Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

patryniu

1. Dlaczego lubisz Johna Cene? : Cene lubię za to jaki jest , jest przyjazny dla wszystkich i dlatego go lubię :)

2. Czy masz zamiar skończyć swoją karierę na tym forum?? (odejść i nigdy nie wrócić na forum):Nie mam zamiaru odejść z forum , teraz troszke mniej jestem na forum ale stram się nie zaniedbywać swoich obowiązków :)

3. Masz zamiar zmienić miejsce zamieszkania? Już zmieniłem i raczej teraz już nie zmienie :)

4. Czy w obecnej pracy czujesz się spełniony? Tak szczerze nie jestem zadowolony ze swojej pracy , ale na chwilę obecną musze robić to co robię .

5. Czy wogóle interesujesz się sportem? Tak lubię bardzo koszykówkę :)

6. Dlaczego nick arkosik? Nick arkosik mam dlatego że jak byłem w anglii to anglicy zamiast mówić do mnie Arek mówili Arkos i z tąd mój nick :)

7. Co sądzisz o mnie? :D Myśle że jesteś bardzo sympatyczny chłopak choć troszke młodszy to i tak bardzo się dobrze dogadujemy :)

Prototype

1. Pracujesz? A jeśli tak to jako kto? Tak pracuje , jestem instruktorem w KFC zajmuje się szkoleniem młodych pracowników , ale w przyszłości zmieniam prace :)

2. Robisz coś o niczym nikt tu nie wie (np. tańczysz, uprawiasz sport)?Amatorsko gram w koszykówke , kiedyś za dobrych czasów grywałem na street ballach :)

3. Jaki jest Twój styl bycia (np. skin head, sk8, plejas)? Nie mam jakiegoś konkretnego bycia , jestem poprostu soba:)

4. Czy jesteś szczęśliwy, że jesteś w 'Pokoju Zwierzeń'? Wiesz sam głosowałem żeby przywrócili pokój zwierzeń :) Nie sądziłem że pójdę na pierwszy ognień :D No i że bedzie tyle pytań heh:D

5. Jakim działem poza mediami chciałbyś zajmować się na BGZ? Ogólnie teraz mam globala to przyglądam sie każdemu działowi :) Choć dzieki wam jako moderatorom mam mniej pracy bo dobrze spisujecie sie w swoich działach :)

6. Czy Twoi znajomi z reala wiedzą, że tu się udzielasz? Moi znajomi nie interesuja sie wrestlingiem nie moge ich zarazić jakoś , także nie mówie im o tym bo nie ma takiej potrzeby :)

7. Co sądzisz o Mr. McMahon'ie? Wiesz każdy mówi o nim że jest poje**** , ale tak naprawdę to dzieki niemu oglądamy wrestling i gdyby nie on nie było by tego :)

8. Jakie jest Twoje zdanie o aktualnej atmosferze na forum? : Powoli lepiej się dzieje na forum i to mnie cieszy :)

9. Czy miałeś na BGZ jakieś wpadki, a jeśli tak to jakie? Dostałem raz warna od Łajta ale nie słusznie i mi go anulowano :)

10. Kogo z dawnych userów brakuje Ci tu najbardziej i dlaczego? Tak szczerze to trafiłem na to forum jak już sie powoli kończyła era Cuttera itd :)

Xeb

1. Masz jakiś idoli wśród wrestlerów ? Tak mam :) Z czasów WCW Sting , Kevin Nash , Goldberg, DDP.

2. Myślałeś kiedyś , żeby wiązać swoją przyszłość z Sztukami Walki ? Nie myślałem o tym nigdy :)

3. Czy kiedyś lubiłeś tylko faców ? nie tylko lubię faców :)

4. Czy kiedyś nie miałeś ochoty na wrestling ? Tak naprawde toi nie :)

5. Myślałeś o odpoczynku od BGZ ?? Jakoś BGZ stał się dla mnie narkotykiem :) Staram się jak najcześciej wchodzić na forum :)

6. Co myślisz o mnie ? :D Jak wszyscy to wszyscy : Myśle ze jesteś spoko gość :) Nie moge dużo powiedzieć bo nie znamy się na tyle :)

Tuptus

1. Co mają oznaczać ci czterej "panowie" na koniach w twoim podpisie i czemu nie trzymają koni? :P I w ogóle gdzie oni jadą? :haha :D:D Ci panowie to strażnicy forum i jadą po każdego spammaniaka żeby go wyJ***ć z forum :D

2. Co powiesz na powrót Goldbega i The Rocka? Jakby Goldberg wrócił to bym bardzo był szczęśliwy :D Uwielbiałem oglądać jego walki :D

3. Pierwszy ulubieniec. Sting

4. Za co kochasz erę Attitude? (Nie chowaj się z tym :P) No Comment :P

5. Melina ci się podoba czy lubisz jej styl walki? Podoba mi się :D najśliczniejsza diva jak dla mnie :)

6. Co na powiesz o TNA? TNA nie lubię i nie ogladam wogóle :)

7. Batek da radę w MMA czy po pierwszej walce wyląduje w szpitalu? Myślę że może pierwszą walke da rade jak nasz Pudzian ^^ ale dalej to bedzie dostawał wpier*** :D

8. Czemu nie grasz w naszym e -fedzie? Nie mam na to czasu

9. Skąd Ty bierzesz te linki? :twisted: Mam źródła których niestety nie powiem :D

10. Kiedy wstawisz jakieś walki The Rocka z ery Attitude? :thinking: Postaram sie coś znaleźć specjalnie dla ciebie :)

Artx

1. Co o mnie sądzisz? Tak szczerze nie znamy się zabardzo to dużo nie moge powiedzieć na twój temat :)

2. Czemu udzielasz się tylko w działach download? Jakoś te działy mi najlepiej przypadły do gustu :)

3. Jak oceniasz nasze forum w porównaniu z innymi? Naszer forum jest najlepsze jak przypatrywałem się innym to nie mialem ochoty napisać żadnego postu :)

4. Jak się uczyłeś? :lol uczyłem się tak sobie bo zawsze wolałem dobrze zabalować niż się pouczyc :D ale dawałem rade:P

Droops

1. Jak Ci lecą wakacje? Wybierasz się gdzieś na wycieczkę? : Wakacje jak narazie spedzam w pracy ale 19 sierpnia jade na wypoczynek do Bułgarii 8) nie moge się doczekać :D

2. Jakie są Twoje marzenia związane z wrestlingiem? Chciałbym jechać do stanów na WWE RAW :)

3. Podobno interesujesz się wrestlingiem od 1997 roku. No właśnie, gdzie wtedy go oglądałeś? Zaczołem oglądać wrestling w Polsat 2 jak dobrze pamietam :) czesto tam były puszczane gale i tak sie tym zaraziłem :)

4. Masz napisane że lubisz Johna Cenę. Za co Go lubisz? Denerwują Cię ludzie którzy na niego nawalają? Lubię go za to że jest bardzo wporządku dla wszystkich :) Nie nie denerwują mnie tacy ludzie :) Każdy ma swoje zdanie :)

5. Ile czasu poświęcasz BGZ? Kiedyś troszkę wiecej , teraz z braku czasu troszke mniej ale staram się kazdy mój wolny czas poswiecać na BGZ :)

UrbanOn

1. Czy rejestrując się na BGZ, chciałeś pracować tutaj jako pomocnik/moderator? Nie myślałem o tym bo sądziłem że nikt nie zauwarzy Arkosika :)

2. Co sądzisz o obecnej ekipie BGZ? Ekipa staję się dużo lepsza , bo jak wiesz powolutko nasze forum umierało, ale teraz widze że dzieki tej ekipie jaka jest teraz to znów zaczyna żyć :)

3. Co sądzisz o mojej pracy? Jak sie nie myle to dostaliśmy w tym samym czasie pomocników , poźniej moderatorów no i otrzymałeś admina także dla mnie w 100% bardzo dobrze wykonujesz swoją pracę :)

4. Czy myślałeś kiedyś że BGZ dalej już nie zajdzie? Niektórzy już tak gadali ale miałem nadzieje ze tak nie bedzie .

5. Jakie są twoje odczucia po ponownym wprowadzeniu SB? Jak nie było SB to jakoś tak było cicho ale teraz jak powróciło SB jakoś tak przyjaźniej jest :)

6. Gdyby ktoś z innego forum zaproponowałby Ci przeniesienie z dobrą posadą (np. GM), przeniósłbyś się? Nie nie przeniósłbym się jedna osoba już mi dawała oferte żebym popracował na innym forum ale podziękowałem :)

7. Oglądasz jakieś gale z federacji niezależnych? nie :)

8. Co sądzisz o ECW Originals w TNA? Nie oglądam TNA

9. Jak myślisz, jeżeli Shane McMahon przejąłby WWE, to czy skończyłby z erą WWE 4 Kids? Na moje by tak nie było :)

10. Jeśli Jasiu Cena przeszedłby heelturn, to z kim byś chciał aby feudował? Triple H :D

Drajker

1. Jaką miałeś średnią ocen w 8 klasie podstawówki? :P HAHA 4,0

2. Masz zamiar wyjechać gdzieś na wakacje? Jade do Bułgarii :D

3. Dlaczego John Cena, czemu akurat on, a nie ktoś inny? Lubie wielu zawodników nie tylko Jasia :) ale widze ze masz ładna sygne z Jaśkiem :D

Sorry że tak długo nie odpowiadałem ale brakuje mi czasu na wszystko :) Nie sądziłem że dostane tyle pytań :D Pozdro dla wszystkich :)

c22d92b51b15be3eefb4a2a7d4886b28-d35uq5g.png

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

Odpytane osoby:

pawelzak1976
pablomodjo
IOOT_DZIKO
Willem
Kojot - nie raczył odpowiedzieć  
IIL
Milos
AtS
Norbas
Cyc
The_Icon
Alustriel
LegendKiller
tomo
Mast
Stinger
badziewiarz
doncarlos
EDDY
cc
urbanon
whitedruid
montoya
arkosik22

REAKTYWACJA

Zapraszam do pokoju zwierzeń:

Luba

file.php?avatar=5056_1275763328.jpg

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

ZAPRASZAM DO ZADAWANIA SWOICH PYTAŃ

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

1. Czemu taki nick?

2. Za co lubisz Micka Foleya

3. W jakim celu przybyłeś na forum?

4. Dzięki komu lub czemu jesteś na tym forum.

5. Czy myślałeś kiedyś że zostaniesz Global Modem?

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

1. Co o mnie sądzisz ? :twisted:

2. masz zamiar walczyć o inny pas niż Hardcore w WCE ?

3. Czemu grasz Robem a nie Mikiem ?

4. Czy wrestling Ci się już nie nudzi ?

5. Masz aspiracje do wprowadzenia forum na "International Level " ?

1. Robisz coś o niczym nikt tu nie wie (np. tańczysz, uprawiasz sport)?

2. Jaki jest Twój styl bycia (np. skin head, sk8, plejas)?

3. Czy jesteś szczęśliwy, że jesteś w 'Pokoju Zwierzeń'?

4. Czy Twoi znajomi z reala wiedzą, że tu się udzielasz?

5. Co sądzisz o Mr. McMahon'ie?

6. Jakie jest Twoje zdanie o aktualnej atmosferze na forum?

7. Czy miałeś na BGZ jakieś wpadki, a jeśli tak to jakie?

8. Kogo z dawnych userów brakuje Ci tu najbardziej i dlaczego?

9. Co jest takiego 'zajebistego' w tym forum, że się udzielasz?

10. Ile oglądałeś walk z udziałem Micka Foleya (podaj w przybliżeniu)?

Na to jak nie chcesz nie odpowiadaj:

11. Co sądzisz o mnie, jako userze BGZ i czy załóżyłem sobie na moda?

1. Pytania standardowe:

- Imię: Maciek

- Rok urodzenia: 1995

- Miejsce zamieszkania: Warszawa

- Wzrost: ponad 180 cm

- Waga: 70 kg

- Kolor włosów: szatyn

- Kolor oczu: szare

- Rodzaj słuchanej muzyki: trance,rock,hip hop

- Ulubiony zespół: raczej David Guetta oraz Far East Movement

- Ulubiona piosenka: Bleed It Out by Linkin Park

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: rozrywkowo gram w piłkę nożną oraz jeżdżę na nartach

- Twój idol: szczerze mówiąc nie mam

- Ulubiona potrawa: Szaszłyki oraz sałatka :D

- Zainteresowania: trochę grafiką, wrestling, piłka nożna, poker, snooker, piłka nożna plażowa oraz troszeczkę Dart

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

mam zamiar zostać informatykiem :D

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

Trafiłem poprzez google, szukając czegoś o tematyce wrestlingu ale już nie pamiętam czego, chyba jakiś tapet czy coś podobnego. No i przez przypadek wszedłem na to forum, zarejestrowałem się, napisałem z dwa posty i rzuciłem to. Następnie po jakiś 2 miesiącach wróciłem tutaj i jestem do teraz, jak widać jako globalny moderator. O forum sądzę, że jest w porządku atmosfera miła, czasami kłótnie się zdarzą ale ogólnie jest spoko.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

Wady:

- jestem uparty

- można dodać, że leniwy

-ciężko mnie wyciągnąć z domu

Zalety:

- jak już coś zacznę robić to mam zamiar zrobić to dobrze, czyli perfekcjonista

-przyjacielski, nie olewam przyjaciół w potrzebie

-może mój humor, nie obrażam się za byle co powiedziane na mnie

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

UrbanOn - zawsze mi wszystko umiał wytłumaczyć co do moich obowiązków i darzył mnie sympatią oraz był miły. No ogólnie jest spoko

Koper - on miał podobną rolę jak Urban, też zaczął do mnie pisać, pomagał mi w wielu rzeczach np grafice.

Robsson - gostek również sporo mi pomagał w grafice, miał do mnie cierpliwość

SweetChinMusic - to jest postać kontrowersyjna, w paru kłótniach forum go widziałem, zawsze miał swoje zdanie, ma ciekawy charakter, więc za to go lubię

Boogeyman1996 - nie wiem czemu tu jest, bo bardzo rzadko z nim pisałem ale jest jedną z osób z forum które lubię

Tuptus

1. Czemu taki nick? Koledzy pewnego razu zaczęli tak na mnie mówić, więc się przyjęło, teraz jest trochę modyfikowany ale Luba to standardowa wersja.

2. Za co lubisz Micka Foleya. Szczerze mówiąc nie wiem, miał parę fajnych walk, ogólnie osobowość ma ciekawą i to chyba za to.

3. W jakim celu przybyłeś na forum? Nie miałem celu, raczej przybyłem dlatego, że bardziej zacząłem się interesować wrestlingiem, niż telefonami.

4. Dzięki komu lub czemu jesteś na tym forum. Dzięki wujkowi Google

5. Czy myślałeś kiedyś że zostaniesz Global Modem? Nawet o tym nie myślałem, że będę na tym forum globalem, zawsze sądziłem, że po prostu będę zwykłym user'em.

Xeb

1. Co o mnie sądzisz ? Na początku byłeś dla mnie kolejnym maniakiem jeffa hardego co można było wywnioskować po twoim starym nick'u ale teraz jesteś dla mnie maniakiem Miz'a, a tak ogólnie jesteś spoko.

2. masz zamiar walczyć o inny pas niż Hardcore w WCE ? Po tym co się stanie po PPV, nie mam zamiaru o nic walczyć, będę spokojnym wrestlerem nie ubiegającym się o pas. No może potem postaram się o pas Continental (choć lepsza nazwa to European)

3. Czemu grasz Robem a nie Mikiem ? No to właśnie po PPV zobaczysz kim gram. Rob'em grałem bo wydawał mi się nadzwyczajnym wrestlerem, lecz teraz jest dla mnie zwyczajny, nawet nie wiem co w nim widziałem takiego innego.

4. Czy wrestling Ci się już nie nudzi ? Jeszcze nie, trochę lat w tym dziale posiedzę, lecz walki już nie są takie dobre według mnie.Na galach najczęściej wysłuch***je tylko ich gadki.

5. Masz aspiracje do wprowadzenia forum na "International Level " ? No co ty? Ja? Według mnie to mi się jeszcze nie uda. Na razie muszę się oswoić z tą rangą. Potem zobaczymy.

Prototype

1. Robisz coś o niczym nikt tu nie wie (np. tańczysz, uprawiasz sport)? Świetnie jeżdżę na nartach, taką ciekawostką jest to, że ten sport pielęgnuje od 8 lat. :D

2. Jaki jest Twój styl bycia (np. skin head, sk8, plejas)? Jestem samotnikiem, nie lubię jak jest przy mnie w pytę osób.

3. Czy jesteś szczęśliwy, że jesteś w 'Pokoju Zwierzeń'? Ależ oczywiście, nie mogłem się doczekać kiedy będzie moja kolej i kiedy będę zapisany w pamięci forum

4. Czy Twoi znajomi z reala wiedzą, że tu się udzielasz? Tak większość osób wie

5. Co sądzisz o Mr. McMahon'ie? Człowiek jest bogaty, a tak poza tym, to nie wiem czemu on mógł przejść taką metamorfozę czyli era Attitude na ere For Kids. Przecież tamto było lepsze, to właśnie wtedy było większe zainteresowanie wrestlingiem niż teraz.

6. Jakie jest Twoje zdanie o aktualnej atmosferze na forum? Trochę tu nas mało ale z czasem się trochę to rozkręci, atmosfera jest fajna, tylko teraz jak jest to sb to trochę kłótni idzie.

7. Czy miałeś na BGZ jakieś wpadki, a jeśli tak to jakie? Wpadek miałem bardzo dużo i szczerze mówiąc mam do tej pory. Np. Przed tym jak byłem globalem to napisałem typowanie w którym brakowało dwóch walk. Już zamieszanie. Jeszcze sporo ich było ale nie będę wymieniał wszystkich.

8. Kogo z dawnych userów brakuje Ci tu najbardziej i dlaczego? Raczej Koper,zawsze go lubiłem, bo był wszędzie i wszystko robił oraz był dla mnie miły.

9. Co jest takiego 'zajebistego' w tym forum, że się udzielasz? Wygląd, bo w innych forach skórka jest czarna czyli do dupy, w innym forum to tylko część strony głównej, więc czegoś takiego nie lubię. Tutaj nie bardzo pasuje mi nazwa ale jakoś los padł na to forum ,więc jestem.

10. Ile oglądałeś walk z udziałem Micka Foleya (podaj w przybliżeniu)? Strasznie mało, można powiedzieć, że poniżej stu.

Na to jak nie chcesz nie odpowiadaj:

11. Co sądzisz o mnie, jako userze BGZ i czy załóżyłem sobie na moda? Na początku myślałem, że jesteś sapmaer'em jak większość gości którzy lubią Jana ale jak popatrzyłem na wiek to mówię nie możliwe, przecież on nie ma 12 lat. Jak widać teraz nie jesteś żadnym spamer'em tylko godnym user'em BGZ. Tak zasłużyłeś sobie na moda, jak wypełniasz swoje obowiązki to jest dobrze.

P.S. Czekam na resztę pytań od innych user'ów.

ahfo.png

luba_049.png

1. Kolekcjonujesz coś?

2. Jak tam Ci leci na wakacjach?

3. Jak myślisz, czy jest szansa aby TNA wychowało sobie młodą dywizję "hardkorów" (coś takiego jak ECW Originals)?

4. Co twoim zdaniem powinno zrobic/zmienic TNA, aby przebic ratingami WWE?

5. Sam oglądasz wrestling, czy masz jakieś towarzystwo?

1. Jaką federacje lubisz obecnie bardziej ? Tienej, czy wuwue

2. Dlaczego jarasz się tak Mickiem Foleyem? Co w nim lubisz najbardziej ?

3.Gdybyś miał okazje, odbić prototypowi Maryśkę, zrobiłbyś to ? :P

4. Czy ucieszyłeś się, gdy twój nick zmienił się na czerwony, a z moda"ewoluowałeś" na GM'a? :P

5. Jak wygladały twoje początku z rezlingiem? Ulubiony rezler, rezlerka, fedka ?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

1. Co sądzisz o obecnej ekipie BGZ?

2. Jak mnie oceniasz jako ,,nowego administratora''?

3. Kiedy już ubiegałeś się o pomocnika, myślałeś o awansie na moda/globala?

4. Kto według ciebie z ekipy nie wykonuje swoich zadań i powinien stracić posadę?

5. Czy wkurzają cię dzieci markujące Rejom, Sinom, Dżefom itp?

6. Czy masz zamiar poprawiać działalność forum jako GM?

7. Od jak dawna siedzisz w grafice? Długo się uczyłeś?

8. Czy chciałbyś zmienić coś w wyglądzie forum?

Droops

1. Kolekcjonujesz coś? Kiedyś1 zebrałem cały album naklejek Euro 2008 ale teraz zbieram mangę FullMetal Alchemsit.

2. Jak tam Ci leci na wakacjach? Bardzo dobrze, tylko, że bardzo mało byłem w domu, więc trzeba to nadrobić.

3. Jak myślisz, czy jest szansa aby TNA wychowało sobie młodą dywizję "hardkorów" (coś takiego jak ECW Originals)? Nie to im się na pewno nie uda, na razie nie mają nikogo kto mógłby takim być. Mają tylko ECW Orginals, a oni są starzy, przecież każdy z nich ma po 40'tce.

4. Co twoim zdaniem powinno zrobic/zmienic TNA, aby przebic ratingami WWE? Na pewno powinni wynająć większą arenę, przecież ich rekord to ok 2000 osób, więc z czymś takim na pewno ich nie dogonią. Gwiazdy mają już niezłe ale brakuje tutaj jeszcze dwóch osób, w tym jedną skanduje publiczność. Chodzi mi tu o Sabu i Sandman'a. Gdyby ich jeszcze mieli to rantingi by na pewno podskoczyły. Aby przebić WWE powinni mieć jeszcze jakiś ciekawy scenariusz. To wszystko.

5. Sam oglądasz wrestling, czy masz jakieś towarzystwo? Na ogół oglądam sam, tylko czasmi kumple do mnie wpadną i powiedzą, "masz ostatnią walkę Ryjka" Więc z nimi tylko takie rzeczy można oglądać.

SweetChinMusic

1. Jaką federacje lubisz obecnie bardziej ? Tienej, czy wuwue Bardziej mi odpowiada TNA, bo w Doblie Doblie Y nic ciekawego się nie dzieje, no dobra, można powiedzieć, że Miz ma walizkę i Kane WHC, więc trochę się działo ale ja jestem za TNA, bo tam jest więcej wrestlerów których lubię oglądać.

2. Dlaczego jarasz się tak Mickiem Foleyem? Co w nim lubisz najbardziej ? Nie mam pojęcia czemu nim się tak jaram. Wiem, że jego walki były bardzo fajne, więc mam ich w pytkę ale podobają mi się w nim jego osobowości. Jedynie bardzo mało wiem o Dude Love'ie, więc jak ktoś ma parę jego walk to podrzućcie na PW.

3.Gdybyś miał okazje, odbić prototypowi Maryśkę, zrobiłbyś to ? Chętnie, bo Maryśka jest fajna, choć od niej wolę Christy Hemme.

4. Czy ucieszyłeś się, gdy twój nick zmienił się na czerwony, a z moda"ewoluowałeś" na GM'a? Bardziej byłem zaskoczony, niż ucieszony. Nawet nie wiedziałem dlaczego zostałem GM, mówiąc szczerze dopiero później się skapnąłem, że był jakieś głosowanie na GM'a. Fajnie, że wygrałem. Ogólnie cieszyłem się, że jestem globalem.

5. Jak wyglądały twoje początku z rezlingiem? Ulubiony rezler, rezlerka, fedka ? Były żałosne :8 , wtedy tylko WWE i to nawet nie pełna gala, tylko na Extreme. Ulubionym reztlerem był wtedy John Cena, Batista i Jeff Hardy czyli mega odlot xD A jeszcze do tego Triple H. Reztlerka to nie wiem ale raczej Mickie James. Wiadomo face. Fed to WWE.

UrbanOn

1. Co sądzisz o obecnej ekipie BGZ? Jest w porządku ale parę osób mi się nie podoba na stanowisku moderatora.

2. Jak mnie oceniasz jako ,,nowego administratora''? Najczęściej ze wszystkich adminów odwiedzasz forum, więc jest dobrze. Wykonujesz GOOD JOB.

3. Kiedy już ubiegałeś się o pomocnika, myślałeś o awansie na moda/globala? Nie myślałem o tym ale moim celem był awans na moderatora i tyle, a tu takie zaskoczenie.

4. Kto według ciebie z ekipy nie wykonuje swoich zadań i powinien stracić posadę? Z moderatorów to na pewno Artx, lecz ostatnio zrobił dyskusje ale powinno być ich więcej, a nie jedna na... Lecąc do pomocników to: Montana-do działu ankiety nie powinno być moda, bo lepiej aby każdy user wymyślał ankietę, a nie jedna osoba na silę. Do porządku tam są modkowie więc chaosu by tam nie było. Następny Rejden nie widziałem aby on zakładał te typowania, jak patrzę na poprzednie to zakładali tomo, scm i inni. A jak ja chciałem założyć, bo jeszcze nie była założona to gostek mnie opieprzył, że zabieram mu pracę, choć on i tak jej nie wypełnia. Do ostatniego mam małe zarzuty ale nie powinniście się nim, aż tak przejmować, a chodzi mi tu o Xeb'a. Zarzut, rób dłuższe wprowadzenia, np. takie jak Artx lub dłuższe. To tyle.

5. Czy wkurzają cię dzieci markujące Rejom, Sinom, Dżefom itp? Szczerze mówiąc nie. Jak ich lubią to ich sprawa. Ważne aby tylko na forum nie pieprzyli ciągle o nich.

6. Czy masz zamiar poprawiać działalność forum jako GM? Prosta odpowiedź na to pytanie ale nie wiem czy mi się uda. Na razie mogę powiedzieć postaram się :D

7. Od jak dawna siedzisz w grafice? Długo się uczyłeś? W grafie siedzę już od wcześniejszego forum i wychodziły mi ciągle bullshit'y.Więc na wiosnę 2010 zrobiłem sobie 2 miesięczną przerwę. Po tych 2 mieśkach powróciłem i zaczęły mi wychodzić już lepsze prace. Hura, tylko mój problem jest taki, że nie mogę trafić na PS który by mi działał, bo z gimp'em daleko nie zajdę, choć SotW #1 wygrałem. Jak widać długo się uczyłem.

8. Czy chciałbyś zmienić coś w wyglądzie forum? Jedyną rzeczą był by przyjaźniejszy panel moderatora. Jak coś więcej sobie przypomnę, to napiszę ci na PW ;)

ahfo.png

luba_049.png

1. Wierzysz w UFO? :8

2. Lubisz sie uczyc? :8

3. Skoro chcesz byc informatykiem, to jaka dziedzina/dziedziny cie najbardziej interesuje/interesuja?

4. Lubisz ogladac filmy (Jesli tak to jakie ci sie najbardziej spodobaly)?

5. Jak myslisz, wskoczysz jeszcze na krzeselko admina? :)

6. Ktory z wrestlingowych pojedynkow spodobal ci sie najbardziej?

7. Jak tam z twoimi jezykami obcymi?

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

1. Grasz na czymś?

2. Co zabierasz na bezludną wyspę?

3. Wierzysz w koniec świata 2012?

4. Zdarzyło Ci się wejść w futrynę?

5. Jaka była najbardziej szalona rzecz jaką w życiu zrobiłeś?

6. Lita czy Trish Stratus? Why?

7. Ulubiony polski raper?

8. Jak myślisz, Polska zdąży na Euro 2012?

lita_4_w55.jpg

Character is what you are in the dark.

The Edgar

1. Wierzysz w UFO? Oczywiście, że nie.

2. Lubisz sie uczyc? Nie lubię ale w tym roku trzeba będzie.

3. Skoro chcesz byc informatykiem, to jaka dziedzina/dziedziny cie najbardziej interesuje/interesuja? Zastanawiałem się nad grafiką ale nie wiem czy to wypali :D , więc zapasowa to programistyka.

4. Lubisz ogladac filmy (Jesli tak to jakie ci sie najbardziej spodobaly)? Lubię oglądać, a jeśli chodzi o gatunki to horror, komedia oraz thriller. Jeśli chodzi o filmy to American Pie (wszystkie części), z horrorów to nie pamiętam tytułów, bo dużo się oglądało :8 .

5. Jak myslisz, wskoczysz jeszcze na krzeselko admina? Jak będzie taka potrzeba to może mi się uda wkroczyć ale jak na razie podziękuje, bo global to i tak dla mnie wystarczający obowiązek.

6. Ktory z wrestlingowych pojedynkow spodobal ci sie najbardziej? Bardzo podobała mi się walka Mick Foley, Edge and Lita vs Terry Funk, Tommy Dreamer and Beulah McGillicutty z ONS 2006 ale również dobrą walką była HBK vs HHH z Aemageddon 2002.

7. Jak tam z twoimi jezykami obcymi? Nie jest najgorzej, z angielskim dobrze sobie radzę i kiedyś przez ponad 2 lata uczyłem się rosyjskiego, choć z niego już dużo nie zostało mi w głowie.

W.

1. Grasz na czymś? Na niczym nie gram.

2. Co zabierasz na bezludną wyspę? Wziąłbym coś do jedzenia ale łóżko też by się przydało. To tyle.

3. Wierzysz w koniec świata 2012? Szczerze mówiąc nie wiem, pierw trzeba osądzić, jak będzie się zapowiadał rok 2012.

4. Zdarzyło Ci się wejść w futrynę? O i to nie raz.

5. Jaka była najbardziej szalona rzecz jaką w życiu zrobiłeś? Może przejście balkonami o 3 w nocy do innego pokoju, oczywiście balony nie były ze sobą połączone. :P

6. Lita czy Trish Stratus? Why? Obie bardzo lubię ale chyba bardziej Trish, bo ma korzenie polskie i jest ładniejsza od Lity.

7. Ulubiony polski raper? Polskiego rapu mało słucham, jedynie coś kumple zapuszczą ale ich wykonawców nie znam, więc nie mam ulubionego.

8. Jak myślisz, Polska zdąży na Euro 2012? Spokojnie, stadion w Warszawie jest już prawie skończony. Tak według mnie.

ahfo.png

luba_049.png

Nie będę ci chyba zadawał bezsensownych pytań, jak większość z tych powyżej, ale ok:

1. Jak się czujesz z tym, że jesteś Global Modem? Czujesz że to zaszczyt, władza, czy funkcja, która do czegoś zobowiązuje. Zasłużyłeś na nią?

2. Opowiedz coś o swoim charakterze, czym się cech***jesz itp.

3. Z tego co pamiętam, uwielbiasz Micka Foley'a. Kiedy zrodziła się ta miłość do niego? Nie pytam dlaczego, bo było to już wcześniej.

4. Jesteś zadowolony z poziomu dyskusji na forum? Chodzi mi o 3 czynniki: Poziom pierwszego posta, poziom odpowiedzi i rozwijającej się tam dyskusji oraz ilość tychże dyskusji. Chciałbym znać twoje zdanie na ten temat, gdyż jak może paru z was wie, dyskusje to mój konik :)

5. Uważasz, że spełniasz się na BGZ? Jak tak, to dlaczego, jak nie, to też dlaczego? :P

6. Twój ulubiony dział na BGZ?

7. Korzystasz z innych stron o tematyce wrestlingowej?

8. Twoje marzenie dotyczące wrestlingu - Co chciałbyś zobaczyć?

9. Najlepszy moment w historii wrestlingu twoim zdaniem: Taki ogólny, i ten twój prywatny.

Pozdrawiam :)

Whitedruid

1. Jak się czujesz z tym, że jesteś Global Modem? Czujesz że to zaszczyt, władza, czy funkcja, która do czegoś zobowiązuje. Zasłużyłeś na nią?

Czuje się świetnie, choć nawet nie wiem jakie muszę wypełniać obowiązki. Czuje zaszczyt i funkcje do zobowiązania. Z czasem się nauczę ją wykorzystywać. Szczerze mówiąc nie wiem czy na nią zasłużyłem, w komentach pisali, że jest mnie wszędzie na forum ale ja po prostu taki już jestem. Lubie jak jest wszystko git i w porządku. Według ich zasłużyłem, więc mogę tak powiedzieć. Jedyna rzecz mnie dziwi, to to, że jak zostałem GM to trochę mniej czasu spędzam na forum. Dziwne, może mi się wydaje.

2. Opowiedz coś o swoim charakterze, czym się cech***jesz itp.

Mój charakter...mogę powiedzieć, że jestem domownikiem, nie lubię wychodzić na dwór, lecz się czasami wychodzi. Czasem rzadziej, czasem częściej. Cech***je się wytrwałością, bo sądzę, że jak mam taką funkcję, to na pewno szybko tego forum nie opuszczę. Dalej nie bardzo chce mi się pisać ale jeszcze dodam, że jestem solidny. :)

3. Z tego co pamiętam, uwielbiasz Micka Foley'a. Kiedy zrodziła się ta miłość do niego? Nie pytam dlaczego, bo było to już wcześniej.

Zrodziła się ona dopiero w 2010. Tak jakoś po WM'ce, przypadł mi do gustu. A ulubieńców miałem już sporo, lecz sądzę, że ten jeszcze długo nim będzie.

4. Jesteś zadowolony z poziomu dyskusji na forum? Chodzi mi o 3 czynniki: Poziom pierwszego posta, poziom odpowiedzi i rozwijającej się tam dyskusji oraz ilość tychże dyskusji. Chciałbym znać twoje zdanie na ten temat, gdyż jak może paru z was wie, dyskusje to mój konik

To zależy na jaki dział się trafi, bo jak już wspomniałem w dyskusjach WWE by Xeb :P Poziom pierwszego posta jest słaby, poziom odpowiedzi już trochę lepiej. To zależy od user'ów jak im chce się pisać. Ilość dyskusji by Xeb jest w porządku, więc pod tym względem nie mam zastrzeżeń. Przechodząc do Dyskusji by Artx to pierwszy i drugi czynnik jest w porządku ale za to 3 już nie. Muszą być jakieś błędy, bez tego nie może się obejść, bo przecież nikt nie jest idealny. Odpowiedź na pierwsze pytanko brzmi. Tak jestem zadowolony, lecz mogło być lepiej.

5. Uważasz, że spełniasz się na BGZ? Jak tak, to dlaczego, jak nie, to też dlaczego?

Uważam, że tak spełnię się. Mam pod kontrolą trzy poddziały i oczywiście, że mógłbym mięć więcej lecz trzeba też dać szansę innym. Oczywiście pilnuje się porządku na całym forum, a nie tylko w moich działach, więc jest dobrze. Lecz to co zawsze powiem, może być lepiej.

6. Twój ulubiony dział na BGZ?

Oczywiście, że lubię wszystkie działy ale moje ulubione to Kącik fana oraz ogólnie BGZ Projekt. Lecz media też nie są złe. :D

7. Korzystasz z innych stron o tematyce wrestlingowej?

Tak korzystam z jednej polskiej i jednej angielskiej ale przebywam tam jako...downloader, czyli ściągam z tamtąd tylko gale itp. Więcej rzeczy tam nie robię, czyli nie udzielam się. Powodem ściągania z tych stron gal jest to, że one są tam szybciej na moich serwerach. (MU)

8. Twoje marzenie dotyczące wrestlingu - Co chciałbyś zobaczyć?

Dwie rzeczy, pierwsza to jakiś wypasiony Hardcore'owy pojedynek z udziałem ECW Orginals + Abyss. :lol Druga rzecz to wypasiony Submission Match z udziałem Samoa Joe + świetny Submission Machine. Maybe Kurt Angle. I to było by na tyle.

9. Najlepszy moment w historii wrestlingu twoim zdaniem: Taki ogólny, i ten twój prywatny.

Ogólny to powrót ECW Orginals, bo jest co oglądać, a prywatny to raczej moja pierwsza obejrzana WM'ka.

Have A Nice Day

:D

ahfo.png

luba_049.png