Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Jesteś zarejestrowany na jakimś forum graficznym? Jak tak, to jakim?

2. Jakiego rodzaju PS'a używasz?

3. W jaki sposób najczęsiej zdarza ci sie wtapiać prace? Np. Light teksturki, czy co tam...

4. Masz zamiar zająć się jeszcze czymś na forum, oprócz WCE? Czy wolisz użyć cały swój wkład w ten e-fed?

5. Czemu tak rzadko bierzesz udział w sotw?

6. Jak myślisz do jakiego numerku w sotw nabijemy?

7. Co sobie pomyślałeś jak usunięto ci +/- 500 postów?

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

1. Co sądzisz o przyszłości Ryana w WWE?

2. Jak myślisz, czy Christian otrzyma jeszcze jakiś porządny push?

3. Gimnick. Anderson czy Kennedy? Dlaczego?

4. Napisałeś, że lubisz PWG, a jak układają się relacje z ROH?

5. Myślisz o studiowaniu angielskiego. Masz już jakiś kierunek na głowie? Jak na ten przykład filologia.

6. Jakiś zawód na przyszłość? Jakieś ambicje?

7. Czego brakuje na BGZ poza wyższym poziomem dyskusji?

8. Co jest najmocniejszym punktem BGZ, w sumie poza WCE?

9. Twój wymarzony Main Event Wrestlemanii?

10. Ulubiona stara fedka (ECW, WCW, NWA?) I jakaś ukochana stypulacja?

1. Jakie nadzieje wiążesz z WCE? Chodzi mi tu o bookerkę.

2. Royal Rumble jest blisko, myślisz, że Christain pojawi się na tej gali?

3. Jak nabijesz 1000 posta to zrobisz swój temat z historią z BGZ?

4. Skoro lubisz piłkę nożną to czy grasz/grałeś w jakimś klubie? Czy tylko lubisz oglądać i z kumplami sobie pograć?

5. Odczytałeś moją wiadomość na PW i jaka jest twoja odpowiedź? :)

ONER

1. Gdzieś tam obiło mi się o uszy że jesteś sXe... Prawda? Jeśli tak, to dlaczego? Tak to prawda. Moim zdaniem to bardzo dobry tryb życia. Biorąc jeszcze pod uwagę moje prywatne sprawy o których nie będę pisał.. tak jestem Straight Edge.

2. Coś tam mi się też obiło że jeden z twoich kumpli ze starej ekipy jest twoim kumplem z reala, tak? Oczywiście. Danielsson. Poszukajcie go. Jutro oglądamy u mnie RR. Zapraszam.

3. Ulubione gry na Xkloca? Mass Effect 1 i 2, Enslaved, Splinter Cell Conviction.. różniaste.

4. Nie denerwują cie te wszystkie człowieki które się wyzywają od ssaczy? Szczególnie Ci pytający o WCE..

LUBA

1. Jesteś zarejestrowany na jakimś forum graficznym? Jak tak, to jakim? Chyba to nie reklama - www.artifice.pl

2. Jakiego rodzaju PS'a używasz? CS 2.

3. W jaki sposób najczęściej zdarza ci się wtapiać prace? Np. Light teksturki, czy co tam... Ostatnio ucinam kawałek teksturki zfiltrowanej topazem. Np. tak jest w pracy ze Stormem czy Sheltonem.

4. Masz zamiar zająć się jeszcze czymś na forum, oprócz WCE? Czy wolisz użyć cały swój wkład w ten e-fed? Kiedyś pisałem newsy. Na pewno mógłbym zająć się w przyszłości jakimś innym działem, np. kiedyś często pisałem raporty z SD, poszukajcie ich.

5. Czemu tak rzadko bierzesz udział w sotw? Bo nie zawsze pasuje mi temat, zapominam zrobić lub.. jest to tak słabe, że wstydzę się dawać do konkursu.

6. Jak myślisz do jakiego numerku w sotw nabijemy? Jeżeli utrzymamy frekwencje.. będzie okej.

7. Co sobie pomyślałeś jak usunięto ci +/- 500 postów? Że to trochę niesprawiedliwe.. ale spoko, to nie najważniejsze.

PROTOTYPE

1. Co sądzisz o przyszłości Ryana w WWE? Jak na razie nic do niego nie mam. Wygląda dobrze i podoba mi się jego akcent.

2. Jak myślisz, czy Christian otrzyma jeszcze jakiś porządny push? Oby, oby.. ale szczerze wątpię..

3. Gimmick. Anderson czy Kennedy? Dlaczego? Kennedy. Wolę Kena heela z WWE niż z TNA..

4. Napisałeś, że lubisz PWG, a jak układają się relacje z ROH? Dawno nic nie oglądałem i obecnie nie zamierzam..

5. Myślisz o studiowaniu angielskiego. Masz już jakiś kierunek na głowie? Jak na ten przykład filologia. Na razie o tym nie myślę.. sorka. : P

6. Jakiś zawód na przyszłość? Jakieś ambicje? To samo co wyżej chociaż.. grafik komputerowy, to by było coś.

7. Czego brakuje na BGZ poza wyższym poziomem dyskusji? Myślę, że może nowy banner forum lub odświeżenie wyglądu? Tak, to będzie to.

8. Co jest najmocniejszym punktem BGZ, w sumie poza WCE? Audycje, zdecydowanie.

9. Twój wymarzony Main Event Wrestlemanii? Christian vs CM Punk, TLC Match po dłuugim mega feudzie.

10. Ulubiona stara fedka (ECW, WCW, NWA?) I jakaś ukochana stypulacja? Jeżeli mam coś wybrać to.. WCW. Ale IMO można też uznać WWF. Stypulacja.. nie mam jakiejś ulubionej.

PATRYNIU

1. Jakie nadzieje wiążesz z WCE? Chodzi mi tu o bookerkę. Myślę, że nie będę już zawalał jak teraz..

2. Royal Rumble jest blisko, myślisz, że Christain pojawi się na tej gali? Tak zatypowałem. Bardzo bym się ucieszył.

3. Jak nabijesz 1000 posta to zrobisz swój temat z historią z BGZ? Już to zrobiłem w gadulcu.. ale może zrobię to jeszcze raz.

4. Skoro lubisz piłkę nożną to czy grasz/grałeś w jakimś klubie? Czy tylko lubisz oglądać i z kumplami sobie pograć? Grałem kiedyś, ale.. to stare dzieje. Nie byłem jakiś najlepszy, nie zadowoliłem się rolą obrońcy i odpuściłem.

5. Odczytałeś moją wiadomość na PW i jaka jest twoja odpowiedź? TAK! TAK!

1. Gdzieś tam obiło mi się o uszy że jesteś sXe... Prawda? Jeśli tak, to dlaczego? Tak to prawda. Moim zdaniem to bardzo dobry tryb życia. Biorąc jeszcze pod uwagę moje prywatne sprawy o których nie będę pisał.. tak jestem Straight Edge.

1. Słuchasz zespołów grających HC Punka mające teksty typowo sXe ?

2. Zdarzyło Ci się kiedyś oglądać Lucha Libre ?

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

HAYABUSA

1. Słuchasz zespołów grających HC Punka mające teksty typowo sXe ?

2. Zdarzyło Ci się kiedyś oglądać Lucha Libre ?

1. Kiedyś miałem zamiar, jednak zawsze zapominałem ściągnąć jakieś CD..

2. Nie, nie oglądam i nie widziałem żadnej całej gali. Ewentualnie jedną, czy dwie walki.

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablomodjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot - nie raczył odpowiedzieć  
IIL
Milos
AtS
Norbas
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
doncarlos
EDDY
cc
urbanon
whitedruid
montoya
arkosik22
Luba
Yao
Prototype
patryniu
Boogeyman1996
The Orton
T0meq
Tuptus
Artx
Sebu
Rejden
Kacpios
Pietrek

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

Turek

file.php?avatar=5608_1295029002.jpg

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

1.Co sądzisz o ogólnym poziomie forum na dzień dzisiejszy?

2.Co się Tobie tutaj podoba, a co nie podoba?

3.Chiałbyś w przyszłości awansować na Globala?

4.Myślisz, że trzeba by było 'zwolnić' kilku zielonych?

5.Jakiego gościa chciałbyś mieć na przyszłej audycji?

6.Twoim zdaniem - Sting podpisał kontrakt z WWE?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

1. Co sądzisz o ''Mistico'' w WWE ?

2. Oglądasz lub oglądałeś kiedyś Lucha Libre ?

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

1. Masz zamiar zmienić kiedyś ten beznadziejny nick?

2. Dlaczego myślisz że przerzucam gnój i doję krowę skoro nigdy tego nie robiłem?

3. Chciałbyś wylecieć kiedyś do Turcji? Dlaczego?

4. Czy to prawda że to Ty puściłeś bąka na jednej z audycji, a winę zwaliłeś na Urbana?

5. Chciałbyś zmienić prowadzącego audycji? Jeśli tak to na kogo?

6. Zażywasz jakieś leki na głupotę? A może już za późno?

1. Sądzisz, że wasza audycja dojdzie do numeru 25? A może nawet 50?

2. Planujesz zmienić postać w WCE?

3. Czy kiedyś myślałeś nad tym, aby zostać moderatorem? Czy miałeś taki cel, zamiar od początku?

4. Kiedy dasz tego pierwszego warna? :D

1. Czy chciałbyś być moderatorem w innych działach, czy zostaniesz tylko w tych co teraz?

2. Kto według ciebie zawalczy z Takerem na WM ?

3. Czemu tak spamujesz w galeriach? :D

4.Jacy goście wystąpią na następnej audycji?

5. Lubisz kebaby? ;)

1. Skąd wziął się u ciebie pomysł na audycje ?

2. Na początku wierzyłeś, że to wypali ?

3. Chciałbyś zostać booker'em WCE ?

4. Czy jesteś żabolem ? :D

5. No i podstawowe pytanie. No i podstawowe pytanie. Co myślisz o Wieszowie i czybyłeś tam kiedyś ? :D

ksgj.png

1. Co myślisz o swoim wrzucaniu obrazków do posta na backstage? Niektóre z nich były wręcz żałosne..

2. Czy zmienisz kiedykolwiek postać w WCE?

3. Czy sprawdziłem się dobrze na audycji i.. czy chciałbyś mnie znów? : D

4. Czy chciałbyś kiedyś spróbować siły w grafice?

Pytania standardowe:

- Imię: Daniel

- Rok urodzenia: 1995

- Miejsce zamieszkania: Zabrze (Śląsk)

- Wzrost: 175 cm

- Waga: 75 kg

- Kolor włosów: Ciemny Brąz

- Kolor oczu: Brązowe

- Rodzaj słuchanej muzyki: Wszystkiego po trochu prócz Heavy Metalu

- Ulubiony zespół: Nie posiadam takiego

- Ulubiona piosenka: Nie mam takiej, jest wiele podobających się mi nut

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: MMA, W szkole W-F =))

- Twój idol:John Cena - Ale czy idol od razu to nie wiem :) Kiedyś tak, ale teraz może już nie idol.

- Ulubiona potrawa: Typowy śląski obiad: Modro (czerwona) kapusta, kluski śląskie i rolady

- Zainteresowania: WRESTLING, Informatyka, grafika

2. Twoje plany na przyszłość - Obecnie kończę gimnazjum, przede mną egzaminy itd. Ale mój plan najbliższej przyszłości to skończenie gimnazjum jednocześnie zaliczając mój 6 czerwony pasek od początku mojej edukacji a później chcę się dostać do szkoły o profilu Informatyczno- Matematycznym, skończyć tą szkołe, zdobyć tytuł technika i później wyjechać z Miasta bo w pobliżu jakiejś szkoły wrestlingowej nie ma. A jak zapewne wiecie od paru lat męczy mnie marzenie zostania wrestlerem i reprezentowanie Polski przed światem. Marzeniem oczywiście jest zrobić karierę, dostać się do WWE i zawalczyć w Main Evencie na WrestleManii. Wiem że to tylko marzenia, ale postaram się z całych sił żeby chociaż trochę się udało :D . Mieliście trochę ubawu z tego gdy na początku mojego zawitania na BGZ założyłem temat pt. Jak Zostać Wrestlerem. Ale jakoś to mnie podbudowało pomimo że niektórzy nieźle na mnie jechali, ale właśnie to mnie zmotywowało do działania. Chciałbym wyjechać do USA i tam po ukończeniu szkoły Wrestlingowej w Polsce lub gdzieś w pobliżu zacząć swoją karierę. Moim planem awaryjnym jest informatyka i gdy nie wyjdzie z Wrestlingiem mam plany pracowania jako informatyk.

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - Trafiłem przez inne "forum"nie będę reklamował bo by mi Sebu dał jeszcze bana a tego nie chce :D Początkowo chyba jak większość wchodziłem na forum aby ściągać linki. Później jednak chyba przed wakacjami w 2010 roku poznałem lepiej to forum i "zobaczyłem że nie tylko istnieje dział media". Więc zacząłem się udzielać itd. Trochę dostałem po dupie od innych userów ale jakoś dałem radę. A co myślę o forum? Podzielam się ze zdaniem wielu że BGZ jest najlepszym forem wrestlingowym w Polsce.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

Wady: 1. Niekiedy słaby psychicznie (obecnie się to dużo zmienia), 2. Szybko przyzwyczajam się do rzeczy, osób i trudno mi się odzwyczaić, 3. Czasami filozofuje, ale rzadko :D

Zalety: Wytrzymały fizycznie, wysportowany, potrafię rozśmieszać ludzi (nie tylko swoją osobą :D )

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

Droops - Wiele mu zawdzięczam i audycje dały nam wiele wspólnego. Pamiętam początki... Na początku nasz Droops chciał puszczać muzykę na audycji, ale wszystko potoczyło się inaczej. Nie wiem czy dałbym radę bez niego. Obecnie jak wiecie razem z nim tworzę audycję i chyba wychodzi nam to nieźle - myślę tak dzięki waszym komentarzom za które bardzo dziękuję. Droops jest bardzo śmieszny, można na prawdę czasami się polać ze śmiechu, jego niektóre wpadki na audycji... Dzięki za to że pomagasz i myślę że tak pozostanie. SSIJ :)

Peri - Właśnie z Droopsem i Peri spędzam najwięcej czasu na gg lub skype. Mamy co opowiadać, kuzynki Periego, siostra itd. Wy wiecie o co chodzi. Może i niekiedy mnie wkurzasz ty spamem na gg, ale to zdarza się żadko - na szczęście. Mam dużą wiedzę na temat Lucha Luibre i nadal się kształcisz, tworzył ciekawe biografie które się z ciekawością czyta i życzę tobie awansu na pomocnika, moderatora, globala czy admina, a później VIP'a :5

patryniu - Pomógł mi bardzo gdy zaczynałem w Ekipie BGZ. W jakiejś części dzięki niemu stałem się moderatorem. Jest dobrym kumplem na odległość, nie tylko piszemy na gg o wrestlingu, ale o inny ciekawych sprawach :D

Sebu - No trzeba przyznać że nasze początki nie były za ciekawe, ale gdy gadaliśmy sobie na Skype uznałem że jesteś spoko gość. Szczerze? Na początku bardzo mnie wkurzałeś, ale teraz jest całkiem inaczej. Chyba dostałem od ciebie parę warnów ,ale to już przeszłość. Jesteś kolejną osobą na forum która posiada dużą wiedzę na temat wrestlingu i mam nadzieję że usłyszymy się na audycji.

Urban - No dzięki za wszystko, można się polać ze śmiechu gdy coś walniesz, wspaniale mi się z Tobą audycję nagrywało i mam nadzieję że będziesz częściej gościł na naszych audycjach

Jest jeszcze wielu ale miałem podać tylko pięciu :(

SEBU

1.Co sądzisz o ogólnym poziomie forum na dzień dzisiejszy? - No co tutaj można napisać, forum jest najlepsze w Polsce, nie pamiętam zbyt dobrze czasów gdy udzielała się cała "Elita" że tak mogę ich nazwać, ale czuje się na forum dobrze, wszystko idzie w dobrym kierunku i oby tak dalej. Na tym forum czuję się świetnie.

2.Co się Tobie tutaj podoba, a co nie podoba? - Podoba mi się ekipa i to w jaki sposób działają. Większość daje z siebie wszystko. Podoba mi się także, że gdy się komuś na prawdę nudzi tematów do podyskutowania nigdy nie zabraknie i te dyskusje są na naprawdę wysokim poziomie. A teraz co mi się nie podoba... To że jestem rodowitym Polakiem, a wy mnie uważacie za Kebabiarza :lol I nie podobają mi się takie tematy jak twój ulubiony klub piłkarski, ulubiony sport itd. Choć są po to te tematy aby ponabijać sobie posty, ale jest ich zbyt dużo. I jeszcze jedna rzecz mi się nie podoba... Że Peri jeszcze nie należy do ekipy BGZ...

3.Chciałbyś w przyszłości awansować na Globala? - A kto by nie chciał? Ale tak prawdę mówiąc dopiero zacząłem swoją karierę jako moderator i za wcześnie dla mnie na Globala, jest wiele innych użytkowników którzy na to zasługują, a co do mojej osoby to jeszcze chyba daleko, ale będę się o Globala jak najbardziej starał.

4.Myślisz, że trzeba by było 'zwolnić' kilku zielonych? - Oczywiście że Droopsa. On ssie i nie zasługuje na moderatora. Nic nie robi, spamuje wynikami, którzy nawet nie znają federacji i nigdy ich na oczy nie widzieli i dodaje wyniki z jakiś walk podwórkowych... Dobra tak na serio to wszyscy z zielonych starają się jak tylko mogą, ale paru bym zwolnił... Są nimi patryniu, Brem, Sebu oraz Pietrek... Ale zwolniłbym ich tylko i wyłącznie z zielonych na czerwonych :D

5.Jakiego gościa chciałbyś mieć na przyszłej audycji? - Na pewno byłaby to Ewelina =)) , patryniu, pacjend'a pabla, Norbiego oraz wielu innych ciekawych ludzi tutaj na forum

6.Twoim zdaniem - Sting podpisał kontrakt z WWE? - No z tego co wiem ani Sting ani WWE nie potwierdziło tej informacji o tym zdarzeniu, ale ja wierzę że się tak stało i 21.02.2011 to data debiutu Stinga w WWE

HAYABUSA

1. Co sądzisz o ''Mistico'' w WWE ? - No jak wiemy trafił jak na razie do rozwojówki FCW, co dla mnie jest olbrzymim nieporozumieniem mimo tego że jednak nie posiada zbyt dobrych umiejętności przy mikrofonie, ale FCW dla niego to zbyt nisko. Chętnie będę go oglądał w WWE, ale wszystko pokaże nam czas.

2. Oglądasz lub oglądałeś kiedyś Lucha Libre ? - Oczywiście że tak, ale szczególnie po nagraniu audycji o Lucha, po prostu przemówiło to do mnie, Peri i Yao odwalili kawał dobrej roboty. Szkoda że jeszcze ty się nie ujawniałeś tak i swoją wiedzę pokazałeś na forum dopiero po nagraniu, bo byś z pewnością zawitał pomiędzy Periego i Yao i byś powiedział parę swoich słów.

DROOPS

1. Masz zamiar zmienić kiedyś ten beznadziejny nick? - Nie, ponieważ gdy patrzę na twój to uważam że mój nick jest SUPER!

2. Dlaczego myślisz że przerzucam gnój i doję krowę skoro nigdy tego nie robiłem? - Bo masz już tak zniekształcone usta od ssania że niewyraźnie mówisz na audycji. I śmierdzisz przez SB, gg i skype więc nie wiem czemu masz tutaj jakieś wątpliwości

3. Chciałbyś wylecieć kiedyś do Turcji? Dlaczego? - Nie, gdybym miał już gdzieś lecieć to do USA i zjechać ciebie w telewizji przy milionach ludzi :5

4. Czy to prawda że to Ty puściłeś bąka na jednej z audycji, a winę zwaliłeś na Urbana? - Nie, bo już dzisiaj wiem że to byłeś Ty

5. Chciałbyś zmienić prowadzącego audycji? Jeśli tak to na kogo? - Na pewno ciebie trzeba zmienić, bo nie masz pojęcia o prowadzeniu audycji. Zmieniłbym go na ssącego Periego :) Dobra, masz ciekawe pomysły i już wkrótce ten jeden najciekawszy wypełnimy :D

6. Zażywasz jakieś leki na głupotę? A może już za późno? - Musiałbym przyjechać do ciebie, bym nawdychał się tego smrodu z twojej wsi, więc przeszłoby mi

PATRYNIU

1. Sądzisz, że wasza audycja dojdzie do numeru 25? A może nawet 50? - Dojdzie numer o wiele wyżej :5 Ale tak serio byłoby wspaniale, gdybyśmy uciągnęli tak długo i mam nadzieję że tak się stanie

2. Planujesz zmienić postać w WCE? - Obecnie postać Daniela Bryana jest ciekawa i mam wiele pomysłów co z nim robić i właśnie tą postacią mam zamiar zdobyć pierwszy raz główny pas WCE :D

3. Czy kiedyś myślałeś nad tym, aby zostać moderatorem? Czy miałeś taki cel, zamiar od początku? - Tak, z resztą chciałem zawsze moderować dział media no i tak się stało. Trochę się naprosiłem Urbana no i stało się. Przeszedłem okres próbny, zostałem pomocnikiem, a później moderatorem. Mam nadzieję że będę dalej dobrze pełnić swoje obowiązki

4. Kiedy dasz tego pierwszego warna? :D - Jak będzie okazja, na pewno pierwszy będzie dla Droopsa :D

SZYMIX

1. Czy chciałbyś być moderatorem w innych działach, czy zostaniesz tylko w tych co teraz? - No audycje i cały dział media, trochę roboty jest, ale jak gdzieś forum mnie będzie potrzebować służę pomocą

2. Kto według ciebie zawalczy z Takerem na WM ? - Będzie to albo Sting, Triple H lub Barrett. Ale mogą być inne niespodzianki

3. Czemu tak spamujesz w galeriach? :D - Bo tysiąc już blisko :lol Tak serio to interesuje mnie grafika, ale nie mam czasu na tworzenie prac... Więc staram się oceniać inne prace

4.Jacy goście wystąpią na następnej audycji? - Nie mam pojęcia, już niedługi będzie wiadomo

5. Lubisz kebaby? ;) - Są pyszne, ale nie jadam na często FastFood'ów

LUKS

1. Skąd wziął się u ciebie pomysł na audycje ? - Kiedyś przeglądałem coś w necie i słuchałem audycji innego forum. Pomyślałem dlaczego nie BGZ? Dlaczego nie my? Mamy być gorsi od innych? Na początku było to napisane takim żartem, ale gdy zobaczyłem odpowiedzi na SB że to dobry pomysł to założyłem temat w opiniach no i tak się to potoczyło.

2. Na początku wierzyłeś, że to wypali ? - Nieeee

3. Chciałbyś zostać booker'em WCE ? - Nie mam teraz na to czasu i chyba booker to nie coś dla mnie

4. Czy jesteś żabolem ? :D - Urodziłem się na ziemi Zabrzańskiej (Raczej urodziłem się w Knurowie bo w Zabrzu wtedy był remont :| ) to czemu niby nie mam być żabolem? Nie jeżdżę na mecze, ale jak gra Górnik to wolę żeby Górnik wygrał niż inny ssąc klub

5. No i podstawowe pytanie. No i podstawowe pytanie. Co myślisz o Wieszowie i czy byłeś tam kiedyś ? :D - Kiedyś przyjeżdżałem, uważam ją za wieś, ale kiedyś przy okazji możemy się spotkać :D

PIETREK

1. Co myślisz o swoim wrzucaniu obrazków do posta na backstage? Niektóre z nich były wręcz żałosne.. - Mam nadzieję ze żałosne zaliczasz te z początku. Rzeczywiście było to żałosne, ale mam nadzieję że teraz jest już lepiej :)

2. Czy zmienisz kiedykolwiek postać w WCE? - Nie wiem, obecnie nie, ale wszystko przed nami

3. Czy sprawdziłem się dobrze na audycji i.. czy chciałbyś mnie znów? : D - No oczywiście że chciałbym ciebie ponownie do audycji i sprawiłeś się świetnie i myślę, że inni też będą się tak wspaniale wypowiadać tak jak Ty.

4. Czy chciałbyś kiedyś spróbować siły w grafice? - Już próbowałem, początek był żałosny, ale teraz już potrafię trochę więcej, ale czas na to nie mam :(