Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokój Zwierzeń - zadaj pytanie - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Willem

1. Dlaczego TNA jest i będzie osiedlową federacją z sali gimnastycznej przy SP dla odrzutków z WWE?

A czy jak takie cos powiedzialem????

2. Chodzisz czasem na Westfalenstadion czy jak to sie tam teraz nazywa? Czy wolisz moze morusów z Schalke?

Teraz jest to "Signal Idunia Park" i chodze tam na mecze. Nie na kazdy ale min 2 na sezon zalicze. Mam nadzieje ze uda mi sie zobaczyc jeden z ich 3 pierwszych meczow u siebie bo przeciwnicy z wysokiej polki: Bayern na dziendobry pozniej wielkie derby z S04 a potem VFB Stuttgart. Z biletami moze byc ciezko

Osobiscie wole "Königsblau" lecz niestety ciezko jest dostac bilety na ich mecze domowe.

3. Edge czy Christian, który lepszy, wszechstronniejszy itd?

Najbardziej to mi pasowali w teamie gdzie jeden uzupelnial drugiego. Jesli mialbym wybrac jednego z nich to Edge ale tylko dlatego ze WWE jest u mnie troche wyzej niz TNA

4. Noras czy modjo, który lepszy admin?

A co chcesz bym podpadl jednemu????

5. IOOT Cipol Dziko czy CipolKiller, który lepszy?

LK bo jest prawie z moich terenow w PL.

IOOT_DZIKO

1. Willem czy Willem , który głupszy ?

Moim zdaniem sa na tym samym poziomie

2. Dalej pracujesz z posiekanymi krowami wiszącymi na hakach ?

To nie sa krowy tylko byczki!!!!!!

Jasne ze dalej z nimi a raczej nimi rzucam w pracy. Do tego dochodza swinki i to nawet w wiekszej ilosci.

3. Undertaker - w dwóch zdaniach.

Chodzaca legenda wrestlingu, chodziaz moglby dac juz sobie spokoj i isc na zuasluzona emeryture.

Pamietam jak kiedys mu markowalem i na kumplu wykonalem jego finiszera. Szkoda ze predzej nie wiedzialem ze to wszystko udawane bo kumpla prawie polamalem.

4. Opinia na temat modyfikacji : Punkty Reputacji

Mi to lotto

5. Uważasz sie za członka "starej gwardi" ?

Tak!! i mysle ze mam ku temu podstawy bo jestem na bgz prawie od poczatku istnienia i bralem udzial we wszystkich wzlotach i upadkach.

MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 965
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

50

• Norbas

42

• patryniu

38

• Ulicznik Xeb

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

To i ja walnę kilka pytań:

1. Oglądasz regularnie wszystkie RAWy, SMACKi i ECW oraz PPV WWE?

2. Czy oglądając galę wrestlingową przewijasz nudne/słabe momenty?

3. Sprawdzasz wyniki przed obejrzeniem gali?

4. Ile lat mieszkasz już w Niemczech? Jak to się stało, że tam wyjechałeś?

5. Masz jakieś wrestlingowe gadżety? Jakie?

pzdr :D

16476371734edf391100c30.jpg

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Odpytane osoby:

pawelzak1976

pablomodjo

IOOT_DZIKO

Willem

Kojot - nie raczył odpowiedzieć

IIL

Milos

AtS

Norbas

Cyc

The_Icon

Alustriel

LegendKiller

tomo

Mast

mastta3.png

Mast

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Pytania standardowe:

- Imię: Kuba

- Rok urodzenia: 1993

- Miejsce zamieszkania: Żyrardów (niedaleko Warszawy)

- Wzrost: dawno się nie mierzyłem :) coś koło 1.75m

- Waga: patrz wyżej-dawno się nie ważyłem i nie jestem w stanie określić na oko

- Kolor włosów: brunet

- Kolor oczu: brązowy

- Rodzaj słuchanej muzyki: rap,soul,funk,jazz,szczypta d'n'b,odrobina rock'a (głównie theme'y,ale i RHCP na przykład :) )

- Ulubiony zespół: CunninLynguists

- Ulubiona piosenka: Zbyt wiele jest ich by wymieniać,ale powiedzmy,że "Mic like a memory" wyżej wspomnianego CunninLynguists (pisania tej nazwy poprawnie uczyłem się gdzieś z tydzień ;) ).

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki: intensywnie trenuję mięsnie kciuka przed telewizorem,jak i innych palców na klawiaturze.Oprócz tego raczej nie uprawiam żadnego sportu (chyba,żeby za taki uznać ping ponga,w którego akurat pograć lubię).

- Twój idol: W sumie to nie mam idola,a jakbym miał już wybierać to jest ich wielu,bo w każdej dziedzinie kto inny-jeśli chodzi o muzykę to J Dilla (za pasję głównie,i ideologię,którą prezentował),w filmie Morgan Freeman,choć tak naprawdę zapamiętałem tylko jedną jego rolę ("Skazani na Shawshank") to była ona tak w genialny sposób oszczędnie zagrana,że zacząłem tego aktora uwielbiać.Jeśli o kinematografię chodzi to jeszcze Al Pacino,za "Człowieka z blizną" głównie,ale też za "Życie Carlita" i ogólnie całokształt.Jeśli o książki chodzi to tutaj moim idolem jest Dostojewski.I to chyba każdy kto przeczytał choćby najpopularniejszą "Zbrodnię i karę" powinien zrozumieć.Po sztuce chyba powinien być idol jeśli chodzi o życiorys....Cóż,to moim zdaniem dosyć odważna deklaracja-nie znam nikogo na tyle,bym był pewien,że na idola nie wybrałem sobie np. mordercy,więc raczej nie mam takiego idola....

- Ulubiona potrawa: A tutaj to też różnie.Generalnie jak każdy lubię pizzę,hamburgery,frytki i kurczaki z KFC,ale też fajitas (kuchnia meksykańska),czy po prostu kotlety z ziemniakami i mizerią (najlepszy obiad świata ;] ).Generalnie po zastanowieniu dochodzę do wniosku,że najbardziej lubię kurczaka...Zastanawiające ;) .

- Zainteresowania: Przede wszystkim muzyka i wrestling,co do których słowo "zainteresowania" jest mało powiedziane,bo jestem od nich uzależniony.Oprócz tego film,książka,kuchnia (kuchnia.tv w telewizorze codziennie leci ;) ),no i oczywiście,choć z wyboru-aktualne wydarzenia na świecie i w Polsce,także polityczne (bo dosyć mam osób,które nie wiedzą kto jest premierem Polski,to żałosne...)-ot tak,by być na bieżąco.TVN24 to drugi kanał,który zawsze u mnie leci.

2.Wyjątkowo dalekosiężnychy planów to ja nie mam.Po wakacjach ruszam do 1 klasy LO o profilu humanistycznym i raczej dobrze będzie,a poza tym...Zamierzam dalej robić muzykę,bo to jedna z niewielu rzeczy,która mi naprawdę nieźle wychodzi (przynajmniej zdaniem wielu osób;a tak w ogóle to nie,nie jestem nieudacznikiem,ale nie mam jakichś wyjątkowych uzdolnień poza tym :) )...Oprócz tego to cieżko mi powiedzieć co będzie w przyszłości,jedyne,co wiem na pewno,to to,że nadal będę oglądał wrestling i tak długo jak to forum będzie istnieć,wypowiadał się na ten temat,nadal będę słuchał muzyki,bo to jest takie moje paliwo i ogólnie-dalej będę rozwijał swoje zainteresowania. (kuirczę,bardzo dziwnie brzmi ta wypowiedź :D )

3.Z BGZ to jest grubsza historia,bo jakieś dwa,czy trzy lata temu zobaczyłem TNA na Eurosporcie,przypomniało mi się WCW i WWF,więc zacząłem oglądać.Potem poszukałem w google'ach walk i trafiłem na jakąś naprawdę starą wersję BGZ (przynajmniej teraz tak podejrzewam,że to było BGZ),nawet się zarejestrowałem,ale jako,że nic nie pisałem to i tak do downloadu nie miałem dostępu.Minął jakiś czas i znowu znalazłem BGZ przez wyszukiwarkę (początek tego roku).I tak naprawdę od tego momentu zacząłem się tak "na serio" wrestlingiem interesować,bo dopiero od tego momentu miałem dostęp do tak wielu informacji.A moje zdanie na temat tego forum?Cóż,całymi dniami na nim siedzę (z przerwami oczywiście),więc to musi o czymś świadczyć...Naprawdę jest sporo ciekawych tematów do dyskusji i użytkowników chętnych,by dyskusję prowadzić.Widać,że wiele osób stara się,by to forum było jeszcze lepsze.Ogólnie BGZ to nie mniej,nie wiecej niż najlepsze forum o wrestlingu w Polsce,i tyle.

4.Ok,czyli:

Wady-jestem leniwy strasznie,często jak się obudzę to mimo,że chcę pooglądać TV to nie chce mi się wstawać po pilota-to odrobinę uciążliwe jest.Oprócz tego jestem niekonsekwentny,no i jak nie mam ochoty czegoś robić to to sobie raczej olewam.

Zalety-o ile o wadach pisać łatwo,o zaletach trochę trudniej...Ale powiedzmy,że całkowicie poświęcam się swoim zainteresowaniom i to jest moja zaleta.Nikogo nie obrażam i nie obrażam się,bo uważam,że to tylko strata czasu i nerwów.Oprócz tego wydaje mi się,że mam dosyć przyjazne podejście do ludzi. ;)

5.Każdego usera lubię na swój sposób,choć z racji małego stażu na forum,niewielu zdążyłem poznać.Dlategto też raczej niemożliwe jest wymienienie ulubionej piątki,bo lubię wszystkich. ;]

e916f7e946.png

• Styl:  Jasny

1. Ulubiona firma odzieżowa .

2. Maria czy Kelly, z którą byś się spotkał.? :)

3. Christian Cage w TNA czy WWF.?

4. Kawa czy herbata.? :P

5. Ulubiony wrestler z ROH.

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

1.Zawsze i wszędzie-Clinic rządzi. :) Ale nie mam tak,że kupuję ubrania tylko jednej firmy,czy coś w tym stylu.

2.Hmm...Tutaj dałes mi ciężkie pytanie....Chyba jednak Kelly.

3.W WWF nie widziałem go na tyle,bo jakoś oceniać,ale z prostej przyczyny wolę go w TNA.Po prostu jest bardziej doceniany i dostaje więcej czasu,może się bardziej wykazać.

4.A tutaj różnie.Lubię i to i to i czasem więcej piję jednego,czasem drugiego,jednak ostatnio znaczącą przewagę ma herbata.

5.Nie oglądam Indys (no,przesadzam,ale sporadycznie się zdarza),więc nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć.

e916f7e946.png

• Reputacja:   2

1. Podoba ci sie ksywa Mastah? :)

2. Noras czy Miodzio, który lepszy admin?

3. IOOT Cipol czy CipolKiller? Który normalniejszy?

4. Wakacje nad morzem, w górach czy gdzie?

5. Osoba najbardziej zasługująca na awans na admina?

1.Bo ja wiem...Jest całkiem fajna,nie wiem jak oceniać ksywkę,ale ta jest spoko. :)

Co do pytania 2 i 3 to nie lubię oceniać innych i porównywać ich do siebie,więc powiem dyplomatycznie,że i Norbas i Modjo to dobrzy admini,tak jak i IOOT i LK to dobrzy dyskutanci.

4.I tu i tu jest fajnie.Góry to bardziej,że tak powiem,poetyckie klimaty-łąki,lasy pola,doliny,dzika przyroda i tak dalej,za to nad polskim morzem króluje taki cudowny kicz,który z jednej strony jesty tyko kiczem,za to z drugiej tworzy niepowtarzalną atmosferę.Ale ogólnie moje wymarzone wakacje to jakieś 100 tysięcy zielonych w portfelu i rajd po najfajniejszych zakątkach Stanów,to byłoby coś cudownego.

5.I tutaj mi zadałeś trudne pytanie,bo jest sporo takich osób,to po pierwsze,a po drugie nie ode mnie to zależy...Ale gdybym miał wybrać jedną osobę to IOOT.

e916f7e946.png

1. Zamierzasz zostać takim drugim WEEMAN' em tzn. przeprowadzać wywiady z wrestlerami narazie przez internet a później jeździć do stanów?

2. Ulubione miejsce na ziemi?

3. Pepsi czy Cola =)) ?

4. Goldberg- krótka charakteryzacja

5. Jakie dziewczyny lubisz? (Azjatki, blondynki, brunetki itp. itd.)

1.Jeździć do Stanów nie będę na razie przynajmniej,ale w przyszłości może... :) Tak czy inaczej staram się tylko robić swoje i tyle.

2.Nowy Jork zdecydowanie.Kocham to miasto miłością platoniczną,bo jeszcze tam nie byłem,ale tak czy inaczej uwielbiam klimat tego miasta,który można wypatrzeć na zdjęciach,no i wyczytać w różnych opowieściach z podróży tam.Wszędzie muzyka-miejsce dla mnie.

3.A i jedno i drugie lubię,piję w sumie naprzemiennie i nie mam faworyta.

4.W sumie to lubię tego wrestlera,może nie jest moim idolem,czy coś w tym stylu,ale respekt pozostaje.

5.Lubię każdą ładną dziewczynę i raczej obojętne,czy to Azjatka,blondynka,Murzynka,czy brunetka-jeśli jest ładna to ją lubię. ;)

e916f7e946.png

1. Jesteś człowiekiem, czy raczej nie? (To znaczy jak to możliwe, że będąc tak niedługo i posiadając stosunkowo mało lat dysponujesz tak dużym poziomem intelektualnym jak i umiejętnością dyskusji).

2. Khali czy Tatuś V, który bardziej zamula?

3. Gogoplata - dobry finisher i odświeżenie Takera, czy raczej zamulający finisher?

4. Top 3 wrestlerzy z WWE i z TNA. (3 z WWE i 3 z TNA).

5. Jak ci się podoba mój nowy avek? :8

jrthqr.jpg

1.To chyba pytanie retoryczne,tak czy inaczej miło mi,że tak sądzisz,ale szczerze to nie wydaje mi się bym pod tym względem wyróżniał się na tle pozostałych userów. :)

2.Tutaj dałeś mi ciężką rozkminę i musiałbym nad tym długo myśleć,ale na chwilę obecną to chyba mimo wszystko bardziej zamula Great Khali-BDV ma na tyle zabawny wygląd i sposób poruszania się,że oglądając jego walki można na przemian śmiać się i spać,w wypadku Great Khali'ego możliwa jest tylko druga opcja.

3.Gogoplata to dobry finisher,tylko ma strasznie głupią nazwę,to po pierwsze.Po drugie niepotrzebnie wzbudziła masę...kontrowersji na tym forum,z tego,co czytałem.Ale ogólnie podoba mi się.

4.Kurczę,strasznie trudno odpowiedzieć na takie pytanie,bo takich wrestlerów jest minimum 10 z każdej federacji,ale powiedzmy,że na chwilę obecną z TNA moi ulubieńcy to Sting,AJ Styles i Christian Cage (a i tak zabrakło mi miejsca na Abyssa,Kaza,Williamsa i Rhino,którzy też są w mojej czołówce).Z WWE natomiast Shawn Michaels,Undertaker i Jeff Hardy.

5.A podoba mi się,ładny,dobrze zrobiony fotomontaż,choć mimo wszystko poprzedni był przyjemniejszy dla oka. :P

e916f7e946.png

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Odpytane osoby:

pawelzak1976

pablomodjo

IOOT_DZIKO

Willem

Kojot - nie raczył odpowiedzieć

IIL

Milos

AtS

Norbas

Cyc

The_Icon

Alustriel

LegendKiller

tomo

Mast

Stinger
kellyavekhv8gu3.png

Stinger

1. Pytania standardowe:

- Imię:

- Rok urodzenia:

- Miejsce zamieszkania:

- Wzrost:

- Waga:

- Kolor włosów:

- Kolor oczu:

- Rodzaj słuchanej muzyki:

- Ulubiony zespół:

- Ulubiona piosenka:

- Uprawiasz jakiś sport, jeśli tak to jaki:

- Twój idol:

- Ulubiona potrawa:

- Zainteresowania:

2. Twoje plany na przyszłość - rozwiń wypowiedź

3. Jak trafiłeś na BGZ oraz co sądzisz o naszym forum - rozwiń wypowiedź.

4. Wymień po 3 swoje wady i zalety.

5. Wymień pięciu najbardziej lubianych userów i uzasadnij odpowiedź.

94370642845de365932a94.jpg

1.Kogo najbardziej cenisz na forum ??Oprócz Norbasa off kOrs

2.Od jakiego czasu bawisz sie Photoshopem ??

3. Jakie dziewczyny najbardziej lubisz??Co musi takowa mieć ??

4. Idąc dalej,czy masz swój ideał kobiety,kto nim jest

pezetvi7.png

1. Używałeś kiedyś, Gimp'a??

2. Oprócz grafiki, jakimi progami bawisz się jeszcze na kompie??

3. Co przekonało cię do czystych, prac graficznych??

4. Ściągasz wszystkie, Impact'y??

5. Dlaczego wolisz TNA??

Edytowane przez Gość

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png