Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 23

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czy w walce RVD vs Edge ten drugi uderzał głową RVD na kilkanaście sposobów o schody ?

Kilka razy było. No ale fakt w tej walce ogólnie nic nie robił :P

Co jak co, ale CM Punk przy mikrofonie jest zajebisty. Słyszałeś jego proma z ROH

Nie słyszałem ale nie mówiłem też że ten drugi oprócz tego że jest dobry na ringu musi być niemową

Ciekaw jestem co byście powiedzieli gdyby MITB Match wygrał :

KING BUKKA' !!!

Jeżeli MITB ma wygrać Orton albo Edge to ja już wole Kinga Bukke. Nawet marze o tym :evil:

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

30

• IOOT_DZIKO

29

• pawelzak1976

26

• Willem

18

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Czyzby plakat Z Backlash sugerował jednak zwycięstwo Edge'a w MITB ? ....czyżby streak będzie zachowany ? ...hmm ...niezbyt ciekawe rozwiąznie ....kolejny feud na lini Cena EDge ...hmm ?

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Wydaje mi się, że po WrestleManii odbędzie sie jakis angle wkręcający Edge'a do walki o tytuł na Backlash. Jak już pisalem gdzieś wcześniej, czytałem o tym, że na tym PPV odbędzie się 4 way match o WWE Title.

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Zobaczcie jakie walki będą po Wrestlemanii w Europie...

Fatal 4 way

Edge vs Cena vs HBK vs Orton

Triple Threat

Cena vs Orton vs Edge

To, że Edge bedzie na plakacie Backlas wcale nie oznacza, ze musi wygrać MITB... :P zresztą może wygrać ktoś ze Smacka i na tamtym rosterze będzie kombinował... ale dając Ortona do ME wydaje mi się że WWE idzie w kierunku dania mu pasa...

Zreszta wydaje mi się że WWE zrobiło pewien błąd na początku stycznia na RAW miało zadebiutować dwóch heeli którzy mieli dostać wymiatający push... (Daniel Rodimer, Wladimir Kozlov) może którys z nich miał byc przyszłym champem? a Cena mial się pocić przez następny rok aby odebrac mu pas.... :P

Nie zdziwiłbym się gdyby WWE ściagnęło jakiś heeli z OVW lub DSW... tylko, że na taki push aby zdobyc pas trzeba być drugim Lesnarem... (czyli góra Summer Slam...)

Chyba.... że powracający Jericho wyrówna zaległe porachunki z Ceną... :P ale ma wrócic w okolicach lata... a ja chciałbym się Ceny pozbyć juz na WM... a HBK jakoś mi nie pasuje jako champ... chm... ale skoro Taker ma zdoyć pas to czemu nie?

KING BUKKA' !!!

Dziko, przestań mnie straszyć...

001ug2mo4.jpg

Cytat:

KING BUKKA' !!!

Dziko, przestań mnie straszyć...

Al hail King Bukka :evil:

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Gadamy teraz o pierdołach... ;)

WWE ma w zanadrzu kolesia który złamie Cenę na pół...

Its Only One Thing... Khali :twisted::twisted::twisted:

001bf5.jpg21sv1.jpg

przeciez kolo ma praktycznie streak w kieszeni... skoro shota dostał Umaga... To czemu ma nie dostać Khali?? Juz widze jak Cena zakłada tego submissiona... :lol:

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Damn! Paweł! To zdjęcia powinny się znaleźć w serwisie typu rotten etc. a nie tutaj :|

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Its Only One Thing... Khali

ekhm ekhm ... W twarz :twisted: ??

Tak Baj de łej ...chętnie zobaczył bym EFju na Khal'im :D

915802072594e34bce782c.jpg

Są gorsze rzeczy, np. Gej Sninsky może zostac ECW Championem albo możemy mieć przez kolejny rok pod znakiem feudu Edga z Ceną i RKO z DX. A że Khali dostnie szanse walki o pas to było wiadomo odkąd przyszedł na RAWa :P .

• Reputacja:   0

weldug mnie to money in the bank powinien wygrac Jeff Hardy dobry wrestler i title shot mu sie nalezy

kane vs grejt - walka moim zdaniem bedzie beznadziejna

Wrestlemania sie szykuje slabiutka chyba ze dojda jakies pojedynki hardcore bo inaczej to bedzie lipa

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

weldug mnie to money in the bank powinien wygrac Jeff Hardy dobry wrestler i title shot mu sie nalezy

Dokładnie ... wkońcu ,gdy wracał do WWE - zagraniczne serwisy mówiły o tym ,że ma dostać sporego push'a..... a w życiu ani razu nie był WWE champem , więc coś mu się należy.... chociaż po tym co się dzieje ostatnio na Rawie - czyli ciągłe porażki Jeff'a z Grejtem i z Łamagą nie pozostawiają żadnych złudzeń na to ,że Hardy wygra MITB ... :evil:

Na WWE.com oficjalnie potwierdzono walkę Grejta z Kane'm.

Coś mi się wydaje ,że Kane wygra.... jemu tez wkońcu należy się porządny push :wink:

W jakim wy świecie żyjecie ??

Hardy zwycięzcą MITB i przyszłym WWE Championem ?? Wolne żarty. Dla waszej informacji: bracia Hardy są w tej walce tylko po to, żeby pokazać swoje umiejętności w Ladder Matchach i zrobić dobre show. Prawdopodobieństwo, że Hardy wygra MITB jest tak duża, jak wygrana w tym matchu Finlaya...czyli żadna. MITB zapewne wygra Randy Orton. Inną alternatywą jest Mr. Kennedy i chyba już nikt więcej. Edge drugi raz nie wygra MITB i zakończy swój winning streak na Wrestlemanii niestety. King Booker już chyba nie dostanie takiego pusha jak przed rokiem. Teraz są inni kandydaci do tego miejsca.

Kane vs Great Khali - co można powiedzieć o tej walce ?? Tyle, że to będzie kolejny bullshit Wrestlemanii na poziomie Boogeyman vs Booker T przed rokiem. No i jeszcze, że Great Khali to na prawie 100% wygra. Jakoś nie widzę, żeby odchodzący Kane miał wygrać z gościem, którego Vince chce jakoś wypromować (buhahahahahaha). W zasadzie jedyna szansa dla Kane'a jest taka, że zapewne odchodzi z WWE i na pożegnanie na ostatniej Wretslemanii Vince da mu wygrać.

910573292462b42a28a382.gif

Hardy zwycięzcą MITB i przyszłym WWE Championem ??

Czy masz coś przeciwko ??

Dla waszej informacji: bracia Hardy są w tej walce tylko po to, żeby pokazać swoje umiejętności w Ladder Matchach i zrobić dobre show.

Czytaj uważnie mój post ..... napisałem ,że :

chociaż po tym co się dzieje ostatnio na Rawie - czyli ciągłe porażki Jeff'a z Grejtem i z Łamagą nie pozostawiają żadnych złudzeń na to ,że Hardy wygra MITB ...

A o tym ,że oni są po to by zrobić dobry show wiem doskonale ....

MITB zapewne wygra Randy Orton. Inną alternatywą jest Mr. Kennedy i chyba już nikt więcej. Edge drugi raz nie wygra MITB i zakończy swój winning streak na Wrestlemanii niestety. King Booker już chyba nie dostanie takiego pusha jak przed rokiem. Teraz są inni kandydaci do tego miejsca.

Nie wykluczałbym tutaj jeszcze CM Punk'a..... wkońcu to fjuczer of i si dabriu !

Pytasz czy mam cos przeciwko Hardemu jako WWE Championowi ??

Jasne, że mam. Ten pas nie jest dla niego i nawet gdyby miał title shota to nie byłby wiarygodnym oponentem dla mistrza. Zastanów się dobrze i sam przyznaj, że tacy wrestlerzy jak bracia Hardy, MNM, Carlito czy Shelton Benjamin nigdy nie zdobędą najważniejszego pasa w federacji. A nawet gdyby...to byłby kompletny niewypał jak zdobycie WHC przez Reya ( a musisz wiedzieć, że jestem markiem Reya).

910573292462b42a28a382.gif

Benjamin

WWE ma go gdzieś...

Khali vs. Kane - Hm, proste. Chop, uppercut, chop, uppercut... I tak aż w końcu ktoś się przewróci...

MITB... Powinien wygrać Edge... Czemu? Bo najbardziej on mi odpowiada z całego grona zawodników biorących w tym udział...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...