Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Podaj przepis na udane forum wrestlingowe

2.Ile miesięcy musze byc jeszcze aktywny abyś przestał miec mnie w zakończeniu pleców?

3. Podaj 3 użytkowników, których wywaliłbyś na zbity pysk(proszę o szczerośc i niewymigiwanie się typu "jeszcze się obrazi")

4. Wyobraź sobie że zostałeś nowym Prezesem World Wrestling Entertainment. Pierwsze zmiany?

5. Dlaczego piszesz że tu było fatalnie, skoro sam się do tego przyczyniałeś(czytałem twoje pierwsze posty)? :imsorry:

6.Ostro mnie znienawidzisz za ostatnie pytanie? Mam się czego bac?

7. Jak rozróżniasz bliźniaczki Bella?

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

Tuptus

1. Czemu zmieniłeś nicka? Już to 20 razy pisałem.

2. Czemu sądzisz że jestem kobietą? Nie wiem, lubię Cię denerwować :)

3. Czemu Brie a nie Nicki? Jakoś bardziej mi się podoba, mimo iż są prawie identyczne, oczywiście siostra też jest piękna :)

4. Co powiesz o WWF? o WWF? Mogę powiedzieć tylko o WWF, za czasów Attitude, ponieważ starych gal nie oglądałem.. Więc tak, zajek***abiste storyliny, tak przemyślanych storylinów, nigdy już chyba nie będzie, na prawdę, takie feudy jak WCW/ECW vs WWF, czy Angle i Austin, no iście epickie :) Poziom walk nie był jakiś super, ale miały one coś, co sprawiało że chce się je oglądać :)

5. Co o WWE? Zależy z jakiego okresu. Obecnie jest tak sobie, choć ostatnio dużo się poprawiło, względem tego co oglądaliśmy pod koniec 09', gdzie było tragicznie.

6. A co o TNA? Tutaj również zależy o jaki okres chodzi, no ale powiedzmy że o teraz. Oglądam TNA, ale niestety takiego bałaganu chyba nigdy nie widziałem. Nie wiadomo co jest co, pretendenci do tytułów, nagle nimi nie są, wszystko pomieszane. Jednak tacy wrestlerzy jak Angle, czy MCMG, potrafią zrobić dobre show :)

7. Lubisz gofry? Pewno.

8. Why CM Punk? Kocham jego Gimmick, kocham jego micskill, kocham jego walki. Wrestler który jest kapitalny jako Face, a jeszcze lepszy jako Heel.

9. Co sądzisz o mnie? Że ssiesz pałkę :P A tak na serio, to spoko z Ciebie palant, śmieszny przynajmniej :D

10. Skąd masz taką słitaśną sygnę i jeszcze słitaśniejszy avatarek? Pietrek :)

11. Jak tu trafiłeś do cholery? Już pisałem.

12. No i oczywiście co sądzisz o tym że elita dostała Vipa (ja np. jestem zadowloniony) No co ja myślę, fajnie, zasłużyli sobie na to, poświęcili niegdyś wiele czasu dla BGZ, gdyby nie oni, pewnie nie pisalibyśmy tutaj :)

13. Myslisz że zostaną na dłużej? Wątpie, tylko Carlos coś w SB piszę, Ce i Mata wejdą na chwilę, raczej nie ma na to szans.

14. Chciałbyś aby zostali tu jak wtedy kiedy się rejestrowali? No chciałbym, ale to nie możliwe.

15. Aha i jeszcze powiedz mi co sądzisz o mnie jako modzie :D A że jesteś dobrym bukerem, tylko mogę powiedzieć :)

elo3856

1. Podaj przepis na udane forum wrestlingowe. Dobre pytanie :) Po pierwsze, masa dyskusji, które stałyby na dobrym poziomie, po drugie brak spamerów,(no to nie możliwe, ale co tam :D).Po trzecie, ludzie którzy na prawdę znają się na wrestlingu :)

2.Ile miesięcy musze byc jeszcze aktywny abyś przestał miec mnie w zakończeniu pleców? Do końca świata, i jeden dzień dłużej :8 A tak na serio, to kto powiedział, że mam Cię w czterech literach?

3. Podaj 3 użytkowników, których wywaliłbyś na zbity pysk(proszę o szczerośc i niewymigiwanie się typu "jeszcze się obrazi") John619Orton na pewno, jego poziom mnie przeraża, no a tak to nie pamiętam.

4. Wyobraź sobie że zostałeś nowym Prezesem World Wrestling Entertainment. Pierwsze zmiany? Nie, nie wywalił bym Johna Ceny :) Po prostu, odświeżył bym dywizjie Cruiserów, dodał pas Cruiseweight Championship, starał się ściągnąć Danielsa..Czy zmienił bym polityke, na nieco ostrzejszą? Zależy, czy by mi się to opłacał :)

5. Dlaczego piszesz że tu było fatalnie, skoro sam się do tego przyczyniałeś(czytałem twoje pierwsze posty)? :imsorry: Sory, ale źle mnie rozumiesz. Chodzi mi o okres maj/czerwiec, a nie o grudzien 09.. A tak po za tym, to wszyscy odeszli, nie dlatego że ja spamowałem, więc zanim zadasz takie pytanie, zapoznaj się co nieco.

6.Ostro mnie znienawidzisz za ostatnie pytanie? Mam się czego bac? Pewnie że nie.

7. Jak rozróżniasz bliźniaczki Bella? Wytatułowałem Brie na pośladku, moje imię i nazwisko, żeby je rozpoznać, muszę jednej z nich... dobra, nie dokończe :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablomodjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot - nie raczył odpowiedzieć  
IIL
Milos
AtS
Norbas
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
doncarlos
EDDY
cc
urbanon
whitedruid
montoya
arkosik22
Luba
Yao
Prototype
patryniu
Boogeyman1996
The Orton
T0meq
Tuptus
Artx
Sebu

REAKTYWACJA

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

Rejden

goldberg.png

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

1. Co ma oznaczać ten gif Ortona w Twoim podpisie?

2. Za co lubisz Johna Cene?

3. Co sądzisz o aktualnym poziomie walk w WWE?

4. Co sądzisz o aktualnym poziomie walk w TNA?

5. Oglądasz Lucha, bądź scenę niezależną?

6. Twoi prawdziwi znajomi wiedzą, że tu się udzielasz, masz jakiś znajomych na tym forum (podaj nick)?

7. Jaki jest Twój styl bycia?

8. Masz jakąś sympatię/zauroczenie życia?

9. Jak zaczynałeś na forum?

10. Co przyszło Ci na myśl, aby tu zostać i się dzielnie udzielać?

1. Dlaczego taki nick? :P

2. Dlaczego zająłeś się grafiką?

3. Masz jakiegoś mniej lubianego usera ode mnie? Możesz dać przykład, ale nie musisz.

4. Chciałbyś mieć zielony nick?

5. Jak mnie oceniesz jako moderatora?

6. Dlaczego muszę tak długo czekać na zamówioną u ciebie pracę? :)

7. Myślisz, że John Cena zdobędzie pas na NOC? :D

1. Co sądzisz o mnie jako globalnym moderatorze?

2. Dobrze wykonuje swoją pracę?

3. Czy denerwuje cie to, że rzadko daje ostrzeżenia?

4. Dlaczego twój OvO stoi w miejscu?

5. Czemu robisz takie lipne napisy w swoich pracach?

6. Myślisz, że w końcu zostaniesz moderatorem?

7. Co byś sobie pomyslał jak byś stracił pomocnika?

ahfo.png

luba_049.png

1. Co myślisz o mnie?

2. Czy dobrze sobie radzę w WCE?

3. Co myślisz o obecnej ekipie, czy chciałbyś coś w niej zmienić?

4. Masz dziewczynę?

5. Chciałbyś być kimś więcej niż pomocnikiem?

6. Czemu nie piszesz pytań w Pokoju zwierzeń?

7. Kto twoim zdaniem będzie szóstym, ostatnim uczestnikiem walki na NoC?

8. Czy Kane po feudzie z Deadmanem skończy swoją karierę?

1.Wolałeś Johna Cene jako Heel czy Face :?:

2.Zapamiętana legenda która utkwiła Ci w pamięci :?:

3.Najwyższa średnia w szkole :?:

4.Jakie dalsze plany pod względem nauki :?:

5.Chciałbyś zostać Moderatorem/Global Moderatorem czy bycie pomocnikiem w zupełności Ci wystarcza :?:

6.Jak długo zamierzasz odwiedzać nasze forum :?:

7.Co sądzisz o aktualnej pozycji forum :?:

8.Są użytkownicy którzy działają na Ciebie negatywnie :?:

9.Sądzisz że gdybym został moderatorem sprostałbym temu zadaniu :?:

10.Twoja postać na WCE (John Cena) zamierza zdobyć jakieś osiągnięcie :?:

paparoach.png

18659.png

1.Dlaczego robisz takie wyborne sygny?

2.Oglądasz ultraviolent?

3.Najlepsza walka jaką widziałeś?

4.Co zrobiłbyś, gdybyś miał umrzeć za godzinę?

5.Kogo byś wywalił z tego forum?

6.Masz jakieś ulubione "powiedzonko"?

• Styl:  Jasny

1. Pytania standardowe:

- Imię:Oskar

- Rok urodzenia:1994

- Miejsce zamieszkania:Katowice :)

- Wzrost: 186 cm

- Waga: 70 kg

- Kolor włosów: Brąz

- Kolor oczu: Piwne

- Rodzaj słuchanej muzyki: Rock

- Ulubiony zespół: Skillet

- Ulubiona piosenka: Skillet Monster

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: Chodzę na siłke od 2 lat

- Twój idol: Chuck Liddell lub John Cena ;)

- Ulubiona potrawa: Gołąbki

- Zainteresowania: Wrestling,Siłka,Xbox

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź - Chce skończyć szkołę i wyjechać do Londynu do siostry i spróbować swoich sił w szkółce wrestlingowej

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź. -Trafiłem tu jak większość czyli przez wuja google z początku było lepiej na forum teraz jest za dużo spamerów ale będzie lepiej ;)

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety. Wady- Leń,Śpioch,Mówię wszystko co mi przyjdzie na myśl Zalety-nie mnie to oceniać :P

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

Nie podoba mi się to pytanie ale dobra

UrbanOn :* - w końcu aktywny admin i luźny gość czyli admin wzorowy :roll:

Tuptus :* - bo jest taki taki spoko no i można miło z nim pogadać :)

The Orton - mimo że mało z nim gadam to bardzo spoko gość i wyborny grafik :)

to by było raczej na tyle ogólnie to prawię wszystkich lubię ale ta trójka wymagała wyróżnienia :P

Proto

1. Co ma oznaczać ten gif Ortona w Twoim podpisie? W sumie to nic po prostu mi się spodobał

2. Za co lubisz Johna Cene? Za jego nieziemskie umiejętności w ringu i przy mikrofonie :8

3. Co sądzisz o aktualnym poziomie walk w WWE? Teraz nie jest za ciekawię ale było gorzej w WWE najbardziej podobają mi się przemowy zawodników walki tylko niektóre są niezłe

4. Co sądzisz o aktualnym poziomie walk w TNA? Raczej jest ok chociaż zdarzają się nudne walki ale raczej jestem zadowolony z poziomu :)

5. Oglądasz Lucha, bądź scenę niezależną? Nie

6. Twoi prawdziwi znajomi wiedzą, że tu się udzielasz, masz jakiś znajomych na tym forum (podaj nick)? Kilku wie ale żaden nie interesuje się wrestlingiem :P

7. Jaki jest Twój styl bycia? Luźnyyyyyy :)

8. Masz jakąś sympatię/zauroczenie życia? Miałem ale nie wyszło i od pół roku jestem sam :(

9. Jak zaczynałeś na forum? Zarejestrowałem się i przez 2 miesiące nie wchodziłem tu ale postanowiłem że jednak chce podyskutować o wrestlingu i zaczynałem tak jak każdy czyli na początku głupie posty itp :P

10. Co przyszło Ci na myśl, aby tu zostać i się dzielnie udzielać? Dzielnie się udzielać xD bardzo mi się spodobało na forum i nie chciałem go zmieniać :P

patryniu

1. Dlaczego taki nick? :PTo chyba oczywiste ale dobra w młodości oglądałem Mortal Kombat a jako że byłem mały to nie wiedziałem jak się pisze Raiden dlatego jest Rejden :)

2. Dlaczego zająłeś się grafiką? Gdy przeglądałem galerie różnych userów pomyślałem też tak chce :lol

3. Masz jakiegoś mniej lubianego usera ode mnie? Możesz dać przykład, ale nie musisz. Oczywiście chyba każdy tak ma chodzi oczywiście o tych spamerów typu Rej619

4. Chciałbyś mieć zielony nick? A jak myślisz dlaczego zostałem pomocnikiem :twisted:

5. Jak mnie oceniesz jako moderatora? Szczerze to słabo praktycznie nic nie robisz na forum...

6. Dlaczego muszę tak długo czekać na zamówioną u ciebie pracę? :)Korki....

7. Myślisz, że John Cena zdobędzie pas na NOC? :DNie myślę że pas zdobędzie Viper lub Edge i Miz skorzysta z walizki i feud :)

Luba

1. Co sądzisz o mnie jako globalnym moderatorze? Mam mieszane uczucia bo jak na Global to mało robisz

2. Dobrze wykonuje swoją pracę? tak jak wyżej

3. Czy denerwuje cie to, że rzadko daje ostrzeżenia? Nie rozumiem pytania -.-

4. Dlaczego twój OvO stoi w miejscu? Bo nie ma chętnych a na siłę nie będę brał :P

5. Czemu robisz takie lipne napisy w swoich pracach? Bo mi się takie podobają i nie są lipne :twisted:

6. Myślisz, że w końcu zostaniesz moderatorem? No jasne ! :8

7. Co byś sobie pomyslał jak byś stracił pomocnika? BGZ Suck :D

mlody293

1. Co myślisz o mnie? Nie wiem co o tobie myśleć bo jakoś na forum cię nie widzę :P

2. Czy dobrze sobie radzę w WCE? Nie wiem nie czytam całego BS

3. Co myślisz o obecnej ekipie, czy chciałbyś coś w niej zmienić? Ekipa jest niezła ale.....

4. Masz dziewczynę? Nie nie mam

5. Chciałbyś być kimś więcej niż pomocnikiem? Odpowiedz gdzieś wyżej :P

6. Czemu nie piszesz pytań w Pokoju zwierzeń? Bo mi się nie chce :8

7. Kto twoim zdaniem będzie szóstym, ostatnim uczestnikiem walki na NoC? The Game :hhh:

8. Czy Kane po feudzie z Deadmanem skończy swoją karierę? Z tego co wiem to nie

Kacpios

1.Wolałeś Johna Cene jako Heel czy Face :?:Oczywiście że Heel był ciekawszy za tamtych czasów

2.Zapamiętana legenda która utkwiła Ci w pamięci :?:Ciekawie skonstruowane pytanie -.- Uznam że pytasz o ulubioną legendę Shawn Michaels i SCSA

3.Najwyższa średnia w szkole :?:Nie pamiętam chyba 3.5

4.Jakie dalsze plany pod względem nauki :?:Jak najszybciej ją skończyć

5.Chciałbyś zostać Moderatorem/Global Moderatorem czy bycie pomocnikiem w zupełności Ci wystarcza :?:Ludzie czytajcie pytania innych -.-

6.Jak długo zamierzasz odwiedzać nasze forum :?:do 29 grudnia 2010 CO TO ZA PYTANIA

7.Co sądzisz o aktualnej pozycji forum :?:Nie jest najlepiej ale najgorzej też nie

8.Są użytkownicy którzy działają na Ciebie negatywnie :?:Ale to już było....

9.Sądzisz że gdybym został moderatorem sprostałbym temu zadaniu :?:Skąd mam to wiedzieć

10.Twoja postać na WCE (John Cena) zamierza zdobyć jakieś osiągnięcie :?:Zdobyć jakieś osiągnięcia :applause: no chyba po to się zapisałem

elo3856

1.Dlaczego robisz takie wyborne sygny? Bo jestem ZAJEBISTY :D

2.Oglądasz ultraviolent? Nie

3.Najlepsza walka jaką widziałeś? nie mam swojej ulubionej ale bardzo podobają mi się walki z udziałem HBK

4.Co zrobiłbyś, gdybyś miał umrzeć za godzinę? Okradł bym bank i zaszalał

5.Kogo byś wywalił z tego forum? Spamerów

6.Masz jakieś ulubione "powiedzonko"? Ojj mam ich i to pełno np.Ale Urwał,To je gotka,Ja yhy....

Oczywiście kilka na kilka pytań odpowiedziałem żartem (wiem że są tacy na tym forum co traktują wszystko poważnie)

1. Jak mówią na ciebie w szkole

2. Jak polubiłeś zespól Skillet (ja tez ich lubię)

3. Ulubiona gra na PC lu inna platformę.

4. Jakich wrestlerow jeszcze lubisz oprócz Ceny

5. Największy spamer na bgz według ciebie

6. Najśmieszniejsze przezwisko nauczycielki w twojej szkole

1. Jak się uczysz ?

2. Ulubiny hell ?

3. Ulubiony face?

4. John Cena czy Randy Orton uzasadnij odpowiedź ?

5. Tna czy WWE ?

6. Gdy zawistałeś na forum myślałeś o tym że kiedyś zostaniesz pomocnikiem ?

7. Jesteż zarejestrowany na innych forach ?

8. Udzielasz się na innych forach ?

9. Gdybyś dostał moda na innej stronie odszedłbyś z BGZ ?

10. Co sądzisz o obecnej atmosferze na forum ?

11. Czemu nie udzielasz się w dyskusjach ?

1. Dlaczego wszyscy wpisują mnie do 5 ulubionych userów?

2. Sądzisz, że przydałby się 4 admin na forum?

3. Ile może trwać mój kryzys grafika (bo takowy mam :) ) ?

4. Obraziłeś się na mnie że na skutek mojego załamania nie oddałem pracy na one vs one?

5. Czy coś ze mnie wyrośnie jako grafik (biorąc pod uwagę moje pierwsze prace a teraźniejsze) ?

6. Chciałbyś aby dawano ostrzeżenia jak kiedyś? Tzn, za wpisy w SB które mogły by być 1 wpisem itp?

7. Co chciałeś wyrazić pisząc ,, :* " przy moim nicku w 5 ulubionych userach? :8

8. Dlaczego nie lubisz Widzewa skoro jest dużo lepszy niż ŁKS, Górnik Zabrze, GKS Katowice? :8

9. Co byś zrobił jak bym stracił admina? (chodzi mi o twoją reakcję i ewentualne działanie)

10. Słit mi nie odpowiedział, to zadam to pytanie tobie, Orlando Jordan czy Drew McIntyre (musisz kogoś wybrać :8 )

• Styl:  Jasny

szymix96

1. Jak mówią na ciebie w szkole -yyy Oskar?

2. Jak polubiłeś zespól Skillet (ja tez ich lubię)- To chyba oczywiste przez ich piosenki

3. Ulubiona gra na PC lu inna platformę. - Ulubionej nie mam ale często gram w SvR i UFC 2010

4. Jakich wrestlerow jeszcze lubisz oprócz Ceny - Tak jak w profilu Stone Cold Steve Austin,Sabu,HBK

5. Największy spamer na bgz według ciebie -Według mnie wszyscy spamujecie ! :P

6. Najśmieszniejsze przezwisko nauczycielki w twojej szkole - -.- no nie wiem Cebula

mateusz199670

1. Jak się uczysz ? - Do dupy bo jestem leniem

2. Ulubiny hell ? - Chris Jericho

3. Ulubiony face? John Cena

4. John Cena czy Randy Orton uzasadnij odpowiedź ? John Cena ponieważ zawsze go lubiłem ale to nie znaczy że Ortona nie lubię :P

5. Tna czy WWE ? WWE bo dłużej oglądam chociaż w TNA są lepsze walki

6. Gdy zawistałeś na forum myślałeś o tym że kiedyś zostaniesz pomocnikiem ? Nie...

7. Jesteż zarejestrowany na innych forach ? Tak....

8. Udzielasz się na innych forach ? Czasem....

9. Gdybyś dostał moda na innej stronie odszedłbyś z BGZ ? Nie....

10. Co sądzisz o obecnej atmosferze na forum ? Są userzy którzy są spoko i znają się na żartach i są też przeciwieństwa tych userów czyli tak średnio jest

11. Czemu nie udzielasz się w dyskusjach ? Bo nie widzę żadnej ciekawej

UrbanOn

1. Dlaczego wszyscy wpisują mnie do 5 ulubionych userów? - Żeby się podlizać :D

2. Sądzisz, że przydałby się 4 admin na forum? - Tak i mam na myśli moją osobę xD A tak serio to 4 może nie ale przydało by się zastąpić 2 adminów na takich bardziej aktywnych :roll:

3. Ile może trwać mój kryzys grafika (bo takowy mam :) ) ? -Patrząc na twoje prace do końca twoich dni :twisted:

4. Obraziłeś się na mnie że na skutek mojego załamania nie oddałem pracy na one vs one? Oczywiście już się do ciebie nie odezwe :nono:

5. Czy coś ze mnie wyrośnie jako grafik (biorąc pod uwagę moje pierwsze prace a teraźniejsze) ? -Jak popracujesz jeszcze trochę to napewno coś z ciebie będzie ;)

6. Chciałbyś aby dawano ostrzeżenia jak kiedyś? Tzn, za wpisy w SB które mogły by być 1 wpisem itp?-Nie mam zdania

7. Co chciałeś wyrazić pisząc ,, :* " przy moim nicku w 5 ulubionych userach? :8- Buziaka ? :D

8. Dlaczego nie lubisz Widzewa skoro jest dużo lepszy niż ŁKS, Górnik Zabrze, GKS Katowice? :8 Bo żydzew ssie pałkę :D i ma sztamę z ruchem :twisted:

9. Co byś zrobił jak bym stracił admina? (chodzi mi o twoją reakcję i ewentualne działanie)- O rany no dobra żebyś poczuł się lepiej odszedł bym z forum :lol a tak na serio spytał bym dlaczego i jeśli nie słusznie to walczył bym w twojej obronie :8

10. Słit mi nie odpowiedział, to zadam to pytanie tobie, Orlando Jordan czy Drew McIntyre (musisz kogoś wybrać :8 )-Obu nie lubię ale niech będzie Drew(no) bo pedałów bardziej nie lubię :evil:

1.Ulubiony napój?

2.Najmniej lubiany przez Ciebie przedmiot w szkole?

3.Ulubiona firma ubran? :lol

4.Najlepsza gala PPV tego roku?

5.TNA czy WWE?

6.Kelly czy Maryse?

7.Oglądasz skoki narciarskie? Jeśli tak to masz jakiegoś ulubionego zawodnika?

8.Ulubiony piłkarz?