Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Uważasz, że bookerzy faworyzują Swoje postacie w WCE? ( Szczerze! )

2. Czy dojście do Destination to dla Ciebie krok do przodu?

3. Masz usera, którego szczególnie nie lubisz?

4. Czy czułeś się dziwnie czytając pytanie wyżej?

5. Czy uważasz, że okres turka268 był dla Ciebie najgorszym na BGZ?

6. Moim zdaniem Miz to... [ dokończ zdanie ]

7. Uważasz, że Kelly ma krzywą twarz? :D

8. Tuptuś ssie? :roll:

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

1.Zaprosisz mnie kiedyś do audycji :D ?

2. Która twoim zdaniem audycja była najlepsza a która najgorsza?

3. Daniel Bryan czy Low Ki?(Dlaczego?)

4. Ulbiona federacja?

5.Oglądasz RoH,PWG albo coś w tym guście?

6.Musisz wywalić jednego usera z ekipy kogo wybierasz?

7.Kogo bardziej lubisz Dropsa czy Rejdena?

8.Co o mnie pomyślałeś na początku naszej znajomości?

XEB

1. Uważasz, że bookerzy faworyzują Swoje postacie w WCE? ( Szczerze! ) - Szczerze? Napiszę tak, zdenerwowało mnie to gdy zdobyłeś Miz'em główny pas WCE i uważam że na niego nie zasłużyłeś i według mnie dostałeś ten pas tylko dlatego że dołączyłeś do bookerów WCE. Ale czy od razu wszyscy faworyzują? Myślę, że nie.

2. Czy dojście do Destination to dla Ciebie krok do przodu? - Pro do mnie na gg napisał więc się zgodziłem, szczerze długo się zastanawiałem, ale dzięki Destination skończyły się żałosne posty Bryana - Przynajmniej ja tak uważam. Mam niecne plany ale za szybko na ich zdradzanie komukolwiek :lol

3. Masz usera, którego szczególnie nie lubisz? - Ale pytanie walnąłeś, oczywiście że ssącego Droopsa. To kretyn i tyle :lol

4. Czy czułeś się dziwnie czytając pytanie wyżej? - Nie, ponieważ wiedziałem co mam odpowiedzieć.

5. Czy uważasz, że okres turka268 był dla Ciebie najgorszym na BGZ? - Okresem... No obecnie są dwa, tak? turek268 oraz Turek. Myślę, że za czasów turka268 byłem zwykłym gówniarzem, który pokazywał się najsłabiej ze swojej strony, bo gdy dzisiaj czytam moje pierwsze posty na BGZ to płaczę ze śmiechu i wstydzę się ich :) Ale mam nadzieję że teraz jest o chociaż trochę lepiej.

6. Moim zdaniem Miz to... [ dokończ zdanie ] - Wrestler, który za długo trzyma pas w WWE, ale szanuję go i jest przyszłością WWE ;)

7. Uważasz, że Kelly ma krzywą twarz? :D - Kelly jest piękna i goń się :evil:

8. Tuptuś ssie? :roll: - Nie wiem, ale wiem że tańczy przed akademikiem

MATEUSZ199670

1.Zaprosisz mnie kiedyś do audycji :D ? - Z chęcią ale zobaczymy czy będzie jakiś ciekawy temat, to będziesz jednym z gości.

2. Która twoim zdaniem audycja była najlepsza a która najgorsza? - Zacznę od najgorszej, oczywiście nią była pierwsza, audycja z ssącym Droopsem sam na sam. A najlepsza? Uważam że te ostatnie, ale taką najlepszą mogę wyróżnić z numerem 6, ale ostatnia czyli 7 też wymiatała :D

3. Daniel Bryan czy Low Ki?(Dlaczego?) - Zdecydowanie Daniel Bryan, dlaczego? Low Ki też ma ogromny talent, ale technika Daniela bardzo mi się podoba i poznałem go szybciej. No i w końcu mój imiennik :lol

4. Ulubiona federacja? - Oczywiście WWE, wychowałem się na tej federacji, ale lubię też oglądać czasy WCW, WWF (wiem że to to samo co WWE, ale ciekawsze walki :D ). Ale oglądam też TNA i też jest ciekawą federacją którą z chęcią oglądam.

5.Oglądasz RoH,PWG albo coś w tym guście? - Widziałem parę gal ROH, może kiedyś coś z PWG, ale nie oglądam na bieżąco. W wakacje jak mi się nudziło owszem ale teraz nie ma na to czasu.

6.Musisz wywalić jednego usera z ekipy kogo wybierasz? - Droopsa :lol

7.Kogo bardziej lubisz Dropsa czy Rejdena? - Landrynkę nienawidzę, więc pozostaje Rejden :D

8.Co o mnie pomyślałeś na początku naszej znajomości? - Że jesteś kolejnym dzieciakiem, który nie ma pojęcia o wrestlingu i jest dzieckiem Ceny podobnie jakim ja byłem. Ale po naszych rozmowach na GG i Skype nie jest tak źle :D

1. Chcesz abym napisał pytania na audycje :)?

2. Co cie skłoniło do grania w WCE?

3. O czym nigdy byś nie zrobił audycji?

4. Dlaczego Kelly Kelly a nie na przykład Layla?

5. Opisz mnie w 2 słowach :P

1. W WWE na palcach jednej ręki (no max 1,5 ręki) mozna policzyć zawodników z Europy z czego zdecydowana większośc jest z wysp Brytyjskich no i w WWE na palcach jednej ręki można policzyć zawodników poniżej 180 wzrostu, poza Ryjkiem wszyscy jobbują, no max midcard. Co masz w sobie takiego że łącząc w sobie obie te "nisze" zostaniesz gwiazdą WWE?

2. Nie przeszkadza Ci w Branie totalny brak osobowości i fakt że dostał pas z bomby nie wykazując się niczym specjalnym w WWE?

3. Jak podobają Ci się dyskusje na naszym forum?

4. Więc czemu tak mało udzielasz się w dyskusjach?

5. Co Twoim zdaniem możnaby było zrobić by więcej ludzi udzielało się w dyskusjach?

6. Za co tak uwielbiasz Droops'a?

7. Czemu tak strasznie zaniedbujecie TNA w audycjach?

KARLING

1. Chcesz abym napisał pytania na audycje :)? - Nie!!!

2. Co cie skłoniło do grania w WCE? - Ktoś mnie na kusił do tego, ale nie wiem kto :D

3. O czym nigdy byś nie zrobił audycji? - O Tobie i Perim :D

4. Dlaczego Kelly Kelly a nie na przykład Layla? - Bo Kelly jest piękna, Layla owszem, ale Keluś ma coś w sobie :5

5. Opisz mnie w 2 słowach :P - Tępy Kretyn :D

BREM

1. W WWE na palcach jednej ręki (no max 1,5 ręki) mozna policzyć zawodników z Europy z czego zdecydowana większośc jest z wysp Brytyjskich no i w WWE na palcach jednej ręki można policzyć zawodników poniżej 180 wzrostu, poza Ryjkiem wszyscy jobbują, no max midcard. Co masz w sobie takiego że łącząc w sobie obie te "nisze" zostaniesz gwiazdą WWE?

- Hmmm... Trudne pytanie, no ale spodziewałem się go. Więc odpowiadam. Moim marzeniem jest zostanie zawodnikiem federacji WWE - marzeniem... Ale ja będę do tego dążyć, ale nie jestem pewien czy to wypali. Mam wiedzę o tym że za dużo zawodników Europejskich w WWE nie ma, ale Polaka ostatnim czasem nie widziałem :D . Popatrz na Kozlova. Kit że jest jobberem i komediowym zawodnikiem, ale jest w WWE i jest z Rosji xD. Mam jedną zasadę zgapiona od Jasia ale kit z tym; Never Give Up i będę do ostatnich sił. Pamiętajmy o tym że mieszkamy w Polsce i wrestling dopiero się rozwija i wszystko przed nami. Śmiesznie to brzmi że chcę zostać wrestlerem ale taka prawda.

2. Nie przeszkadza Ci w Branie totalny brak osobowości i fakt że dostał pas z bomby nie wykazując się niczym specjalnym w WWE? - Właśnie WWE meneli Daniela co mi się bardzo nie podoba, ale to jest właśnie całe WWE, które potrafi zniszczyć takich zawodników jak Daniela Bryana. Ale miejmy nadzieję że kiedyś nastąpi czas gdy Daniel będzie w końcu kimś dla WWE. Czekam na to...

3. Jak podobają Ci się dyskusje na naszym forum? - Są na bardzo wysokim poziomie i to głownie dzięki Tobie. Mam nadzieję że będzie tak cały czas i będzie coraz lepiej.

4. Więc czemu tak mało udzielasz się w dyskusjach? - Bo nie mam teraz czasu, szkoła jest. Pisałem co mogłem w ferie a teraz ciężko. Więcej czasu poświęcam na WCE a z dyskusjami postaram się poprawić.

5. Co Twoim zdaniem można by było zrobić by więcej ludzi udzielało się w dyskusjach? - Konkurs na użytkownika który wypowiedział się w największej ilości wypowiedzi. I jakieś super nagrody. :D

6. Za co tak uwielbiasz Droops'a? - On ssie i tak było, jest i będzie.

7. Czemu tak strasznie zaniedbujecie TNA w audycjach? - Nie ma czasu, może się to poprawi, pracujemy nad tym i obiecujemy poprawę. Jak będzie audycja o TNA to będzie to coś specjalnego i z pewnością z twoim udziałem. Może już za niedługo coś stworzymy.

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablomodjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot - nie raczył odpowiedzieć  
IIL
Milos
AtS
Norbas
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
doncarlos
EDDY
cc
urbanon
whitedruid
montoya
arkosik22
Luba
Yao
Prototype
patryniu
Boogeyman1996
The Orton
T0meq
Tuptus
Artx
Sebu
Rejden
Kacpios
Pietrek
Turek

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

Brem

skiip.png

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

1.Skad nick Brem?

2.Co skusiło Cię do pisania dyskusji na BGZ?

3.Czy nie denerwuje Cię, jak nikt się w nich nie wypowiada i musisz pisać sam do siebie?

4.Masz jakiś pomysł na rozwinięcie dyskusji tj. jak zrobić, by wszyscy się nimi interesowali?

5.Chciałbyś jeszcze raz wystąpić ze mną w audycji i podyskutować na tematy związane z wrestlingiem? :P

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

1.Jaki Użytkownik najcześciej udziela się w twoich dyskusjach ?

2.Dlaczego właście Skip w WCE ?

3.Aktualnie najbadziej znienawidzony Wrestler

4.Kto według ciebie zasługuje na Push w WWE ?

5.Wymarzona Walka na Wrestelmani 27 ?

1. Uważasz, że turnieje/konkursy na forum, działają na plus?

2. Skoro spróbowałeś z graniem w WCE, może spróbujesz jakąś walkę napisać?

3. Liczysz na wygraną w debiucie na ST?

4. Masz jakieś plany do swojej postaci czy na razie spontan?

5. Wolałbyś być na Showtime czy na CrashDay?

6. Czy upatrujesz w jakimś userze swojego następcy?

7. Nie przeszkadza Ci, że mamy taką niską średnią wiekową ekipy?

1. Chciałbyś, aby na forum pojawił się user, który pisałby i odpowiadał w dyskusjach?

2. Jakbyś był wrestlerem to walczyłbyś w WWE czy TNA? A może w innej federacji?

3. Gdyby WWE było w twoim mieście, albo niedaleko Ciebie pojechałbyś?

4. Myślisz, że masz jakieś szanse w WCE? No wiesz w walce ze mną. (Ja Cię zniszczę) :)

5. Zasługujesz na zmienienie koloru rangi?

1. Uważasz że nasze audycje będą trwały jeszcze długo?

2. Od 1 - 10. Jak ocenisz nasze audycję i poproszę o małe uzasadnienie.

3. Masz jakieś większe plany co do WCE? Jakiś pas?

4. turek268 wiele różni się od Turka?

5. Oglądałbyś mnie w WWE nawet jak byłbym Jobberem? xD

6. Szczerze, kto lepiej prowadzi audycję? Z kim Tobie się lepiej gadało? Ze mną czy z Droopsem?

7. Jak prowadzony jest dział Media? Masz jakieś zarzucenia? Potrzebne są te zasady pisania postów i tworzenia tematów?

1. Pytania standardowe:

- Imię: Michał

- Rok urodzenia: 1989

- Miejsce zamieszkania: Gdynia

- Wzrost: 176cm

- Waga: 79kg

- Kolor włosów: brąz

- Kolor oczu: zielone

- Rodzaj słuchanej muzyki: nic mam konkretnego rodzaju ulubionej muzyki, nie lubie metalu, żadnego techno ani innego tym podobnego elektro ani hiphop'u, z reszty jak coś mi wpadnie w ucho to tego słucham, z reguły jest to raczej spokojna muzyka ale nie koniecznie

- Ulubiony zespół: Brak

- Ulubiona piosenka: Placebo- running up that hill/ Simon & Garfunkel- Sound of Silence i może jeszcze coś by się znalazło, jednej konkretnej brak

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: przez 10 lat upłrawiałem pływanie, dodatkowo wspinaczak, narty, rower, siłownia, bieganie, na studniach skończyłem z pływaniem profesjonalnym i uprawiałem już tylko sport dla siebie, pod koniec zeszłego roku miałem dośc poważną kontuzje kolana więc teraz jestem wyłączony jeszcze na jakiś czas co doprowadza mnie do szału, została siłownia

- Twój idol: brak

- Ulubiona potrawa: hmmm uwielbiam owocę morza, chyba najbardziej dobrze zrobiuone krewtki z sosem mojego taty

- Zainteresowania: film, wrestling, sport (czynny, nie bierny, nie jestem kibicem), ksiązki, podróże

2. Twoje plany na przyszłość - w danym momencie cięzko powiedzieć, miałem po najbliższych wakacjach gdy będę po licencjacie jechać na rok do nowej zelandii jednak ekipa mi się wykruszyła a sam nie pojade na azjatrip więc jestem na etapie zastanawiania się co teraz, nie chce mi się iśc od razu na magisterkę ale boje się że jak gdzieś wyjade nie będzie mi się chciało nigdy wracać na studia. Najparwdopodobniej będę chciał wyjechać jednak na ten rok do tej nowej zelandii tylko już tak normalnie, samolotem, ewentualnie australia, usa, kanada

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum- wydaje mi się że tak po prostu, z googli, szukałem forum i BGZ było jedynym które mi się spodobało na pierwszy rzut oka, czyli wizualnie, potem się przyzwyczaiłem jednak był moment kiedy prawie odszedłem przez jednego z byłych moderatorów który mnie niezmiernie wkurzał ale przyzwyczajenie wzięło góre, potem dołączyłem do ekipy i jest super. BGZ jest zdecydowanie najlepszym forum wrestlingowym, jeszcze jakby tylko więcej osób udzielało się w dyskusjach.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety- wysportowany, pewny siebie, opanowany/ leniwy(zwłaszcza ostatnio), chyba mało krytyczny bo ciężko mi wymyślić coś więcej :P, z lekka egoistyczny

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

Hmmm

- Droops

- Turek

- Rejden

- Prototype

- fanfanfan

Sebu

1.Skad nick Brem?- jak byłem mały i uwielbiałem tekken'a moją uluboina postacią był Break, jak się gdzies logowałem chciałem własnie tak się nazwac oczywiście nie wiedząc wtedy zbytnio jak to się pisze więc chciałem napisać Brek ale było zajętę i napisałem Brem. No i tak zostało, spodobało mi się zwłaszcza to że nie spotkałem jeszcze się by ktoś go używał

2.Co skusiło Cię do pisania dyskusji na BGZ?- od początku jak byłem na forum byłem tu po to by dyskutowac a nie zajmować się innymi sprawami, no więc jak Prototype napisał do mnie czy nie podejmę się moderowania działu dyskusji zgodziłem się i to chyba tyle

3.Czy nie denerwuje Cię, jak nikt się w nich nie wypowiada i musisz pisać sam do siebie?- oczywiście że tak, może przesadziłem pisząc "nikt", jakieś wpisy zawsze są, są użytkownicy którzy wypowiadają się zawsze i na poziomie jak Droops, undertaker, swiroos, są tacy co się wypowiedają czasami ale zawsze na poziomie no i jest sporo wypowiedzi nowicjuszy nie koniecznie na poziomie ale są, więc tak zupełnie że nikt to nie gadaj

4.Masz jakiś pomysł na rozwinięcie dyskusji tj. jak zrobić, by wszyscy się nimi interesowali?- próbowałem pisac krótsze, dłuższe, mini dyskusje jakoś funkcjonują, mysle że nie ma sposobu by "wszyscy" byli zainteresowani, co prawda tego nie rozumiem ale są użytkownicy, dużo taki którzy są na forum dyskusyjnym ale nie maja zamiaru dyskutowac i nic tego nie zmieni, zawsze można powiedziec że się nie ma czasu co jest prostą ściemą i tyle

5.Chciałbyś jeszcze raz wystąpić ze mną w audycji i podyskutować na tematy związane z wrestlingiem? - Nie miałbym nic przeciwko :P

FIZ

1.Jaki Użytkownik najcześciej udziela się w twoich dyskusjach ? Jeszcze niedawno bez chwili wątpliowości powiedziałbym że Droop i Piledriver, teraz Piledriver się nie udziela wcale, Droops troche mniej ale chyba i tak najwięcej i najbardziej regularnie więc Droops, no i Undertaker'a z cyferkami też zdecydowanie nalezy tu wymienić

2.Dlaczego właście Skip w WCE?- Lubie go, jest charakterystyczny i nie trudno się w niego wczuć

3.Aktualnie najbadziej znienawidzony Wrestler- Matt Hardy

4.Kto według ciebie zasługuje na Push w WWE ?- John Morrison

5.Wymarzona Walka na Wrestelmani 27 ? John Morrison vs Dolph Ziggler o któryś z głównych pasów

Xeb

1. Uważasz, że turnieje/konkursy na forum, działają na plus? - jak najbardziej

2. Skoro spróbowałeś z graniem w WCE, może spróbujesz jakąś walkę napisać? - to nie dla mnie

3. Liczysz na wygraną w debiucie na ST? - oczywiście :D

4. Masz jakieś plany do swojej postaci czy na razie spontan? - całkiem na początku był spontan, teraz już jakieś plany sa ale zostawię je dla siebie

5. Wolałbyś być na Showtime czy na CrashDay? - obojętnię, teraz już przyzwyczaiłem się do ST

6. Czy upatrujesz w jakimś userze swojego następcy?- Już szukasz dla mnie następcy? :P

7. Nie przeszkadza Ci, że mamy taką niską średnią wiekową ekipy?- No poczatku mi przeszkdzała średnia wieku nie tyle ekipy co ogólnie forum, teraz mi juz nie robi

patryniu

1. Chciałbyś, aby na forum pojawił się user, który pisałby i odpowiadał w dyskusjach?- każdy taki jest na wagę złota

2. Jakbyś był wrestlerem to walczyłbyś w WWE czy TNA? A może w innej federacji?- pewnie tam gdzie by mi dali więcej kasy :P

3. Gdyby WWE było w twoim mieście, albo niedaleko Ciebie pojechałbyś?- napewno tak, chciałem jechać do Berlina na TNA ale nie wypaliło

4. Myślisz, że masz jakieś szanse w WCE? No wiesz w walce ze mną. (Ja Cię zniszczę) - Nie, to ja Cię zniszcze :P

5. Zasługujesz na zmienienie koloru rangi?- Nie mi to oceniać, nie zastanawiałem się nad tym

Turek

1. Uważasz że nasze audycje będą trwały jeszcze długo? - Zdecydowanie tak

2. Od 1 - 10. Jak ocenisz nasze audycję i poproszę o małe uzasadnienie. 8- zaniedbujecie TNA :P I czasem zdarza się tracić kontrolę ale na krótko i rzadko :P

3. Masz jakieś większe plany co do WCE? Jakiś pas?- Zostanie twarż afederacji :P

4. turek268 wiele różni się od Turka?- Nie, to ta sama osoba :P

5. Oglądałbyś mnie w WWE nawet jak byłbym Jobberem? xD Pewnie :D Zmieniłbym postać w WCE na Ciebie :P

6. Szczerze, kto lepiej prowadzi audycję? Z kim Tobie się lepiej gadało? Ze mną czy z Droopsem? Odmawiam odpowiedzi :P

7. Jak prowadzony jest dział Media? Masz jakieś zarzucenia? Potrzebne są te zasady pisania postów i tworzenia tematów? Brak zarzutów :)

1. Co byś zrobił, gdybyś wygrał milion w totolotka?

2. Wolisz dyskutować na audycji czy może wypowiadając się na forum?

3. Gdyby Vince zaproponował Ci pracę w WWE i miałbyś do wyboru dowolne stanowisko, to jakie byś najchętniej wybrał?

4. Podoba Ci się w swoim mieście? Warto tam przyjechać?

5. Uprawiasz wędkarstwo? (Nie wiem w sumie czy wędkarstwo się uprawia, ale nie umiałem tego inaczej nazwać :P ).

6. Myślisz że co szybciej nastąpi - powrót ery Attitude w WWE czy narodzenie się ery 4Kids w TNA?

7. I jeszcze tylko jedno pytanie, które wpadło mi po rozmowie z Turkiem - kogo bardziej lubisz, mnie czy Turka bo On sądzi iż dałeś mnie pierwszego ponieważ kierowałeś się kolejnością alfabetyczną. Jak to naprawdę jest? Tylko odpowiedz i szczerze :D .

Droops

1. Co byś zrobił, gdybyś wygrał milion w totolotka?- na początku pewnie ogromną imreże za kilkanaście tysięcy, resztę bym pomnożył tak gdzieś do 10-20mln, wtedy wsadzam to na jakiś wysoki procent do banku czy jakoś inwestuje sensownie i nic nie robie do końća życia :P

2. Wolisz dyskutować na audycji czy może wypowiadając się na forum? Hmmm to troche zupełnie co innego. Bradzo fajnie się dyskutuje na audycjach zwłaszcza że mam tylko jednego kumpla który inetresuje się wrestlingiem i nie często się z nim widuje więc pogadać z kimś normalnie to dla mnie atrakcja. Ale dyskutowac pisaemnie tez bardzo lubie.

3. Gdyby Vince zaproponował Ci pracę w WWE i miałbyś do wyboru dowolne stanowisko, to jakie byś najchętniej wybrał?- Prezes :P

4. Podoba Ci się w swoim mieście? Warto tam przyjechać?- Gdynia jest najpiękniejszym miastem :P No ale to subiektywnie, obiektywnie jest najnowoczesniejszym miastem polski, jest nad morzem, ma pełno atrakcji więc jest tu naprawde świetnie :P

5. Uprawiasz wędkarstwo? (Nie wiem w sumie czy wędkarstwo się uprawia, ale nie umiałem tego inaczej nazwać ).- No nie zbyt, pare razy w życiu byłem z tatą powędkować ale to tyle. Chyba że można podciągnąć pod to fgakt że od 7 lat jestem ratownikiem WOPR, w pewnym sensie to tez wędkowanie :P

6. Myślisz że co szybciej nastąpi - powrót ery Attitude w WWE czy narodzenie się ery 4Kids w TNA?- Pewnie nic nie nastąpi ale jeśli już muszę wybierać to prędzej attitude w WWE. TNA nie wprowdazi ery 4kids bo fakt że jej nie ma jest największym atutem w nierównej walce z WWE.

7. I jeszcze tylko jedno pytanie, które wpadło mi po rozmowie z Turkiem - kogo bardziej lubisz, mnie czy Turka bo On sądzi iż dałeś mnie pierwszego ponieważ kierowałeś się kolejnością alfabetyczną. Jak to naprawdę jest? Tylko odpowiedz i szczerze- Hmm kolejnośc tam nie ma większego znaczenia, jest przypadkowa. Faktem jest że pierwszy przyszedłeś mi do głowy przy tym pytaniu i że dostałeś mój głos w goldebrach przy najbardziej lubiany user ale tak czy siak nie odpowiem na to pytanie ;P