ulubiony przedmiot w szkole? (WF się nie liczy )

1. Chciałbyś awansować na modka?

2. Czy myślisz, że możesz w najbliższym czasie awansować?

3. Jeśli chodzi o dodawanie/szukanie linków, to myślisz, że jestem odpowiednim userem do tego stanowiska?

4. Dlaczego taki nick? Chodzi mi o te x3 fan :)

5. Mało udzielasz się w Oficjalnych Dyskusjach, dlaczego? Lenistwo?

6. Myślisz, że The Rock na WM XVII będzie walczył? Czy na kimś wykona swoje move sety?

1. Dlaczego zajęło Ci tyle czas (6 kont) abyś zaczął normalnie się tutaj udzielać?

2. Gdybyś był na miejscu admina, dał byś moda osobie która spamowała tutaj przez 6 kont?

3. Dlaczego uważacie Widzew za żydów? (Widzew ma uzasadnione argumenty aby was tak nazywać :P )

4. Co myślisz o stadionie miejskim w Łodzi na którym mecze rozgrywałby ŁKS i Widzew i gdzie miałby powstać?

5. Czy kiedyś kibicowałeś obu drużynom z Łodzi? (ja przyznam się że kibicowałem i tym i tym ale potem zraziłem się do ŁKS)

6. Czy chciałbyś jakiś zmian wizualnych na forum? Jak tak to jakich?

7. Myślisz że po powrocie paru gwiazd do WWE, zakończy się era WWE 4 kids?

8. I ostatnie (nie mogę się powstrzymać :D ) Jakim wynikiem zakończą się Derby Łodzi w ekstraklasie w przyszłym sezonie :D ?

No więc oto ja - fanfanfan! Wreszcie dowiecie sie ile w realu mam lat, bo 19 jak mialem na poczatku bylo lekką przesadą

:D

1. Pytania standardowe:

- Imię: Jasiu, ale bez Ceny :(

- Rok urodzenia: :D:D:D:D:D Xeb, mój rówieśniku :D - 15.12.1997 :D

- Miejsce zamieszkania: Łódź

- Wzrost: 168 cm

- Waga: 48 kg

- Kolor włosów: blond

- Kolor oczu: chyba piwne. Nie wiem, nie zaglądam w nie za czesto :D

- Rodzaj słuchanej muzyki: Radio :D ESKA :P

- Ulubiony zespół: A moze być artysta? Bo jesli tak to David Guetta.

- Ulubiona piosenka: obecnie Losing Control, ale jeszcze Justify SEX, Memories

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: Oczywiście, Piłka Nożna.

- Twój idol: Lionel Messi

- Ulubiona potrawa: pizza, spaghetti

- Zainteresowania: Wrestling, pilka nozna najbardziej, ostatnio troche MMA, a po za nimi to ogólnie cały sport, lecz w mniejszym stopniu

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

Więc narazie to nic innego niz nauka i codzienne treningi w szkole. Jednak pilka to nie wszystko i nie wiadomo jak się wszystko potoczy więc w dalszej przyszlosci mam zamiar grac w piłkę, ale nie rezygnując ze szkoły. pracuje nie tylko na boisku, ale i w lawce staram sie trzymać poziom :D

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

No trafiłem tu dość dawno jako jasio97par :D Troche multikont było no i wreszcie jako fanx3 wczułem się troche w atmosferę, przestalem lapac warny i jest git :thumb: Trafiłem tu dzieki poszukiwaniach w google'ach jak pewnie dużo ludzi. Jesteście/my najlepszym forum w polsce więc jest suuuuper!

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

Wady:

- kłamie, prosze Cię Pro o rozgrzeszenie!,

- czasem jestem upierdliwy :D,

- zarozumiałość (czyt. 3 zaleta)

Zalety:

- zawsze cierpliwie darze do celu,

- jestem otwarty w kontaktach do innych ludzi,

- a co sie bede chwalil, jeszcze wyjdzie ze zarozumialy, a to wada, a nie zaleta. No i przez was trafiło na góre :/

Piledriver - może na forum jakoś masze drogi nie chodzą tymi samymi ściezkami, ale za to, że w zasadzie on wypromował Alberto Del Rio w WCE! Ja byłem zielony i dzieki niemu jakos sie tam odnalazłem i teraz jest jak jest. Dzieki :)

Prototype - Najlepszy admin we Wszechświecie! zawsze pomoże, dał mi okazje na pomocnika za newsy, ale jest spoko osobą. Tyle wystarczy :)

Brem - Najlepszy dyskutant na forum, od niedawna zaczeliśmy na gg rozmowy i jest to spoko gość :thumb: Bardzo miły i jego Skip jest genialny :)

Urban - Kolejny super sdmin! Teraz może ostatnio coraz mniej aktywny, ale zawsze pomoże jak Pro, rozgrzeszył mi multikonta i mimo, że jesteś za nie tymi co trzeba to jesteś spoko :)

Ssaczuuuuuuus, znaczy Tuptus :D - No za to że ssie :) Nie no on typowal mnie na bookera WCE, jest kolejna fajna osoba, troche za duzo ssie, ale on lubi feudy w SB wiec to rozumiem :) Za to, że oprócz ostatniej walki na ST pisze zajebiscie!

Przepraszam, że nie wymieniłem (no i czytaj liste w spoilerze), ale było tylko 5 miejsc i wymienilem tylko tych z którymi ostatnio mi sie najlepiej wiedzie :D

No to ta obiecana lista, moich innych kolegów ;) :

- Kazek

- Luks

- Karling, bo by mnie zabil jakbym nie wymienil :8

- Xeb

- Sebu

- Yao i Peri za Viva La Lucha!

- The Edgar ;)

- Pietrek

- TOmeq

- Turek niech ma

- patryniu bo on ssie mi za SB :D

- montoya

- steken

- Turek

- Droops

- Luba, za każdy wie co i RÓBCIE PRACKI NA SOTW!!!!!

- El Gonzalito, za jego ksiazki jeszcze na ST :) wiedzialem, ze zapomniałem o kimś ;)

- Mysciak, kolejny po Alfonso u góry :D

- jak kogos jeszcze nie wymienilem to wielkie SOOOOOOORY!

NA WASZE PYTANIA ODPOWIEM JUTRO, BĄDŹ DZIŚ ZEDYTUJE POSTA Z TYMI PYTANIAMI, KTÓRE POJAWIŁY SIĘ U GORY.

Edytowane przez Gość

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png