Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

o.O T0meq jest odpytywany, no to się zemszczę za "kobiete" :P

1. Czemu jesteś kobietą? :P

2. Czemu myślisz że jestem kobietą choć nią nie jestem?

3. Czemu SCM zmienił nicka?

4. Dlaczegóż to pracujesz dla WCE?

5. Jak myślisz nasze Crashday rozwali Showtime już przy pierwszym starciu?

6. Ulubiony user?

7. Co tam o mnie poopowiadasz?

8. Znienawidzony user? (Dobrze wiem że taki jest :twisted: )

No to tyle jak mnie cos przyjdzie do głowy to jeszcze zadam :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

1.Sądzisz, że zasłużyłeś sobie na moda?

2. Co sądzisz o obecnej ekipie BGZ?

3.Jak mnie oceniasz jako "nowego globalnego moderatora"?

4.Czy chciałbyś zmienić coś w wyglądzie forum?

5.Co cię do nas sprowadziło

6. Kto według ciebie wypełnia swoje obowiązki z ekipy, a kto nie?

7.Czyż nie fajnie, że Urban jest admin'em?

ahfo.png

luba_049.png

1. Czemu Football Manager jest znakomitą grą?

2. Czemu Miiisssttteeerrr Keeennneeedddyyy?

3. Co chciałbyś zabrać na bezludną wyspę? :D

4. Robisz coś o niczym nikt tu nie wie (np. tańczysz, uprawiasz sport)?

5. Jaki jest Twój styl bycia (np. skin head, sk8, plejas)?

6. Czy Twoi znajomi z reala wiedzą, że tu się udzielasz?

7. Jakie jest Twoje zdanie o aktualnej atmosferze na forum?

8. Czy miałeś na BGZ jakieś wpadki, a jeśli tak to jakie?

1. Pytania standardowe:

- Imię: Tomek :P

- Rok Urodzenia: 1993

- Miejsce Zamieszkania: Chełm

- Wzrost: 1.76

- Waga: 68-70

- Kolor włosów: Czarne

- Kolor oczu: Zielone

- Rodzaj słuchanej muzyki: Rock, Hip Hop

- Ulubiony zespół: Nirvana

- Ulubiona piosenka: Smells Like Teen Spirit

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: Piłka nożna, Koszykówka, Siłownia (o ile można to uznać jako sport)

- Twój idol: Hmm...może was zaskoczę, ale powiedzmy, że Jim Carrey. W moim przekonaniu to najlepszy aktor komediowy

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania: Sport, muzyka, filmy

2. Twoje plany na przyszłość: Przede wszystkim skończyć liceum, zdać maturę, a później pewnie jakieś studia.

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - Już nawet nie pamiętam co mnie skłoniło do zarejestrowania się na forum. Chyba po prostu "szperałem" po internecie szukając jakichś gal i tak trafiłem tutaj. Co sądzę o furm...myślę, że powoli wszystko zmierza w dobym kierunku i będzie coraz lepiej.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety...Jeśli chodzi o wady...jestem strasznie mściwy, może nie pokazuję tego na forum, ale to chyba jedna z moich największych wad. Dalej...lenistwo oraz...hmm...często jestem złośliwy. Zalety...na pewno można na mnie polegać, staram się zrobić wszystko w określonym terminie, no i nie owijam w bawełne mówie to co myślę.

5.

UrbanOn - Wielki szacunek za to co robi dla forum. Nie bez powodu jest adminem, i ciesze się, że to właśnie on pełni tą funkcje.

Tuptus - Większego świra to jeszcze nie spotkałem. Świetny gość, nie da się go nie lubić, poza tym można porozmawiać z nim na wszystkie tematy.

Prototype - Kolejny koleś, którego dażę sporym szacunkiem, poza tym tak jak ja jest fanem FM'a.

SCM - Tak jak w przypadku Tuptusia, nie da się go nie lubić.

Xeb - Jakoś tak od początku miałem z nim dobry kontakt, i tak też zostało do dziś.

Oprócz tej piątki chciałbym wyróznić jeszcze Lube, Edgara oraz Gonzaleza.

Patryniu

1. Z kąd taki pociąg do WCE? - Wiesz co, ten "pociąg" narodził się kiedy tylko zapisałem się do WCE. Po prostu spodobała mi się ta zabawa i tyle. Teraz to jest jak uzależnienie.

2. Jak wolisz: John Cena/Randy Orton? - Orton był świetny w gimmicku "Legend Killer" i wtedy lubiłem go najbardziej. Gimmick Vipera też nie jest zły, ale to nie to samo, a za Ceną nigdy nie przepadałem. Wolę Ortona.

3. Czy masz dziewczynę ? - Nie, od pół roku jestem sam.

4. Myślisz że HBK wróci do WWE, jako zawodnik czy może menadżer. Jak myślisz? - Wątpię żeby wrócił jako zawodnik. Jeśli już to raczej jako komentator, lub jak to powiedziałeś menadżer. Mało prawdopodobne, że wróci, ale wciąż mam nadzieje.

5. Czy myślisz, że nadawałbym się do WCE? - Oczywiście, że tak. Zastanawiam się tylko dlaczego się do tej pory nie zapisałeś. Serdecznie zapraszam.

Xeb

1. Czy zmiana postaci w WCE poszła mi na plus? - Wiesz...myślę, że tak. Pamiętam twoje początki z WCE, kiedy grałeś jako Jeff Hardy. Nie było wtedy ani źle, ani dobrze, tylko tak pośrednio. Odkąd zająłeś się Mizem widać spory postęp i mam nadzieję, że będzie tylko lepiej. W sumie to musiało tak być, miałeś świetnego mentora :P

2. Jaka postać twoim zdaniem byłaby dla mnie idealna w WCE? - Na pewno nie jakiś Undertaker czy inny Abyss. Zostań przy Mizie, on do ciebie pasuje. Inaczej...ty pasujesz do niego.

3. Czy masz ochotę kogoś zabić jak łamię wszelkie normy WCE? - Nie, tutaj na forum nie mam takich odpałów. Każdemu zdarzy się złamać regulamin nawet nieświadomie i to można zrozumieć, jednak kiedy ktoś robi to notorycznie to czasami ręce mi opadają. W takich wypadkach często nie wystarczają zwykłe ostrzeżenia, ale powiem szczerze, że do tej pory nie dałem nikomu ostrzeżenia fedowego. Nie lubię tego robić, ale jeśli ktoś sobie zasłuży...

4. Który wywiad w twoim odczuciu był naj? - Chodzi ci o Real Talk? Fajnie mi się rozmawiało z Pietrkiem, który prowadzi D'Angelo Dinero. Narazie zawiesiłem swoją działalność w RT, ale od września nowe odcinki ;).

5. Która moja dyskusja najbardziej przypadła Ci do gustu? - Trudno mi powiedzieć, nie zaglądam często do tamtego działu.

6. Ulubiony piłkarz? - Powiem ci szczerze, że zawsze lubiłem Holenderskich piłkarzy. Kiedyś miałem dwóch ulubieńców - Ruud van Nisterlooy i Patrick Kluivert. Przyzwyczajenia pozostały mi do dziś, a moim ulubionym piłkarzem na chwilę obecną jest Arjen Robben.

7. Ulubiony numer? - Dziewiątka.

8. Czy masz w WCE team marzeń? [ bookerzy ] - Wiem, że Yao zna się na bookerce, więc nie boje się o to jak sobie poradzi, zresztą w SCM'a też nie wątpię. Uważam, że obecny skład zarządu WCE jest odpowiedni, jednak jeśli chodzi o mój dream team...Tuptus, Urban, Ja (wybaczcie skromność).

Tuptus

1. Czemu jesteś kobietą? :P - Hmm...cholera, sam nie wiem :P

2. Czemu myślisz że jestem kobietą choć nią nie jestem? - Kto powiedział, że myślę, że jesteś kobietą? Jesteś co najwyżej dziewczynką...A tak serio, to wiesz, że lubię czasem porobić sobie jaja...nie bierz tego do siebie ;)

3. Czemu SCM zmienił nicka? - Kto...?

4. Dlaczegóż to pracujesz dla WCE? - Jeszcze jak WCE prowadził Koper, Yanki i ktoś tam jeszcze to zdażało im się często przekładać gale. Denerwowało mnie to, gdyż lubie jak wszystko jest zrobione porządnie i na czas, dlatego zgłosiłem się do zarządu WCE. Nie pamiętam, żebym nie oddał jakiejś walki na czas...jeśli pamiętasz taką sytuacje to wiesz...zachowaj ją dla siebie :D

5. Jak myślisz nasze Crashday rozwali Showtime już przy pierwszym starciu? - Szczerze? Myślę, że tak. Nasz brand jest nastawiony na hardcor, poza tym na następnym CrashDay rozpocznie się świetny storyline, i mogę śmiało powiedzieć, że będzie jeden z najlepszych, o ile nie najlepszy storyline napisany przeze mnie. Walki też będą świetne, więc ma odpowiedź...Tak, zmiażdzymy Showtime. Tylko mam nadzieję, że nie skończymy jak Trojanie, który również byli pewni zwycięstwa ;)

6. Ulubiony user? - Trudno mi wymienić jedną osobę. Mam sześciu czy siedmiu ulubionych userów i taktuję ich tam samo, nie mam ulubionego.

7. Co tam o mnie poopowiadasz? - Jak już napisałem wyżej, nie da się ciebie nie lubić. Można pogadać z tobą na wszystkie tematy, oraz podzielić się swoimi uwagami dotyczącymi WCE lub innych spraw, oraz posączyć jad nienawiści skierowany w czyjąś osobę.

8. Znienawidzony user? (Dobrze wiem że taki jest :twisted: ) - Nienawiść to za dużo powiedziane, ale owszem są tacy, za którymi nie przepadam, albo inaczej - wnerwia mnie zachowanie niektórych osób. Takie osoby są również w WCE. Powiem tylko, że nie toleruję naśmiewania się z osób, które piszą mniej od innych. Każdy pisze tak jak potrafi, i ktoś kto naśmiewa się z takich osób jest po prostu frajerem, albo kozaczkiem z przerostem ambicji. Oczywiście można takiej osobie zwrócić uwagę, ale żeby na każdym kroku podkreślać, że ktoś jest gorszy? Nie rozumiem tego. Patrzcie na siebie, a nie na innych (Nie mówię tutaj o wszystkich, bo większość z graczy WCE jest naprawdę w porządku, ale zdarzają się wyjątki).

Luba

1. Sądzisz, że zasłużyłeś sobie na moda? - Wiesz, nie mi to oceniać. Powiem tylko tyle, że starałem się sprawować swoją funkcję jak najlepiej jako pomocnik, i staram się również jako modertaor.

2. Co sądzisz o obecnej ekipie BGZ? - Obecna ekipa jest ok. Każdy stara się tak jak może, jednak zawsze może być lepiej.

3. Jak mnie oceniasz jako "nowego globalnego moderatora"? - Powiem tylko tyle, że ciesze się, że to właśnie Ty zostałeś globalnym moderatorem i dobrze sprawujesz swoją funkcję.

4. Czy chciałbyś zmienić coś w wyglądzie forum? - Nie, w wyglądzie forum nie zmieniłbym nic.

5. Co cię do nas sprowadziło? - Chyba szukałem jakichś gal, lub jakichś informacji, sam nie pamiętam. Po prostu raz tu wszedłem i już zostałem.

6. Kto według ciebie wypełnia swoje obowiązki z ekipy, a kto nie? - Jak już napisałem wyżej każdy stara się wypełniać swoje zadania na tyle jak może. Nie pamiętam jednak, kiedy Artx założył jakąś dyskusję w swoim dziale, ale prawdę mówiąc to nie moja sprawa i to jemu powinno zależeć na tych dyskusjach, a nie mi.

7. Czyż nie fajnie, że Urban jest admin'em? - Bardzo fajnie :P. Bez wątpienia zasłużył sobie na tą rangę i dba o to forum. Wybór Urbana na admina był naprawdę dobrym krokiem.

Prototype

1. Czemu Football Manager jest znakomitą grą? - Fani Footbal Managera, są dość specyficzną grupą graczy. Zadowala ich grzebanie w statystykach, wyszukiwanie talentów czy zatrudnianie scoutów, i tak dalej. Bez wątpienia utożsamiam się z tymi graczami. Uwielbiam spędzać godziny przy FM'ie. Największą satysfakcje mam wtedy gdy doprowadzę jakiś słabiutki zespół do sukcesów. Teraz zacząłem odbudowywać potęgę Leeds United. Mój cel to wprowadzenie Leeds do Premiership w przeciągu dwóch sezonów. Będzie ciężko, ale jestem pozytywnie nastawiony. No i nie powiem, świetnie się gra tą drużyną, polecam (Jak coś to gram w FM10, gdzie Leeds jest w trzeciej lidze angielskiej).

2. Czemu Miiisssttteeerrr Keeennneeedddyyy? - Tego gościa lubiłem od zawsze. Jest zajebiście charyzmatyczny, świetny przy mikrofonie. Z początku myślałem, że WWE popełniło ogromny błąd zwalniając go gdyż był okres, w którym widziałem go nawet jako WWE Championa. Teraz jednak wiem, że odejście z WWE bylo dobrym posunięciem w jego karierze. Teraz Kennedy...Sorry, Anderson...jest jedną z największych gwiazd TNA i tylko czekam na to, aż zdobędzie jakiś pas, bo zasługuje na niego.

3. Co chciałbyś zabrać na bezludną wyspę? :D - Hmm...na bezludną wyspę zabrałbym dobre wino, lub nawet dwa dobre wina. Dlaczego? Odpowiedź jest prosta - po dobrym winie nie odróżniłbym pięknej kobiety od małpy...poza tym wziąłbym maczete.

4. Robisz coś o niczym nikt tu nie wie (np. tańczysz, uprawiasz sport)? - Chyba każdy wie o moim maniakalnym napaleniu na siłownie, więc...hmm...zagiąłeś mnie prawdę mówiąc.

5. Jaki jest Twój styl bycia (np. skin head, sk8, plejas)? - Trudno mi powiedzieć. Zazwyczaj ubieram szerokie jeansy, t-shirt i tak dalej, chociaż dość często zdażają się sytuacje, w których zakładam dres, bluzę z kapturem i śmigam z kumplami na miasto powłóczyć się między blokami, więc mój styl jest pomiędzy "skin headem" a "plejasem".

6. Czy Twoi znajomi z reala wiedzą, że tu się udzielasz? - Tak, ale prawdę mówiąc mają to gdzieś.

7. Jakie jest Twoje zdanie o aktualnej atmosferze na forum? - Atmosfera jest bardzo fajna i aż chce się tu wchodzić. Oczywiście zdażają się jakieś spięcia czy kłótnie, ale to chyba zdaża się wszędzie.

8. Czy miałeś na BGZ jakieś wpadki, a jeśli tak to jakie? - Nie przypominam sobie. Chociaż nie, była taka jedna a mianowicie wziąłem Tuptusia za kobiete :P (Oczywiście żartuję).

Edytowane przez Gość

1.Dlaczego tak ci się podoba ten excel? (ja swoją drogą gram w WoWa ktory ma miano "kolorowego excela")?

2.Z czystej ciekawości: grasz na jakichs innych e-fedach(nie mysle tu o tygodniówkach, tylko o pożądnych)?

3.Co powiesz na to, że (chyba) pobiłeś rekord, jako user z 250 postami jesteś w pokoju zwierzeń?

4.Czy jest coś, co zmieniłbyś w WCE.....

5.....lub na BGZ?

6.Gdybyś spotkał Kennediego, co byś mu powiedział?

7.W skali 1-10 opisz swoją złość z powodu coraz bliższego 1 września.

1. Jak myślisz, sprawdzę się roli bukera ? :P

2. Czy masz zamiara opuścić i mieć w...uchu, WCE, jak Dzbanki czy Koper?

3. Lubisz Cm Punka?

4. Czemu tuptus jest kobietą?(to takie jajcarskie, tuptus, nie bij :P)

5. Dlaczego Tuptus pyta się każdego, czemu zmieniłem nick ? :P

6. Czy nie wkurza Cię, te ciągłe najeżdżanie na WWE, przez Bugimena?

tyle bedzie ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

elo3856

1. Dlaczego tak ci się podoba ten excel? (ja swoją drogą gram w WoWa ktory ma miano "kolorowego excela")? - Sam nie wiem dlaczego. Po prostu jak pierwszy raz włączyłem tą grę to od razu mnie wciągneła i gram w nią do dziś, czekając tylko na nowsze odsłony. A co do WoWa to też grałem. W ogóle jestem fanem Warcrafta ale wolę popykać w "trójeczke".

2. Z czystej ciekawości: grasz na jakichs innych e-fedach(nie mysle tu o tygodniówkach, tylko o pożądnych)? - Nie, nie gram na innych e-fedach.

3.Co powiesz na to, że (chyba) pobiłeś rekord, jako user z 250 postami jesteś w pokoju zwierzeń? - Powiem ci szczerze, że lata mi to koło d. :P Chociaż gdyby nie usunięte posty to miałbym już nieźle ponad 300. Tylko jeszcze kilka miesięcy temu jak straciłem ok. 100 postów to już się zdołowałem i zaprzestałem się wypowiadać i nabijać posty.

4. Czy jest coś, co zmieniłbyś w WCE..... - Hmm...chyba wszystko co było do zmienienia zostało już zmienione. Mamy rostery, mamy sześć pasów, mamy dwóch nowych bookerów, mamy divy...nie, w tej chwili nic bym w WCE nie zmieniał.

5. ....lub na BGZ? - Tym bardziej nie ;)

6. Gdybyś spotkał Kennediego, co byś mu powiedział? - O kurde...przede wszystkim na pewno poprosiłbym o autograf i może jakieś wspólne zdjęcie? Szczerze to nie wiem o czym bym z nim mógł porozmawiać. Na pewno kazałbym pozdrowić żonę.

7. W skali 1-10 opisz swoją złość z powodu coraz bliższego 1 września - Hmmm...powiedzmy, że 9.5/10. Wydaje mi się, że z roku na rok coraz mniej przezywam to, że kończą się wakacje. Aczkolwiek oczywiście nie uśmiecha mi się powrót do szkoły i ciągle sprzeczki z nauczycielami, no i wstawanie przed ósmą.

Sebu aka. SCM

1. Jak myślisz, sprawdzę się roli bukera ? :P - Mam taką szczerą nadzieje. Powiem więcej...wierzę w ciebie, bracie :D

2. Czy masz zamiara opuścić i mieć w...uchu, WCE, jak Dzbanki czy Koper? - Oddawałem swoją krwawice, żeby ten biznes stanął na nogi i miałbym go teraz zostawić? A tak na serio to nie mam w zwyczaju zostawiać czegoś co lubię, dlatego dla wszystkich, którzy za mną nie przepadają i mają mnie za zło konieczne - jeszcze troche musicie się ze mną pomęczyć, bo nie mam w planach zostawić WCE ;)

3. Lubisz Cm Punka? - Jasne. Koleś jest świetnym heelem, chociaż lubiłem go również jako face'a. Nie wyobrażam sobie WWE bez niego.

4. Czemu Tuptus jest kobietą?(to takie jajcarskie, tuptus, nie bij :P) - Jaki Tuptus?

5. Dlaczego Tuptus pyta się każdego, czemu zmieniłem nick ? :P - Wiesz co...myślę, że chodzi o to co siedzi w jego psychice. Ten koleś ma zakodowane w mózgu, że ty jestes SCM i nie może się pogodzić z faktem, że zawiodłeś jego oczekiwania i zmieniłeś nick...a tak na serio to nie wiem, i szczerze lata mi to :) ale powiem ci szczerze, że już zawsze będziesz postrzegany jak SCM czy ci się to podoba czy też nie :P

6. Czy nie wkurza Cię, te ciągłe najeżdżanie na WWE, przez Bugimena? - Nie, dlaczego miałoby mnie to wkurzać? Każdy ma swoje zdanie, jednemu bardziej widzi się WWE drugiemu TNA czy inne AAA. Nie mam z tym żadnego problemu.

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablomodjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot - nie raczył odpowiedzieć  
IIL
Milos
AtS
Norbas
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
doncarlos
EDDY
cc
urbanon
whitedruid
montoya
arkosik22
Luba
Yao
Prototype
patryniu
Boogeyman1996
The Orton
T0meq

REAKTYWACJA

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

Tuptus

ra0sp2.png

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

ZAPRASZAM DO ZADAWANIA SWOICH PYTAŃ

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1.Jakiej szminki używasz??

2.Co sądzisz o Lucha Libre??

3.Oglądasz scenę niezależną??

4.Co myślisz o obecnej sytuacji w TNA??

5.A co w WWE??

6.Co sądzisz o ostatnim Showtime??

7.Chciałbyś się kiedyś poczuć jak mężczyzna =)) ??

Ok masz tyle bo jeszcze się załamiesz :P

#SmartFanZone

1. Czy zmiana postaci w WCE poszła mi na plus?

2. Jaka postać twoim zdaniem byłaby dla mnie idealna w WCE?

3. Czy masz ochotę kogoś zabić jak łamię wszelkie normy WCE?

4. Który wywiad w twoim odczuciu był naj?

5. Która moja dyskusja najbardziej przypadła Ci do gustu?

6. Ulubiony piłkarz?

7. Ulubiony numer?

8. Czy masz w WCE team marzeń? [ bookerzy ]

9. Czemu jestem Chleb? :>

10. Jakbyś był pierwszym zapisującym wziąłbyś też Rocka?

11. Mój Miz czy ten w WWE?

Te co Tomkowi bo razem robicie to wiesz.. :) Fajnie poznać opinie na ten sam temat od 2 różnych osób.

Haha, ależ długo musiałem czekać, by móc zadać Ci pytania :P

1. Skąd taki nick ?

2. Czy masz zamiar opuścić w niedalekiej przyszłości WCE( tomkowi zadałem to i Tobie zadam :P)

3. Za co kochasz The Rocka? (w przenośni, jak i nie w przenośni :lol )

4. Czy my z Yao, radzimy sobie jakoś jako bookerzy ?

5. Czemu uważają Cię za kobiete ?

6. Jakbyś spotkał mnie na ulicy, wyje*ał byś mi, za tą kobiete ? :P

7. Jakiego finishera rezlingowego lubisz najbardziej

8. Czemu uwielbiasz Juve ?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

1. Jak myślisz czy dobrze wcielam się w Teda w wce

2. Jak oceniasz atmosfere na forum

3. Czy chciałbyś coś zmienić w forum a jeśli tak to co .

4. Jesteś zarejestrowany na innych forach

5. Wkurzaja cie to że wszyscy nazywają cie kobietą

6. Myślałeś żeby odejść z WCE ?

7. Kto według ciebie jeszcze nadaje się na bokera WCE

ok to wszystko

1. Czemu bookujesz w WCE?

2. Czemu zacząłeś udzielać się już tylko w WCE i galerii?

3. Interesujesz się głębiej jakąś inną dziedziną sportu?

4. Uprawiasz, bądź uprawiałeś jakiś sport?

5. Jak zaczęła się Twoja przygoda z wrestlingiem?

6. Co zabrałbyś na bezludną wyspę (poza Tiffany i innymi paniami)?

7. Czy Twoi rówieśnicy wiedzą, że tu się udzielasz?

8. Masz jakiegoś znajomego z reala na tym forum?

9. Denerwują Cię trochę te ciągłe pytania o WCE?

10. Myślisz, że ich dostaniesz jeszcze więcej? =))

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Pytania standardowe:

- Imię: Kuba

- Rok urodzenia: 1994

- Miejsce zamieszkania: Grudziądz

- Wzrost: 170cm

- Waga: 70 kg

- Kolor włosów: czarny

- Kolor oczu: niebieskie

- Rodzaj słuchanej muzyki: Hip-Hop(tylko polski), Rap (tylko polski)

- Ulubiony zespół: Płomień 81

- Ulubiona piosenka: -

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: Zawodowy rzadny, ale gramy z kolegami w każdy weekend normalny mecz na orliku

- Twój idol: Alessandro Del Piero

- Ulubiona potrawa: Dużo ich jest :P

- Zainteresowania: Wrestling, Piłka Nożna, Gry Komputerowe, Informatyka, Troszkę motoryzacja

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

Dostałem się do Technikum na Informatykę, i mam zamiar zdać maturę i później może jakieś studia, a później to kto wie...

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

Szczerze, szukałem forum na którym będzie coś o The Rocku i chciałem podyskutować, znudziło mi się oglądanie i nic dalej, więc podczas poszukiwań natknąłem się na BGZ i mimo iż zarejestrowałem się w zeszłym roku przed wakacjami to dopiero we wrześniu zacząłem tak na poważnie się udzielać bo nie mogłem się do tego forum przekonać, a to że wkurzyli mnie na tym forum na A... to przyszedłem tutaj i oto jestem :D

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

Wady:

- Straszny ze mnie zazdrośnik

- Jestem Leniwy

- Często się spóźniam i zapominam o wielu rzeczach...

Zalety:

- Lubię postawić na swoim (to chyba zaleta)

- Nie daje się łatwo przekupić

- Nie wiem :P

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

UrbanOn - szacunek, gdyby nie on to chyba nie byłbym bookerem i co za tym idzie modem, tylko zwykłym userem...

SweetChinMusic aka Sebu - No gość jest totalnie powalony, takiego świra to ze świecą szukać, można z nim rozmawiać o wszystkim i o niczym, umie postawić na swoim jak przyjdzie co do czego...

T0meq - No Tomasz jak to Tomasz, też totalny świr ale można z nim porozmawiać i o wszystkim i o niczym, na dodatek świetny booker...

Luba - No kapitalny grafik i zna się na żartach jak mało kto, świetny gość...

Rejden - Rejdeński, także grafik, powiedział mi jak robić lepsze prace, dużo doradził, umie postawić na swoim i w ogóle świetny gość

Poza nimi to jeszcze Xeb (Chleb), Prototype, Boogeyman1996, Yało

Yao

1.Jakiej szminki używasz??

Jakiejś czerwonej co daje fajny połysk :P

2.Co sądzisz o Lucha Libre??

Myślę że to zmienia scenę wrestlngową i jak dla mnie jest kilka lat do przodu od federacji w Ameryce, ogólnie to świetna sprawa

3.Oglądasz scenę niezależną??

Szczerze to nie, zdarzyło się kiedyś obejrzeć AAA ale tak to nic poza tym...

4.Co myślisz o obecnej sytuacji w TNA??

Moim zdaniem TNA idzie mocno na dno, bookerzy coraz gorzej bookują i co za tym idzie walki są coraz gorsze, ale może to cisza przed burzą?

5.A co w WWE??

WWE moim zdaniem poszło ostatnio w dobrym kierunku i to wygląda lepiej, ale wkurza mnie to że Vince ciągle coś banuje, tak jak to miało miejsce ostatnio z rękawiczkami, jednak wszystko idzie w dobrym kierunku...

6.Co sądzisz o ostatnim Showtime??

BUUUUUU Boring! A tak na serio to bardzo dobra gala i ciężko będzie ją nam z Tomkiem przebić w pierwszym w historii Crashday, jednak myślę że nie zaniżymy poziomu, ogólnie wasze Showtime przednie i fajnie się czytało, jednak dużo byków ale to się każdemu zdarza...

7.Chciałbyś się kiedyś poczuć jak mężczyzna =)) ??

Tak, zawsze o tym marzyłem, pomimo iż nim jestem :D

Xeb

1. Czy zmiana postaci w WCE poszła mi na plus?

A ja wiem, co ja tam pracuje? :P A tak na serio to chyba tak, piszesz coraz bardziej ogarnięte posty, choć nie podobało mi się to twoje cytowanie mojej wypowiedzi jak pisałeś ostatni post do The Rocka, atak ogólnie to na plus...

2. Jaka postać twoim zdaniem byłaby dla mnie idealna w WCE?

Ta co masz, innego wyboru nie widzę dla Ciebie...

3. Czy masz ochotę kogoś zabić jak łamię wszelkie normy WCE?

Tak jest taka jedna osoba, jednak nie będę się na jej temat tu wypowiadał,

4. Który wywiad w twoim odczuciu był naj?

Jaki wywiad? Jak chodzi o WCE to szczerze ja ich nie czytam :P

5. Która moja dyskusja najbardziej przypadła Ci do gustu?

Nie czytałem żadnej, bo teraz zbytnio nie udzielam się w dyskusjach ale na pewno się w jakiejś wypowiem jutr bądź dziś wieczorem...

6. Ulubiony piłkarz?

Alessandro Del Piero

7. Ulubiony numer?

Szósteczka

8. Czy masz w WCE team marzeń? [ bookerzy ]

T0meq, Urban, Frezzy

9. Czemu jestem Chleb? :>

Bo nie będę mówił zjeb (oczywiście, to nie miało Cię obrazić, było to w celu żartu), jak uraziłem to sorry)

10. Jakbyś był pierwszym zapisującym wziąłbyś też Rocka?

Byłem chyba czwartym, który się zapisał do WCE, jeszcze jak prowadzili go Crips (Yao), Frezzy, Qui-Gon, inie wypisałem się a jak były owe zapisy byłem chyba drugi :D

11. Mój Miz czy ten w WWE?

Szczerze, twój Miz jest wporzo ale ten z WWE bardziej mi się widzi, to taki typowy heel, arogancki i nic oprócz niego go nie obchodzi...

SweetChinMusic aka Sebu

1. Skąd taki nick ?

Mam takie przezwisko

2. Czy masz zamiar opuścić w niedalekiej przyszłości WCE( Tomkowi zadałem to i Tobie zadam :P)

NIE!!! Aha i imiona z wielkiej :P

3. Za co kochasz The Rocka? (w przenośni, jak i nie w przenośni :lol )

Za wszystko, za to że był jaki był i tej jego speeche, miażdżą banie...

4. Czy my z Yao, radzimy sobie jakoś jako bookerzy ?

Po jednej tygodniówce nie da się tego określić, jednak wiem że Yao jest kapitalnym bookerem a ty możesz się od niego wiele nauczyć...

5. Czemu uważają Cię za kobiete ?

Bo Ty (albo T0meq) to wymyśliłeś, sam nie wiem czemu :P

6. Jakbyś spotkał mnie na ulicy, wyje*ał byś mi, za tą kobiete ? :P

Szczerze? To Chyba nie :P Ale jakbym był wkurzony to może :P

7. Jakiego finishera rezlingowego lubisz najbardziej

No oczywiście Rock Bottom i People's Elbow, X-Factor, RKO, Diamon Cutter, Cannadian Destroyer

8. Czemu uwielbiasz Juve ?

Bo to Juve, szczerze sam nie wiem, moja rodzina uwielbia Juve można powiedzieć od paru ładnych 20 czy 25 lat, także ja się przyzwyczaiłem i mi to pasuje bo to naprawdę dobry Club. Poza Juve lubię również Chelsea.

mateusz199670

1. Jak myślisz czy dobrze wcielam się w Teda w WCE.

Szczerze idzie ci całkiem nieźle ale zawsze może być lepiej, widać że robisz postępy w szybkim tempie co sobie bardzo chwalę...

2. Jak oceniasz atmosfere na forum

Jest dobrze ale to jeszcze nie co to kiedyś, jednak możesz mi wierzyć że będą ostro walczył o to by było jak przed Grudniem tamtego roku, nie ważne czy inni pomogą czy nie...

3. Czy chciałbyś coś zmienić w forum a jeśli tak to co.

Nie chciałbym nic zmieniać choć przydałby się dział "Boks"

4. Jesteś zarejestrowany na innych forach

Tak, ale nie udzielam się na nich, gram tylko w E-fedzie.

5. Wkurzaja cie to że wszyscy nazywają cie kobietą

Nie, dobrze wiem że to jest po prostu dla zabawy, jednak jak ktoś z tym przesadzi to nie pozostanę dłużny...

6. Myślałeś żeby odejść z WCE ?

Nie myślałem i nie chcę o tym myśleć, chyba że trójka pozostałych nie będzie mnie chciał to usunę się w cień bez piśnięcia słówka...

7. Kto według ciebie jeszcze nadaje się na bokera WCE

Frezzy, Prototype by się nadał no i Xeba dałoby się wyćwiczyć

Prototype

1. Czemu bookujesz w WCE?

Jakoś tak się złożyło ze chciałem spróbować swoich sił i tak zostałem na tej posadzie...

2. Czemu zacząłeś udzielać się już tylko w WCE i galerii?

Szczerze, to nie mam zbytnio czasu, uczę się robienia tych nieszczęsnych prac, teraz gram w piłkę nożną 3 razy dziennie i często ze znajomymi idziemy na miasto, ale teraz będzie więcej czasu, więc może zacznę z wami dyskutować...

3. Interesujesz się głębiej jakąś inną dziedziną sportu?

Piłka Nożna :D

4. Uprawiasz, bądź uprawiałeś jakiś sport?

Chodziłem 3/4 roku do mojego miejscowego klubu GKS Olimpii Grudziądz na treningi na których uczestniczyłem, jednak zrezygnowałem bo nie mogłem wyrobić sobie karty sportowca, gdyż mam troszkę rozwalone rzepki w kolanach i tak zakończyłem swoją "karierę" piłkarza nie grając w żadnym meczu...

5. Jak zaczęła się Twoja przygoda z wrestlingiem?

No to było tak, interesowałem się wrestlingiem od 2002 roku ale nie byłem w to tak zaangażowany, jednak w 2005 jakoś bardziej i w 2008 roku już na serio i wtedy się zaczęło, poszukiwanie tego co opuściłem, co nie widziałem i tak już temat WWF Attitude mam zamknięty, gdyż widziałem prawie wszystkie tygodniówki i wszystkie PPV :D

6. Co zabrałbyś na bezludną wyspę (poza Tiffany i innymi paniami)?

To tak Tiffany, kąpielówki, laptopa z internetem bezprzewodowym no i oczywiście Tiffany :P

7. Czy Twoi rówieśnicy wiedzą, że tu się udzielasz?

Wiedzą, i ciągle mówią mi że to głupie bo jest udawane, jednak lubię się z nimi kłócić i patrzeć jak wkurzają się kiedy mam to gdzieś, fajne są też spory w sprawie MMA :D

8. Masz jakiegoś znajomego z reala na tym forum?

tak i jest to nowy użytkownik, który dopiero z tym wszystkim zaczyna (już ja go wytrenuje :P) koks124 :D

9. Denerwują Cię trochę te ciągłe pytania o WCE?

Tak i to bardzo :D

10. Myślisz, że ich dostaniesz jeszcze więcej? =))

Oby nie bo nie lubię mówić za dużo o WCE, gdyż z WCE stykam się z każdą minuta forum i jeszcze to :P

Aha i wbijać mi do galerii :P

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

1. Po kiego licha byłby Ci na bezludnej wyspie potrzebna laptopa skoro tam prądu nie ma i go nie naładujesz?

2. Komu z BGZ najchętniej byś przywalił? :8

3. Gdybyś był adminem zabrałbyś mi moda?

4. O czym gadałeś z Małyszem?

5. Lubisz żużel?

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)