Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Podoba Ci się Twój zestaw, wykonany przeze mnie?

2. Jak często bywasz w samym Krakowie?

3. Myślisz, że są szanse na spotkanie się? Kiedykolwiek?

4. Teraz uwaga.. oglądałeś Telekamery?

5. Co myślisz o 'forumowym' poczuciu humoru? (które do mnie wcale nie trafia)

6. User, który najbardziej Cię wkurza.

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1. Jak myślisz czy Sebu został wychowany przez stado dzikich wciąż walących się małp czy jest po prostu debilem?

2. Dlaczego Tak z Turkiem ssacie?

3. Jak myslisz czy Sebu kiedyś zassa w audycji?

4. Czemu Turek zadaje Ci idiotyczne pytania

5. Czemu nikt mnie nie lubi?

Dobra a teraz na serio. Na tamte pytania nie musisz odpowiadać jeżeli nie chcesz :)

1. Dlaczego Droops?

2. Jakie nadzieje wiążesz z Audycjami.

3. Jak myślisz czy Turek wybaczy mi to że nie dałem rady zrobić wpadek?

4. Czemu hejtujesz Kebaby?

5. Kto jest twoim ulubiony raperem (jeżeli słuchasz :P) i dlaczego nie lubisz Peji?

6. Co sądzisz o MOIM (:P) WCE?

7. Podobało Ci się to że Ewelina była na audycji? (głosik ma dość przyjemny :D)

8. Kogo najbardziej nie lubisz na forum i dlaczego Turek?

9. Kogo lubisz na tym forum?

10. Jak myślisz wszyscy z ekipy wykonują swoją robotę prawidłowo?

11. Dlaczego mówisz że Rock ssie?

12. Ulubiona Fedka.

13. Jeżeli nie byłoby Lucha to oglądałbyś WWE czy TNA/ WWF czy WCW?

14. A właśnie, czy będę jeszcze kiedyś zaszczycony zaproszeniem na audycję? :P

Edytowane przez Gość

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

1. Nie przeraża się taka liczba pytań?

2. Chce ci się na nie odpowiadać?

3. Co do spamu w wynikach, to myślisz, że jest potrzeba wrzucania takich fedek? xD

4. Jak tak, to daj mi linka do jakieś walki? :D

5. Jak oceniasz nasz forumowy sotw oraz sotm?

6. Mam jeszcze szansę na wystąpienie w kolejnych waszych audycjach, mimo przeciętnego początku?

ahfo.png

luba_049.png

1. Dlaczego nick Droops ?

2. Lubisz Chomiczka ? :D

3. Kogo najbardziej lubisz na forum ?

4. Myślisz, że możesz być kimś wyższym niż tylko modem ?

5. Co wolisz WWE czy TNA ? Bo wiem, że kochasz Lucha xD

6. Dlaczego lubisz Aerostara ?

7. Jak długo będziesz jeszcze nagrywał audycje ?

8. Ostatnie pytanie... tam, tam, tam... Kogo najbardziej nie lubisz na forum ?

1. Pytania standardowe:

- Imię: Krystian

- Rok urodzenia: 1993

- Miejsce zamieszkania: Paczółtowice (30 km od Krakowa)

- Wzrost: 175-180 cm, dawno się nie mierzyłem :P

- Waga: około 55 kg - jest moc :D

- Kolor włosów: ciemny brąz

- Kolor oczu: brązowe

- Rodzaj słuchanej muzyki: konkretów żadnych nie podam ponieważ słucham dosłownie wszystkiego od techna przez rock po klasykę...

- Ulubiony zespół: nie mam konkretnego lecz wyróżnić mogę Tiesto, Fozzy, Vanessa Mae... dużo by jeszcze wymieniać

- Ulubiona piosenka: podobnie jak wyżej, dużo wymieniania: Traffic, It's A Lie, Red Violin

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: uprawiałem czynnie strzelectwo, lecz w tym roku zakończyłem swą karierę. Od czasu do czasu spotykam się z kolegami i robimy turnieje MMA w parterze. Lubię też pograć sobie w golfa.

- Twój idol: brak

- Ulubiona potrawa: Oj wiele takich np. pierogi, rosół, schabowy...

- Zainteresowania: oczywiście wrestling, zabytkowe samochody - to moje dwa podstawowe zainteresowania.

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

Napewno, chyba jak każdy chciałbym skończyć szkołę. Potem się pomyśli, będzie naprawdę wiele opcji.

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

Trafiłem tu całkiem przypadkowo poprzez wujka Google. Szukałem czegoś, ale już nie pamiętam co to było. Uważam że to najlepsze forum o tematyce wrestlingowej w Polsce i tylko oby tak było dobrze, jak jest teraz.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

Tutaj ciężko oceniać samego siebie. Do zalet mogę zaliczyć to, że potrafię się przyznać do błędu, jestem uczciwy, a nieraz nawet miły, lecz tylko czasami. Aha i szczery jestem, często aż do bólu, ale mówię zawsze to, co mi leży na sercu.

Wady: wybuchowy, ironiczny, a czasami nawet chamski i oczywiście leniwy.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

Kolejnść jest przypadkowa:

Turek: dałem Go tu tylko z uprzejmości za to, że On mnie z kolei umieścił na swojej liście. Jest chamski, nienormalny, niekulturalny i dużoby można tu jeszcze wymieniać, ale ja sie za niego wezmę i wyjdzie On jeszcze na ludzi. Dzięki za audycje i pozdro kebabie :D. Ssij.

Peri: to On pokazał mi moje ukochane do dziś lucha libre i dziękuję mu za to. Jest spoko, można się przy Nim nieźle pośmiać i w porządku koleś.

Prototype: mimo tego że chwali sie jakim to On nie jest królem typera MMA, a zawsze ze mną przegrywa :P lubię Go. Szanuję Go przede wszystkim za to, że wkłada dużo pracy w rozwój całego forum. Zawsze stara się jak może, a przede wszystkim na dzień dzisiejszy pisze najlepsze newsy.

Pietrek: tutaj również muszę powiedzieć że stara się jak mało kto. Pietrek jest pracowity, miły, da sie z Nim porozmawiać a jako grafik jest poprostu znakomity. Na koniec muszę podkreślić, iż moim zdaniem najlepiej wypadł na audycji spośród wszystkich gości.

Rejden: największy spamer na GG, szczególnie podczas nagrywania audycji. Gostek z poczuciem humoru... Dobrze mieć u boku kogoś, kto lubi najeżdżać na Turka tak jak ja.

Brem: to jest dopiero mrówa. Dwoi się i troi by ludzie dyskutowali, a różnie z tym bywa. Ja staram sie jak mogę, ale podziwiam Go za cierpliwość do tych leniuchów :P.

Pięciu, a w moim przypadku sześciu ulubionych to strasznie mało niestety, ale wyróżnić trzeba jeszcze: Tuptusia

2lvbho3.png

, Hayabusę, Yao, Edzia i pacjenda. Mam nadzieję że nikogo nie pominąłem.

Turek

1. Chce ci się robić audycje? - Oczywiście że tak, gdyby mi sie nie chciało to bym zrezygnował.

2. Czy zasługujesz na mojego współpracownika? - Oj kolego coś Ci się pomieszało. Powinieneś spytać czy myślę że Ty jesteś godzien prowadzić audycje z kimś tak wspaniałym jak ja.

3. Czy to co zrobiliśmy ssie? - Do wszystkich którzy to czytają. Ja nic z Nim nie zrobiłem, więc bez skojarzeń. Turek idź sie lecz.

4. Jak to się przyjmie? Będą owacje na stojąco? - Nie będzie na owacji na stojąco ponieważ Twoja połowa ssie.

5. Czy uda nam się życiowy cel z panem B. ? Damy radę? - Ja powiem tak... gdyby się Nam to udało, to osiągnęlibyśmy naprawdę coś niesamowitego. Jestem pewien że byłby to przełom na BGZ, a nawet więcej. Turek, gdyby to wypaliło, to bym Cię może nawet polubił. Nie oszukujmy się jednak, szanse na to są niemal zerowe, a najbardziej denerwujące jest to, że to nie tylko od Nas zależy. Mam światełko nadziei że jednak się uda, ale będzie strasznie ciężko.

6. Jak widzisz naszą przyszłość audycyjną? - Miejmy nadzieję że z audycji na audycję będzie coraz lepiej. Jak narazie myślę że wszystko jest w porządku.

7. Jak długi jest mój dred? - Nie interesuje mnie to.

8. Jak to na początku było z audycjami? Chciałeś być prowadzącym? Warto było do mnie napisać w tamtym momencie? - Na początku chciałem puszczać muzykę bo chciałem żeby to było radio a nie audycje radiowe. No cóż, jakoś tak wyszło i jestem z tego zadowolony.

9. Tańczysz i nagrywasz się po kąpieli tak jak Tuptuś? - Tak, codziennie. Mam już dokładnie tyle odcinków ile nakręciła Moda na sukces.

10. Zamierzasz powracać do WCE? - Nie. Dlatego że jest to nieco czasochłonne. Poza tym nie chciałbym zaniedbywać dyskusji ponieważ uwielbiam sie w nich wypowiadać, a przez WCE nieraz poprostu nie było czasu.

Hayabusa

1. Co jest lepsze ? CMLL czy AAA ? I dlaczego jest to właśnie CMLL ? ^^ - No pewnie że AAA. W sumie jest tam więcej gwiazd, które lubię niż w CMLL. Oczywiście Consejo Mundial również wymiata.

2. Za co lubisz Aero Star'a? - Odpowiedź jest prosta. Lubię Go za odwagę ponieważ ktoś, kto wykonuje tak karkołomne akcje jak On musi być hardkorem. Poza tym trzeba być niesamowicie wyszkolonym. Szacuneczek dla Aero, naprawdę.

3. Którą audycje uważasz za najlepszą ? Wydaje mi sie że audycja nr. 4 była najlepsza. Mimo to że trwała niecałe 15 minut, to gość (Pietrek) potrafił w pojedynkę (czyt. jako jeden gość) wykręcić ze mną i Turkiem niezłą dyskusję.

4. Co sądzisz o teraźniejszym poziomie WWE oraz TNA - odpowiem tu jednocześnie na pytanie mateusza. Od razu zaznaczę iż bardziej lubię WWE. WWE jest świetne pod względem show i tej całej oprawy. Potrafi zrobić naprawdę jakieś dobre walki, lecz nieraz potrafi również zepsuć. Mocną stroną federacji Vince'a jest to że potrafi robić wielkie niespodzianki a nie tak jak TNA. U Dixie zapowiadają jakieś wielkie niespodzianki, jakieś niby wspaniałe Impacty a wychodzą kupy... Poza tym co, Dixie trzyma u siebie Hogana, Flaira i dwóch Hardych. Oni jak dla mnie powinni wylecieć. Jeśli chodzi o same walki, to TNA ma dobrą dywizję tagów, pojedynki potrafią wykręcić coponiektórzy fajne, ale mają więcej wpadek niż u MakMena. Królem żenujących i niepotrzebnych wpadekjest nie kto inny jak sam Ric Flair. Gratulacje!!!

5. Uważasz że poziom amerykańskich indy jest wyższy od mainstreamu w USA ? - Myślę że pod względem walk napewno.

6. Udzielasz się na innym forum o tematyce wrestlingowej ? - Jestem zarejestrowany chyba na każdym, ale nie udzielam się niemal wcale.

7. Co zmieniłbyś w audycjach ? - A raczej kogo... Turka.

Yao

1. Twoja pierwsza gala lucha jaką obejrzałeś?? - O ile dobrze pamiętam to ostatnia gala AAA w sierpniu 2010.

2. Chciałbyś żeby Aero przeszedł do CMLL?? - W AAA nie dostaje On żadnego pushu co mnie już powoli denerwuje. Jeżeli w CMLL dostałby zasłużony push to niech tam leci na skrzydłach.

3. Albo WWE???(Do TNA nie bo ssie :twisted: ) Do WWE czy innego TNA? - Powiem krótko - nie ma mowy!!! Tam to już byłaby kompletna klapa.

4. Co uważasz o obecnym poziomie AAA??? - AAA robi naprawdę dobre i długie walki. Podobają mi się one. CMLL oczyiście też trzyma poziom i to wysoki, jednakże AAA poprostu bardziej mi przypadło do gustu. Dopiero zaczynam przygodę z Consejo Mundial więc może kiedyś tę fedkę bardziej polubię. Narazie AAA rules!

5. Co uważasz o przejściu Mistico do WWE?? - Zrobił źle i to bardzo źle. To jest takie moje odczucie jak na ten moment. Nie wiadmomo czy dostanie push jak Alberto i czy zostanie taką gwiazdą jak Mysterio. Boję się o to, że okroją jemu moveset i zdejmą mu maskę (oby nie, oby). Mam nadzieję że nie zrobią z Niego jobbera, a jeśli jednak to pójdzie sobie zapewne do AAA. Dziwi mnie cholernie Jego zachowanie, które było bardzo nie w porządku. Chodzi mi oczywiście o wyrolowanie CMLL...

6. Czy nie uważasz że dywizja kobiet w AAA powoli umiera???(Sexy Star w CMLL,Von Erich w TNA) - No niestety tak. Sexy Star to moja ulubiona luchadorka (nie wiem czy kobiety sie tak nazywa :P). Wkurzyłem się strasznie gdy usłyszałem że Star została wypożyczona do CMLL. To według mnie zły krok. Miejmy nadzieję że wszystko jak najszybciej wróci do normy.

7. Dlaczego odeszłeś z WCE???(RUDOS to pamietają i zrobią kiedyś najazd na twoją chatę,zobaczysz :P ) - Brak czasu, brak chęci i szczerze mówiąc nigdy mnie to nie kręciło. Gdy się zapisałem myślałem że to polubię, lecz niestety tak nie było. Oczywiście nie uważam tego za jakąś głupią zabawę, ale to nie dla mnie. Tuptuś siedzi u mnie w piwnicy, więc żadnego najazdu się nie boję.

Kazek

1. Ulubiony wrestler i dlaczego? - Chris Jericho jest moim ulubionym wrestlerem, dlatego że poprostu jest świetny w ringu i jest znakomitym aktorem. Potrafi świetnie wczuć się w rolę heela, a podobno dawno był równie świetnym facem, choć teraz sobie Go w tej roli nie wyobrażam.

2. Wiem, że interesujesz się Lucha to co myślisz o przenosinach Mistico do WWE? - odpowiedź masz u Yao.

3. Czy Jerry Lawler masz szansę na pas? - Szanse są zawsze jakieś, ale mam nadzieję że nie dojdzie do takiej sytuacji. Powtarzam sobie jednakże iż w wrestlingu zawsze wszystko jest możliwe.

4. Kto przeciwnikiem dla Taker'a na WM'e? - Ja jednak uważam że będzie to Sting.

5. Czy podobają ci się newsy, które ja pisze? ( :D ) - Tak są w porządku i mam nadzieję że nadal takie będą.

6. Czemu odeszłeś z WCE? - odpowiedź masz u Yao.

7. Skąd nick Droops? - Nie wiedziałem co mam wymyślić. Lubię dropsy, więc z tąd ten nick. Dlaczego dałem dodatkowo o? Dlatego żeby nie było nudno.

mateusz199670

1.Na początku naszej znajomości co o mnie pomyślałeś? - Szczerze mówiąc to nie pamiętam początku naszej znajomości.

2.Kogo z ekipy najbardziej lubisz? - Z przykrością muszę stwierdzić że Turka... Sorry groził mi że bąka na audycji puści więc sytuacja bez wyjścia.

3.Kogo najbardziej lubisz z poza ekipy - Periego. Dlaczego Go lubię? Masz w pytaniach standardowych.

4.Dlaczego tak spamujesz w wynikach sceny niezależnej :D - Nie wiem czy to pytanie jest zadane jako żartobliwe czy nie, ale odpowiem. Dla mnie dodawanie wyników to nie spam :).

5.Ulubiony wrestler z sceny niezależnej USA? - Ciężko wyczuć. Nie mam w sumie jakiegoś jednego ulubieńca.

6.Ulubiony wrestrel z Main Stremu? - Chris Jericho.

7.Orton czy Cena? (uzasadnij) - John Cena. Uważam że John jest lepszym aktorem od Randy'ego, a w ringu są porównywalni. Poza tym już wiele razy słyszałem o incydentach z udziałem Ortona. Poprostu On cholernie gwiazdorzy itd. Poprostu nienawidzę Randalla.

8.TNA czy WWE? (uzasadnij) - odpowiedź u Hayabusy.

9.Pamiętasz swojego pierwszego warna?(jakiego dałeś) - Szczerze mówiąc to nie pamiętam. Musiałbym zobaczyć do ostrzeżeń i banów.

10.Musisz wywalić kogoś z ekipy (Urban ci kazał) kogo wybierasz i dlaczego? - Turka ponieważ jest debilem.

11.Czy mam szanse wystąpić kiedyś na Audycji z tobą? - Oczywiście że tak. Czekaj cierpliwie, a ja lub kebab kiedyś Cię napewno zaprosimy.

Sebu

1. Dlaczego uważasz, ze pytania turka są idiotyczne? :D - Bo On jest idiotą. Przecież tylko idioci zadają idiotyczne pytania.

2. Co skłoniło Cię do oglądania kolesi w maskach? - Kiedyś Peri zaproponował mi obejrzenie jednej gali i od tego się zaczęło. Lucha mnie pochłonęło.

3. Dlaczego Twoim zdaniem The Rock ssie? (moja krew ; *) - Nie lubię Rocka. Według mnie nigdy nie był On dobry w ringu. Faktem jest, iż aktorem jest naprawdę znakomitym, ale szacunek do Niego straciłem po jednym z wywiadów, którego udzielił. Nie będę już przytaczał co On mówił itd.

4. John Cena heel czy Randy Orton heel? - Trudne pytanie. Wybiorę jednak Ortona jako heela. Chciałbym oczywiście żeby Cena przeszedł heel-turn, lecz Randy'emu na ten moment jest On bardziej potrzebny. Moim zdaniem Viper nie jest dobrym facem i źle mi sie Go teraz ogląda...

5. Jak myślisz - Tuptus ewoluuje w świnke morską? - Tuptuś codziennie jest kimś innym, dziś świnką morską jutro jeszcze czymś innym :P.

Ewelina228

1. Dlaczego Turek tak się Ciebie czepia ? - Bo jest kompletnym kretynem.

2. Czy według Ciebie rola moderatora jest trudna ? - Nawet wyniki zajmują trochę czasu, ale jest ok. Sama rola moderatora nie należy do najtrudniejszych. Oczywiście jak chcę komuś dać warna to muszę kilka razy dokładnie pomyśleć czy moja decyzja będzie słuszna by kogoś nie skrzywdzić. Ogólnie bycie modem jest spoczko.

3. Chciałbyś osiągnąć na forum coś więcej poza modem ? - Myślę że każdy chciałby osiągnąć na forum jak najwięcej. Na to jednak trzeba sobie zapracować, więc do pracy rodacy :D.

4. Kto jest lepszym prowadzącym audycji ? :twisted: - No przecież nie Turek... Wiadomo że Droops i skąd w ogóle to pytanie :P ?

5. Próbowałeś może swoich sił w grafice ? - Niestety nie i w sumie nie mam zamiaru.

6. Blondynki, brunetki, rude ? Czy to może nie ma znaczenia ? :D - W sumie najbardziej lubię brunetki, ale w zasadzie nie kolor włosów liczy się tu najbardziej.

Pietrek

1. Podoba Ci się Twój zestaw, wykonany przeze mnie? - No BA!!! Jest zajebiaszczy i w ogóle. Dzięki jeszcze raz za wykonanie mi go :D.

2. Jak często bywasz w samym Krakowie? - Często, lubię Kraków, tylko wkurzają mnie te korki.

3. Myślisz, że są szanse na spotkanie się? Kiedykolwiek? - Myślę że tak. Przecież często bywam w Krakowie więc w czym problem? :D

4. Teraz uwaga.. oglądałeś Telekamery? Moja siostra oglądała, a ja byłem na BGZ, telewizor jest tuż obok mnie, więc zerkałem.

5. Co myślisz o 'forumowym' poczuciu humoru? (które do mnie wcale nie trafia) - Ssie, ssij, ssiesz... to już się już nudzi. Szczerze mówiąc to już nie jest śmieszne. Trzeba wymyślić coś nowego :P .

6. User, który najbardziej Cię wkurza. Muszę pisać? A dobra napiszę, nie będę się srał. Pewnie niewiele osób Go zna, ale ten gościu jest wkurzający jak cholera, a jest nim robert3435. Ostatnio zaspoilerował mi wydarzenia ze Smackdown. Jakbym Go spotkał to był Go zatłukł. W ogóle jest strasznie dziwny.

Tuptuś

1. Dlaczego Droops? - odpowiedź masz u Kazka.

2. Jakie nadzieje wiążesz z Audycjami. - Mam nadzieję że pociągniemy jeszcze bardzo długo.

3. Jak myślisz czy Turek wybaczy mi to że nie dałem rady zrobić wpadek? - Jak ja mu zagrożę to wybaczy.

4. Czemu hejtujesz Kebaby? - Taaaak!!!

5. Kto jest twoim ulubiony raperem (jeżeli słuchasz :P) i dlaczego nie lubisz Peji? - W sumie mało słucham, ale zawsze lubiłem Ascetoholix. Peja? Nie trawię tego gościa.

6. Co sądzisz o MOIM (:P) WCE? Łokej :P .

7. Podobało Ci się to że Ewelina była na audycji? (głosik ma dość przyjemny :D) - Oczywiście że tak. Mam nadzieję że jeszcze kiedyś ją usłyszycie podczas audycji. Niektórzy mówili że nie dawaliśmy jej dojść do głosu, a Ona poprostu się wstydziła.

8. Kogo najbardziej nie lubisz na forum i dlaczego Turek? Ileż razy mam powtarzać że Turek jest idiotą?

9. Kogo lubisz na tym forum? - Patrz pytania standardowe.

10. Jak myślisz wszyscy z ekipy wykonują swoją robotę prawidłowo? - Hmmm... Wydaje mi się że tak.

11. Dlaczego mówisz że Rock ssie? - No bo ssie. Patrz odpowiedź u Sebu.

12. Ulubiona Fedka. - To zależy. Ogólnie, to WWE, lecz mógłbym to wszystko podzielić na USA main stream, lucha, indy, puro, uv idt.

13. Jeżeli nie byłoby Lucha to oglądałbyś WWE czy TNA/ WWF czy WCW? - Gdyby było WWF to najchętniej bym oglądał chyba właśnie to.

14. A właśnie, czy będę jeszcze kiedyś zaszczycony zaproszeniem na audycję? :P - No ja mam taką nadzieję.

Luba

1. Nie przeraża się taka liczba pytań? - Oj pomalutku mi to idzie, ale daję radę. Zresztą zawsze chciałem być w pokoju :D.

2. Chce ci się na nie odpowiadać? - Oczywiście.

3. Co do spamu w wynikach, to myślisz, że jest potrzeba wrzucania takich fedek? xD - Ja powiem tak... Jak już wcześniej napisałem nie uważam tego za spam, jeśli ktoś tak na to patrzy, to niech sobie mówi i myśli co chce. Myślę że warto poznawać nowe, nieznane jeszcze dla poszczególnych osób federacje. Wystarczy tam zaglądnąć i naprawdę jeśli ktoś ogląda coś innego niż tylko US mainstream to znajdzie tam wrestlera, którego zna i możliwe że zainteresuje się dana federacją. Ja też tak miałem i szukam po necie chociał jednej walki z poszczególnej, egzotycznej jak dla mnie fedki. Dodam też, że ja staram się wykonywać swoją pracę na forum do której jestem przydzielony najlepiej jak tylko potrafię. Niektórzy myślą sobie, ale ten Droops spami. No dobra, ale chyba nikt mi nie zarzuci przynajmniej że się nie staram wykonywać swej pracy na 100%. Każdy na przydzielonym dla siebie stanowisku powinien udowadniać swoją pracą że nie przypadkiem znajduje się na danym stanowisku. Jeśli komuś się to nie podoba, to niech napisze do któregoś z adminów, a ten zrobi ze mną porządek, proste... Ale się rozpisałem :P .

4. Jak tak, to daj mi linka do jakieś walki? :D - PW lub GG czeka. Ja postaram się coś poszukać tylko napis mi z jakiej fedki itd. :) .

5. Jak oceniasz nasz forumowy sotw oraz sotm? - Myślę że konkursy są prowdzone tak jak należy. Nie mam żadnych zastrzeżeń i gdy nie dopada mnie skleroza to staram się oceniać.

6. Mam jeszcze szansę na wystąpienie w kolejnych waszych audycjach, mimo przeciętnego początku? - Przeciętnego? Przesadzasz... było dobrze i jestem pewien tego, że się jeszcze usłyszymy.

MrZiomal

1. Dlaczego nick Droops ? - Już było :P .

2. Lubisz Chomiczka ? :D - Nie lubię. Ja Go kocham :P .

3. Kogo najbardziej lubisz na forum ? - Patrz pytania standardowe.

4. Myślisz, że możesz być kimś wyższym niż tylko modem ? - Może tak, a może nie. Nie mnie to oceniać.

5. Co wolisz WWE czy TNA ? Bo wiem, że kochasz Lucha xD - Już było, WWE :P .

6. Dlaczego lubisz Aerostara ? - Patrz na odpowiedź u Hayabusa.

7. Jak długo będziesz jeszcze nagrywał audycje ? - Trudno powiedzić. Mam nadzieję że jak najdłużej.

8. Ostatnie pytanie... tam, tam, tam... Kogo najbardziej nie lubisz na forum ? Patrz odpowiedź u Pietrka.

No dalej, czekam na więcej pytań :D .

1. Zasze siedzisz do bardzo późna na forum. Nie wstajesz do szkoły czy nie potrzebujesz snu? :P

2. Jeszzcze do tych wyników. Zadtanawiałem się kiedyś czy to spam czy nie spam i wszedłem do działu gdzie one są. Zdecydowana większość, żeby nie powiedzieć że prawie wszystkie ma poniżej 5 wyświetleń. Nie wydaje Ci się że Twoja ciężka praca jest niedoceniana i bezcelowa? Nie zniechęca Cię to?

3. Porównując dwie niewdzięczne prace jakie wykonywałeś. Co przynosiło Ci więcej satysfakcji, wyniki czy raporty?

4. Czemu tak bardzo zaniedbujecie TNA w audycjach?

5. Ile czasu tygodniowo oglądasz wrestling? Licząc wszystko, mainstream, indy, lucha, no wszystko. Wynik podać w godzinach.

6. Uważasz że to dużo, mało czy w sam raz?

7. Który mistrz lepszy Mr. Anderson czy The Miz?

8. Kto parę miesięcy temu był większym terminatorem John Cena czy RVD?

9. Cieszyłeś się gdy Alberto wygrał RR? Kogo bys wolał widzieć w roli zwycięzcy?

10. Czy nie masz już dośc tego Waszego ssania? Czy to nie jest już nudne i drażniące a nie śmieszne?

11. Jak myślisz, można coś zrobić by więcej ludzi udzielało się w dyskusjach? Co?

12. W pytaniach od Turka pisaliście o jakimś "życiowym celu"/ tajnym planie który miałby zmienić BGZ na zawsze, o co chodziło? :P

13. Ulubiona diva/knockout?

14. Kogo popierasz w feudach Sebu vs Boogey i Sebu vs Rejden?

15. Czemu się niezbyt udzielasz w dyskusjach TNA?

16. Masz jakąś ulubioną dyskusję?

17. Czy jest jakiś temat na który Twoim zdaniem powinna powstać dyskusja?

18. Na ostatnim Raw Mason Ryan po swojej walce gdy Nexus stało na backu wypowiedział jakieś zdanie. Zrozumiałeś chociaż jedno słowo z tego bełkotu?

19. Czy nie uważasz że zamiast dodawać jedno r do Corre powinni wywalić tragicznego pod każdym względem Slater'a i wziąśc kogoś ciekawszego?

20. Oglądasz jeszcze NXT? Jeżeli tak to czemu nie widziałem Twoich wpisów w OD?

21. Czy zadałem za dużo pytań? :P

1: Czemu nie lubisz turka :) Jakby po części nie on nie było by audycji.

2: Co byś zmienił w Audycjach oprócz Turka.

3: Od czego by można zacząć oglądać Indy Albo Lutcha?(Walka)

4: Zachęć mnie jakoś do tych Fedek.

5: Dokończ zdanie: Gdybym był założycielem tego forum nie dopuścił bym albo zmienił bym (Oprócz niedopuszczenie Turka do niczego)

6: Zadałem to pytanie turkowi ale zadam też tobie. Opisz mnie w 2 słowach :D

7: Wrócisz kiedyś do WCE?

8: Słyszałeś kiedyś o takiej wiosce Karpacz? Może byłeś tu kiedyś :)?

1. Mistico następcą Mysterio? Co o tym sądzisz?

2. Co najbardziej urzekło Cię w Lucha Libre ? (prócz wrestlerów w maskach :D)

3. Jakie dropsy lubisz :D?

4. Kto według Ciebie wygra w poszczególnych walkach na WWE Elimination Chamber?

5. Twój wymarzony feud w WWE?

6. Lubisz placki :D?

akerdrugi.png

1. Co sądzisz o obecnym poziomie i przyszłości programów w okół pasów IC oraz USA (WWE)?

2. Czemu nie skusisz się na mały rekonesans z MMA?

3. Jak widziałbyś kolejny zlot BGZ? Chlanie do rana, 0 wrestlingu?

4. Myślisz, że Interconinental Champ. to właściwa przyszłość dla Del Rio?

5. Które obecne story w amerykańskim MS najbardziej Cię 'jara'?

6. Najsłabszy punk na BGZ, czego brakuje?

7. I od ogona, czyli najlepszy (poza audycjami)?

8. Jest Main Event Wrestlamanii (jakiejś tam), w ME walczy nie kto inny jak Turek, Twoja reakcja... ?

9. Jak podobała Ci się przygoda z WCE?

Brem

1. Zasze siedzisz do bardzo późna na forum. Nie wstajesz do szkoły czy nie potrzebujesz snu? :P - Ja poprostu prowadzę nocny tryb życia. Jak się da to sobie w szkole pośpię. Zawsze gdy przychodzę do domu jem obiad i kimam. Potem wstaję koło 20-21 i siedzę tak do 00-01. W nocy lepsza wena do dyskusji jest.

2. Jeszzcze do tych wyników. Zadtanawiałem się kiedyś czy to spam czy nie spam i wszedłem do działu gdzie one są. Zdecydowana większość, żeby nie powiedzieć że prawie wszystkie ma poniżej 5 wyświetleń. Nie wydaje Ci się że Twoja ciężka praca jest niedoceniana i bezcelowa? Nie zniechęca Cię to? - Masz rację. Jeśli jednak ktoś na sb powie że CMLL było zarąbiste, albo ja coś wspomnę np. o AAA to "rating"się powiększa. I tak jest lepiej od tego, co było na początku. Moja praca może i jest niedoceniana, ale jak mówiłem zauważam małą poprawę. Mam cichą nadzieję że ludzie wrescie zaczną interesować się tymi "egzotycznymi" fedkami. Wiele z nich naprawdę można znaleźć na internecie.

3. Porównując dwie niewdzięczne prace jakie wykonywałeś. Co przynosiło Ci więcej satysfakcji, wyniki czy raporty? - Trudne pytanie. Gdybym miał więcej czasu, to nadal pisałbym raporty. Wiesz, wkurzało mnie w raportach też to, że ja zapierniczałem godzinami żeby to napisać, a nikt nie skomentował. Podczas mojej kariery jako raporciarza mogłem liczyć tylko na kilka komentarzy. Jak mam czas, to teraz komentuje tygodniówki bez względu na to czy ktoś napisał raport czy też nie. Jak oddałem raport to czułem że napisałem posta, a jak daję wyniki to nie jest to samo. To dwie inne bajki, ale lubię to. Szkoda że już czasu nie mam na raporty...

4. Czemu tak bardzo zaniedbujecie TNA w audycjach? - Szczerze mówiąc to ja i chyba Siurek też, nie przepadamy za TNA. Mnie to nie ciągnie i nie lubię tej fedki. Wiem, wiem jak to brzmi, ale postaramy się jakoś polepszyć jeśli chodzi o Tienej.

5. Ile czasu tygodniowo oglądasz wrestling? Licząc wszystko, mainstream, indy, lucha, no wszystko. Wynik podać w godzinach. - No gdzieś tak od 6,5 do 10 godzin, choć dziesiątka zdarza się rzadko.

6. Uważasz że to dużo, mało czy w sam raz? - Jak dla mnie to dzień jest za krótki bo chciałbym oglądać jeszcze więcej, ale przesadzać nie można. Wydaje mi się że 7 godzin (najczęściej mi się zdarza oglądać 7) to w sam raz.

7. Który mistrz lepszy Mr. Anderson czy The Miz? - Wydaje mi się że Anderson. Ma On większe doświadczenie od Miza i w ogóle jest lepszy. Wydaje mi się właśnie że Anderson lepiej sprauje się w roli mistrza.

8. Kto parę miesięcy temu był większym terminatorem John Cena czy RVD? - Hmmm... Kurde nie wiem. Cena w sumie ostatnio przez feud z Nexus nie był aż tak wielkim terminatorem. Robka lubię, więc określenie "terminator" do niego może i jest słuszne ale nie podoba mi się ono. Nie wiem, naprawdę może będzie lepiej jak się wstrzymam.

9. Cieszyłeś się gdy Alberto wygrał RR? Kogo bys wolał widzieć w roli zwycięzcy? - Szczerze mówiąc to chciałem by zwyciężył Alberto lub Dolph. To było moje takie małe marzenie i gdy Del Rio zwyciężył to ogromnie się ucieszyłem.

10. Czy nie masz już dośc tego Waszego ssania? Czy to nie jest już nudne i drażniące a nie śmieszne? - Oduczam się ssać ponieważ według mnie przestaje być śmieszne. Ewidentnie ten tekst już sie przejadł.

11. Jak myślisz, można coś zrobić by więcej ludzi udzielało się w dyskusjach? Co? - Mógłbym powiedzieć że zachęcać ich, ale dobrze wiem że to robisz, a i tak do ludzi to niedociera. Nie wiem, może posługiwać się nickami i pisać np. "Droops weź odpowiedz w dyskusji" czy coś w tym stylu. Nieraz naprawdę pomaga. Innego pomysłu niestety nie mam.

12. W pytaniach od Turka pisaliście o jakimś "życiowym celu"/ tajnym planie który miałby zmienić BGZ na zawsze, o co chodziło? :P - Ho, ho! To nie zmieniłoby tylko BGZ na zawsze, ale to byłoby coś więcej. Tak jak mówiłem wcześniej, na dokonanie tego szanse są naprawdę minimalne, więc tymbardziej nie chcę robić nikomu nadziei. Szanse są naprawdę znikome. Szkoda że mamy teraz związane ręce. Na drodze do sukcesu stoi wiele przeszkód przez które będziemy starać sie przebrnąć. Ja już chciałbym działać, Siurek też, ale narazie potrzeba czasu.

13. Ulubiona diva/knockout? - Jeśli chodzi o umiejętności ringowe to Beth Phoenix. Ulubionej knockout nie mam ponieważ nie oglądam walk z udziałem knockout.

14. Kogo popierasz w feudach Sebu vs Boogey i Sebu vs Rejden? Sebu vs Boogey - tu popieram Sebu, dlaczego? Bo mam podobne zdanie do niego. Sebu vs Rejden - tu popieram i jednego i drugiego. Obydwaj mają troszkę racji i obydwaj nieraz tej racji nie mają :P .

15. Czemu się niezbyt udzielasz w dyskusjach TNA? - Nie lubię TNA i uważam że od tamtego roku jest tragicznie. Na ten moment wydaje mi że wszystko co TNA stworzyło jest do dupy. Push dla nieodpowiednich osób, zaniedbywanie X-Division, polityka, a nawet plakaty. Nie mam sensu się wypowiadać i pisać że wszystko jest do kitu...

16. Masz jakąś ulubioną dyskusję? - Mini dyskusje i Turny, turny, turny. To dwie dyskusje w których chętnie się udzielam. Oczywiście w miarę możliwości.

17. Czy jest jakiś temat na który Twoim zdaniem powinna powstać dyskusja? - O Stingu chyba coś powstało, chyba ankieta, więc chyba temat już nie jest potrzebny. Nie myślę że narazie nie.

18. Na ostatnim Raw Mason Ryan po swojej walce gdy Nexus stało na backu wypowiedział jakieś zdanie. Zrozumiałeś chociaż jedno słowo z tego bełkotu? - Właśnie muszę się przyznać że niebardzo.

19. Czy nie uważasz że zamiast dodawać jedno r do Corre powinni wywalić tragicznego pod każdym względem Slater'a i wziąśc kogoś ciekawszego? - No tak, Slater jest tragiczny, ale nie tylko On. Bez jakiejkolwiek haryzmy jest również Gabriel, więc obydwaj powinni moim zdaniem wylecieć. Myślę że lepsi na ich stanowisko by sie znaleźli.

20. Oglądasz jeszcze NXT? Jeżeli tak to czemu nie widziałem Twoich wpisów w OD? - Od właśnie tego sezonu nie oglądam. Już szkoda mi na to nerwów.

21. Czy zadałem za dużo pytań? :P - Zawsze chciałem być w pokoju i lubię gdy zadaje mi się pytania. Mogłeś nawet napisać ich sto. Mnie to nie przeraża :P .

Karling

1: Czemu nie lubisz turka :) Jakby po części nie on nie było by audycji. - Niestety wielu z Was nie zna tak dobrze Turka jak ja więc nie wiecie jaki On jest naprawdę. W rzeczywistości jest fajny Oo, zdziwieni? Ale to że bez niego nie byłoby audycji to tylko taki mały szczegół.

2: Co byś zmienił w Audycjach oprócz Turka. - Oprócz Turka? No to... Turka oczywiście. Hmm... no neta bym chciał zmienić bo nieraz mnie trochę zacina, to jest podstawa.

3: Od czego by można zacząć oglądać Indy Albo Lutcha?(Walka) - Jak już coś to Lucha :P . No jednak indy i lucha to dwie inne rzeczy. Nie polecę Ci jakichś konkretnych walk, tylko zachęcam do obejrzenia całej gali na początek z lucha to CMLL lub AAA (choć ja wolę to drugie). Z US Indy napewno PWG bo ta fedka jak na ten moment wymiata.

4: Zachęć mnie jakoś do tych Fedek. - No nie wiem jak Cię mam zachęcić. Poprostu wyżej podałem Ci świetne federacje w których występują naprawdę utalentowani wrestlerzy i tyle :P .

5: Dokończ zdanie: Gdybym był założycielem tego forum nie dopuścił bym albo zmienił bym (Oprócz niedopuszczenie Turka do niczego) - Hmmm... tu już trzeba pomyśleć, więc wesoło nie jest. Napewno gdyby dajmy na to wrestling mnie już nie cieszył to chciałbym przekazać forum osobie zaufanej. Musiałbym być pewien że ta osoba pokieruje forum tak jak należy. Co bym zmienił? Tu musiałbym nieco dłużej pomyśleć i kilka razy się zastanowić. Każda decyzja o jakiejkolwiek zmianie musiałaby być naprawdę dokładnie przemyślana.

6: Zadałem to pytanie turkowi ale zadam też tobie. Opisz mnie w 2 słowach :D - [CENZURA] [CENZURA] xD

7: Wrócisz kiedyś do WCE? - Pytanko już było wcześniej zadane.

8: Słyszałeś kiedyś o takiej wiosce Karpacz? Może byłeś tu kiedyś :)? - Słyszałem i jest to dość popularna wioska. Niestety nie miałem okazji tam być.

Housse

1. Mistico następcą Mysterio? Co o tym sądzisz? - Mistico jest świetnym tecnico (facem). Mam nadzieję że WWE nie zrobi z niego heela ponieważ już nim był i podobno zupełnie nie spisał się w tej roli. Możliwe właśnie dlatego jest to, że będzie baby facem i takim zastępcą Rey'a. Czy to dobrze? No niestety nie ponieważ On mi się w ogóle nie widzi w WWE.

2. Co najbardziej urzekło Cię w Lucha Libre ? (prócz wrestlerów w maskach :D) - Eee tam, wrestlerzy w maskach... Dla mnie nie robi to w sumie dużej różnicy, ale dla Meksykanów owszem. Siłą rzeczy maski są takim znakiem rozpoznawczym LL i to jest podstawa do organizowania meczów mask vs mask, które są tam bardzo ważne i niezwykle emocjonujące. Ja poprostu lubię high fly i dlatego LL mnie urzekło. Aerostar, Evans, Mascarita Divina - high fly na całego :P .

3. Jakie dropsy lubisz :D? - Chyba nie ma smaku, którego nie lubię :D .

4. Kto według Ciebie wygra w poszczególnych walkach na WWE Elimination Chamber? - Miz, Cena i Edge :) .

5. Twój wymarzony feud w WWE? - Wydaje mi się że Ziggler vs Del Rio z tym że feud musiałby być dobrze podbudowany. Poza tym Dolph mógłby zostać facem.

6. Lubisz placki :D? - Nie wszystkie, ale ogólnie rzecz biorąc lubię.

Prototype

1. Co sądzisz o obecnym poziomie i przyszłości programów w okół pasów IC oraz USA (WWE)? - Programów to w zasadzie nie ma żadnych. Niemal nie są wcale podbudowane feudy, a mistrzowie US i IC prawie wcale nie mają w łapie mica. Mam nadzieję że to się zmieni, ale narazie nic na to nie wskazuje.

2. Czemu nie skusisz się na mały rekonesans z MMA? - Delikatnie mówiąc nie przepadam za MMA...

3. Jak widziałbyś kolejny zlot BGZ? Chlanie do rana, 0 wrestlingu? - Ja jestem nie pijący :D . Mam nadzieję że w te wakacje coś zorganizujemy i będzie miło i przyjemnie. Czy bez alkoholu nie można się bawić?

4. Myślisz, że Interconinental Champ. to właściwa przyszłość dla Del Rio? - Myślę że nie ma szans na to by Alberto został IC Champem, no przynajmniej nie w najbliższych miesiącach.

5. Które obecne story w amerykańskim MS najbardziej Cię 'jara'? - W sumie żadne story mnie jakoś specjalnie nie jara, więc wstrzymam się.

6. Najsłabszy punk na BGZ, czego brakuje? - Brakuje ludzi którzy chcieliby dyskutować i w ogóle więcej się udzielać. Myślę że to jest podstawa, a jako takiego słabego punktu nie mamy.

7. I od ogona, czyli najlepszy (poza audycjami)? - Napewno WCE. E-feda mamy zajebiaszczego, choć mnie to nie kręci. Patrząc jednak na poziom i ludzi, którzy się tym zajmują, to naprawdę jest wspaniale.

8. Jest Main Event Wrestlamanii (jakiejś tam), w ME walczy nie kto inny jak Turek, Twoja reakcja... ? - No cóż, mimo wszystko cieszyłbym się. Może wkręciłby mnie wtedy w ten biznes, a potem ja bym Go z tamtąd wykolegował.

9. Jak podobała Ci się przygoda z WCE? - Podobało mi się, ale to nie dla mnie. Nie lubię się bawić w coś takiego. Przygodę miałem krótką, ale przynajmniej zobaczyłem jak to wygląda z innej perspektywy.

Jak ktoś jeszcze ma pytanka, to proszę się spieszyć bo mój czas mija :).

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablomodjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot - nie raczył odpowiedzieć  
IIL
Milos
AtS
Norbas
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
doncarlos
EDDY
cc
urbanon
whitedruid
montoya
arkosik22
Luba
Yao
Prototype
patryniu
Boogeyman1996
The Orton
T0meq
Tuptus
Artx
Sebu
Rejden
Kacpios
Pietrek
Turek
Brem
Droops

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

pacjend

file.php?avatar=2375_1283591282.jpg

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

1. Lubisz pracę moderatora?

2. Jeśli miałbyś coś zmienić na BGZ, co by to było?

3. Chciałbyś w przyszłości otrzymać rangę np. Globalnego Moderatora?

4. Wymarzony feud w WWE?

5. Chce Ci się wstawiać te wyniki gal :D?

6. WWE czy TNA? I dlaczego?

akerdrugi.png

1.Jesteś zarejestrowany na forum od dość dawna, dlaczego wcześniej się nie udzielałeś?

2.Twoim zdaniem - poziom forum nagle spadł?

3.Jeżeli miałbyś ocenić BGZ w skal i szkolnej, ile byś dał?

4.Czemu udzielasz się tak rzadko?

5. Nie uważasz, że Prototype powinien być Adminem?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

1.Najbardziej Lubiany Użytkownik na BGZ

2.Czy chciałbyś abym ci pomagał wstawiać wyniki

3.Wymarzona Walka na Wrestelmani 27

4.Cena czy Orton

5.Nexus czy Corre

1. Audycje BGZ, myślałeś że to wypali?

2. Jaki jest teraźniejszy poziom audycji?

3. Wystąpisz w jakiejś? A jak tak to w jakim temacie?

4. Dlaczego nie zapiszesz się do WCE?

5. Zasługujesz na coś więcej niż moderator na BGZ?

6. Co myślisz o poziomie WWE i TNA?

7. Zamierzasz zająć się innym zadaniem na BGZ niż wstawianie wyników?

8. Czy te wstawianie najnowszych wyników nie psuje trochę oglądania gal? Bo przecież znasz wyniki i musisz je podać na forum, a to że z góry wiesz kto wygra chyba nie jest dobre...

9. Co poprawić a co jest dobrze w audycjach?

10. Dlaczego nikt nic nie pisze w Wolnej Dyskusji WCE? Nikt nie ma żadnych pytań co do audycji?

11. Jest potrzebny ten osobny dział Audycje BGZ? Czy po prostu mogliśmy te audycje wcisnąć do jakieś innego działu?

12. Słuchasz w ogóle audycji? Jak tak to przez co? Ściągasz na dysk, oglądasz na YT czy słuchasz na wrzucie?

13. Co wolisz bardziej? Wpadki czy audycje?

14. Ktoś z moderatorów nie zasługuje na zielony kolor? A może ktoś powinien awansować na Globala? Jak tak to kto?

15. Dlaczego rzadko komentujesz audycje i wpadki?

16. Czy dobrze sobie radzimy w dwóch na audycji? Potrzeba kogoś więcej?