Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Pytania standardowe:

- Imię: Marek

- Rok urodzenia: 1990

- Miejsce zamieszkania: Bydgoszcz

- Wzrost: 189

- Waga: 80

- Kolor włosów: szatyn

- Kolor oczu: niebieskie

- Rodzaj słuchanej muzyki: trance, dance, house, pop

- Ulubiony zespół: nie mam, ale głównie David Guetta, Tiesto, Armin Van Buuren, Pitbull i takie tam

- Ulubiona piosenka: nie mam, ale głównie te od powyższych wykonawców

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: nie zawodowo, ani w żadnym klubie ale czasem piłka nożna i trochę koszykówki

- Twój idol: Bill Gates :D

- Ulubiona potrawa: włoskie dania tj. pizza, spaghetti

- Zainteresowania: sport, elektronika, motoryzacja

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

- Póki co moja praca mi wystarcza, ale myślałem o logistyce. Ogółem to jeszcze dużo życia przede mną, więc zobaczę co przyniesie.

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

- Przez wujka google, wpisując coś na styl forum o wrestlingu. A hasło 'Uzależnieni...' najbardziej mnie przykuło.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

Wady: lenistwo, niecierpliwość i może czasem nadmierny bulwers (ale nie mam ADHD, spokojnie).

Zalety: trochę trudno tak oceniać, ale może humor, zrozumienie i... nie wiem.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

Xeb - z nim od początku miałem dobry kontakt (tak przynajmniej myślę :P ).

Sebu - dobry agresor forum i ogólnie dobry user pod względem wiedzy i własnego zdania.

Yao - dobra wiedza o wrestlingu, wysoki poziom i w ogóle dobry mod

Zarząd WCE - duży wkład w 'zabawę' na forum i dbanie o e-fed.

Inni userzy, z którymi dobrze mi się gada no i reszta ekipy, która dużo wkłada do forum. A w szczególności Whitedruid, dzięki któremu przeszedłem face turn na forum :D

patryniu

1. Co o mnie myślisz? Jesteś spoko userem jak i modem i widać, że się zmieniłeś i zasłużyłeś na bycie w ekipie.

2. Dlaczego akurat Maryse? Głównie za styl walki, ale oczywiście uroda nieziemska. Gdy interesowałem się trochę Diva Search to wpadła mi w gust

3. Czy chciałbyś mieć wiekszą ragnę, np globala? Global... czemu nie, ale póki co muszę wykonywać swoją pracę na forum. Co do Admina, to już trochę bym pomyślał, w końcu to dużo obowiązków i doceniam pracę i aktywność Urbana.

5. Masz dziewczynę? Tak i jak narazie baaardzo dobrze mi się z nią układa. Dużo czasu z nią spędzam i ogólnie jest zajebista pod każdym względem.

6. Czy Maryse ma szansę jeszcze na jakiś pas? No oczywiście. Już niebawem zapewne dostanie Title Shot na pas Div i znakomity feud z chociażby Meliną. A jak nie to wyślę list to VK McMahona :)

Luba

1. Co cię skłoniło do bycia moderatorem? Chciałem włożyć swoję przysłowiowe 2 grosze, abym sam się tu czuł lepiej i mam nadzieję, że inni userzy to odczuwają :P

2. Czemu nie zrobisz sobie sygny (chodzi o połączenie obrazków) z Maryse, tylko masz 3 oddzielne zdjęcia. Szczerze? Chciałbym mieć z nią sygnę, ale nie wiem czy ktoś podoła moim wymaganiom. Chodzi o sam fakt, że jestem wymagającym, a innych renderów jak te trzy nie widzę w sygnie. A są odzielne, gdyż poprostu nie chciało mi się łączyć :D

3. Dlaczego coraz rzadziej widzę twoje prace na sotw? Mam zamiar oddać pracę, może dziś lub jutro, ale nie mam zamiaru korzystać z Photoshopa. Moje prace robię w innym programie i jakoś chcę go głębiej rozgryść.

4. Oglądasz coś ze sceny niezależnej wrestlingu?

Oj rzadko, ale jednak tak. Szczególnie ostatnio przykuły mnie walki Punka i Bryana. Ale ogółem nie interesuję się tą stroną wrestlingu, ale mam wiedzę na jej temat.

5. Cieszysz się, że jesteś w pokoju zwierzeń.

Tak, byłem mile zaskoczony.

6. Masz zamiar zostać globalnym moderatorem, czy będziesz się, aż tak starał.

Tak jak już u patrynia pisałem, nie odmówiłbym globala. Narazie staram się w miarę swoich sił, ale po tzw. wakacjach będzie więcej wywiadów itp.

7. Gdzie wyjeżdżasz w ten piątek?

Na szkolenie z firmy.

Sebu

1.Skąd taki nick ? Jak zaczynałem z WWE, to uwielbiałem Cenę jako heela a widząc wikipedię zauważyłem, że miał takie pseudo. Oczywiście teraz terminator mi się nie widzi, ale czekam na heel turn i i tak go doceniam co zrobił i robi dla federacji.

2. Co zrobiłbyś mi, gdybym zabrał Ci maryśke ? Proste, wjazd na chatę. Ale tak na serio to poprostu ja ją uwielbiam i tyle, to że też byś ją lubił nie przeszkadzałoby mi.

3. Pracujesz gdzieś? Jak tak to gdzie?

Tak pracuję, w Bydgoszczy, w firmie :) Obsługuję klientów i wydaję zamówienia w magazynie. Na płacę nie narzekam, ale oczywiście mogłoby być zawsze lepiej. Dobrze, że mam tam komputer, bo bym nie spędzał tu tyle czasu.

4.Wrestler, którego obecnie najbardziej cenisz.

Obecnie na dzień dzisiejszy jest to... The Miz, lub Chris Jericho. Obaj mają wspaniały speeche i gimnicki. No, ale oczywiście ich cenię, co nie oznacza że jakoś ich szczególnie lubię.

5.Jeżeli zaproponowano by Ci, Admina na jakimś innym forum, odszedł byś z BGZ, i działał tam?

Udzielam się tylko na BGZ, ale kto wie. Gdyby totalnie zepsuła się tu atmosfera czy coś w ten deseń... Zależy jaki byłby poziom tamtego forum i takie tam. Ale na chwilę obecną jestem wierny BGZ.

6. Co myślisz o poziomie forum ? Czy nie jest coraz lepiej ?

Powoli, powoli jest lepiej i są poczyniane w tym kierunku dobre ruchy. Jestem ciekaw, czy będzie tak jak pare lat temu i czy to zaznam :D

Tuptus

1. Jak myślisz czemu SCM zmienił nick na Sebu?

Może dlatego, że był za długi...

2. Zamierzasz gdzieś jeszcze wyjechać w te wakacje?

No teraz to tylko szkolenie mi zostało, tak ogółem to już nie mam czegoś takiego jak wakacje, tylko lato :D

3. Byłeś gdzieś na wakacjach w tym roku? Jak tak to gdzie, opisz wrażenia...

2 razy w Kołobrzegu i było zajebiście. I mam też działkę na której też jest spoko.

4. Zasłużyłem sobie na moda?

Oczywiście, wkład do WCE został doceniony ;)

5. W jakim celu pojawiłeś się na forum?

Przybyłem w pokoju :8 A tak na serio, to żeby podzielić się wiedzą o wrestlingu i sam trochę sobie jej wstrzyknąć.

6. Dlaczego akurat Maryse?

Tak jak u patrynia ;)

7. Gdybyś spotkał tą Divę z jakimś innym na ulicy, potraktowałbyś go swoi finisherem?

Raczej tak... może i bym posunął bym się do tego stopnia, żeby zagadać z Maryse. Preferowałbym z dala spear, backbreaker, lub może co by mi szybciej do bani przyszło.

8. Który wrestler przypada ci teraz do gustu?

9. Co powiesz o powrocie Bryana?

Jestem bardzo zadowolony. Jeżeli jego zwolnienie to było jego story to się nabrałem. Mam tylko nadzieję, że nie będzie szmacony i niebawem ujrzę go z jakimś pasem.

10. Gdzie pracujesz?

Tak jak u Sebu ;)

Yao

1.Co sądzisz o meksykańskim wrestlingu czyt.Lucha Libre?? Czasem zobaczę jakąś walkę, jak twierdzisz że tacy jak Mistico i LA Parka miotą to masz rację. Ogółem jest spoko, dynamiczny i w ogóle szybki.

2.UWAGA Teraz spoiler z SS!!: Jak u Tuptusia ;)

3.Uważasz że Maryse ma jakiekolwiek umiejętności w ringu czy jest tylko fajną laseczką?? Oczywiście, ma jak dla mnie bardzo duże umiejętności. Kiedyś czytałem, że uczy się od niedawna judo, więc myślę że da to jej jeszcze więcej poweru itp.

4.Byłeś gdzieś na wakacjach??

Jak u Tuptusia ;)

5.Co myślisz o obecnym poziomie TNA?? No, powiem że PPV ma może trochę gorszy poziom niż w WWE, ale co do tygodniówek, to żadko chce mi się oglądać bo nie szokuje poziomem.

6.A co o WWE?? No właśnie lepiej niż TNA, ale i tak mało i nie to co kiedyś. Szczególnie wiosenne PPV ssały po całości, ale to wszystko idze w dobrym kierunku :)

Czekam jescze na więcej pytań :D

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

1.Gdyby nie Maryse to która diva?

2.Dlaczego ty, poważny dwudziestoletni mężczyzna zadaje się z nastolatkami na forum o udawanym sporcie? :D

3.Posiadasz jakiś pojazd?

4.Grasz na czymś? (piec/konsola)

5.Najlepsza chwila we wrestlingu którą widziałeś?

6.Jak mniej więcej wygląda twoja twarz, gdy na ekranie pojawia się Maryse?

7.Dlaczego nie mam więcej pomysłów na pytania?

1.Jak to się stało, że zacząłeś interesować się wrestlingiem ?

2. Jak myślisz czy userzy na forum lubią Cię czy nie ?

3. Kto według ciebie zostanie indywidualnym mistrzem świata na żużlu ?

4. Masz jakiś samochód ?

5.Od urodzenia mieszkasz w Bydgoszczy ?

6. Jak uczyłeś się w podstawówce ? :P

7. Czy lubisz swoją prace ?

Tyle chyba wystarczy.

ksgj.png

1. Twoja dziewczyna ogląda wrestling?

2. Jeśli miałbyś dzieci to chciałbyś żeby zostali wrestlerami :P ?

3. Który utwór Dj'a Tiesto podoba Ci się najbardziej? (Również jestem jego fanem :P ).

4. Jak myślisz, Heyman dołączy do TNA?

5. Widziałeś coś w wrestlingu, co rozbawiło Cię do łez?

6. Masz jakąś ulubioną stypulację wrestlingową?

7. Co WWE musiałoby zrobic, byś przestał ją oglądac?

1.Gdyby kazano ci przestać oglądać wrestling to zrobiłbyś to?

2.Jedna rzecz ,którą chciałbyś zmienić w swoim życiu?

3.Jesteś za przeniesieniem czy zostawieniem krzyża spod pałacu? :8

4.Co najbardziej cenisz sobie w życiu?

5.Gdybyś mógł wywalić jedną gwiazdę z WWE to kto to by był?

6.Twoja ulubiona gra komputerowa.

7.Największe życiowe marzenie.

1.Czy myślisz o mnie negatywnie czy pozytywnie ?:P

2.Jaka federacja jest na tą chwile lepsza? WWE czy TNA?

3.Czy myślisz, że dobrze wykonujesz swoją pracę na forum? :D

4.Wolałeś stare ECW czy WCW?

5.Co myślisz o Reyu? :)

6.Która gala PPV podobała Ci się najbardziej w roku 2010?

7.Ulubiony napój? :D

Pozdrawiam ;)

elo3856

1.Gdyby nie Maryse to która diva? Kelly Kelly, lub Michelle McCool, ale z pewnością wolę tą pierwszą.

2.Dlaczego ty, poważny dwudziestoletni mężczyzna zadaje się z nastolatkami na forum o udawanym sporcie? Tu nie ma tylko nastolatków. Poza tym jak już mówiłem lubię wrestling i chcę podzielić się wiedzą z innymi. Poza tym nie widzę w tym żadnych przeciwieństw.

3.Posiadasz jakiś pojazd? Honda Civic z 1996 r. Father dostał służbowego, więc jak czegoś potrzeba to sam se zajade. Ale głównie jeżdżę nim do pracy, a nie jakieś tourne po Polsce, chyba że z dziewczyną.

4.Grasz na czymś? (piec/konsola) Na początku roku sprzedałem PS2 i teraz mam dylemat czy kupić XBOX360, czy PS3.

5.Najlepsza chwila we wrestlingu którą widziałeś? Nie mam takiej szczególnej.

6.Jak mniej więcej wygląda twoja twarz, gdy na ekranie pojawia się Maryse? :D ,lub :twisted: W zależności od stopnia odkrycia ciała.

7.Dlaczego nie mam więcej pomysłów na pytania? Bo głupi jesteś i tyle! Heh, nie no żart oczywiście że nie wiem. Poprostu jesteś leniwy i nie chce Ci się zapewne mózgu włączyć :D

thehardyz

1. Jak to się stało, że zacząłeś interesować się wrestlingiem ? A tak poprostu, dawno dawno temu....... obejrzałem i mi się spodobał :D

2. Jak myślisz czy userzy na forum lubią Cię czy nie ? To zależy, na forum jestem Tweenerem. Bo dla spamerów Heel, a dla normalnych userów Face. Ale to zależy od typu człowieka i sami powinniście powiedzieć, czy mnie lubicie. W końcu to wasze zdanie.. :5

3. Kto według ciebie zostanie indywidualnym mistrzem świata na żużlu ? No ba, że Tomek Gollob :)

4. Masz jakiś samochód ? Tak jak u elo3856 ;)

5. Od urodzenia mieszkasz w Bydgoszczy ? Tak

6. Jak uczyłeś się w podstawówce ? Dobrze, a może nawet bardzo dobrze.

7. Czy lubisz swoją prace ? Może i nie jestem do niej jakoś nadzwyczajnie stworzony, ale ją lubię.

Droops

1. Twoja dziewczyna ogląda wrestling? Nie fascynuje się nim, ale docenia że go lubię i raz na ruski rok obejrzy coś ze mną :D

2. Jeśli miałbyś dzieci to chciałbyś żeby zostali wrestlerami ? Nie wiem, trochę by miały mnie w dupie. Chyba, że wkręciły by mnie tam jakoś, to tak :)

3. Który utwór Dj'a Tiesto podoba Ci się najbardziej? (Również jestem jego fanem ). Nie mam takiego ulubionego, ale może trochę nowsze to... Who Wants To Be Alone, a tak to ogółem ma dobre sety.

4. Jak myślisz, Heyman dołączy do TNA? Myślę, że tak bo trochę o tym przeczytałem tu i tam.

5. Widziałeś coś w wrestlingu, co rozbawiło Cię do łez? Nie mam takiego szczególnego momentu :D Jest dużo śmiesznych sytuacji, może jak Reyowi się nie udało 619 i wyleciał za ring :lol Ale fani mieli bekę :8

6. Masz jakąś ulubioną stypulację wrestlingową? Lubię walki w klatkach :D Elimination Chamber, Hell in a Cell, Steel Cage itp.

7. Co WWE musiałoby zrobic, byś przestał ją oglądac? Nie nagrywać gal =))

Montana

1.Gdyby kazano ci przestać oglądać wrestling to zrobiłbyś to? Kazano? Tak poprostu? Oczywiście, że nie ;)

2.Jedna rzecz ,którą chciałbyś zmienić w swoim życiu? Zawsze przydałoby się więcej kasy, wiadomo :D

3.Jesteś za przeniesieniem czy zostawieniem krzyża spod pałacu? Przeniesieniem. Ci pod krzyżem są nasłani przez PiS więc niech spier***** sprzedawczyki. Ogółem mi to rybka, ale wolę żeby go przeniesiono.

4.Co najbardziej cenisz sobie w życiu? Wolność.

5.Gdybyś mógł wywalić jedną gwiazdę z WWE to kto to by był? Drew McIntyre.

6.Twoja ulubiona gra komputerowa. Hmm... no chyba Football Manager :D

7.Największe życiowe marzenie. Żeby człowiek nigdy nie umierał, tylko był w wieku ok. 30 lat :5

Koksik

1.Czy myślisz o mnie negatywnie czy pozytywnie ? Pozytywnie.

2.Jaka federacja jest na tą chwile lepsza? WWE czy TNA? WWE.

3.Czy myślisz, że dobrze wykonujesz swoją pracę na forum? To już chyba Wy powinniście oceniać... :P

4.Wolałeś stare ECW czy WCW? Zdecydowanie WCW.

5.Co myślisz o Reyu? Powinien być w teamie z Chavo i go wypushować, bo potrafi może i więcej niż Ryjek.

6.Która gala PPV podobała Ci się najbardziej w roku 2010? Wrestlemania :)

7.Ulubiony napój? Mirinda, lub Pepsi :)

1. Czy Twoja dziewczyna wie, że podniecasz się Maryse? :8

2. Kogo na tym forum najbardziej nie lubisz?

3. Gdybyś był adminem zabrałbyś mi moda?

4. Byłeś na GP żużlowym rok temu w Bydgoszczy (ja tak :D)?

5. Dostałeś jakiś mandat?

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Artx

1. Czy Twoja dziewczyna wie, że podniecasz się Maryse? Szczerze to wolę swoją dziewczynę i mówiłem jej, że Maryse mi gustuje. Wie, że jest modelką i wrestlerką. Ale nie zazdrości i wie, że jest moim numerem 1 :D Trochę lirycko :D

2. Kogo na tym forum najbardziej nie lubisz? Takich ludzi, którzy w randze powinni mieć SPAMER.

3. Gdybyś był adminem zabrałbyś mi moda? Nie, ale widzę że ostatnia Twoja dyskusja miała miejsce w kwietniu, tak więc powinieneś trochę nadrobić :P

4. Byłeś na GP żużlowym rok temu w Bydgoszczy (ja tak )? Byłem 3 razy, rok temu też ale chodzę z reguły na GP z uwagi na klasę zawodów, na Polonię nie chodzę.

5. Dostałeś jakiś mandat? Za prowadzenie samochodem jeszcze nie, ale mam już jeden szczegół na koncie. Mianowicie jak miałem 18-stke prywatną (bez starszych itp.) to trochę przesadziliśmy z muzyką i takie tam :8 Pieski wszedły, szybka akcja 100 zł mandat i już ich nie było, a biba trwała, pamiętam jak to byłoby wczoraj =))

Apropo masz ładny avek... taki paint'owy :D

Ktoś/coś jeszcze?

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablomodjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot - nie raczył odpowiedzieć  
IIL
Milos
AtS
Norbas
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
doncarlos
EDDY
cc
urbanon
whitedruid
montoya
arkosik22
Luba
Yao
Prototype

REAKTYWACJA

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

patryniu

file.php?avatar=5750_1274273221.jpg

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

ZAPRASZAM DO ZADAWANIA SWOICH PYTAŃ

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1.Dla czego napisałeś nick z małej litery?

2.Byłeś gdzieś na wakacjach?

3.Oglądasz scene niezależną ?

4.Co myślisz o Lucha Libre?

5.Co jest obecnie lepsze TNA czy WWE

6.Masz dziewczynę ??

Ok na razie tyle bo mi się nie chce myśleć :)

#SmartFanZone

1. Dlaczego John Cena?

2. Co widzisz najlepszego w tym forum?

3. Co powiesz o mnie jak i o mojej pracy na forum?

4. Chcesz opanować jeszcze jakiś dział na forum?

5. Jedna rzecz, którą chcesz zmienić na forum?

6. Co w sobie cenisz najbardzie?

Chyba wystarczy :P

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1. Jaką divę sobie najbardziej cenisz?

2. Jak myślisz zwolnią Tiffany gdy Drew o to poprosi?

3. Czemu ie grasz w naszym e-fedzie

4. Wolisz TNA, WWE czy scenę niezależną?

5. Jeżeli miałbyś wybierać, to wybrałbyś WCW czy WWF Attitude?

6. Wolisz powrót Goldberga czy np. Rocka :D

7. Skąd bierzesz linki? :twisted:

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

1. Masz dziewczyne ?

2.Masz jakieś plany na przyszłość ?

3. Dlaczego akurat BGZ ?

4. Jak myślisz czy zasłużyłeś sobie na moda ?

5. Uprawiasz jakiś sport ?

6. Która Diva najbardziej ci się podoba ?

ksgj.png

7. Skąd bierzesz linki? :twisted:

Xtremewrestlingnetwork, pewnie :)

1.Dobra, to tak, co myślisz o mnie(prawie każdemu to zadaje)

2.Przestałbys oglądać WWE, gdyby Cena odszedł.

3.Dlaczego jesteś dla wszystkich taki miły :P

4.Czy gdy wchodziłeś pierwszy raz na forum, spodziewałeś się tego, że będzies modem?

5.Chciałbyś awansu ?

Tyle, ode mnie :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg