Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

New Year's Rewolution 07.01.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

1ku9.jpg

2lg9.jpg

New Year's Revolution

7 styczeń 2007

WWE Championship:

Umaga vs. John Cena©

3cenapw7.jpg

D-Generation X vs. World Tag Team Champions Rated-RKO

4rkobm2.jpg

Steel Cage Match - Intercontinental Championship:

Jeff Hardy© vs. Johnny Nitro

5interej5.jpg

New Year's Revolution 2006

Raport by CanadianCrippler

"Pierwsza walka Flair vs Edge, walka krótka, właściwie parę czopsów i rzutów Flairem kiedy Edge się wkurzył za 4 figure leg lock na Licie i załatwil Flaira walizką.

Został zdyskfalifikowany, ale miał to gdzieś. Flair został Intercontinental Championem.

Kolejna walka Mickey James vs Trish Stratus.

Pierwsza walka tych zapaśniczek w ogóle, prezentowała się nieźle. Te panie potrafią walczyć. Trish wygrała (liczyłem na Mickey)

To zapowiada dluższy feud z Mickey (btw jej nowy entrance theme jest do bani).

Dalej głupiutka Maria przeprowadzała sama ze sobą wywiad o jej nadchodzącej walce w Ganulet match.

Przerwał jej Helms, powiedział, że pośle Jerrego Lawlera do szpitala. Pojawiła się stara Sheltona Benjamina i powiedziala że musi się zacząć lepiej odżywiać, a nie żreć jakieś batony białkowe, więc poszła poszukać mu żarcia.

Edge po walce, w instant access z internautami powiedział, że nie będzie z nimi gadał bo ma wazną sprawę do zalatwienia. Zostawił tam Litę.

Dalej walka Gregory Hemls vs Jerry The King Lawler. Jerry jest w formie, co mnie zaskoczyło, ale walka była cieńka, Lawler pokazał kilka ciosów ze swojej epoki, które teraz mogą śmieszyć niż wyglądać poważnie.

Helms kozaczył i dostał w papę, przegrał walkę, co było do przewidzenia. (co za jobber!).

Potem backstage z matką Benjamina szukającą żarcia...stara wygląda jak wieloryb zawinięty w firankę, schyla się pod stół szukając żarcia, podchodzi Viscera, widzi wielki wypięty zad starej, zaczyna odtawiać swój taniec wokół niego i udaje że ją popycha :PP

MEGA ROTFL!!!! Leżałem na ziemi ze śmiechu!:DDDD najlepszy backstage :)

Stara powiedziała zeby miał do niej szacunek, a grubas na to, że skoro jest mamusią Sheltona to on chciałby być jej tatuśkiem :)))

Ona na to, że dostanie po łbie od jej synalka.

Dalej walka BigShow vs HHH. Spodziewałem się więcej, ciekawie się zapowiadał ten gips na ręce Showa jako młot na HHH.

Niestety prawie na samym początku HHH zerwal Showowi gips i tłukł na różne sposoby w jego "złamaną" dłoń. Show rozwalił nią trzonek od młota HHH (ale jaja)

Show nie mógł wykonac chokeslama prawą łapą, więc próbował lewą. Niestety HHH przywalił mu trzonkiem w baniak i wykonał Pedigree (heheh śmiesznie to wyglądało na Bigshowie:) i spinował go.

Dalej Carlito umówił się z Masterpiecem, że razem będą walczyć w mainevencie przeciwko reszcie.

Walka Viscery z Sheltonem była śmieszna, bo Benjamin dysponuje wspaniałą techniką która jednak na niewiele się zdawała na Viscerę.

Viscera położył się na Benjaminie i udawał wiecie-co. :) Stara Sheltona krzyczała żeby jej synek walczył bo wyciągnie na niego pasa :)

Wygrana Benjamina.

Potem walka Ganulet Bra & Panties Diva Match.

Pierwsza Maria vs Candice Michelle, Maria nie umie walczyć ale jest słodka :) Udało się jej rozebrać Candice.

Dalej weszła Torrie, panny w ferworze walki tarzając się po ringu "przetoczyły się " po sędziemu, który potem miał minę najszczęśliwszego człowieka na świecie :)

Za to Torrie zaczęła mu pyskować co wykorzystała Maria ściągając jej spodnie.

Dalej Victoria szybko załatwiła Marię, ale jako następna weszła Mae Young i Mula, dwie staruchy walczące w erze dinozaurów.

Mae wygląda jakby zaraz miała się rozpaść na kawałki ale mimo to dziarsko pomykała po ringu :)

Zaczęła robić striptease, to był drugi największy ROTFL wieczoru :))) Wszyscy na widowni się zakrywali :))

Victoria zaczęła okłądać tą 80latkę na co ta drugą chwyciła Vik za włosy a Mae zaczęła jej rozrywać bluzeczkę.

Niestety staruszka ściągnęła nie tylko bluzeczkę ale też stanik Victorii, ta się szapała, krzyczała Nie!! To już NIEE!! :))) ROTFL :) A stara ciągnęła :)

W końcu poszły sobie, wpadła Ashley i szybko rozebrałą Vic.

Zwyciąstwo Ashley.

Mainevent nr 1.

Elimination Chamber

Pierwsi walczyli Cena i HBK, w każdej chwili kiedy Cena zadawał ciosy było BOOOOOOOOOOO i CENA SUX :)

Nic ciekawego nie pokazali. Potem wszedł Carlito, oddał trochę akcji do tego, następnie Angle, który zaczął nieżle wszystkich rozwalać.

Już miał założonego AnkleLocka na Carlito kiedy wybił czas Masterpieca. Wtedy już szybko się potoczyło, Masters i Carlito wykończyli Angla, potem Kana i HBK.

Zauważcie jak Cena wyciągał coś z taśmy na nadgarstku tuż po DDT na nim na metalowe kraty na ziemi w wykonaniu Mastersa. Po chwili już był cały we krwi :)

Gdy już prawie mieli Cenę, Carlito zaatakował Mastersa i spinował go, po chwili Cena spinował Carlito.

Pas obronił Cena.

Mainevent nr 2.

Tuż po pinie Ceny wszedł Vince i powiedział żeby nikt nie wychodził bo będzie jeszcze jedna walka. Otóż Edge postanowił zrealizować swój "czek" na dowolny moment na shoot na WWE Championship. Po chwili klatka się podniosła, wpadł Edge z Litą i rozpoczęła się druga walka.

Cena po ostatniej nawet nie mógł wstać, Edge troche go pookładał pięściami po czym zrobił speara!

Pin, 1, 2 3?NIE! Cena się broni.

Edge nie wierzy wlasnym oczom, czeka na wstającego Cenę... DRUGI SPEAR!!!

PIN! 1, 2, 3 !!! MAMY NOWEGO MISTRZA WWE!!!!

WWE CHAMPIONEM ZOSTAJE EDGE !!!

Edge triumfuje na ringu i cieszy się razem z widownią, jest przy nim Lita, pod koniec transmisji miał łzy w oczach..

Takiego zakończenia nikt się nie spodziewał!!! Niesamowite zakończenie gali!!!"

1gg1.jpg

2iy6.jpg

3qc9.jpg

4wd6.jpg

5lm2.jpg

6cm8.jpg

7km9.jpg

8we3.jpg

9wh8.jpg

10kw8.jpg

Zapraszam do udziału w dyskusji. Wypowiedz się - jakie są Twoje oczekiwania co do nadchodzącego PPV NYR?

Jak myślisz czy John Cena obroni tytuł?

Jak wspominasz ubiegłoroczne wydanie tego PPV?

Swoją wypowiedź uzasadnij. Proszę o dłuższe wypowiedzi.

94370642845de365932a94.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kojot

2

• The_Icon

1

• IOOT_DZIKO

1

• sagat77

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

NYR - gala zwykle ciekawa za względu na mecze Elimination Chamber. Właśnie dla tej walki zwykle pobierałem z internetu tę gale. A tu patrze i w karcie nie ma słowa o tym meczu.... kompletnie się zdziwiłem........ Wielka szkoda.......

A po chwili patrzę na kartę i jeszcze większe zdziwienie mnie ogarnia. Chyba od 4 lat nie będzie tak nudnego New Years Revolution. A teraz przejdę do poszczególnych walk :

Walka o WWE title :

Tutaj obejrzymy zapewne bardzo nudny pojedynek, kolejna walka na PPV w Main Evencie z udziałem Ceny , które są niezmiernie schematyczne ......................

Spodziewam się tutaj zwyciestwa Samołan Spajka , oczywiście ktos mu tutaj pomoże ,bo pokonac czysto Terminatora to się nie da :D Szkoda ,że Elimination Chamber Match będzię zastąpiony tym pojedynkiem............

Walka DX z Rated RKO

Kolejne poniżenie Edga i Ortona robi się już nudne...... Niewiem czym sobie oni zasłużyli,

że w walkach niegdy nie wygrywaja czysto.... Szkoda mi ich , bo sa to bardzo dobrzy wrestlerzy ,ale stawają się mięsem armatnim DX......Oby ta walka przynisła jakieś mądre rozwiązanie i atrakcyją m wyrównaną walkę. :D

No i walka Hardy vs Nitro

Po upokorzeniu Jeffa w walce z Umagą ,liczę na rehabilitacjię Vinca i dalsze pushowanie Jeffa . Po Hardym i Nitro można spodziewać dobrego , wyrównanego pojedynku...

Liczę na jakiś Swanton Bomb z Klatki :D W każdym bądź razie największe nadzieje pokładam w tej walce :D

Do tych walk zostanie pewnie dodana walka Victorii i Mickie i zapewne zobaczymy nową mistrzynię .....................................

Ale to tylko przypuszczenia :D

• 3 tygodnie później...

Steel Cage Match

Intercontinental Champion Jeff Hardy pokonał Johnnego Nitro

Five-team Tag Team Turmoil Match

Wygrali Cryme Time

Single Match

Kenny Dystra pokonał Rica Flaira

Women’s Championship Match

Mickie James pokonała Victorię

DX vs World Tag Team Champions Rated-RKO walka zakończyła się no contest

Single Match

Chris Masters pokonał Carlito

WWE Championship Match

John Cena pokonał Umagę i oficjalnie przerwał zwycięską passę rywala.

• Reputacja:   1

Po średnim ze wskazaniem na plus Survivor Series, żenująco kiepskim December to Dismember oraz wyśmienitym Armaggedonie zastanawiałem się, jak wypadnie kolejne PPV WWE, tym razem RAW's original :wink:

Gdy okazało się, że pierwszą walką wieczoru będzie Jeff Hardy vs J. Nitro, to pomyślałem, że może to będzie jak w filmach Hitchcock'a, tzn "zacznie się od trzęsienia ziemii a potem napięcie będzie już tylko wzrastać". Myśl ta rozwiała się dwa razy. Pierwszy, gdy przypomniałem sobie jaki ma być main event, a drugi, po obejrzeniu gali.

IC Championship

To było do przewidzenia, że walka Jeffa będzie najlepszą na tej gali. Panowie pokazali kilka fajnych akcji, aczkolwiek stać ich na więcej. W Typerze BGZ ten wynik trafiłem, jak zresztą większość typujących.

Druga walka nie była wcześniej zapowiadana. Szkoda, że tak mało dali czasu Super Crazy'emu na zaprezentowanie się. On i Shelton Benjamin to zdecydowanie najjaśniejsze postaci tego starcia.

Kenny vs Flair

Zaskakujący wynik. Stawiałem na dziadka w Typerze bo myślałem, że skoro Kenny wygrał ostatnio, to teraz czas na rewanż. Jedno jednak było absolutnym pewniakiem, a mianowicie, że walka będzie nudna. I tak też było w rzeczywistości.

Panienki

Obie panie potrafią się bić. Stawiałem na Mickie i trafiłem.

DX vs Rated RKO

Myślałem, że DX zdobędą pasy. Kolejny chybiony wynik. Walka mocno przeciętna. Nie ujrzałem dobrego spear'a, Edge w ogóle nie w formie zupełnie, Triple H i Orton jeszcze gorzej (widzieliście to niby RKO?). Jedynie HBK ratował poziom widowiska. Podobno HHH doznał jakieś kontuzji i ma kilka tygodni pauzować, szkoda by było nie zobaczyć go na Royal Rumble.

Carlito vs Masters

Co to k**** mać miało być?! Po jaką cholerę pushować takie beztalencia jak Masters? Zawiodłem się. I to jeszcze wygrał uczciwie. Na stronie WWE była niedawno ankieta "kogo byś zobaczył w ważnej roli w przyszłym roku". Carlito miał tam więcej głosów niż Jeff Hardy i prowadził zdecydowanie swego czasu. Jak na razie nie zanosi się jednak na to, by fani dostali to, czego chcą.

Main Event

Powiem szczerze. Po tej walce nie spodziewałem się absolutnie niczego. Zwisało mi to, kto wygra i w jaki sposób. W Typerze obstawiałem Umagę, ale to bardziej z tęsknoty za zmianami. Na zmiany się jednak nie zanosi i dziadostwo zapoczątkowane na Vengeance w zeszłym roku trwa dalej. Ciekawe kogo Janowi podstawią na RR i WM. Na tej drugiej gali już by się przydała zmiana pasa.

W Typerze trafiłem tylko 2 na 6 wyników. Gala więc była nieprzewidywalna, ale to nie znaczy, że ciekawa. Zawiodłem się trochę, bo po Armaggedonie się przekonałem, że jednak WWE potrafi jeszcze zrobić coś ciekawego. Teraz pozostaje czekac na Royal Rumble i mieć nadzieję, że ktoś sensowny wygra titleshota na Wrestlemanie.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

He byłem za DX a nie no contest. Choć z drugiej strony DX zasługuje na lepsze pasy czyli IC i WWE championship. WWE dla Triple H a IC dla HBK. Umaga dobrze żeprzegrał bo ten jego Feud był wg. mnie żenujący. Jeff wygrał bardzo dobrze bo Johnny Nitro powinien do pleyboya a nie do WWE iść. Cryme Time....co tu duzo mówić nie lubie ich...więc nie komentuje...Ric Flair przegrał...rozumiem jakby przegrał z np.kimś pokroju chociażby Booker'a T albo Benoit'a ale Kenny?

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Mój komentarz do Gali : Wielkie hahahahaha ...i wiecie co wam powiem - nawet nie miałem zamiaru ściągać tego shitu - DX nie wygrało tylko dlatego że było by przesadą gdyby nadomiar swego "rozgłosu" zdbyli TT Blets ...Do tego jeszcze nie dawny pedałek w zielonych ciuszkach teraz będzie pushowany przeciw dinozaurowi - ale któremu nalezy sie jakiś szacunek ...

Walka Jeff'a i Nitro'a kompletnie mi wisiała oby tylko Jeff Wygrał bo ten pedał nie ma wyglądu na champa ..

No i Main Event !!

All Hail Dżon Cena !!

All Hail Jan Terminator !

All Hail Pogromca Samoańskiego bulldożera !!

Po prostu Fantastyczna sprawa !! Ciesze się jak nigdy w zyciu ...W tej walce marzyłem o rezultacie gdzie obaj przegrywają a pas przechodzi nagle w Vacant.Żałuje że to sie tak nieskończyło ..ale cóż !! Radujmy się wszyscy - Nasz idol idzie jak burza !!

ODA DO JANA !!

"Nie zna świat takiego człeka,

Który przed Ceną nie ucieka,

i który jednym kopem w Wora,

powali w końcu terminatora"

Po prostu ide otworyć butelkę szampana !! Hooray !! Dżon jest niezniszczalny ....WRestlerzy - nie łudźcie się !! I tak nie macie co startowac ... już Łumaga chciał i jego marzenia uleciały jak bańka mydlana !!

The Champ is There :twisted:

P.S Rzygam już Raw'em , WWE, Ceną itp. jedyną postacie dla której oglądam jeszcze ten shit jest taker ...kiedy po wrestlemani odejdzie wstępuje w szeregi TNA albo ROH'a ...

915802072594e34bce782c.jpg

Mnie gala niezbyt zachwyciła, ale ogólnie RAW za wysokiego pozimu ostatnimi czasy (od paru miesięcy) nie trzyma, to wiedziałem czego mogę się po niej spodziewać.

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Ja, podobnie jak kolega The_game, nie trafiłem w typowaniach... ;) może dlatego, ze zamiast Revolution PPV z pod znaku RAW nic nie zaprezentowało... żadnego nowego champa... wynik TT Title mnie rozbroił - zwłaszcza końcówka... Reszta walk do kitu... wyniki do d... a Cena stał się Hoganem XXI wieku... nie zdziwiłbym się gdyby panowie spotkali się na WM... :/ mój scenariusz, z Cena jobnie na NYR a potem wygra RR a potem na WM został obalony.... TANDETA...

001ug2mo4.jpg